Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Περιμένω από μέρα σε μέρα να με ειδοποιήσουν.

Όχι δεν βγάζω πάντα γάλα. Όταν είμαι πτώμα το βράδυ βγάζω 20-30ml από το ένα στήθος. Εγώ βγάζω μόνο από το ένα για να είναι πάντα διαθέσιμο το άλλο για την μικρή. Η καλύτερη ώρα για άντληση είναι το πρωί. Εμένα με βόλεψε να βγάζω μια φορά το πρωί και μια το απογευματάκι που ξεκινάει τους νυχτερινούς ύπνους η δικιά μου. Το αφήνω κανένα τρίωρο να γεμίσει και βγάζω. Πάντως μην αγχώνεσαι με τις αντλήσεις. Επειδή το στήθος μας είναι συνηθισμένο στο στόμα του μωρού δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στο θήλαστρο

Ναι έχεις δίκιο, όταν ειναι πρησμένο το στήθος το βράδυ πχ που έχει κοιμηθει το 4ωρο του, ο μπέμπης το αδειαζει σε 5 λεπτα ενω με το θηλαστρο παντα το νιωθω λίγο βπρησμενο.αναλογα ποτε θα αντλησω κι εγω έχω τεραστια διακυμανση, εχω βγάλει απο 20-150 μλ απο ενα στήθος!

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαχη μου εχω λαβει τις φωτος σας απ την παρασκευη αλλα τωρα καταφερα να μπω να σχολιασω.Η κορη σου ειναι μια θεα.Τι ποζες,τι χαμογελα και τι συνολακια της φορας βρε χαζομανουλα!!!Απ τα ρουχαλακια και τις κορδελες μου φαινεσαι πολυ κοριτσομανα,κι εγω ετσι εκανα ειδικα στην πρωτη.Δε ξερω αν σου μοιαζει,εχω δει μονο μια φωτο σου οποτε δεν καταλαβαινω αλλα βρε κοριτσια δεν κανονιζουμε αλλη μια συναντηση να τα ξαναπουμε?Ποιες μπορειτε?Εχω κθ εγω φωτογραφιες απ τον υπολογιστη επιτελους.Το βραδυ που θα κοιμηθουν θα σας στειλω.Γυρισαμε απ τη βολτα,τις κοιμισα μια ωριτσα και τωρα γυριζω μεσα στο σπιτι σαν σβουρα να μαζεψω ο τι μπορω απ τον χαμο.Αναψα ομως και το τζακι για χουχουλιασμα κι εμεις.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ευαγγελια μου χιονι ε?Τι καλα...βγειτε εξω να βγαλετε λευκες φωτογραφιες με το κοριτσακι σας.Ωραια περασατε,ησυχα και ζεστα ε?Εμεις εδω πρωτη μερα συννεφια μετα απο πολλες μερες λιακαδα.Πηγαμε στιν βοτανικο κηπο για καροτσαδα και παιχνιδι αλλα τα κοριτσια τα χε πιασει ψιλογκρινια και κουραστηκα.Το μωρο παλι δεν ακουστηκε...Μαρουσκα μου τι συστημα ειναι αυτο,αφηνετε την σπιταρωνα σας την πανω και την βγαζετε κατω?Δηλ τα παιδια φερνουν τα παντα κατω,βιβλια και τετοια η μονο κοιμαστε κατω?Αφου σας αρεσει βεβαια και σας βολευει,εσεις ξερετε.Να σας πω κι εγω την εμπειρια μου απ τον γαμο μας.Ειμαστε παντρεμενοι ηδη δωδεκα χρονια,ημουν 24 μισο κι ο αντρας μου 27 μισο.Περα απ το διαδικαστικο της υποθεσης,μου αρεσε πολυ γιατι ημασταν στον φουλ ερωτα και στα φουλ μελια μας.Αυτο θα θελα και για τις κορουλες μου,να παντρευτουν πολυ ερωτευμενες και χαρουμενες κι οχι γιατι εφτασε απλως η στιγμη για οικογενεια.Εγιναν ολα οπως τα θελαμε,ημασταν και πολυ καλα οικονομικα,οποτε δεν ζοριστηκαμε σε κατι.Καναμε μπαυσελορ,κρεβατι,τα παντα ολα.Ειχαμε πολυ νεολαια και ειδικα στο κρεβατι εγινε μεγαλυτερο παρτυ κι απ του γαμου.Ακομη το μελεταμε αυτο το γλεντι.Παντως το καλυτερο απ ολα ηταν ο μηνας του μελιτος,που ηταν και μηνας(εικοσι μερες) και "μελιτος"!!!Πηγαμε με το αυτοκινητο ιταλια,γαλλια στις ακτες και λιγο ελβετια,στο λουγκανο.Αν παντρευομουν τωρα θα αλλαζα καποια πραγματα αλλα καλυτερα που δεν παντρευομαι τωρα γιατι εχω απομυθοποιησει πολυ την ολη διαδικασια.Μετα τα παιδια,μου φαινονται αυτα μακρινα και ανευ ουσιαστικης αξιας.Μαχη μου παντως με το καλο ο γαμος σας,μολις βρεις καποιο νυφικο να σου αρεσει να μας το δειξεις.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κριστη μου πολυ μεγαλο θα ναι το μωρακι σου για να του κανει το 6-9 ισα ισα.Μπεμπαρος με τα ολα του.Νομιζω οτι καλα κανεις και κρατας αποστασεις απ τα παιδακια,αν κρινω απ τις δικες μου,ειδικα τη μικρη,που το συναχι κι ο βηχας εχει γινει δευτερη φυση της απο τοτε που ξεκινησε παιδικο.Βεβαια απ την αλλη καταλαβα ποσο πριστατευμενο και θωρακισμενο ειναι το μωρο με τον θηλασμο.Μεσα σ αυτο το τριμηνο εχουν περασει γαστρεντεριτιδα και πολλες ιωσεις κι η μπεμπα δοξα τω θεω ειναι μια χαρα.Λιγες μυξουλες μονο εχει και δεν εχω προσεξει ποτε τη μεταξυ τους επαφη.Τη φιλανε στο στομα,ειναι συνεχεια απο πανω της και πολλες φορες κοιμουνται στο ιδιο δωματιο.Και μετα το τριμηνο μπορουμε νομιζω να χαλαρωσουμε λιγο,εχουν γινει και τα πρωτα εμβολια.Ε τωρα που ερχονται και χριστουγεννα νομιζω οτι αναποφευκτα θα βρεθει ο μπεμπης με κοσμο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Δε φτάνει που είμαι σα ντολμάς έχει γεμίσει το σπίτι γλυκά!Χθες γιόρταζα...αν κ δεν έκανα γιορτή ήρθαν οι γονεις μου, η γιαγια μου κ οι ξαδέρφες μου για το καλό να πιουμε έναν καφέ!Έφτιαξα πορτοκαλόπιτα του Ακη κ δεν με ενθουσίασε!Είχα φάει μια πορτοκαλόπιτα στο Βανιλια Κανέλα κοντα στην Πανόρμου κ έλεγα μηπως πετυχω την ίδια συνταγή!Δεν θα την προτιμήσω ξανά!

Το κοριτσακι μου καλά είναι...κάνει κ χαχανητά!!!

Ευαγγελία σε ποια πόλη είσαι;

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Δε φτάνει που είμαι σα ντολμάς έχει γεμίσει το σπίτι γλυκά!Χθες γιόρταζα...αν κ δεν έκανα γιορτή ήρθαν οι γονεις μου, η γιαγια μου κ οι ξαδέρφες μου για το καλό να πιουμε έναν καφέ!Έφτιαξα πορτοκαλόπιτα του Ακη κ δεν με ενθουσίασε!Είχα φάει μια πορτοκαλόπιτα στο Βανιλια Κανέλα κοντα στην Πανόρμου κ έλεγα μηπως πετυχω την ίδια συνταγή!Δεν θα την προτιμήσω ξανά!

Ω ντε καλη μου χρόνια σου πολλα για χθες. Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να είστε παντα ευτυχισμένοι. Εγω γιορτάζω ανήμερα Χριστουγέννων και φέτος θέλω μια και ειναι και τα πρώτα Χριστούγεννα της μικρής, να καλέσω για πρώτη φορα κόσμο σπιτι. Ξερω απο κοντινούς (πολυ κοντινούς) ότι θα φάω πόρτα αλλά θα δουμε τελικα τι θα κανω.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Χρόνια πολλά!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Φραουλιτσες χρονια πολλα.Να σε χαιρονται ολοι και να τους χαιρεσαι.Γλυκα ε?Αχ πεθαινω...στειλτα αν δεν τα θες..Ανθουλα γιατι να φας πορτα?Δεν καταλαβα πώς το λες.Οτι θα χουν κανονισει κατι αλλο οι κοντινοι σου ανθρωποι ή οτι δε θελουν για καποιο λογο?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ευχαριστω κοριτσι μου!

Αθανατη ελληνικη οικογενεια!πφφ:(:( και φαντασου ειναι καλοι ανθρωποι τα πεθερικα μου αλλα το ανακατεμα καλα κρατει απο τοτε που μενουμε στην ιδια πολη. καλυτερα μακρυα να σου λειπουν!και δε τη παλευω καθολου ομως ειμαι πολυ ανεξαρτητος ανθρωπος και με τον αντρα μου αργησα να συνηθισω τη συγκατοικηση σκεψου.αλλα ειμαστε μαζι 8 χρονια και τον εχω καψουρα τι να κανω?

με το αρθρο προχωραω κατι γινεται ευτυχως!Ζηλεψα που ακουσα για ζεστη σοκολατα και εφτιαξα μια τωρα να γλυκαθω.

το μπεμπακι μου παιζει τωρα στο γυμναστηριο πλακα εχει του αρεσει.τον βαζω και μπρουμυτα για το κεφαλακι του αλλα δεν του πολυαρεσει γκρινιαζει η ψυχουλα μου.

Ερωτηση, τι νουμερο ρουχαλακια φορατε τωρα?εγω ανακαλυψα οτι το 3-6 του μικρυνε παρα πολυ (γι αυτο γκρινιαζε το παιδι καθε φορα που το εντυνα :rolleyes::rolleyes:)και του εβαλα κατι φορμακια 6-9 και ειναι ισα ισα.εχω 6 ολοσωμα θελω σιγουρα αλλα 4!σκεφτομαι να τα παρω 9-12 λετε να ειναι πολυ μεγαλα?

ευαγγελια μου αλλαξες τελικα νουμερο στη πανα?

Το έχουμε στο αίμα μας παιδί μου εμείς οι Έλληνες, οι οικογενειακες σχεσεις ειναι παντα λιγο περίπλοκες. Παντρευεσαι καποιον και παντρευεσαι και την οικογενεια του, συνήθως έτσι γίνεται. Εγώ λεω στον άντρα μου που δεν είναι έλληνας, αν κάνω καμια βλακεία να μου πεις να ξέρω. Εννοώντας πώς λόγω κουλτούρας μπορεί να αφήσω την οικογένεια μου να ανακατευτει περισσοτερο από ότι θα επρεπε και να μην το συνειδητοποιήσω.

Κι εμένα το 6-9 μας είναι τσίμα τσίμα και μάλλον σιγά σιγά θα πάμε στο 9-12. Πάνα αλλάξαμε, φοράμε νο 4 και μειώθηκαν αρκετά τα ατυχηματάκια. Βέβαια πάλι έχουμε μια φορά τη μέρα μια διαρροή δεν παίζει. Εσείς αλλάξατε νούμερο;

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Φραουλίτσα χρόνια πολλά!

Γέλασα με το σαν ντολμάς. Στο Μόναχο μένουμε, και μπήκε για τα καλά ο χειμώνας. Σήμερα το βράδυ άκουσα ότι θα πεσει στους -15 η θερμοκρασία.

c8i6p2.png

Γεια σας κοριτσαρες!!!

Καταρχας σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας.Θα σας γραψω λιγα και περιεκτικα γιατι το χερακι μου ποναει.Η μαγνητικη βγηκε αλλα δεν καταλαβα και πολλα απο το πορισμα.Σιγουρα προκειται περι τενοντιτιδας και συσσωρευσης ασβεστιου.Εγραφε κι αλλα αλλαηταν πολυ επιστημονικα και θα τα παω να τα δει ο γιατρος να μου πει.Προς το παρον οσο μπορω τι εχω ακινητο.

Διαβασα για τους γαμους σας και μου αρεσει οπως τα περιγραφετε.(Ειδικα εσυ Νοβεμπερ).Εγω εχω κανει δυο γαμους.Στον πρωτο ,που εγινε Σαντορινη,φορεσα μινι νυφικο,ραμμενο σε οικο για μενα σε υφασμα μεταξωτο ταφτα.Ωραιο,κομψο,παιχνιδιαρικο και λιγο σεξυ,τοσο οσο.Παντρευτηκα σε ξωκλησι και πηγα στην εκκλησια με αμαξα.Παρα την ευλογια του παπα ο γαμος δεν στεριωσε,αλλα περασα υπεροχα ,ηταν και τα ξεγνοιαστα χρονια προ κρισης.

Ο δευτερος γαμος μπορει να εγινε στα χρονια της κρισης,πολιτικος,με φορεμα (Σ.Κριθαριωτη),κι ενα τραπεζι για 20 ατομα στην Αιγλη,αλλα παντρευτηκα απολυτα συνειδητοποιημενο τον ερωτα της ζωης μου.Και φυσικα η ευτυχια ολοκληρωθηκε με τον ερχομο της μπουμπους.Εν ολιγοις τα φρου φρου κι αρωματα δεν εχουν καμια σημασια.Δεν μετανιωνω ομως για τιποτα γιατι ολα αυτα με εκαναν αυτη που ειμαι τωρα.Εζησα τη ζωη μου εντονα και τωρα στα 40 εχω τη μπουμπου μου και τον αντρουλη μου και κυριως δεν.μου χει λειψει τιποτα και δεν εχω απωθημενα!

Αρχοντας εισαι Ποπακι.....μαζι σου και εγω!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ω ντε καλη μου χρόνια σου πολλα για χθες. Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να είστε παντα ευτυχισμένοι. Εγω γιορτάζω ανήμερα Χριστουγέννων και φέτος θέλω μια και ειναι και τα πρώτα Χριστούγεννα της μικρής, να καλέσω για πρώτη φορα κόσμο σπιτι. Ξερω απο κοντινούς (πολυ κοντινούς) ότι θα φάω πόρτα αλλά θα δουμε τελικα τι θα κανω.

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές!!!

Ανθή έγω καφε κ ποτακι πρόσφερα κ ένα γλυκό που το ξεκίνησα να το φτιάχνω στις 8 κ τελειωσε 12...με την μικρή δεν είχε νόημα να έρθουν οι φίλοι μας (μετά τις 9 θα μπορουσαν όλοι)...εγω θα κοιμιζα το μωρό στο δωματιο κ δε θα μπορουσα να τους περιποιηθώ..αν και στις ανεπισημες συναντησεις εχουμε καθιερώσει το self service!!!20-25 χρόνια φιλοι δεν έχουμε τυπικοτητες!

8NkSp3.png

Α κοριτσια μια βοηθεια αν ξερετε...Η μπουμπου μαλλον εχει δυσκοιλιοτητα.Εχουν περασει 48 ωρες ανευ εκκενωσης.Ηδη τις τελευταιες βδομαδες τα κανει καθε δυο μερες αλλα σταθερα τωρα τις ξεπερασαμε κι αυριο θα ειναι η τριτη μερα.Της δινω με το γαλα της ροφημα βοτανων ,της εβαλα στον πωπο της λαδακι και πριν 4 μερες υποθετο γλυκερινης.Αλλα αυτη τη φορα ξεπερναμε τις 48 ωρες.Ο γιατρος μου ειπε να περιμενουμε μεχρι την Τεταρτη να δουμε αν θα φερουν αποτελεσμα τα βοτανα αλλιως αλλαζουμε γαλα.Πινει βιολογικο και δεν θα θελα να της το αλλαξω γαμωτο...Ξερετε κανενα αλλο τιπ για τη δυσκοιλιοτητα;

Αυτο που ειπε μια κοπελα εδω μεσα,κατι ασκησεις που σηκωνεις τα ποδαρακια κοντα στη κοιλια του μωρου πανω κατω ,να ενεργοποιηθει το εντερο....δυο κοπελες ειπανε εδω μεσα οτι ειχε αποτελεσματα....πειτε ρε κοριτσια καλυτερα εσεις που το κανατε....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο ένα πράγμα... Χωρίς το φτώχεια βέβαια! χαχα

Καποτε ειχαμε λιγα ευρωπουλα παραπανω,τωρα μας εμεινε η λατερνα και το φιλοτιμο,εννοειτε και η φτωχεια καλε!! Παλιες καλες εποχες:rolleyes:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...