Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!

Σήμερα ξυπνήσαμε και έξω είναι όλα άσπρα. Το ψιλοέστρωσε το χιονάκι! Τι ωραια και χουχουλιάρικη Κυριακή!

Περιμένουμε κόσμο για ζεστή σοκολάτα το απογευματάκι και θα φτιάξω πάλι την πάστα φλώρα του Ακη, μια που τον αναφέρατε! Tην έκανα και άλλη φορά που περίμενα κόσμο και μου πετυχε, ειναι και ευπαρουσιαστη, μην πειραματιζομαστε τώρα.

Χθες Σάββατο δεν κουνησα τον κώλο μου από τον καναπε, με αποτελεσμα να αφήσω ολες τις δουλειες για σήμερα. Το ευχαριστηθηκαμε όμως, ολη μερα με τον αντρα μου στον καναπε με βιβλίο και σειρές.

Το κοριτσάκι μου γελάει καρκαριστά ρε κορίτσια και λιωνω, τι ήχος ειναι αυτός! O πιο ωραίος ήχος του κόσμου!

Ααααα τι ωραια που χιονισε... πολυ ομορφα θα ειναι. Εδω ακομα ζεστες μερες κανει. Καπου στους 20 βαθμους στην Αθηνα. Μας ξεχασε ο χειμωνας μου φαινεται............

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Popaki περαστικά! Ειναι λιγο καλυτερα το χερι;

Για την δυσκοιλιοτητα δεν ξερω κι εγω τι να σου πω, αλλα ο πρωτος υποπτος ειναι το γαλα. Μηπως να αλλαζες μαρκα; Δεν εχει αλλα βιολογικα;

Μαριανθη μου για την κρεμα που λες ναι, μαλλον εχεις δικιο, μπορεις να κανεις με ολα τα αλλα υλικα και βραστο νερο και να προσθεσεις το γαλα σου μετα. Ετσι σκεφτομαι να κανω με βρωμη και κινοα, με διάφορα φρουτα και το γαλατακι μας και σουπερ.

Μαρούσκα πες μερικες λεπτομερειες ακομα για τη βαφτιση! Kατω στο υπογειο που θα πατε λογω οικονομιας και ζεστης ε; Χωρατε; Ποσα δωματια εχει;

Ενα υπνοδωματιο που θα κοιμουνται τα παιδακια κι ενα ενιαιο χωρο κουζινα καθιστικο που θα κοιμομαστε εμεις.ειναι ωραια κατω αν εξαιρεσεις το πιο δκοτεινο γτ ειμαστε ολοι μαζι...τρελαινομαι....τα μεγαλα τα μεγαλωσα σε σπιτι 50 τ.μ. Κι εχω τοσο ομορφες αναμνησεις...ειμαι του χουχουλιαστου κι εγω οπως λεει η Ευαγγελια μας...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ευαγγελια και ανθη αυτο με την ταριφα ειναι σιγουρα παρανομο.αφου τα βαζει στην τσεπη ο παπας(ο οποιος παιρνει κανονικο μισθο)!αν τα εβαζες στο παγκαρι να πω οκ θα πανε στην εκκλησια.αλλα αν τα δινεις του παπα σιγουρα τα κρατα ο παπας.να πεις οτι θες αποδειξη να δουμε τι θα πει.

Ναι μας εδωσε αποδειξη εμας... μια χειρογραφη αν θυμαμαι καλα. Αλλα και τι σοι αποειξη ηταν; Για που; Για την εκκλησία; Αφου απο το κράτος πέρνουν ενα καρο λεφτά. Το σωστο ειναι να αφησουμε στο παγκάρι οτι θέλουμε και όχι να ζητάνε ταρίφα. Πολυ μου τη δίνει αυτό με τους παπάδες.

s-event.png

εμεις εδω με το γιοκα μου ολη την ωρα αγκαλιτσα.μολις τον ακουμπησω κατω ουρλιαζει.μολις με δει να πλησιαζω σκαει στα γελια.θα το φαω αυτο το παιδι!ειναι γλυκας δε μπορω να του χαλασω χατηρι.τωρα τελευταια εχει αρχισει και γλυφει τα παντα.εκανε κανονικη θηλαστικη κινηση στο χερι μου!

τα βαζετε καθολου να καθονται?εγω λιγο και νομιζω του αρεσει.

ειμαστε και σημερα μονοι μας.ο αντρας μου μια μερα δε δουλευει και πηγε να μαζεψει ελιες με τους γονεις του. εδω εχει λιγο ψυχρα..δεν ζηλευω καθολου το χιονι ευαγγελια μου γιατι ειμαιπολυ κρυουλιαρα.

σημερα καταφερα να βαλω ηλεκτρικη μονο.ουρλιαζε ο μπεμπης βεβαια αλλα τι να κανα?

θελω βολτα σημερα!!!!!!!!!!!!!!

Ναι και εγω τη βαζω για πολυ λιγο καθιστή και της αρέσει. Γυρνάει το κεφάλι αριστερα - δεξιά και βγάζει φωνούλες. Αχου μωρεεεε ποσο γλυκά είναι...

s-event.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Εγω μονη με το μπέμπη μου σημερα σαν την Ανθη, ο άντρας μου δουλευει σήμερα. Κι εμενα σήμερα μονο αγκαλιτσα κάθεται ολο θηλάζει μου σκαει χαμόγελο και κοιμάται. Μόλις το αφήνω κλαίει το ζουζούνι οπότε αυτοκόλλητοι!! Εγω δεν είμαι στα πολύ καλα μου εχω φοβερο αγχος πως θα τα συνδυάσω όλα, μωρο άρθρο σπιτι εχω χασει τη μπάλα. Εντωμεταξυ είμαστε και τσακωμενοι με τον αντρα μου-ον λόγος ότι κραταω αποστάσεις απο τα ανιψακια του που πανε παιδικο.επανηλλειμενα μας έχεις πει ο γιατρος προσοχή στα μικρά παιδια κι αυτος εκει επιμονη να φαμε όλοι μαζι και με βγαζει υστερικη.που αληθεια δεν ειμαι δλδ πιπιλα πεφτει κάτω και αν ειναι αναποδα την δίνω ξανά. Ψιλλιαζομαι λογια από το σοι προφανώς γιατι η πεθερά μου έχει ολη μερα τα ανηψια κι εγώ φυσικα πάω μονο οταν λείπουν και θελει να τον βλεπει πιο πολυ το μπέμπη. Εγώ δε φταίω όμως αν οι άλλοι την έχουν κανει νταντα, το σπιτι μου είναι ανοιχτό οπότε θέλει να ερθει.τεσπα μ αυτα και μ αυτα σκατα γιναμε.τι ζόρι τραβανε οι μάνες με τους γιους δεν καταλαβαινω? Ελπιζω να μη γίνουμε Ετσι παναγια μου

c6vNp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Εγω μονη με το μπέμπη μου σημερα σαν την Ανθη, ο άντρας μου δουλευει σήμερα. Κι εμενα σήμερα μονο αγκαλιτσα κάθεται ολο θηλάζει μου σκαει χαμόγελο και κοιμάται. Μόλις το αφήνω κλαίει το ζουζούνι οπότε αυτοκόλλητοι!! Εγω δεν είμαι στα πολύ καλα μου εχω φοβερο αγχος πως θα τα συνδυάσω όλα, μωρο άρθρο σπιτι εχω χασει τη μπάλα. Εντωμεταξυ είμαστε και τσακωμενοι με τον αντρα μου-ον λόγος ότι κραταω αποστάσεις απο τα ανιψακια του που πανε παιδικο.επανηλλειμενα μας έχεις πει ο γιατρος προσοχή στα μικρά παιδια κι αυτος εκει επιμονη να φαμε όλοι μαζι και με βγαζει υστερικη.που αληθεια δεν ειμαι δλδ πιπιλα πεφτει κάτω και αν ειναι αναποδα την δίνω ξανά. Ψιλλιαζομαι λογια από το σοι προφανώς γιατι η πεθερά μου έχει ολη μερα τα ανηψια κι εγώ φυσικα πάω μονο οταν λείπουν και θελει να τον βλεπει πιο πολυ το μπέμπη. Εγώ δε φταίω όμως αν οι άλλοι την έχουν κανει νταντα, το σπιτι μου είναι ανοιχτό οπότε θέλει να ερθει.τεσπα μ αυτα και μ αυτα σκατα γιναμε.τι ζόρι τραβανε οι μάνες με τους γιους δεν καταλαβαινω? Ελπιζω να μη γίνουμε Ετσι παναγια μου

Κουραγιο κορίτσι, οταν μπλεκονται σογια τοτε καλα ξεμπερδεματα. Δυστυχως ειναι η κουλτουρα μας ρε παιδι μου, μας αρεσει να ειμαστε μια οικογενεια με ολη τη σημασια. Τι να κανεις, μαθηματα ειναι αυτα για ολες μας να μεγαλωσουμε πιο ανεξαρτητη γενιά με πιο πολλες ελευθερίες. Δεν σου εφτανε το αγχος σου με το αρθρο. Πως πας αληθεια; Καλη επιτυχια!

c8i6p2.png

κανε αντιγραφη το λινκ.λεει για ριζαλευρα κι αυτο?

Δεν έχω κάποιο λινκ γιατί τον βρήκα σε μια ομάδα στο fb. Το κατέβασα σε pdf στον υπολογιστή. Λέει ότι δεν υπάρχει αυστηρά καθορισμένη σειρά εισαγωγής των τροφών αλλά ότι είναι καλό να ξεκινάς με δημητριακά, λαχανικά και φρούτα. Εντάσσει το ρυζάλευρο στα δημητριακά. Αυτό μόνο

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσια μου καλημερα και καλη κυριακη δε σας εχω ξεχασει απλα τοσο καιρο καθε φορα που ηθελα να μπω ηταν νυχτα και εκλειναν τα ματια μου. Δεν εχω διαβασει ελπιζω ολες να ειστε καλα με τα μωρακια σας.. θα ειμαι ενεργη και ξαναεπανερχομαι στην παρεα μας..

Καλώς ήρθες πάλι!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

εμεις εδω με το γιοκα μου ολη την ωρα αγκαλιτσα.μολις τον ακουμπησω κατω ουρλιαζει.μολις με δει να πλησιαζω σκαει στα γελια.θα το φαω αυτο το παιδι!ειναι γλυκας δε μπορω να του χαλασω χατηρι.τωρα τελευταια εχει αρχισει και γλυφει τα παντα.εκανε κανονικη θηλαστικη κινηση στο χερι μου!

τα βαζετε καθολου να καθονται?εγω λιγο και νομιζω του αρεσει.

ειμαστε και σημερα μονοι μας.ο αντρας μου μια μερα δε δουλευει και πηγε να μαζεψει ελιες με τους γονεις του. εδω εχει λιγο ψυχρα..δεν ζηλευω καθολου το χιονι ευαγγελια μου γιατι ειμαιπολυ κρυουλιαρα.

σημερα καταφερα να βαλω ηλεκτρικη μονο.ουρλιαζε ο μπεμπης βεβαια αλλα τι να κανα?

θελω βολτα σημερα!!!!!!!!!!!!!!

Εμένα ή καθιστή ή όρθια θα είναι. Το ξαπλωτό το έχουμε καταργήσει

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Δύσκολες καταστάσεις όταν δεν συμφωνεί το ζευγάρι. Και ακόμη πιο δύσκολες όταν επηρεάζεται από τρίτους...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κουραγιο κορίτσι, οταν μπλεκονται σογια τοτε καλα ξεμπερδεματα. Δυστυχως ειναι η κουλτουρα μας ρε παιδι μου, μας αρεσει να ειμαστε μια οικογενεια με ολη τη σημασια. Τι να κανεις, μαθηματα ειναι αυτα για ολες μας να μεγαλωσουμε πιο ανεξαρτητη γενιά με πιο πολλες ελευθερίες. Δεν σου εφτανε το αγχος σου με το αρθρο. Πως πας αληθεια; Καλη επιτυχια!

Ευχαριστω κοριτσι μου!

Αθανατη ελληνικη οικογενεια!πφφ:(:( και φαντασου ειναι καλοι ανθρωποι τα πεθερικα μου αλλα το ανακατεμα καλα κρατει απο τοτε που μενουμε στην ιδια πολη. καλυτερα μακρυα να σου λειπουν!και δε τη παλευω καθολου ομως ειμαι πολυ ανεξαρτητος ανθρωπος και με τον αντρα μου αργησα να συνηθισω τη συγκατοικηση σκεψου.αλλα ειμαστε μαζι 8 χρονια και τον εχω καψουρα τι να κανω?

με το αρθρο προχωραω κατι γινεται ευτυχως!Ζηλεψα που ακουσα για ζεστη σοκολατα και εφτιαξα μια τωρα να γλυκαθω.

το μπεμπακι μου παιζει τωρα στο γυμναστηριο πλακα εχει του αρεσει.τον βαζω και μπρουμυτα για το κεφαλακι του αλλα δεν του πολυαρεσει γκρινιαζει η ψυχουλα μου.

Ερωτηση, τι νουμερο ρουχαλακια φορατε τωρα?εγω ανακαλυψα οτι το 3-6 του μικρυνε παρα πολυ (γι αυτο γκρινιαζε το παιδι καθε φορα που το εντυνα :rolleyes::rolleyes:)και του εβαλα κατι φορμακια 6-9 και ειναι ισα ισα.εχω 6 ολοσωμα θελω σιγουρα αλλα 4!σκεφτομαι να τα παρω 9-12 λετε να ειναι πολυ μεγαλα?

ευαγγελια μου αλλαξες τελικα νουμερο στη πανα?

c6vNp3.png

Δύσκολες καταστάσεις όταν δεν συμφωνεί το ζευγάρι. Και ακόμη πιο δύσκολες όταν επηρεάζεται από τρίτους...

εχω ανακαλυψει οτι οι αντρες επηρεαζονται συνηθως!!:mad:τελικα ποτε θα πας για δουλεια κοριτσι? ααα ερωτηση εσυ που ξερω οτι αντλεις, μπορεις παντα να βγαλεις γαλα?και καθε ποτε το κανεις?δεν βγαινει παντα και δε ξερω μηπως κατι κανω λαθος

c6vNp3.png

Ευχαριστω κοριτσι μου!

Αθανατη ελληνικη οικογενεια!πφφ:(:( και φαντασου ειναι καλοι ανθρωποι τα πεθερικα μου αλλα το ανακατεμα καλα κρατει απο τοτε που μενουμε στην ιδια πολη. καλυτερα μακρυα να σου λειπουν!και δε τη παλευω καθολου ομως ειμαι πολυ ανεξαρτητος ανθρωπος και με τον αντρα μου αργησα να συνηθισω τη συγκατοικηση σκεψου.αλλα ειμαστε μαζι 8 χρονια και τον εχω καψουρα τι να κανω?

με το αρθρο προχωραω κατι γινεται ευτυχως!Ζηλεψα που ακουσα για ζεστη σοκολατα και εφτιαξα μια τωρα να γλυκαθω.

το μπεμπακι μου παιζει τωρα στο γυμναστηριο πλακα εχει του αρεσει.τον βαζω και μπρουμυτα για το κεφαλακι του αλλα δεν του πολυαρεσει γκρινιαζει η ψυχουλα μου.

Ερωτηση, τι νουμερο ρουχαλακια φορατε τωρα?εγω ανακαλυψα οτι το 3-6 του μικρυνε παρα πολυ (γι αυτο γκρινιαζε το παιδι καθε φορα που το εντυνα :rolleyes::rolleyes:)και του εβαλα κατι φορμακια 6-9 και ειναι ισα ισα.εχω 6 ολοσωμα θελω σιγουρα αλλα 4!σκεφτομαι να τα παρω 9-12 λετε να ειναι πολυ μεγαλα?

ευαγγελια μου αλλαξες τελικα νουμερο στη πανα?

Και εμένα το 3-6 της είναι οριακό. Κανένα μήνα το πολύ ακόμη να αντέξει.

Εσύ αφού λες ότι και το 6-9 τπυ είναι ίσα ίσα, άρα το 9-12 θα του είναι καλό.. Πάρτον μαζί σου κάποια στιγμή που θα πας για φορμάκια και δες τα λίγο πάνω του πως στέκονται και ανάλογα πράξε

SJqRp2.pngPvhnp2.png

εχω ανακαλυψει οτι οι αντρες επηρεαζονται συνηθως!!:mad:τελικα ποτε θα πας για δουλεια κοριτσι? ααα ερωτηση εσυ που ξερω οτι αντλεις, μπορεις παντα να βγαλεις γαλα?και καθε ποτε το κανεις?δεν βγαινει παντα και δε ξερω μηπως κατι κανω λαθος

Περιμένω από μέρα σε μέρα να με ειδοποιήσουν.

Όχι δεν βγάζω πάντα γάλα. Όταν είμαι πτώμα το βράδυ βγάζω 20-30ml από το ένα στήθος. Εγώ βγάζω μόνο από το ένα για να είναι πάντα διαθέσιμο το άλλο για την μικρή. Η καλύτερη ώρα για άντληση είναι το πρωί. Εμένα με βόλεψε να βγάζω μια φορά το πρωί και μια το απογευματάκι που ξεκινάει τους νυχτερινούς ύπνους η δικιά μου. Το αφήνω κανένα τρίωρο να γεμίσει και βγάζω. Πάντως μην αγχώνεσαι με τις αντλήσεις. Επειδή το στήθος μας είναι συνηθισμένο στο στόμα του μωρού δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στο θήλαστρο

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...