Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλησπερα στα γρηγορα....Ειχαμε επισκεψεις μετα τη βαφτιση απο φιλες για το μωρο κατεβηκαμε κ στο υπογειο για το χειμωνα καθε πρωι τρεχουμε και να κοινωνησουμε κ μετα βολτες ποτε να μπω χαχα!!!Μαγδακι για τους γαμους ισχυει αυτο που λες για βαφτισια δεν ειμαι σιγουρη.Καλυτερα ρωτα στην ενορια σας.Και ναι μετα απο αυτη τηβαφτιση εχω να πω καμια σχεση η βαφτιση τοσο μικρου μωρου σε σχεση με το χρονιαρικο.Τι κοιμηθηκε τι καθοταν σε ολους ουτε γκρινια γτ βγηκε απο το προγραμμα ουτε αγχος αποχωρισμου γτ δεν τον ειχα εγω αγκαλια τπτ....Γαμους ακουω αχ θα το ξανακανα ανετα αν κι εγκυος πεντε μηνων αφου δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα αλλα χαρηκα χορο στο γλεντι....Αντε φευγω παω να κουβαλησω πραματα απο την κουζινα!Σας φιλω ολες!!!

Τι εννοείς κατεβήκατε στο υπόγειο; Έχετε δεύτερο νοικοκυριό εκεί; Για πιο ζεστά;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια.

Τι κάνετε; Εμείς μια χαρά. Για γάμους που λέτε, εγώ όπως σας είπα, ψιλοείχα παρατράγουδα με γονείς και πεθερικά. Όλα άρχισαν από την απόφασή μας να κάνουμε πολιτικό αντί για θρησκευτικό. Αλλά πέσαμε σε άκρως ελληνικές συντηρητικές οικογένειες και μόνο που δεν μας έφαγαν. Εμείς γενικά θέλαμε λιτά και απέριττα αλλά οι γονείς είχαν άλλα σχέδια. Μαλώσαμε 3-4 φορές αλλά τα καταφέραμε και φτάσαμε μέχρι την ημέρα του γάμου. Εμένα όλο μου το ντύσιμο (νυφικό, παπούτσια, εσώρουχα, χτένισμα και μακιγιάζ) κόστισε 700 ευρώ. Τα συμπεθέρια συμφώνησαν ο καθένας να πληρώσει για το παιδί του. Οι γονείς μου δεν μπορούσαν να δώσουν πολλά και το κοστούμι του άντρα μου μόνο έκανε 700 ευρώ... Τελικά αυτός ντύθηκε με 1500... Μην σας παραξενεύει. Εγώ ποτέ δεν ήμουν του καλλωπισμού και πάντα διάλεγα ότι πιο φτηνό. Το ακριβώς αντίθετο είναι ο άντρας μου...

Την μικρή την ξαναζύγισα μία μέρα μετά τον παιδίατρο και ήταν +100γρ! Τώρα πως γίνεται αυτό, ιδέα δεν έχω... Γενικά δεν ξέρω τι στο καλό συμβαίνει με το παιδί και τακιλά. Προς το παρών ξανάρχισα τα χάπια και ελπίζω να πάρει τα πάνω της. Να δούμε ότι αυτό έφταιγε και να ηρεμήσουμε... Γιατί αλλιώς δεν ξέρω... Βέβαια μέχρι πότε θα τα παίρνω, αυτό είναι μια άλλη ιστορία... Πονεμένη...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Σήμερα ξυπνήσαμε και έξω είναι όλα άσπρα. Το ψιλοέστρωσε το χιονάκι! Τι ωραια και χουχουλιάρικη Κυριακή!

Περιμένουμε κόσμο για ζεστή σοκολάτα το απογευματάκι και θα φτιάξω πάλι την πάστα φλώρα του Ακη, μια που τον αναφέρατε! Tην έκανα και άλλη φορά που περίμενα κόσμο και μου πετυχε, ειναι και ευπαρουσιαστη, μην πειραματιζομαστε τώρα.

Χθες Σάββατο δεν κουνησα τον κώλο μου από τον καναπε, με αποτελεσμα να αφήσω ολες τις δουλειες για σήμερα. Το ευχαριστηθηκαμε όμως, ολη μερα με τον αντρα μου στον καναπε με βιβλίο και σειρές.

Το κοριτσάκι μου γελάει καρκαριστά ρε κορίτσια και λιωνω, τι ήχος ειναι αυτός! O πιο ωραίος ήχος του κόσμου!

c8i6p2.png

Popaki περαστικά! Ειναι λιγο καλυτερα το χερι;

Για την δυσκοιλιοτητα δεν ξερω κι εγω τι να σου πω, αλλα ο πρωτος υποπτος ειναι το γαλα. Μηπως να αλλαζες μαρκα; Δεν εχει αλλα βιολογικα;

Μαριανθη μου για την κρεμα που λες ναι, μαλλον εχεις δικιο, μπορεις να κανεις με ολα τα αλλα υλικα και βραστο νερο και να προσθεσεις το γαλα σου μετα. Ετσι σκεφτομαι να κανω με βρωμη και κινοα, με διάφορα φρουτα και το γαλατακι μας και σουπερ.

Μαρούσκα πες μερικες λεπτομερειες ακομα για τη βαφτιση! Kατω στο υπογειο που θα πατε λογω οικονομιας και ζεστης ε; Χωρατε; Ποσα δωματια εχει;

c8i6p2.png

Κορίτσια μου τι κάνετε εμείς κακά λέμε κάτι μυξουλες ςχουμε και την έχω πλακώσει στους ορούς..Σήμερα έχουμε ένα γάμο να δω αν και πως θα κάτσει το μωρό με την μαμά ευτυχώς είναι κοντά και το δημαρχείο και τι τραπέζι..θα την ταΐσω πριν φύγουμε και θα προσπαθήσω να την κοίμησω και μετά πριν πάμε στο τραπέζι θα έρθω να την ξαναταισω και αν είναι ήρεμη να πάω αλλιως θα πάει μόνος του ο άντρας μου.. βροχούλα εμείς θα τα πληρώσουμε όλα μόνοι μας για τον γάμο οπότε σιγά να μην έχω εγώ να δώσω τόσα λεφτά αλλά και να ειχα δεν θα έδινα 3500 για νυφικό ..βεβαια ο καθενας όπως το έχει φανταστεί..Εγώ που βάφτισα ένα παιδάκι μου λέει ο παπάς και Καλά να αφήσω όσα θέλω και όταν πήγα να βγάλω τα λεφτά μου λέει 150ε αυτό ηταν το όσα θέλω..Και μετά φταίμε εμείς που κραζουμε τους παπάδες..βέβαια και πάλι δεν σημαίνει ότι είναι και ολοι έτσι..

Πώς πήγε με το γάμο Μάχη μου; Σας άφησε η μικρή; Πώς περάσατε;

Ασε κι εγώ στο εκκλησακι που θελω να κάνω τη βάφτιση και μου αρεσε τοσο πολύ, εχει στανταρ ταρίφα 300?!!!

Ελεος δηλαδη.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Νινάκι μήπως από το ενα στήθος εχει εδραιωθεί η παραγωγή και γι αυτό το νιώθεις άδειο; Γιατί αυτο υποτιθεται θελουμε, δεν θελουμε να τουμπανιάζει!

Kι εμενα αυξησε θηλασμούς τελευταία, ισως περνάνε κανενα άλμα. Και πάνω που είχα ρυθμίσει την υπερπαραγωγή μου, επανηλθε, αρχισα παλι να σταζω και να βλεπω βλεννες στην πανα.

lonestar, magda, Φραουλίτσες, Νοβέμπερ τι κάνετε;

meldan μας που χάθηκες;

Αντε διώξτε με, εχω να κανω δουλειές. Το σπίτι ειναι ολίγον κ@λος

c8i6p2.png

Κοριτσακια μια γρηγορη κυριακατικη καλημερα κι απο μας.Μια χαρα ειμαστε και σας ευχαριστω που με ψαξατε αλλα πραγματικα απο παρασκευη μεσημερι ως δευτερα πρωι νιωθω και ειμαι πραγματικα πολυτεκνη!!!Ολο το σαβ.κο βολτες εξω,ανασα δεν εχω παρει.Τωρα παλι σε μιση ωρα εχουμε ραντεβου για παρκο-κουνιες-καφε.Σας φιλω ολες,καλα να περασετε ο τι κι αν κανετε.Θα ξαναμπω το απογευμα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Σήμερα ξυπνήσαμε και έξω είναι όλα άσπρα. Το ψιλοέστρωσε το χιονάκι! Τι ωραια και χουχουλιάρικη Κυριακή!

Περιμένουμε κόσμο για ζεστή σοκολάτα το απογευματάκι και θα φτιάξω πάλι την πάστα φλώρα του Ακη, μια που τον αναφέρατε! Tην έκανα και άλλη φορά που περίμενα κόσμο και μου πετυχε, ειναι και ευπαρουσιαστη, μην πειραματιζομαστε τώρα.

Χθες Σάββατο δεν κουνησα τον κώλο μου από τον καναπε, με αποτελεσμα να αφήσω ολες τις δουλειες για σήμερα. Το ευχαριστηθηκαμε όμως, ολη μερα με τον αντρα μου στον καναπε με βιβλίο και σειρές.

Το κοριτσάκι μου γελάει καρκαριστά ρε κορίτσια και λιωνω, τι ήχος ειναι αυτός! O πιο ωραίος ήχος του κόσμου!

Χιόνι! Τι όμορφες εικόνες! Ανυπομονώ να χιονίσει και σε εμάς να βγούμε με το Αναστασάκι να φτιάξουμε χιονάνθρωπο!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσια μου καλημερα και καλη κυριακη δε σας εχω ξεχασει απλα τοσο καιρο καθε φορα που ηθελα να μπω ηταν νυχτα και εκλειναν τα ματια μου. Δεν εχω διαβασει ελπιζω ολες να ειστε καλα με τα μωρακια σας.. θα ειμαι ενεργη και ξαναεπανερχομαι στην παρεα μας..

UstLp3.png

Popaki περαστικά! Ειναι λιγο καλυτερα το χερι;

Για την δυσκοιλιοτητα δεν ξερω κι εγω τι να σου πω, αλλα ο πρωτος υποπτος ειναι το γαλα. Μηπως να αλλαζες μαρκα; Δεν εχει αλλα βιολογικα;

Μαριανθη μου για την κρεμα που λες ναι, μαλλον εχεις δικιο, μπορεις να κανεις με ολα τα αλλα υλικα και βραστο νερο και να προσθεσεις το γαλα σου μετα. Ετσι σκεφτομαι να κανω με βρωμη και κινοα, με διάφορα φρουτα και το γαλατακι μας και σουπερ.

Μαρούσκα πες μερικες λεπτομερειες ακομα για τη βαφτιση! Kατω στο υπογειο που θα πατε λογω οικονομιας και ζεστης ε; Χωρατε; Ποσα δωματια εχει;

Βρήκα έναν εθνικό διατροφικό οδηγό για βρέφη, παιδιά και εφήβους από το Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής του 2014 που φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Είναι σε αρχείο pdf, αλλά δεν ξέρω πως να το ανεβάσω...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

ποπακι εγω καθομαι στον καναπε και τον βαζω πανω στα ποδια μου με την κοιλια..τα κανει αμεσως

εμεις για το θεμα του νονου επειδη ειμαστε της ντροπης λεγαμε παντα θα περιμενουμε να μας πουνε αλλα ειχα και γω καβαντζα την αδερφη μου.τελικα θατο βαφτισει μια φιλη μου.εγω εχω βαφτισει ενα παιδακι εχω κανει και κουμπαρια.και ο αντρας μου θα βαφτισει του χρονου.εχω αρνηθει να βαφτισω παιδι μακρινου συγγενη γιατι δεν εκανα καν παρεα με τους γονεις του και ειχα 1000 ευρω στην ακρη...

νοβεμπερ αν εδωσε τοσα για το νυφικο(ενοικιο ή το αγορασες), για τα κοσμηματα ποσο εδωσε??? περιμενω να ακουσω εξωφρενικο ποσο.

εγω το νυφικο το νοικιασα 1000 ευρω.το ντυσιμο του αντρα μου κοστισε 300 ολοκληρα ευρω..δεν ηθελε με την καμια να παρει πιο αμπιγε κουστουμι.αν τον αφηνα θα επαιρνε τζιν.ουτε καν πουκαμισο με μανικετοκουμπα δεν ηθελε.οι γονεις μου στραβωσαν οταν τους ειπα την τιμη(ελεος) και μου εδωσαν 600 ευρω οποτε βγαλαμε και κερδος.

εμενα ο γαμος εγινε στο χωριο μου.πηγα στην εκκλησια με τα ποδια συνοδεια λυρων και απο πισω ακολουθουσε ολο το χωριο(ειναι πολυ μικρο το χωριο μου).ηταν πολυ συγκινητικο.

εγω δεν ειμαι πολυ της επιδειξης αλλα στο γαμο ηθελα να ειναι ολα πολυ προσεγμενα ετσι εδωσα ενα σωρο λεφτα.πληρωσα εγω βαψιμο, μαλλια,φωτογραφο, ταξιδι, προσκλησεις, μπομπονιερες και στολισμο τραπεζιων.δεν θεωρουσα σωστο να τα πληρωσουν και αυτα οι γονεις μας.γαιτι ετσι γινεται εδω συνηθως :πληρωνουν τα παντα οι γονεις.

και μενα ξυνη με θεωρουν γενικα και εκανε εντυπωση σε καποιους που ημουν τοσο χαρουμενη στο γαμο και χορευα ολη την ωρα.πηγαιναν και το λεγαν στη μανα μου.δηλαδη ελεος στο γαμο μου δε θα μαι χαρουμενη?και αν δε χορεψω στο γαμο μου που θα χορεψω?α και το αλλο:τη ρωτουσαν αν ημουν εγκυος και γιαυτο παντρευτηκα τοσο συντομα χαχα..(δεν ημουν-και ημουν και πετσι και κοκαλο)

KPOzp2.png deXnp3.png

Πώς πήγε με το γάμο Μάχη μου; Σας άφησε η μικρή; Πώς περάσατε;

Ασε κι εγώ στο εκκλησακι που θελω να κάνω τη βάφτιση και μου αρεσε τοσο πολύ, εχει στανταρ ταρίφα 300?!!!

Ελεος δηλαδη.

ευαγγελια και ανθη αυτο με την ταριφα ειναι σιγουρα παρανομο.αφου τα βαζει στην τσεπη ο παπας(ο οποιος παιρνει κανονικο μισθο)!αν τα εβαζες στο παγκαρι να πω οκ θα πανε στην εκκλησια.αλλα αν τα δινεις του παπα σιγουρα τα κρατα ο παπας.να πεις οτι θες αποδειξη να δουμε τι θα πει.

KPOzp2.png deXnp3.png

Βρήκα έναν εθνικό διατροφικό οδηγό για βρέφη, παιδιά και εφήβους από το Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής του 2014 που φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Είναι σε αρχείο pdf, αλλά δεν ξέρω πως να το ανεβάσω...

κανε αντιγραφη το λινκ.λεει για ριζαλευρα κι αυτο?

KPOzp2.png deXnp3.png

εμεις εδω με το γιοκα μου ολη την ωρα αγκαλιτσα.μολις τον ακουμπησω κατω ουρλιαζει.μολις με δει να πλησιαζω σκαει στα γελια.θα το φαω αυτο το παιδι!ειναι γλυκας δε μπορω να του χαλασω χατηρι.τωρα τελευταια εχει αρχισει και γλυφει τα παντα.εκανε κανονικη θηλαστικη κινηση στο χερι μου!

τα βαζετε καθολου να καθονται?εγω λιγο και νομιζω του αρεσει.

ειμαστε και σημερα μονοι μας.ο αντρας μου μια μερα δε δουλευει και πηγε να μαζεψει ελιες με τους γονεις του. εδω εχει λιγο ψυχρα..δεν ζηλευω καθολου το χιονι ευαγγελια μου γιατι ειμαιπολυ κρυουλιαρα.

σημερα καταφερα να βαλω ηλεκτρικη μονο.ουρλιαζε ο μπεμπης βεβαια αλλα τι να κανα?

θελω βολτα σημερα!!!!!!!!!!!!!!

KPOzp2.png deXnp3.png

Περαστικά στο παλικάρι σου!

Θέλει πολύ προσοχή με την διατροφή τους γιατί μετά υπάρχουν παρενέργειες! Διάβαζα σε μια έρευνα ότι η Ελλάδα τείνει να ξεπεράσει την Αμερική σε παιδική παχυσαρκία. Και έχει αποδειχθεί ότι ο τρόπος διατροφής στην βρεφική ηλικία συνδέεται με την παιδική παχυσαρκία...

Και εγώ τρελαίνομαι για τις συνταγές του Άκη! Και είναι και πατριωτάκι!

Μιας και λετε για συνταγες του Ακη και εγω φαν δηλωνω. Αλλα στα γλυκα. Τις προαλλες εφτιαξα ενα κεικ σοκολατενιο και χθες μπισκοτα με φυστικοβουτηρο και βρωμη. Τα τσακισαμεεεε

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...