Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ξαναγράφω λοιπόν...αν προλάβω κ ξυπνήσει...

ο μεγάλος μου αρρώστησε με πυρετούς κ αμυγδαλές και είπε ο γιατρός να μην το φέρω σε επαφή με το μωρό,,,αν γίνεται,,,, εγώ τον έστειλα στη γιαγιά του στο χωριό,,,, κ αύριο γυρνάνε,,οπότε έχω χρόνο με το μωράκι μου....

Κορίτσια με ευαισθητοποιήσατε με την εισαγωγή στερεών, στο μεγάλο μου έκανα βλακείες, έκανα ότι μου έλεγε η παιδίατρος που είχε μείνει πολυυυυ πίσω...ρυζάλευρό, φαρίν λακτέ κτλ κλτ καταλάβατεεεεε, αποτέλεσμα το μωράκι μου ήταν που ήταν φούσκα-νταρντανος τον έθρεφα κι άλλο...12 κιλά ενός έτους κ τώρα 4,5 23,5 κιλά!!!! τρώει το καταπέτασμα,,,ευτυχώς κ τα θρεπτικά!!! φρούτα άδειασμα το ψυγείο,,, προσπαθούμε να αποφεύγουμε τα γλυκά, αλλά γίνεται ???? ο μικρούλης μου είναι λεπτεπίλεπτος κ θα ακολουθήσω αυτά που λέτε,,,θα διαβάσω Παπαβέντση κ γω, ελπίζω ο γιατρός μας ο τωρινός να μην έχει αντίρρηση,,,αν έχει γεια σας θα ξαναπάω στη Μενούνου...

Με το σύζυγο βγάζουμε σιγά σιγά άκρη με τη βάφτιση,,, λέμε κατά τον Απρίλιο, αλλά βλέπω ότι δεν γίνεται πριν το Πάσχα,,,εεεε Μαρούσκα???? άρα Μάιο,,, το όνομα μάλλον της μητέρας μου, θα το σφραγίσουμε όπου να ναι, αλλά δεν κάναμε ακόμα ανακοινώσεις,,, ρε κορίτσια είμαι υπερβολική??? Η γαμοβάφτιση που κάναμε ήταν στο μέρος του, το μωρό πήρε το όνομα κ επίθετο του πατέρα του , βέβαια είναι συνονόματος με τον πατέρα μου,, οπότε λογικό δεν είναι να γίνει τώρα στο μέρος μου>??? δεν ξέρω... στραβώνει λίγο.... τέλωσπάντων θα καταληξουμε, το καλό είναι ότι δεν μπλέκεται κανένας γονιός, δεν έχει ερωτηθεί κανείς, ευτυχώς,,, μεταξύ μας είναι το θέμα,,,,

πολύ θα ήθελα να γίνει τώρα η Βάφτιση, όπως της Μαρούσκας!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ!!! κορίτσια μου όσο πιο νωρίς τόσο πιο λίγο ή καθόλου θα κλάψει το μωρό, αν είναι πάνω από 8 μηνών πλαντάζουν....κρίιιιμα!!!!

Αχχχ θυμάμαι τη γαμοβάφτιση κ στεναχωριέμαι,,,εννοείται ότι έψαχνα νυφικό μαζί με το μωρό,,, το κρατούσαν οι φίλες μου κ γω προβάριζα!!! αυτό ήταν το ευχάριστό όμως... το άσχημο ήταν ότι το μωράκι μου αρρώστησε πρώτη φορά με πυρετό την παραμονή της γαμοβάφτισης...είχε μπούκωμα κ υπέφερε....εγώ να με κλαις από στεναχώρια...την παραμονή αντί να γλεντάω όπως όλες οι νύφες, ξενύχτησα κ έκλαιγα μαζί με το μωράκι μου που δεν μπορούσε να αναπνεύσει, είχε κ πυρετό...τελειο??? βαμπίρ, ξενυχτισμένη ήμουν,,,, η μαμα μου την ημέρα του γάμου δε με χάρηκε εννοείται είχε το μωρό που έκλαιγε κ έσταζε η μυτούλα του,,,, άφήστεεεε ένα χάλι, πολύ κρίμα το μωράκι μου,,, εμέις δεν πήραμε τίποτα χαμπαρι από γαμο... μη σας πω μαλώσαμε κιολας,,,είχαμε άγχος,,,που το πάμε το αρρωστάκι μας???? αααχχχχ τι στεναχώρια ήταν αυτή....κ γκαντεμιά εννοείται..

έπίσης, έχω πάθει μαγειρικό οίστρο, σας λέω έχω πάρει σβάρνα τις συνταγές του Άκη κ του δίνω κ καταλαβαίνει.,, με κάτι πρέπει να ασχοληθώ η μάνα... θα μου περάσει!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πωπω γαμους ακουω και ....βαριεμαι!!!Επειδη ειχα κανει γαμο υπερπαραγωγη και ειχα φαει πολυ στρες και κουραση,τωρα λεω ποσο κουραστικη εμπειρια ητανε και αυτη....μηνες πριν να τρεχεις να βρεις,να οργανωσεις και ειχα κανει και τονγιο μου οποτε ειχα και ενα μωρο παντα μαζι μου....αν μου ελεγες να το ξαναζουσα απο την αρχη,σιγουρα θα εκανα τα μισα απο αυτα που εκανα τοτε,λιγοτερα λεφτα και λιγοτερο τρεξιμο!! Τομονο πραγμα που δεν θα αλλαζα θα ητανε το νυφικο μου! Το απολυτο στολιδι!!!!Στυλ γοργονας,ολο κεντημενο με πετρες και δαντελα,σαν γυφτικη λατερνα ενα πραγμα,να γυαλιζω απο χιλιομετρα μακρια:DD και η τιμη του διοτι το ειχα αγορασει:3500?.Δωρο των πεθερικων ητανε αυτο;) Μαχη μου εννοειτε θα παρεις κατι που εχεις ονειρευτει,γιατι μια φορα το φοραμε το νυφικο.....(τις επομενες φορες κανουμε πολιτικο γαμο χαχαχα),ολα τα αλλα ειναι πεταμενα λεφτα οντως...εκτος αν στα κανει δωρο η πεθερουλα σου:cool:

Πόσα έδωσες για το νυφικό;;;;;:shock::shock::shock:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

γεια σας κοριτσακια μου...σας διαβασα και σας γραφω στα γρηγορα γιατι θα ξυπνησει η μπεμπα!

Εγω οταν παντρευτηκα ημουν πολυ χαλαρη ...οταν μου εκανε προταση ο αντρας μου ημουν εγκυος και δεν το ξεραμε...το εμαθα στην πρωτη προβα νυφικου οποτε ηξερα περιπου τι θα βαλω γιατι θα ημουν 6 μηνων...στην πορεια εμαθα οτι ειχα διδυμα αλλα στο πρωτο τριμηνο τα εχασα....στην δευτερη προβα νυφικου ημουν ξανα εγκυος στην νεφελη και οταν παντρευτηκα ημουν 10 εβδομαδων...ηξερα τι στολισμο θα εκανα τι νυφικο θα φορουσα και τι μπουμπουνιερες θα ειχα οποτε δεν ταλαιπωρηθηκα πολυ ουτε ειχα ανχος....σε αντιθεση με την βαπτιση της Νεφελης που ετρεχα ενα τετραμηνο πριν και τα εφτιαξα ολα μονη...μπουμπουνιερες για μικρους και μεγαλους και μπισκοτα (θα σας στειλω φωτο απο γαμο και βαπτιση να μας δειτε ;))

σημερα εκανα εξετασεις αιματος και θυροειδη γιατι εχω παλι πρηξιματα και ταχυκαρδιες...ετσι και αλλιως μου ειχαν πει στο τριμηνο!Απο κιλα δεν μπορω να χασω γιατι ταλαιπωρουμαι με την διατροφη μου λογω της μικρης...αποχη απο γαλακτομικα απο τα οσπρια και τα περισσοτερα λαχανικα....ειμαι σταθερη στα 67 και θελω να παω 58-60...και επειδη εχω πεσει λιγο ψυχολογικα μου εκλεισε ο αντρας μου ραντεβου στις 26 του μηνα με την διατροφολογο του για να με βοηθησει σε σωστη διατροφη!Εχω αρχισει παλι μια ωρα την ημερα διαδρομο σιγα σιγα και κανω και λιγα λαστιχα γιατι με επιασαν και εμενα πονοι στην πλατη (με ειχαν πιασει και μετα την εγκυμοσηνη στην Νεφελη) και μονο η ασκηση με εκανε να ηρεμησω....και επειδη χρονος για γυμναστηρια δεν υπαρχει κανω σπιτι!

Προσπαθησα προχτες να δωσω το γαλα μου στη μικρη με μπιμπερο....αποτυχια!!!δεν επιανε την θηλη με τιποτα...εκλαιγε για εψαχνε το στηθος μου μεχρι που με επιασαν τα κλαμματα...αποτελεσμα ηταν να πεταξω 150 μλ μητρικου γαλατος γιατι το ειχα βγαλει απο την καταψυξη και δεν μπορουσα να το ξαναβαλω....χτες εβγαλα λιγο 50μλ και ηταν σε καλυτερη μοιρα...το ρουφηξε δειλα δειλα και μετα την εβαλα στηθος...ετσι θα κανω ...μια φορα την ημερα θα της δινω λιγο απο το μπουκαλι για να μαθει την θηλη γιατι αν χρειαστει να την αφησω καπου θα μενει νυστικη!

Επισης εχω την εντυπωση οτι η παραγωγη μου εχει μειωθει ιδικα απο το αριστερο στηθος γιατι ειναι μονιμος αδειο ενω το δεξι γεμιζει...το καταλαβαινω ιδικα το πρωι που μετα απο 7 ωρες δεν ειναι γεματο σε αντιθεση με το αλλο που ειναι τουμπανο οποτε μαλλον πρεπει να κανω καποιες αντλησεις την ημερα για να αυξησω παραγωγη...επισης απο εκει που ετρωγε στα 3ωρα τωρα ουρλιαζει στις 2 ωρες και οχι τιποτε αλλο τρεχω και με την μεγαλη απο το απογευμα και μετα και δεν μπορω να ειμαι με ενα στηθος εξω παντου :rolleyes:

Εσας το πιανει το μπιμπερο?οσες θηλαζετε εχετε δοκιμασει να δωσετε με μπουκαλι?

Παντως ουτε κιλα βαζει ευκολα...απο τις 4 του μηνα που ηταν 5150 την μετρησα χτες και ηταν μονο 5400...τωρα δεν ξερω ρε γαμωτο τι παιζει...παντως και εξετασεις θηροειδη που της εκανα ειναι μια χαρα!γαλακτομικα εκοψα....τι αλλο να κανω???

Οσο αφορα τις κρεμες...εγω στην νεφελη εδινα βιολογικες αλλα κρεμα βανιλια δεν εφαγε πολυ γιατι δεν της αρεσε....ηθελε γιαουρτακια!Τωρα και σε αυτη το ιδιο θα κανω....κρεμες βιολογικες και φρουτοκρεμες και φαγητοκρεμες παντα φρεσκα!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

ο μεγάλος μου αρρώστησε με πυρετούς κ αμυγδαλές και είπε ο γιατρός να μην το φέρω σε επαφή με το μωρό,,,αν γίνεται,,,, εγώ τον έστειλα στη γιαγιά του στο χωριό,,,, κ αύριο γυρνάνε,,οπότε έχω χρόνο με το μωράκι μου....

Κορίτσια με ευαισθητοποιήσατε με την εισαγωγή στερεών, στο μεγάλο μου έκανα βλακείες, έκανα ότι μου έλεγε η παιδίατρος που είχε μείνει πολυυυυ πίσω...ρυζάλευρό, φαρίν λακτέ κτλ κλτ καταλάβατεεεεε, αποτέλεσμα το μωράκι μου ήταν που ήταν φούσκα-νταρντανος τον έθρεφα κι άλλο...12 κιλά ενός έτους κ τώρα 4,5 23,5 κιλά!!!! τρώει το καταπέτασμα,,,ευτυχώς κ τα θρεπτικά!!! φρούτα άδειασμα το ψυγείο,,, προσπαθούμε να αποφεύγουμε τα γλυκά, αλλά γίνεται ???? ο μικρούλης μου είναι λεπτεπίλεπτος κ θα ακολουθήσω αυτά που λέτε,,,θα διαβάσω Παπαβέντση κ γω, ελπίζω ο γιατρός μας ο τωρινός να μην έχει αντίρρηση,,,αν έχει γεια σας θα ξαναπάω στη Μενούνου...

Με το σύζυγο βγάζουμε σιγά σιγά άκρη με τη βάφτιση,,, λέμε κατά τον Απρίλιο, αλλά βλέπω ότι δεν γίνεται πριν το Πάσχα,,,εεεε Μαρούσκα???? άρα Μάιο,,, το όνομα μάλλον της μητέρας μου, θα το σφραγίσουμε όπου να ναι, αλλά δεν κάναμε ακόμα ανακοινώσεις,,, ρε κορίτσια είμαι υπερβολική??? Η γαμοβάφτιση που κάναμε ήταν στο μέρος του, το μωρό πήρε το όνομα κ επίθετο του πατέρα του , βέβαια είναι συνονόματος με τον πατέρα μου,, οπότε λογικό δεν είναι να γίνει τώρα στο μέρος μου>??? δεν ξέρω... στραβώνει λίγο.... τέλωσπάντων θα καταληξουμε, το καλό είναι ότι δεν μπλέκεται κανένας γονιός, δεν έχει ερωτηθεί κανείς, ευτυχώς,,, μεταξύ μας είναι το θέμα,,,,

πολύ θα ήθελα να γίνει τώρα η Βάφτιση, όπως της Μαρούσκας!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ!!! κορίτσια μου όσο πιο νωρίς τόσο πιο λίγο ή καθόλου θα κλάψει το μωρό, αν είναι πάνω από 8 μηνών πλαντάζουν....κρίιιιμα!!!!

Αχχχ θυμάμαι τη γαμοβάφτιση κ στεναχωριέμαι,,,εννοείται ότι έψαχνα νυφικό μαζί με το μωρό,,, το κρατούσαν οι φίλες μου κ γω προβάριζα!!! αυτό ήταν το ευχάριστό όμως... το άσχημο ήταν ότι το μωράκι μου αρρώστησε πρώτη φορά με πυρετό την παραμονή της γαμοβάφτισης...είχε μπούκωμα κ υπέφερε....εγώ να με κλαις από στεναχώρια...την παραμονή αντί να γλεντάω όπως όλες οι νύφες, ξενύχτησα κ έκλαιγα μαζί με το μωράκι μου που δεν μπορούσε να αναπνεύσει, είχε κ πυρετό...τελειο??? βαμπίρ, ξενυχτισμένη ήμουν,,,, η μαμα μου την ημέρα του γάμου δε με χάρηκε εννοείται είχε το μωρό που έκλαιγε κ έσταζε η μυτούλα του,,,, άφήστεεεε ένα χάλι, πολύ κρίμα το μωράκι μου,,, εμέις δεν πήραμε τίποτα χαμπαρι από γαμο... μη σας πω μαλώσαμε κιολας,,,είχαμε άγχος,,,που το πάμε το αρρωστάκι μας???? αααχχχχ τι στεναχώρια ήταν αυτή....κ γκαντεμιά εννοείται..

έπίσης, έχω πάθει μαγειρικό οίστρο, σας λέω έχω πάρει σβάρνα τις συνταγές του Άκη κ του δίνω κ καταλαβαίνει.,, με κάτι πρέπει να ασχοληθώ η μάνα... θα μου περάσει!!!

Αφανομαμά την σαρακοστη βαφτίσεις γίνονται...γάμοι δεν γίνονται!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.

Και εγω για το γαμο θα ελεγα την κλασσικη αττακα. Τοσα λεφτα για λιγες ωρες... αξιζε τελικα; Ναι το χαρηκα και με το παραπάνω.. αλλα το κοστος μεγαλο βρε κοριτσια. Οσο κι αν ψαξεις οικονομικα... πάλι το κοστος θα ειναι αρκετο.

Λοιπον εγω δεν ειμαι απ οτις τυχερες που ο αντρας τους, τους εκανε την πολυποθετη προταση γαμου. Αρχικά είμαστα αρραβωνιασμένοι 2 χρόνια, επομένως γενικα συζητάγαμε απο κοινου για το πλανο της ημερομηνιας του γαμου μας. ΑΠο χρονο σε χρόνο το πηγαναμε μιας και εγω με τη δουλεια μου δεν ημουν καθολου καλα και οικονομικα πολυ στριμωχτα. Τελικα αποφασισαμε για περυσι τον Οκτώμβρη. Ευτυχως περιθωρια ειχα για προετοιμασια.. κάπου 8 μηνες. Αρα με το πασο μου το πηγαινα. Νυφικο νοίκιασα εννοείται, τα πηρα ολα απο ενα μαγαζι... ειχα 2 κουμπαρους εκείνοι πλήρωσαν λαμπαδες, στέφανα, εκκλησια (ναι ενα 200ρι ταριφα η εκκλησια). Στην ετοιμασια απογοητευτικα με τον κομμωτη μου.. τον οποιο τον ειχα σταθερο να με κουρευει .. και ετσι με χτενισε την ημερα αυτη. Τα μαλλιά δεν υα έψησε αρκετα με το πιστολακι και το ψαλιδι, κι ετσι πεσανε μετα απο 1-2 ωρες. Επίσης δεν μου εβαλε το πεπλο στα μαλλια γιατι βιαζόταν να φύγει και εδειξε στις φιλες μου πως. Εκείνες σιγα μην κατάλαβαν.. το πάλεψαν οι κακόμοιρες... δεν μου το βάλανε σωστά. Φτάνοντας στην εκκλησια.. με εναν αέρα .. το πέπλο βγήκε. Αν δείτε στις φώτο μου τη στιγμή που περπατάω προς την εκκλησία.. θα γελάτε.. ειχε φυγει στο πλάι το πέπλο. Μετά το μυστήριο το έβγαλα, και το έχασα.. ! οπως βγάζαμε οικογενειακές φωτογραφίες μετα το μυστηριο, καπου το έδωσα :confused: το παρατησα :confused: δεν θυμάμαι.. και επειδη φυσαγε... ή το πήρε ο αέρας ή κάποια το άρπαξε και εφυγε. Τεσπα.. μετα η δεξίωση ήταν πολύ ωραία. Σε ξονοδοχείο την κάναμε. Εκανα εκπληξη και στον αντρα μου και του φερα χορευτρια οριενταλ. Την πλάκα του έπαθε. Γελάσαμε πολυ. :D:D όμορφα περάσαμε...

Φωτογράφιση κάναμε και εμέις την επόμενη μέρα, αλλά ήμουν τοοοοοσο κομμάτια, που τελικα αυτό φάνηκε στις φώτο.. και ετσι πηγε χαμένο .. διοτι δεν έβαλα καμια απο αυτες τις φωτογραφιες στο άλμπουμ. Δεν πειράζει.. ήταν μια ομορφη εμπηρεία..

Τώρα με τη βάφτιση και εγω απλά πράγματα θελω να κάνω. Ουτε τραπέζι βασικα. Κανενα catering εξω απο την εκκλησία με fingerfood σκευτόμουν. Λίγο κόσμο θέλω.. στενους συγγενεις κλπ.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Αφανομαμά την σαρακοστη βαφτίσεις γίνονται...γάμοι δεν γίνονται!

Λες???Να μας πει κ η ειδικη (Μαρούσκαγια), ετσι κ αλλιως θα ρωτησω τον παπα μολις διαλεξω εκκλησια...

Μωρε πολλα μαλλιά εχει..αφανα δεν τα λες γιατι ειναι ισια... προχτες τον κουρεψα γιατι του εμπαιναν στα ματια... δεν ειχα αλλη επιλογη εκτος απο το τσιμπιδακι...οποτε τα πηρα με το ψαλιδι...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλημερα κοριτσια.

Και εγω για το γαμο θα ελεγα την κλασσικη αττακα. Τοσα λεφτα για λιγες ωρες... αξιζε τελικα; Ναι το χαρηκα και με το παραπάνω.. αλλα το κοστος μεγαλο βρε κοριτσια. Οσο κι αν ψαξεις οικονομικα... πάλι το κοστος θα ειναι αρκετο.

Λοιπον εγω δεν ειμαι απ οτις τυχερες που ο αντρας τους, τους εκανε την πολυποθετη προταση γαμου. Αρχικά είμαστα αρραβωνιασμένοι 2 χρόνια, επομένως γενικα συζητάγαμε απο κοινου για το πλανο της ημερομηνιας του γαμου μας. ΑΠο χρονο σε χρόνο το πηγαναμε μιας και εγω με τη δουλεια μου δεν ημουν καθολου καλα και οικονομικα πολυ στριμωχτα. Τελικα αποφασισαμε για περυσι τον Οκτώμβρη. Ευτυχως περιθωρια ειχα για προετοιμασια.. κάπου 8 μηνες. Αρα με το πασο μου το πηγαινα. Νυφικο νοίκιασα εννοείται, τα πηρα ολα απο ενα μαγαζι... ειχα 2 κουμπαρους εκείνοι πλήρωσαν λαμπαδες, στέφανα, εκκλησια (ναι ενα 200ρι ταριφα η εκκλησια). Στην ετοιμασια απογοητευτικα με τον κομμωτη μου.. τον οποιο τον ειχα σταθερο να με κουρευει .. και ετσι με χτενισε την ημερα αυτη. Τα μαλλιά δεν υα έψησε αρκετα με το πιστολακι και το ψαλιδι, κι ετσι πεσανε μετα απο 1-2 ωρες. Επίσης δεν μου εβαλε το πεπλο στα μαλλια γιατι βιαζόταν να φύγει και εδειξε στις φιλες μου πως. Εκείνες σιγα μην κατάλαβαν.. το πάλεψαν οι κακόμοιρες... δεν μου το βάλανε σωστά. Φτάνοντας στην εκκλησια.. με εναν αέρα .. το πέπλο βγήκε. Αν δείτε στις φώτο μου τη στιγμή που περπατάω προς την εκκλησία.. θα γελάτε.. ειχε φυγει στο πλάι το πέπλο. Μετά το μυστήριο το έβγαλα, και το έχασα.. ! οπως βγάζαμε οικογενειακές φωτογραφίες μετα το μυστηριο, καπου το έδωσα :confused: το παρατησα :confused: δεν θυμάμαι.. και επειδη φυσαγε... ή το πήρε ο αέρας ή κάποια το άρπαξε και εφυγε. Τεσπα.. μετα η δεξίωση ήταν πολύ ωραία. Σε ξονοδοχείο την κάναμε. Εκανα εκπληξη και στον αντρα μου και του φερα χορευτρια οριενταλ. Την πλάκα του έπαθε. Γελάσαμε πολυ. :D:D όμορφα περάσαμε...

Φωτογράφιση κάναμε και εμέις την επόμενη μέρα, αλλά ήμουν τοοοοοσο κομμάτια, που τελικα αυτό φάνηκε στις φώτο.. και ετσι πηγε χαμένο .. διοτι δεν έβαλα καμια απο αυτες τις φωτογραφιες στο άλμπουμ. Δεν πειράζει.. ήταν μια ομορφη εμπηρεία..

Τώρα με τη βάφτιση και εγω απλά πράγματα θελω να κάνω. Ουτε τραπέζι βασικα. Κανενα catering εξω απο την εκκλησία με fingerfood σκευτόμουν. Λίγο κόσμο θέλω.. στενους συγγενεις κλπ.

200 ευρω ηθελε ο παπας?ελεος! ο δικος μας ο παπας ο γλυκουλης ειπε στους κουμπαρους να βαλουν στο παγκαρι οτι θελουν.αυτος δεν πηρε.πολυ μου τη σπαει αυτο με τους παπαδες..

KPOzp2.png deXnp3.png

200 ευρω ηθελε ο παπας?ελεος! ο δικος μας ο παπας ο γλυκουλης ειπε στους κουμπαρους να βαλουν στο παγκαρι οτι θελουν.αυτος δεν πηρε.πολυ μου τη σπαει αυτο με τους παπαδες..

Ναι και καλα οτι πανε στη συντηρηση της εκκλησιας. Βλακειες. Η εκκλησια που παντρευτηκαμε, την επιλεγουν πολλα ζευγαρια. Καθε Σαββατο μονο τα καλοκαιρια, εχει απο 4 γαμους. Βαλε Κυριακες, Παρασκευες.... ασε... διπλοπληρωνονταιι αυτοι.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Κορίτσια μου τι κάνετε εμείς κακά λέμε κάτι μυξουλες ςχουμε και την έχω πλακώσει στους ορούς..Σήμερα έχουμε ένα γάμο να δω αν και πως θα κάτσει το μωρό με την μαμά ευτυχώς είναι κοντά και το δημαρχείο και τι τραπέζι..θα την ταΐσω πριν φύγουμε και θα προσπαθήσω να την κοίμησω και μετά πριν πάμε στο τραπέζι θα έρθω να την ξαναταισω και αν είναι ήρεμη να πάω αλλιως θα πάει μόνος του ο άντρας μου.. βροχούλα εμείς θα τα πληρώσουμε όλα μόνοι μας για τον γάμο οπότε σιγά να μην έχω εγώ να δώσω τόσα λεφτά αλλά και να ειχα δεν θα έδινα 3500 για νυφικό ..βεβαια ο καθενας όπως το έχει φανταστεί..Εγώ που βάφτισα ένα παιδάκι μου λέει ο παπάς και Καλά να αφήσω όσα θέλω και όταν πήγα να βγάλω τα λεφτά μου λέει 150ε αυτό ηταν το όσα θέλω..Και μετά φταίμε εμείς που κραζουμε τους παπάδες..βέβαια και πάλι δεν σημαίνει ότι είναι και ολοι έτσι..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα στα γρηγορα....Ειχαμε επισκεψεις μετα τη βαφτιση απο φιλες για το μωρο κατεβηκαμε κ στο υπογειο για το χειμωνα καθε πρωι τρεχουμε και να κοινωνησουμε κ μετα βολτες ποτε να μπω χαχα!!!Μαγδακι για τους γαμους ισχυει αυτο που λες για βαφτισια δεν ειμαι σιγουρη.Καλυτερα ρωτα στην ενορια σας.Και ναι μετα απο αυτη τηβαφτιση εχω να πω καμια σχεση η βαφτιση τοσο μικρου μωρου σε σχεση με το χρονιαρικο.Τι κοιμηθηκε τι καθοταν σε ολους ουτε γκρινια γτ βγηκε απο το προγραμμα ουτε αγχος αποχωρισμου γτ δεν τον ειχα εγω αγκαλια τπτ....Γαμους ακουω αχ θα το ξανακανα ανετα αν κι εγκυος πεντε μηνων αφου δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα αλλα χαρηκα χορο στο γλεντι....Αντε φευγω παω να κουβαλησω πραματα απο την κουζινα!Σας φιλω ολες!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα!

σημερα ειμαι πρωινη πρωινη.ο μπεμπηςκοιμηθηκε 6 ωρο σερι-θαυμα- και μετα δε με επαιρνε ο υπνος.οτι να ναι..σημερα περιεργως εχω πολυ καλη διαθεση:-P

λεω να παω να σιδερωσω μετα εχω ενα βουνο ρουχα, το μωρο δεν εχει να φορεσει..οπως καταλαβατε μανα και πεθερα γιοκ γιατι εχει λιομαζωμα(δεν υπαρχει χειροτερη χειρονακτικη εργασια)..

εμενα μου αρεσε πολυ η περιοδος της προετοιμασιας για το γαμο αν και τα κανα ολα πολυ γρηγορα επειδη τοο αποφασισαμε 4 μηνες πριν.ειχα παει σε ολα τα νυφικαδικα μεσα σε μια βδομαδα.αυτο που λενε μολις δεις ΤΟ νυφικο θα σου κανει κλικ ισχυει.εμεναηταν ψιλοφουσκωτο εφαρμωστο στο μπουστο και την μεση και μετα ανοιγε..τοτε ημουν και 100 κιλα πιο αδυνατη δοκιμαζα και γοργονε..χαχα..

βρε νοβεμπερ 3500 για ενα νυφικο?τι ειχε πανω διαμαντια?αλλα αφου το πηρε η πεθερα:-D

κι εμενα νυφικο και παπουσια και κοσμηματα η πεθερα μου τα πηρε και οι γονεις μου πηραν το γαμπριατικο

ωραια ειναι ολα αυτα αλλα για να γινουν μια φορα,δεν το ξανακανα με τιποτα.. επειδη το τερματησα στο γαμο(και γω υπερπαραγωγη εκανα αλλα σε πιο παραδοσιακο στυλ) η βαφτιση θελω να ναι πολυ απλη

μαγδα εδω τοστολισμο της εκκλησιας τον κανει ο κουμπαρος

φραουλιτσες αυτος ηταν ο μεγαλυτερος φοβος μουγιατι εγω στην περιοδο ποναω πολυ,αλλα ημουν τυχερη τελικα.εμενα ο φωτογραφος επισης το ειχε δει καλλιτεχναρα και θα μου εκανε και afterwedding τζαμπα<γιατι θα βγουν και καλα πιο ωραιες φωτο γιατι δεν θα χαμε αγχος λεει > αλλα εμενα το να ξαναντυνομαι νυφη και να ξαναχτενιζομαι-βαφομαι μου φανηκε κουλαμαρα οποτε δεν το καναμε.βγαλαμε αντ αυτου ομως μια πολυ ωραια prewedding φωτο σε κατι βουνα και λαγκαδια ειχε πολυ γελιο

Εγω εκανα και γαμο υπερπαραγωγη,και οι δυο βαφτισεις ητανε υπερπαραγωγη,οποτε τωρα θελω κατι πολυ απλο και γρηγορο γιατι βαρεθηκα το τρεξιμο και το αγχος για το τιποτα.Μια φορα θελω να το ευχαριστηθω και να το απολαυσω χωρις κουραση και ξεπαραδιασμα.βεβαια εχω μεγαλη στεναχωρια γιατι ειπαμε σε τρεις κουμπαρους να βαφτισουν την μικρη και φαγαμε απο ολους απορριψη.ο κοσμος φοβαται τα εξοδα αποτι εχω καταλαβει,αλλα αυτη τη φορα δεν θα εκανα τιποτα παραπανω απο το μυστηριο.ολοι ειναι κουμπωμενοι:cry:.πολυ απογοητευση σημερα....:cry:

Η αδερφη μου προθυμοποιηθηκε να την βαφτισει σε περιπτωση που δεν βρεθει κανενας αλλος...τι να κανουμε?να αφησουμε αβαφτιστο το παιδι?θα γινει ετσι στο τελος τελος.....

Λοιπον το νυφικο κοριτσακι μου ειχε πανω γεματο πετρες swarofski αποτι θυμαμαι,γυρω στις 1000 πετρες μπορει και παραπανω??,απο το μπουστο μεχρι τα γονατα, και μετα ανοιγε σαν γοργονα με δαντελα,σου λεω πολυ λατερνα η δικια σου και ναι καλα της εκανα της πεθερας χαχαχαχα την ξεπουπουλιασα κανονικα!!! μαλλον γιαυτο κακιωσε μετα,σου λεει χρυσοπληρωσα τον κ@λο σου κυρα μου,τωρα θα δεις τι θα παθεις....!!και χρυσαφικα μου αγορασαν ....και εμεις πληρωσαμε το κοστουμι του γαμπρου και το ρολοι του ομως,που δεν κοστισαν και λιγο! Μετα τον γαμο κι εμεις βγαλαμε φωτος,την επομενη μερα,ξαναβαφτηκα ξαναφορεσα την υπερπαραγωγη και μερα μεσημερι τρεχαμε στις θαλλασες και στα βραχια.ωραια ητανε,παρολο που σκυλοβαριομουνα το εκανα γιατι ειχαμε δωσει μια περιουσια στον φωτογραφο και δεν θα του χαριζα ουτε μια φωτογραφια λιγοτερη!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Πόσα έδωσες για το νυφικό;;;;;:shock::shock::shock:

Οχι εγω η πεθερα μου, οταν "αγαπιομασταν", γιατι αν της ελεγες τωρα ουτε 3? δεν θα εδινε για παρτη μου χαχαχα...καλα μη νομιζεις και οι γονεις μου δεν δωσανε λιγοτερα...το κοστουμι αποτι θυμαμαι 2000? εκανε, το ειχε παρει απο το Κολωνακι(Αθηνα) και ητανε στο πετο ντυμενο με μαυρα swarofski και αυτο....τιγκα στο swarofski και οι δυο,σαν τις λατερνες:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μου αρεσει που λες οτι το πρωτο σου παιδακι πηρε το επιθετο του πεθερου...του αντρα σου δηλαδη....εμ ξερεις πολλους να δινουν το επιθετο της μητερας στα παιδια τους?εγω οχι! Κοιτα εφοσον θα δωσετε το ονομα της μαμας σου καλο θα ητανε η βαφτιση να γινει εκει που ειναι η μαμα σου,οι φιλοι της,οι συγγενεις της....να το ευχαριστηθει κιολας...γιατι αν την κανετε στο μερος των πεθερικων,ποσους θα καλεσει η μαμα σου απο το σοι της να ερθουν στη βαφτιση?δεν ξερω αν με καταλαβαινεις πως το εννοω....η μαμα σου μενει μακρια απο τα πεθερικα?και πως την λενε παρακαλω?ο αντρας σου πως και συμφωνησε για το ονομα και δεν ειπε για της μαμας του?λιγες ερωτησεις εκανα ε? Το ανακριτικο του cafe ειμαι :mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπερα στα γρηγορα....Ειχαμε επισκεψεις μετα τη βαφτιση απο φιλες για το μωρο κατεβηκαμε κ στο υπογειο για το χειμωνα καθε πρωι τρεχουμε και να κοινωνησουμε κ μετα βολτες ποτε να μπω χαχα!!!Μαγδακι για τους γαμους ισχυει αυτο που λες για βαφτισια δεν ειμαι σιγουρη.Καλυτερα ρωτα στην ενορια σας.Και ναι μετα απο αυτη τηβαφτιση εχω να πω καμια σχεση η βαφτιση τοσο μικρου μωρου σε σχεση με το χρονιαρικο.Τι κοιμηθηκε τι καθοταν σε ολους ουτε γκρινια γτ βγηκε απο το προγραμμα ουτε αγχος αποχωρισμου γτ δεν τον ειχα εγω αγκαλια τπτ....Γαμους ακουω αχ θα το ξανακανα ανετα αν κι εγκυος πεντε μηνων αφου δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα αλλα χαρηκα χορο στο γλεντι....Αντε φευγω παω να κουβαλησω πραματα απο την κουζινα!Σας φιλω ολες!!!

Αχ μαρουσκακι μου μακαρι να ξεμπερδευα και εγω τοσο γρηγορα και ευχαριστα οπως εσυ!!

Καλε που πηγατε εσεις,μετακομιζετε στο υπογειο?για καποιον λογο?και τα κουζινικα σας?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...