Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλέ τη κουκλιτσα και η δικιά σου! Tι χαμόγελο, τι τέλεια η κορδελιτσα στα μαλλιά! Mεγάλο μωρό φαίνεται!

Ναι Είναι μεγαλουτσικη 7000 κιλά είναι...Έχουμε θέμα με τις κορδέλες μας αρέσουν πολύ βασικά εμενα μου αρέσουν και της βάζω συνέχεια..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα πάντως η παιδίατρος μου είπε ότι μπορεί να φτιαξεις ας πούμε ρυζαλευρο με δικό μας γαλατακι

Ναι ετσι νομιζω, το κανεις με βραστο νερο και προσθετεις μετα το γαλατακι μας

c8i6p2.png

Και εμένα άνθη Ένας πόνος σε αυτο το σημείο που μου έκαναν την επισκληρηδιο με είχε πιάσει στην αρχή μετά δεν με ξανά έπιασε..τι μου θύμησες τώρα την ημέρα που πήγα να γεννήσω και ήρθε αυτός ο μην τον χαρακτηρίσω κύριος να μου κάνει την επισκληρηδιο έπρεπε να κάτσω κάπως συγκεκριμενα και εδώ δεν μπορούσα δεννειχα καταλάβει πως ακριβώς ήθελε να κάτσω παρόλο που μου είχε πει και γυρνάει και μου λέει "τι θα γίνει τώρα δεν θα τετραγωνισουμε τον κύκλο"ένα θα σας πω μόνο που δεν του έριξα κλωτσιά κρατήθηκα και μου έγνεψε ο άντρας μου να κρατηθώ αλλιώς θα την είχε φάει

Πωπω αληθεια;; Τι να πεις; Οντως ειναι περιεργη η σταση που θελει να καθισουμε για να μας την κανει. Εγω ειχα τρομαξει πολυ.. ευτυχως ειχα τη μαια μπροστα μου και μου κραταγε τα χερια... ειχα και τις συσπασεις τις δυνατες και αστα.. πως κρατηθηκα την ωρα που εβαλε την βελονα, ενας θεος ξερει..

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Γεια σας κοριτσια!

ανθη κι εμενα του παπαβεντζη το πλανο μου φανεται καλυτερο.σαυτο που εβαλες μετα τους 6,5 μηνες θα πινει μονο πρωιβραδυ γαλα ενω λενε μεχρι το χρονο ειναι η βασικη τροφη..

η επισκληριδιος με ποναει κι εμενα..στο σημειο πανω..οχι συνεχεια ομως.αν το πιεσω ποναει βεβαια..

ποπακι μαρεσει που της επιασες και κουβεντα..ελεος με μερικες μερικες..νομιζω απλα εξουσια θελουν νατο παιξουν απο κομπλεξ..το χερι σου πως ειναι?καπου ειχες πει για κρεμα βανιλια-κι αυτη εχει ρυζαλευρο στα συστατικα της

φραουλιτσες και μενα στο ιδιο μερος ειναι τα ρουχαλακια μου.. κλαψ..:-(

μαριανθη νομιζα το νοσοκομειακο θηλαστρο οτι ηταν αρκετο..τι να πω..2 γνωστες μου(επειδη τα παιδια τους επαθαν συγχισηθηλων και δεν ηθελαν με την καμια το στηθος) εβγαζαν και καλυπταν τις αναγκες των παιδιων με απλο ηλεκτρικο θηλαστρο η μια 5 μηνες σε διδυμα και η αλλη 14 μηνες..αλλα καθε περιπτωση διαφορετικη..αν και στην περιπτωση σου αφου τον προηγουμενο μηνα ειχε παρει καλο βαρος μηπως η παραγωγη δεν εχει μειωθει κι ειναι κατι σαν της μαρουσκας(αλλεργια);ή μηπως απλα ειναι φυσιολογικο?

εμεις πηγαμε για καφεδακι το πρωι..ο μπεμπης εξω ειναι κυριος!καθοταν 2 ωρες στο καροτσι ετρωγε τα χερια του και αποκοιμηθηκε μονος του! στο σπιτι γιατι δεν το κανει αυτο?

εμενα μου τη σπαει πολυ να πιανουν τα χερακια του μπεμπη επειδη μετα τα βαζει στο στομα...και τους το λεω να μην τα πιανουν..τα αναπαντεχα που δεν προλαβαινω ειναι το θεμα ..

Μπράβο το αγόρι μου κύριος σας αφήσετε να πιείτε και το καφεδάκι σας και εμεναν έτσι κάνει έξω κάθεται όμορφα..Σήμερα την πήρα να πάμε στην λαϊκή και δεν προλάβαμε να πάμε άρχισε να τσιρίζει το κλάμα όμως μας άκουσε όλη η λαϊκή και τελικά την πήρα και φύγαμε και δεν ψωνισαμε και τίποτα στον μανάβη αύριο..Εγώ όταν πάνε να Την ακουμπήσουν και δεν έχουν κάνει τα χέρια τους με αντισηπτικό δεν την δίνω Έτσι και αλλιώς την έχω την φήμη της ξυνής.

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Μαχη μου τι ωραία που διαλέγεις νυφικό! Στειλε μας κανενα να δούμε!

Αχ κορίτσια εγω θυμάμαι οταν φερναμε 9 ημερών το μωρο απο την Αθηνα, μιλάμε μια σταλιτσα ήταν γιατι γεννήθηκε 3200 και έφτασε 2800, ήρθε μια κυρία και του επιασε το χέρι! ! Ούτε που τη πρόλαβα! Ήθελα να ξερα τι σκέφτονται? ??

Ναι Cristi μου όταν το βρω θα σας στείλω να το δείτε..Αχ ωραία είναι αυτά να διαλέγεις αλλά εγώ τα βαριέμαι θέλω να βρω αυτό η παρόμοιο όπως το έχω φανταστεί και τέλος δεν μπορώ τις πολλές δοκιμές και τα πολύ βαριά πράγματα γι'αυτό και τον στολισμό και της μπέμπας και της Εκκλησίας θα τον κάνω μόνη μου απλά πράγματα..άσε που πλέον ο γάμος έχει καταντήσει εμπόριο και εγώ τόσα λεφτά για στολισμους δεν δίνω Όχι ότι τα έχω αλλά και να τα είχα θα προτιμούσα να πάω ένα ωραίο ταξιδάκι...

ewKwp3.png

Αντωνία μου που είσαι σήμερα σε έχω συνηθίσει που μπαίνεις σχεδόν κάθε μέρα ελπίζω να είστε καλά και εσύ και οι τσουπρες σου. Μαρουσκακι μου που χάθηκες;άντε πάλι γλώσσα μέσα δεν έβαλα σήμερα..φραουλιτσες μου περιμένω φώτο να μου στείλεις ή έχεις πάει να πλακωσεις την θεία;

ewKwp3.png

Αντωνία μου που είσαι σήμερα σε έχω συνηθίσει που μπαίνεις σχεδόν κάθε μέρα ελπίζω να είστε καλά και εσύ και οι τσουπρες σου. Μαρουσκακι μου που χάθηκες;άντε πάλι γλώσσα μέσα δεν έβαλα σήμερα..φραουλιτσες μου περιμένω φώτο να μου στείλεις ή έχεις πάει να πλακωσεις την θεία;

καλε σου εχω στειλει στο μειλ

8NkSp3.png

Ναι Cristi μου όταν το βρω θα σας στείλω να το δείτε..Αχ ωραία είναι αυτά να διαλέγεις αλλά εγώ τα βαριέμαι θέλω να βρω αυτό η παρόμοιο όπως το έχω φανταστεί και τέλος δεν μπορώ τις πολλές δοκιμές και τα πολύ βαριά πράγματα γι'αυτό και τον στολισμό και της μπέμπας και της Εκκλησίας θα τον κάνω μόνη μου απλά πράγματα..άσε που πλέον ο γάμος έχει καταντήσει εμπόριο και εγώ τόσα λεφτά για στολισμους δεν δίνω Όχι ότι τα έχω αλλά και να τα είχα θα προτιμούσα να πάω ένα ωραίο ταξιδάκι...

Να σου πω την εμπειρια μου για το νυφικο; Και εγω κοιταγα πολλάααα στο ιντερνετ.. πολλα μου αρεσαν. Το θεμα ειναι πως.. πολλά απο αυτά τελικα δεν μου πήγαιναν και κατέληξα σε άλλο στίλ εντελώς διαφορετικό. Απλό βεβαια ουτε φουσκωτο .. ουτε δαντελα. Αλλά μη νομιζεις, σε ενα μαγαζί πηγα (συστημενη) 5 νυφικα δοκιμασα.. και εκει εμεινα. Αν θες να σου προτεινω το μαΓΑΖΙ.. είναι πολλα χρόνια στο χωρο.. βρίσκεται στην Ανω Γλυφάδα και εχει τα παντα. Νυφικα - λαμπαδες - στεφανα - προσκλητηρια - μπομπονιερες κ.α.. και για βαφτιση τα παντα. Αντι να τρεχω απο δω και απο κει.. τα πηρα ολα απο εκει.. και να σου πω πως το νυφικο μου κοστισε 800 ευρω μαζι με 2 παρανυφακια και τα εξτρα του νυφικου (ομπρελα, μπολερο κλπ).

Η Μαρουσκα χαθηκε!!! Που εισε καλε εσυ;;;;

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Να σου πω την εμπειρια μου για το νυφικο; Και εγω κοιταγα πολλάααα στο ιντερνετ.. πολλα μου αρεσαν. Το θεμα ειναι πως.. πολλά απο αυτά τελικα δεν μου πήγαιναν και κατέληξα σε άλλο στίλ εντελώς διαφορετικό. Απλό βεβαια ουτε φουσκωτο .. ουτε δαντελα. Αλλά μη νομιζεις, σε ενα μαγαζί πηγα (συστημενη) 5 νυφικα δοκιμασα.. και εκει εμεινα. Αν θες να σου προτεινω το μαΓΑΖΙ.. είναι πολλα χρόνια στο χωρο.. βρίσκεται στην Ανω Γλυφάδα και εχει τα παντα. Νυφικα - λαμπαδες - στεφανα - προσκλητηρια - μπομπονιερες κ.α.. και για βαφτιση τα παντα. Αντι να τρεχω απο δω και απο κει.. τα πηρα ολα απο εκει.. και να σου πω πως το νυφικο μου κοστισε 800 ευρω μαζι με 2 παρανυφακια και τα εξτρα του νυφικου (ομπρελα, μπολερο κλπ).

Η Μαρουσκα χαθηκε!!! Που εισε καλε εσυ;;;;

Στείλε μου και εσύ για ποιο μαγαζί λες να πάω να δω ..Ευχαριστώ πολύ

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Πωπω γαμους ακουω και ....βαριεμαι!!!Επειδη ειχα κανει γαμο υπερπαραγωγη και ειχα φαει πολυ στρες και κουραση,τωρα λεω ποσο κουραστικη εμπειρια ητανε και αυτη....μηνες πριν να τρεχεις να βρεις,να οργανωσεις και ειχα κανει και τονγιο μου οποτε ειχα και ενα μωρο παντα μαζι μου....αν μου ελεγες να το ξαναζουσα απο την αρχη,σιγουρα θα εκανα τα μισα απο αυτα που εκανα τοτε,λιγοτερα λεφτα και λιγοτερο τρεξιμο!! Τομονο πραγμα που δεν θα αλλαζα θα ητανε το νυφικο μου! Το απολυτο στολιδι!!!!Στυλ γοργονας,ολο κεντημενο με πετρες και δαντελα,σαν γυφτικη λατερνα ενα πραγμα,να γυαλιζω απο χιλιομετρα μακρια:DD και η τιμη του διοτι το ειχα αγορασει:3500?.Δωρο των πεθερικων ητανε αυτο;) Μαχη μου εννοειτε θα παρεις κατι που εχεις ονειρευτει,γιατι μια φορα το φοραμε το νυφικο.....(τις επομενες φορες κανουμε πολιτικο γαμο χαχαχα),ολα τα αλλα ειναι πεταμενα λεφτα οντως...εκτος αν στα κανει δωρο η πεθερουλα σου:cool:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Πωπω γαμους ακουω και ....βαριεμαι!!!Επειδη ειχα κανει γαμο υπερπαραγωγη και ειχα φαει πολυ στρες και κουραση,τωρα λεω ποσο κουραστικη εμπειρια ητανε και αυτη....μηνες πριν να τρεχεις να βρεις,να οργανωσεις και ειχα κανει και τονγιο μου οποτε ειχα και ενα μωρο παντα μαζι μου....αν μου ελεγες να το ξαναζουσα απο την αρχη,σιγουρα θα εκανα τα μισα απο αυτα που εκανα τοτε,λιγοτερα λεφτα και λιγοτερο τρεξιμο!! Τομονο πραγμα που δεν θα αλλαζα θα ητανε το νυφικο μου! Το απολυτο στολιδι!!!!Στυλ γοργονας,ολο κεντημενο με πετρες και δαντελα,σαν γυφτικη λατερνα ενα πραγμα,να γυαλιζω απο χιλιομετρα μακρια:DD και η τιμη του διοτι το ειχα αγορασει:3500?.Δωρο των πεθερικων ητανε αυτο;) Μαχη μου εννοειτε θα παρεις κατι που εχεις ονειρευτει,γιατι μια φορα το φοραμε το νυφικο.....(τις επομενες φορες κανουμε πολιτικο γαμο χαχαχα),ολα τα αλλα ειναι πεταμενα λεφτα οντως...εκτος αν στα κανει δωρο η πεθερουλα σου:cool:

την ξεπαραδιασες την πεθερα :lol::lol::lol:

Εγω ήμουν η πιο κουλ νυφη! κ τρεξιμο καθολου! μονο που ειχα περιοδο κ τσακωθηκα με τον φωτογραφο γιατι ήθελε να με βγαζει καλλιτεχνικες φωτο!!!και βαριοοοομουν!!ηθελα να παω στο γλεντι η γυναικα!

8NkSp3.png

καλημερα!

σημερα ειμαι πρωινη πρωινη.ο μπεμπηςκοιμηθηκε 6 ωρο σερι-θαυμα- και μετα δε με επαιρνε ο υπνος.οτι να ναι..σημερα περιεργως εχω πολυ καλη διαθεση:-P

λεω να παω να σιδερωσω μετα εχω ενα βουνο ρουχα, το μωρο δεν εχει να φορεσει..οπως καταλαβατε μανα και πεθερα γιοκ γιατι εχει λιομαζωμα(δεν υπαρχει χειροτερη χειρονακτικη εργασια)..

εμενα μου αρεσε πολυ η περιοδος της προετοιμασιας για το γαμο αν και τα κανα ολα πολυ γρηγορα επειδη τοο αποφασισαμε 4 μηνες πριν.ειχα παει σε ολα τα νυφικαδικα μεσα σε μια βδομαδα.αυτο που λενε μολις δεις ΤΟ νυφικο θα σου κανει κλικ ισχυει.εμεναηταν ψιλοφουσκωτο εφαρμωστο στο μπουστο και την μεση και μετα ανοιγε..τοτε ημουν και 100 κιλα πιο αδυνατη δοκιμαζα και γοργονε..χαχα..

βρε νοβεμπερ 3500 για ενα νυφικο?τι ειχε πανω διαμαντια?αλλα αφου το πηρε η πεθερα:-D

κι εμενα νυφικο και παπουσια και κοσμηματα η πεθερα μου τα πηρε και οι γονεις μου πηραν το γαμπριατικο

ωραια ειναι ολα αυτα αλλα για να γινουν μια φορα,δεν το ξανακανα με τιποτα.. επειδη το τερματησα στο γαμο(και γω υπερπαραγωγη εκανα αλλα σε πιο παραδοσιακο στυλ) η βαφτιση θελω να ναι πολυ απλη

μαγδα εδω τοστολισμο της εκκλησιας τον κανει ο κουμπαρος

φραουλιτσες αυτος ηταν ο μεγαλυτερος φοβος μουγιατι εγω στην περιοδο ποναω πολυ,αλλα ημουν τυχερη τελικα.εμενα ο φωτογραφος επισης το ειχε δει καλλιτεχναρα και θα μου εκανε και afterwedding τζαμπα<γιατι θα βγουν και καλα πιο ωραιες φωτο γιατι δεν θα χαμε αγχος λεει > αλλα εμενα το να ξαναντυνομαι νυφη και να ξαναχτενιζομαι-βαφομαι μου φανηκε κουλαμαρα οποτε δεν το καναμε.βγαλαμε αντ αυτου ομως μια πολυ ωραια prewedding φωτο σε κατι βουνα και λαγκαδια ειχε πολυ γελιο

KPOzp2.png deXnp3.png

Κοπελούδες έγραφα ολόκληρο ποστ κ σβήστηκε κ τώρα τα έχω πάρει,,,έγραφα πολλά!!!!!γκρρρρρ

το παθαινω και γω αυτο καθε φορα!τωρα παντα το αντιγραφω πρωτα και αφου χαθει κανω επικολληση

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...