Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κορίτσια μου τι κάνετε σας διαβάζω αλλά δεν έχω προλάβει να σας γράψω..Εμείς Καλά είμαστε έχω κλείσει ραντεβού από βδομάδα να πάω να δω κανένα νυφικό,αύριο έχουμε έναν γάμο και πήρα ένα φορεματάκι να βάλω από hm ωραια και οικονομικά αλλά μου φαίνεται λίγο κοντο Όχι τίποτε άλλο θα λένε Καλα αυτή δεν πρόλαβε να γεννήσει και τα πέταξε τα μπούτια έξω. Αλλά.Αφού άρεσε στον άντρα μου δεν με νοιάζει..Και έτσι το κοριτσάκι μου θα μείνει με την γιαγιά για να δούμε θα κάτσει η θα μας πάρει να γυρίσουμε. Έχει πολύ ωραίες μέρες και όλο έξω είμαστε όλο βόλτες. Περιμένουνε και την νονά μας να έρθει από Αφρική και να στολισουμε όλοι μαζί. Εμένα η παιδίατρος μου είπε όχι ρυζαλευρα και κρέμες όλα αυτά τα ετοιμα. Θα μου δώσει δικές της να φτιάχνω με φρούτα με μητρικό γάλα με διάφορα Αλλά από τον 6ο και μετά..Αυτά από έμας..μαρουσκακι τέλειες οι φωτογραφίες σας πολύ χάρηκα να σας ζήσει το παλικάρι σας. Ποπακι αυτές στο. ΟΑΕΔ δεν πάνε καλά εμένα για να πάρω το 6ηνο ο άντρας μου πήγε πάνω από δέκα φορές ενώ είχα ολα τα χαρτιά όλο κάτι ζηταγαν δηλ τι να πω με αυτήν την γραφειοκρατία. Ευαγγελία στείλε μου και εμένα Φωτογραφίες να σας δω.

Αν ο αντρας σου θελει βλεπει μπουτακια θα δειχνεις μπουτακια κ τι σε νοιαζουν οι αλλοι...αχ να ειχα χασει κ εγω τα κιλα...τωρα τα ρουχαλακια μου καθονται στο παταρι

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποπακι μου περαστικά σου τι έγινε τελικά με το χέρι σου θα κάνεις καμία θεραπεία;πάντως εγώ επειδή θηλάζω την μικρή και την κοιμιζω ξαπλωτή μ'έχει πεθάνει η πλάτη μου Την μια φορά δεν μπορούσα να σηκώσω το μωρό τόσος πόνος πάντως μετά την εγκυμοσύνη τις περισσότερες γυναίκες τους πιάνει πλάτη αυχένας χέρια όλα μαζί...

Αστα να πανε. Εμενα εχει μερικες μερες που ποναω στο σημειο της επισκληρηδιου. Το χει καμια σας αυτο;

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Αστα να πανε. Εμενα εχει μερικες μερες που ποναω στο σημειο της επισκληρηδιου. Το χει καμια σας αυτο;

Και εμένα άνθη Ένας πόνος σε αυτο το σημείο που μου έκαναν την επισκληρηδιο με είχε πιάσει στην αρχή μετά δεν με ξανά έπιασε..τι μου θύμησες τώρα την ημέρα που πήγα να γεννήσω και ήρθε αυτός ο μην τον χαρακτηρίσω κύριος να μου κάνει την επισκληρηδιο έπρεπε να κάτσω κάπως συγκεκριμενα και εδώ δεν μπορούσα δεννειχα καταλάβει πως ακριβώς ήθελε να κάτσω παρόλο που μου είχε πει και γυρνάει και μου λέει "τι θα γίνει τώρα δεν θα τετραγωνισουμε τον κύκλο"ένα θα σας πω μόνο που δεν του έριξα κλωτσιά κρατήθηκα και μου έγνεψε ο άντρας μου να κρατηθώ αλλιώς θα την είχε φάει

ewKwp3.png

Έκανε πόσες μέρες να μου περάσει το κεφάλι μου κ τώρα βλέπω να μου έρχεται το εγκεφαλικο.Μια θεία έβαλε το χερι της στο στομα του παιδιου μου να δει το δοντακι.δεν ημουν μπροστα ηαδερφη μου το ειπε.Ελεος

Χαχα εμένα να δεις τι μου εκανε μία κάποτε. Ηρθε επίσκεψη και καλά έπλυνε τα χερια πρώτα για να πιάσει το μωρό, και αφού τα επλυνε κάθισε στον καναπέ και ξεφύλισσε ένα περιοδικό σαλιώνοντας το δάχτυλο. Πήγε μετά να πιάσει το νεογέννητο, δεν σφάξανε!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου τι κάνετε σας διαβάζω αλλά δεν έχω προλάβει να σας γράψω..Εμείς Καλά είμαστε έχω κλείσει ραντεβού από βδομάδα να πάω να δω κανένα νυφικό,αύριο έχουμε έναν γάμο και πήρα ένα φορεματάκι να βάλω από hm ωραια και οικονομικά αλλά μου φαίνεται λίγο κοντο Όχι τίποτε άλλο θα λένε Καλα αυτή δεν πρόλαβε να γεννήσει και τα πέταξε τα μπούτια έξω. Αλλά.Αφού άρεσε στον άντρα μου δεν με νοιάζει..Και έτσι το κοριτσάκι μου θα μείνει με την γιαγιά για να δούμε θα κάτσει η θα μας πάρει να γυρίσουμε. Έχει πολύ ωραίες μέρες και όλο έξω είμαστε όλο βόλτες. Περιμένουνε και την νονά μας να έρθει από Αφρική και να στολισουμε όλοι μαζί. Εμένα η παιδίατρος μου είπε όχι ρυζαλευρα και κρέμες όλα αυτά τα ετοιμα. Θα μου δώσει δικές της να φτιάχνω με φρούτα με μητρικό γάλα με διάφορα Αλλά από τον 6ο και μετά..Αυτά από έμας..μαρουσκακι τέλειες οι φωτογραφίες σας πολύ χάρηκα να σας ζήσει το παλικάρι σας. Ποπακι αυτές στο. ΟΑΕΔ δεν πάνε καλά εμένα για να πάρω το 6ηνο ο άντρας μου πήγε πάνω από δέκα φορές ενώ είχα ολα τα χαρτιά όλο κάτι ζηταγαν δηλ τι να πω με αυτήν την γραφειοκρατία. Ευαγγελία στείλε μου και εμένα Φωτογραφίες να σας δω.

Σωστή τη βρίσκω την παιδίατρο σου. Αν σου δώσει συνταγές για σπιτικές κρέμες πες μας κι εμάς!

Απο Αφρική ε; Από που ακριβώς;

Με το καλό και το νυφικό! Τι στυλ το φαντάζεσαι! Τι ωραίες αυτές οι στιγμές..

Σου έστειλα φωτό, στείλε μου κι εσύ την μπουμπου σου!

c8i6p2.png

Έκανε πόσες μέρες να μου περάσει το κεφάλι μου κ τώρα βλέπω να μου έρχεται το εγκεφαλικο.Μια θεία έβαλε το χερι της στο στομα του παιδιου μου να δει το δοντακι.δεν ημουν μπροστα ηαδερφη μου το ειπε.Ελεος

Εγώ θα την "σκότωνα"!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Σωστή τη βρίσκω την παιδίατρο σου. Αν σου δώσει συνταγές για σπιτικές κρέμες πες μας κι εμάς!

Απο Αφρική ε; Από που ακριβώς;

Με το καλό και το νυφικό! Τι στυλ το φαντάζεσαι! Τι ωραίες αυτές οι στιγμές..

Σου έστειλα φωτό, στείλε μου κι εσύ την μπουμπου σου!

Καλέ τι κούκλα είναι αυτή;να της δώσεις φιλάκια ρουφηχτα στα πανέμορφα χειλακια της..Ή νονά μας είναι Ή ξαδέρφη του άντρα μου αλλά μένει μόνιμα νότιο Αφρική Johannesburg..Θέλω να ξαναπάω και να κάνω και πάλι σαφάρι όπως είχαμε κάνει..το νυφικό το φαντάζομαι σε ρομαντικό στυλ αυτό απλό και λιτό αλλά θα δούμε τι θα βρω..να με το που μου δώσει τις συνταγές θα σας δώσω το είπα και στην Μαριάνθη

ewKwp3.png

Γεια σας κοριτσια!

ανθη κι εμενα του παπαβεντζη το πλανο μου φανεται καλυτερο.σαυτο που εβαλες μετα τους 6,5 μηνες θα πινει μονο πρωιβραδυ γαλα ενω λενε μεχρι το χρονο ειναι η βασικη τροφη..

η επισκληριδιος με ποναει κι εμενα..στο σημειο πανω..οχι συνεχεια ομως.αν το πιεσω ποναει βεβαια..

ποπακι μαρεσει που της επιασες και κουβεντα..ελεος με μερικες μερικες..νομιζω απλα εξουσια θελουν νατο παιξουν απο κομπλεξ..το χερι σου πως ειναι?καπου ειχες πει για κρεμα βανιλια-κι αυτη εχει ρυζαλευρο στα συστατικα της

φραουλιτσες και μενα στο ιδιο μερος ειναι τα ρουχαλακια μου.. κλαψ..:-(

μαριανθη νομιζα το νοσοκομειακο θηλαστρο οτι ηταν αρκετο..τι να πω..2 γνωστες μου(επειδη τα παιδια τους επαθαν συγχισηθηλων και δεν ηθελαν με την καμια το στηθος) εβγαζαν και καλυπταν τις αναγκες των παιδιων με απλο ηλεκτρικο θηλαστρο η μια 5 μηνες σε διδυμα και η αλλη 14 μηνες..αλλα καθε περιπτωση διαφορετικη..αν και στην περιπτωση σου αφου τον προηγουμενο μηνα ειχε παρει καλο βαρος μηπως η παραγωγη δεν εχει μειωθει κι ειναι κατι σαν της μαρουσκας(αλλεργια);ή μηπως απλα ειναι φυσιολογικο?

εμεις πηγαμε για καφεδακι το πρωι..ο μπεμπης εξω ειναι κυριος!καθοταν 2 ωρες στο καροτσι ετρωγε τα χερια του και αποκοιμηθηκε μονος του! στο σπιτι γιατι δεν το κανει αυτο?

εμενα μου τη σπαει πολυ να πιανουν τα χερακια του μπεμπη επειδη μετα τα βαζει στο στομα...και τους το λεω να μην τα πιανουν..τα αναπαντεχα που δεν προλαβαινω ειναι το θεμα ..

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ τι κούκλα είναι αυτή;να της δώσεις φιλάκια ρουφηχτα στα πανέμορφα χειλακια της..Ή νονά μας είναι Ή ξαδέρφη του άντρα μου αλλά μένει μόνιμα νότιο Αφρική Johannesburg..Θέλω να ξαναπάω και να κάνω και πάλι σαφάρι όπως είχαμε κάνει..το νυφικό το φαντάζομαι σε ρομαντικό στυλ αυτό απλό και λιτό αλλά θα δούμε τι θα βρω..να με το που μου δώσει τις συνταγές θα σας δώσω το είπα και στην Μαριάνθη

Σουν στελνω μειλ το νυφικο μου να παρεις ιδεα...παναλαφρο ήταν

8NkSp3.png

Καλά την ζάχαρη την παραλείπεις. Το γάλα γιατί πειράζει αν το βράσουμε;

Από ότι ξέρω ουτε το μητρικό ούτε το γάλα φόρμουλα κάνει να τα βράσεις. Και μεχρι το έτος δεν κάνει να πιουν φρέσκο που μπορείς να το βράσεις

c8i6p2.png

Καλέ τη κουκλιτσα και η δικιά σου! Tι χαμόγελο, τι τέλεια η κορδελιτσα στα μαλλιά! Mεγάλο μωρό φαίνεται!

c8i6p2.png

Μαχη μου τι ωραία που διαλέγεις νυφικό! Στειλε μας κανενα να δούμε!

Αχ κορίτσια εγω θυμάμαι οταν φερναμε 9 ημερών το μωρο απο την Αθηνα, μιλάμε μια σταλιτσα ήταν γιατι γεννήθηκε 3200 και έφτασε 2800, ήρθε μια κυρία και του επιασε το χέρι! ! Ούτε που τη πρόλαβα! Ήθελα να ξερα τι σκέφτονται? ??

c6vNp3.png

Από ότι ξέρω ουτε το μητρικό ούτε το γάλα φόρμουλα κάνει να τα βράσεις. Και μεχρι το έτος δεν κάνει να πιουν φρέσκο που μπορείς να το βράσεις

Εμένα πάντως η παιδίατρος μου είπε ότι μπορεί να φτιαξεις ας πούμε ρυζαλευρο με δικό μας γαλατακι

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...