Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

καλημερα

αλλη μια αγρυπνη νυχτα για μας..καθε 2 ωρο.. μαλλον πρεπει να παμε και μεις για ξεματιασμα..δε ξερω τι φταει εκει που κοιμοταν 5-6ωρα..το πρωι δεν αντεξα το πηρα στο κρεββατι και κοιμηθηκαμε 3 ωρες..τωρα τον κοιμησα παλι.

με τον αντρα μου συμφωνουμε μονο στον θηλασμο..ειμασταν παντα αυτο που λενε τα ετερωνυμα ελκονται αλλα τωρα αυτο το ετερωνυμα εχει καπως παραγινει,αλλα ειπαμε δεν ειναι ο εαυτος του αυτο τον καιρο...προσπαθει να κοψει και το καπνισμα οποτε αφηστε...:-(

μαριανθη γιατι να εμπιστευεσαι καποιον τυφλα?οπως ειπε και καποια αλλη κοπελα μετα απο καιρο πιο ψυχραιμα θα το μετανιωνεις παλι. αν δε θεςνα πας σε αλλο παιδιατρο πηγαινε σε παιδογαστρεντερολογο να δεις τι θα σου πει.τι εχεις να χασεις?περαν των 20 ευρω..και κατι αλλο που ηθελα να σου πω καιρο αλλα δισταζω..τα χαπια αυτα βρε κοριτσι μου εχουν παρενεργειες και δεν κανει να τα παιρνεις πολυ καιρο.. επισης εξετασεις αιματος κανεις?και γιατι επρεπε να τα παρεις και εξαρχης?αφου ακολουθουσες το πρωτοκολλο με τακτικες αντλησεις,δεν ηταν οτι ειχες κοψει το θηλασμο και τον ξαναρχισες..καλα εγω ειδικος δεν ειμαι αλλα απο αυτα που εχω διαβασει στο λεω

επειδη λεγαμε για ρυζαλευρα και τετοια μπηκα στην ιστοσελιδα της ελληνικης παιδογαστρεντερολογικης εταιριας.δειτε το λινκ για πλακα:

http://helspghan.org/fileadmin/docs/yliko/diatrofi_1st_yr.pdf

ειναι οδηγιες διατροφης και η μιση σελιδα του φυλλαδιου εχει λογοτυπα εταιριων παιδικης διατροφης..χαχα κατα τα αλλα δεν τα παιρνουνε:tongue:

ασχετο ρωτησα και την μανα μου σ'ολα παιδια κλεισμενο 6ο μας εδωσε φαι.τοτε ετσι το κανανε..

νινακι καλως μας ξαναρθες!

ποπακι περαστικα!η μαγνητικη επιτρεπεται,το σκιαγραφικο δε ξερω αλλα στον ωμο σκιαγραφικο δεν νομιζω οτι βαζουν.η μαγνητικη δεν εχει ακτινοβολια επιτρεπεται και στην εγκυμοσυνη

ευαγγελια δεν κανατε εμβολιο στον 2ο?

το σπιτι μου ειναι <<καραβι να κινησει>> δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα.ευτυχως φαι εχουμε..

θα παρω τον μπεμπη(που τωρα ξυπνησε και τον εχω στα ποδια μου για να κανει κακα) να παμε βολτα με το καροτσι στην παραλια..

φιλια

Οχι εδώ το πρώτο εμβόλιο το κάνουμε στον 3ο! Ενα πολλαπλό από ότι κατάλαβα

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και τι θα της δωσω τον πρωτο καιρο; Αυτη λεει οτι ξεκιναμε με κρεμα βανιλια. Τι να πω δεν ξερω... :confused::confused:

Βασικά στο link που ανάρτησα, συνηστά να δώσουμε φρούτα και λαχανικα ολα φυσικα και οχι απο ετοιμες σκονες κλπ. Μονο στο πρωτο που θα εισαγουμε λεει για την κρεμα βανιλια η οποια δεν φτιαχνεται χειορποιητα. Αρα;; Με μπερδεψε!

Για ρίξε μια ματιά σε αυτό:

http://mikroimegaloi.gr/content/%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μαριανθη μου αυτη η κρεμουλα ειναι για παιδακια ανω του ετους

c8i6p2.png

Καλημέρα!!!

μια χαρα ειναι η Δημητρούλα μου!!! Δε θελω να εθιστει στη ζάχαρη...εγω με τον διαβητη κυησης δυσκολευτηκα πολυ να μην τρωω γλυκα...

Και το νεο!!!!Εσκασε δοντάκι πάνω! ειχα δει ενα ασπρακι αλλα δεν το πιστευα...τωρα γραντζουναει λίγο!

Excuse me??????:shock::shock::shock:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ποπακι δεν της ειπες να παει να φασωθει?:twisted:

Και εγω κοριτσια δεν εχω ασχοληθει καθολου με τις φωτος που εχω τραβηξει,πρεπει να βρω χρονο να σας στειλω καποιες τωρα που μεγαλωσαμε...θα μπει στις εκκρεμοτητες μου.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Έκανε πόσες μέρες να μου περάσει το κεφάλι μου κ τώρα βλέπω να μου έρχεται το εγκεφαλικο.Μια θεία έβαλε το χερι της στο στομα του παιδιου μου να δει το δοντακι.δεν ημουν μπροστα ηαδερφη μου το ειπε.Ελεος

8NkSp3.png

Έκανε πόσες μέρες να μου περάσει το κεφάλι μου κ τώρα βλέπω να μου έρχεται το εγκεφαλικο.Μια θεία έβαλε το χερι της στο στομα του παιδιου μου να δει το δοντακι.δεν ημουν μπροστα ηαδερφη μου το ειπε.Ελεος

:mad::mad::mad: ααα δε παει καλα ο κοσμος!!

c6vNp3.png

Έλεος να Καλά δεν πάει καθόλου καλά ο κόσμος κοίτα εκεί θάρρος για να μην πω θράσος τουλάχιστον τα είχε πλύνει τα χέρια της;Καλά θα είχε φάει ένα μπινελίκι όλο δικό της άντε με τον καθένα..Εγώ παιδιά όσοι πάνε να πλησιάσουν το μωρό πολύ κοντά το τραβάω το μωρό Ε εντάξει αν είναι να κολλήσει και τίποτα και να τρέχουμε είναι μικρά ακόμη...

ewKwp3.png

Ποπακι δεν της ειπες να παει να φασωθει?:twisted:

Και εγω κοριτσια δεν εχω ασχοληθει καθολου με τις φωτος που εχω τραβηξει,πρεπει να βρω χρονο να σας στειλω καποιες τωρα που μεγαλωσαμε...θα μπει στις εκκρεμοτητες μου.....

Στείλε βροχούλα καμία φώτο να δούμε θα σου στείλω και εγώ με την μπουμπουκα μου να μου πεις και σε ποιον μοιάζει Αφού έχεις δει και τον σύζυγό..Γιατί όλοι λένε ότι μόνο το βλέμμα μου έχει τα άλλα όλα του μπαμπά της

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα! τι κανετε? εγω σημερα εχω μια νυσταααα κουτουλαω. Ο μπεμπακος μας κοιμηθηκε ενα 4ωρο και μετα 3ωρακια απο 9-8 το πρωι αλλα πιστευω εχει συσσωρευτει κουραση. Μαριανθη μου πιστευω οτι θα τα καταφερετε αν λειπεις ενα εξαωρακι θα ειναι μια χαρα. Λογικο ειναι που φοβασαι για συγχυση αφου εχει ξαναπαθει το παιδακι σου, γιατι δε δοκιμαζεις με κανενα ποτηρακι? Βλεπω πολλες ανεργες μαζευτηκαμε ε??? Κι εγω εχω να πληρωθω εδω και 1,5 χρονο , ασχετο που δουλευω κανονικα λογω διδακτορικου - τα ωραια της Ελλαδας! Τωρα κατι αχνοφαινεται στον οριζοντα, περιμενουμε απαντηση για ενα προγραμμα, αντε να δουμε! Εγω σιγα σιγα εχω ξεκινησει να πηγαινω στο γραφειο 2 φορες την εβδομαδα απο 4-5 ωριτσες και να πω την αληθεια μου κανει καλο.Απο χριστουγεννα και μετα θα πηγαινω καθημερινα. Μετα ολη την υπολοιπη μερα ειμαι αγκαλια με το μωρακι μου δεν νομιζω οτι του στερω κατι!

Cristi μου καλό διάβασμα άντε να τελειώσεις με το καλό και εσένα μια χαρά κοιμάται ο μπεμπακος σου ωραία ..Εμένα η δικιά μου ξυπνάει αρκετες.φορές το βραδυ

ewKwp3.png

Έλεος να Καλά δεν πάει καθόλου καλά ο κόσμος κοίτα εκεί θάρρος για να μην πω θράσος τουλάχιστον τα είχε πλύνει τα χέρια της;Καλά θα είχε φάει ένα μπινελίκι όλο δικό της άντε με τον καθένα..Εγώ παιδιά όσοι πάνε να πλησιάσουν το μωρό πολύ κοντά το τραβάω το μωρό Ε εντάξει αν είναι να κολλήσει και τίποτα και να τρέχουμε είναι μικρά ακόμη...[/QU

απλυτα τα χερια βεβαια...ειμαι πυρ κ μανια

8NkSp3.png

Κορίτσια μου τι κάνετε σας διαβάζω αλλά δεν έχω προλάβει να σας γράψω..Εμείς Καλά είμαστε έχω κλείσει ραντεβού από βδομάδα να πάω να δω κανένα νυφικό,αύριο έχουμε έναν γάμο και πήρα ένα φορεματάκι να βάλω από hm ωραια και οικονομικά αλλά μου φαίνεται λίγο κοντο Όχι τίποτε άλλο θα λένε Καλα αυτή δεν πρόλαβε να γεννήσει και τα πέταξε τα μπούτια έξω. Αλλά.Αφού άρεσε στον άντρα μου δεν με νοιάζει..Και έτσι το κοριτσάκι μου θα μείνει με την γιαγιά για να δούμε θα κάτσει η θα μας πάρει να γυρίσουμε. Έχει πολύ ωραίες μέρες και όλο έξω είμαστε όλο βόλτες. Περιμένουνε και την νονά μας να έρθει από Αφρική και να στολισουμε όλοι μαζί. Εμένα η παιδίατρος μου είπε όχι ρυζαλευρα και κρέμες όλα αυτά τα ετοιμα. Θα μου δώσει δικές της να φτιάχνω με φρούτα με μητρικό γάλα με διάφορα Αλλά από τον 6ο και μετά..Αυτά από έμας..μαρουσκακι τέλειες οι φωτογραφίες σας πολύ χάρηκα να σας ζήσει το παλικάρι σας. Ποπακι αυτές στο. ΟΑΕΔ δεν πάνε καλά εμένα για να πάρω το 6ηνο ο άντρας μου πήγε πάνω από δέκα φορές ενώ είχα ολα τα χαρτιά όλο κάτι ζηταγαν δηλ τι να πω με αυτήν την γραφειοκρατία. Ευαγγελία στείλε μου και εμένα Φωτογραφίες να σας δω.

ewKwp3.png

Έλεος να Καλά δεν πάει καθόλου καλά ο κόσμος κοίτα εκεί θάρρος για να μην πω θράσος τουλάχιστον τα είχε πλύνει τα χέρια της;Καλά θα είχε φάει ένα μπινελίκι όλο δικό της άντε με τον καθένα..Εγώ παιδιά όσοι πάνε να πλησιάσουν το μωρό πολύ κοντά το τραβάω το μωρό Ε εντάξει αν είναι να κολλήσει και τίποτα και να τρέχουμε είναι μικρά ακόμη...[/QU

απλυτα τα χερια βεβαια...ειμαι πυρ κ μανια

Ά δεν πάει καλά η γυναίκα δεν την παλεύει καθόλου. Ή αδερφή σου την πρόλαβε να την δει δεν της είπε κάτι η το παιδί είχε χώσει ήδη το δάχτυλο;τίποτα δεν θα πάθει το παιδί μωρέ αλλά τι πράγματα είναι αυτά τόσα μικροβια

ewKwp3.png

Κοριτσια θα σας γραψω στα γρηγορα τον πονο μου ,κυριολεκτικα και μεταφορικα.Σας γραφω με το δεξι το χερι το κουλο.Το απογευμα παω για μαγνητικη την οποια πληρωνω ιδιωτικα αλλιως με εοπυυ του χρονου.Το προβλημα ειναι χρονιο απλα τωρα εφτασε στα ακρα λογω του μωρου.Η μαγνητικη επιτρεπεται με θηλασμο,ισχυρα αντιφλεγμονωδη δεν επιτρεπονται.

Λοιπον,χτες και σημερα ετρεχα στο ικα στο παραρτημα του ΤΑΞΥ ,ταμειου ξενοδοχουπαλληλων.Τελικα καταφερα χτες να παρω το επιδομα μητροτητας χαρις σε μια πολυ εξυπηρετικη υπαλληλο η οποια παρεπεμψε κατι γραφειοκρατικα ,εκανε και λιγο τα στραβα ματια κι ετσι πηρα την επιταγη αλλιωςωακομα θα παιδευομουν.Βεβαια δεν ξερω ποση χαρτουρα και γραψιμο σε χαρτια χρειαστηκε κι υπογραφες και σφραγιδες.Πραγματικα τριτοκοσμικα πραγματα ,ενω θα μπορουσαν ολα να ηταν πιο απλα με λιγοτερο υπαλληλικο προσωπικο με σωστη μηχανοργανωση και προγραμμα στους υπολογιστες ετσι ωστε να ειναι εκει ολα καταγεγραμμενα.Ψιλα γραμματα αυτα ομως...

Σημερα μετα το ικα ,εχοντας τη βεβαιωση του επιδοματος παω στον οαεδ.Ρωταω να μου δωσουν τα σικαιολογητικα που χρειαζονται για το 6μηνο.Περιττο να σας πω οτι η υπαλληλος μου κανε κανονικη ανακριση,ηταν δυσπιστη και καχυποπτη,με ρωταγε επι 20 λεπτα και με αντιμετωπισε σαν να παω να κλεψω το κρατος.Κι ολα συτα γιατι;Γιατι ημουν το 2014 εποχιακη υπαλληλος (απο 2007 εως 2014)και τον Μαρτιο του 15 εγινα αοριστου ενω ημουν εγκυος.Της εξηγω οτι η επιχειρηση απο τον αυγουστο του 12 λειτουργει ολο τον χρονο.Ειναι ΑΕ εχει δυο ξενοδοχεια το ενα εποχιακο το αλλο συνεχομενα.Και γιατι δεν.πηγα απο το 12 στο αλλο;Γιατι δουλευε αλλος υπαλληλος.Και γιατι πηγα το 15 που ημουν εγκυος;Γιατι εφυγε ο υπαλληλος και πηρα εγω τη θεση του.Και γιατι με προσελαβαν εγκυο;Γιατι με ξεουν οι εργοδοτες και δουλευα στο αλλο το εποχιακο ξενοδοχειο χρονια και με εμπιστευονται και με θελουν μονιμα σε αυτο.Θα μπω να δω τα ενσημα σου μου λεει .Να τα δειτε της λεω.Μην ερθεις σε 6 μηνες και μου υποβαλλεις οικειοθελη αποχωριση μου λεει.Λετε να μη θελω να εχω μονιμη δουλεια κι ενσημα για ενα κωλο επιδομα 6 μηνων;της λεω....Θελω βεβαιωση οτι το ξενοδοχειο δουλευει ολο το χρονο μου λεει.Θα σας τη φερω ,της λεω.Και εν πασει περιπτωσει κανετε κατι παρανομο;Τα χρηματα απο την τσεπη σας θα τα παρω;Της λεω...Θελω να ειμαι σωστη,μου λεει.Σημειωστε το ονομα μου κι αν ερθω σε 6 μηνες με παραιτηση καντε μου ΕΔΕ οτιωεκλεψα το κρατος!!!αη σιχτηρ%$£!Γ·#&?

Ποπακι μου περαστικά σου τι έγινε τελικά με το χέρι σου θα κάνεις καμία θεραπεία;πάντως εγώ επειδή θηλάζω την μικρή και την κοιμιζω ξαπλωτή μ'έχει πεθάνει η πλάτη μου Την μια φορά δεν μπορούσα να σηκώσω το μωρό τόσος πόνος πάντως μετά την εγκυμοσύνη τις περισσότερες γυναίκες τους πιάνει πλάτη αυχένας χέρια όλα μαζί...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...