Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια απο το πιο πονεμενο στομαχι του forum. Παλι με επιασε αυτος ο ανυποφορος πονος :evil::evil::evil: του προηγουμενου μηνα.Γιατι δεν με ξεχνας ρε γα@&το?

μαρη κοντευεις τον τεταρτο ποτε πια θα σε εγκαταλειωουν τα ρημαδοσυμπτωματα;;;ελεος....τι να πω...υπομονη;;;;αντε αυριο θα δειτε το σπορι σας αυτο να σκεφτεσαι να ανεβαινεις

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοπελες μου ολα καλα.Δεν ειναι το ροζ ουτε απ τον πλακουντα,ουτε απο το εμβρυο,καποιο αγγειο πιθανον να εσπασε.Ολα καλα λοιπον με το ΓΙΟΟΟΟΟΟ ΜΟΥ!!Μου ειπε ενενηντα τοις εκατο αγορακι,πιο σιγουρα στις 4 φεβρουαριου.Θα επανελθω αργοτερα να σχολιασω τα δικα σας.Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Ευτυχως ακουσα και ενα ευχαριστο νεο!Στιγμιαια μου εξαφανισε τον πονο!Τι τελεια,τι ιδανικο!Και μια τσουτσου στην παρεα σας:P Οι κορες σου θα τον εχουν αρχοντα;) Ο συζυγος τι λεει?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

μαρη κοντευεις τον τεταρτο ποτε πια θα σε εγκαταλειωουν τα ρημαδοσυμπτωματα;;;ελεος....τι να πω...υπομονη;;;;αντε αυριο θα δειτε το σπορι σας αυτο να σκεφτεσαι να ανεβαινεις

Η υπομονη δεν παιζει φιλη μου.Με εχει εξοντωσει αυτο το πραγμα...και βεβαια χαλαει και η διαθεση μου.Ο αντρας μου εχει να με δει να χαμογελαω 1,5 μηνα,αφου εχω γινει σαν κ@λογρια,με μια ρομπα κουλουβαριασμενη στον καναπε να ξεφυσαω:(:(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοπελες μου ολα καλα.Δεν ειναι το ροζ ουτε απ τον πλακουντα,ουτε απο το εμβρυο,καποιο αγγειο πιθανον να εσπασε.Ολα καλα λοιπον με το ΓΙΟΟΟΟΟΟ ΜΟΥ!!Μου ειπε ενενηντα τοις εκατο αγορακι,πιο σιγουρα στις 4 φεβρουαριου.Θα επανελθω αργοτερα να σχολιασω τα δικα σας.Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Μπράβοοοοοο κούκλα μου!!!! Με το καλό ο ΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!! Τι χαρά! Μάθαμε το πρώτο φύλο στην ομάδα μας! Τι ωραία!!!

Η υπομονη δεν παιζει φιλη μου.Με εχει εξοντωσει αυτο το πραγμα...και βεβαια χαλαει και η διαθεση μου.Ο αντρας μου εχει να με δει να χαμογελαω 1,5 μηνα,αφου εχω γινει σαν κ@λογρια,με μια ρομπα κουλουβαριασμενη στον καναπε να ξεφυσαω:(:(

Αχ βρε Βροχούλα τι τραβάς... Κουράγιο τι να πω! κάνεις και εμετούς; μήπως υπάρχει κάτι να σου δώσει ο γιατρός σου να ανακουφιστείς;

Διαφημίσεις

Κοριτσια εχω χαρει πολυ.Εννοειται πρωτα απ ολα που ειναι καλα και μετα ολα τ αλλα.Με τα αγορια νιωθω οτι δεν το χω καθολου.Ακομη και με της αδελφης μου τον μικρο δε μπορω να βρω ευκολα σημεια επαφης,ενω με τα κοριτσια,οχι μονο τα δικα μου,μου βγαινει φυσικα.Ομως με τη σκεψη οτι πιθανοτατα ειναι το τελευταιο μας νινι θελουμε να ζησουμε και την εμπειρια του αλλου φυλου.Ο αντρας μου παντα προτιμουσε κοριτσια,ακομη και τωρα θα ηθελε τριτη κορη απ την αποψη οτι θεωρει τα αγορια πιο δυσκολα να τα χειριστεις αργοτερα,στην εφηβεια,οτι τα κοριτσια μενουν παντα πιο κοντα στην οικογ κτλ.Αυτα προερχονται κι απ τη δικη του εμπειρια καθως υπηρξε ολιγον αγριο νιατο και μου λεει οτι οι αντρες ειναι δυσκολο ειδος...Θα δουμε.Μαρουσκακθ ανυπομονω κι εγω για το χρωματακι στον πινακα αλλα μηπως να περιμενουμε την αυχενικη μηπως αλλαξουν τα δεδομενα?Κριμαι κρυαδες εχω κι εγω πολυ συχνα αλλα καποιες φορες με πιανουν και εξαψεις ξαφνικες και εκπλησσομαι καθως ειμαι πολυ κρυουλιαρα.Οσο για το γιατρο μαριανθη μου θα επελεγα κι εγω κσποιον εξειδικευμενο,ειδικα τωρα που εμαθες οτι υπαρχουν και στην πολη σου.Πως αντεχεις βρε θηριο να μη μαθεις το φυλο ειδικα τωρα στο πρωτο σου παιδακι?Αυτο θα πει υπομονη.Δεν ειναι θεμα ροζ-μπλε,ουτε εγω ειμαι αυτης της λογικης,απλως τα ονειρα μου εχουν πιο συγκεκριμενη μορφη οταν ξερω.Παρολαυτα η επιλογη σου εχει τη μαγεια της..Βρε νοβεμπερ πολυ κριμα που περνας ολη σου την ργκυμοσ σ αυτην την κατασταση.Και πανω που ελεγες οτι εισαι καλυτερα.Τι να πω πολυ κουραση και σωματικη και ψυχολογικη.Ξερεις τι να σκεφτεσαι για παρηγορια?Οτι μας περιμενει ενα πολυ ανεμελο,ξενοιαστο και ξεκουραστο καλοκαιρι!!!!!

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μελι ωραια η φωτο με την κοιλια και την μπλε κορδελα..Σε λιγο καιρο οταν ξανακανω κοιλουμπα-σημαδουρα,γιατι τετοιες κανω,θα θυμαμαι την ιδεα και θα βγαλω μια τετοια φωτογραφια.Ο αντρας μου το χει πολυ με τη φωτογραφια και εχει βγαλει τις κοιλουμπιτσες μου σε καλλιτεχνικες ποζες.Ο τρελος εστειλε πριν λιγο μην σ ενα φιλο του για να του πει για το μωρο και του γραψε:"στρινγκ εναντιον σωβρακου 3-2"

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κοριτσια εχω χαρει πολυ.Εννοειται πρωτα απ ολα που ειναι καλα και μετα ολα τ αλλα.Με τα αγορια νιωθω οτι δεν το χω καθολου.Ακομη και με της αδελφης μου τον μικρο δε μπορω να βρω ευκολα σημεια επαφης,ενω με τα κοριτσια,οχι μονο τα δικα μου,μου βγαινει φυσικα.Ομως με τη σκεψη οτι πιθανοτατα ειναι το τελευταιο μας νινι θελουμε να ζησουμε και την εμπειρια του αλλου φυλου.Ο αντρας μου παντα προτιμουσε κοριτσια,ακομη και τωρα θα ηθελε τριτη κορη απ την αποψη οτι θεωρει τα αγορια πιο δυσκολα να τα χειριστεις αργοτερα,στην εφηβεια,οτι τα κοριτσια μενουν παντα πιο κοντα στην οικογ κτλ.Αυτα προερχονται κι απ τη δικη του εμπειρια καθως υπηρξε ολιγον αγριο νιατο και μου λεει οτι οι αντρες ειναι δυσκολο ειδος...Θα δουμε.Μαρουσκακθ ανυπομονω κι εγω για το χρωματακι στον πινακα αλλα μηπως να περιμενουμε την αυχενικη μηπως αλλαξουν τα δεδομενα?Κριμαι κρυαδες εχω κι εγω πολυ συχνα αλλα καποιες φορες με πιανουν και εξαψεις ξαφνικες και εκπλησσομαι καθως ειμαι πολυ κρυουλιαρα.Οσο για το γιατρο μαριανθη μου θα επελεγα κι εγω κσποιον εξειδικευμενο,ειδικα τωρα που εμαθες οτι υπαρχουν και στην πολη σου.Πως αντεχεις βρε θηριο να μη μαθεις το φυλο ειδικα τωρα στο πρωτο σου παιδακι?Αυτο θα πει υπομονη.Δεν ειναι θεμα ροζ-μπλε,ουτε εγω ειμαι αυτης της λογικης,απλως τα ονειρα μου εχουν πιο συγκεκριμενη μορφη οταν ξερω.Παρολαυτα η επιλογη σου εχει τη μαγεια της..Βρε νοβεμπερ πολυ κριμα που περνας ολη σου την ργκυμοσ σ αυτην την κατασταση.Και πανω που ελεγες οτι εισαι καλυτερα.Τι να πω πολυ κουραση και σωματικη και ψυχολογικη.Ξερεις τι να σκεφτεσαι για παρηγορια?Οτι μας περιμενει ενα πολυ ανεμελο,ξενοιαστο και ξεκουραστο καλοκαιρι!!!!!

Χαχα εισαι σιγουρη οτι ο ανηρ δεν θα ενθουσιαστει αργοτερα με το γιοκαρινι;;;πες του το μαρουσκακι λεει να το ξανασυζητησουμε τα σαβκα που θα βλεπει την παναθα μαζι με το γιο του χαχα και μετα να μου πει αν ηθελε η οχι χαχα.

οσο για το πινακακι

...το χρωμα αλλαζει ευκολα μη σκας

...καληνυχτα με πολλα γαλαζια ονειρα....α και να σου πω...το τριτο τικερακι μπλεδισε το λιγο πολυ ροζ επεσε ...τωρα που πηρες το κολαι ντε κι εβαλες τρια!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

δε μπορω να κατσλαβω...μα να μη δε ανακουφιζει τιποτε;;;;τι πραμα κι αυτο;;;ρωτα ρε συ το ντοκ αυριο αμα του ερθει κανα τρικ να ησυχασεις....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπερα κοριτσια απο το πιο πονεμενο στομαχι του forum. Παλι με επιασε αυτος ο ανυποφορος πονος :evil::evil::evil: του προηγουμενου μηνα.Γιατι δεν με ξεχνας ρε γα@&το?

Κοπελίτσα, δεν ξέρω αν είδες το ποστ μου πριν λίγες μέρες, έκανα μια φοβερή ανακάλυψη.... πήγα σε ένα παντοπωλείο με βιολογικά και ρώτησα τι υπάρχει με τζίντζερ για στομαχικά. Η κοπέλα λες και ήξερε τι τραβάω, μου είπε πάρτο και θα με θυμηθείς!!!

http://ygieia.com/ginger-kefir.html

δε θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά μετά από αυτό είμαι άλλος άνθρωπος έστω και για 3 ώρες μέχρι να το χωνέψω δηλαδή... είναι αντιεμετικό, χωνευτικό, αναλγητικό, όλα είναι!!! δεν το πίστευα σου λέω!!! από 3 μεριές (γιατρός, φίλοι από εξωτερικό) μου έλεγαν όλοι πάρε κάτι με τζίντζερ, τσάι με τζίντζερ, αυτό whatever!

ήμουν πολύ χάλια, έκλαιγα κάθε βράδυ από το στομάχι.... έχω 3 μέρες που ηρέμισα λίγο, όχι τελείως αλλά καμία σχέση, μπορώ να φάω και να γελάσω και λίγο....

δοκίμασέ το κ θα με θυμηθείς και συ!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Κοπελίτσα, δεν ξέρω αν είδες το ποστ μου πριν λίγες μέρες, έκανα μια φοβερή ανακάλυψη.... πήγα σε ένα παντοπωλείο με βιολογικά και ρώτησα τι υπάρχει με τζίντζερ για στομαχικά. Η κοπέλα λες και ήξερε τι τραβάω, μου είπε πάρτο και θα με θυμηθείς!!!

http://ygieia.com/ginger-kefir.html

δε θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά μετά από αυτό είμαι άλλος άνθρωπος έστω και για 3 ώρες μέχρι να το χωνέψω δηλαδή... είναι αντιεμετικό, χωνευτικό, αναλγητικό, όλα είναι!!! δεν το πίστευα σου λέω!!! από 3 μεριές (γιατρός, φίλοι από εξωτερικό) μου έλεγαν όλοι πάρε κάτι με τζίντζερ, τσάι με τζίντζερ, αυτό whatever!

ήμουν πολύ χάλια, έκλαιγα κάθε βράδυ από το στομάχι.... έχω 3 μέρες που ηρέμισα λίγο, όχι τελείως αλλά καμία σχέση, μπορώ να φάω και να γελάσω και λίγο....

δοκίμασέ το κ θα με θυμηθείς και συ!!!

αχ βρε μαναρι να μην το ανακαλυψεις νωριτερα....φαγαμε την αναγουλα στη μαπα τοσο καιρο χαχα😃 χαιρομαι που νιωθεις καλυτερα με το τζιντζερ...μακαρι κι η βροχουλα...βροχουλα και μελακι....ΚΑΛΕΣ ΑΥΧΕΝΙΚΕΣ!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μελι ωραια η φωτο με την κοιλια και την μπλε κορδελα..Σε λιγο καιρο οταν ξανακανω κοιλουμπα-σημαδουρα,γιατι τετοιες κανω,θα θυμαμαι την ιδεα και θα βγαλω μια τετοια φωτογραφια.Ο αντρας μου το χει πολυ με τη φωτογραφια και εχει βγαλει τις κοιλουμπιτσες μου σε καλλιτεχνικες ποζες.Ο τρελος εστειλε πριν λιγο μην σ ενα φιλο του για να του πει για το μωρο και του γραψε:"στρινγκ εναντιον σωβρακου 3-2"

μασούλαγα το πρωϊνό μου και πήγα να πνιγώ βρε απ'τα γέλια!!!!!!!! πετυχημένο!

gHTSp2.png

Μαρουσκάκι σε ευχαριστώ! Βαδίζουμε στο δρόμο που χάραξες! :wink: Με το καλό σε όλες, αλλά σήμερα θα έχετε της November τα ωραία νέα πρώτα! Εγώ θα γυρίσω το βραδάκι! November συναθλήτριά μου με το καλό σήμερα! Και να σου πω οτι εμένα με ανακουφίζει μόνο το κρύο φρέσκο γάλα στο πρόβλημα του στομαχο-καουρο-καψιματό-πονου! Φιλιά και καλημέρα σε όλες! Πάω να μαγειρέψω φακίτσες!:cool:

gHTSp2.png

Κι εγώ γέλασα πολύ Αντωνία μου !!! χαχαχαχα

Μέλι και βροχούλα καλή επιτυχία στις αυχενικές ! Περιμένουμε νέα σας!

Εγώ ξύπνησα νωρίς σήμερα και μαγείρεψα σπανακόρυζο φούρνου με τυρί και αυγά. Πολύ ωραίο! Βρήκα μια συνταγή φοβερή. Σαν πίτα γίνεται πολύ νόστιμο! Να εδώ για όποια ενδιαφέρεται:

https://www.sintagespareas.gr/sintages/alliotiko-spanakorizo.html

Κι εγώ γέλασα πολύ Αντωνία μου !!! χαχαχαχα

Μέλι και βροχούλα καλή επιτυχία στις αυχενικές ! Περιμένουμε νέα σας!

Εγώ ξύπνησα νωρίς σήμερα και μαγείρεψα σπανακόρυζο φούρνου με τυρί και αυγά. Πολύ ωραίο! Βρήκα μια συνταγή φοβερή. Σαν πίτα γίνεται πολύ νόστιμο! Να εδώ για όποια ενδιαφέρεται:

https://www.sintagespareas.gr/sintages/alliotiko-spanakorizo.html

ναι ρε κοριτσια αμα κανετε καμια ωραια συνταγη να βαζετεβτο λινκ να εμπλουτιζουμε το μενοτ μας...εγω κρεατοσουπα σημερα....τρελαινομαι....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...