Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μαρουσκα τελειες οι φωτος σου! Ο μπουλουκακος ο Λουκακος για φαγωμα ειναι,ζουμπουρλουδικος καλε! Μαρη εχουμε το ιδιο χαλι με τον winnie... ο Αντρεας σου ειναι που χαιρεταει σαν στρατιωτης??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε;

Βροχούλα γέλασα πολυ με το "κούφια τυρόπιτα". Εισαι φοβερή!!! :D:D

Μαριάνθη τι σόι παιδίατρος ειναι αυτός ; Απο τον 4ο στέρεες; Εγω απλά σου λεω να πάρεις κι άλλη γνώμη. Δεν λεω μπορει να υπάρχει θεμα με τα κιλά του μωρού αλλά θα υπάρχουν και άλλες λυσεις. Επίσης δεν πιστεύω ότι αν την ταΐσεις με μπιμπερό το δικό σου γάλα, θα πάθει σύγχυση. Δεν ειναι νεογέννητο πια.

Για το θεμα των στερεών κλπ που λέτε , με βάλατε να ψάξω πολυ και είμαι περίεργη αυριο που θα πανε στην παιδίατρο, να ακούσω και τις δικές της απόψεις.

Εμείς καλα είμαστε, λιγο αργα μου κοιμάται αλλά δεν πειραζει. Απλά εχει 2 μερες που ξυπνάει τη νυχτα για φαγητο. Πχ χθες την τάισα στις 12, κοιμήθηκε 1.30 και 4.30 ξυπνησε να φαει. Έπειτα ξυπνησε παλι στις 7, δεν έφαγε απλά την πήρα στο κρεβάτι μου και κοιμήθηκε ως τις 12. Αυριο θα ταλαιπωρηθεί λιγο το μικρακι μου και ελπιζω να Μην εχει καμία παρενέργεια απο το εμβόλιο.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Και επανέρχομαι σα να μη μεσολάβησε λεπτό!

Αυτό λοιπόν που με προβληματίζει είναι η ζάχαρη...επειδή έχω εγώ θέμα (αν κ μικρή με μετρο τρώγαμε γλυκά) δε θέλω να έχει το ίδιο πρόβλημα κ το παιδί μου!Επιπρόσθετα η γιαγιά μου κ ο παππούς του αντρα μου είχαν σάκχαρο...υπάρχει μια κληρονομικότητα...μακρινή δε λέω!

Και δε καταλαβαίνω βρε αδελφέ γιατί να δωσω στο μωρό κρέμα σε σκόνη...τρώω εγώ πουρέ μάτζικ κ σούπες κνορ;;;;;τρώω; δε τρωω!!!

Αυτά...κατα τα άλλα συνέρχομαι από μια ημικρανια που παραλίγο να με στείλει αδιάβαστη!!!

Το παιδάκι μου...ξέρετε!Το ομορφότερο, το καλύτερο, το πιο έξυπνο του κόσμου!Σαν τα δικά σας!!!!

Περαστικά για την ημικρανία. Χωρίς να ξέρω στα σίγουρα, νομίζω ότι αν το παιδί σου είναι να εμφανίσει ζάχαρο θα το εμφανίσει ακόμη και αν δεν φάει ποτέ του ζάχαρη. Το συζητησες με τον παιδίατρο αν μπορείς να το μάθεις από τώρα; Αν έχει ή όχι εννοω

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Χελοου κι απο μενα!!!

Σας γραφω με το κουλαμενο χερι,κουλαθηκα ,ειναι κουλο,επαθα κουλαμαρα.Προς το παρον φοραω αυτο το ειδικο που στηριζεται στο λαιμο και το περνας απο τον αγκωνα ως ρην παλαμη κι αυριο παω για μαγνητικη.Ειχα εναν πονο στον ωμο χρονια τωρα αλλα τις τελευταιες μερες επιδεινωθηκε πολυ.Δεν εδινα σημασια και να τα αποτελεσματα.Τελος παντων ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο ,φαρμακα λογω θηλασμου δεν κανει να παρω ,ισως χρειαστει φυσικοθεραπειες.

Μαριανθη μου εγω που δεν φανατιζομαι με τιποτα ,νομιζω οτι ο γιατρος σου ειναι ολιγον παπαρας.Σου χει πρηξει τον ερωτα με τα κιλα και παλιοτερα σου ειχα πει μηπως στα λεει αυτα για να δωσεις ξενο ,εγω ομως δεν βλεπω να υποστηριζει ιδιαιτερα το θηλασμο παρολο που μου πες οτι ειναι συμβουλος.Ρυζαλευρο μπορει να χρειαστει να δωσεις ,υπαρχουν και βιολογικα στο εμπορειο χωρις ζαχαρη.Αλλα παλεψε το πρωτα να περασει και τον 4ο μηνα.,γνωμη μου βεβαια,εσυ κανεις οτι νομιζεις.

Φραουλιτσα δεν τις βρισκω εγω τις ομαδες,αυτες με βρισκουν χαχαχα!!!

Αν θες να γελασεις(με καποιες)μπες Ενσυναισθηση,Μωρα χωρις πανες,Baby led weaning ,οι οποιες ειναι σοβαρες σε σχεση με αλλες μαμαδοομαδες.Αλλα αν θες πραγματικα να γελασεις μπες στη Χρυση Μουτζα η οποια αλιευει τα καλυτερα απο αλλες ομαδες.

Πως το επαθες αυτό βρε με το χέρι; Χτυπήσες ή κανένας μυϊκός πόνος; Τουλάχιστον είναι το"μη καλο " σου χέρι; Γιατί Κούλη και από το "καλό" χέρι δεν παλευεται!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Περαστικά για την ημικρανία. Χωρίς να ξέρω στα σίγουρα, νομίζω ότι αν το παιδί σου είναι να εμφανίσει ζάχαρο θα το εμφανίσει ακόμη και αν δεν φάει ποτέ του ζάχαρη. Το συζητησες με τον παιδίατρο αν μπορείς να το μάθεις από τώρα; Αν έχει ή όχι εννοω

Καλημέρα!!!

μια χαρα ειναι η Δημητρούλα μου!!! Δε θελω να εθιστει στη ζάχαρη...εγω με τον διαβητη κυησης δυσκολευτηκα πολυ να μην τρωω γλυκα...

Και το νεο!!!!Εσκασε δοντάκι πάνω! ειχα δει ενα ασπρακι αλλα δεν το πιστευα...τωρα γραντζουναει λίγο!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Marouskaki είδα κι εγώ τις φωτό! Κούκλος ο Λουκανός αλλά την υπόλοιπη φαμίλια δεν την είδαμε!

Σήμερα σηκωθηκα πολύ πιο ήρεμη. Χθες από τα νεύρα δεν μπορούσα να βγάλω και γάλα με το θηλαστρο! Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να ξανάρχισω τα χάπια, να δούμε πως θα πάει και μετά βλέποντας και κάνοντας. Σίγουρα από τον 4ο δεν θα ξεκίνησω στερεες. Στην χειρότερη θα περιμένω να κλείσει και τον 5ο και μετα. Από Γενάρη δηλαδή. Για ξενο ουτε λογος φυσικα! Και σκέφτομαι στις γιορτές που θα πάμε Θεσσαλονίκη να κάνω μια επίσκεψη στον Παπαβεντση, για μια δεύτερη γνώμη...

Ή μικρή χθες έκανε το δεύτερο εμβόλιο. Ανέβασε δέκατακαι εείχε πολύ υπνηλία. Σήμερα πάλι ανέβασε δέκατα. Αυτή την φορά την ταλαιπώρησε λίγο παραπάνω...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα!!!

μια χαρα ειναι η Δημητρούλα μου!!! Δε θελω να εθιστει στη ζάχαρη...εγω με τον διαβητη κυησης δυσκολευτηκα πολυ να μην τρωω γλυκα...

Και το νεο!!!!Εσκασε δοντάκι πάνω! ειχα δει ενα ασπρακι αλλα δεν το πιστευα...τωρα γραντζουναει λίγο!

Από τόσο νωρίς; Μωρέ μπράβο!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα περα για περα.Τι λιακαδες κανει καλε τελος νοεμβρη?Ανοιξιατικες μερες,αντε να μαζευτουμε μεσα...Μαγδουλα την απαντηση στο μειλ της μαρουσκας την εστειλες σε μενα.Βρα μαρουσκα αυτο που λεει κι η νοβεμπερ,σ ολες τις φωτο που χω δει του λουκακου δεν μου φαινεται καθολου μικροκαμωμενος,ισα ισα που φαινεται κι αφρατουλης.

Το γκρι σας τζηνακι μου αρεσε,αντρακι ομορφο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Kαλημέρα στα κορίτσια!

Ποπάκιπεραστικά ρε συ, πως έγινε τώρα αυτο ξαφνικά; Ποιο χέρι κουλάθηκε; Δηλαδή δεν μπορεις να το κουνήσεις καθόλου;

Μαρουσκάκι να σου ζήσει ο γιος. Τι κούκλος! Και τα ρουχαλάκια του όντως πολύ ωραια και ξαναφοριούνται άνετα.

Meldan μου τι κάνουν οι πριγκήπισσές σου;

Κριστι πως πάει, την προλαβαίνεις την προθεσμία τελικα για το άρθρο; Σε θαυμάζω που τα καταφερνεις με μωρό και διδακτορικό, εγώ μετά από τόσους μήνες καθισιού έχει γίνει ο εγκέφαλος πουρές.

Φραουλιτσα δοντάκι από τώρα; Τελειο!! Πολύ προχω το παιδί σου.

Εμείς είμαστε μια χαρούλα, το παιδι μου ρε κορίτσια είναι πανεμορφο. (Μάνα κουκουβάγια). Τη βλέπω και τη θαυμάζω, λέω εγώ δεν γέννησα, ζωγράφισα! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σαν της φραουλίτσας κι εμένα, οπως και των υπολοίπων μας, το παιδί μας είναι το ομορφότερο, εξυπνότερο κλπ...

Τρομερό πράγμα η μητρότητα, πόσο λιώνω, ποσο!

Τώρα πλέον γελάει με ήχο, γυρίζει από ανάσκελα στο πλάι και από μπρούμητα ανάσκελα και απο προχθες ξεκίνησε να πιάνει τα παιχνιδάκια της στο γυμναστήριο. Την τρίτη εμείς έχουμε το πρώτο μας εμβόλιο.

Κατά τα άλλα καλά, εχω ενα σωρό δουλειες αλλά βαριεμαι να σηκωθω να ξεκινήσω, διώξτε με. Και πειτε καμια ιδεα για φαγητό. Και καμια ιδεα για γλυκο πειτε, κατι ελαφρυ αν ξερετε. Με επιασε ορεξη για γλυκο τωρα, να φτιαξω τιποτα

c8i6p2.png

Φραουλιτσες δοντακι απο τωρα?Δηλαδη εκτος απο πανεμορφη και πανεξυπνη,ειναι και πολυ μπροστααα η μπουμπου.Περαστικα για την ημικρανια,τις ζω απ την κολλητη μου που υποφερει χρονια τωρα.Ποπακι περαστικα για το χερι.Η μαγνητικη κανει σιγουρα με θηλασμο?Για εγκυμοσυνη ειμαι σχεδον σιγουρη οτι δεν επιτρεπεται,για θηλασμο ρωτα.Μαριανθη καλα τα σκεφτεσαι,παντως αν την θηλαζεις πριν φυγεις για δουλεια και μολις γυρνας,ενα γευμα ειναι στην ουσια το ενδιαμεσο,αν κρατας βεβαια τριωρα γιατι εγω τη θηλαζω οποτε να ναι.Παντως αν μπορει να στη φερνει μια φορα στο σχολειο ο αντρας σου θα ναι καλα γιατι θα ξεμπλεξεις απ τις αντλησεις.Τη δευτερα αυτη ξεκινας?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Ευαγγελια καλημερα.Μαζι γραφαμε.Ωστε ετσι η μπουμπου ε?Κουκλα και πανεξυπνη κι η δικη σου.Μα σου χω ξαναζητησει,στειλε μου φωτο να θαυμασω ομορφια,μονο μια εχω δει.Η δικη μου εχει κατι ματαρες...χανομαι μεσα στα ματακια της,εχει διατηρησει ενα γκριζομπλε κι ελπιζω να το κρατησει οπως η δαναη,ειναι τεραστια με κατι βλεφαριδες που κοντευουν να φτασουν τα φρυδια της(αυτες τις πηραμε απο τη μαμα !!!).Κι εγω λιωνω σαν παγωτο και για τις τρεις.Χθες ειχα ραντεβου με τη δασκαλα της μελινας που μου πε οτι ειναι πολυ δουλεμενο παιδακι απ το σπιτι,φαινεται οτι ζει σε ευτυχισμενο περιβαλλον,οτι εχει πολλα ερεθισματα,ισορροπια κι αρχες.Τί αλλο να θελω ν ακουσω για το παιδακι μου?Σκεφτομουν στον γυρισμο το μουτρακι της στο πυρεξ του μαιευτηριου και το μουτρακι της τωρα,που τρελαινεται για θεατρο,μουσικη,χορο,γυμναστικη και βουρκωνα.Τι χαζομανουλες ειμαστε...Εγω σημερα θα φτιαξω γιγαντες,απο γλυκακια δε ξερω,βρες καμια συνταγη με μπισκοτα oreo, πεθαινω..

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ευαγγελια καλημερα.Μαζι γραφαμε.Ωστε ετσι η μπουμπου ε?Κουκλα και πανεξυπνη κι η δικη σου.Μα σου χω ξαναζητησει,στειλε μου φωτο να θαυμασω ομορφια,μονο μια εχω δει.Η δικη μου εχει κατι ματαρες...χανομαι μεσα στα ματακια της,εχει διατηρησει ενα γκριζομπλε κι ελπιζω να το κρατησει οπως η δαναη,ειναι τεραστια με κατι βλεφαριδες που κοντευουν να φτασουν τα φρυδια της(αυτες τις πηραμε απο τη μαμα !!!).Κι εγω λιωνω σαν παγωτο και για τις τρεις.Χθες ειχα ραντεβου με τη δασκαλα της μελινας που μου πε οτι ειναι πολυ δουλεμενο παιδακι απ το σπιτι,φαινεται οτι ζει σε ευτυχισμενο περιβαλλον,οτι εχει πολλα ερεθισματα,ισορροπια κι αρχες.Τί αλλο να θελω ν ακουσω για το παιδακι μου?Σκεφτομουν στον γυρισμο το μουτρακι της στο πυρεξ του μαιευτηριου και το μουτρακι της τωρα,που τρελαινεται για θεατρο,μουσικη,χορο,γυμναστικη και βουρκωνα.Τι χαζομανουλες ειμαστε...Εγω σημερα θα φτιαξω γιγαντες,απο γλυκακια δε ξερω,βρες καμια συνταγη με μπισκοτα oreo, πεθαινω..

Α θελω κι εγω ξανα φωτο να δω πως μεγαλωσε! Σου στελνω κι εγω καινουριες αμεσως!

Μπραβο για το Μελινακι, δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευτυχια για μια μαμα να ακουει καλα λογια για το παιδακι της και να νιωθει οτι κανει καλη δουλεια! Φανταζομαι υπερηφανεια εσυ ε; Ειδες χορος, θεατρο, μουσικη, δραστηριοτητες! Οι κοποι σου πιανουν τοπο!

Σου στελνω φωτο

c8i6p2.png

καλημερα μανουλες κουκουβαγιες!

Εχω καιρο να μπω να σας διαβασω και να γραψω αλλα τωρα σπιτι το προγραμμα ειναι περισσοτερο γεματο απο τοτε που ημουν γραφειο και χαζευα στο ιντερνετ!

Οι μερες μας ειναι γεματες καθε μερα...ξυπναω το πρωι να θηλασω κατα τις 7:30 μιας και η μικρη πλεον κοιμαται απο τις 10 το βραδυ σερι και ουτε που ξυπναει...την θηλαζω κοιμισμενη και μετα ξυπναει να φαει γυρω στις 10 με 10:30 ..ετοιμαζω την μεγαλη για το σχολειο και μετα αρχιζω δουλειες...σκουπισμα σφουγγαρισμα μαγειρεμα σιδερο πληντυρια και κανενα σουπερ μαρκετ...μετα ερχετε η μεγαλη να την κανω ενα ντουζ και να ξαπλωσουμε καμια ωρα γιατι το απογευμα αρχιζουν οι δραστηριοτητες κολυμβητηριο τριτη τεταρτη πεμπτη και ρυθμικη δευτερα και τεταρτη...τις παρασκευες και τα σκ ελευθερα για οικογενειακες βολτες...και το αυτοκολλητο μου παντα μαζι :tongue:

Μεταξυ τους τα πανε πολυ καλα και η μια ψαχνει την αλλη!

Εκανα το σπιτι γενικη και τωρα την Κυριακη θα στρωσουμε!

Τελειωσα και απο ΟΑΕΔ...γιατι ειχα κατι τρεξιματα(δεν μου εδιναν το εξαμηνο λογω οτι δουλευω σε ναυτιλιακη και ειναι στις εξερεσεις που δεν το παιρνουν) τελικα μου αλλαξαν την συμβαση και πηγα μια αλλη οτι και καλα ειχα υπογραψει αυτη και μου ειπαν να παω το γεναρη να υπογραψω την αποφαση της επιτροπης(αυτη εκει μου ειπε οτι τωρα θα το παρω....ευχομαι να μην μου κανουν καμια στραβη)

Η μπουμπου οπως ολα τα μωρακια ειναι το ΠΙΟ....XAXAXA...;) γυρναει απο μπρουμητα ανασκελα και το αντιθετο, βγαζει τσιριδουλες, αγκουιζει , χαχανιζει, πιανει πραματακια και βγαζει πολλααααααα σαλια!

Με το βαρος μας δεν μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενη μιας και δεν βαζει ευκολα παρολο που απεχω ακομη απο τα γαλακτομικα....ειναι 5350.Κωλικοι σταματησαν μαχερι 3 μηνων και 8 ημερων και απο τοτε κοιμαται και απο τις 10 το βραδυ.Ειναι πολυ υσηχη και καλοβολο μωρο....ουτε που ακουγετε!

Σκεφτομαι τωρα να της δινω το τελευταιο γευμα σε μπουκαλι (δικο μου γαλα) για να αρχισει να μαθαινει την θηλη γιατι μετα ειμαι σιγουρη οτι δεν θα την πιανει...εκτος αν τελος του μηνα η παιδιατρος μου πει να της δωσω συμπληρωμα το γαλα μου μετα απο καθε γευμα...αναλογα τι θα μου πει εκεινη απο το βαρος που εχει παρει!Πιπιλα βαζει το δαχτυλακι αλλα τις τελευταιες 3-4 μερες κραταει και την πιπιλα που και που οποτε προσπαθω να της την μαθω για να δεχτει και πιο ευκολα την θηλη του μπουκαλιου!Απο ποντους στις αρχες του Νοεμβρη που ειχαμε παει και εμβολιο ηταν 64 (ψηλο μωρο...θα την παω για μοντελο αυτη :tongue:) Στο κρεβατι της δεν την εχω βαλει ακομη (δεν μου κανει καρδια) αλλα ειπα απο τελος του μηνα που θα γινει 4 μηνων θα την παω!

περιοδο ηρθε σε καμια?εμενα οχι ακομη αλλα ξερω οτι ειναι και απο τον θηλασμο που καθηστερει...

Αυτα απο εμας...θα μπω το βραδυ να σας διαβασω!Φιλακια πολλα σε ολες και σε ολα τα ζουζουνομωρακια!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Μαρουσκακι τωρα ειδα φωτος τελειος ο Λουκακος γλυκας! Στειλε μας και καμια ολοι μαζι να σας καμαρωσουμε!:P

Πω πω καμαρωνουμε ολες οι κουκουβαγιες ε??? Κι εγω το πιο ομορφο το βλεπω το ζουζουνακι μου μωρε θα το φαω καμια ωρα! Απο μπρουμυτα ανασκελα δεν γυρναει ακομα, βγαζει πολλες φωνουλες , πιανει τα παιχνιδακια του στο παρκο και εχει απειρα σαλια λετε να βγει κανενα δοντακι??

Ευαγγελια μου κι εμενα πουρες ειναι το μυαλο αλλα το παλευω!! Εδω και 1 χρονο σχεδον δεν εχω διαβασει καθολου, εκτος απο αρθρα για μωρα χαχα, μονο σειρες εβλεπα στο pc. Σιγα σιγα προσπαθω ομως γιατι θελω πολυ να τελειωσω.

Βροχουλα πολυ γελασα με το κουφια τυροπιτα χαχαχαχ

Σημερα ο μπεμπης ειναι σπιτι με το μπαμπα του κι εγω γραφειο, ελπιζω να τον ταισε δεν με εχει παρει ακομα :confused::confused:

Για στερεες εμενα η παιδιατρος μου ειπε απο 5,5- 6 μηνων αλλα δεν μου διευκρινισε με τι ξεκιναμε ελπιζω να μην ακουσω κανα κουλο:rolleyes::rolleyes:

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...