Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλε παμε απευθειας για μπανιο μεχρι στα μαλλια του εχουν φτασει οταν τον ξεντυνω χαχαχαχ

ασε Ευαγγελια μου ειναι πολυ δυσκολο να συγκεντρωθω πιστευω λογω αυπνιας κυριως, και δεν με παιρνει εχω deadline τελη Νοεμβρη.Ευτυχως με βοηθαει και ο αντρας μου,εχει αδεια αυτη την εβδομαδα και τωρα τον εβγαλε βολτα με το καροτσι :D

Και εσυ αντι να μελετας για το διδακτορικο βρηκες την ευκαιρια να σερφαρεις ε?;);)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριανθη μου πηγαινε στη δουλιτσα σου αγαπη μου και μετα το μεσημερι θα εχεις ολο το χρονο να τον περνας με το παιδακι σου!εξαλλου Χριστουγεννα,Πασχα και κατι αργιες,σπιτακι σου θα εισαι,θα περασει ο καιρος και θα ειναι ολα μια χαρα;)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

τι κάνετε????? χάθηκα το ξέρω...αλλά σας διαβάζω σταθερά τα βράδυα μεταξύ ύπνου και ξύπνιου!!!

απορώ πως τα προλαβαίνετε όλα...

εγώ ένα μήνα έλειψα από τη δουλειά...και ακόμα δεν τα έχω βάλει σε τάξη...πηγαίνω γυρίζω..και μου φαίνεται ότι όλη μέρα δεν έκανα τίποτα.

από που να αρχίσω δεν ξέρω...

καταρχην να ευχηθώ στη μαρουσκα...να σου ζήσει και με το όνομα!!!!

πριν ένα χρόνο..σε λίγες μερες βασικά...κρατούσαμε μια μια τα θετικά τεστ...και τώρα ξεκίνησαν οι βαπτίσεις!!!!

διαβάζω τους προβληματισμούς σας..και τις απαντήσεις σας...είναι πολύ ωραίο πράγμα να σε ακούνε..και να σε βοηθάνε χωρίς ανταλλάγματα...καλόβουλα..βασικό!

είδα ότι συναντηθήκατε στην Αθήνα..μπράβο σας. Μακάρι κάποια στιγμή να μαζευόμασταν όλες με τα τέκνα....πλάκα θα είχε.

Πείτε πως στέλνετε τις φωτογραφίες..και λογαριασμούς στο fb..πλήρη άγνοια!!!

Εμείς δεν είμαστε στα καλύτερά μας...πρώτον έχουμε θέμα με το όνομα...τα πεθερικά μου...θέλουν αξιώματα..αλλά να βοηθήσουν δεν θέλουν. Έχω την κούρασή μου με τη δουλειά...έχω και αυτές τις βλακείες στο κεφάλι μου.

Το πιο βασικό όμως είναι το θέμα που αντιμετωπίζω με το μωρό μια εβδομάδα τώρα...αρνείται να θηλάσει. Θέλει το γάλα στο μπουκάλι μόνο....Η απογοήτευσή μου είναι μεγάλη..το εισπράτω σαν άρνηση προς εμένα..το ξέρω ότι είναι υπερβολικό αυτό που λέω..αλλά έτσι νιώθω.Πρέπει να βρω νοσοκομειακό θήλαστρο για να μπορέσω να καλύψω όλες τις ανάγκες..αλλιώς η λύση είναι ξένο...Αυτό που με πειράζει δεν είναι ότι θα δώσω ξένο..αλλά ότι έχω τόοοσο γάλα και η μικρή δεν πιάνει. Μόλις την γυρίσω στο στήθος γίνεται τόξο νομίζω ότι θα σπάσει η μεσούλα της. Έχω διαβάσει τα πάντα..έχω δοκιμάσει τα πάντα...και τίποτα...Η γιατρός σηκώνει τα χέρια ψηλά..

έχω τρελαθεί να βάζω να μου ξεματιάσουν το μωρό..που όλο ματιαγμένο μου το βρίσκουν!!! δεν ξέρω αν πιστεύετε στο μάτι..εγώ πάντως ναι.

Οι ορμόνες μου χτυπάνε κόκκινο...η στεναχώρια μου μεγάλη...και ο χρόνος τρέχει!!!!

Σε λίγες μέρες θα έχει και η μεγάλη μου γενέθλια...2 χρονών θα γίνουμε..και δεν ξέρω τι να της κάνω για να χαρεί...δεν βοηθάει και η εποχή..

αυτά ήταν τα νέα μας εν τάχει...

ελπίζω να μπω σε μια σειρά..και να τα λέμε συχνότερα!!!

σας φιλώ εσάς και τα μικράκια σας!!!

καλό βράδυ!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Καλησπερα τι κανετε αγαπες μου??? εμεις τωρα καλα ο μικρος μου ηταν παλι αρρωστος περασε λαρυγγιτιδα ευτυχως πολυ ελαφρια! φτασαμε 4 μηνων και ακομα δεν εχει κανει το δευτερο του εμβολιο....ολο αρρωσταινει απο τα μεγαλα εγω τρεχω συνεχεια σπιτι παιδια μπαινω οποτε προλαβαινω και σας λεω τα νεα μας!! Φιλακια πολλα σε ολες !!

79o6p3.png

Καλε ποιος παρεξηγειτε? Καμια σχεση,οντως πληροφοριες ανταλλασουμε..και χρειαζεται.εγω μετα απο δυο παιδια δεν ηξερα καν για ουσιες επιβλαβεις που μπορει να περιεχει το ρυζαλευρο,δεν τα ψαχνω γενικοτερα πολυ τα πραγματα και μου αρεσει να ακουω πληροφοριες που με κανουν πιο εμπειρη μαμα.Απλα καμια φορα περνουμε φορα και εκει που κοιταμε το δεντρο χανουμε το δασος! Ενταξει εννοειτε κιολας οτι μαρεσει και να γινομαι συνηγορος του διαβολου χαχαχα, αλλα μην πτοειστε κοριτσια,σας παρακολουθω και μαθαινω καιγω απο εσας.....

:D:D:D

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Αγαπη εγω αν κατσω να εφαρμοσω την μεθοδο blw,θα γερασω πριν την ωρα μου...με αλλα δυο παιδια λες να εχω χρονο για πειραματισμους?μακαρι να τον ειχα και θα εκανα παπαδες!μπορει να ειναι ενδιαφερουσα η μεθοδος,αλλα μου λυπει ο χρονος για να διαθεσω,οποτε παμε στην αλλη λυση:αλεθουμε,ταιζουμε,σκουπιζουμε,τελειωσαμε :D

Σαν παλιά μαμά για πες. Το τάισμα πως είναι; Όπως βλέπουμε στις ταινίες που ππροσπαθείς με το κουτάλι να βρεις στόμα και αντ' αυτού πετυχαινεις μύτη;;;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

τι κάνετε????? χάθηκα το ξέρω...αλλά σας διαβάζω σταθερά τα βράδυα μεταξύ ύπνου και ξύπνιου!!!

εγώ ένα μήνα έλειψα από τη δουλειά...και ακόμα δεν τα έχω βάλει σε τάξη...πηγαίνω γυρίζω..και μου φαίνεται ότι όλη μέρα δεν έκανα τίποτα.

πριν ένα χρόνο..σε λίγες μερες βασικά...κρατούσαμε μια μια τα θετικά τεστ...και τώρα ξεκίνησαν οι βαπτίσεις!!!!

διαβάζω τους προβληματισμούς σας..και τις απαντήσεις σας...είναι πολύ ωραίο πράγμα να σε ακούνε..και να σε βοηθάνε χωρίς ανταλλάγματα...καλόβουλα..βασικό!

είδα ότι συναντηθήκατε στην Αθήνα..μπράβο σας. Μακάρι κάποια στιγμή να μαζευόμασταν όλες με τα τέκνα....πλάκα θα είχε.

Εμείς δεν είμαστε στα καλύτερά μας...πρώτον έχουμε θέμα με το όνομα...τα πεθερικά μου...θέλουν αξιώματα..αλλά να βοηθήσουν δεν θέλουν. Έχω την κούρασή μου με τη δουλειά...έχω και αυτές τις βλακείες στο κεφάλι μου.

Το πιο βασικό όμως είναι το θέμα που αντιμετωπίζω με το μωρό μια εβδομάδα τώρα...αρνείται να θηλάσει. Θέλει το γάλα στο μπουκάλι μόνο....Η απογοήτευσή μου είναι μεγάλη..το εισπράτω σαν άρνηση προς εμένα..το ξέρω ότι είναι υπερβολικό αυτό που λέω..αλλά έτσι νιώθω.Πρέπει να βρω νοσοκομειακό θήλαστρο για να μπορέσω να καλύψω όλες τις ανάγκες..αλλιώς η λύση είναι ξένο...Αυτό που με πειράζει δεν είναι ότι θα δώσω ξένο..αλλά ότι έχω τόοοσο γάλα και η μικρή δεν πιάνει. Μόλις την γυρίσω στο στήθος γίνεται τόξο νομίζω ότι θα σπάσει η μεσούλα της. Έχω διαβάσει τα πάντα..έχω δοκιμάσει τα πάντα...και τίποτα...Η γιατρός σηκώνει τα χέρια ψηλά..

έχω τρελαθεί να βάζω να μου ξεματιάσουν το μωρό..που όλο ματιαγμένο μου το βρίσκουν!!! δεν ξέρω αν πιστεύετε στο μάτι..εγώ πάντως ναι.

Οι ορμόνες μου χτυπάνε κόκκινο...η στεναχώρια μου μεγάλη...και ο χρόνος τρέχει!!!!

Σε λίγες μέρες θα έχει και η μεγάλη μου γενέθλια...2 χρονών θα γίνουμε..και δεν ξέρω τι να της κάνω για να χαρεί...δεν βοηθάει και η εποχή..

καλό βράδυ!!!

Αχ τέτοια λεγε μου για το μπουκαλι να βάλω ξανά τα κλάματα! Χρησιμοποιείς θηλή που προσομοιάζει το στήθος; Μια πολύ καλή είναιη calma της medela.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπερα τι κανετε αγαπες μου??? εμεις τωρα καλα ο μικρος μου ηταν παλι αρρωστος περασε λαρυγγιτιδα ευτυχως πολυ ελαφρια! φτασαμε 4 μηνων και ακομα δεν εχει κανει το δευτερο του εμβολιο....ολο αρρωσταινει απο τα μεγαλα εγω τρεχω συνεχεια σπιτι παιδια μπαινω οποτε προλαβαινω και σας λεω τα νεα μας!! Φιλακια πολλα σε ολες !!

Καλέ ξεπετάχτηκε ο δικόςσου! Φτου φτου! Να τον χαιρεσαι! Και περαστικά του!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εμείς πρωινες πρωινές! 5:10 ξύπνησαμε.

Αχ κορίτσια το έχω πάρει πολύ κατάκαρδα με την επιστροφή στην δουλειά. Χθες δεν άντεξα και έβαλα τα κλάματα. Διάβασα σήμερα και την loveisintheair που λέει ότι το μωρό της δεν θέλει το στήθος και με αποτελείωσε! Έκανα τόσο κόπο να θηλασω και τώρα θα το ξαναχασω;;;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εμείς πρωινες πρωινές! 5:10 ξύπνησαμε.

Αχ κορίτσια το έχω πάρει πολύ κατάκαρδα με την επιστροφή στην δουλειά. Χθες δεν άντεξα και έβαλα τα κλάματα. Διάβασα σήμερα και την loveisintheair που λέει ότι το μωρό της δεν θέλει το στήθος και με αποτελείωσε! Έκανα τόσο κόπο να θηλασω και τώρα θα το ξαναχασω;;;

Μαριάνθη μου καλημέρα! Kαταρχήν συγχαρητήρια για τη δουλίτσα που σε πήραν, δεν ειναι και ευκολο πραγμα. Φαντάζομαι για να το σκεφτεσαι να πας το χρειάζεστε οικονομικά, αλλιώς ποια μανούλα θα πηγαινε αν είχε μωρακι 3 μηνών;

Μη στεναχωριέσαι Μαριάνθη μου, πόσες και πόσες μάνες πηγαίνουν στη δουλειά; Και μάλιστα χωρίς να έχουν τον άντρα στο σπίτι με άδεια να το προσέχει. Υπάρχουν τρόποι και για το θηλασμο. Μάθε το ωράριο σου πρώτα. Μπορεί πχ να εχεις κανένα κενό, ή να μπορεί να στη φέρνει ο άντρας σου στα διαλείμματα να θηλάσεις; Για να αποφύγεις θήλαστρο. Αν πάλι δεν γινεται, μπορεί πάντα να την ταίζει με σύριγγα ή εκπαιδευτικο ποτηράκι. Ακόμα και με το μπιμπερό δεν ειναι απαραίτητο ότι θα πάθει σύγχιση θηλών, μεγάλωσε πια δεν ειναι νεογέννητο. Υπάρχουν λύσεις, σύμβουλοι θηλασμού για βοήθεια, ο άντρας σου στο σπίτι, διακοπές και αργίες του σχολείου που είναι πάρα πολλές!

Nα χαίρεσαι που θα πάρετε ανάσα οικονομικά στις εποχές που ζούμε, δες το θετικά.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

καλό βράδυ!!!

καλημερα

αυτα που περιγραφεις ειναι απεργια θηλασμου αν ηταν συγχιση θα το χε κανει πιο νωρις πιστευω...

οπλισου με υπομονη,προσπαθησε να μην δειχνεις στο μωρο το αγχος σου γιατι του το περνας.παρε νοσοκομειακο για να διατηρησεις την παραγωγη σου και προσπαθησε να επιμεινεις,μπορει να ναι κατι παροδικο..

εμενα μου το κανε αυτο την πρωτη μερα μετα το μαιευτηριο που γυρισαμε σπιτι,νομιζω βεβαια εμενα μαλλον συγχιση θηλων ηταν γιατι εβαζα ψευδοθηλη τοτε.του χωνα με το ζορι το στηθος στο στομα και με τα πολλα το επιανε.

μηπως αλλαξες απορρυπαντικο στα ρουχα ή αποσμητικο?

οι οδηγιες στην απεργια λενε και καλα να μην του δινεις πιπιλα ή μπιμπερο οσο διαρκει αλλα δε ξερω αν ειναι εφικτο αυτο για σενα..αν επερνες καμια αδεια μερικες μερες να θηλαζεις μονο?

οσον αφορα το ματι εγω δεν πολυπιστευω αλλα ωρες ωρες ρε παιδι μου ειναι η ενεργεια καποιων ανθρωπων πολυ κακη..του βαζω σταυρουδακι παντως οταν βγαινουμε εξω για καλο και για κακο

KPOzp2.png deXnp3.png

Κοριτσια καλημερα! τι κανετε? εγω σημερα εχω μια νυσταααα κουτουλαω. Ο μπεμπακος μας κοιμηθηκε ενα 4ωρο και μετα 3ωρακια απο 9-8 το πρωι αλλα πιστευω εχει συσσωρευτει κουραση. Μαριανθη μου πιστευω οτι θα τα καταφερετε αν λειπεις ενα εξαωρακι θα ειναι μια χαρα. Λογικο ειναι που φοβασαι για συγχυση αφου εχει ξαναπαθει το παιδακι σου, γιατι δε δοκιμαζεις με κανενα ποτηρακι? Βλεπω πολλες ανεργες μαζευτηκαμε ε??? Κι εγω εχω να πληρωθω εδω και 1,5 χρονο , ασχετο που δουλευω κανονικα λογω διδακτορικου - τα ωραια της Ελλαδας! Τωρα κατι αχνοφαινεται στον οριζοντα, περιμενουμε απαντηση για ενα προγραμμα, αντε να δουμε! Εγω σιγα σιγα εχω ξεκινησει να πηγαινω στο γραφειο 2 φορες την εβδομαδα απο 4-5 ωριτσες και να πω την αληθεια μου κανει καλο.Απο χριστουγεννα και μετα θα πηγαινω καθημερινα. Μετα ολη την υπολοιπη μερα ειμαι αγκαλια με το μωρακι μου δεν νομιζω οτι του στερω κατι!

c6vNp3.png

Εχω ερωτηση για μανουλες που δινουν και ξενο γαλα.. ποιο γαλα παιρνετε?Θελω να υπαρχει ενα στο σπιτι για ωρα αναγκης, παντα αφηνω γαλατακι οταν λειπω αλλα μου εχει κατσει μηπως γινει τιποτα και δεν του φτασει. Οταν τον κραταει ο αντρας μου δεν ανησυχω γιατι μου τον φερνει και τον ταιζω στο γραφειο ( δεν μπορει να τον ταισει φοβαται!) αλλα οταν το κραταει η μαμα μου δεν μπορει να μου το φερει γιατι φοβαται μονη της στο αυτοκινητο. Γενικα πολυ φοβος εχει πεσει χαχαχχααχα:tongue::tongue:

c6vNp3.png

γεια σας κοριτσια

εγω ειμαι πτωμα..ο μπεμπης εχει κανει πισωγυρισμα στον υπνο εδω και μερες.. ξυπνα παλι ανα 2ωρο..και μες τη μερα κοιμαται ελαχιστα μονο αν παμε βολτα με το αμαξι θα κοιμηθει λιγο παραπανω..χτες στο 2ο μεταξυπνημα δεν κοιμοταν μετιποτα μια ωρα τον κουνουσα,γελουσε και γκρινιαζε μαζι..τελικα τον ξαναταισα και κοιμηθηκε.. και να χω τον αντρα μου να λεει δωστου πιπιλα(του εδωσα την εφτυσε).ο αντρας μου βλεποντας συχνα το μωρακι ενος φιλικου ζευγαριου που ναι τοσο ησυχο και ανεξαρτητο και κοιμαται ολη μερα και 10ωρα συνεχομενα τη νυχτα με την πιπιλιτσα του(δεν θηλαζει),μου λεει οτι το δικο μας το χω κακομαθει και θεωρει οτι ολες οι αποψεις μου περι μεγαλωματος παιδιου ειναι λαθος και ολων των αλλων ειναι σωστες και αυτο με στενοχωρει πολυ.επισης καθε φορα που εκφραζω αυτες τις αποψεις σε κοσμο ή λεω τη γνωμη μου,ή διαφωνω με καποια αλλη που εχει παιδι μου τη λεει..να κραταω τις αποψεις μου για τον εαυτο μου λεει γιατι η καθεμια δεν ανεχεται να της κανεις υποδειξεις για το παιδι της..ε τοτε γιατι οταν μου κανουν εμενα(γιατι ολοι ρε φιλε ειναι εξπερ εκτος απο μενα) πρεπει να καθομαι να της ακουω στοϊκα?

παραπονο απο το μωρο μου δεν εχω..θεωρω οτι ειναι καλοβολο μωρακι...το καθε παιδι ειναι διαφορετικο και δεν γινεται να ισχυουν τα ιδια για ολα τα παιδια καθενα εχει την προσωπικοτητα του..εμας απλα θελει χερια και να ασχολησαι μαζι του...τι να κανουμε να το αφησω να κλαει με λιγμους για να γινει ανεξαρτητο?δεν μπορω.

KPOzp2.png deXnp3.png

γεια σας κοριτσια

εγω ειμαι πτωμα..ο μπεμπης εχει κανει πισωγυρισμα στον υπνο εδω και μερες.. ξυπνα παλι ανα 2ωρο..και μες τη μερα κοιμαται ελαχιστα μονο αν παμε βολτα με το αμαξι θα κοιμηθει λιγο παραπανω..χτες στο 2ο μεταξυπνημα δεν κοιμοταν μετιποτα μια ωρα τον κουνουσα,γελουσε και γκρινιαζε μαζι..τελικα τον ξαναταισα και κοιμηθηκε.. και να χω τον αντρα μου να λεει δωστου πιπιλα(του εδωσα την εφτυσε).ο αντρας μου βλεποντας συχνα το μωρακι ενος φιλικου ζευγαριου που ναι τοσο ησυχο και ανεξαρτητο και κοιμαται ολη μερα και 10ωρα συνεχομενα τη νυχτα με την πιπιλιτσα του(δεν θηλαζει),μου λεει οτι το δικο μας το χω κακομαθει και θεωρει οτι ολες οι αποψεις μου περι μεγαλωματος παιδιου ειναι λαθος και ολων των αλλων ειναι σωστες και αυτο με στενοχωρει πολυ.επισης καθε φορα που εκφραζω αυτες τις αποψεις σε κοσμο ή λεω τη γνωμη μου,ή διαφωνω με καποια αλλη που εχει παιδι μου τη λεει..να κραταω τις αποψεις μου για τον εαυτο μου λεει γιατι η καθεμια δεν ανεχεται να της κανεις υποδειξεις για το παιδι της..ε τοτε γιατι οταν μου κανουν εμενα(γιατι ολοι ρε φιλε ειναι εξπερ εκτος απο μενα) πρεπει να καθομαι να της ακουω στοϊκα?

παραπονο απο το μωρο μου δεν εχω..θεωρω οτι ειναι καλοβολο μωρακι...το καθε παιδι ειναι διαφορετικο και δεν γινεται να ισχυουν τα ιδια για ολα τα παιδια καθενα εχει την προσωπικοτητα του..εμας απλα θελει χερια και να ασχολησαι μαζι του...τι να κανουμε να το αφησω να κλαει με λιγμους για να γινει ανεξαρτητο?δεν μπορω.

καθε μωαρακι ειναι διαφορετικο εχεις δικιο! Ασε που αυτα που κοιμουνται 10ωρα ειναι η εξαιρεση οχι τα μωρα που κοιμουνται με διαλλειματα. Οι συγκρισεις δεν ωφελουν και φυσικα θελουν αγκαλιτσα τα μικρα μας οταν ειναι ετοιμα θα κατσουν και μονα τους! Σε καταλαβαινω που τσαντιζεσαι, εμενα ας πουμε ο μπεμπης μου το μεσημερι κοιμαται ενα 2ωρο 3ωρο αλλα μονο αγκαλιτσα αν τον αφησεις ξυπναει και μετα γκρινιαζει γιατι νυσταζει! Η πεθερα μου ετυχε να ειναι εδω ενα μεσημερι και αρχισε τα γνωστα που λενε εσυ το εμαθες ετσι το κακομαθες κλπ κλπ/ Της εξηγησα οτι το παιδι σε οδηγει τι θελει οταν ειναι τοσο μικρο τι να κανω να το αφησω να κλαψει για να μαθει?Στη τελικη ειναι ευκαιρια και για μενα να ξεκουραστω και να απολαυσω το μωρακι μου. Εχει γελιο ομως ( ειναι πολυ καλη η πεθερα μου ειμαι πολυ τυχερη) μια μερα που φαγαμε εκει και κλασσικα ο μπεμπης νυσταξε το μεσημερι δεν τον αφησε απο την αγκαλια της 2 ωρες! Της λεω κακομαμαθε ε???γιατι δεν το αφηνεις να κλαψει? ΅Ε μου λεει δεν μπορω μυριζει τοσο ωραια!!!:D:D Ψυχραιμια λοιπον και κανε οτι νομιζεις σωστο!

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...