Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

lonestar μου αν ενδιαφέρεσαι, βρήκα αυτο

http://www.botanologika.gr/2015/03/sygkentroseis-arsenikou-se-ryzi-poy-eisagetai-stin-ellada.html?m=1

που γράφει ποιοι τύποι ρυζιού βρέθηκε να περιέχουν το λιγότερο και ποιοι το περισσότερο αρσενικό, και πώς μπορείς να το μαγειρέψεις για να το απομακρύνεις. Δυστυχώς λέει πώς και στο βιολογικό περιέχει την ίδια ποσότητα.

Κορίτσια μου καλημέρα!

Σήμερα το κοριτσάκι μου παίζει για πρώτη φορά με τα παιχνίδια της στο γυμναστήριο, απλώνει χεράκι και τα πιάνει!

Λιώνω η μάνα!

Πείτε μου λίγο, εσάς τα κακά σας βγαίνουν απο την πάνα; Εμένα τις μισές φορές θα ανέβουν μέχρι την πλάτη. Ειναι φυσιολογικό;

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια!!!

Μαρουσκακι μου να σου ζησει ο Λουκακος,γερος και τυχερος να ειναι στη ζωη του.

Ανθη μου το ιδιο κανει κι η δικια μου νε τη γλωσσα της ,κανει κυκλικες κινησεις και γλυφει τα δαχτυλα της,πολυ γελιο.Οπως επισης γλυφεται κι οποτε την κανουμε μπανιο και πιτσιλιεται με νερο,τρελαινεται για μπανιο και νερο αν δεν τη βγαλουμε ειναι ικανη να παπαριασει εστω κι αν κρυωνει στο τελος.

Νοβεμπερ εδω ολες ειστε πιπινακια,η γρια ειμαι εγω,40 και κατι παρακαλω.

Κι εμενα ο αντρας μου το 72 ειναι γεννημενος τον Οκτωβρη οποτε ειναι μικροτερος απο τους δικους σας !!!χαχαχα!!!

Ευαγγελια μου πολυ ωραια τα σαιτ με συνταγες.Οσο μπορω θα προσπαθω να την ταιζω με αγνα και φυσικα υλικα.Απλα διαφωνω με την τρελα που μας εχει πιασει η που ισως θελουν να μας περασουν μεσα απο την υπερπληροφορηση.Λιγο πολυ συμφωνω με την Νοβεμπερ περι κλιματος και ακτινοβολιων που εχουν ολα τα σπιτια και ζουμε με αυτες μεσω των ηλ.συσκευων.Αμα το αρσενικο στο ρυζι ειναι κατι τοσο επιβλαβες τοτε ολη η Ασια θα πρεπε να ειχε ξεκληριστει!!!Υπαρχει.και ρυζαλευρο πχ.βιολογικο.Για καποιο λογο τοσα χρονια το προτιμουν ,ισως γιατι απορροφαται καλυτερα απο βρωμη η κινοα.Συμφωνω με το θεμα της ζαχαρης,μακρυα οσο γινεται και για εμας ποσο μαλλον γιαωτα μωρα μας.Εξαλλου πως μεγαλωσαμε εμεις βρε κοριτσια;Τι διατροφικα τερατα κανανε οι γονειςμας; Θυμαμαι το ψωμι και τη ζαχαρη και το γαλα νουνου κονσερβα...κι αλα...Η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν πατησα το ποδι μου στο νοσοκομειο για κατι σοβαρο.Ισως ηταν πιο αγνες οι συνθηκες που ζουσαμε τοτε...μιλαω για δεκαετια 80...(ειμαι γρια μην ξεχνιομαστε).

Επισης τη μεθοδο blw την εχω διαβασει κι εχω μπει και στην ομαδα του φβ.Σε μερικα συμφωνω αλλα αυτα που κανουν μερικες με φρικαρουν.Αφηνουν τα παιδια νηστικα για να ανακαλυψουν μονα τους το φαγητο τους.Κοβουν κομματια το φαγητο αντι να το αλεθουν (εξαλλου αυτη ειναι η μεθοδος)αλλα μερικα κομματια μπορει να τα πνιξουν αν και λενε οτι τα ιδια ρα μωρα ξερουν και μπορουν ειτε βηχοντας ειτε φτυνοντας να μην πνιγουν ,μονο οταν γινουν μπλε μαρεν να ανησυχουμε!!!Αυτο το τελευταιο εφριξα οταν το διαβασα!!!Συμφωνω να του δωσω λιγα κομματακια να παιξει και να ανακαλυψει ,ισως την ωρα που τρωμε κι εμεις,αλλα και δεν το ρισκαρω και αν θελετε δεν εχω την υπομονη να περιμενω με τις ωρες ποτε θα παρει ενα κομματι καροτο με το χερι της να το βαλει στο στομα να το μασησει και να το καταπιει...Για καποιο λογο χρονια τωρα αλεθουμε η λιωνουμε το φαγητο των.μωρων.

Ποπάκι μου καλημέρα, τι μου κάνεις? Τι κάνει η μπουμπούκα σου?

Συμφωνώ με κάποια που έγραψες και διαφωνώ με καποια άλλα. Για παράδειγμα θεωρώ λαθος αντίληψη το "κι εμείς έτσι μεγαλώσαμε, τι πάθαμε?"

Δυστυχώς το τι πάθαμε δεν το ξέρουμε ακόμα, μπορεί και τίποτα μπορεί και πολλά. Είναι καλο να αλλάζουν τα πράγματα, είναι καλό να βελτιώνεται ο τρόπος σκέψης σε κάποια πραγματα, γιατί τώρα, σε αντιθεση με κάποτε υπάρχει ενημέρωση, ίντερνετ, έρευνες, ψυχολόγοι κλπ. Για παράδειγμα κάποτε ήταν απόλυτα φυσιολογικό να δέρνουμε τα παιδιά μας, ενώ τώρα ξέρουμε οτι κάνει πολυ κακο στην ψυχολογία τους. Η ας πούμε όταν μεγάλωνα εγώ στο αυτοκίνητο μπαιναμε χύμα, ούτε καρεκλάκια ούτε ζωνες πολλές φορές, στην αγκαλια της μαμάς και άγιος ο Θεός. Σήμερα εγώ δεν τολμάω να κάνω ούτε πέντε μέτρα αν δεν την δέσω με ασφάλεια στο καρεκλάκι της. Ετσι και σε θέματα διατροφής, δεν πρέπει να παιρνουμε ως δεδομένα όσα κάνανε κάποτε γιατί αλλιώς ο κόσμος δεν θα πήγαινε ποτέ μπροστά.

Εχεις δίκιο όμως, δεν πρεπει να μας πιάνει τρέλα γιατι περνάμε στο άλλο άκρο και θα περάσουμε το φόβο μας και στα παιδιά. Εμένα προσωπικά μου αρέσει να ψάχνομαι σε θέματα διατροφής, είναι ας πούμε το χόμπυ μου, όχι μόνο για το παιδί αλλά και για μένα. Απο την άλλη μου αρέσει και το καλό φαγητο, θα το φάω και το γλυκό μου και την πατάτα μου την τηγανητή και ας ξέρω ότι έχει μέσα χιλια δυο τρανς λιπαρά. Το φαγητό είναι και απόλαυση σε αυτή τη ζωή.

Για το παιδί μου θα προσπαθήσω να θέσω όσο γίνεται πιο σωστές διατροφικές βάσεις, να ξεκινήσει κατα το δυνατόν πιο υγιεινά, και μιας και έχω χρόνο θα το ψάξω όσο μπορώ και θα ασχοληθώ, και θα διαβάσω και θα ενημερωθώ, κυρίως γιατι μου αρέσει βεβαια. Οταν μεγαλώσει βέβαια δεν θελω να γίνω κέρβερος και να απαγορευω γλυκά και φαγητα "αηδίες", γιατί πιστεύω πως όλα πρεπει να γίνονται με μέτρο, και πως αν της απαγορευσω πραγματα θα πέσει με τα μούτρα όταν θα γυρίσω την πλάτη μου. Ουτε θέλω το παιδί μου πχ να παει σε παρτυ γενεθλίων και να κοιτάει την πίτσα και την τουρτα σαν το καημένο επειδή δεν της το επιτρέπουμε. Οσο είναι μωρό όμως, που τρώει μόνο ότι της δίνουμε, θεωρώ πως μια υγιεινή διατροφή χωρίς ζάχαρη θα την βοηθήσει αργοτερα να τρώει ισορροπημένα σε όλη την υπόλοιπη ζωή της.

Αυτό είναι το καλό της προόδου της επιστήμης και της τεχνολογίας, να έχουμε προσβαση στην πληροφορία, αλλά πληρώνουμε και το τίμημά της. Η ακτινοβολία έχει αυξηθεί κατά πολύ. Και αυτό που λες με το wifi πολυ με προβληματίζει, τα βράδια απο όταν ήμουν έγκυος ακόμα πάντα το κλειναμε, αλλά τι να το κάνεις, πιάνουμε wifi απο 15 γείτονες.

Οτι μπορω να αποφύγω και να προσέξω θα το κάνω, αλλά αφού δεν ζούμε στα βουνά και τρώμε στη μαπα την ακτινοβολία και τη μόλυνση, ας εκμεταλλευτώ τουλαχιστον τα καλα της τεχνολογίας και του πολιτισμου και ας ενημερωθώ αφού έχω τη δυνατότητα.

Για το blw κι εγώ δεν συμφωνώ με όλα. Καταρχήν δεν θα αφήσω το παιδί μου να μελανιάσει για να μάθει να τρώει, αν δω ότι δεν τα καταφέρνει και πνίγεται σαφώς και το γυρνάω στις κρέμες. Ειναι και παιδάκια όμως που το καταφέρνουν μια χαρά και τους αρέσει, γι αυτό θελω να δοκιμάσω, με προσοχή πάντα, να δω πως το διαχειρίζεται και ανάλογα να πράξω. Και ας μην τρώει ποσότητες στην αρχή, αφού θα θηλάζω.

Παντως κι εγώ κλινω προς ένα συνδυασμό, να δίνω και αλεσμένα και κομμάτια για να συνδυάσω τα οφέλη και από τις δύο μεθόδους. Εδώ θα ειμαστε και θα τα λέμε, να ανταλλάσσουμε πληροφορίες και εμπειρίες

c8i6p2.png

http://www.botanologika.gr/2015/03/sygkentroseis-arsenikou-se-ryzi-poy-eisagetai-stin-ellada.html?m=1

που γράφει ποιοι τύποι ρυζιού βρέθηκε να περιέχουν το λιγότερο και ποιοι το περισσότερο αρσενικό, και πώς μπορείς να το μαγειρέψεις για να το απομακρύνεις. Δυστυχώς λέει πώς και στο βιολογικό περιέχει την ίδια ποσότητα.

Κορίτσια μου καλημέρα!

Σήμερα το κοριτσάκι μου παίζει για πρώτη φορά με τα παιχνίδια της στο γυμναστήριο, απλώνει χεράκι και τα πιάνει!

Λιώνω η μάνα!

Πείτε μου λίγο, εσάς τα κακά σας βγαίνουν απο την πάνα; Εμένα τις μισές φορές θα ανέβουν μέχρι την πλάτη. Ειναι φυσιολογικό;

Κι εμενα τα ιδια Ευαγγελια μου, κανα 2 φορες τη μερα αλλαζουμε ρουχα απο πανω μεχρι κατω! Νομιζω στο παιδακι ειναι μωρε μην ανησυχεις. Εμενα απο τοτε που ελλατωσε τις φορες που τα κανει στις 3-4 την ημερα ετσι βγαινουν. Συνηθως παω κι εγω για αλλαγμα τα πλυντηρια εχουν ξεφυγει τελειως!!Απλα καθε φορα ελπιζω μη μας τυχει εξω και ευτυχως δεν εχει συμβει! Οχι τιποτε αλλο ο μπεμπης μου τσαντιζεται κιολας οταν τον ντυνεις δεν του αρεσει καθολου.

Για τη διατροφη που λετε κι εγω ειμαι λιγο περιεργη στα περισσοτερα συμφωνω με την Ευαγγελια μονο το blw με τρομαζει θα προτιμησω τα αλεσμενα.

Ουφ κοριτσια εχω τοοοση δουλεια εχω ενα αρθρο να τελειωσω μεχρι τελη Νοεμβρη αλλα δυσκολευομαι να συγκεντρωθω ειναι και η αυπνια στη μεση κλαφτα χαραλαμπε:rolleyes::rolleyes:

Αληθεια εσεις ποτε επιστρεφετε στη δουλεια?

c6vNp3.png

Κορίτσια μου καλημέρα!

Λιώνω η μάνα!

ευχαριστω ευαγγελια μου

αν δεν φανε ρυζι και πατατα υδατανθρακα απο που θα παρουν?

νομιζω θα καταφυγω στον τραχανα..το αλεσμενο σταρι που τον φτιαχνουν ειναι ολικης?

καμια φορα φτανουν και μας στην πλατη εγω του φοραω 3 νουμερο.ειναι 7 κιλα μεχρι το 9 δεν φοραμε το 3?

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω ευαγγελια μου

αν δεν φανε ρυζι και πατατα υδατανθρακα απο που θα παρουν?

νομιζω θα καταφυγω στον τραχανα..το αλεσμενο σταρι που τον φτιαχνουν ειναι ολικης?

καμια φορα φτανουν και μας στην πλατη εγω του φοραω 3 νουμερο.ειναι 7 κιλα μεχρι το 9 δεν φοραμε το 3?

Καλές πηγές υδατανθράκων με μεγαλύτερη διατροφική αξία είναι πολλά άλλα τροφιμα οπως φρουτα, λαχανικά, όσπρια, σταφίδες, μπανάνες, κινοα, βρωμη κλπ.

Εγώ πάντως θα δώσω και πατάτες και μακαρόνια και ρύζι αλλά αργότερα ίσως, όχι από νωρίς. Θα το αποφύγω στην αρχή γιατί οι αμυλουχες τροφές θεωρούνται εθιστικές.

Οπως λεει και η Κρίστι, μάλλον οι πάνες δεν πάνε με τα κιλα, μαλλον και εσενα και εμενα ήρθε η ώρα να τους αλλάξουμε νούμερο. Τα πολλά ατυχήματα είναι σημάδι!

c8i6p2.png

Κι εμενα τα ιδια Ευαγγελια μου, κανα 2 φορες τη μερα αλλαζουμε ρουχα απο πανω μεχρι κατω! Νομιζω στο παιδακι ειναι μωρε μην ανησυχεις. Εμενα απο τοτε που ελλατωσε τις φορες που τα κανει στις 3-4 την ημερα ετσι βγαινουν. Συνηθως παω κι εγω για αλλαγμα τα πλυντηρια εχουν ξεφυγει τελειως!!Απλα καθε φορα ελπιζω μη μας τυχει εξω και ευτυχως δεν εχει συμβει! Οχι τιποτε αλλο ο μπεμπης μου τσαντιζεται κιολας οταν τον ντυνεις δεν του αρεσει καθολου.

Για τη διατροφη που λετε κι εγω ειμαι λιγο περιεργη στα περισσοτερα συμφωνω με την Ευαγγελια μονο το blw με τρομαζει θα προτιμησω τα αλεσμενα.

Ουφ κοριτσια εχω τοοοση δουλεια εχω ενα αρθρο να τελειωσω μεχρι τελη Νοεμβρη αλλα δυσκολευομαι να συγκεντρωθω ειναι και η αυπνια στη μεση κλαφτα χαραλαμπε:rolleyes::rolleyes:

Αληθεια εσεις ποτε επιστρεφετε στη δουλεια?

Κι εμένα ο φόβος μου είναι μην μας συμβεί έξω! Γιατι μιλαμε γινόμαστε χάλια. Καλά λες, απο τοτε που ελάττωσε τις φορές που κάνει κακά γίνομαστε ετσι.

Καλο κουράγιο με το άρθρο και το διάβασμα, πρεπει να έχεις τρελες αντοχες για να συνδυάζεις νεογέννητο με διδακτορικό.

c8i6p2.png

Κι εμένα ο φόβος μου είναι μην μας συμβεί έξω! Γιατι μιλαμε γινόμαστε χάλια. Καλά λες, απο τοτε που ελάττωσε τις φορές που κάνει κακά γίνομαστε ετσι.

Καλο κουράγιο με το άρθρο και το διάβασμα, πρεπει να έχεις τρελες αντοχες για να συνδυάζεις νεογέννητο με διδακτορικό.

Καλε παμε απευθειας για μπανιο μεχρι στα μαλλια του εχουν φτασει οταν τον ξεντυνω χαχαχαχ

ασε Ευαγγελια μου ειναι πολυ δυσκολο να συγκεντρωθω πιστευω λογω αυπνιας κυριως, και δεν με παιρνει εχω deadline τελη Νοεμβρη.Ευτυχως με βοηθαει και ο αντρας μου,εχει αδεια αυτη την εβδομαδα και τωρα τον εβγαλε βολτα με το καροτσι :D

c6vNp3.png

καλημερα

και γω τα χα διαβασει αυτα για το αρσενικο αλλα αν παρεις βιολογικο ρυζι και το βρασεις?επισης ξερω οτι αν βαλεις ρυζι σε κατι που εχει πολυ σιδηρο πχ σπανακι ή φακες απορροφαται πολυ καλυτερα ο σιδηρος,ετσι τουλαχιστον μου χε πει η διαιτολογος που πηγαινα.

αυτο το αρθρο που λεω ελεγε σιγουρα διαβητη τυπου 1 που ειναι σκετη μπουρδα γι'αυτο αρχησα να αμφισβητω μηπως και ολο αυτο για το ρυζαλευρο ειναι επισης μπουρδα.

αρα αν μιλαμε για αχρηστο αμυλο δε πρεπει μετα να δωσουμε ουτε πατατα ουτε μακαρονια..

ρυζαλευρο δε ξερω αν δωσω αλλα ρυζι θα δωσω σιγουρα...μαρεσει πολυ το ρυζι αλλα θα παρω βιολογικο που υποθετω δεν θα χει αρσενικο λεω τωρα..

εγω παλι εχω σκοπο ολα τα φρουτα και λαχανικα που θα δινω στο μωρο να ναι βιολογικα..

πιστευω οτι αν αφησεις την τροφη μπροστα στο παιδι δεν θα την πιασει ποτε..θα τα ριξει ολα κατω..θεωρω παντως οτι σε μεγαλυτερα παιδια πρεπει το φαι να μην ειναι αλεσμενο.εχω δει 4χρονο να το ταϊζουν αλεσμενο....

ο ωρλ στην κλινικη που μας εκανε ακουογραμμα μας ειχε πει να μην ειναι τα παιδια σε χωρο με wfi....εγω τη συσκευη wfi την εχω στον ενιαιο που μαλλον δεν πρεπει...

νοβεμπερ μη σκας και γω 32 ειμαι αρχισα αργα τα παιδια..εσυ εχεις και 3 ηδη!

φραουλιτσες σωστη σε βρισκω

Για την ακτινοβολία που λες και εγω τη συσκευή wifi την εχω σε ενιαίο χώρο. Ακτινοβολία εχει και η τηλεόραση, και το ασύρματο τηλ και το κινητό και και..... Πολλα!! Πως να το προφυλάξεις το μωρο; Γινεται; Να το απομονώσεις σε ένα δωμάτιο που δεν υπάρχει τιποτα δεν παιζει έκ των πραγμάτων.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Κορίτσια μου καλημέρα!

Λιώνω η μάνα!

Περιμεναν μα μπουν στον 3 μήνα ακριβώς για να πιάσουν αντικείμενα; Χαχα. Και εμενα το έκανε σημερα. Τη χάζευα μωρε... Μετα ακούγαμε τραγουδάκια.. Ήταν ένας γάιδαρος και χαρωπά τα 2 μου χέρια.. Χαχαχα

s-event.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα!

Λιώνω η μάνα!

Ναι για τα κακά συμβαίνει και σε εμάς καμία φορα. Μήπως κάποιες φορές ειναι πιο ρευστά κι αν ειναι το παιδι ξαπλωτο, φεύγουν πίσω.

s-event.png

Καλησπερα κοριτσιαααα...

Σήμερα γίναμε 3 μηνών και εμεις. Είμαι πολυ ευτυχισμενη για την κορη μου. Μεθαυριο παμε και για το 2ο εμβολιο. Αχ το μικρο μου μεγαλωνει και χαιρομαι την καθε στιγμη μαζι της.

s-event.png

Αχ κορίτσια να σας πω τα νέα μου;

Που λέτε από 1/11 είμαι άνεργη. Δεν με χάλασε καθόλου (εκτός από οικονομικής άποψης). Θα είμαι με το παιδάκι μου, να το μεγαλώσω για κανένα 6μηνο και μετά θα αρχίσω να ψάχνω πάλι για δουλειά.

Έλα που όμως όταν κάνεις σχέδια κάποιος εκεί πάνω γελάει... Με πήραν σήμερα τηλέφωνο από την περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης. Με προσέλαβαν ως ψυχολόγο σε ειδικό σχολείο. Αρχικά χάρηκα πάρα πολύ γιατί τέτοιες δουλειές είναι λαχείο στις μέρες μας. Η χαρά όμως κράτησε 10 δευτερόλεπτα. Μόλις γύρισα και κοίταξα το Αναστασάκι, ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα! Αχ που θα το αφήσω το παιδάκι μου; Και δεν εννοώ ποιος θα το φροντίζει. Ο άντρας μου (λόγο δημοσίου) πήρε άδεια ανατροφής για 9 μήνες, οπότε θα είναι παρεούλα. Εγώ πως θα αντέξω μακριά της; Αλλά και η μικρή χωρίς εμένα; Αφήστε που θα μπλέξω πάλι με τα θήλαστρα... Είμαι να σκάσω! Χρειάζομαι συμπαράσταση κορίτσια!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αυτές της ομάδας διατροφής του fb λένε και πατάτα και μακαρόνια όσο αργότερα τόσο το καλύτερο.

Κι εμένα μου αρέσει πολύ το ρύζι και όλα αυτά τα άμυλα, τα πιο νόστιμα είναι τα ατιμα. Δεν ξερω κι εγώ ακόμη ψάχνομαι, δεν ξέρω τι να δωσω και τι όχι. Το σίγουρο είναι όπως λες ότι θα προσπαθώ όσο το δυνατόν βιολογικά τρόφιμα, και θα αποφύγω τα έτοιμα και τις κρέμες σκόνη που έχουν ζάχαρη και συντηρητικά.

Πάντως για το ρύζι διάβασα ότι υπάρχει τρόπος να το μαγειρέψεις να να απομακρύνεις το αρσενικό που μπορεί να περιέχει για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Οντως φαντάζομαι με το blw αυτη θα ειναι η εικόνα, θα πετάνε όλο το φαί κάτω και δεν θα τρώνε πολύ στην αρχή, αλλά έτσι υποτίθεται πρέπει για να εξοικειώνονται με το φαγητο, υφή, γεύση κλπ. Και με τον καιρό θα τρώνε όλο και περισσότερο.

Δεν ξέρω, ειναι νέα μόδα τώρα αυτή με το blw, αλλά μου άρεσε που διάβασα ότι αποκτούν υγιή σχέση με το φαγητό κατ'αυτόν τον τρόπο.

Πιστεύω ότι εξαρτάται και από το παιδί, νομίζω οτι τα παιδιά σε οδηγούν κατα κάποιον τρόπο και πράττεις ανάλογα

Χαμός έγινε σήμερα με το ρυζάλευρο! χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια μου καλημέρα!

Λιώνω η μάνα!

Και εμένα πολλές φορές γίνεται χάλια μέχρι το κεφάλι, που λέει ο λόγος!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...