Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Και εσύ είσαι αρνητική για το ρυζαλευρο ε; Ακόμη και για το σπιτικό; Δεν ξέρω, δεν έχω αποψη. Γνώμες ζητάω γιατί το συζητούσαμε χθες με την Μαχη

Είμαι αρνητική γιατι περα απο όσα διάβασα, ειδικά για το αγοραστό, σκέφτομαι με τη λογική τι θρεπτική αξία μπορεί να εχει το αλευρι απο ρυζι. Υδατάνθρακες παίρνει και απο φρούτα ή απο άλλα δημητριακά πιο υγιεινά. Το ρυζάλευρο ειναι 90% αμυλο.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσακια μου τι κάνετε;Ευαγγελία μου συμφωνώ σε όλα όσα είπες για τις τροφές στις φρουρές στα πάντα και εγώ όταν πήγαμε για εμβόλιο μου είπε θα μπούμε αυτό που λέει η Μαριάνθη από τον 6ο και μετά και επίσης της είπα μόνο μην μου πεις για ρυζαλευρο και συμφώνησε δεν είναι απαραίτητο να δώσεις ρυζαλευρο και γενικά δεν θέλω να δώσω τίποτα σε τύπου σκόνη ..Ευαγγελία μου όπως είπα εμεις έχουμε της inglesina..Μαριάνθη μου δεν νομίζω ότι έχει να κάνει αν έχει μειωθεί το γάλα δεν γίνεται σε μια βδομάδα αυτό και τον προηγούμενο μήνα να έχει πάρει τόσα γρμ..εμένα μου έχει πει και για στασιμότητα κιλών την μια βδομάδα να δείξει ότι δεν έχει πάρει και την άλλη να φαίνονται μαζεμένα τώρα θα σου πει καλύτερα και ο δικός σου γιατρός..άνθη μια χαρά τρελούς υπνους ρίχνεται και εσείς μπράβο σας..Madaτα Καλώς ήρθες..βροχούλα μου έχεις δίκιο κάνεις υπομονή για τα παιδιά Αλλά γενικά δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνω μια ζωή υπομονή να είμαι με έναν άντρα για τα παιδιά..βέβαια έξω Από το χώρο πολλά τραγούδια λέμε αλλά δύσκολες καταστάσεις αυτές..Μαρούσκακι μου να σας ζήσει και πάλι ο λουκακος να τον χαίρεστε..Μια χαρά οικονομικά είστε εσείς εκεί εμείς εδώ στην Αθήνα ούτε για πλάκα δεν έχουμε τέτοιες τιμές..Άντε περιμένουμε φωτογραφίες να στείλεις όταν βγουν να σας καμαρωσουμε..

ewKwp3.png

Μαντατα καλώςήρθες και παλι.Ησυχο το μωρακι σου ε?Ανθη κι εγω απο τριων μηνων και μετα τα βαζα στο καροτσι κανονικα.Καποια κλιση ωστε να κοιτανε εξω επιτρεπεται αλλα εννοειται οχι τελειως καθετα ακομη,μετα τον εκτο πιο ορθια που αρχιζουν να καθονται και μονα τους.Ευαγγελια απο καροτσι εχω το peg perego switch (καπως ετσι νομιζω).Ειμαι πολυ ευχαριστημενη με την αντοχη του,το χω απ τη μελινα και ειναι ακομη σαν καινουριο.Καποιοι το θεωρουν καπως βαρυ,εμενα μ εχει βολεψει.Η κουμπαρα μου εχει inglesina, κι αυτο πολυ ανθεκτικο.Κοριτσια σε πανα τι νουμερο φορατε?Φανταζομαι οτι οι περισσοτερες εχετε περασει στο τρια ε?Τα νυχακια τα κοβετε?Εγω ναι γιατι γρατζουνιζεται.

Ναι το νούμερο 3 σε πάνες. Κι απ'οτι δειχνει.. για πολύ ακομα το 3 θα φοράμε αφού ειναι εως 9 κιλά και εμεις ακομα να φτασουμε τα 6. όσο για τα νυχάκια... εννοείται πως ναι διοτι αν τα αφηνα θα εκανε ολο πληγες στο προσωπο της. Ένα να μου μεινει ακοφτο η πιο μακρύ απο τα άλλα, κατευθίαν γρατζουνιά στο πρόσωπο. Καλε μια μερα ετυχε να την εχω μπροστά μου και γρατζουνιστικε με τοση ανεση και ουτε που έκλαψε μετα. χαμπάρι δεν πέρνουν.. χαχαχα. Της τα κόβω απλα δυσκολευομαι οταν ειναι ξυπνια γιατι κουνιέται, οπότε το κάνω αμα κοιμάται.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Μαντατα καλώςήρθες και παλι.Ησυχο το μωρακι σου ε?Ανθη κι εγω απο τριων μηνων και μετα τα βαζα στο καροτσι κανονικα.Καποια κλιση ωστε να κοιτανε εξω επιτρεπεται αλλα εννοειται οχι τελειως καθετα ακομη,μετα τον εκτο πιο ορθια που αρχιζουν να καθονται και μονα τους.Ευαγγελια απο καροτσι εχω το peg perego switch (καπως ετσι νομιζω).Ειμαι πολυ ευχαριστημενη με την αντοχη του,το χω απ τη μελινα και ειναι ακομη σαν καινουριο.Καποιοι το θεωρουν καπως βαρυ,εμενα μ εχει βολεψει.Η κουμπαρα μου εχει inglesina, κι αυτο πολυ ανθεκτικο.Κοριτσια σε πανα τι νουμερο φορατε?Φανταζομαι οτι οι περισσοτερες εχετε περασει στο τρια ε?Τα νυχακια τα κοβετε?Εγω ναι γιατι γρατζουνιζεται.

Και εμείς το 3 φοράμε. Και ναι της κόβω νυχακια

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Από διάφορα site που διαβάζω λένε ότι εισάγουμε τις στερεές όταν συμπληρώσουν τον 6ο μηνα. Δηλαδή 6 μηνών και 1 ημέρας. Αλλά ακόμη και τοτε, το γάλα παραμένει το βασικό φαγητό και οι στερεές είναι συμπληρωματικές

Οπότε 17 Φεβρουαρίου επισήμως στις στερεές τροφες. Χεχε.. απο τη μια ανυπομονω να εμπλουτισω τη διατροφη του μωρου απο την αλλη μας περιμενει πολυυυ αλεσμα και βράσιμο .. Για το γαλα ναι το ξερω οτι το συνεχιζει κανονικα αλλα οχι σε τωρινο ρυθμο. Νομιζω πρωι μεσημερι βραδυ; Κατι τετοιο

s-event.png

Διαφημίσεις

Αυτό με την γλώσσα δεν το πολυ κατάλαβα αλλά αστειο μου ακούγεται!

Ρε συ αν καταφερω θα το τραβηξω βιντεο και θα σς το στειλω. Βάζει το χέρι τα δάχτυλα πιο πολυ και οσο τα χει στο στομα βγαζει τη γλωσσα εξω και ειναι στην ουσια σαν να γλυφει τα δαχτυλα της γυρω - γυρω. Εχει πλακα αστααα...

s-event.png

http://www.mama365.gr/12268/enallaktikh-diatrofh-gia-mora-krema-me-kinoa.html

http://toimerologiomiasmamas.blogspot.de/2013/08/blog-post_11.html

http://pedvoudouris.blogspot.de/2013_07_01_archive.html

http://supermomrocks.me/category/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5/page/4/

http://wholesomebabyfood.momtastic.com/oatmealbabyfoodrecipes.htm

http://homemade-baby-food-recipes.com/baby-oatmeal-recipes-and-tips

http://www.yummytummyaarthi.com/2014/02/apple-oats-porridge-for-babies-apple.html

http://www.annabelkarmel.com/recipes/porridge-apple-pear-and-apricot

Eνδεικτικά, επειδή διάβασα απειρες συνταγές τον τελευταίο καιρό (ένεκα ελεύθερου χρόνου που το παιδί μου εγινε ανεξάρτητο), όλες έχουν την ίδια βάση:

Μουλιάζεις απο το βράδυ τη βρώμη, ή μπορείς και να την κάνεις αλεύρι στο μούλτι, τη βράζεις με νεράκι να πήξει και τη βάζεις στο μπλέντερ μαζί με φρούτα να γίνει μια κρέμα. Μπορείς να προσθέσεις και το γαλατάκι σου. Μαζί με τη βρώμη μπορείς να βάλεις να πάρει μια βράση και ενα μηλαρακι ψιλοκομμένο, να γλυκίσει, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ίδιο ακριβώς κάνεις και με το κεχρί ή την κινόα τα οποια μπορείς να τα βάλεις στο μπλέντερ με βρασμένα λαχανικά και να κάνεις κρέμα λαχανικών.

Βρώμη την κλασσική του εμπορίου ε; Ισως χαζη ερωτηση εκανα αλλα επειδη το χαμομηλι που της έχώ παρει για τις δυσκολες περιπτώσεις.. ειναι ειδικο για μωρα (τι ειδικο δεν καταλαβα... εγω αν μου λεγανε το οκ.. φυσικο χαμομιλακι θα της εβραζα), λεω μπας και εχουμε και άλλα "ειδικά" τρόφιμα. Και φρουτάκια μόνο βιολογικά...

s-event.png

Και εγώ σκέφτηκα τα χάπια σου. Αλλά θελωνα ρωτησω τον παιδίατρο. Ασε που στο ίντερνετ δεν διάβασα και τα καλύτερα σχόλια... Λένε ότι δεν είναι αποδεδειγμένη η αποτελεσματικότητα τους και ότι είναι επιβαρυντικά για το μωρό. Επίσης σκέφτομαι πως αν είχα μειωμένο γάλα, τον προηγούμενο μήνα δεν θα έπαιρνε 900+ γραμμάρια, ούτε θα ανέβαινε καμπύλη... Δηλαδή λογικά χορταινει. Αφού βρέχει και 6 πάνες... Απλά για έναν ανεξήγητο λόγο μειώθηκε ο ρυθμός αύξησης του Βάρου της. Βέβαια η Μάχη μου είπε ότι ή παιδίατρο ς της τή ς είπε ότι δεν θα παίρνουν πλέον με τον ίδιο ρυθμό τα κιλά. Ίσως αυτό να φταίει. Και μέχρι να ξανά προσαρμοστεί πήρε λίγα... Ουφ δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτω

Ναι και εγω θεωρω πως ειναι καλα. Αφου χορταίνει δηλαδη που αυτο ειναι το σημαντικοτερο .. αλλα και φυσικα οι πανες.

Κορίτσια... πάνες αλλάζετε λιγότερο συχνά σε σχέση με το 1ο διμηνο;

s-event.png

Βρώμη την κλασσική του εμπορίου ε; Ισως χαζη ερωτηση εκανα αλλα επειδη το χαμομηλι που της έχώ παρει για τις δυσκολες περιπτώσεις.. ειναι ειδικο για μωρα (τι ειδικο δεν καταλαβα... εγω αν μου λεγανε το οκ.. φυσικο χαμομιλακι θα της εβραζα), λεω μπας και εχουμε και άλλα "ειδικά" τρόφιμα. Και φρουτάκια μόνο βιολογικά...

Εγώ θα προτιμήσω βρώμη βιολογική. Και όχι ολικής αλέσεως εννοείται, δεν δίνουμε λέει προιόντα ολικής στα μωρά.

Με τη μέθοδο blw που σκεφτομαι να εφαρμόσω, δεν χρειάζεται και πολύ άλεσμα πάντως.

c8i6p2.png

Καρότσι σκέφτεσαι πολυμορφικό ή απλό; Βέβαια σε αυτή την ηλικία, άχρηστο θα σου πάει το πολυμορφικό. Έχω διαβάσει για της inglessina ότι είναι πολύ καλά (αλλά ακριβά) Εγώ έχω της cargo. Μου το έδωσαν αλλά άχρηστο πήγε. Δεν αρέσει στην μικρη

Δεν αρέσει καθόλου το καρότσι; Η βόλτα με το καρότσι; Μα γιατί; περίεργ ομου φαίνεται. Συνήθισε το μάρσιππο; Αλλα οπως κια να χει πρέπει να το μαθει .. αλλιως βολτα πως θα παει αργότερα;

s-event.png

Διαφημίσεις

Οπότε 17 Φεβρουαρίου επισήμως στις στερεές τροφες. Χεχε.. απο τη μια ανυπομονω να εμπλουτισω τη διατροφη του μωρου απο την αλλη μας περιμενει πολυυυ αλεσμα και βράσιμο .. Για το γαλα ναι το ξερω οτι το συνεχιζει κανονικα αλλα οχι σε τωρινο ρυθμο. Νομιζω πρωι μεσημερι βραδυ; Κατι τετοιο

Όσο το ζητάει. Στην αρχή και μέχρι να συνηθίσει τις στερεές θα θέλει συνέχεια γάλα. Σταδιακά θα μειώνεται. Ξέρω όμως και περίπτωση παιδιού 2,5 χρόνων που θηλάζει 5 φορές την μερα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ναι και εγω θεωρω πως ειναι καλα. Αφου χορταίνει δηλαδη που αυτο ειναι το σημαντικοτερο .. αλλα και φυσικα οι πανες.

Κορίτσια... πάνες αλλάζετε λιγότερο συχνά σε σχέση με το 1ο διμηνο;

Στο πρώτο τρίμηνο επειδή μετρουσα συνέχεια τα κακά, δεν θυμάμαι να σου πω ποσά τσισα εκανε

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Δεν αρέσει καθόλου το καρότσι; Η βόλτα με το καρότσι; Μα γιατί; περίεργ ομου φαίνεται. Συνήθισε το μάρσιππο; Αλλα οπως κια να χει πρέπει να το μαθει .. αλλιως βολτα πως θα παει αργότερα;

Ή κόρη μου τα κάνει όλα αντίθετα από τα αλλά μωρά... Μην το ψαχνεις! Χαχα. Ναι δεν της αρέσει καθόλου το καρότσι. Κανένα δεκάλεπτο μόνο καθόταν και μετά ήθελε αγκαλιά. Έτσι κι εμείς δεν το παίρνουμε άλλο. Μόνο στο sling βολευεται. Δεν ξέρω τι θα κάνει αργότερα. Ελπιζω όπως και το μπάνιο, κάποια στιγμή να το δεχτεί

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Είμαι αρνητική γιατι περα απο όσα διάβασα, ειδικά για το αγοραστό, σκέφτομαι με τη λογική τι θρεπτική αξία μπορεί να εχει το αλευρι απο ρυζι. Υδατάνθρακες παίρνει και απο φρούτα ή απο άλλα δημητριακά πιο υγιεινά. Το ρυζάλευρο ειναι 90% αμυλο.

Φαντάζομαι το δίνουν για θερμιδες

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσια μου ειμαι τρισευτυχισμενη!Το μωρακι μας επισημα Λουκας και ηρθε ο πνευματικος μου κ τον βαφτισε το οποιο με χαροποιησε ιδιαιτερα.Δεν εκλαψε καθολου στο πρωτο μισο κοιμοταν κ μετα το ξεντυμα καθοταν κυριος κυριος εντελως!!Μετα εφαγε κ κοιμηθηκε κι εμεις φαγαμε ανετα.Ηταν υπεροχα αλλα μες στη φουρια δε βγηκαμε ουτε μια φωτο οι εξι μας αχαχαχα!!!θα στειλω φωτος οταν τις περασουμε!!!

Να σας ζήσει ο νεοφωτιστος Λουκας!!παντα γερο και χαρούμενο να είναι το παιδακι σας, πεειμενουμε φωτος!!

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...