Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια.Μαρουσκακι μου να σας ζησει και παλι ο λουκακος.Πολυ χαιρομαι που το απολαυσατε τοσο πολυ,περιμενουμε φωτογραφιες να σας καμαρωσουμε

Καλα το οικονομικο κομματι δεν το σχολιαζω,απιστευτο.Ευαγγελια μου θα μπω κι εγω στο λινκ να ψαχτω.Οταν ειχα τη δαναη μωρο,ηταν κι η μελινα μικρη,τις ειχα και τις δυο σπιτι και δεν προλαβαινα να φτιαξω κατι δικο μου κι ιδιαιτερο.Τωρα ομως που τα πρωινα ειμαι χαλαρη θα φτιαξω ο τι μπορω στο καρπουζακι μου.Ανθη μου η μαρκελλιτσα οχι μονο αλλαξε,καλε αυτο μεταλλαχθηκε.Δεκα σελιδες πιο πριν κουτουλαγες απ τη νυστα και τωρα κοιμαται οχταωρο σερι?Φτου σκορδα το μαναρι.Μαρουσκα τα χασες τα κιλακια Μπραβο,εγω κολλησει στα συν τρια,καθε πρωι που βλεπω την σκορδα ορκιζομαι οτι θα κοψω τα γλυκα αλλα μετα...ξανακυλαω χα χα.Τη φαση με τις στερεες τροφες,τα ιδιαιτερα φαγητα και τα αλεσματα τη βαριεμαι τρελα.Ποσα φορμακια εχω πεταξει απ τους λεκεδες της φρουτοκρεμας και των λαχανικων δε λεγεται...μακαρι να θηλαζαμε αποκλειστικα και μετα να πηγαιναμε κατευθειαν στα δικα μας φαγητα.Εκει που χουμε συνηθισει να μην κουβαλαμε τιποτα,εκτος απ το βυζι μας,τωρα οπου παμε για βολτα θς χρειαζομαστε μπολ και νερα και και και...Τις αλλες δυο φορες ξεκινησαμε οταν κλεισαμε τον εκτο γιατι ηταν ζουμπουρλουδικα μωρα,τωρα μου πε οτι μπορουμε να ξεκινησουμε και πεντεμιση.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νοβεμπερ σιγα μην πεσουμε να σε φαμε επειδη τα χωνεις στους αντρες.Συμφωνψ μαζι σου στο οτι η μανα ειναι κατι αλλο για τα παιδια και το οτι το σπιτι θα κατερρεε χωρις τη μητρικη φροντιδα.Εκει που διαφωνω ειναι οτι οι αντρες μας εχουν μονο για τοεγαλωμα των παιδιων κι εμεις αν δεν ειχαμε παιδια θα το διαλυαμε.Εμεις συγκεκριμενα μειναμε εξι χρονια παντρεμενοι χωρις παιδια ,τα πεντε απο καθαρη επιλογη και το ενα τελευταιο προσπαθουσαμε να συλλαβουμε.Αυτην την πενταετια περασαμε πολυ ωραια και στα δυσκολα,δηλ στο χαμο της μαμας μου,ο αντρας μου σταθηκε βραχος διπλα μου ως φιλος,συντροφος,ακροατης τα παντα.Αρα δεν ακυρωνω τον ρολο του στη ζωη μου,ακομη κι αν δεν ειχαμε παιδια,πιστευω οτι θα μασταν μαζι.Τωρα το οτι θα θελα να βοηθαει πιο πολυ απ οτι κανει,θα το ηθελα,δεν το κρυβω.Συναισθηματικα ομως ειναι παρα πολυ δοτικος προς τα παιδια και προς εμενα οποτε η καθε οικογενεια και το καθε ζευγαρι ειναι διαφορετικο.Η γενικη παντως αποψη που εχω για τους αντρες ειναι οτι ειναι τελειως διαφορετικα πλασματα απο εμας με αλλον υροπο σκεψης και πραξης που ομως συμπληρωνουν τον δικο μας.Αυτα τα ολιγα.Πώς ειστε απο ιωσεις?Εμας ο βηχας και το συναχι πλεον εγιναν η καθημερινοτητα μας.Ακουω και το καρπουζακι μπουκωμενο καο προσπαθω με ορους να την γλυτωσω.Α ευαγγελια που ειχες ρωτησει,προληπτικα ουτε εγω εβαζα ορο,μονο αν ακουγα μυξουλες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημέρα κορίτσια.. Καλη μας εβδομαδα... Μαντάτα μου είδες που σου φέραμε γουρι;; Να δεις που θα συνεχισει τα σερί του. Εγω να σας πω την αλήθεια φοβάμαι που κοιμάται σερί 8ωρο αντε και 9ωρο καμια φορα. Μηπως ειναι παρα πολλές οι ώρες που μενει νηστικο; Αμα ξυπνήσει σηκώνει τον κόσμο βέβαια αλλα απο την άλλη, αν πεινούσε πιο νωρίς... θα ξύπναγε. Εξ 'αρχης θα έλεγα οτι δεν ξυπναγε παντα για ναφαει.

Ερώτηση άλλη θελω να σας κανω. Καθιστά μπορούμε να τα βάλουμε τωρα τα μωρα; Και επίσης στο καρότσι. Εγω εχω ενα που ενσωματωνεται πανω το καθισματακι του αυτοκινητου, και την εχω ετσι.. να με κοιτάει οταν παμε βολτα. Τα πόδια της ομως κοντέυουν να φτάσουν κάτω- κάτω. Υποθέτω .. σε λίγ οκαιρο θα μπορεί να μπεί στην κανονική θεση του καροτσιού και να κοιτάει τον κόσμο. Επίσης... εκει ... ενα κλίκ πάνω απο το τερμα ξαπλωτή είναι καλά; ή να το ανεβάσω κι άλλο; Εγω ήδη την έχω με ελαφριά κλίση γιατι κοιταγε τον ουρανο και εκλαιγε. Τωρα κατι βλέπει γυρω της και κυριως εμενα και ευχαριστιέται.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Μαντατα καλώςήρθες και παλι.Ησυχο το μωρακι σου ε?Ανθη κι εγω απο τριων μηνων και μετα τα βαζα στο καροτσι κανονικα.Καποια κλιση ωστε να κοιτανε εξω επιτρεπεται αλλα εννοειται οχι τελειως καθετα ακομη,μετα τον εκτο πιο ορθια που αρχιζουν να καθονται και μονα τους.Ευαγγελια απο καροτσι εχω το peg perego switch (καπως ετσι νομιζω).Ειμαι πολυ ευχαριστημενη με την αντοχη του,το χω απ τη μελινα και ειναι ακομη σαν καινουριο.Καποιοι το θεωρουν καπως βαρυ,εμενα μ εχει βολεψει.Η κουμπαρα μου εχει inglesina, κι αυτο πολυ ανθεκτικο.Κοριτσια σε πανα τι νουμερο φορατε?Φανταζομαι οτι οι περισσοτερες εχετε περασει στο τρια ε?Τα νυχακια τα κοβετε?Εγω ναι γιατι γρατζουνιζεται.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ναι και εγω ετσι το υπολόγισα. Γι αυτο μου κάνει εντύπωση.. Δεν θα με πείραζε πάντως να την ξεκινούσα νωρις εφόσον επιτρέπεται βεβαια

Από διάφορα site που διαβάζω λένε ότι εισάγουμε τις στερεές όταν συμπληρώσουν τον 6ο μηνα. Δηλαδή 6 μηνών και 1 ημέρας. Αλλά ακόμη και τοτε, το γάλα παραμένει το βασικό φαγητό και οι στερεές είναι συμπληρωματικές

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες. Πως είστε; Εμείς καλα ήρεμα. Με τον σύζυγο ήπια η κατάσταση.

Η Μαρκελλιτσα μεγαλώνει και ομορφαίνει και ζωηρεύει. Χεχε. Απο ύπνο πολυ καλα. Έχουμε 4 μερες που κοιμάται το βραδυ σερί ένα 8 ωρο το πολυ. Απλά κοιμομαστε αργά. Αυτο ειναι το άσχημο αλλά βαριέμαι να το παλέψω τωρα για πιο νωρις. Κοιμάται 12.30 με 1. Ολο χαρούλες κάνει. Αντικείμενα δεν πιάνει παραμονο αν τη δώσω το κρατάει και το βάζει στο στόμα. Λέτε να πάρω κανα μασητικο; Τα ούλα της που τα έλεγξα τα κάτω μπροστά ειναι πιο σκληρά σε σχέση με τα πάνω. Τωρα εν τω μεταξύ όταν βάζει το χέρι στο στόμα, στριφογυρνάει τη γλώσσα της γυρω απο τα δάχτυλα. Πολυ πλάκα εχει. Πήραμε και ένα κουνιστο ριλαξ και κάθεται το μικρό μου και το χαίρεται πολυ.

Αυτα τα νέα μας...

Αυτό με την γλώσσα δεν το πολυ κατάλαβα αλλά αστειο μου ακούγεται!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αυτο ψαχνω κι εγω να τις φτιαχνω εγω βαλε λινκ πλιζζζζ...

http://www.mama365.gr/12268/enallaktikh-diatrofh-gia-mora-krema-me-kinoa.html

http://toimerologiomiasmamas.blogspot.de/2013/08/blog-post_11.html

http://pedvoudouris.blogspot.de/2013_07_01_archive.html

http://supermomrocks.me/category/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5/page/4/

http://wholesomebabyfood.momtastic.com/oatmealbabyfoodrecipes.htm

http://homemade-baby-food-recipes.com/baby-oatmeal-recipes-and-tips

http://www.yummytummyaarthi.com/2014/02/apple-oats-porridge-for-babies-apple.html

http://www.annabelkarmel.com/recipes/porridge-apple-pear-and-apricot

Eνδεικτικά, επειδή διάβασα απειρες συνταγές τον τελευταίο καιρό (ένεκα ελεύθερου χρόνου που το παιδί μου εγινε ανεξάρτητο), όλες έχουν την ίδια βάση:

Μουλιάζεις απο το βράδυ τη βρώμη, ή μπορείς και να την κάνεις αλεύρι στο μούλτι, τη βράζεις με νεράκι να πήξει και τη βάζεις στο μπλέντερ μαζί με φρούτα να γίνει μια κρέμα. Μπορείς να προσθέσεις και το γαλατάκι σου. Μαζί με τη βρώμη μπορείς να βάλεις να πάρει μια βράση και ενα μηλαρακι ψιλοκομμένο, να γλυκίσει, κανέλα, σταφίδες κλπ. Το ίδιο ακριβώς κάνεις και με το κεχρί ή την κινόα τα οποια μπορείς να τα βάλεις στο μπλέντερ με βρασμένα λαχανικά και να κάνεις κρέμα λαχανικών.

c8i6p2.png

Μηπως να παρεις κι εσυ τα χαπια μπιρας κοριτσι μου;;;Εγω τελειωνω μεθαυριο αφηνω μια βδομαδα κενο κ τα ξαναπαιρνω κ παραλληλα συνεχιζω αποχη.Δεν ξερω τι πηρε το μωρο απο την Παρασκευη που το ζυγισαμε αλλα εγω εχω ενα υπολοιπο 600 γρ για να φτασω στο βαρος πριν την κυηση.Χαχα.... Αν δεν παρει παλι πολυ το μωρο θα πω ειναι το σκαρι του και τελος

...Ε πια...μας σκασανε!Καλε δε γιορταζε ο γιος μου χθες Φανης ειναι οχι Φιλιππος:wink: Ανθη μου εγω για τους αντρες που λεγατε δεν μπορω να σε νιωσω γτ κι εμενα βοηθα παρα πολυ.Απλως πλεον καταλαβαινω ως που με παιρνει να ζηταω βοηθεια και δεν ξεπερναω τα ορια.Δε λεω οτι ζητας κατι τρομερο οχι βεβαια αλλα η θα ακολουθησεις το σκασε κ κολυμπα ( σε συνδυασμο με το ζηταω με ηρεμια κ συζηταω) η θα μαλωνεις συνεχεια για κατι που δεν θα αλλαξει κ το ξερεις...Το 1973 ο ανηρ;Το 72 ο δικος μου...Αντωνια περασατε καλα χθες;Βροχουλα αμα σου οω τι ξοδεψα γι αυτη τη βαφτιση...380 για 36 μεριδες κ 40 τα γλυκακια χαχα.Τετοια μη αγχωτικη βαφτιση δεν εχει ξαναγινει!Α τα ρουχα των παιδιων τα πληρωσε η μαμα μου.Καλεστε οποιον γουσταρετε.Στο γαμο καλιυν οι γονεις τωρα ειστε εσεις οι γονεις και σε οποιον αρεσει!Σας φιλω ολες Μαχουλα Κριστι Ευαγγελια μουΛονεσταρ μακια!

Και εγώ σκέφτηκα τα χάπια σου. Αλλά θελωνα ρωτησω τον παιδίατρο. Ασε που στο ίντερνετ δεν διάβασα και τα καλύτερα σχόλια... Λένε ότι δεν είναι αποδεδειγμένη η αποτελεσματικότητα τους και ότι είναι επιβαρυντικά για το μωρό. Επίσης σκέφτομαι πως αν είχα μειωμένο γάλα, τον προηγούμενο μήνα δεν θα έπαιρνε 900+ γραμμάρια, ούτε θα ανέβαινε καμπύλη... Δηλαδή λογικά χορταινει. Αφού βρέχει και 6 πάνες... Απλά για έναν ανεξήγητο λόγο μειώθηκε ο ρυθμός αύξησης του Βάρου της. Βέβαια η Μάχη μου είπε ότι ή παιδίατρο ς της τή ς είπε ότι δεν θα παίρνουν πλέον με τον ίδιο ρυθμό τα κιλά. Ίσως αυτό να φταίει. Και μέχρι να ξανά προσαρμοστεί πήρε λίγα... Ουφ δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτω

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μαντατα καλώςήρθες και παλι.Ησυχο το μωρακι σου ε?Ανθη κι εγω απο τριων μηνων και μετα τα βαζα στο καροτσι κανονικα.Καποια κλιση ωστε να κοιτανε εξω επιτρεπεται αλλα εννοειται οχι τελειως καθετα ακομη,μετα τον εκτο πιο ορθια που αρχιζουν να καθονται και μονα τους.Ευαγγελια απο καροτσι εχω το peg perego switch (καπως ετσι νομιζω).Ειμαι πολυ ευχαριστημενη με την αντοχη του,το χω απ τη μελινα και ειναι ακομη σαν καινουριο.Καποιοι το θεωρουν καπως βαρυ,εμενα μ εχει βολεψει.Η κουμπαρα μου εχει inglesina, κι αυτο πολυ ανθεκτικο.Κοριτσια σε πανα τι νουμερο φορατε?Φανταζομαι οτι οι περισσοτερες εχετε περασει στο τρια ε?Τα νυχακια τα κοβετε?Εγω ναι γιατι γρατζουνιζεται.

Ναι πάνα νο3 φοράμε, και τα νυχάκια μας τα κόβουμε συχνά αλλιώς γίνονται μανικιούρ και γρατζουνάνε τη μαμα κυρίως!

Θα πάρουμε μάλλον σήμερα καροτσι, ευχαριστώ για τις προτάσεις!

c8i6p2.png

Αντωνία μου και εγώ τα κόβω τα νύχια της εδώ και καιρό γιατί αρχίζει και γρατζουνιεται δεν την προλαβαίνω είχε κάνει μια τεράστια γρατζουνιά στο πρόσωπο και τρελάθηκα αλλά την άλλη μέρα είχε φύγει τι σου είναι τα κύτταρα μπαμ μπαμ..Άσε που όλο χνουδια γεμίζουν..Εγώ έχω της inglesina και μου φαίνεται καλό προς το παρών..Από πάνες.παίρνω το 3 της pampers είναι μέχρι 9κιλα..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Ναι οκ εμεις οι γονεις τα πληρωνουμε κανονικα,αλλα υπαρχουν και τα εθιμα σε καποιες περιοχες, εδω που μενω εγω και ειναι ο τοπος του αντρα μου το εχουν οτι οταν ακουνε οι παππουδες το ονομα πληρωνουν αυτοι το γλεντι, η' αν γινει ο γαμος στο μερος τους πληρωνουν αυτοι...εμενα με συμφερει αυτο,γιατι αυτοι πληρωσανε τον γαμο(600 ατομα τραπεζι,της πεθερας σχεδον ολοι οι καλεσμενοι),οποτε τι θα εκανα?θα πληρωνα εγω τα σπασμενα?? Εφοσον θελανε τζερτζελο ας τα πληρωσουνε κιολας....αν γινοτανε ο γαμος στον τοπο μου θα πληρωναν οι γονεις μου με πολυ λιγοτερο κοσμο βεβαια.και λεω οτι πληρωνουνε οι γονεις,γιατι εμεις δεν ειχαμε στην ακρη λεφτα σαν ζευγαρι για να καλυψουμε τα τραπεζωματα.εδω βοηθανε οι γονεις των ζευγαριων...αλλα εφοσον παρει την χαρα η πεθερουλα σου να ακουσει το ονομα πρεπει και να πληρωσει καλε..πως να το κανουμε?φανταζεσαι τη μαμα σου?και να μην ακουει ονομα και να πληρωνει?και δεν το λεω να ακουστει σαν μικροψυχια απο την πλευρα της μαμας σου,αλλα πιο ειναι το δικιο....γνωμη μου παντα!

Δεν ξερω, δεν τα πάω καλά με αυτά. Δεν είμαι και πολύ των εθίμων

Πάντως θα κάνω αυτό που πρότεινες!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Τον πεμπτο μηνα τις ξεκιναμε,τις κρεμουλες αρχικα! Στις 22/12 γινομαστε 5! Ο παιδιατρος μου στον 5ο μηνα μου δινει το οk για να τις ξεκινησω και στα αλλα μου παιδια

Ότι σου λέει ο παιδίατρος σουθα κανείς, αλλά για ρίξε μια μάτια:

http://thilasmos.gr/protes%20trofes.htm

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Για ακριβεια 9 ευρω το ατομο 36 ατομα μαζι με τα παιδια και τα υπολοιπα ευρω ηταν τα ποτα.Τα γλυκακια ηταν απλα παστακια διαγορες γευσεις πενηντα κομματια.Δεν εκανα κατι χωρια για τα παιδια.Το μαγαζι που φαγαμε ...συμφωνια για μια μεριδα ο καθενας οτι θελει δυο σαλατες ανα τεσσερα ατομα και δυο ειδων ορεκτικα ανα τεσσερα παλι.

Τζάμπα πράγμα! Και η συμφωνία σας πολύ καλή!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια μου καλημέρα!

Aρχισαμε να συζητάμε για βαφτίσια και στερεές! Aπίστευτο πως πέρασε ο καιρός.

Εχω αρχίσει ηδη να διαβαζω πολλά κι εγώ για τις στερεές, να είμαι ενημερωμένη όταν έρθει η ωρα. Εγώ κατέληξα να ξεκινήσω με ζωμό και μετά λαχανικά και τέλος κρεατάκι και φρούτα με τριήμερες εισαγωγές. Οταν ερθει η ώρα να μας δώσετε να φώτα σας εσεις οι παλιότερες. Εμεις μέσα Φεβρουαριου ξεκινάμε. Την Παρασκευή θα πάμε και παιδίατρο και θελω να βολιδοσκοπήσω απόψεις και ιδέες. Μη μου πει για κανα ρυζάλευρο και για ετοιμες κρέμες σκόνες!

Πολύ προσοχή σε αυτο κορίτσια γιατί πολλοί παιδίατροι το προτείνουν. Διάβασα ένα σωρό τερατα για το τι μπορεί να προκαλέσουν, οτι ειναι τιγκα στη ζαχαρη και τα συντηρητικά και μπορεί να προκαλέσει απο οδοντικα προβληματα μεχρι και διαβήτη.

Εγώ μάλλον θα πάω με το πλάνο του Παπαβέντση που έχριβστο ιντερνετ. Μου φαίνεται αρκετά καλό. Και μου άρεσε και η μέθοδος blw αν τη δεχτεί το παιδί, βλέποντας και κάνοντας

Και εσύ είσαι αρνητική για το ρυζαλευρο ε; Ακόμη και για το σπιτικό; Δεν ξέρω, δεν έχω αποψη. Γνώμες ζητάω γιατί το συζητούσαμε χθες με την Μαχη

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Α κορίτσια μου ξέχασα, θέλω τη βοήθεια σας.

Τώρα που το παιδί μου κάθεται και εκτός αγκαλιας ηρθε η ώρα να αγοράσουμε καρότσι, και ελπίζω να της αρεσει το ιδιο όπως και το μάρσιπο.

Πείτε μου τί να πάρουμε λέτε? Σε λίγους μήνες θα αρχίσει να κάθεται, και επίσης αμφιβάλλω αν χωράει/θα χωραει πολυ ακομα στην καλαθούνα για βρέφη, το παιδί είναι μεγαλούτσικο, ήδη φοράμε φορμάκια νο74 (6-9μηνων γραφουν πανω)

Πειτε καμια μαρκα η στυλ που πιστεύετε ότι θα με βολεψει καλύτερα.

Καρότσι σκέφτεσαι πολυμορφικό ή απλό; Βέβαια σε αυτή την ηλικία, άχρηστο θα σου πάει το πολυμορφικό. Έχω διαβάσει για της inglessina ότι είναι πολύ καλά (αλλά ακριβά) Εγώ έχω της cargo. Μου το έδωσαν αλλά άχρηστο πήγε. Δεν αρέσει στην μικρη

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...