Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Aχ κοριτσια ειμαι πολυ αναστατωμενη.Πηγα τουαλετα και στο σκουπισμα ειδα ροζ.Ξερω οτι για καποιες ειναι συνηθισμενο κι απ αυτο παιρνω θαρρος αλλα εμενα δε μου χει ξανατυχει και μου κοπηκαν τα ποδια.Πηρα το γιατρο και μου πε να παω να με δει.Σε λιγο θα παω κι ελπιζω το μωρακι μου να ναι καλα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Aχ κοριτσια ειμαι πολυ αναστατωμενη.Πηγα τουαλετα και στο σκουπισμα ειδα ροζ.Ξερω οτι για καποιες ειναι συνηθισμενο κι απ αυτο παιρνω θαρρος αλλα εμενα δε μου χει ξανατυχει και μου κοπηκαν τα ποδια.Πηρα το γιατρο και μου πε να παω να με δει.Σε λιγο θα παω κι ελπιζω το μωρακι μου να ναι καλα.

ολα καλα θα ειναι μην ανχωνεσαι!! ξεκουραση οσο μπορεις!

79o6p3.png

ολα καλα να πανε κοριτσακι μου...περιμενουμε τα νεα απο γιατρο...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

εμεις εδω το καλοκαιρι κατι γινεται με την θαλασσα να ειναι καλα οι γιαγιαδες!!!

ουφ υπομονη κοριτσια θα τα καταφερουμε!!!! αλλες εχουν 4-5 και τα καταφερνουν! χαζες δεν ειμαστε θα την βρουμε την ακρη

εδω δεν εχω θαλασσα κσλο μου.η κοντινιτερη ειναι στην κατερινη που ζουν τα πεθερικα μου αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να στειλω παιδι εκει....γυριζουν αλλα παιδια απο εκει...ασε που θα εχουν και το ανηψι οπως καθε χρονο ποσα να αντεξουν κι αυτοι;;;;οποτε μαζι μου να ψηνομαστε μεσα εξω....:|

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ευχομαι ολα να ειναι καλα!!!!!!!

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

Εύχομαι όλα καλά να πήγαν και να μην έχεις κανένα πρόβλημα! Περιμένουμε νέα σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοπελες μου ολα καλα.Δεν ειναι το ροζ ουτε απ τον πλακουντα,ουτε απο το εμβρυο,καποιο αγγειο πιθανον να εσπασε.Ολα καλα λοιπον με το ΓΙΟΟΟΟΟΟ ΜΟΥ!!Μου ειπε ενενηντα τοις εκατο αγορακι,πιο σιγουρα στις 4 φεβρουαριου.Θα επανελθω αργοτερα να σχολιασω τα δικα σας.Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Δεν σας προλαβαίνω! :D Αν δεν μπώ μια μέρα χάνω επεισόδια!

Λοιπόν. Αρχικά meldan πραγματικά περιμένουμε τα νέα σου και θα είναι σίγουρα καλά. Chrimai είχα κι εγώ κρυάδες και μάλιστα τρέμουλο όπως όταν ανεβάζουμε υψηλό πυρετό. Πέρασαν γενικά. τώρα μου έχει μείνει το να μην έχω την αντοχή που είχα σε ''κανονικές'' θερμοκρασίες. Δηλαδή θέλω ζέστη! Για τις ταχθκαρδίες δεν το συζητώ! Σε άσχετες φάσεις και έντονες. Μπορεί να ξυπνήσω απο τον ήχο της καρδιάς μου. Η πίεσή μου όμως δεν είναι υψηλή. Όταν τα είπα στον γιατρό μου, μου απάντησε ''είναι της εγκυμοσύνης''. Πάντως για να πω την αλήθεια έχω τσιμπημένο τον θυρεοειδή και θα πάω την Πέμπτη σε ενδοκρινολόγο. Ακόμα όμως δεν ξέρω αν αυτά συσχετίζονται... όταν μάθω θα σου πώ. Γιατρό στο Έλενα τον Σούλο. Έχω ραντεβού τον άλλο μήνα. Δεν κατάφερα τίποτα άλλο προς το παρόν. Και αύριο το απόγευμα η αυχενική! Επιτέλους! :-D

Μarianthi27 μην αγχώνεσαι κοριτσάκι! Είδες πόσα ονόματα σου έδωσαν τα κορίτσια εδώ! Έχεις επιλογές και εσύ θα αποφασίσεις που θα πας και τι θα κάνεις. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να πιεζόμαστε με άγχη. Μια καλή ενημέρωση πρέπει να έχουμε. Εμένα τουλάχιστον αυτό με βοηθάει. :roll: Καλή συνέχεια σε όλες!

Α! Θέλω να πω και ένα μπράβο στις μανούλες που το καλοκαιράκι θα τραβήξουνε γερό κουπί μιας και θα έχουνε τα μεγαλύτερα αδερφάκια στον ποδόγυρό τους και θα είναι και σε αναμονή των νεογέννητων! Διαβάζω τα γραμμένα σας και δεν ξέρω πως και τι αλλα εμένα μου μοιάζει ΆΘΛΟΣ!

:wink:

gHTSp2.png

Κοπελες μου ολα καλα.Δεν ειναι το ροζ ουτε απ τον πλακουντα,ουτε απο το εμβρυο,καποιο αγγειο πιθανον να εσπασε.Ολα καλα λοιπον με το ΓΙΟΟΟΟΟΟ ΜΟΥ!!Μου ειπε ενενηντα τοις εκατο αγορακι,πιο σιγουρα στις 4 φεβρουαριου.Θα επανελθω αργοτερα να σχολιασω τα δικα σας.Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον.

[

MELDAN ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΕΣ!

images?q=tbn:ANd9GcQ-snyY9fLlLgicki9aQKmlgw8V8EKKrCz-bLzMAMxdFXve_Zhn

gHTSp2.png

Mπραβο κουκλα μου!!!!!!!! αντε με το καλο το αγορακι σας!!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια σας ευχαριστω.Σας ειπα για το φυλο γιατι ηθελα πολυ να το μοιραστω μαζι σας αλλα στην ουσια δεν ειναι κατι σιγουρο.Βεβαια ο γιατρος μου ειναι πολυ εμπειρος υπερηχογραφιστης και πιστοποιημενος απο τη λιστα που λεγαμρ.Εκεινος δε μου πε τιποτα για το φυλο,οταν ειδαμε οτι ειναι ολα καλα και ανακουφιστηκα τοτε δειλα δειλα τον ρωτησα και μου ειπε αυτα πουσας ειπα.Αχ κοριτσια ποσο συγκινηθηκα παλι που ειδα το πλασμα μου.Κουνιοταν το μαναρακι.Ειναι τοσο ασυλληπτο να νιωθεις εξωτερικα οτι δεν εχει αλλαξει τιποτα (σχεδον) και εσωτερικα να γινεται ο χαμος..Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κοριτσακια σας ευχαριστω.Σας ειπα για το φυλο γιατι ηθελα πολυ να το μοιραστω μαζι σας αλλα στην ουσια δεν ειναι κατι σιγουρο.Βεβαια ο γιατρος μου ειναι πολυ εμπειρος υπερηχογραφιστης και πιστοποιημενος απο τη λιστα που λεγαμρ.Εκεινος δε μου πε τιποτα για το φυλο,οταν ειδαμε οτι ειναι ολα καλα και ανακουφιστηκα τοτε δειλα δειλα τον ρωτησα και μου ειπε αυτα πουσας ειπα.Αχ κοριτσια ποσο συγκινηθηκα παλι που ειδα το πλασμα μου.Κουνιοταν το μαναρακι.Ειναι τοσο ασυλληπτο να νιωθεις εξωτερικα οτι δεν εχει αλλαξει τιποτα (σχεδον) και εσωτερικα να γινεται ο χαμος..Φιλια

Πολυ συγκινητικό! Mε το καλό το αγοράκι, γερό και δυνατό να είναι

c8i6p2.png

δεν ξερω τι να πρωτοχαρω!!!!που ηταν αγγειο απλως η που ειχαμε την πρωτη αποκαλυψη φυλου!!!!πως νιωθεις μετα απο δυο κορες;;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπερα κοριτσια απο το πιο πονεμενο στομαχι του forum. Παλι με επιασε αυτος ο ανυποφορος πονος :evil::evil::evil: του προηγουμενου μηνα.Γιατι δεν με ξεχνας ρε γα@&το?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

γμτ...δεν εχω και πισι να σε βαψω μπλε μαναρι μου στη λιστα!!!!την τεταρτη το αργοτερο θα εχεις ενα υπεροχο γαλαζιο χρωμα...ως τρις αγορομανα....συγκινηθηκα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...