Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μηπως να παρεις κι εσυ τα χαπια μπιρας κοριτσι μου;;;Εγω τελειωνω μεθαυριο αφηνω μια βδομαδα κενο κ τα ξαναπαιρνω κ παραλληλα συνεχιζω αποχη.Δεν ξερω τι πηρε το μωρο απο την Παρασκευη που το ζυγισαμε αλλα εγω εχω ενα υπολοιπο 600 γρ για να φτασω στο βαρος πριν την κυηση.Χαχα.... Αν δεν παρει παλι πολυ το μωρο θα πω ειναι το σκαρι του και τελος

...Ε πια...μας σκασανε!Καλε δε γιορταζε ο γιος μου χθες Φανης ειναι οχι Φιλιππος:wink: Ανθη μου εγω για τους αντρες που λεγατε δεν μπορω να σε νιωσω γτ κι εμενα βοηθα παρα πολυ.Απλως πλεον καταλαβαινω ως που με παιρνει να ζηταω βοηθεια και δεν ξεπερναω τα ορια.Δε λεω οτι ζητας κατι τρομερο οχι βεβαια αλλα η θα ακολουθησεις το σκασε κ κολυμπα ( σε συνδυασμο με το ζηταω με ηρεμια κ συζηταω) η θα μαλωνεις συνεχεια για κατι που δεν θα αλλαξει κ το ξερεις...Το 1973 ο ανηρ;Το 72 ο δικος μου...Αντωνια περασατε καλα χθες;Βροχουλα αμα σου οω τι ξοδεψα γι αυτη τη βαφτιση...380 για 36 μεριδες κ 40 τα γλυκακια χαχα.Τετοια μη αγχωτικη βαφτιση δεν εχει ξαναγινει!Α τα ρουχα των παιδιων τα πληρωσε η μαμα μου.Καλεστε οποιον γουσταρετε.Στο γαμο καλιυν οι γονεις τωρα ειστε εσεις οι γονεις και σε οποιον αρεσει!Σας φιλω ολες Μαχουλα Κριστι Ευαγγελια μουΛονεσταρ μακια!

Για πες ρε μαναρι τι τραπεζωμα εκανες και βγηκε τοσο οικονομικο?36 ητανε τα ατομα μαζι με τα παιδια?δηλαδη γυρω στα 10? το ατομο? Και τα γλυκα 40? για ποσα ατομα στην εκκλησια?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μηπως να παρεις κι εσυ τα χαπια μπιρας κοριτσι μου;;;Εγω τελειωνω μεθαυριο αφηνω μια βδομαδα κενο κ τα ξαναπαιρνω κ παραλληλα συνεχιζω αποχη.Δεν ξερω τι πηρε το μωρο απο την Παρασκευη που το ζυγισαμε αλλα εγω εχω ενα υπολοιπο 600 γρ για να φτασω στο βαρος πριν την κυηση.Χαχα.... Αν δεν παρει παλι πολυ το μωρο θα πω ειναι το σκαρι του και τελος

...Ε πια...μας σκασανε!Καλε δε γιορταζε ο γιος μου χθες Φανης ειναι οχι Φιλιππος:wink: Ανθη μου εγω για τους αντρες που λεγατε δεν μπορω να σε νιωσω γτ κι εμενα βοηθα παρα πολυ.Απλως πλεον καταλαβαινω ως που με παιρνει να ζηταω βοηθεια και δεν ξεπερναω τα ορια.Δε λεω οτι ζητας κατι τρομερο οχι βεβαια αλλα η θα ακολουθησεις το σκασε κ κολυμπα ( σε συνδυασμο με το ζηταω με ηρεμια κ συζηταω) η θα μαλωνεις συνεχεια για κατι που δεν θα αλλαξει κ το ξερεις...Το 1973 ο ανηρ;Το 72 ο δικος μου...Αντωνια περασατε καλα χθες;Βροχουλα αμα σου οω τι ξοδεψα γι αυτη τη βαφτιση...380 για 36 μεριδες κ 40 τα γλυκακια χαχα.Τετοια μη αγχωτικη βαφτιση δεν εχει ξαναγινει!Α τα ρουχα των παιδιων τα πληρωσε η μαμα μου.Καλεστε οποιον γουσταρετε.Στο γαμο καλιυν οι γονεις τωρα ειστε εσεις οι γονεις και σε οποιον αρεσει!Σας φιλω ολες Μαχουλα Κριστι Ευαγγελια μουΛονεσταρ μακια!

Το 72 ειναι και εμενα. Ιούλιο. ΕΕ τον είπα 42 χεχε.. Να του κρύψω τιποτα. Σιγά δηλαδή τον ένα χρόνο

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Για πες ρε μαναρι τι τραπεζωμα εκανες και βγηκε τοσο οικονομικο?36 ητανε τα ατομα μαζι με τα παιδια?δηλαδη γυρω στα 10? το ατομο? Και τα γλυκα 40? για ποσα ατομα στην εκκλησια?

Για ακριβεια 9 ευρω το ατομο 36 ατομα μαζι με τα παιδια και τα υπολοιπα ευρω ηταν τα ποτα.Τα γλυκακια ηταν απλα παστακια διαγορες γευσεις πενηντα κομματια.Δεν εκανα κατι χωρια για τα παιδια.Το μαγαζι που φαγαμε ...συμφωνια για μια μεριδα ο καθενας οτι θελει δυο σαλατες ανα τεσσερα ατομα και δυο ειδων ορεκτικα ανα τεσσερα παλι.

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Το 72 ειναι και εμενα. Ιούλιο. ΕΕ τον είπα 42 χεχε.. Να του κρύψω τιποτα. Σιγά δηλαδή τον ένα χρόνο

Εμενα τον Αυγουστο ειναι...παλιοσειρες δηλαδη χαχα!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ναι αγαπη μου,στις 22/12 γινομαστε 5 μηνων,αντε και καμια βδομαδα πιο μετα να ξεκινησουμε τις κρεμες,παλι πριν την Πρωτοχρονια θα ειναι....;)Αυτο σημαινει οτι μεγαλωνουμε,βεβαια δεν ανυπομονω και παρα πολυ γιατι μετα ξεκινανε τα δοντια,ωχ! αλλο μαρτυριο κιαυτο.....χαχαχα!!

Κρεμες καποιοι αρχιζουν παιδιατροι κ στον τεταρτο...πολυ νωρις.Το συνηθες ειναι πεμπτο εκτο μηνα.Εγω θα κανω οτι και στον Ανδρεα μου δηλαδη αποκλειστικο ως τον εκτο και μετα τις 2/2 αρχιζουμε φρουτα κ κρεμα οπως συνιστα ο Παγκοσμιος Οργ.Υγειας...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Κρεμουλες;;; Βρε νωρις δεν ειναι; Απο 5 μηνών δεν ξεκινάει η εισαγωγή στις στερεες τροφές;;;

Απο 6 μηνών ξέρω εγώ, συμφωνα με τον ΠΟΥ. Κλεισμένοι 6 μηνες λέει, γιατι νωρίτερα είναι ανώριμο το γαστρεντερικό τους σύστημα με αποτέλεσμα να κανουν αλλεργίες, δυσκοιλιότητα κλπ

c8i6p2.png

Κοριτσια μου ειμαι τρισευτυχισμενη!Το μωρακι μας επισημα Λουκας και ηρθε ο πνευματικος μου κ τον βαφτισε το οποιο με χαροποιησε ιδιαιτερα.Δεν εκλαψε καθολου στο πρωτο μισο κοιμοταν κ μετα το ξεντυμα καθοταν κυριος κυριος εντελως!!Μετα εφαγε κ κοιμηθηκε κι εμεις φαγαμε ανετα.Ηταν υπεροχα αλλα μες στη φουρια δε βγηκαμε ουτε μια φωτο οι εξι μας αχαχαχα!!!θα στειλω φωτος οταν τις περασουμε!!!

Να σου ζήσει Μαρουσκάκι μου, να τον χαιρεστε, καλοφώτιστος, πάντα τέτοιες χαρές

c8i6p2.png

Για ακριβεια 9 ευρω το ατομο 36 ατομα μαζι με τα παιδια και τα υπολοιπα ευρω ηταν τα ποτα.Τα γλυκακια ηταν απλα παστακια διαγορες γευσεις πενηντα κομματια.Δεν εκανα κατι χωρια για τα παιδια.Το μαγαζι που φαγαμε ...συμφωνια για μια μεριδα ο καθενας οτι θελει δυο σαλατες ανα τεσσερα ατομα και δυο ειδων ορεκτικα ανα τεσσερα παλι.

Παρα πολυ οικονομικα σας βγηκε!

Και το ευχαριστηθηκατε και ολα.μια χαρα. Κι εγω σκεφτομαι εξω απο το εκκλησακι ενα κετερινγκ κατω απο τα δεντρακια και μια χαρα.

c8i6p2.png

Κορίτσια μου καλημέρα!

Aρχισαμε να συζητάμε για βαφτίσια και στερεές! Aπίστευτο πως πέρασε ο καιρός.

Εχω αρχίσει ηδη να διαβαζω πολλά κι εγώ για τις στερεές, να είμαι ενημερωμένη όταν έρθει η ωρα. Εγώ κατέληξα να ξεκινήσω με ζωμό και μετά λαχανικά και τέλος κρεατάκι και φρούτα με τριήμερες εισαγωγές. Οταν ερθει η ώρα να μας δώσετε να φώτα σας εσεις οι παλιότερες. Εμεις μέσα Φεβρουαριου ξεκινάμε. Την Παρασκευή θα πάμε και παιδίατρο και θελω να βολιδοσκοπήσω απόψεις και ιδέες. Μη μου πει για κανα ρυζάλευρο και για ετοιμες κρέμες σκόνες!

Πολύ προσοχή σε αυτο κορίτσια γιατί πολλοί παιδίατροι το προτείνουν. Διάβασα ένα σωρό τερατα για το τι μπορεί να προκαλέσουν, οτι ειναι τιγκα στη ζαχαρη και τα συντηρητικά και μπορεί να προκαλέσει απο οδοντικα προβληματα μεχρι και διαβήτη.

Εγώ μάλλον θα πάω με το πλάνο του Παπαβέντση που έχριβστο ιντερνετ. Μου φαίνεται αρκετά καλό. Και μου άρεσε και η μέθοδος blw αν τη δεχτεί το παιδί, βλέποντας και κάνοντας

c8i6p2.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Ευαγγελια μου πολυ ωραιο το αρθρο σου,οντως υπαρχουν κι ευκολες περιπτωσεις θηλασμου κι ειναι καλο να περνουν θαρρος οι πρωτομανουλες.Τι ειναι αυτο το παρτυ που πηγατε?Πρωτη φορα ακουω τον ορο που εγραψες.Φανταζομαι το καμαρι σας για το κοριτσι σας!!!Κι εμεις ωραιο σαβ.κο περασαμε.Χθες το πρωι κουνιες και βολτα στα μαγαζια,το βραδακι ψησιμο στο σπιτι μας σε πολυ χαρουμενο κλιμα λογω της ανακοινωσης και σημερα καφεδακι στον ηλιο οικογενειακως.Το καρπουζακι θα το ματιασω...δεν καταλαβαινουμε οτι εχουμε μωρο.Θα το φαω το λατρειακι μου.Μαρουσκα μου να σας ζησει ο νεοφωτιστος λουκακος σας.Να τον χαιρεστε αγαπη,παντα γερο να ναι. Βροχουλα χαρηκα που σε διαβασα,αναρωτιομουν πού εξαφανιστηκες.Μαριανθη μου οντως κι εγω θα αγχωνομουν με το βαρος,με το ζορι τα παιρνει τα γραμμαρια,αν και πιστευω οτι αυτο θα ναι το σκαρι της.Θα ναι παντα αυτο που λεμε σαμιαμιδακι..Γνωμη μου ειναι οτι δεν υπαρχει ουσιαστικα κανονας για το ποιος πληρωνει τι στα τραπεζια.Οποιος γονιος ειναι καλα οικονομικα και θελει να συνεισφερει καλως...αλλιως ο τι μπορει το ζευγαρι.Στο γαμο μας για παραδειγμα ημασταν πολυ καλα οικονομικα ως ζευγαρι και καναμε ακριβως αυτο που θελαμε τελειως μονοι μας.Τωρα που τα πραγματα εσφιξαν,στις βαφτισεις βοηθησαν απο λιγο κι οι δυο πλευρες κι ας μην ακουσε κανεις ονομα.Στη μπεμπα τωρα θα κανουμε ο τι μας παιρνει μονοι μας γιατι ειναι και για τους γονεις μας δυσκολα με τοσες περικοπες.Δεν πιστευω παντως οτι ειναι υποχρεωμενοι να συνεισφερουν.Οι δυο μικρες κοιμουνται ,τη μελινα δεν την κοιμισα για να κοιμηθει νωρις το βραδυ.Πρεπει να σηκωθω να μαζεψω τιποτα γιατι απ το χθεσινο τραπεζι εχουν μεινει πολλα αμαζευτα.Παω να φτιαξω εναν γαλλικο και να ξεκινησω.

Το housewarming party ειναι όταν κάποιος ανοίγει σε φίλους το καινούριο του σπίτι. Πολύ συνηθισμένο εδώ. Τι ώραιο φαι που είχε! Αλλά επρεπε να φύγουμε νωρίτερα λόγω του μωρού και δεν προλαβα το γλυκό γαμώτο, και φαινοταν τοσο λαχταριστό, ακόμα το σκέφτομαι.

Πώς περάσατε στο ψήσιμο? Πόσο μου αρεσουν αυτές οι οικογενειακές συγκεντρώσεις, και πόσο μου λείπει η οικογένεια και οι φίλοι μου στην Ελλάδα. Τι ωραια που θα ήταν να τους εβλεπα καθημερινά, να είχαν επαφή και με το παιδάκι μας.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Α κορίτσια μου ξέχασα, θέλω τη βοήθεια σας.

Τώρα που το παιδί μου κάθεται και εκτός αγκαλιας ηρθε η ώρα να αγοράσουμε καρότσι, και ελπίζω να της αρεσει το ιδιο όπως και το μάρσιπο.

Πείτε μου τί να πάρουμε λέτε? Σε λίγους μήνες θα αρχίσει να κάθεται, και επίσης αμφιβάλλω αν χωράει/θα χωραει πολυ ακομα στην καλαθούνα για βρέφη, το παιδί είναι μεγαλούτσικο, ήδη φοράμε φορμάκια νο74 (6-9μηνων γραφουν πανω)

Πειτε καμια μαρκα η στυλ που πιστεύετε ότι θα με βολεψει καλύτερα.

c8i6p2.png

Κοριτσια μου καλημερα!!!Ειχα πολυ καιρο να γραψω αλλα σας διαβαζα κ μαθαινα νεα σας!👍👍.Ειμαστε πλεον 3 μηνων 6120 και 64 ποντους!!καναμε το δευτερο εμβολιο ουτε γκρινια ουτε πυρετο μετα!!Γενικα εχω ενα πολυ ηρεμο μωρο που κανουμε αμαν να ακουσουμε το κλαμα του!!🚼🚼Πινουμε 210🍼🍼και μου εφεραν γουρι τα κοριτσια που μιλησα στο φβ εχτες,κοιμηθηκε απο την μια μεχρι 9 το πρωι!!!το πρωτο μας σερι!!!

Εχετε πολυ ομορφα μωρα!!!ποσο τελειο ειναι να εισαι μανα???!!και δεν μπορω να καταλαβω πως μερικες τα χτυπανε επειδη κλαινε κτλ.Παμε πολλες βολτες..φυσικα μονο κοιμαται οταν παμε βολτα..Πολλα αγκου πολλα γελακια ..κ εγω στη δουλεια θα επιστρεψω λεω φεβρουαριο.Με αφηνουν και αλλο να κατσω αλλα μην το παρακανω λεω να μαζεψουμε κ λεφτα για τη βαφτιση!!ααα Μαρουσκα να σας ζησει ο Λουκας σας!Να ειναι γερος κ ολα τα μωρα💋💋💋💋

LMb5p2.png

Κορίτσια μου καλημέρα!

Aρχισαμε να συζητάμε για βαφτίσια και στερεές! Aπίστευτο πως πέρασε ο καιρός.

Εχω αρχίσει ηδη να διαβαζω πολλά κι εγώ για τις στερεές, να είμαι ενημερωμένη όταν έρθει η ωρα. Εγώ κατέληξα να ξεκινήσω με ζωμό και μετά λαχανικά και τέλος κρεατάκι και φρούτα με τριήμερες εισαγωγές. Οταν ερθει η ώρα να μας δώσετε να φώτα σας εσεις οι παλιότερες. Εμεις μέσα Φεβρουαριου ξεκινάμε. Την Παρασκευή θα πάμε και παιδίατρο και θελω να βολιδοσκοπήσω απόψεις και ιδέες. Μη μου πει για κανα ρυζάλευρο και για ετοιμες κρέμες σκόνες!

Πολύ προσοχή σε αυτο κορίτσια γιατί πολλοί παιδίατροι το προτείνουν. Διάβασα ένα σωρό τερατα για το τι μπορεί να προκαλέσουν, οτι ειναι τιγκα στη ζαχαρη και τα συντηρητικά και μπορεί να προκαλέσει απο οδοντικα προβληματα μεχρι και διαβήτη.

Εγώ μάλλον θα πάω με το πλάνο του Παπαβέντση που έχριβστο ιντερνετ. Μου φαίνεται αρκετά καλό. Και μου άρεσε και η μέθοδος blw αν τη δεχτεί το παιδί, βλέποντας και κάνοντας

Τον παπαβ τον θεωρω κορυφη....οχι που ειναι Γιαννιτσιωτης χαχα....εχω κι ενα βιβλιο του για τη διατροφη που βοηθα πολυ κ σε μεγαλυτερα παιδια.Εγω θα αρχισω φρουτα και ρυζαλευρο...αλλα αν μπορεσω θα ψαξω κατι για υγιεινες εναλλακτικες κ θα σας το βαλω.η μεθοδος που λες ποια ειναι;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Τον παπαβ τον θεωρω κορυφη....οχι που ειναι Γιαννιτσιωτης χαχα....εχω κι ενα βιβλιο του για τη διατροφη που βοηθα πολυ κ σε μεγαλυτερα παιδια.Εγω θα αρχισω φρουτα και ρυζαλευρο...αλλα αν μπορεσω θα ψαξω κατι για υγιεινες εναλλακτικες κ θα σας το βαλω.η μεθοδος που λες ποια ειναι;

http://www.babyledweaning.gr/%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%BE%CE%B7/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CF%82/

http://www.imommy.gr/healthguide/article/161/baby-led-weaning--to-mwro-deixnei-to-dromo/

Eδω είναι μερικά λινκ για το baby led weaning Μαρουσκάκι. Κι εγω θα το δοκιμασω και βλέπουμε. Θα δώσω και κρέμες δικές μου, βρήκα μερικες συνταγές με φρουτα και κεχρι, βρώμη, κινόα και φαγόπυρο. Θα αποφύγω να δώσω έτοιμα.

c8i6p2.png

http://www.babyledweaning.gr/%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%BE%CE%B7/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CF%82/

http://www.imommy.gr/healthguide/article/161/baby-led-weaning--to-mwro-deixnei-to-dromo/

Eδω είναι μερικά λινκ για το baby led weaning Μαρουσκάκι. Κι εγω θα το δοκιμασω και βλέπουμε. Θα δώσω και κρέμες δικές μου, βρήκα μερικες συνταγές με φρουτα και κεχρι, βρώμη, κινόα και φαγόπυρο. Θα αποφύγω να δώσω έτοιμα.

Αυτο ψαχνω κι εγω να τις φτιαχνω εγω βαλε λινκ πλιζζζζ...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...