Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

μονο εμενα λοιπον δεν βγαζει δακρυα...

μαρουσκα με το καλο η βαφτιση!μπραβο για τα κιλακια σας

μελνταν ολα να πανε καλα και να χεις τα ανηψακια του χρονου!εμενα τα αδερφια μου ειναι πολυ μικροτερα,τετοιες χαρες θα αργησω να δω μαλλον.

μαριανθη εμενα στο τετραμηνο απο τη γεννα μου πε για τεστ παπ. και γω ειχα θεματακια παλια,μπορω να σας αναλυσω τα παντα για το hpv...

ο πατερας μου απο τωρα φτιαχνει κρασια για τη βαφτιση..δεν νομιζω να χουν θεμα που θα αργησουμε(εμενα με βαφτισαν 4ρων χαχα)..θα χουν θεμα με το μικρο μεγεθος βαφτισης του στυλ το πρωτο μου εγγονι βαφτιζεται κτλ,αλλα εγω θελω να μαστε εμεις κι εμεις.στο γαμο εκαναν ολοι το κομματι τους 1200 ατομα καλεσαν, αλλα στη βαφτιση κανουμε κουμαντο εμεις.καπου 100 ατομα θα καλεσουμε μονο στενους συγγενεις(εχουμε μεγαλα σογια).και αφου δεν θα χω πολυ κοσμο δεν χρειαζεται να κλεισω και πολυ νωριτερα μαγαζι οπως στο γαμο που τελευταια στιγμη δεν εβρισκα..επισης ουτε μπομπονιερες θα κανω,θα δωσω χρηματα στα χωρια σος.

ουτε γω ξερω ποτε συνελλαβα δεν εχω σταθερο κυκλο..

Ουάου! Tρέλα τόσα άτομα στο γαμο. Αλλά οντως οι γονείς το ευχαριστιούνται μωρέ, για αυτούς ειναι η μέρα.

Εμένα δεν με χαλάει σαν εικόνα να βαφτίζεται πιο μεγάλο το παιδάκι.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριάνθη για τη βάφτιση το σκεφτόμουν κι εγώ για προσκλήσεις και μπομπονιέρες, να τα πάρω από ιδρυμα. Μου είπαν όμως ότι κοστίζουν πολύ περισσότερο! Iσχύει; Δεν έχω προλάβει να το ψάξω

Σε κάποια ναι. Π.χ. στο χαμόγελο του παιδιού από ότι θυμάμαι ήταν αρκετά τσιμπημένες. Αλλά εκεί που θα τα κάνω εγώ είχε και με 0,60 το τεμάχιο. Τα κουφέτα δικά μου όμως. Εμάς για το γάμο μας είχε βγει 1 ευρώ η μπομπονιέρα (0,90 η μπομπονιέρα και 0,10 τα 6 κουφέτα)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Σε κάποια ναι. Π.χ. στο χαμόγελο του παιδιού από ότι θυμάμαι ήταν αρκετά τσιμπημένες. Αλλά εκεί που θα τα κάνω εγώ είχε και με 0,60 το τεμάχιο. Τα κουφέτα δικά μου όμως. Εμάς για το γάμο μας είχε βγει 1 ευρώ η μπομπονιέρα (0,90 η μπομπονιέρα και 0,10 τα 6 κουφέτα)

Μπράβο Μαριάνθη μου και όσες κοπέλες σκέφτονται να το κάνουν έτσι με τις μπομπονιέρες και εγώ το ίδιο θέλω να κάνω ας είναι λίγο ακριβές τουλάχιστον θα ξέρω ότι κάποιο από το μέρος των χρημάτων θα πάνε εκεί αν Όχι όλο γιατί πραγματικά δεν ξέρω αν όντως όλα τα χρήματα τα δίνουν για να βοηθήσουν αυτά τα ιδρύματα..μακάρι πάντως. Γιατί κορίτσια υπάρχουν τόσα παιδιά και άνθρωποι που χρειάζονται την βοήθεια μας έστω και από αυτά που έχουμε ρουχαλάκια η οτιδήποτε αν όχι χρήματα να βοηθήσουμε..Υπάρχει στην Καλλιθέα ένα νηπιοτροφειο που έχει παιδάκια από 2,5 χρονών και πάνω αν έχετε ρούχα ή οτιδήποτε σας περισσεύει καλό είναι να βοηθήσουμε αν χρειαστείτε το τηλ να τους πάρετε και να τους ρωτήσετε τι χρειάζονται πολύ ευχαρίστως να σας το δώσω..στεγάζει πάνω από 200 παιδιά που τα έχουν εγκαταλείψει οι οικογένειες τους και κάνουν καταπληκτική δουλειά οι άνθρωποι εκεί...

ewKwp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου καλό σκ να έχουμε..Αντωνία μου με το καλό τα ανηψακια σου μόνο χαρές σας εύχομαι..Σήμερα νομίζω γιορτάζει ο γιος της μαρουσκας μας..Να τον χαίρεσαι κορίτσι μου και αύριο για την βάφτιση να σας ζήσει ο Λουκακος..Υγεία και τύχη να έχει..πήρε και τα πάνω του με τα κιλακια του μπράβο..Μαριάνθη μου να κάνεις την βάφτιση όπως την θέλετε εσείς και το καλύτερο να κάνεις το σόι πάντα κάτι θα βρει να πει..Όσο σε φτάνει το πάπλωμα σου θα απλώσεις τα πόδια σου..Και αστούς να λένε..Πολύ μεγάλο σόι έχετε lone star εγώ όταν έκανα τον πολιτικό τους έκανα και τραπέζι μετά σαν βλάκας και άρχισαν να λένε ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του..Δεν ευχαριστιούνται με τίποτα τώρα που θα κάνω γάμο βάφτιση θα κάνω έξω από το εκκλησάκι ένα ωραίο catering Και τελείωσε και σε όποιον αρέσει γιατί χρήματα δεν υπάρχουν που και να υπήρχαν δηλ θα τα έβαζα στην άκρη για το παιδί μου η να πάμε ένα ταξιδάκι σιγά να μην δώσω μια περιουσία σε κτήματα για να ακούω και το κοντό του καθενός..Έχει πολύ ωραίες μερουλες και έτσι κάθε μέρα και εμείς πηγαίνουμε με την μπέμπα την βολτουλα μας..Σήμερα δεν μαγειρεύουμε έχουμε φαγητό από χθες..Ότι και να κάνετε να περάσετε όμορφα..

ewKwp3.png

Αντωνία μου υπέροχα νεα πολλά μωρακια μαζεμένα!

Μαχη μου μπραβο που τα έχασες τα κιλακια κι εγώ ότι έτρωγα πάντα τρωω αλλά δεεεν.μπορει να φταει που δεν γυμνάζομαι ακομα γιατί εκανα φουλ γύμναστικη είχα και κοιλιακους κλαψ λυγμ:tongue:

Μαρουσκακι μπράβο σας πολυ χάρηκα! !

Μαριανθη μου ευχαριστούμε για τα περαστικα

Μην αγχώνεσαι αγάπη μου θα έρθει ο καιρός που θα γυμναστουμε πάλι και εγώ δεν γυμναζομαι και πάντα το έκανα Κανά δυο φορές πήγα για τρέξιμο και με πήρε ο αντρας μου να έρθω γιατί ξύπνησε και γκρίνιαζε η μικρή...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εφυγε σήμερα το πρωί η αδερφή μου, και ήδη της λείπει λέει το μωρό.

Τι καλα ρε συ που θα έχεις ανηψάκια τόσο κοντά το ενα με το αλλο. Και τι ωραία που ειναι να έχεις ξαδέρφια στην ηλικια σου. Αυτα τα οικογενειακά είναι πολύ ομορφα, να τα χαιρεστε τα καινουρια μωρά, ολα καλά να πάνε, γερα και τυχερά

Διάβασα και εγώ το αρθρο σας πολύ ωραία κΙ συγκινητικά..έφυγε η αδερφούλα σου Ευαγγελία μου Ε;σίγουρα περάσατε όμορφα όμως ..Και ευχαριστήθηκε και το μωρό...

ewKwp3.png

Κοριτσια εδω και εγω,σας διαβαζω αλλα δεν εχω internet αυτες τις μερες....το κωλοδικτυο κατι εχει παθει και εχω μπει τωρα απο καρτα του αντρα μου:eek:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μαρουσκα να χαιρεσαι τον γιοκα σου και με το καλο αυριο ο νεοφωτιστος,ο Λουκας σας!να περασετε υπεροχα και να ειναι παντα ευλογημενο το παιδακι σας....αντε και στις υπολοιπες τετοιες χαρες:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ανθη μου διαβασα το μηνυμα σου που αφορα τον αντρα σου και την συμπεριφορα του...

Τι να πω καιγω τωρα?δεν θελω να σου αναψω φωτιες,η' να πεσουν να με φανε οι υπολοιπες,αλλα εγω τις αποψεις μου περι συζυγων τις εχω εκφρασει πολλες φορες εδω μεσα...και δεν ειναι οι καλυτερες....θα ξαναπω οτι πιστευω οτι οι αντρες ειναι βολεμενοι και καλοπερασακηδες,εσυ να μεγαλωνεις τα παιδια τους και ολα οσα συνεπαγετε ενα σπιτικο και αυτοι να το παιζουνε κολονα του σπιτιου κατα ταλλα....ποια ειναι η κολονα ομως δεν ξερω τελικα! Εμεις οι γυναικες που θυσιαζουμε τον εαυτο μας για να αναθρεψουμε τα παιδια?που χωρις την ψυχικη μας δυναμη θα γκρεμιζονται ολα σαν χαρτινος πυργος?καλοαναθρεμενοι ειναι απο τις μανουλες τους,λες και εμεις ειμαστε μπασταρδα,δεν εχουμε μανα...δεν βγαζεις ακρη μαζι τους,απλα κανεις την χαζη και συνεχιζεται η συμβιωση χαρη των παιδιων πρωτα απολα....γιατι το να μαλωνεις καθε μερα περισσοτερο εσενα κλωνιζει παρα αυτον...οι αντρες ειναι πιο " γαιδουρια" απο εμας,δεν εχουνε τις ιδιες ευαισθησιες.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καποια ειπε για τα εξοδα βαφτισης...α! Η Μαριανθη...λοιπον εμας οταν δωσαμε το ονομα του πεθερου στον γιο μου τα πληρωσαν ολα οι γονεις του αντρα μου,οταν δωσαμε της μαμας μου στην κορη τα πληρωσαν οι γονεις μου και τωρα που θα δωσουμε ουδετερο ονομα στο τριτο θα τα πληρωσουμε εμεις χαχαχα!! Οχι οτι θα κανουμε αυτη τη φορα τραπεζωματα στον κοσμο,αλλα οτι εξοδα εχει μια βαφτιση δεν θα ανακατευτουν οι γονεις μας.γιατι να νιωσει ασχημα η μαμα σου?ποιος θα το μαθει οτι η πεθερα πληρωνει αυτους που θα καλεσει?μονο εσεις της οικογενειας θα το ξερετε,τι θελει η μαμα σου να ξεπαραδιαστει?και επειδη θα ακουσει η πεθερα το ονομα κανονικα θα επρεπε ολων των καλεσμενων τα εξοδα να καλυψει,για δεκα ατομα πανω κατω δεν αξιζει να γινει μοιρασια.πες στη μαμα σου οτι στο επομενο θα κανει το κουμαντο αυτη,κιας μην γινει ετσι στο τελος....για να μην νιωθει ασχημα ρε αδερφε.παντως αυτος που ακουει το ονομα ειναι πιο λογικο να πληρωνει το γλεντι...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εμενα η μπεμπουλα αυξησε λιγο τον βραδινο υπνο,αλλα δεν ειναι αυτα τα σερι που κανουν τα δικα σας μωρακια κατι οχταωρα,δεκαωρα ακουω και χαζευω,απο το τριωρο το πηγαμε στις 4,5- 5 ωρες....την ημερα πλην μερικων εξαιρεσεων ειμαστε συνεπεις στις 3 ωρες,πολυ μασα πεφτει....γιαυτο και εχει φουσκωσει σαν μπαλονακι....προσπαθω να την ξεγελασω αλλα με το τιποτα δεν κρατιεται....κοριτσια σκεφτομαι οτι τα Χριστουγεννα θα ξεκινησουμε και κρεμουλες και λεω παει το κοριτσακι μου μεγαλωσε....πως περναει ετσι ο καιρος!Ποτε θα ερθει η ωρα να παω και εγω στη δουλεια ουτε που θα το καταλαβω....εκει δεν θελω να περασει γρηγορα ο καιρος:mad::mad:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Που είσαι βρε βροχούλα μου και έλεγα και εγώ που χάθηκες;Ε μια χαρά κοιμαται και εσένα Καλά για των άλλων των κοριτσιών δεν το συζητώ εμένα αν κοιμηθεί τρίωρο θα κάνω και πάρτυ άστα ζόρικο το κοριτσάκι μου..Καλα Ναι σε πολλά από αυτά που λες για τους Αντρές έχεις δίκιο αλλά δεν μπορώ να είμαι με έναν άντρα για χάρη των παιδιών και να κάνω υπομονή για τα παιδιά Αλλά να έχουμε ένα σωρό προβλήματα μεταξύ μας σαν ζευγάρι..δηλ.πόσο υπομονή να κάνεις δεν σκας κάποια στιγμή;

ewKwp3.png

Καποια ειπε για τα εξοδα βαφτισης...α! Η Μαριανθη...λοιπον εμας οταν δωσαμε το ονομα του πεθερου στον γιο μου τα πληρωσαν ολα οι γονεις του αντρα μου,οταν δωσαμε της μαμας μου στην κορη τα πληρωσαν οι γονεις μου και τωρα που θα δωσουμε ουδετερο ονομα στο τριτο θα τα πληρωσουμε εμεις χαχαχα!! Οχι οτι θα κανουμε αυτη τη φορα τραπεζωματα στον κοσμο,αλλα οτι εξοδα εχει μια βαφτιση δεν θα ανακατευτουν οι γονεις μας.γιατι να νιωσει ασχημα η μαμα σου?ποιος θα το μαθει οτι η πεθερα πληρωνει αυτους που θα καλεσει?μονο εσεις της οικογενειας θα το ξερετε,τι θελει η μαμα σου να ξεπαραδιαστει?και επειδη θα ακουσει η πεθερα το ονομα κανονικα θα επρεπε ολων των καλεσμενων τα εξοδα να καλυψει,για δεκα ατομα πανω κατω δεν αξιζει να γινει μοιρασια.πες στη μαμα σου οτι στο επομενο θα κανει το κουμαντο αυτη,κιας μην γινει ετσι στο τελος....για να μην νιωθει ασχημα ρε αδερφε.παντως αυτος που ακουει το ονομα ειναι πιο λογικο να πληρωνει το γλεντι...

Εγώ ξέρω ότι τα τραπεζώματα τα πληρώνουμε εμείς, οι γονείς. Πάντως μου έδωσες καλή ιδέα! Θα το πλασάρω έτσι στην μάνα μου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εμενα η μπεμπουλα αυξησε λιγο τον βραδινο υπνο,αλλα δεν ειναι αυτα τα σερι που κανουν τα δικα σας μωρακια κατι οχταωρα,δεκαωρα ακουω και χαζευω,απο το τριωρο το πηγαμε στις 4,5- 5 ωρες....την ημερα πλην μερικων εξαιρεσεων ειμαστε συνεπεις στις 3 ωρες,πολυ μασα πεφτει....γιαυτο και εχει φουσκωσει σαν μπαλονακι....προσπαθω να την ξεγελασω αλλα με το τιποτα δεν κρατιεται....κοριτσια σκεφτομαι οτι τα Χριστουγεννα θα ξεκινησουμε και κρεμουλες και λεω παει το κοριτσακι μου μεγαλωσε....πως περναει ετσι ο καιρος!Ποτε θα ερθει η ωρα να παω και εγω στη δουλεια ουτε που θα το καταλαβω....εκει δεν θελω να περασει γρηγορα ο καιρος:mad::mad:

Τυχερή κι εσύ με τα ωράρια του ύπνου! Φτυστο να μην το ματιάξεις!

Νωρίς δεν θα ξεκινήσετε τις στέρεες; Εγώ αρχές Φεβρουαρίου το υπολογίζω

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα έχουμε την πρώτη βάφτιση στο καφενέ μας! Να μας ζήσει ο Λουκάκος! Γερός και καλοφώτιστος!

Μανούλες να σας πω πάλι τον καημό μου; Η μικρή μου συνεχίζει να μην παίρνει καλό βάρος.

29/10->5280

03/11->5420

12/11->5470

15/11->5515

Μου φαίνεται θα το έχω μόνιμη έγνοια για όλη της την ζωή...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...