Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

ποπο τι περασες κι εσυ και ολες οσες εκαναν εξωσωματικη..αλλα τα μωρακια σας αποζημιωνουν και με το παραπανω!!

εμεις σαν χτες ξεκινησαμε επαφες..ημουν τοσο απαισιοδοξη,σιγουρη οτι τζαμπα προσπαθουμε και οτι σιγουρα θα κανουμε εξωσωματικη γιατι εχω πολλους παραγοντες υπογονιμοτητας..ειχαμε πρασπαθησει κι αλλη μια φορα ανεπιτυχως.. οταν εμεινα δε το πιστευα εκανα 3 τεστ..αφου φανταστειτε περσυ οκτωβρη -νοεμβρη εκανα ειχα τρελαθει στο περσοναλ,εκανα συνεχεια ελλειπτικο και διαδρομο ειχα παει και σε διαιτολογο,το χα βαλει σκοπο να γινω κορμαρα:tongue:τελικα εγινα για κανα 2μηνο χαχα! τωρα ειμαι 10+αλλα δε με νοιαζει εχω τον μπεμπαρο μου!

Τα κιλά σύντομα θα φύγουν, ενώ ο μπέμπαρος θα μείνει!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και συνέχιζω... για βαφτιση που λετε κι εγώ ξερω οτι πληρώνει το ζευγαρι.φυσικα αν οι γονείς ομως θέλουν να καλέσουν οποιο συγγενη έχουν λογικο ειναι να συνεισφέρουν! Καλο ειναι να μιλάμε ανοιχτα για αυτά να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Εμείς λέμε για τον Ιουλιο και τα σκεφτομαι ολα πολύ απλά, εχω σρο νου μου να τα κανω μονη μου.

Μαριανθη πως ειναι ο πορος στο στηθος σου πέρασε?

Μες στο καλοκαίρι η βάφτιση; Δεν θα σκάσετε από την ζέστη;

Μου πέρασε! Δεν κρατάει πολύ. 3-4 μέρες. Αλλά είμαι σίγουρη ότι θα μου ξαναφράξει. Έτσι για να το "ευχαριστιέμαι" που θηλάζω!:tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

μαχη ειναι 7 κιλα και 64 ποντους!διαβασα απο 6 βδομαδων μπορει να κανουν δακρυα,συνηθως στους 3 μηνες λεει αλλα μπορει να παει και 7..ηθελα να τη ρωτησω χτες και η χαζη το ξεχασα..μπορει να την παρω απο βδομαδα.. ο αντρας μου λεει αφου δεν το αφηνεις να κλαψει τι δακρυα θα βγαλει(δηλαδη το χω κακομαθει εννοει)

christi περαστικα σας!εγω ειχα παθει σοκ στο προηγουμενο εμβολιο που εκανε πυρετο,ηταν σαν το μαραμενο το καλο μου.σαυτο ευτυχως δεν εκανε αλλα δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ γιατι ειχα εγνοια..

εμενα τον προηγουμενο μηνα εβαζε 50γρ τη μερα τωρα εβαλε 30.

εμεις τη βαφτιση το 2017 λεμε να την κανουμε να ναι μεγαλος λιγο να εχει συμμετοχη,λεω εγω τωρα...

Περίπου 2 χρονών δηλαδή ε; Καλή η σκέψη σου! Με τους παππούδες δεν θα έχεις πρόβλημα; Ότι θα είναι μεγάλο το παιδί ή ότι θα μείνει αβάφτιστο τόσο καιρό κτλ...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα κοριτσια ομορφα.Δεν προλαβαινω να σχολιασω γιατι περιμενω τις τσουπρες να ρθουν απ το σχολειο αλλα μπηκα να μοιραστω μαζι σας αλλο ενα ευχαριστο νεο.Η αδελφουλα μου,που το καλοκαιρι ειχε μια αποβολη αν θυμαστε,ειναι ξανα εγκυος!!!Εχουν μονο μια εβδομαδα διαφορα με την κοπελα του αδελφου μου.Αυτο το καλοκαιρι θα γινει "του ανηψιου το καγκελο"-μακαρι να πανε ολα καλα μεχρι τελους και για τις δυο.Φραουλιτσες πολυ συγκινητικα αυτα που αναπολεις απ τον περσινο νοεμβρη...Αυριο το βραδυ οργανωσα ψησιμο στο τζακι με ολο το σοι,εννοω αδελφια και μπαμπα-αλλα εμεις μονοι μας ειμαστε δεκαπεντε ατομα-για να γινει κι η ανακοινωση της εγκυμοσυνης.Πολυ χαιρομαι.Φιλια σε ολες.

Συγχαρητήρια για την αδερφή σου! Τι όμορφα νέα είναι αυτά! Άντε χαζοθεία του χρόνου θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αντωνία μου υπέροχα νεα πολλά μωρακια μαζεμένα!

Μαχη μου μπραβο που τα έχασες τα κιλακια κι εγώ ότι έτρωγα πάντα τρωω αλλά δεεεν.μπορει να φταει που δεν γυμνάζομαι ακομα γιατί εκανα φουλ γύμναστικη είχα και κοιλιακους κλαψ λυγμ:tongue:

Μαρουσκακι μπράβο σας πολυ χάρηκα! !

Μαριανθη μου ευχαριστούμε για τα περαστικα

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Ηρθααααα!!!Διαβασα ελαχιστα σορι!!!Εχω νεααααα!!!Βαλαμε 220 γρ μεσα σε 9 μερες οποτε ναι τα χαπια μπιρας κανουν θαυματα παιδια!!!!Κατα τ αλλα ειμαι κατενθουσιασμενη για την Κυριακη μακαρι να μας κανει μια τετοια υπεροχη μερα θα σας στειλω φωτος!Α μονο αυτο κοριτσια σος η παιδιατρος που δουλευει κ στο παπαγεωργιου θεδνικης απαγορεψε το ριλαξ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!!Κανουν καμπουρα η καποια δεν αναπτυσσουν συμμετρικα κ τις δυο πλευρες οποτε το επιστρεφω στην κουνιαδα....Αλλαζουν συνεχεια τα δεδομενα να ψαχνεστε.Α ο Λουκας σχεδον γυρνα απο μπεουμυτα ανασκελα και αρχισε να σηκωνει το κεφαλι του μονος του στο ανασκελο οταν ειναι!!!Αντωνια συγχαρητηρια στην αδερφουλα μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη!Το καλοκαιρι η σειρα σου για ανακοινωση χαχα!!!!Φευγω γκρινιαζει συγνωμη που δε σχολιαζω άλλα διαβασα τα πρωτα μονοοοοο

Μπράβο στο Λουκάκο! Όχι που δεν θα έβρισκες την άκρη εσύ! Αν δεν σε ξαναδιαβάζω με το καλό η βάφτιση και πάντα ευλογημένος να ναι ο μικρούλης σου! Και συγχαρητήρια για τα επιτεύγματά του!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Τι κάνετε; Εγώ σήμερα πήγα για τεστ παπ. Μου είπε ο γιατρός ότι το ενδομήτριο είναι σε μια φάση στυλ εμμηνόπαυσης και ότι δεν θα μου έρθει περίοδος. Ελπίζω και τα αποτελέσματα του τεστ να βγουν καθαρά γιατί έχω μεγάλο ιστορικό μυκητιάσεων...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα κοριτσια ομορφα.Δεν προλαβαινω να σχολιασω γιατι περιμενω τις τσουπρες να ρθουν απ το σχολειο αλλα μπηκα να μοιραστω μαζι σας αλλο ενα ευχαριστο νεο.Η αδελφουλα μου,που το καλοκαιρι ειχε μια αποβολη αν θυμαστε,ειναι ξανα εγκυος!!!Εχουν μονο μια εβδομαδα διαφορα με την κοπελα του αδελφου μου.Αυτο το καλοκαιρι θα γινει "του ανηψιου το καγκελο"-μακαρι να πανε ολα καλα μεχρι τελους και για τις δυο.Φραουλιτσες πολυ συγκινητικα αυτα που αναπολεις απ τον περσινο νοεμβρη...Αυριο το βραδυ οργανωσα ψησιμο στο τζακι με ολο το σοι,εννοω αδελφια και μπαμπα-αλλα εμεις μονοι μας ειμαστε δεκαπεντε ατομα-για να γινει κι η ανακοινωση της εγκυμοσυνης.Πολυ χαιρομαι.Φιλια σε ολες.

Αντε με το καλό τα ανηψια!!!Καλε δε σκάτε με το τζάκι;

8NkSp3.png

Κι εμενα βγαζει δακρυα αλλα δε νομιζω να χει πολυ σημασια αν καποιο αργησει λιγο.Ρωτηστε βεβαια.Σας ευχαριστω για τις ευχες.Φραουλιτσες μπορει να χουμε ανοιχτα κι ολη μερα να χει λιακαδα αλλα το ψησιμο θα το κανουμε,κι αλλες φορες εχω αναψει ενω δε χρειαζεται,ετσι για την ατμοσφαιρα.Μαρουσκακι μπραβι στον λουκακο και σε εσενα βεβαια,εννοειται οτι περιμενουμε φωτο της βαφτισης.Με το καλο!!!Μαχη τα χασες τα κιλάκια ε?Μα αγαπη εισαι 51 κιλα?Στο λυκειο ημουν τοσο...Ευαγγελια το βραδυ θα κατσω με την ησυχια μου να διαβασω την ιστορια για τον θηλασμο.Ρυθμικη που με ρωτησες,παει μονο η μελινα αλλα οσο εχει μαθημα παμε στο σπιτι του μπαμπα μου γιατι το δικο μας ειναι μακρια.Μετα παω και παιρνω και τη μελινα στον μπαμπα μου,τις ταιζω ολες εκει και γυρναμε σπιτι μας κατα τις οκτω για μπανιο και υπνο.Αυτη ειναι η ρουτινα μας τις καθημερινες.Εφυγε η αδελφη σου ή ειστε παρεουλα?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κριστη περαστικα στον μπεμπακο σου.Ελπιζω να το περασετε ετσι ελαφρια.Μαριανθη καλα αποτελεσματα να χεις,πρεπει κι εγω να παω για ελεγχο,δεν εχω παει απ τη γεννα.Κριστη κι εσυ δεν ειχες προσφατα φραγμενο πορο?Ολα καλα?Lonestar δυο χρονων να βαφτιστει ε?Ειναι κι αυτο μια σκεψη,ωραια το να συμμετεχει αλλα θα μπορειτε να τον κουμανταρετε?Οσο σκεφτομαι να βαφτιζα τη δαναη τωρα που ναι δυο χρονων,μου σηκωνεται λιγο η τριχα να σου πω την αληθεια.Ειναι δυσκολη στους ξενους,ειναι και γκρινιαρουλα αρα...καλυτερα για μενα κοντα στον χρονο.Κριστη εγω ιουλιο εχω βαφτισει και τις δυο κι ηταν ωραια.Πολυ ζεστη βεβαια αλλα ωραια.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

μονο εμενα λοιπον δεν βγαζει δακρυα...

μαρουσκα με το καλο η βαφτιση!μπραβο για τα κιλακια σας

μελνταν ολα να πανε καλα και να χεις τα ανηψακια του χρονου!εμενα τα αδερφια μου ειναι πολυ μικροτερα,τετοιες χαρες θα αργησω να δω μαλλον.

μαριανθη εμενα στο τετραμηνο απο τη γεννα μου πε για τεστ παπ. και γω ειχα θεματακια παλια,μπορω να σας αναλυσω τα παντα για το hpv...

ο πατερας μου απο τωρα φτιαχνει κρασια για τη βαφτιση..δεν νομιζω να χουν θεμα που θα αργησουμε(εμενα με βαφτισαν 4ρων χαχα)..θα χουν θεμα με το μικρο μεγεθος βαφτισης του στυλ το πρωτο μου εγγονι βαφτιζεται κτλ,αλλα εγω θελω να μαστε εμεις κι εμεις.στο γαμο εκαναν ολοι το κομματι τους 1200 ατομα καλεσαν, αλλα στη βαφτιση κανουμε κουμαντο εμεις.καπου 100 ατομα θα καλεσουμε μονο στενους συγγενεις(εχουμε μεγαλα σογια).και αφου δεν θα χω πολυ κοσμο δεν χρειαζεται να κλεισω και πολυ νωριτερα μαγαζι οπως στο γαμο που τελευταια στιγμη δεν εβρισκα..επισης ουτε μπομπονιερες θα κανω,θα δωσω χρηματα στα χωρια σος.

ουτε γω ξερω ποτε συνελλαβα δεν εχω σταθερο κυκλο..

KPOzp2.png deXnp3.png

Κριστη περαστικα στον μπεμπακο σου.Ελπιζω να το περασετε ετσι ελαφρια.Μαριανθη καλα αποτελεσματα να χεις,πρεπει κι εγω να παω για ελεγχο,δεν εχω παει απ τη γεννα.Κριστη κι εσυ δεν ειχες προσφατα φραγμενο πορο?Ολα καλα?Lonestar δυο χρονων να βαφτιστει ε?Ειναι κι αυτο μια σκεψη,ωραια το να συμμετεχει αλλα θα μπορειτε να τον κουμανταρετε?Οσο σκεφτομαι να βαφτιζα τη δαναη τωρα που ναι δυο χρονων,μου σηκωνεται λιγο η τριχα να σου πω την αληθεια.Ειναι δυσκολη στους ξενους,ειναι και γκρινιαρουλα αρα...καλυτερα για μενα κοντα στον χρονο.Κριστη εγω ιουλιο εχω βαφτισει και τις δυο κι ηταν ωραια.Πολυ ζεστη βεβαια αλλα ωραια.

και γω της αποψης να βαφτιζονται μικρα ημουν.αλλα φετος πηγα σε 2 βαφτισια 2 και 3 χρονων και ειδα οτι τα παιδακια το ευχαριστηθηκαν πολυ,δεν εκλαιγαν,το ενα γελουσε ρε συ και μιλουσε στον παπα!και μετα στο γλεντι χορευαν,επαιζαν καταλαβαιναν οτι ηταν δικη τους η μερα!

KPOzp2.png deXnp3.png

μονο εμενα λοιπον δεν βγαζει δακρυα...

μαρουσκα με το καλο η βαφτιση!μπραβο για τα κιλακια σας

μελνταν ολα να πανε καλα και να χεις τα ανηψακια του χρονου!εμενα τα αδερφια μου ειναι πολυ μικροτερα,τετοιες χαρες θα αργησω να δω μαλλον.

μαριανθη εμενα στο τετραμηνο απο τη γεννα μου πε για τεστ παπ. και γω ειχα θεματακια παλια,μπορω να σας αναλυσω τα παντα για το hpv...

ο πατερας μου απο τωρα φτιαχνει κρασια για τη βαφτιση..δεν νομιζω να χουν θεμα που θα αργησουμε(εμενα με βαφτισαν 4ρων χαχα)..θα χουν θεμα με το μικρο μεγεθος βαφτισης του στυλ το πρωτο μου εγγονι βαφτιζεται κτλ,αλλα εγω θελω να μαστε εμεις κι εμεις.στο γαμο εκαναν ολοι το κομματι τους 1200 ατομα καλεσαν, αλλα στη βαφτιση κανουμε κουμαντο εμεις.καπου 100 ατομα θα καλεσουμε μονο στενους συγγενεις(εχουμε μεγαλα σογια).και αφου δεν θα χω πολυ κοσμο δεν χρειαζεται να κλεισω και πολυ νωριτερα μαγαζι οπως στο γαμο που τελευταια στιγμη δεν εβρισκα..επισης ουτε μπομπονιερες θα κανω,θα δωσω χρηματα στα χωρια σος.

ουτε γω ξερω ποτε συνελλαβα δεν εχω σταθερο κυκλο..

Η μικρή μου στον 4ο μήνα είναι τώρα από την γέννηση;)

1200 άτομα στον γάμο σας;:shock: Και πως την πάλεψες; Εγώ θα πάθαινα κρίση πανικού σίγουρα!

Πολύ καλή χειρονομία αυτό με τις μπομπονιέρες. Εγώ θα της κάνω σε ένα ίδρυμα για άτομα με αναπηρία. Τις φτιάχνουν τα ίδια τα αμεα και τα λεφτά πάνε για τα έξοδα λειτουργίας του κέντρου. Εκεί έκανα και τις μπομπονιέρες του γάμου

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Η μικρή μου στον 4ο μήνα είναι τώρα από την γέννηση;)

1200 άτομα στον γάμο σας;:shock: Και πως την πάλεψες; Εγώ θα πάθαινα κρίση πανικού σίγουρα!

Πολύ καλή χειρονομία αυτό με τις μπομπονιέρες. Εγώ θα της κάνω σε ένα ίδρυμα για άτομα με αναπηρία. Τις φτιάχνουν τα ίδια τα αμεα και τα λεφτά πάνε για τα έξοδα λειτουργίας του κέντρου. Εκεί έκανα και τις μπομπονιέρες του γάμου

Μαριάνθη για τη βάφτιση το σκεφτόμουν κι εγώ για προσκλήσεις και μπομπονιέρες, να τα πάρω από ιδρυμα. Μου είπαν όμως ότι κοστίζουν πολύ περισσότερο! Iσχύει; Δεν έχω προλάβει να το ψάξω

c8i6p2.png

Κι εμενα βγαζει δακρυα αλλα δε νομιζω να χει πολυ σημασια αν καποιο αργησει λιγο.Ρωτηστε βεβαια.Σας ευχαριστω για τις ευχες.Φραουλιτσες μπορει να χουμε ανοιχτα κι ολη μερα να χει λιακαδα αλλα το ψησιμο θα το κανουμε,κι αλλες φορες εχω αναψει ενω δε χρειαζεται,ετσι για την ατμοσφαιρα.Μαρουσκακι μπραβι στον λουκακο και σε εσενα βεβαια,εννοειται οτι περιμενουμε φωτο της βαφτισης.Με το καλο!!!Μαχη τα χασες τα κιλάκια ε?Μα αγαπη εισαι 51 κιλα?Στο λυκειο ημουν τοσο...Ευαγγελια το βραδυ θα κατσω με την ησυχια μου να διαβασω την ιστορια για τον θηλασμο.Ρυθμικη που με ρωτησες,παει μονο η μελινα αλλα οσο εχει μαθημα παμε στο σπιτι του μπαμπα μου γιατι το δικο μας ειναι μακρια.Μετα παω και παιρνω και τη μελινα στον μπαμπα μου,τις ταιζω ολες εκει και γυρναμε σπιτι μας κατα τις οκτω για μπανιο και υπνο.Αυτη ειναι η ρουτινα μας τις καθημερινες.Εφυγε η αδελφη σου ή ειστε παρεουλα?

Εφυγε σήμερα το πρωί η αδερφή μου, και ήδη της λείπει λέει το μωρό.

Τι καλα ρε συ που θα έχεις ανηψάκια τόσο κοντά το ενα με το αλλο. Και τι ωραία που ειναι να έχεις ξαδέρφια στην ηλικια σου. Αυτα τα οικογενειακά είναι πολύ ομορφα, να τα χαιρεστε τα καινουρια μωρά, ολα καλά να πάνε, γερα και τυχερά

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...