Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κορίτσια πέρσυ τέτοιο καιρό έπαιρνα ορμόνες έκανα ενέσεις κ έτρεχα κάθε μέρα Αθήνα να δω την ανάπτυξη των ωαρίων μου!!! Τι κλάμα θέε μου...οι ορμόνες μου είχαν δημιουργήσει κατάθλιψη.οδηγούσα κ έκλαιγα!Πήγαινα σουπερ μαρκετ δεν έβρισκα ζαγόρι και έκλαιγα!Ακουγα και το μυστικό της Βελετσιανου κ τουμπανο τα μάτια!Και τώρα κοιτάω αυτά τα ματάκια και δεν πιστευω ότι είναι πραγματικότητα!

Αχ φραουλιτσες μου και όμως είναι πραγματικότητα και εγώ που την βλέπω δεν το πιστεύω ότι αυτό το παιδί είναι δικό μου ..πέρσι σαν σήμερα την πιάσαμε την μπεμπουλα μας εγώ θυμάμαι και ακριβώς την ημερομηνία Γιατί άλλες φορές κάναμε συνέχεια και τίποτα και πέρσι τον Νοέμβριο κάναμε μόνο μια φορά 12 Νοεμβρίου και πιάσαμε το μπουμπουκακι μας...Να είναι καλά τα παιδάκια μας και όλα τα παιδιά του κόσμου και εμείς να έχουμε υγεία να τα μεγαλώσουμε

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.mitrikosthilasmos.com/2015/11/polles-fores-o-thilasmos-erxetai-omorfa-kia-fysika-xoris-provlimata.html

αυτό έγραψα φραουλιτσα!

Καλά πολύ γέλασα με την πίτσα!!!

Evangelia πολυ ωραίο άρθρο..σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες αυτήν την τόσο όμορφη εμπειρία σου..συγκινήθηκα γιατί θυμήθηκα κ τα δικά μου..να σου ζησει ο κοριτσαρος.

Lonestar εμένα βγαζει ο μπέμπης μου δάκρυα, έχει κανα 2 βδομάδες που ξεκίνησε.

Φραουλιτσες άσε κι εγω πολυ κλαμα στην εγκυμοσύνη, εχω κλαψει γιατί εφαγε ο αντρας μου το τελευταιο αυγό Χαχα :tongue: κόλλημα με τ αυγα η δικια σου ε??? Πολύ γέλασα με το θα γινουμε πίτσα χααχαχ

Ουφ κορίτσια μια πεινα που μ εχει βρει τωρα 2 μερες εχω φαει οτι τρωγεται!! Δεν ζυγιζομαι εννοειται είχα μείνει στα + 4. Ο μπέμπης μου κανει εμετους τις τελευταίες μέρες και ειχε και πρασινα κακακια.τον πηγαμε στο γιατρο και μας ειπε μπορεί να είναι καμιά ιωσουλα θα το παρακολουθησουμε, ευτυχως πήρε κανονικα βάρος γύρω στα 30 γρ/ημέρα που ειναι το στάνταρ του.καλοκεφος είναι ευτυχώς αλλα κάθεται μονο αγκαλια τωρα που ειναι αρρωστουλης.περιμενω τον αντρα μου να τον κρατήσει λιγο να κάνω κανενα μπανακι και μα σκουπισω.με το ζορι απλωσα 2 πλυντηρια και μαγειρεψα κοτοπουλακι με πατάτες. Τι μαγειρεψατε εσείς σμρ??? Οφου πολυλογια με επιασε καλε! Χχαχα:D

c6vNp3.png

Κορίτσια πέρσυ τέτοιο καιρό έπαιρνα ορμόνες έκανα ενέσεις κ έτρεχα κάθε μέρα Αθήνα να δω την ανάπτυξη των ωαρίων μου!!! Τι κλάμα θέε μου...οι ορμόνες μου είχαν δημιουργήσει κατάθλιψη.οδηγούσα κ έκλαιγα!Πήγαινα σουπερ μαρκετ δεν έβρισκα ζαγόρι και έκλαιγα!Ακουγα και το μυστικό της Βελετσιανου κ τουμπανο τα μάτια!Και τώρα κοιτάω αυτά τα ματάκια και δεν πιστευω ότι είναι πραγματικότητα!

ποπο τι περασες κι εσυ και ολες οσες εκαναν εξωσωματικη..αλλα τα μωρακια σας αποζημιωνουν και με το παραπανω!!

εμεις σαν χτες ξεκινησαμε επαφες..ημουν τοσο απαισιοδοξη,σιγουρη οτι τζαμπα προσπαθουμε και οτι σιγουρα θα κανουμε εξωσωματικη γιατι εχω πολλους παραγοντες υπογονιμοτητας..ειχαμε πρασπαθησει κι αλλη μια φορα ανεπιτυχως.. οταν εμεινα δε το πιστευα εκανα 3 τεστ..αφου φανταστειτε περσυ οκτωβρη -νοεμβρη εκανα ειχα τρελαθει στο περσοναλ,εκανα συνεχεια ελλειπτικο και διαδρομο ειχα παει και σε διαιτολογο,το χα βαλει σκοπο να γινω κορμαρα:tongue:τελικα εγινα για κανα 2μηνο χαχα! τωρα ειμαι 10+αλλα δε με νοιαζει εχω τον μπεμπαρο μου!

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

Και συνέχιζω... για βαφτιση που λετε κι εγώ ξερω οτι πληρώνει το ζευγαρι.φυσικα αν οι γονείς ομως θέλουν να καλέσουν οποιο συγγενη έχουν λογικο ειναι να συνεισφέρουν! Καλο ειναι να μιλάμε ανοιχτα για αυτά να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Εμείς λέμε για τον Ιουλιο και τα σκεφτομαι ολα πολύ απλά, εχω σρο νου μου να τα κανω μονη μου.

Μαριανθη πως ειναι ο πορος στο στηθος σου πέρασε?

c6vNp3.png

ποπο τι περασες κι εσυ και ολες οσες εκαναν εξωσωματικη..αλλα τα μωρακια σας αποζημιωνουν και με το παραπανω!!

εμεις σαν χτες ξεκινησαμε επαφες..ημουν τοσο απαισιοδοξη,σιγουρη οτι τζαμπα προσπαθουμε και οτι σιγουρα θα κανουμε εξωσωματικη γιατι εχω πολλους παραγοντες υπογονιμοτητας..ειχαμε πρασπαθησει κι αλλη μια φορα ανεπιτυχως.. οταν εμεινα δε το πιστευα εκανα 3 τεστ..αφου φανταστειτε περσυ οκτωβρη -νοεμβρη εκανα ειχα τρελαθει στο περσοναλ,εκανα συνεχεια ελλειπτικο και διαδρομο ειχα παει και σε διαιτολογο,το χα βαλει σκοπο να γινω κορμαρα:tongue:τελικα εγινα για κανα 2μηνο χαχα! τωρα ειμαι 10+αλλα δε με νοιαζει εχω τον μπεμπαρο μου!

Οχι δεν εκανα εξωσωματικη...προκληση ωορρηξίας εκανα κ ειχαμε πει ότι θα ηταν η τελευταια φορα που προσπαθουσαμε ετσι κ θα ξεκινουσα γισ εξωσωματική...

Και δεν εκλαιγα στην εγκυμοσυνη αλλα στη προσπάθεια λογω των ορμονων που επαιρνα καθε μηνα...

εγκυος ημουν μεσα στη χαρα...δεν μου ετρωγε βεβαια κανεις τπτ

8NkSp3.png

μαχη ειναι 7 κιλα και 64 ποντους!διαβασα απο 6 βδομαδων μπορει να κανουν δακρυα,συνηθως στους 3 μηνες λεει αλλα μπορει να παει και 7..ηθελα να τη ρωτησω χτες και η χαζη το ξεχασα..μπορει να την παρω απο βδομαδα.. ο αντρας μου λεει αφου δεν το αφηνεις να κλαψει τι δακρυα θα βγαλει(δηλαδη το χω κακομαθει εννοει)

christi περαστικα σας!εγω ειχα παθει σοκ στο προηγουμενο εμβολιο που εκανε πυρετο,ηταν σαν το μαραμενο το καλο μου.σαυτο ευτυχως δεν εκανε αλλα δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ γιατι ειχα εγνοια..

εμενα τον προηγουμενο μηνα εβαζε 50γρ τη μερα τωρα εβαλε 30.

εμεις τη βαφτιση το 2017 λεμε να την κανουμε να ναι μεγαλος λιγο να εχει συμμετοχη,λεω εγω τωρα...

KPOzp2.png deXnp3.png

μαχη ειναι 7 κιλα και 64 ποντους!διαβασα απο 6 βδομαδων μπορει να κανουν δακρυα,συνηθως στους 3 μηνες λεει αλλα μπορει να παει και 7..ηθελα να τη ρωτησω χτες και η χαζη το ξεχασα..μπορει να την παρω απο βδομαδα.. ο αντρας μου λεει αφου δεν το αφηνεις να κλαψει τι δακρυα θα βγαλει(δηλαδη το χω κακομαθει εννοει)

christi περαστικα σας!εγω ειχα παθει σοκ στο προηγουμενο εμβολιο που εκανε πυρετο,ηταν σαν το μαραμενο το καλο μου.σαυτο ευτυχως δεν εκανε αλλα δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ γιατι ειχα εγνοια..

εμενα τον προηγουμενο μηνα εβαζε 50γρ τη μερα τωρα εβαλε 30.

εμεις τη βαφτιση το 2017 λεμε να την κανουμε να ναι μεγαλος λιγο να εχει συμμετοχη,λεω εγω τωρα...

Και εσένα θρεφταρακι είναι και εμένα η μπέμπα μου έτσι είναι 63 πόντους και 6700..εμεις ευτυχώς δεν είχαμε παρενέργειες από το εμβόλιο απλά είχε πρηστει λίγο το μπουτακι της εκεί που της το έκανε..Ε μωρέ θα βγάλει το μαναρακι μου δάκρυα..Μην αγχώνεσαι..πες του άντρα σου καλύτερα τι τον θες κλαψιαρη δεν χρειάζεται να κλαίει.καλα κάνεις και εγώ κακομαθημένη μου φαίνεται θα την κάνω αλλά δεν με νοιάζει όλα τα χατίρια θα της κάνω όλο αγκαλιά θα την πάρω και ας λένε ότι την έχω κακομαθει εμένα μου αρέσει.

ewKwp3.png

Καλημερα κοριτσια ομορφα.Δεν προλαβαινω να σχολιασω γιατι περιμενω τις τσουπρες να ρθουν απ το σχολειο αλλα μπηκα να μοιραστω μαζι σας αλλο ενα ευχαριστο νεο.Η αδελφουλα μου,που το καλοκαιρι ειχε μια αποβολη αν θυμαστε,ειναι ξανα εγκυος!!!Εχουν μονο μια εβδομαδα διαφορα με την κοπελα του αδελφου μου.Αυτο το καλοκαιρι θα γινει "του ανηψιου το καγκελο"-μακαρι να πανε ολα καλα μεχρι τελους και για τις δυο.Φραουλιτσες πολυ συγκινητικα αυτα που αναπολεις απ τον περσινο νοεμβρη...Αυριο το βραδυ οργανωσα ψησιμο στο τζακι με ολο το σοι,εννοω αδελφια και μπαμπα-αλλα εμεις μονοι μας ειμαστε δεκαπεντε ατομα-για να γινει κι η ανακοινωση της εγκυμοσυνης.Πολυ χαιρομαι.Φιλια σε ολες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Φραουλιτσες άσε κι εγω πολυ κλαμα στην εγκυμοσύνη, εχω κλαψει γιατί εφαγε ο αντρας μου το τελευταιο αυγό Χαχα :tongue: κόλλημα με τ αυγα η δικια σου ε??? Πολύ γέλασα με το θα γινουμε πίτσα χααχαχ

Ουφ κορίτσια μια πεινα που μ εχει βρει τωρα 2 μερες εχω φαει οτι τρωγεται!! Δεν ζυγιζομαι εννοειται είχα μείνει στα + 4. Ο μπέμπης μου κανει εμετους τις τελευταίες μέρες και ειχε και πρασινα κακακια.τον πηγαμε στο γιατρο και μας ειπε μπορεί να είναι καμιά ιωσουλα θα το παρακολουθησουμε, ευτυχως πήρε κανονικα βάρος γύρω στα 30 γρ/ημέρα που ειναι το στάνταρ του.καλοκεφος είναι ευτυχώς αλλα κάθεται μονο αγκαλια τωρα που ειναι αρρωστουλης.περιμενω τον αντρα μου να τον κρατήσει λιγο να κάνω κανενα μπανακι και μα σκουπισω.με το ζορι απλωσα 2 πλυντηρια και μαγειρεψα κοτοπουλακι με πατάτες. Τι μαγειρεψατε εσείς σμρ??? Οφου πολυλογια με επιασε καλε! Χχαχα:D

Μπράβο το μωράκι σας μια χαρά βάρος παίρνει και εμένα ενώ εαιρνε 45γρμ τώρα παίρνει 28γρμ..Τώρα δεν μπορούν να παίρνουν Όσο έπαιρναν σταθεροποιείται το βάρος τους..εμένα όταν είχα υπερπαραγωγή μου έκανε πράσινα κακά και εμετούς μερικές φορές Γιατί πεταγοταν σαν συντριβάνι το γάλα μήπως είναι και από αυτό;Όσο για τα κιλά κορίτσια εγώ τα έχασα όλα μην σας πω ότι είμαι και λιγότερο είχα πάει 68κιλα και τώρα είμαι 51..Δεν ξέρω τρώω κανονικά αλλά με έχει ξεζουμισει μάλλον η μικρή αλλά η χαλάρωση χαλαρωση

ewKwp3.png

Ηρθααααα!!!Διαβασα ελαχιστα σορι!!!Εχω νεααααα!!!Βαλαμε 220 γρ μεσα σε 9 μερες οποτε ναι τα χαπια μπιρας κανουν θαυματα παιδια!!!!Κατα τ αλλα ειμαι κατενθουσιασμενη για την Κυριακη μακαρι να μας κανει μια τετοια υπεροχη μερα θα σας στειλω φωτος!Α μονο αυτο κοριτσια σος η παιδιατρος που δουλευει κ στο παπαγεωργιου θεδνικης απαγορεψε το ριλαξ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!!Κανουν καμπουρα η καποια δεν αναπτυσσουν συμμετρικα κ τις δυο πλευρες οποτε το επιστρεφω στην κουνιαδα....Αλλαζουν συνεχεια τα δεδομενα να ψαχνεστε.Α ο Λουκας σχεδον γυρνα απο μπεουμυτα ανασκελα και αρχισε να σηκωνει το κεφαλι του μονος του στο ανασκελο οταν ειναι!!!Αντωνια συγχαρητηρια στην αδερφουλα μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη!Το καλοκαιρι η σειρα σου για ανακοινωση χαχα!!!!Φευγω γκρινιαζει συγνωμη που δε σχολιαζω άλλα διαβασα τα πρωτα μονοοοοο

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα κοριτσια!

να σας ρωτησω κατι στα γρηγορα γιατι ξαφνικα αγχωθηκα και ξεχασα χτες να ρωτησω τη γιατρο.εσας τα μωρα σας βγαζουν δακρυα?εμενα οχι!!!!!

Και εμένα βγάζει δάκρυα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Τι συγκινητικό μωρέ... Εγώ δεν ξέρω πότε έγινε η σύλληψη. Ξέρω μόνο ότι η πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου μου ήταν 10/11

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Περαστικούλια στον μπεμπάκο!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...