Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ευαγγελία μου εστειλες ενα άρθρο στο σαιτ μητρικός θηλασμός? Είμαι σίγουρη οτι ήσουν εσυ από την ιστορια που μας έχεις πει. Πολύ ωραιο μπράβο. ;)

Αχ βρε Μαριάνθη με συγκίνησες με το πινακακι

Εγώ ημουν, ναι!!!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευαγγελία μου εστειλες ενα άρθρο στο σαιτ μητρικός θηλασμός? Είμαι σίγουρη οτι ήσουν εσυ από την ιστορια που μας έχεις πει. Πολύ ωραιο μπράβο. ;)

Αχ βρε Μαριάνθη με συγκίνησες με το πινακακι

Και εγώ το διάβασα! Λες να είναι η Ευαγγελία; Έχει πάρα πολλές ομοιότητες για να είναι σύμπτωση. Μόνο το όνομα διαφέρει!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσια ερώτηση κόλαφος. ...απο ορεξη για σεξ πωωωως πατε????? Εγω δεν εχω πολυ ρε γμτ οι ορμονες του θηλασμου λέτε να φταινε?τον θέλω τον αντρα μου αλλα το σώμα δε νε βοηθαει ιδιαίτερα, μονο οταν επαιρνα αντισυλληπτικα τέτοια ανορεξία. Πφφφφ:confused:

Και εγώ δεν έχω όρεξη. Είχα διαβάσει ότι η ορμόνη που σχετίζεται με την ερωτική επιθυμία (δεν θυμάμαι πως την λένε) είναι μειωμένη στις γυναίκες που θηλάζουν για να μην υπάρξει σύντομα νέα εγκυμοσύνη. Για να μπορεί με άλλα λόγια η μαμά να είναι διαθέσιμη από κάθε άποψη στο μωρό της

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εγώ ημουν, ναι!!!

Μπράβο! Και εγώ είχα στείλει πριν καιρό την εμπειρία μου για να ενθαρρύνω τις μανούλες να μην εγκαταλείπουν τις προσπάθειες ακόμη και αν δεν τα καταφέρνουν από την αρχή

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Και εγώ το διάβασα! Λες να είναι η Ευαγγελία; Έχει πάρα πολλές ομοιότητες για να είναι σύμπτωση. Μόνο το όνομα διαφέρει!

Για την ακρίβεια Ευαγγελία είναι το βαφτιστικό μου αλλά Κέλλυ με φωνάζουν όλοι

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ερώτηση κόλαφος. ...απο ορεξη για σεξ πωωωως πατε????? Εγω δεν εχω πολυ ρε γμτ οι ορμονες του θηλασμου λέτε να φταινε?τον θέλω τον αντρα μου αλλα το σώμα δε νε βοηθαει ιδιαίτερα, μονο οταν επαιρνα αντισυλληπτικα τέτοια ανορεξία. Πφφφφ:confused:

Κι εγώ από όρεξη πολύ μετρια πράγματα!

Πρώτη φορά τέτοιο χάλι

c8i6p2.png

Για την ακρίβεια Ευαγγελία είναι το βαφτιστικό μου αλλά Κέλλυ με φωνάζουν όλοι

Και πως βγαίνει το Κέλλυ από το Ευαγγελία; Πάντως το Ευαγγελία σαν όνομα μου αρέσει πολύ περισσότερο. Γεμίζει το στόμα σου όταν το λες ;)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Και πως βγαίνει το Κέλλυ από το Ευαγγελία; Πάντως το Ευαγγελία σαν όνομα μου αρέσει πολύ περισσότερο. Γεμίζει το στόμα σου όταν το λες ;)

Απο μικρή έτσι με φωναζουν! Ωραίο και το Ευαγγελία αλλά σχεδόν κανείς δεν το λέει ολόκληρο

c8i6p2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εγώ από την μια νανουρίζω την μικρή και από την άλλη κάνω επανάληψη στα μαθήματα της νοηματικής που παρακολουθώ! χαχα Ούτε που το φανταζόμουν πόσα πράγματα ταυτόχρονα μπορώ να κάνω με το παιδί!

Έχετε χαιρετίσματα από τη ninaki. Έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και καθόλου ελεύθερο χρόνο. Είπε πως θα προσπαθήσει να μπει το σκ. Βασικά έχει και κάτι τρεξίματα με τον οαεδ γιατί δεν της δίνουν την 6μηνη άδεια με βάση την σύμβαση που έχει.

Αχ κορίτσια το Αναστασάκι έχει μεγαλώσει πάρα πολύ! Βάζει πολλές νέες κραυγούλες και μιλάει στα παιχνίδια του γυμναστηρίου! Νομίζω ότι αυτό θα είναι το επίτευγμα του άλματος. Βέβαια είχαμε και κάτι άσχημο. Την ζυγίσαμε σήμερα και μέσα σε 10 μέρες πήρε μόλις 50γρ... Ο άντρας μου λέει ότι μπορεί να φταίει που κουράστηκε στην Θεσσαλονίκη. Το ελπίζω. Γιατί από βδομάδα έχουμε εμβόλιο και δεν θα αντέξω πάλι να μου πει ο γιατρός ότι κάτι δεν πάει καλά...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εγώ από την μια νανουρίζω την μικρή και από την άλλη κάνω επανάληψη στα μαθήματα της νοηματικής που παρακολουθώ! χαχα Ούτε που το φανταζόμουν πόσα πράγματα ταυτόχρονα μπορώ να κάνω με το παιδί!

Έχετε χαιρετίσματα από τη ninaki. Έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και καθόλου ελεύθερο χρόνο. Είπε πως θα προσπαθήσει να μπει το σκ. Βασικά έχει και κάτι τρεξίματα με τον οαεδ γιατί δεν της δίνουν την 6μηνη άδεια με βάση την σύμβαση που έχει.

Αχ κορίτσια το Αναστασάκι έχει μεγαλώσει πάρα πολύ! Βάζει πολλές νέες κραυγούλες και μιλάει στα παιχνίδια του γυμναστηρίου! Νομίζω ότι αυτό θα είναι το επίτευγμα του άλματος. Βέβαια είχαμε και κάτι άσχημο. Την ζυγίσαμε σήμερα και μέσα σε 10 μέρες πήρε μόλις 50γρ... Ο άντρας μου λέει ότι μπορεί να φταίει που κουράστηκε στην Θεσσαλονίκη. Το ελπίζω. Γιατί από βδομάδα έχουμε εμβόλιο και δεν θα αντέξω πάλι να μου πει ο γιατρός ότι κάτι δεν πάει καλά...

Αχ πολυ μου αρέσει που κάνεις μαθήματα νοηματικής. Μου αρέσει η νοηματική απλα δεν ασχολήθηκα ποτέ. Μπράβο σου.

Τα μικρά μας μεγαλώνουν. Εμένα ειναι στην 12η βδομάδα αλλα ευτυχώς το άλμα το περνάει ήπια. Οι κραυγούλες δίνουν και πέρνουν... χεχε.. είναι όλα τα λεφτά τα νινάκια μας.

Όσο για τα κιλά... σε 10 μερες μονο 50; Σε ενα μηνα ποσο; δλδ απο την περασμένη φορά που πήγατε παιδίατρο, πόσο εχει πάρει. Και εγώ ανησυχώ.. γιατί εχει πάρει μονο 450 γραμμάρια ενω πριν επερνε γεματο 1 κιλο και ισως κατι ψιλα παραπάνω. Τωρα που πηγα να μου γράψει το εμβολιο η παιδίατρος, της ειπα.. και λεει ας περιμένουμε μια βδομάδα [που θα κανουν και το εμβολιο και βλεπουμε ποσο θα παρει. Δεν την ειδα επίσης πολυ ευχαριστημένη. Για να δούμε...! Πάτε και εσεις για το 2ο εμβόλιο ε; Στον 4 μηνα κάνουν λεει το επαναληπτικο του 1ου και κατι διαβάζω πως εχουν ελειψη σε κάποια εμβολια. Ελπίζω να μην την πατήσουμε. Βέβαια εξασφαλίζω και πηγαίνω νωρίς στο φαρμακείο για να τα βρώ και να μου τα κρατήσουν για οταν ειναι να τα κάνει.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Χαθηκαμε σημερα απ την παρεουλα μας.Απο ορεξη για σεξ κι εγω μετρια προς χαλια.Θελω να μαστε καλα σεξουαλικα για να μη χανουμε την αισθηση του ζευγαριου αλλα το μυαλο μου δεν ακολουθει.Μαριανθη αστα,αυτα με τα σογια και ποιος πλήρωνει τί ,με ξενερωνουν απιστευτα.Ισως να ναι καλυτερα που τους εχεις ολους μακρια γιατι αν συμβαινουν διαφορα σκηνικα κοντα το ζευγαρι φθειρεται.Φανταζομαι βρε κοριτσι ποσο δυσκολα θα περασε η οικογενεια σου οταν αρρωστησε ως μωρο ο αδελφος σου.Ευτυχως που το ξεπερασε,να ναι παντα καλα.Τωρα που χω παιδια,τετοιες καταστασεις ουτε να τις σκεφτομαι δε θελω.Οντως το βαρος που πηρε το αναστασακι ειναι λιγο για δεκα ημ.Δε ξερω τι αλλο να σου πω,το βαρος της ειναι ενα μονιμο αγχος και δικαιολογημενα.Εσυ βρε ανθη μου τί αγχωνεσαι?Πολυ καλο βαρος παιρνει,οσο μεγαλωνουν δεν παιρνουν πια κιλο,αλλιως θα γινονταν γιγαντακια.Ουτε η δικη μου παιρνει πολυ βαρος αλλα δε δινω σημασια πια.Εμενα στρουμπουλη μου φαινεται,οσο για τις φωνουλες και τα γελακια της τα χω χασει.Καλε αυτη θελει να μου μιλησει,πολυ καλη επικοινωνια εχουμε χα χα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Γεια σας κορίτσια μου τι όρεξη για sex εδώ μιλάμε για ξηρασία τρομερή και λες και είμαι παρθενα νοιώθω..Και όρεξη να είχα που εδώ που τα λέμε δεν έχω και πολύ πονάω οπότε πως να σου έρθει και η όρεξη..Τον επιθυμώ τον άντρα μου πολύ αλλά είναι αυτές οι ορμόνες ...Τέλος πάντων τι κάνετε πως είστε;Μαριάνθη μου όπως σου είπα και στο fb μην αγχώνεσαι την άλλη εβδομάδα θα είναι περισσότερα γρμ..Εσύ βρε άνθη μου τι αγχώνεσαι και γιατί η γιατρός δεν είναι αυχαριστημενη δεν γίνεται να περνούν κάθε μήνα κιλό και εμένα κιλό επερνε και τώρα πέφτει..Ή μαρουσκα τώρα δεν έχει την βάφτιση η κάνω λάθος;θα έχει ετοιμασίες το κορίτσι μας..Και εμένα Αντωνία μου η μικρή της μιλάω και προσπαθεί να μιλήσει όλο νάζια καιμχαμογελα είναι άσε που τώρα κάθεται στα πόδια της και όταν την έχω στο κρεβάτι ανάσκελα προσπαθεί να σηκωθεί σαν να πάει να σηκώσει λεκάνη δεν την σηκώνει αλλά το παλεύει . Ωραίες μέρες έχει και έτσι βγαίνουμε και τις βολτουλες μας..Σήμερα έχουμε κοτοσουπα και χθες έκανα μια υπέροχη μακαρονάδα με βαρονεφρι με ταλιατελες και σάλτσα κρέατος με λαχανικά..Αυτά από εμένα σας φιλώ..

ewKwp3.png

γεια σας κοριτσια

εμεις πηγαμε γιατρο σημερα πηραμε κοντα 1 κιλακι και 2 ποντους.τη ρωτησα ξανα για τα αιμαγγιωματα μου πε να μην ανησυχω.. καναμε και εμβολιο,ουρλιαξε ο καημενος..εμεις της γαστρεντεριτιδας δεν το καναμε γιατι λεει θηλαζω και δεν χρειαζεται.

α και μου πε να μην τον αφηνω να κοιμαται πανω απο 8ωρο(οχι οτι πιστευω οτι θα μου κοιμηθει ποτε τοσες ωρες.) για φαγητο δεν τη ρωτησα.εσεις εχετε ρωτησει?

μαχη-μελνταν ο θηλασμος προκαλει μειωμενη επιθυμια αλλα μου χουν πει περναει μετον καιρο..

μαριανθη ποτε δεν θα καταλαβω γιατι οι παππουδες δινουν τοσο μεγαλη σημασια στο ονομα..οσους θες να καλεσεις δικη σου ειναι η βαφτιση.στο γαμο τα ιδια σου εκαναν?πληρωσε ο καθενας τους δικους του ή τα πληρωσατε εσεις? εμας εδω τον γαμο τον πληρωνουν οι γονεις νυφης-γαμπρου μισα μισα και καλουν οποιον θελουν,αν εχουν χρηματα,αν δεν εχουν καλουν λιγα ατομα.. στη βαφτιση κανει οτι θελει το ζευγαρι τι δουλεια εχουν οι γονεις???

παντως ρε συ μην μπαινεις στη διαδικασια να την ζυγιζεις καθε λιγο,εναι νομιζω πολυ ψυχοφθορο,τις πανες να κοιτας..αφου θηλαζεις φουλ.

KPOzp2.png deXnp3.png

Γεια σας και από εμάς τις φραουλίτσες!!!!

Μάχη πολύ ωραία πράγματα μαγειρεύεις!!!

Ανθή μου αν ο άντρας σου εμενε μέχρι τα 42 με τη μαμα του δύσκολα τα πράγματα!

Τώρα καθε ζευγαρι είναι διαφορετικό κ ειναι λάθος να συγκρίνουμε!Κάθε άνθρωπος εχει τα δικά του καλά!Επίσης ανάλογα με τις περιστάσεις βγάζουμε προς τα εξω ένα διαφορετικό κομμάτι του χαρακτήρα μας...οπότε ποτέ δεν μπορεις να πεις ότι κπ τον ξέρεις απόλυτα!

Μαρούσκα παίρνεις ακόμα μαγια; Μη ξυπνήσουμε πίτσα ρε κορίτσι!!!

θελω κ εγω να διαβασω το αρθρο της ευαγγελίας!

8NkSp3.png

γεια σας κοριτσια

εμεις πηγαμε γιατρο σημερα πηραμε κοντα 1 κιλακι και 2 ποντους.τη ρωτησα ξανα για τα αιμαγγιωματα μου πε να μην ανησυχω.. καναμε και εμβολιο,ουρλιαξε ο καημενος..εμεις της γαστρεντεριτιδας δεν το καναμε γιατι λεει θηλαζω και δεν χρειαζεται.

α και μου πε να μην τον αφηνω να κοιμαται πανω απο 8ωρο(οχι οτι πιστευω οτι θα μου κοιμηθει ποτε τοσες ωρες.) για φαγητο δεν τη ρωτησα.εσεις εχετε ρωτησει?

μαχη-μελνταν ο θηλασμος προκαλει μειωμενη επιθυμια αλλα μου χουν πει περναει μετον καιρο..

μαριανθη ποτε δεν θα καταλαβω γιατι οι παππουδες δινουν τοσο μεγαλη σημασια στο ονομα..οσους θες να καλεσεις δικη σου ειναι η βαφτιση.στο γαμο τα ιδια σου εκαναν?πληρωσε ο καθενας τους δικους του ή τα πληρωσατε εσεις? εμας εδω τον γαμο τον πληρωνουν οι γονεις νυφης-γαμπρου μισα μισα και καλουν οποιον θελουν,αν εχουν χρηματα,αν δεν εχουν καλουν λιγα ατομα.. στη βαφτιση κανει οτι θελει το ζευγαρι τι δουλεια εχουν οι γονεις???

παντως ρε συ μην μπαινεις στη διαδικασια να την ζυγιζεις καθε λιγο,εναι νομιζω πολυ ψυχοφθορο,τις πανες να κοιτας..αφου θηλαζεις φουλ.

Εμένα είχε ένα πίσω στο κεφάλι αλλά της έφυγε ..ακριβώς κάτω από το κεφάλι..Μπράβο σας μεγαλωσατε πόσο είστε τώρα πόσα κιλακια πήγατε;Μια χαρά ένα κιλακι σε ένα μήνα είναι σούπερ βάρος αν και είναι αυτο που λες αν βρέχει πάνες είναι οκ Αφού θηλαζουμε φουλ..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...