Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μαγδα μπραβο που περνατε τοσο ωραια και με τα παιδια.Ετσι να εκμεταλλευομαστε τις λιακαδες οσες ειμαστε του "εξω" γιατι μετα θα τις ψαχνουμε με το τουφεκι.Εχει πεσει ερωτας με τον μεγαλο ε?Αντε να μη λιωσεις μετα...Εμενα η μελινα μου πε "εσυ παντρευτηκες τον καλυτερο μπαμπα,εγω τωρα ποιον θα παντρευτω"?Μαρουσκα μου ειναι καλυτερα ο φανης?Προσεχε με υη διαιτα συν την αποχη,θα σε ψαχνουν μου φαινεται οι αντρες σου.Μαρουσκα μου πριν τη μαμα μου δεν πιστευα στη μεταθανατια ζωη.Μετα ομως ενιωσα κι "ειδα" πραγματα που δυσκολα θα τα πιστευε καποιος.Αυτα συν την τεραστια αναγκη μου να πιστεψω οτι υπαρχει,για να μην τρελαθω,μ εκαναν να πιστεψω και να βρω δυναμη να συνεχισω.Μαχη μου,ναι αθηνά η μπουμπου,πολυ μου αρεσει,τωρα τελευταια παιζει πολυ το αθηναις,ειναι αλλο ονομα?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια... Και καλη εβδομάδα να έχουμε.

Μπήκα στα γρήγορα να σας ρωτησω ενημερωτικά πως πάει με τα κιλά των μωρών σας. Περνούν ικανοποιητικό βάρος σε 1 μήνα; Εμενα επερνε μέσο όρο ένα κιλό. Τωρα ομως ανησυχώ πολυυυυ διότι τον περασμένο μήνα γυρω στις 15-20 ήταν 5480 και σημερα που τη ζύγισα ειναι μόνο 5730. Πήρε πολυ λιγο εχω την εντύπωση....

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Μαγδα μπραβο που περνατε τοσο ωραια και με τα παιδια.Ετσι να εκμεταλλευομαστε τις λιακαδες οσες ειμαστε του "εξω" γιατι μετα θα τις ψαχνουμε με το τουφεκι.Εχει πεσει ερωτας με τον μεγαλο ε?Αντε να μη λιωσεις μετα...Εμενα η μελινα μου πε "εσυ παντρευτηκες τον καλυτερο μπαμπα,εγω τωρα ποιον θα παντρευτω"?Μαρουσκα μου ειναι καλυτερα ο φανης?Προσεχε με υη διαιτα συν την αποχη,θα σε ψαχνουν μου φαινεται οι αντρες σου.Μαρουσκα μου πριν τη μαμα μου δεν πιστευα στη μεταθανατια ζωη.Μετα ομως ενιωσα κι "ειδα" πραγματα που δυσκολα θα τα πιστευε καποιος.Αυτα συν την τεραστια αναγκη μου να πιστεψω οτι υπαρχει,για να μην τρελαθω,μ εκαναν να πιστεψω και να βρω δυναμη να συνεχισω.Μαχη μου,ναι αθηνά η μπουμπου,πολυ μου αρεσει,τωρα τελευταια παιζει πολυ το αθηναις,ειναι αλλο ονομα?

Αντωνία Μου δεν ξέρω αν έχει καμία σχέση αυτό το όνομα με το Αθηνα να σου πω την αλήθεια..Δεν τα πάω και πολύ καλά εγώ με αυτά..να ζήσεις να την θυμάσαι την μανούλα σου Αντωνία μου λυπάμαι πολύ..Αλλά αυτή από εκεί ψηλά σας βλέπει όλους και σας χαίρεται και είναι περήφανη και ειδικά για τον αδερφουλη σου..Έχω και εγώ έναν αδερφό μικρότερο στα 26 είναι και μένει μόνιμα Ρουμανία αλλά επειδή είμαστε η πολύ φτωχή οικογένεια τον μεγάλωσα εγώ γιατί οι γονείς μου δούλευαν από το πρωί μέχρι το βράδυ για να τα βγάλουμε πέρα και έτσι εκτός από την κόρη μου τον έχω λες και είναι γιος μου έχουμε καταπληκτική σχέση και κάθε φορά που κάνει κάτι είτε σπουδές είτε δουλειά νοιώθω απίστευτη περηφανια τον λατρεύω ...

ewKwp3.png

Καλησπέρα κορίτσια... Και καλη εβδομάδα να έχουμε.

Μπήκα στα γρήγορα να σας ρωτησω ενημερωτικά πως πάει με τα κιλά των μωρών σας. Περνούν ικανοποιητικό βάρος σε 1 μήνα; Εμενα επερνε μέσο όρο ένα κιλό. Τωρα ομως ανησυχώ πολυυυυ διότι τον περασμένο μήνα γυρω στις 15-20 ήταν 5480 και σημερα που τη ζύγισα ειναι μόνο 5730. Πήρε πολυ λιγο εχω την εντύπωση....

Δεν γινεται να παίρνουν κάθε μήνα το ίδιο βάρος κάποια στιγμή σταθεροποιείται..Και εμένα αυτή την φορά πήρε λιγότερο από τον προηγούμενο μήνα...Μην αγχωνεσαι

ewKwp3.png

Φυσικά και υπάρχει κάπου-κάπως η μανούλα σου μανάρι μου...Όταν σκέφτομαι τη γιαγιάκα μου κι ότι αν τελικά πάω κι εγώ στον Παράδεισο (γιατί η γιαγιάκα μου είναι εκεί σίγουρα, πέθανε την ίδια μέρα με το Χριστό, Μεγ.Πέμπτη) θα την ξαναδώ, νιώθω τόσο ευτυχισμένη!Μπορεί αυτό να σας ακούγεται κάπως αλλά πείτε μου σε κάποιον που έχασε αγαπημένο του πρόσωπο τι άλλο του δίνει ανακούφιση παρά να περιμένει να τον ξαναβρεί.....άσχετο...από σήμερα προσπαθώ να βάλω το μωρό μας σε πρόγραμμα και πάμε καλά, για να δούμε πώς θα πάει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Α και πάράλληλα με την αποχή Αντωνία κάνω κι αυτό που είπες με το δίωρο...;)

Μαρουσκα μου τι πρόγραμμα θα του φτιάξεις πες και σε μας..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Αντωνία Μου δεν ξέρω αν έχει καμία σχέση αυτό το όνομα με το Αθηνα να σου πω την αλήθεια..Δεν τα πάω και πολύ καλά εγώ με αυτά..να ζήσεις να την θυμάσαι την μανούλα σου Αντωνία μου λυπάμαι πολύ..Αλλά αυτή από εκεί ψηλά σας βλέπει όλους και σας χαίρεται και είναι περήφανη και ειδικά για τον αδερφουλη σου..Έχω και εγώ έναν αδερφό μικρότερο στα 26 είναι και μένει μόνιμα Ρουμανία αλλά επειδή είμαστε η πολύ φτωχή οικογένεια τον μεγάλωσα εγώ γιατί οι γονείς μου δούλευαν από το πρωί μέχρι το βράδυ για να τα βγάλουμε πέρα και έτσι εκτός από την κόρη μου τον έχω λες και είναι γιος μου έχουμε καταπληκτική σχέση και κάθε φορά που κάνει κάτι είτε σπουδές είτε δουλειά νοιώθω απίστευτη περηφανια τον λατρεύω ...

Kαταρχην υποκλινομαι στην αδερφουλα που αναγκαστηκε να ωριμασει προωρα...μακαρι τα παιδια μου να σου εμοιαζαν εστω κ λιγο κι ας μην εχουμε οικονομικα προβληματα ( οχι μεγαλυτερα δηλαδη απο μια συνηθισμενη ελληνικη οικογενεια)....Ευχομαι τις αρχες που πηρες απο το σπιτι να περασεις κ στην μικρη Αθηνα σας....Στα πεζα τωρα...προσπαθεις να βαλεις σε προγραμμα ενα μωρο που σου δειχνει οτι ειναι ετοιμο για κατι τετοιο...δηλ...κοιμαται πανω κατω ιδιες ωρες...νυσταζει ανα στανταρ ωρες κλπ...παρακολουθα το παιδι σου ακομη κ σημειωνε ποτε τρωει κοιμαται να δεις αν ειναι ψιλοστανταρ...εγω αυτο εκανα επι μια βδομαδα...βλεπω λοιπον πως κοιμαται για βραδυ μετα το μπανακι των 20.00 και γυρω στις 21.00. Ξυπνα μεταξυ 7-9 (αυτο ηθελε ρυθμιση...ετσι αποφασισα να τον ξυπναω 7.00).Κοιμαται μετα απο καμια ωρα (εκει εχω την ευκαιρια να φαω πρωινο να μαζεψω κουζινα να στρωσω κρεβατια κ να βαλω κανα πλυντηριο η σιδερο).ξυπνα τρωει κατα τις 11.00-11.30 παμε καροτσαδα ξανακοιμαται.επιστροφη αλλος ενας υπνος το μεσημερι κι ενας το απογευμα ιδανικα 18.00-18.30 μπανακι στις 20.00 υπνος 21.00.Σημερα πηγε πολυ καλα να δω αυριο....Ετσι κ το πρωινο μου τρωω σαν ανθρωπος κ το βραδυ εχω ξεμπερδεψει ως τις 21.00 με παιδομαζωμα κι υπνους....Και μετα κατακοπη στο κρεβατι μου οπως τωρα!Καληνυχτα κοριτσια!!!Α μονο κατα τις 4-5 θα σηκωθω να τον θηλασω...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Περδικι ο Φανης πηγε κ.μπαλα σημερα κανονικα σχολειο οχι.Ποια διαιτα χαχα...αποχη ναι διαιτα οχι χαχα....Τις ηλιολουστες μερες τις λατρευω....αυτο το φως που λουζει το σπιτι απο παντου...τα ρουχα που στεγνωνουν γρηγορα χαχαχα....καροτσαδες με το Λουκινι στην πολη....ποτε θα ερθουν Χρισυουγεννα;;;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Kαλησπέρα κορίτσια!!! έχουμε πζθει βλέπω όλες με τα γλυκούλια μας!!! Το σκ μας ήταν κ μας πολύ ωραίο, πήγαμε οικογενειακώς κ με άλλες οικογένειες με παιδιά στη γιορτή της αεροπορίας σε στρατόπεδο, ενθουσιάστηκε ο μεγάλος μου κ γω επίσης μαζί του!!! με αγκαλιάζει κ με φιλάει συνέχεια... πάει το χάσαμε!!!

έχει φανταστικές μέρες με ήλιο δε συμμαζευόμαστε με τιποτα! χτες απο καφέ σε φαί κ ξανά καφέ κ με τα παιδιά! Μελνταν πόσο δίκιο έχεις η οικογενειακή ευτυχία αυτό είναι η ζωή μας από τη στιγμή που τα αποκτάμε...τέλος!

ο μικρός πάνω που συνέρχεται από μύξα κλασικά αρχίζει βήχας, αλλά όχι ανησυχητικός, μια χαρά κοιμάται... πήγα λίγο κ στο γιατρό για ασφάλεια κ μου τον μέτρησε στα κιλά μόνο γιατί την άλλη εβδομάδα είναι για εμβόλιο... είναι 6100 γρ μέσα σε 25 μέρες δηλ πήρε 700 γρ.. καλά του φάνηκαν! Κ γω που νόμιζα ότι θα έχουμε θέμα γιατί κάνει μόνο 6 γέυματα,,,έστρωσε τελείως δηλαδή...εεε κ αυτή είναι η ευτυχία,,,,,φακές σήμερα,,,άσχετο...

Μια χαρα ο μπεμπουλης σας εμενα ολα τα κιλα σας μου φαινονται σουπερ γουαου δηλαδη!!!ευαισθησια στα λαιμακια ο μικρος λες;αχ κοριτσι εσυ κι η Αντωνια στα γιαννιτσα να μετακομισετε...η πολη Του Καφε χαχα...εγω μονο δεν βγαινω...χαμος γινεται εδω απο κοσμο...ειδικα σε τετοιες μερες....ολοι σαν τα σαλιγκαρια βγαινουν χαχα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Kαταρχην υποκλινομαι στην αδερφουλα που αναγκαστηκε να ωριμασει προωρα...μακαρι τα παιδια μου να σου εμοιαζαν εστω κ λιγο κι ας μην εχουμε οικονομικα προβληματα ( οχι μεγαλυτερα δηλαδη απο μια συνηθισμενη ελληνικη οικογενεια)....Ευχομαι τις αρχες που πηρες απο το σπιτι να περασεις κ στην μικρη Αθηνα σας....Στα πεζα τωρα...προσπαθεις να βαλεις σε προγραμμα ενα μωρο που σου δειχνει οτι ειναι ετοιμο για κατι τετοιο...δηλ...κοιμαται πανω κατω ιδιες ωρες...νυσταζει ανα στανταρ ωρες κλπ...παρακολουθα το παιδι σου ακομη κ σημειωνε ποτε τρωει κοιμαται να δεις αν ειναι ψιλοστανταρ...εγω αυτο εκανα επι μια βδομαδα...βλεπω λοιπον πως κοιμαται για βραδυ μετα το μπανακι των 20.00 και γυρω στις 21.00. Ξυπνα μεταξυ 7-9 (αυτο ηθελε ρυθμιση...ετσι αποφασισα να τον ξυπναω 7.00).Κοιμαται μετα απο καμια ωρα (εκει εχω την ευκαιρια να φαω πρωινο να μαζεψω κουζινα να στρωσω κρεβατια κ να βαλω κανα πλυντηριο η σιδερο).ξυπνα τρωει κατα τις 11.00-11.30 παμε καροτσαδα ξανακοιμαται.επιστροφη αλλος ενας υπνος το μεσημερι κι ενας το απογευμα ιδανικα 18.00-18.30 μπανακι στις 20.00 υπνος 21.00.Σημερα πηγε πολυ καλα να δω αυριο....Ετσι κ το πρωινο μου τρωω σαν ανθρωπος κ το βραδυ εχω ξεμπερδεψει ως τις 21.00 με παιδομαζωμα κι υπνους....Και μετα κατακοπη στο κρεβατι μου οπως τωρα!Καληνυχτα κοριτσια!!!

Μαρουσκακι μου σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια μακάρι τα παιδιά σου να σου μοιάσουν και να πάρουν τι; δικές σου αρχές Γιατί είσαι πολύ αξιόλογο άτομο και είμαι σίγουρη ότι είσαι καταπληκτική μανούλα..μακάρι να μπορέσω να περάσω έστω και στο λίγο κάποιες αρχές στην αθηνουλα μου αλλά επειδή θέλω το παιδί μου να μην στερηθεί αυτά Πιτ στερηθηκα εγώ μάλλον θα την κακομαθω..Δεν στερηθηκα ποτέ όμως την αγαπη και τα χάδια στερηθηκα υλικά πράγματα...ας περάσουμε στο θέμα μας..μαρουσκα μου εγώ σε τι πρόγραμμα να την βάλω κάθε φορά μου κάνει κάτι καινούργιο ..Πριν λίγο καιρό το τελευταίο της γεύμα ήταν στις 9οποτε μετά από λίγο κοιμόταν από 2,5-3ωρες ξτπναγε έτρωγε μέχρι στις 8 το πρωί η ίδια κατάσταση τώρα μου κοιμάται για βράδυ και στις 11 και ξυπνάει κάθε δίωρο και το πρωί κοιμάται μισαωρα το πολύ 40λεπτα..τι να της κάνω;καληνύχτα γλυκιά μανούλα όνειρα γλυκά με τα αγγελούδια σου

ewKwp3.png

Μαρουσκακι μου σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια μακάρι τα παιδιά σου να σου μοιάσουν και να πάρουν τι; δικές σου αρχές Γιατί είσαι πολύ αξιόλογο άτομο και είμαι σίγουρη ότι είσαι καταπληκτική μανούλα..μακάρι να μπορέσω να περάσω έστω και στο λίγο κάποιες αρχές στην αθηνουλα μου αλλά επειδή θέλω το παιδί μου να μην στερηθεί αυτά Πιτ στερηθηκα εγώ μάλλον θα την κακομαθω..Δεν στερηθηκα ποτέ όμως την αγαπη και τα χάδια στερηθηκα υλικά πράγματα...ας περάσουμε στο θέμα μας..μαρουσκα μου εγώ σε τι πρόγραμμα να την βάλω κάθε φορά μου κάνει κάτι καινούργιο ..Πριν λίγο καιρό το τελευταίο της γεύμα ήταν στις 9οποτε μετά από λίγο κοιμόταν από 2,5-3ωρες ξτπναγε έτρωγε μέχρι στις 8 το πρωί η ίδια κατάσταση τώρα μου κοιμάται για βράδυ και στις 11 και ξυπνάει κάθε δίωρο και το πρωί κοιμάται μισαωρα το πολύ 40λεπτα..τι να της κάνω;καληνύχτα γλυκιά μανούλα όνειρα γλυκά με τα αγγελούδια σου

Αν χορτασες αγαπη κ χαδια εισαι ευτυχισμενη κ πληρης κοριτσι μου....να τα βρασουμε τα υλικα αγαθα....η αγαπη κι ο σεβασμος δεν κερδιζονται με τα πλειστεισον και τα ταμπλετς. οσο για το προγραμμα της Αθηνουλας θα σου δειξει εκεινη ποτε μπορει...μη σκας...καλημερα σε ολες ξυπνησε ( στα 45 λεπτα αντι μιαμιση ωρα οπως χθες αλλα το προγραμμα ειναι ευελικτο χαχα)....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια και μωρακια.Τι κανετε?Εμεις μια χαρα.Εχω σηκωθει και πινω καφεδακι στο τζακι,εξω λιακαδα - αλλα ετσι το αναψα για εφε χα χα.Τα κοριτσουδια τα μεγαλα κι ο μπαμπας κοιμουνται ακομη.Δεν τις πηγαμε σχολειο,ο μπαμπας θα παει το απογευμα για δουλεια και θα παμε βολτιτσα,να τις δει κι αυτος,να τις χαρει.Η καρπουζελα ειναι ξυπνια εδω μαζι μου.Μαχη μου να τον χαιρεσαι υον αδελφουλη σου και παντα να τον καμαρωνεις.Σου φυγε μακρια ομως ε?Δεν πειραζει,αν ειναι ευτυχισμενος εκει,τι να κανεις?Την εχει δει την αθηνουλα?Μαρουσκακι κι εκει λιακαδες και καροτσαδες ε?Εσυ το αναβεις το τζακι με μωρο?Τι τρωυε σημερα?Εμεις θα φαμε εξω οποτε παει κι αυτο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερα κοριτσια και μωρακια.Τι κανετε?Εμεις μια χαρα.Εχω σηκωθει και πινω καφεδακι στο τζακι,εξω λιακαδα - αλλα ετσι το αναψα για εφε χα χα.Τα κοριτσουδια τα μεγαλα κι ο μπαμπας κοιμουνται ακομη.Δεν τις πηγαμε σχολειο,ο μπαμπας θα παει το απογευμα για δουλεια και θα παμε βολτιτσα,να τις δει κι αυτος,να τις χαρει.Η καρπουζελα ειναι ξυπνια εδω μαζι μου.Μαχη μου να τον χαιρεσαι υον αδελφουλη σου και παντα να τον καμαρωνεις.Σου φυγε μακρια ομως ε?Δεν πειραζει,αν ειναι ευτυχισμενος εκει,τι να κανεις?Την εχει δει την αθηνουλα?Μαρουσκακι κι εκει λιακαδες και καροτσαδες ε?Εσυ το αναβεις το τζακι με μωρο?Τι τρωυε σημερα?Εμεις θα φαμε εξω οποτε παει κι αυτο.

Καλημέρα κορίτσια!! μελνταν πολυ ωραίο πρόγραμμα για σήμερα...!!!

έχω κ γω έναν αδερφούλη 8 χρόνια μικρότερο κ είχε δύο μαμάδες, τη μαμα μας κ μένα!!! έχουμε τέλειες σχέσεις, μου τα λέει όλα,,, αλλά λείπει κ αυτός εξωτερικό μόνιμα,,,έχω σκάσει,,αλλά περνάει καλά, τι να τον κάνουμε, είχε όνειρα!!

κορίτσια το μωρό μου καρκαρίζει όταν το γαργαλάω, αλλά ακόμα δεν έχει πιάσει αντικείμενο...μόνο πάει να τα πιάσει,,, περιμένω να ξυπνήσει για να τον ζουλήξω...αχ

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Μια χαρα ο μπεμπουλης σας εμενα ολα τα κιλα σας μου φαινονται σουπερ γουαου δηλαδη!!!ευαισθησια στα λαιμακια ο μικρος λες;αχ κοριτσι εσυ κι η Αντωνια στα γιαννιτσα να μετακομισετε...η πολη Του Καφε χαχα...εγω μονο δεν βγαινω...χαμος γινεται εδω απο κοσμο...ειδικα σε τετοιες μερες....ολοι σαν τα σαλιγκαρια βγαινουν χαχα....[/Q

εγώ ήξερα πόλη του καφέ τη Λάρισα κ τα Τρίκαλα!, τελικά υπάρχουν πολλές!!! Ξέρω κ Γιάννενα κ άλλες,,,παντού καφεδάρες!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλημερουδια!!!Σημερα κοτοπουλο με μουσταρδα στο φουρνο κ τραχανουλι για αντρες κ μοσχαρι για μενα απο χθες μιαμ!Το τζακι το εχω στο υπογειο κ μπορουμε να το αναβουμε γτ εχει τζαμι κ κλεινει.αυτο μου ειχε απαντησει ο παπαβεντσης οταν ειχα μωρο τον Ανδρεα.αν δεν ειχε τζαμι δε θα το αναβα με τοσο μωρο...Τι ωραια σημερα με το μπαμπα σας φανταζομαι τι χαρα εχετε ολες!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μια χαρα ο μπεμπουλης σας εμενα ολα τα κιλα σας μου φαινονται σουπερ γουαου δηλαδη!!!ευαισθησια στα λαιμακια ο μικρος λες;αχ κοριτσι εσυ κι η Αντωνια στα γιαννιτσα να μετακομισετε...η πολη Του Καφε χαχα...εγω μονο δεν βγαινω...χαμος γινεται εδω απο κοσμο...ειδικα σε τετοιες μερες....ολοι σαν τα σαλιγκαρια βγαινουν χαχα....[/Q

εγώ ήξερα πόλη του καφέ τη Λάρισα κ τα Τρίκαλα!, τελικά υπάρχουν πολλές!!! Ξέρω κ Γιάννενα κ άλλες,,,παντού καφεδάρες!!!

Μαλλον...η χωρα του καφε επρεπε να γραψω αχαχαχα!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...