Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρονιά πολλά κορίτσια...Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική και με πολλα πολλά μωράκια...

Πριν χρονιά ,κάπου το 2015 όντας μόνο 25 χρόνων αποφάσησα να κάνω εξωσωματική...έχοντας ήδη ενα παιδάκι 9 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη,κ ένα εξωμήτριο επίσης από φυσιολογικγ συλληψη ,είπα τώρα που είμαι μικρή να μη χτυπάω τ κεφάλι μ στον τοίχο ...και ενώ έμεινα έγκυος παλληνδρομησε..Απογοητευτικά ,ναυάγησα κ οικονομικά και τα παρατησα.Τώρα λοιπόν που έφτασα στα 35 νιώθω  τόσο πολύ ξανά την επιθυμία ...Έκανα σαλπιγγογραφια πριν ένα χρόνο και την έκλεισα στην ντουλάπα.Πριν κάνα 2 μήνες πήγα σε γιατρό κ την έδειξα ,μου είπε υδροσαλπιγγα...Οπότε κάθε ενδεχόμενο για φυσιολογική σύλληψη εξέπνευσε .Σκέφτομαι να κάνω λαπαροσκόπηση κ έπειτα εξωσωματική..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε ,αν κάνουν λαπαροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο...κ έπειτα τη γνώμη σας για φυσικό κύκλο..Να σημειώσω ότι μένω επαρχία και 2  ώρες από Θεσσαλονίκη κ Γιάννενα..Την μια σάλπιγγα την έχω αφαίρεσει από την εξωμήτρια κύηση στο Παπαγεωργίου ...

Γενικά ενώ ξέρω τη διαδικασία ,πελαγωνω.Λες και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...Με πιάνει πανικος

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημεραααα!!!Βλεπω λιγο πολυ ολες κατι θα κανετρ το σκ ε;Εμεις παλι περιμενουμε το σκ να χουχουλιασουμε ολοι μαζι σπιτι( δηλαδη εγω το περιμενω, ο ανηρ οχι με τα 4 σπιτι χαχα) αφου ολη τη βδομαδα με ποδοσφαιρα κι αγγλικα χανομαστε....Για σημερα κι εγω λεω σαρδελιτσα στη γκριλιερα εκτος κι αν ψησει εξω ο αντρας μου, αχ εκεινες τις κουτδομουριτσες πολυ τις ζηλεψα μιαμ...ρε κοριτσια το βραδυ τρωτε κανονικο φαγητο;εμεις οχι ποτε...τα παιδια θα φανε δημητριακα με γαλα η ψωμι με μελι η με γκουντα ζαμπον κ γαλα.Κατι τετοιο κι εμεις...μου κανει εντυπωση οταν ακουω δυο φαγητα τη μερα...Ταξιδια....Το πιο ωραιο ταξιδι μας ηταν οδικως στην Πολωνια και περυσι και το 2007....Εκεινη η Σλοβακια...δεν υπαρχουν οι ομορφιες της...διαδρομη μεσα απο δεντρα αχ...Εμεις για το καλοκαιρι λεμε να παρκαρουμε για ενα διμηνο σε μπανγκαλοου μεσα σε καμπινγκ εδω γυρω ωστε το πρωι ο συζυγος να φευγει δουλεια και το απογευμα θαλασσιτσα καθε μερα για τα παιδια....απο το να τα εχω μονη μου στα Γιαννιτσα χιλιες φορες διπλα στη θαλασσα...Καλα ε το σαιτ που μου εγραψε η Κριστι εχει πααααρα πολλες ωραιες συνταγες...πολυ παιζει το γαλα καρυδας ειδα...που το βρισκουμε αυτο;;;;Ευαγγελια εσυ θα ξερεις σιγουρα αλλα τωρα εχεις ευχαριστες ασχολιες χαχα....βγηκατε;πως ηταν;;;αραγε η Μαριανθη δοκιμασε να αφησει το Αναστασακι;παιδια το Λουκακι στη μαμα μου δυο φορες που τον αφησα ξυπνιο εσκασε στο κλαμα....με ηθελε το αγορι μουυυυυ....και ναι ο μεγαλος ειναι ολοιδιος εγω....απο το μπαμπα πηρε μονο το επιθετο αχαχαχα....το Λουκακι μου εκανε κακα μες στον υπνο ευτυχως ξανακοιμηθηκε...απο τις 9 κοιμαται να μην το ματιαξω...αλλα καθε βραδυ δυομισι ξυπναω τον θηλαζω κ μετα ξανα στις πεντε ελπιζω να δω διαφορα...αν κι αυτο το μηνα δεν αλλαξει κατι μετα θα το δεχτω οτι ειναι το σκαρι του αλλα πρωτα να εξαντλησω οτι δοκιμασα τα παντα....Καλη μερα να εχουμε ολες!!!!

Ο αδερφός μου μένει Ρουμανία μόνιμα τώρα ειδικά που ερωτεύτηκε κιόλας τον βλέπω να μείνει εκεί και σε όλα αυτά τα μέρη που λες έχουν πάει με το αμάξι και μου έχει ότι είναι απίστευτα στην Σλοβακία..οπότε να μεγαλώσει λίγο το κοριτσάκι μας και θα πάμε...Εμείς είχαμε τροχόσπιτο πολλά χρόνια στον Πλαταμώνα στο camping στο παλιό του εοτ ..Και μετά στην σκοτινα ..πιστεύω ότι πέρασα τις πιο ωραίες διακοπές έτσι από παιδί στο camping..θα το ευχαριστηθούν τα παιδιά άσε που θα παίζουν ελεύθερα και ξεγνοιαστα...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου!

Mόλις ξυπνήσαμε κι εμείς, και αφού παίξαμε με τη μπέμπα στο κρεβάτι ο άντρας μου σηκώθηκε να φτιάξει πρωινό κι εγω θηλάζω και χαζεύω. Μάλλον ρύθμισα την υπερπαραγωγή κορίτσια, πλεον κανουμε κακα στο σωστό χρώμα και με σποράκια. Δεν χορταίνει ομως τώρα πάντα από το ένα στήθος και πρέπει να δίνω και το άλλο σε ένα γεύμα. Είναι φυσιολογικό τώρα αυτό για μωρό 3 μηνών; Μηπως το παραρυθμισα και μειώθηκε;; Βλεπω ολες με το θηλασμό έχουμε τα θεματα και τις απορίες μας!

Κριστι πώς είσαι σήμερα; Περασε ο φραγμένος πόρος; Πώς το αντιμετώπισες;

Μαρουσκάκι τί ωραία ταξίδια ακούω! Aχ πόσο μου έλειψαν! Mε τη μικρή εχουμε τόσο καιρό να πάμε καπου. Εγω φωτό δεν ελαβα παρεμπιπτόντως!

Ποπακι σου εφυγε ενα βαρος με το αιμαγγειωμα ε; Θα φυγει γρηγορα μωρε και ουτε που θα το θυμαστε μετα.

Μαριανθη πώς περνάς στην πατρίδα!! Φαε μια μπουγατσα και για μενα! Nαι Χαλκιδικη σκεφτομαστε για τη βαφτιση, μαλλον προς Αφυτο, για να ερθουν οι συγγενεις του αντρα μου απο το εξωτερικο και να το συνδυασουμε καπως με μπανια.

Μαχη αυριο που θα φτιαξεις μουσακα στειλε ενα κομμάτι!

Meldan μου πώς ειναι τα κορίτσια σου σήμερα; Τι βολτες θα κανεις πάλι το σκ; Σιγουρα καπου θα πας!

Nοβεμπερ κι εμενα μου αρεσει το Μαγδαληνη σαν ονομα, ετσι ολοκληρο.

Εγώ βγηκα χθες για ποτάκι και ενιωσα αλλος ανθρωπος. Ντυθηκα, περιποιηθηκα, βγηκα χωρις αγχος. Το μωρο ουτε βλεφαρο δεν επαιξε οσο ελειπα. Πολυ ωραια περασαμε, γελασαμε κουτσομπολεψαμε! Aυριο φευγει η φιλη μου και δευτερα ερχεται η αδερφη μου. Θα μου κανει παρεα τωρα που λειπει ο αντρας μου. Παντως αν μου το λεγανε πριν ενα μηνα που ειχα το μωρο κολλημενο πανω μου οτι συντομα θα βγαινω για ποτακια και φαγητο χωρις το παιδι δεν θα το πιστευα. Οσο ημουν σε εκεινη τη φαση πιστευα οτι δεν θα τελειωσει ποτε. Και μας παει καλα μεχρι στιγμης, ευτυχως γιατι βαριεμαι πολυ τα μπιμπερο και τα θηλαστρα. Το πιστευετε ομως οτι οταν γυριζω νιωθω οτι μου ελειψε;

c8i6p2.png

Κοριτσια εγω Σλοβακια εχω πάει μονο στην πρωτευουσα και δεν μου αρεσε! Mαρουσκακι εσυ που ειδες και κατι παραπανω, η υπολοιπη χωρα ειναι τοσο ωραια;

Μαχη αφου εχεις τον αδερφο σου κατα εκει εννοειται να το βαλεις στο προγραμμα να κανεις ταξιδια σε εκεινα τα μερη

c8i6p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε;Εμείς Καλά αλλά βρε κορίτσια μου τι είναι αυτό πολλές φορές μου ξυπλαει εδώ και 2 μέρες το βράδυ και καλά ευτυχώς την έχουμε στο κρεβάτι μαζί μας και με το που την ψιλοακουω της δίνω βυζακι και μετά πάλι νάνι αλλά τι πράγμα είναι και αυτό θέλω έστω να ξυπνάει στο τρίωρο..Ο άντρας μου χθες που κάναμε γυμναστικουλα μου είπε άντε τώρα να κάνουμε και το δεύτερο και του λέω ούτε να το σκέφτεσαι τόσο γρήγορα,δεν θέλω ακόμη...βρε κορίτσια πολύ ξηρασία και Πολύ στενό έχει γίνει το πράμα μου Τι θα γίνει παρθένα έγινα πάλι..εσείς τι μαγειρεύετε σήμερα εγώ θα κάνω παστίτσιο ριγκατονι με κιμά γαλοπούλας και μπέικον απίστευτο.....Μαριάνθη να περάσετε ομορφα

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Τι νεογέννητο μαρη ποτέ θα φτιάξει όταν θα πάει σχολείο;θα μου χει σαλτάρει μέχρι τότε..Δεν το έχω φτιάξει Γιατί δεν ξέρω και περιμένω να,μου το φτιάξει ο άντρας μου αλλά και αυτός με έχει γράψει..Ά εγώ της κάνω κάθε μέρα πλησεις με ορο έτσι μου έχει πει η παιδίατρος.. .μαρουσκακι ρίξε καμία ιδέα τι να μαγειρέψω σήμερα. Έχω λίγα φασολάκια αλλά να,κάνω και κάτι αλλο

μαχη μηπως καθε μερα ειναι υπερβολικο?εμενα φαντασου μου χε πει μονο 5 ml να του βαζω τη μερα?γιατι ο πολυ ορος παει στο στομαχακι τους και το γεμιζει

KPOzp2.png deXnp3.png

Α να σας πω και τα ευχαριστα νεα μας εκτος απ την γκρινια μου.Ο αδελφος μου πηγαν στο γιατρο και δειχνουν ολα πολυ καλα.Ειναι νωρις βεβαια αλλα ελπιζω να συνεχισουν ετσι.Μαριανθη μου δεν με απασχολει πολυ το αν το μωρο ειναι 5500 κιλα ενω οι αλλες ηταν εξι κιλα.Σιγα,αλλο παιδι αλλη αναπτυξη,απλως με παραξενευει λιγο το πώς νιωθω το στηθος μου.Ειδικα απο το αριστερο νομιζω οτι ποτε δεν χορταινει και για καποιο λογο δεν τη βολευει αυτη η μερια να χαλαρωσει και να το απολαυσει οπως κανει στο δεξι.Δεν σκεφτομαι προς το παρον να παρω κατι,οσο τη βλεπω ηρεμη,ηρεμω κι εγω.

ολα να πανε καλα με το νεο μωρακι! βρε ετσι που τα περιγραφεις νομιζω οτι απλα εχει εδραιωθει ο θηλασμος, σαυτες που χουν ξαναθηλασει γινεται πολυ γρηγορα

KPOzp2.png deXnp3.png

Αχ ολα καλα με το εμβρυακι σας μπραβοοοο!!! Χρονια πολλα για την καρπουζελα σημερα!!Αντωνιτσα κι εμενα αν ειχε παρει δυομισι κιλα απο τη γεννηση ηρεμη θα ημουν καλα κανεις...εμενα ομως γεννηθηκε 3430 κι εχει βαλει εναμισι κιλο σε ενα τριμηνο γι αυτο θορυβηθηκα...ωραιο φαγητο εφτιαξες σημερα μιαμ μιαμ χαχαχα!!!!

μαρουσκα το χω διαβασει και γω αυτο με την αλλεργια.. και καποιο αλλο παιδακι σου δεν ειχε αλλεργια?εχω διαβασει οτι στα αδερφια ειναι συχνηβλεννες και αιμα δεν βλεπεις ε?

KPOzp2.png deXnp3.png

Γεια σας κοριτσια.Μ επιασε η προκοπη σημερα.Εχω κανει μινι γενικη,πραγματα που χα αχτι και τωρα τα χαιρομαι.Τα κοριτσια επαιξαν χωρις πολλους τσακωμους και τα νευρα μου επανηλθαν στα ισα τους.Ο μπαμπακας μου χθες κρατησε τη δαναη και το μωρο!!!και πηγα βολτα με την κουμπαρα μου.Σαν χαζα καναμε απ τη χαρα μας που δεν ειχαμε μαζι κανενα παιδι.Ο μπαμπας μου την ταισε και την κοιμισε μια χαρα.Ευαγγελια μου πολυ ωραια η βολτιτσα σας ε?Χαιρομαι που καθισε καλα η μικρη και δεν στο χαλασε.Με το καλο να υποδεχθεις και την αδελφουλα σου.Το απογευμα παμε παιδοτοπο αλλα δε θα παρω δαναη γιατι ειναι αρκετα καλυτερα και δε θελω να ξανακολλησει κατι.Οχι τιποτα αλλο,να παει σχολειο τη δευτερα να ξαναβρω λιγη ησυχια.Το βραδυ ισχυει ακομη η βολτα με τον αντρα μου.Μαχη ωραιο ακουστηκε αυτο το παστιτσιο,της αργυρως ειναι?Εγω εφτιαξα μπριζολες με πατατες και μια μεγαλη σαλατα με κουνουπιδι,μπροκολο,καροτα,κολοκυθια και πατατα.Χορταστικο και υγιεινο.Μαριανθη μου καλά να περασετε,να απολαυσουν κι οι παππουδες τη μπεμπα.Ευαγγελια φανταστικη θα ναι η βαφτιση στην χαλκιδικη.Η εκκλησια θα ναι κοντα στη θαλασσα?Μαρουσκα πως πηγε η πρωτη μερα αποχης?Τι εφαγες?Καλα χουχουλιασματα,παντως εδω ο καιρος ειναι ηλιολουστος,δεν με προδιαθετει πολυ για σπιτι.Φιλια σε ολες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κοριτσάρα χθες το απόγευμα ήρθαμε Θεσσαλονίκη, οπότε όλη την ώρα ήμουν μαζί με το Αναστασάκι. Ακόμη δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω. Πάντως οι παππούδες είναι πολύ πιο ήρεμοι αυτή την φορά. Να μην τους ματιάξω. Βέβαια και το παιδί είναι πιο μεγάλο τώρα και αντέχει περισσότερο τα παιχνίδια και τις αγκαλιές. Αχ μακάρι αυτή την φορά να γυρίσουμε σώοι και αβλαβείς με ωραίες αναμνήσεις. Θα κάτσουμε βέβαια μια βδομάδα. Μας έλειψε πολύ η πατρίδα! Αχ μου ήρθε τώρα μια ιδέα. Marouskaki και μια άλλη κοπέλα που είναι Θεσσαλονίκη, θέλετε να βρεθούμε;

Μαριάνθη μου εγω μενω θεσνικη κ τα πρωινά ειμαι ψιλοφρι!!!στειλε για λεπτομερειες να βρεθούμε!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

μαχη μηπως καθε μερα ειναι υπερβολικο?εμενα φαντασου μου χε πει μονο 5 ml να του βαζω τη μερα?γιατι ο πολυ ορος παει στο στομαχακι τους και το γεμιζει

Εμένα μου είπε όρο κάθε μέρα στα ρουθουνακια αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια λίγο όσο λες πλαγίως τη; βάζω και βγαίνει από το άλλο ρουθουνακι ..Επίσης αν είναι μπουκωμενα αυτό που βοηθάει πολύ είναι ένα κρεμμύδι στα τέσσερα κομμένο δίπλα στην κούνια ή όπου έχουμε το μωρό..Ναι μην γελάτε θα βρωμάει λίγο το δωμάτιο αλλά το κρεμμύδι κάνει θαύματα

ewKwp3.png

Γεια σας κοριτσια.Μ επιασε η προκοπη σημερα.Εχω κανει μινι γενικη,πραγματα που χα αχτι και τωρα τα χαιρομαι.Τα κοριτσια επαιξαν χωρις πολλους τσακωμους και τα νευρα μου επανηλθαν στα ισα τους.Ο μπαμπακας μου χθες κρατησε τη δαναη και το μωρο!!!και πηγα βολτα με την κουμπαρα μου.Σαν χαζα καναμε απ τη χαρα μας που δεν ειχαμε μαζι κανενα παιδι.Ο μπαμπας μου την ταισε και την κοιμισε μια χαρα.Ευαγγελια μου πολυ ωραια η βολτιτσα σας ε?Χαιρομαι που καθισε καλα η μικρη και δεν στο χαλασε.Με το καλο να υποδεχθεις και την αδελφουλα σου.Το απογευμα παμε παιδοτοπο αλλα δε θα παρω δαναη γιατι ειναι αρκετα καλυτερα και δε θελω να ξανακολλησει κατι.Οχι τιποτα αλλο,να παει σχολειο τη δευτερα να ξαναβρω λιγη ησυχια.Το βραδυ ισχυει ακομη η βολτα με τον αντρα μου.Μαχη ωραιο ακουστηκε αυτο το παστιτσιο,της αργυρως ειναι?Εγω εφτιαξα μπριζολες με πατατες και μια μεγαλη σαλατα με κουνουπιδι,μπροκολο,καροτα,κολοκυθια και πατατα.Χορταστικο και υγιεινο.Μαριανθη μου καλά να περασετε,να απολαυσουν κι οι παππουδες τη μπεμπα.Ευαγγελια φανταστικη θα ναι η βαφτιση στην χαλκιδικη.Η εκκλησια θα ναι κοντα στη θαλασσα?Μαρουσκα πως πηγε η πρωτη μερα αποχης?Τι εφαγες?Καλα χουχουλιασματα,παντως εδω ο καιρος ειναι ηλιολουστος,δεν με προδιαθετει πολυ για σπιτι.Φιλια σε ολες.

Ναι αντωνιτσα της Αργυρώς και έγινε τέλειο το φαγάκι μας σήμερα. Αλλά και το δικό σου το φαγητό μια χαρά τρελαίνομαι για μπριζολιτσες και γενικά για μπρόκολα και τέτοια..Άντε ωραία βγήκες μόνη σου και ηρεμησες και εσύ λίγο..Και εγώ θέλω να βγω να πάω να πάρω και κανένα φόρεμα για το έχουμε και ένα γάμο Τώρα κοντά οπότε πρέπει λίγο να ανανεωθω..ευτυχώς πάνε όλα τα κιλά μόνο ένα ξυλάκι έχει μείνει γαιτι πρέπει λίγο να μαζέψω σιγά σιγά και για τον δικό μου τον γάμο...ο καθένας με τον πόνο του...χαχαχχα

ewKwp3.png

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια!Αυτο με τη μπουνιτσα στο στομα και μενα το κανει,φτυνει πιπιλα και βαζει χερακι ο ατιμος χαχα.Απο χθες εχω πεθανει στο πονο, εβγαλα στο στηθος στη θηλη, κατι σαν σπυρακι με πυον, ο γιατρος μου ειπε οτι εχει φραξει καποιος πορος.Εβαλα πολυ ζεστο νερο και το εσκασα αλλα σμρ παλι το βλεπω ασπρο ρε γμτ, εχει τυχει σε καμια?

οταν ειχα φραγμενο πορο δεν ειχα αυτο το σπυρακι απλα πονουσα σε συγκεκριμενο σημειο του μαστου.και εκανα κομπρεσες με ζεστο νερο και αδειαζα καλα αυτο το στηθος και περασε σε 2 μερες.το παθα 2-3 φορες αυτο

KPOzp2.png deXnp3.png

Αχ ξέχασα να σου ευχηθώ και για τον αδερφουλη σου άντε όλα Καλά να πάνε με το καλό το μωράκι τους...

ewKwp3.png

Καλά να περάσετε σημερα με τον αντρα σου! Tι θα κανετε; Εστιατοριο, ταβερνακι; Αφου κανει και καλο καιρο ό,τι πρεπει ειναι μια εξοδος.

Οντως αλλο πραγμα ειναι να βγαινεις χωρις μωρα.

Για τη βαφτιση βρηκα ενα πανεμορφο εκκλησακι κοντα στη θαλασσα, πολυ μικρο, με ασπρη και μπλε αυλη μεσα στα λουλούδια και μου αρεσε πολυ. Και εχει και χωρο πολυ ωραιο εξω με πεζουλακια και παγκακια κατω απο τα δεντρα, και σκεφτομαι να κανουμε εκει επι τοπου μπουφε μετα το μυστηριο. Το μονο θεμα ειναι οτι απο εκει που σκεφτομαστε να μεινουμε ειναι κανενα μισαωρο με το αυτοκινητο και θα πρεπει να μετακινηθει ο κοσμος.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...