Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοιτα εσενα θα αργησει λιγο ειναι κ νεογεννητο!!!!Φτιαξε καλε το τικερακι επιτελους!!!!!!Ειδες η Ανθη κι η Ευαγγελια;Απο τη μια μερα στην αλλη εστρωσαν τα μωρα τους...Κι εμενα λογω μυτουλας ηταν ανησυχος χτες...ρουφηξα με ρουφηχτηρι εβαλα κ θαλασσινο νερο...

Τι νεογέννητο μαρη ποτέ θα φτιάξει όταν θα πάει σχολείο;θα μου χει σαλτάρει μέχρι τότε..Δεν το έχω φτιάξει Γιατί δεν ξέρω και περιμένω να,μου το φτιάξει ο άντρας μου αλλά και αυτός με έχει γράψει..Ά εγώ της κάνω κάθε μέρα πλησεις με ορο έτσι μου έχει πει η παιδίατρος.. .μαρουσκακι ρίξε καμία ιδέα τι να μαγειρέψω σήμερα. Έχω λίγα φασολάκια αλλά να,κάνω και κάτι αλλο

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια!Αυτο με τη μπουνιτσα στο στομα και μενα το κανει,φτυνει πιπιλα και βαζει χερακι ο ατιμος χαχα.Απο χθες εχω πεθανει στο πονο, εβγαλα στο στηθος στη θηλη, κατι σαν σπυρακι με πυον, ο γιατρος μου ειπε οτι εχει φραξει καποιος πορος.Εβαλα πολυ ζεστο νερο και το εσκασα αλλα σμρ παλι το βλεπω ασπρο ρε γμτ, εχει τυχει σε καμια?

c6vNp3.png

Τι νεογέννητο μαρη ποτέ θα φτιάξει όταν θα πάει σχολείο;θα μου χει σαλτάρει μέχρι τότε..Δεν το έχω φτιάξει Γιατί δεν ξέρω και περιμένω να,μου το φτιάξει ο άντρας μου αλλά και αυτός με έχει γράψει..Ά εγώ της κάνω κάθε μέρα πλησεις με ορο έτσι μου έχει πει η παιδίατρος.. .μαρουσκακι ρίξε καμία ιδέα τι να μαγειρέψω σήμερα. Έχω λίγα φασολάκια αλλά να,κάνω και κάτι αλλο

επειδη το τικερ λεει οτι γεννησες καλε γι συτο ειπα νεογεννητο χαχαχα

...με τα φασολακια τι να ταιριαξει...κανα κοτοπουλο...εγω εχω απο χθες τα γεμιστα με ρυζι μανιταρι κ φασολαδα απι προχθες ευτυχως....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια!Αυτο με τη μπουνιτσα στο στομα και μενα το κανει,φτυνει πιπιλα και βαζει χερακι ο ατιμος χαχα.Απο χθες εχω πεθανει στο πονο, εβγαλα στο στηθος στη θηλη, κατι σαν σπυρακι με πυον, ο γιατρος μου ειπε οτι εχει φραξει καποιος πορος.Εβαλα πολυ ζεστο νερο και το εσκασα αλλα σμρ παλι το βλεπω ασπρο ρε γμτ, εχει τυχει σε καμια?

Κομπρεσες με ζεστο νερο συχνους θηλασμους απο εκεινο το στηθος ...ακριβως στη θηλη η στη θηλαια αλω;στην άω εχω κι εγω άλλα δεν το πειραζω κ δεν με πειραζει κι αυτο...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρουσκακι γλυκο μη στεναχωριεσαι!Αφου το ψαχνεις θα δεις τι φταιει.Ειναι μια ομαδα στο facebook που αφορα μωρακια με αλλεργιες θηλασμος και αλλεργιες λεγεται, εχει παρα πολλες πληροφοριες:)

Δε μπαινω φεης μαναρακι μου αλλα ευχαριστω πολυ....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Κομπρεσες με ζεστο νερο συχνους θηλασμους απο εκεινο το στηθος ...ακριβως στη θηλη η στη θηλαια αλω;στην άω εχω κι εγω άλλα δεν το πειραζω κ δεν με πειραζει κι αυτο...

Ασε στο κεντρο της θηλης ειναι και ποναειιιιιιιιιιιιι:shock::shock:

c6vNp3.png

Κοριτσάκι μου Καλημέρα στην Μαριάνθη εχειβτυχει αυτό είναι φραγμενος πορος πρέπει να κάνεις ζεστές κομπρεσες και μαλάξεις να βάλεις το παιδι να θηλασει και μετά να βάλει κάτι κρύο πάρε ένα σακουλάκι αρακά ή κάτι άλλο και βάλε..θα πάρεις μια βελόνα αν θες να το σπάσεις μόνη σου αλλιώς άσε το παιδί θα το σπάσει ενώ θηλάζει..Όλα αυτά τα έχω διαβάσει στην ομάδα θηλασμού και στα λέω προσωπική εμπειρία έχει η Μαριάνθη .Φιλάκια πολλά

ewKwp3.png

Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Εγω εχω μια απ τις μερες που το μυαλο μου εχει πηξει.Οταν γεμιζω εκκρεμοτητες και δε ξερω που ν αφησω τα παιδια για μια ωρα,τρελαινομαι.Απορω νοβεμπερ μου με τις αντοχες σου,μα να μην αφηνεις τα παιδια πουθενα μεχρι τα 1.5?Εγω αν μπορουσα να αφηνω καθε μερα μια ωρα το μωρο καπου,θα μουν ευτυχισμενη.Βεβαια η διαφορα που βλεπω ειναι οτι οι περισδοτερες εχετε βοηθεια τους αντρες σας.Μακαρι να ταν κι ο δικος μου λιγο πιο ευκαιρος...Γι αυτο που με ρωτησες νοβεμπερ μου τωρα εστειλα τον αντρα μου να δει.Μαχη μου μονο που ακουω τις οδηγιες που εδωσες στην κριστη,ποναωωωω.Ποπο κριστη μου ακριβως στη μεση της θηλης?Κουραγιο,κανε οτι σου πουν τα εμπειρα κοριτσια,δεν το χω παθει και δεν ξερω.Μαρουσκα καλα αποτελεσματα με την αποχη,νακαρι να παρει γρηγορα τα πανω του και να χεις βρει την αιτια.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαχη μου να σου πω μια ιδεα να συνδυασεις με τα φασολακια?Σουβλακια απεξω!!!Εγω μολις παρηγγειλα,μαγειρεμα και δουλειες σημερα γιοκ.Βαρεθηκα λεμε καθε μερα να κανω τα ιδια.Μη μου δινετε σημασια...ως το απογευμα θα μου χει περασει.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Α να σας πω και τα ευχαριστα νεα μας εκτος απ την γκρινια μου.Ο αδελφος μου πηγαν στο γιατρο και δειχνουν ολα πολυ καλα.Ειναι νωρις βεβαια αλλα ελπιζω να συνεχισουν ετσι.Μαριανθη μου δεν με απασχολει πολυ το αν το μωρο ειναι 5500 κιλα ενω οι αλλες ηταν εξι κιλα.Σιγα,αλλο παιδι αλλη αναπτυξη,απλως με παραξενευει λιγο το πώς νιωθω το στηθος μου.Ειδικα απο το αριστερο νομιζω οτι ποτε δεν χορταινει και για καποιο λογο δεν τη βολευει αυτη η μερια να χαλαρωσει και να το απολαυσει οπως κανει στο δεξι.Δεν σκεφτομαι προς το παρον να παρω κατι,οσο τη βλεπω ηρεμη,ηρεμω κι εγω.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Α να σας πω και τα ευχαριστα νεα μας εκτος απ την γκρινια μου.Ο αδελφος μου πηγαν στο γιατρο και δειχνουν ολα πολυ καλα.Ειναι νωρις βεβαια αλλα ελπιζω να συνεχισουν ετσι.Μαριανθη μου δεν με απασχολει πολυ το αν το μωρο ειναι 5500 κιλα ενω οι αλλες ηταν εξι κιλα.Σιγα,αλλο παιδι αλλη αναπτυξη,απλως με παραξενευει λιγο το πώς νιωθω το στηθος μου.Ειδικα απο το αριστερο νομιζω οτι ποτε δεν χορταινει και για καποιο λογο δεν τη βολευει αυτη η μερια να χαλαρωσει και να το απολαυσει οπως κανει στο δεξι.Δεν σκεφτομαι προς το παρον να παρω κατι,οσο τη βλεπω ηρεμη,ηρεμω κι εγω.

Αχ ολα καλα με το εμβρυακι σας μπραβοοοο!!! Χρονια πολλα για την καρπουζελα σημερα!!Αντωνιτσα κι εμενα αν ειχε παρει δυομισι κιλα απο τη γεννηση ηρεμη θα ημουν καλα κανεις...εμενα ομως γεννηθηκε 3430 κι εχει βαλει εναμισι κιλο σε ενα τριμηνο γι αυτο θορυβηθηκα...ωραιο φαγητο εφτιαξες σημερα μιαμ μιαμ χαχαχα!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ωραιο και μπελαλιδικο μαρουσκα μου.Καλα κανεις και τι ψαχνεις,αν μπει κατι στο μυαλο της μανας...!!!Ευχαριστω για τις ευχες.Εφτασε λοιπον κι η καρπουζελα μου τριων μηνων!!Παμε για τα αλλα τωρα,τα καλυτερα...

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κοριτσάκι μου Καλημέρα στην Μαριάνθη εχειβτυχει αυτό είναι φραγμενος πορος πρέπει να κάνεις ζεστές κομπρεσες και μαλάξεις να βάλεις το παιδι να θηλασει και μετά να βάλει κάτι κρύο πάρε ένα σακουλάκι αρακά ή κάτι άλλο και βάλε..θα πάρεις μια βελόνα αν θες να το σπάσεις μόνη σου αλλιώς άσε το παιδί θα το σπάσει ενώ θηλάζει..Όλα αυτά τα έχω διαβάσει στην ομάδα θηλασμού και στα λέω προσωπική εμπειρία έχει η Μαριάνθη .Φιλάκια πολλά

Μαχη μου τα δοκιμασα ολα μεχρι στιγμης δεν φευγει, θα κανω υπομονη μεχρι δευτερα κι αν δε φυγει θα παω στη γιατρο μου μπας και μου το σπασει η μαια.

Αντωνια μου ποναει τοσο πολυ που με εχει πιασει πονοκεφαλος, ειναι ενοχλητικο σαν πονοδοντος!:shock::shock: πολυ γελσσα με τα σουβλακια χχααχα ασε κι εγω φρικαρισμενη ειμαι τα ασιδερωτα ειναι στο ταβανι το βυζι μου ποναει αν δε βαλω σκουπα θα παθουμε ασθμα, ο αντρας μου εχει υπηρεσια και η μαμα μου ειναι κρυωμενη:rolleyes::rolleyes::rolleyes: αααα και εχω ενα παιδι που 3 που εχεις εσυ!!κουραγιο μανες!! μαριανθη τα φωτα σου, ειχες κι εσυ φραγμενο πορο?

c6vNp3.png

Τις κοιμισα κατα τις τεσσερις-τη μελινα μετα κοπων και βασανων-εκανα καυτο μπανακι,αναψα τζακι κι εφτιαξα ελληνικο καφεδακι.Απολαμβανω ησυχια κι ανασυντασσω τις σκεψεις μου βαζοντας προτεραιοτητες σ αυτα που πρεπει να γινουν και σ αυτα που μπορω να κανω.Αυριο εχουμε φουλ μερα.Το πρωι σουπερ μαρκετ και κουνιες,υπνο,το απογευμα παιδοτοπο για να τις ξεθεωσω-σκοπος μου ειναι στις δεκα να κοιμουνται και στις δεκα και μιση να βγουμε κι εμεις για φαγητο.Την κυριακη θα την περασουμε σπιτικα,να κανουμε και καμια δουλεια γιατι δεν μας παιρνει να τα αφηνουμε πολυ.Οι υπολοιπες τι σχεδια εχετε?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...