Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Πινω πεντε πρωι πεντε μεσημερι πεντε βραδυ κι εχει ηδη διαφορα....νιωθω πρησμενο το στηθος ολη τη μερα οχι μονο το πρωι.στη συναντηση ημασταν καμια εικοσαρια...γνωρισα μια κοπελα και

..η μικρη οροδληψη βαρους χωρις αλλο συμπτωμα μπορει να ειναι σοβαρη ενδειξη αλλεργιας στο γαλα...πολυ ενημςρωμενη κοπελα...οι παιδιατροι δεν το λενε μονο οι συμβουλοι θηλαδμου...οποτε απο αυριο κοριτσια κοβω γακακτοκομικα...πεστε μου καλη επιτυχια....θα τα σταματουσα κ λογω νηστειας ε λιγο νωριτερα τωρα...Αντωνιτσα να δεις τωρα πως χανονται τα κιλα...ελπιζω να δω διαφορα και στο μικρο μου....ειναι τοσο γλυκος κι ολοι λενε εομαστε ολοιδιοι....καλυτερα ειμαι να ναι καλα η κοπελα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πινω πεντε πρωι πεντε μεσημερι πεντε βραδυ κι εχει ηδη διαφορα....νιωθω πρησμενο το στηθος ολη τη μερα οχι μονο το πρωι.στη συναντηση ημασταν καμια εικοσαρια...γνωρισα μια κοπελα και

..η μικρη οροδληψη βαρους χωρις αλλο συμπτωμα μπορει να ειναι σοβαρη ενδειξη αλλεργιας στο γαλα...πολυ ενημςρωμενη κοπελα...οι παιδιατροι δεν το λενε μονο οι συμβουλοι θηλαδμου...οποτε απο αυριο κοριτσια κοβω γακακτοκομικα...πεστε μου καλη επιτυχια....θα τα σταματουσα κ λογω νηστειας ε λιγο νωριτερα τωρα...Αντωνιτσα να δεις τωρα πως χανονται τα κιλα...ελπιζω να δω διαφορα και στο μικρο μου....ειναι τοσο γλυκος κι ολοι λενε εομαστε ολοιδιοι....καλυτερα ειμαι να ναι καλα η κοπελα....

Μη στεναχωριεσαι... συμβαινουν αυτα και αλλωστε αφου ειδες διαφορα με τα χαπια,τοτε μια χαρα εισαι.. Μακαρι και εμενα ο θηλασμος να κρατουσε περισσοτερο.. :-(

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Βρε αλήθεια... Εντύπωση μου έκανε. Γύρναγα απο την άλλη και γελούσα διαβολικα.... :rolleyes::evil:

Σε πιστευω αγαπη,το δε νομιζω κολαγε στο δικο σου " τυχαιο"?? "Δε νομιζω"!!!!:P

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Βρε κορίτσια ακούστε τωρα προβληματισμό που εχω βραδιάτικα. Το μωρο μου άμα κλαίει πολυ, και δεν πολυ ηρεμεί ούτε στην αγγαλια, άμα το πάω στο μπάνιο και το ακουμπήσω στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που εχω φτιάξει για να την αλλάζω, αυτομάτως ηρεμει. Χωρίς τίποτα άλλο. Μετα κοιταζεται στον καθρέφτη και μιλάει μόνη της..

Απο σαλακια πως πάτε; Ωρες-ωρες εχει αρκετουτσικα θα έλεγα εμενα... Και το χεράκι στο στόμα. Μια φορα έβαλε τον αντίχειρα αλλά συνήθως γλύφει το πίσω μέρος του αντίχειρα.

Πάω για νάνι... Καληνυχτααααα

Και εμεις εχουμε σαλια και βαζει την μπουνιτσα στο στομα....και το πισω μερος του αντιχειρα....οτι την βολεψει δηλαδη:pp

Μηπως να εγκατασταθειτε στην τουαλετα μονιμα??χαχαχα αντι για μπανιο,διαμορφωσετο σε παιδικο δωματιο,αφου εκει της αρεσει .....πλακιτσα ε?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσια πως χανουμε 1,7 κιλα σε δεκα μερες;ξερετε;χωρις πεινα;χαχα...πολλα θελω ε;;;;μη μου πειτε με πολυ κοκο...αλλο σεναριο αμα εχετε....

Αυτο σου εμεινε μονο απτην εγκυμοσυνη?:confused:δεν θα φαινεται κιολας,αυτα τα κιλα ειναι σαν να εχεις πιει πολυ νερο και φουσκωσε η κοιλιτσα.πολυ περπατημα ισως με το καροτσι?εγω εχω 5 κιλα ακομα να χασω,αλλα δεν κανω καμια αξιολογη προσπαθεια η γομαρα....και νευριαζω με τον εαυτο μου,γιατι το πρωι βαζω στοχο να προσεχω και το βραδυ λιμοκτονω και παρασυρομαι.....και το πρωι απογοητευομαι παλι:-(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

και οταν γυρισεις στη δουλειατι κανεις αν δεν καθονται με κανεναν?αυτο το θεμα το συζητουσαμε με τον αντρα μου απο πριν γεννησω γιατι εγω κανω 24ωρες βαρδιες και αν ειναι απολυτα εξαρτημενο απο μενα την κατσαμε..γι αυτο ασχολειται κι αυτος κι εχουμε βαλει στο τοπιο πολυ και τις γιαγιαδες και τα αδερφια μου για να τους συνηθιζει..παντως βλεπω απο τωρα οτι αυτα τα ατομα που βλεπει συχνα τους γελα!οταν ερχονται σπιτι τα παραπανω ατομα προτιμω να τον κρατανε και να κανω δουλειες..

τι σου λεω τωρα εσενα βεβαια που το μονο κοντινο σου ατομο εκει ειναι η ανεκδιηγητη πεθερα,οποτε που να τα αφησεις??

Ρε μαναρι οταν γυρισω στη δουλεια θα στειλω τη μικρη σε σταθμο,τα αλλα σχολειο,και την υπολοιπη μερα εγω και ο συζυγος παιζουμε....αδερφια,γονεις ειναι πολυ μακρια....αρα παλι μονοι μας θα βγαλουμε το φιδι απτην τρυπα....εχω συνιθησει πλεον,στην αρχη μου κακοφαινοτανε που δεν ειχα βοηθεια,τωρα το χωνεψα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

ελπιζω να βρεις λυση!ρωτα τες και για το θεμα υπερπαραγωγη..

ο αντρας μου εχει βαρια γοπ,δεν κανει να τρωει σουπες,ντοματα,γαλακτοκομικα..μια εποχη ειχαμε κοψει και το κρεμμυδι..α και οχι πολλα πρασινα γιατι εχει και ευερεθιστο εντερο..και εχει και χολιστερινη και ουρικο!οποτε αστα... τομεσημερι τα κουτσοβολευουμε αλλα το βραδυ?

αυτον τον καιρο τον ειχα σε διαδικασια παχεψης γιατι λογω της λοιμωξης εχασε κιλα και ειχε και χαμηλο αιματοκριτη,γενικα ολο μοσχαρι και κοτοπουλο και μακαρονια τρωμε, γι αυτο εγινα βαρελα...

Και τον κρατας ακομα??:rolleyes:( πλακα κανω ε?μην παρεξηγηθω) ...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Βρε αγαπη τοσο πολυ στεναχωρηθηκες?Εγω σε ακουσα πιο λαιτ κατασταση,ειπες κι οτι εσυ ειχες τετοιο ρυθμο ως παιδι και νομιζα οτι δεν ανησυχησες.Ουτε εγω πιστευω οτι καποια κοπελα δεν ειχε γαλα αλλα οτι με λαθος χειρισμους πιστευω οτι γινεται κι αυτο.Μαριανθη η μπεμπα γεννηθηκε 3.060.Δε ξερω τι σχεση μπορει να χει αυτο.Απο τοτε που γυρισαμε σπιτι και περασε η πρωτη εβδομαδα με το μεγαλο πρηξιμο,νιωθω οτι το στηθος μου δε φουσκωνει με γαλα οπως τις αλλες φορες,για να πρηστει πρεπει να περασουν πολλες ωρες κι ε ω την αισθηση οτι η μπεμπα τρωει πολυ λιγη ωρα.Δεν προβληματιζομαι πολυ γιατι βλεπω οτι αναπτυσσεται,κοιμαται καλα κι ειναι σχεδον παντα καλοδιαθετη αλλα η ολη αισθηση μου αυτη την φορα απο τον θηλασμο ειναι διαφορετικη απ τις δυο προηγουμενες.Τα δεκαπεντε χαπια τα πινεις τμηματικα μεσα στη μερα μαρουσκα?

Ρωτάω μήπως γεννήθηκε μικροκαμωμένη για αυτό και είναι λίγα τώρα τα κιλά της. Δεν το συνδέω κάπως με τον θηλασμό...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Για να καταλάβω ρε κορίτσι, γιατί είμαι κ από τον ύπνο...πήρες τα χάπια κ καταλαβες ότι έχεις πιο πολύ γάλα;

Και στεναχωρήθηκες γιατί συνειδητοποίησες ότι μπορεί να μην είχες τόσο γάλα όσο νόμιζες;

Και μην την σιχαίνεσαι τη φράση γιατί ισχύει...ναι γάλα για να ζήσει το παιδί έχουμε αλλά για να χορτάσει μπορεί να μην έχουμε (ελα μη βαρατε αυτές του θηλασμου :cool::cool::cool::cool:)..

Και εγώ το πιστεύω ότι καμιά φορά το γάλα μας μπορεί να μην φτάνει. Αυτό δεν σημαίνει ότι καταφεύγουμε στο ξένο, αλλά ότι αυξάνουμε τους θηλασμούς. Ο νόμος της ζήτησης και της προσφοράς δεν είναι; Ή παίρνουμε κάποιο βοήθημα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Άντε ρε μπράβο! Αφού είδες διαφορά με τα χάπια, σε λίγο να δεις διαφορά και στα κιλά του Λουκάκου

Και αυτό με την αλλεργία πως θα το σιγουρέψεις τελικά; Αν μετά από κάποιο διάστημα αποχής από τα γαλακτοκομικά, τον δεις να βάζει κιλά;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Άντε ρε μπράβο! Αφού είδες διαφορά με τα χάπια, σε λίγο να δεις διαφορά και στα κιλά του Λουκάκου

Και αυτό με την αλλεργία πως θα το σιγουρέψεις τελικά; Αν μετά από κάποιο διάστημα αποχής από τα γαλακτοκομικά, τον δεις να βάζει κιλά;

Ναι αν φταιει αλλεργια θα φανει απο τον πρωτο μηνα...βεβαια παιρνω κ τα χαπια εγω τωρα...μωρε ας παρει λιγο τα πανω του το μωρακι μου κι ας ειναι απ οτι θελει...σας εκαναν κι εσας δωρα στη συναντηση κοριτσια;πηραμε δυο φορμακια μασητικο παιχνιδι καλτσακια κ πιαστρακι πιπιλας χθες!!!ολα απο τις μαιες δωρο!!!:P Αντωνια πως ειναι η Δαναη;Κοριτσια το μικρο σα να συναχωθηκε...μηπως φταιει το ερ κοντισιον ;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ναι αν φταιει αλλεργια θα φανει απο τον πρωτο μηνα...βεβαια παιρνω κ τα χαπια εγω τωρα...μωρε ας παρει λιγο τα πανω του το μωρακι μου κι ας ειναι απ οτι θελει...σας εκαναν κι εσας δωρα στη συναντηση κοριτσια;πηραμε δυο φορμακια μασητικο παιχνιδι καλτσακια κ πιαστρακι πιπιλας χθες!!!ολα απο τις μαιες δωρο!!!:P Αντωνια πως ειναι η Δαναη;Κοριτσια το μικρο σα να συναχωθηκε...μηπως φταιει το ερ κοντισιον ;;;

Καλημέρα μαρουσκακι Καλημέρα κορίτσια μια χαρά μαρουσκακι θα τα πάει ο λουκακος..Ά σας γέμισαν με δωράκια τέλεια..Ναι,και εγώ που βάζω το air... Μετά φταρνιζεται..Αχ εσεις τρομάζετε να τα ξυπνήσετε τα παιδάκια σας και εμένα όλο ξυπνάει ,ξυπνάμε δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές. Τι να κάνω κάνω υπομονή να δω ποτε θα φτιάξει...

ewKwp3.png

Καλημέρα μαρουσκακι Καλημέρα κορίτσια μια χαρά μαρουσκακι θα τα πάει ο λουκακος..Ά σας γέμισαν με δωράκια τέλεια..Ναι,και εγώ που βάζω το air... Μετά φταρνιζεται..Αχ εσεις τρομάζετε να τα ξυπνήσετε τα παιδάκια σας και εμένα όλο ξυπνάει ,ξυπνάμε δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές. Τι να κάνω κάνω υπομονή να δω ποτε θα φτιάξει...

Κοιτα εσενα θα αργησει λιγο ειναι κ νεογεννητο!!!!Φτιαξε καλε το τικερακι επιτελους!!!!!!Ειδες η Ανθη κι η Ευαγγελια;Απο τη μια μερα στην αλλη εστρωσαν τα μωρα τους...Κι εμενα λογω μυτουλας ηταν ανησυχος χτες...ρουφηξα με ρουφηχτηρι εβαλα κ θαλασσινο νερο...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρουσκακι γλυκο μη στεναχωριεσαι!Αφου το ψαχνεις θα δεις τι φταιει.Ειναι μια ομαδα στο facebook που αφορα μωρακια με αλλεργιες θηλασμος και αλλεργιες λεγεται, εχει παρα πολλες πληροφοριες:)

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...