Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Εντάξει μπορεί να έτυχε αλλά μου είχε φανεί άκομψο. Ημουν 26-27 χρονών τότε και λέω τι μου λέει τώρα αυτός. Η μητέρα μου είναι πάρα πολυ ευχαριστημένη αλλά κάπως μου είχε κάτσει άσχημα η σύγκριση.

Προς το παρόν σκοπεύω να μην με παραπέμψουν κατευθείαν σε δότρια χωρίς να προσπαθήσω ακόμα. Καλά εγώ έχω ξεγράψει πάνω από ένα παιδί πλέον 😂 Λέω ας κάνω ένα και είμαι υπέρευχαριστημένη, αλήθεια.

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Αχ κορίτσια τώρα με αγχώσατε! Εμένα ο γιατρός μου δεν είναι πιστοποιημένος και από όσο ψάχνω στο ίντερνετ δεν υπάρχει πιστοποιημένος γιατρός στις αυχενικές διαφάνειες στην Καβάλα. Ο δικός μου γυναικολόγος μου είπε ότι είναι απλώς μια εξέταση ρουτίνας για την πιθανή διάγνωση χρωμοσωμικών ανωμαλιών. Δεν έδωσα λοιπόν καθόλου θέμα. Γιατί είναι τόσο σημαντικό να πάμε σε κάποιον πιστοποιημένο;;;

Don't panic καλε!! Πωπω δεν σας προλαβαινω.....Δεν εχεις καμια φιλη,συγγενη εκει στην πολη σου να σου πει ποιοι κανουν αυχενικη?Υπερβολη για μενα να τρεχεις Θεσσ\κη.Ολες οι πολεις εχουν,μπορει να μην αναγραφονται στην περιβοητη λιστα αλλα απο στομα σε στομα διαρρεει ποιος κανει αυχενικη η' β επιπεδου στη πολη που μενουμε.Παρε 2-3 γνωμες και εισαι ετοιμη.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ πες μου τετοια να παρηγοριεμαι.Τι καταντια και αυτη παλι,τι χαλι Θεε μου!Ειδικα τα απογευματα- βραδια με πιανει η απαισιοδοξια μου.Ολα μου φαινονται βουνο,να μεινω ορθια,να κανω δουλειες,αχ παλι καλα που εχω μικρα παιδια και δεν πανε σχολειο ακομα να εχω και διαβασματα.Εσυ πως την παλευεις?

Ενταξει ο Μεγαλος δεν με κουραζει! ειναι ποια 7 χρονων κοντα ειναι ανεξαρτητος! καλυτερα Σχολειο πιστεψε με!!! το διαβασμα δεν διαρκει πανω απο 2 ωρες οποτε οταν κοιμαται το μικρο τον Διαβαζω!

το μικρο με κουραζει που ακομα ξυπναει τη νυχτα και σκεφτομαι πως σκατα θα τα κανω οταν ερθει και το μωρο με 2 μωρα ξυπνια......

δουλειες αμα δεν εχω ορεξη δεν κανω μονο τα απιραιτητα αυτη τι στιγμη μαγειρεμα πλυσιματα σκουπα κτλ τα παραθυρα μου εχω να τα κανω απο τα Χριστουγεννα αλλα δεν σκαω θα ερθει η ωρα να τα ξανακανω δεν θα αρρωστησω για το σπιτι,το βραδυ εμενα η απελπισια με πιανει το πρωι που ξεκιναει η μερα και εχω δουλειες ταισματα κτλ......ουφ χαιρομαι που απλα δεν ειμαι η μονη!

79o6p3.png

Ξεχασα καλε να σας πω οτι χθες καναμε το παρτυ της μπαλαρινας μου,ητανε ολα πολυ ωραια,χαρηκε το κοριτσακι μου πολυ και ειδικα με την τουρτα της,το κεφαλι της Minnie!!

Απο φαγητα ειχα παραγγειλει απο catering καποια πιατα,γιατι χρονος και κουραγιο να φτιαξω δεν υπηρχε και ως γνωστον με τη "καλη " μου πεθερουλα τα εχουμε τσουγκρισει,οποτε παραγγελνεις απο εξω και μενουνε ολοι ευχαριστημενοι.Τα προηγουμενα χρονια εφτιαχνα εγω φαγητα,τυροπιτες,χαμπουργκερ,κεφτεδακια κλπ και πηγαινα στο παρτυ ψοφια απτην κουραση.Φετος ειπα οτι θα κατσω να ξεκουραστω και ας πληρωσω κατι παραπανω! Τελος καλο,ολα καλα:mrgreen:

Να την χαιρεσαι την κορακλα σου! Χιλιοχρονη!

79o6p3.png

καλησπερα!!μενω πατρα και εδω εκτος απο τους ηδη υπαρχοντες ερχεται 1-2 φορες τη βδομαδα απο αθηνα σε ενα ιδιωτικο μαιευτηριο ενας ειδικος σε αυτους τους υπερηχους και ο γιατρος μου ειπε να παω σε αυτον τον εμπιστευεται λεει....τι να πω και εγω....

ευτυχως ο πλακουντας δεν ειναι επιπωματικος καμια σχεση ειναι απλα χαμηλος κατι το οποιο μπορει να αλλαξει...τι να πω ο γιατρος μου παροτι ειναι ακραια καποια πραγματα τα λεει και μου χαλαει τη διαθεση πραγματικα...ελεος...και σημερα χαλια ημουν ψυχολογικα....κοριτσια ποιες απο σας που εχετε παιδακια εχετε γεννησει με κσισαρικη??

Εγω ειμαι μια απο τις ατυχες που γεννησα με καισσαρικη:(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλησπερα!!μενω πατρα και εδω εκτος απο τους ηδη υπαρχοντες ερχεται 1-2 φορες τη βδομαδα απο αθηνα σε ενα ιδιωτικο μαιευτηριο ενας ειδικος σε αυτους τους υπερηχους και ο γιατρος μου ειπε να παω σε αυτον τον εμπιστευεται λεει....τι να πω και εγω....

ευτυχως ο πλακουντας δεν ειναι επιπωματικος καμια σχεση ειναι απλα χαμηλος κατι το οποιο μπορει να αλλαξει...τι να πω ο γιατρος μου παροτι ειναι ακραια καποια πραγματα τα λεει και μου χαλαει τη διαθεση πραγματικα...ελεος...και σημερα χαλια ημουν ψυχολογικα....κοριτσια ποιες απο σας που εχετε παιδακια εχετε γεννησει με κσισαρικη??

αχ κοριτσι μου γιαυτο το λογο αλλαξα γιατρο!!! πολυ καλος Δεν λεω αλλα τα εβλεπε ολα μαυρα!!! μην ανχωνεσαι δεν κανει ταλαιπωριεται και το σπορακι σου! ειναι χαζοι ρε γμτ μερικοι γιατροι!!!!!! εγω στον προηγουμενο μεχρι να κλεισω και τον 4ο μηνα μου μιλουσε ολα για αποβολες οτι δεν ηξερε αν θα πανε ολα καλα....... και ημουν τρομοκρατημενη!!!! τωρα που αλλαξα ειμαι πολυ χαλαρη αφου και ο γιατρος μου ειναι σουπερ!!!! εχω γεννησει και τα 2 αγορια μου με καισαρικη και παω για την 3η πρωτα ο θεος!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Ενταξει ο Μεγαλος δεν με κουραζει! ειναι ποια 7 χρονων κοντα ειναι ανεξαρτητος! καλυτερα Σχολειο πιστεψε με!!! το διαβασμα δεν διαρκει πανω απο 2 ωρες οποτε οταν κοιμαται το μικρο τον Διαβαζω!

το μικρο με κουραζει που ακομα ξυπναει τη νυχτα και σκεφτομαι πως σκατα θα τα κανω οταν ερθει και το μωρο με 2 μωρα ξυπνια......

δουλειες αμα δεν εχω ορεξη δεν κανω μονο τα απιραιτητα αυτη τι στιγμη μαγειρεμα πλυσιματα σκουπα κτλ τα παραθυρα μου εχω να τα κανω απο τα Χριστουγεννα αλλα δεν σκαω θα ερθει η ωρα να τα ξανακανω δεν θα αρρωστησω για το σπιτι,το βραδυ εμενα η απελπισια με πιανει το πρωι που ξεκιναει η μερα και εχω δουλειες ταισματα κτλ......ουφ χαιρομαι που απλα δεν ειμαι η μονη!

Το μωρο γιατι ξυπναει τα βραδια?τι ωρες δηλαδη?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Το μωρο γιατι ξυπναει τα βραδια?τι ωρες δηλαδη?

Ξυπναει χωρις λογο και κλαιει και θελει αγκαλια για να ξανακοιμηθει,ξυπναει αμα χασει την πιπιλα του (την εχει ολη νυχτα στο στομα) και αμα πειναει και θελει γαλα,βεβαια δεν τον ταιζω αμα δεν παει 7 το πρωι αλλα και ξυπναει και φωναζει τουλαχιστον 3-4 φορες μεσς στην νυχτα λαλα λαλα λαλα .....:P

79o6p3.png

Ξυπναει χωρις λογο και κλαιει και θελει αγκαλια για να ξανακοιμηθει,ξυπναει αμα χασει την πιπιλα του (την εχει ολη νυχτα στο στομα) και αμα πειναει και θελει γαλα,βεβαια δεν τον ταιζω αμα δεν παει 7 το πρωι αλλα και ξυπναει και φωναζει τουλαχιστον 3-4 φορες μεσς στην νυχτα λαλα λαλα λαλα .....:P

Α!τελεια περνας τα βραδια σου... Οποτε οταν γεννησεις θα ξενυχτας με εναν σμπαρο δυο τριγωνια.Ποιος τη χαρη σου!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

ακομη γελαω με αυτο που εγραψες για τα παραθυρα....εισαι καλα;;;καθε ποτε πρεπει να τα κανουμε δηλαδη;;;;το Πασχα τωρα και πολυ τους ειναι!!!και συμφωνω για το διαβασμα...χιλιες φορες αυτο παρα τη γκρινια του Ανδρεα....εχμμμμ εμεις θα κανουμε μωρα ειπαμε ε;;;;ωχ Παναγια μου παλι απο την αρχη....χαχαχαχαχα.....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Ιδιο μερος του λογου με τη μανα της...με ενα παιδι πρωτη δημοτικου και πανε για το δευτερο...κρυψινους ως εκει που δεν παιρνει....QUOTE=november rain;2426345]Αχ χρυσο μου σε καταλαβαινω.................Αλλα και παλι επιμενω και λεω οτι εισαι τυχερη!Δεν ξερεις τι σημαινει να τους εχεις στην διπλανη πορτα.Tragic:mad: ξερω....τους ειχα τρια χρονια....αρρωσταινα.....

Η κουνιαδα σου τι μερος του λογου ειναι παρακαλω?εχετε σχεσεις η' κουκουρουκου? Ποσα παιδια εχει αυτη?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα και καλή εβδομάδα με φρέσκια διάθεση!

Μαρούσκακι μπράβο για την αυχενική, με το καλό το πολυτεκνάκι σου! Εχω να δηλώσω ότι εδώ και δύο απογεύματα δεν έχω τα βαριά συμπτώματα, μόνο κάτι ελαφριές ενοχλήσεις.... κ μόλις είχα βρει το φαρμακό μου!! δεν το πίστευα...αφού περιμένοντας τις καούρες κτλ είχα ήδη ξαπλώσει καναπέ...!!!! κ περίμενα περίμενα κ τίποτα, διάθεση φουλ!!!χαχαχααχα, οπότε με βλέπω να συνέρχομαι σιγά σιγά. Αυχενική έχω στις 3/2, δηλαδή τσίμα τσίμα στη 13η εβδομάδα.

Με το καλό όλες οι αυχενικές! Κ ο δικός μου μη πιστοποιημένος, δεν ήξερα ότι υπάρχει κ λίστα!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Λοιπόν κορίτσια επειδή έφτυσα αίμα για να προσθέσω τα τικεράκια πιστεύω ότι πλέον έχω γίνει ειδικός επί του θέματος, οπότε διαβάστε πως γίνεται:

1. Θα πάτε στην σελίδα http://lilypie.com/

2. Με βάση τις οδηγίες, θα επιλέξετε και θα δημιουργήσετε το τικεράκι σας (θα επιλέξετε στο πρώτο βήμα το full size ticker)

3. Μόλις το ολοκληρώσετε, θα σας βγάλει το υπόδειγμα του τικεριού σας (!) και από κάτω διάφορους κωδικούς. Επιλέγετε Forum signatures -> PseudoHTML, UBBCode and BB Code.

4. Από κάτω στο κουτάκι με τίτλο Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums, σας έχει τον κωδικό. Δεξί κλικ και αντιγραφή.

5. Έρχεστε στο parents και πάτε επεξεργασία υπογραφής. Επικολάτε τον κωδικό μέσα στο κενό παράθυρο (αυτό που μοιάζει με μήνυμα) και κάνετε μια προεπισκόπηση υπογραφής για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει.

6. Η σελίδα θα ανανεωθεί. Αν κάτω από την λέξη προεπισκόπηση σας έχει το τικεράκι σας σε πλήρες μέγεθος, συγχαρητήρια τα καταφέρατε! Πατάτε αποθήκευση υπογραφής και τελειώσατε!

7. Αν θέλετε να προσθέσετε και δεύτερο και τρίτο τικεράκι, ακολουθείτε την ίδια διαδικασία, απλώς το επικολάτε κάτω από το πρώτο τικεράκι σας.

Ελπίζω να βοήθησα σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα!

ΥΓ: Εντωμεταξύ ο άντρας μου είναι πληροφορικός. Αν έβλεπε όλο αυτόν τον κόπο που κάνω για να προσθέσω ένα τικεράκι, θα είχε πεθάνει στα γέλια!!!

μετά από ΤΟΣΕΣ οδηγίες, θα τη βρώ την άκρη μου, θέλω να προσθέσω και δεύτερο!! thanks!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Και γώ από τις "τυχερές" της καισαρικής,,,,ελπίζω να μην το επαναλάβω... το έχω πει τόσες φορές....άντε να δούμε...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

ειμαι σπιτι με τα τρια...αδειουχα....παλι τρελαθηκαν να μαλωνουν....αλλη κακη σκεψη....ιουνιο ιουλιο τα μεγαλα διακοπες οποτε σπιτι μαζι μου....αυγουστο κλεινει κι ο παιδικος...με τρια σπιτι συν νεογεννητο κουραγιο απο που μετα απο ολο το καλοκαιρι με δυο συν ενα;;;;;:?:???:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...