Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοριτσια πως χανουμε 1,7 κιλα σε δεκα μερες;ξερετε;χωρις πεινα;χαχα...πολλα θελω ε;;;;μη μου πειτε με πολυ κοκο...αλλο σεναριο αμα εχετε....

1,7 ακριβώς; Και εσύ γιατί θέλεις να το χάσεις; Μήπως φαίνεται...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1,7 ακριβώς; Και εσύ γιατί θέλεις να το χάσεις; Μήπως φαίνεται...

Εγω το βλεπω...τα ρουχα το ψιλοβλεπουν...οι αλλοι δεν ξερω...δε μου λενε:rolleyes: Ακριβως...εχω ηλεκτρονικη ζυγαρια...πολυ καλα παει βεβαια...το μωρο το δειχνει 5400 με τα ρουχα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Σε ευχαριστω πολυ για το σχολιο...αληθεια...λοιπον κι εμενα κανει αυτο που λες...κουνιεται μες στον υπνο κι αν τον αφησεις συνεχιζει να κοιμαται...επειδη ξυπναω με το παραμικρο κι αφου ειμαστε τοσο αδυνατοι ειπα να τον ταιζω και μες στη νυχτα...τοσο καιρο που το εκανα ομως να...ελαχιστα εβαλε...δεκπεντε ειναι τα χαπια μαγιας που παιρνω τη μερα...σημερα εχουμε συναντηση με τις μαιες θα ρωτησω κι εκει...μετα θα παρω αλξυονη ευχαριστω για το τηλ....σουπες τρωει ο ανηρ;αν ναι φτιαξτου οχι τις κλασικες μονο αμα το ψαξεις χιλιες δυο υπαρχουν...καλα σαν την κρεατοσουπα καμια βεβαια χαχα!!!

ελπιζω να βρεις λυση!ρωτα τες και για το θεμα υπερπαραγωγη..

ο αντρας μου εχει βαρια γοπ,δεν κανει να τρωει σουπες,ντοματα,γαλακτοκομικα..μια εποχη ειχαμε κοψει και το κρεμμυδι..α και οχι πολλα πρασινα γιατι εχει και ευερεθιστο εντερο..και εχει και χολιστερινη και ουρικο!οποτε αστα... τομεσημερι τα κουτσοβολευουμε αλλα το βραδυ?

αυτον τον καιρο τον ειχα σε διαδικασια παχεψης γιατι λογω της λοιμωξης εχασε κιλα και ειχε και χαμηλο αιματοκριτη,γενικα ολο μοσχαρι και κοτοπουλο και μακαρονια τρωμε, γι αυτο εγινα βαρελα...

KPOzp2.png deXnp3.png

ο αντρας μου εχει βαρια γοπ,δεν κανει να τρωει σουπες,ντοματα,γαλακτοκομικα..μια εποχη ειχαμε κοψει και το κρεμμυδι..α και οχι πολλα πρασινα γιατι εχει και ευερεθιστο εντερο..και εχει και χολιστερινη και ουρικο!οποτε αστα... τομεσημερι τα κουτσοβολευουμε αλλα το βραδυ?

αυτον τον καιρο τον ειχα σε διαδικασια παχεψης γιατι λογω της λοιμωξης εχασε κιλα και ειχε και χαμηλο αιματοκριτη,γενικα ολο μοσχαρι και κοτοπουλο και μακαρονια τρωμε, γι αυτο εγινα βαρελα...

Πικρα ρε κοριτσι....τι να μαγειρεψεις;;;;;Οσο για μενα δε νομιζω να ηταν η υπςρπαραγωγη το θεμα...θα το εβλεπα στα κακα του...στο στηθος μου...καπου....μηπως που τον εβαζα συνεχεια στο στηθος;αντι να αυξηθει η παραγωγη επαιρνε μονο το ξεδιψαστικο γαλα και τελος;τι να πω.

Τεταρτο παιδι....γηρασκω αει διδασκομενη.....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γυρισαμε κι εμεις απ το γιατρο.5500 κιλα και 59 ποντους,πιο μικροκαμωμενη απ τις αλλες δυο αλλα με φυσιολογικη αναπτυξη και αριστες αντιδρασεις οποτε ολα καλα.Επισης ειναι το πιο χαμογελαστο μου μωρο.Μς το που την κοιταξεις γελαει ολοκληρη η μαναρουλα μου.Οταν ξυπνησει σπανια κλαιει αξομη κι αν πειναει,τα λεω κοριτσια γιατι δεν τα χω ξαναζησει.Οι αλλες δυο ξυπνουσαν με τσιριδες κι επρεπε να τους περιμενει το βυζι ετοιμο.Μαρουσκα να σου πω ενα κολπο που μου χε πει η γυμναστρια που μου κανε personal.Ετρωγα απ ολα αλλα λιγο και συνεχεια.Εννοω απ ολα πραγματικα αλλα λιγο.Δηλ αν εχεις γεμιστα,μπορεις να φας ενα το μεσημερι κι αλλο ενα μετα απο δυο ωρες.Αν εχεις κεφτεδες με πατατες τηγανητες θα φαε δυο κεφτεδακια και πεντε πατατες και μετα απο δυο ωρες αλλο τοσο κι ουτω καθεξης.Ετσι δεν πεινας ποτε αλλα δεν χορταινεις και ποτε τυπου "ωραια φαγαμε σημερα,σκασαμε".Μολις σταματησεις στα δυο κεφτεδακια θα νομιζεις οτι πεινας κι αλλο αλλα μετα απο λιγο θα δεις οτθ εισαι ενταξει.Εγω το εφαρμοσα με καταπληκτικα αποτελεσματα.Αυτο που με βολευε ηταν πρωτον οτι ετρωγα τα παντα,κοκκινιστα-τηγανητα,ολα και δευτερον οτι δεν πεινουσα.Δοκιμασε το.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ 15 χαπια τη μερα?Μαρουσκα δε νομιζω οτι αλλαξε το γαλα σου,ειναι διαφορετικο το παιδι.Να ελεγα οτι χανει γευματα λογω υπνου θα ηταν μια εξηγηση αλλα αφου τον ξυπναγες και δεν ειδες διαφορα τί να πω?Κι εμενα 600 γρ πηρε που οι αλλες επαιρναν κιλο.Παντως εγω το χω ξαναπει,αυτη τη φορα η ποσοτητα του γαλατος μου ειναι μικροτερη.Νιωθω οτι πεντε λεπτα τρωει και μετα δεν εχω αλλο κι απλως πιπιλαει.Και δε λεω μονο τις τελευταιες δεκα μερες που κοιμαται πολυ οποτε μπορει να μου μειωθηκε η παραγωγη,το χα καταλαβει απ την αρχη αλλα δρν καταλαβα πού οφειλεται.Lonestar πακετο αυτο με τα ιδια φαγητα ολη την ωρα.Ψαρι και θαλασσινα κανει να φαει?Ετσι για διαφορα να φτιαχνες κανα ριζοτο με θαλασσινα,χταποδακι με κοφτο μακαρονακι,μετα καμια ομελετα φουρνου για πιο ελαφρια?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Εμενα δεν εχει πολλα σαλακια αλλα κι εμεις το δαχτυλο το δουλευουμε καλα.Την πιπιλα σχεδοντην καταργησε αφου βρηκε τον αντιχειρα της ως φυσικη πιπιλα.Ανθη κιβεγω εχω ενα στρωματακι και χωρο που την αλλαζω πανω στον παγκο του μπανιου.Εκει την καταβρισκει,αφου πολλες φορες κανω μπανιο τις μεγαλες κι αυτη ειναι εκει πανω και κοιμαται.Καποιες φορες καθεται απλωε και μιλαει στον εαυτο της μεσα απ τον καθρεφτη,οπως κι η δικη σου.Εχω δοκιμασει να παρω αυτο το στρωμα αλλου,πανω στον καναπε,ακομη και πανω στο τραπεζι της κουζινας!!!για να μαγειρευω και να την βλεπω αλλα δεν τσιμπαει!!Κι εγω φοβαμαι να την εχω εκει αλλα απ τη μερια που θα μπορουσε να πεσει βαζω δυο πετσετες ρολο.Ε δε νομιζω να μπορει να τις πηδηξει κι αυτες ακομη.Αυτα οταν δεν ειναι ο αντρας μου σπιτι γιατι οταν τα βλεπει,φρικαρει.Γενικως ειναι τρελος με την ασφαλεια τους,τρελος ομως,ενας απ τους λογους που τσακωνομαστε.Εγω τις αφηνω π.χ στις κουνιες να πειραματιστουν κι ας πεσουν,ετσι θα μαθουν τις δυνατοτητες τους,εκεινος αν μπορουσε να τις εχει σε κλουβι,θα το κανε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Πω πω ρε συ... Πολλές δυσκολίες έχει ο άντρας σου. Όλα απαγορευμένα του είναι. Πως την παλεύει ο άνθρωπος...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γυρισαμε κι εμεις απ το γιατρο.5500 κιλα και 59 ποντους,πιο μικροκαμωμενη απ τις αλλες δυο αλλα με φυσιολογικη αναπτυξη και αριστες αντιδρασεις οποτε ολα καλα.Επισης ειναι το πιο χαμογελαστο μου μωρο.Μς το που την κοιταξεις γελαει ολοκληρη η μαναρουλα μου.Οταν ξυπνησει σπανια κλαιει αξομη κι αν πειναει,τα λεω κοριτσια γιατι δεν τα χω ξαναζησει.Οι αλλες δυο ξυπνουσαν με τσιριδες κι επρεπε να τους περιμενει το βυζι ετοιμο.Μαρουσκα να σου πω ενα κολπο που μου χε πει η γυμναστρια που μου κανε personal.Ετρωγα απ ολα αλλα λιγο και συνεχεια.Εννοω απ ολα πραγματικα αλλα λιγο.Δηλ αν εχεις γεμιστα,μπορεις να φας ενα το μεσημερι κι αλλο ενα μετα απο δυο ωρες.Αν εχεις κεφτεδες με πατατες τηγανητες θα φαε δυο κεφτεδακια και πεντε πατατες και μετα απο δυο ωρες αλλο τοσο κι ουτω καθεξης.Ετσι δεν πεινας ποτε αλλα δεν χορταινεις και ποτε τυπου "ωραια φαγαμε σημερα,σκασαμε".Μολις σταματησεις στα δυο κεφτεδακια θα νομιζεις οτι πεινας κι αλλο αλλα μετα απο λιγο θα δεις οτθ εισαι ενταξει.Εγω το εφαρμοσα με καταπληκτικα αποτελεσματα.Αυτο που με βολευε ηταν πρωτον οτι ετρωγα τα παντα,κοκκινιστα-τηγανητα,ολα και δευτερον οτι δεν πεινουσα.Δοκιμασε το.

Μεγάλωσε η χαμογελαστή καρπουζέλα! Να την χαίρεσαι και να την απολαμβάνεις!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλέ 15 χαπια τη μερα?Μαρουσκα δε νομιζω οτι αλλαξε το γαλα σου,ειναι διαφορετικο το παιδι.Να ελεγα οτι χανει γευματα λογω υπνου θα ηταν μια εξηγηση αλλα αφου τον ξυπναγες και δεν ειδες διαφορα τί να πω?Κι εμενα 600 γρ πηρε που οι αλλες επαιρναν κιλο.Παντως εγω το χω ξαναπει,αυτη τη φορα η ποσοτητα του γαλατος μου ειναι μικροτερη.Νιωθω οτι πεντε λεπτα τρωει και μετα δεν εχω αλλο κι απλως πιπιλαει.Και δε λεω μονο τις τελευταιες δεκα μερες που κοιμαται πολυ οποτε μπορει να μου μειωθηκε η παραγωγη,το χα καταλαβει απ την αρχη αλλα δρν καταλαβα πού οφειλεται.Lonestar πακετο αυτο με τα ιδια φαγητα ολη την ωρα.Ψαρι και θαλασσινα κανει να φαει?Ετσι για διαφορα να φτιαχνες κανα ριζοτο με θαλασσινα,χταποδακι με κοφτο μακαρονακι,μετα καμια ομελετα φουρνου για πιο ελαφρια?

Πως το καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις γάλα;

Πόσα κιλά γεννήθηκε η καρπουζέλα;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω για το τιπ Αντωνιτσα μου...σημερα τρωω συνεχεια....δεν ξερω αν φταινε τα χαπια και μου εφεραν πεινα...παντως εχω πιο πρησμενο στηθος κι ολη μερα κι επισης το μωρο εκτος το εντεκαωρο της νυχτας(τον θηλασα φυσικα απο μονη μου καπου στις τρεις) κοιμηθηκε μια ωρα το πρωι κσι δυο το μεσημερι...αρα...αρα...δε θελω να πω δεν ειχα γαλα...τη σιχαινομαι ως φραση οταν την ακουω και δεν την πιστευω...αλλα δεν ξερω και τι να σκεφτω....φυσικα εγινα χαλια φυσικα εκλαιγα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μπραβο για την αναπτυξη του στερνοπουλιου σου...αυτο το μωρακι να μου το θυμηθεις μια μερα θα γυρισεις θα την κοιταξεις θα πηγαινει εκτη και θα πεις: Αυτο το παιδι ποτε μεγαλωσε;;;Δεν το καταλαβα!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ευχαριστω για το τιπ Αντωνιτσα μου...σημερα τρωω συνεχεια....δεν ξερω αν φταινε τα χαπια και μου εφεραν πεινα...παντως εχω πιο πρησμενο στηθος κι ολη μερα κι επισης το μωρο εκτος το εντεκαωρο της νυχτας(τον θηλασα φυσικα απο μονη μου καπου στις τρεις) κοιμηθηκε μια ωρα το πρωι κσι δυο το μεσημερι...αρα...αρα...δε θελω να πω δεν ειχα γαλα...τη σιχαινομαι ως φραση οταν την ακουω και δεν την πιστευω...αλλα δεν ξερω και τι να σκεφτω....φυσικα εγινα χαλια φυσικα εκλαιγα....

Βρε κορίτσι πάρε τηλ την αλκυόνη και μίλα και με κανέναν σύμβουλο θηλασμού. Δεν χρειάζεται να κλαις και να στεναχωριέσαι. Ζήτα μια δεύτερη γνώμη να δεις τι μπορεί να συμβαίνει

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Βρε αγαπη τοσο πολυ στεναχωρηθηκες?Εγω σε ακουσα πιο λαιτ κατασταση,ειπες κι οτι εσυ ειχες τετοιο ρυθμο ως παιδι και νομιζα οτι δεν ανησυχησες.Ουτε εγω πιστευω οτι καποια κοπελα δεν ειχε γαλα αλλα οτι με λαθος χειρισμους πιστευω οτι γινεται κι αυτο.Μαριανθη η μπεμπα γεννηθηκε 3.060.Δε ξερω τι σχεση μπορει να χει αυτο.Απο τοτε που γυρισαμε σπιτι και περασε η πρωτη εβδομαδα με το μεγαλο πρηξιμο,νιωθω οτι το στηθος μου δε φουσκωνει με γαλα οπως τις αλλες φορες,για να πρηστει πρεπει να περασουν πολλες ωρες κι ε ω την αισθηση οτι η μπεμπα τρωει πολυ λιγη ωρα.Δεν προβληματιζομαι πολυ γιατι βλεπω οτι αναπτυσσεται,κοιμαται καλα κι ειναι σχεδον παντα καλοδιαθετη αλλα η ολη αισθηση μου αυτη την φορα απο τον θηλασμο ειναι διαφορετικη απ τις δυο προηγουμενες.Τα δεκαπεντε χαπια τα πινεις τμηματικα μεσα στη μερα μαρουσκα?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Για να καταλάβω ρε κορίτσι, γιατί είμαι κ από τον ύπνο...πήρες τα χάπια κ καταλαβες ότι έχεις πιο πολύ γάλα;

Και στεναχωρήθηκες γιατί συνειδητοποίησες ότι μπορεί να μην είχες τόσο γάλα όσο νόμιζες;

Και μην την σιχαίνεσαι τη φράση γιατί ισχύει...ναι γάλα για να ζήσει το παιδί έχουμε αλλά για να χορτάσει μπορεί να μην έχουμε (ελα μη βαρατε αυτές του θηλασμου :cool::cool::cool::cool:)..

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...