Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κορίτσια ακούστε τωρα προβληματισμό που εχω βραδιάτικα. Το μωρο μου άμα κλαίει πολυ, και δεν πολυ ηρεμεί ούτε στην αγγαλια, άμα το πάω στο μπάνιο και το ακουμπήσω στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που εχω φτιάξει για να την αλλάζω, αυτομάτως ηρεμει. Χωρίς τίποτα άλλο. Μετα κοιταζεται στον καθρέφτη και μιλάει μόνη της..

Απο σαλακια πως πάτε; Ωρες-ωρες εχει αρκετουτσικα θα έλεγα εμενα... Και το χεράκι στο στόμα. Μια φορα έβαλε τον αντίχειρα αλλά συνήθως γλύφει το πίσω μέρος του αντίχειρα.

Πάω για νάνι... Καληνυχτααααα

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Βρε κορίτσια ακούστε τωρα προβληματισμό που εχω βραδιάτικα. Το μωρο μου άμα κλαίει πολυ, και δεν πολυ ηρεμεί ούτε στην αγγαλια, άμα το πάω στο μπάνιο και το ακουμπήσω στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που εχω φτιάξει για να την αλλάζω, αυτομάτως ηρεμει. Χωρίς τίποτα άλλο. Μετα κοιταζεται στον καθρέφτη και μιλάει μόνη της..

Απο σαλακια πως πάτε; Ωρες-ωρες εχει αρκετουτσικα θα έλεγα εμενα... Και το χεράκι στο στόμα. Μια φορα έβαλε τον αντίχειρα αλλά συνήθως γλύφει το πίσω μέρος του αντίχειρα.

Αφου βρηκες τι την ηρεμει τι προβληματιζεσαι καλε;;;κι εμεις πολλλλλλα σαλια και ολοκληρο χερι στο στομα....Αχ ειδες;Λες καληνυχτα πια...που πριν λιγες μερες που εβλεπες την ανατολη πριν κοιμηθειτε χαχα!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εσυ ξερεις καλυτερα που τον ταιζεις...και εγω νομιζω οτι ειναι το σκαρι του Λουκα αυτο,ψιλολιγνος,αφου δεν σου διαμαρτυρεται και κοιμαται τοτε δεν πειναει....καρμπον με τη μαμα του ο γιος σου...εστειλες και σε μενα φωτο? για να δω......

Παω να βρω το μεηλ σου δε θυμαμαι που την εστειλα χαχα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εγω με το τιποτα δεν θα το εκανα αυτο,αλλα μην με ακους εμενα ειμαι μαζοχα με τα παιδια,δεν θελω να τα κραταει κανενας κιας κουραζομαι.απλα ειναι πολυ μικρη και να κατσει με ανθρωπους που δεν ειναι οικειοι της ισως κλαψει....τα παιδια θελουν την ρουτινα τους,τα ιδια ατομα συνεχεια,ειδικα αυτα που βλεπουν καθε μερα και τα μεγαλωνουν.επειδη ειναι μικρουλα ακομη και εισαι εσυ η επεκταση του εαυτου της...αλλα με αυτο το σκεπτικο δεν θα χαλαρωσεις ποτε εσυ...οποτε οπως νιωθεις κανε.εγω εχω μεγαλη εξαρτηση με την μικρη ακομα,με τα αλλα δυο το ξεπερασα μετα απο 1,5-2 χρονια απο την γεννηση τους.....

Μωρέ κι εγώ εξαρτημένη με την μικρή νιώθω. Αλλά δεν ξέρω αν είναι το ένστικτο ή αν έχω γίνει τρελή μαμά που δεν μπορεί χωρίς το παιδί της... Γενικά δεν είμαι τύπος "το παιδί είναι δικό μου και κανείς δεν θα το ακουμπά", απλά έχω τις ανασφάλειές μου. Και σκέφτομαι μήπως είμαι υπερβολική και χρειάζεται να την αφήνω και λίγο...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Είναι πολύ παράξενα τα μωρά! Εγώ αυτό έχω καταλάβει! Ηρεμούν με τα πιο κουλά πράγματα, ενώ όταν εσύ τους κάνεις όλη την μέρα τα χατίρια δεν τους αρέσει!

Από σαλάκια και εμείς ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Και το χεράκι προέκταση του στόματος. Βασικά τώρα η δικιά μου προσπαθεί να βάλει και τα δυο στο στόμα και νευριάζει που δεν μπαίνουν! χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Είναι πολύ παράξενα τα μωρά! Εγώ αυτό έχω καταλάβει! Ηρεμούν με τα πιο κουλά πράγματα, ενώ όταν εσύ τους κάνεις όλη την μέρα τα χατίρια δεν τους αρέσει!

Από σαλάκια και εμείς ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Και το χεράκι προέκταση του στόματος. Βασικά τώρα η δικιά μου προσπαθεί να βάλει και τα δυο στο στόμα και νευριάζει που δεν μπαίνουν! χαχα

Kαλημέρα σας!!! Και μένα τρελα σάλια το μωράκι μου... τον αντίχειρα τον βάζει στο στόμα, τον έχει βρει!!κ με αυτόν αποκοιμιέται όπου κ να τον αφήσω... ενώ η πιπίλα φέυγει,,,οπότε καταλάβατε,,,την πατήσαμε με τον αντίχειρα!! Έχω δοκιμάσει να το αποφύγουμε με πιπίλα,,,αλλά μόλις φύγει τσουπ το δάχτυλο,,,οπότε δε λέει να τα έχουμε κ τα δυο... επίσης μπρούμυτα όπως κοιμάται τον βολεύει πολύ το δάχτυλο...

ναι με τις αγκαλιές κ μένα μου αρέσουν, ξέρω ότι δε διαρκούν πολύ... ο μεγάλος μου μάγκεψε κ δε θέλει πολλά πολλά, όταν τον φιλάω σκουπίζεται...ελεος!!!

Εγώ το αφήνω το μικρούλι μου όταν κοιμάται,,,εκτός αν είναι ανάγκη να κάνω κάτι με το μεγάλο μου,,,πχ. το αφησα στον άντρα μου για να πάμε στο πάρκο,,, σήμερα έχουμε να πάμε σε πάρτυ με τον μεγάλο κ θα τον αφήσω πάλι στον άντρα μου το μωρό...εμένα θέλει συνέχεια κ θέλει κ να με παντρευτει....οπότε μπλέξαμε όπως καταλάβατε...αχχαχαχαχαχα

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Kαλημέρα σας!!! Και μένα τρελα σάλια το μωράκι μου... τον αντίχειρα τον βάζει στο στόμα, τον έχει βρει!!κ με αυτόν αποκοιμιέται όπου κ να τον αφήσω... ενώ η πιπίλα φέυγει,,,οπότε καταλάβατε,,,την πατήσαμε με τον αντίχειρα!! Έχω δοκιμάσει να το αποφύγουμε με πιπίλα,,,αλλά μόλις φύγει τσουπ το δάχτυλο,,,οπότε δε λέει να τα έχουμε κ τα δυο... επίσης μπρούμυτα όπως κοιμάται τον βολεύει πολύ το δάχτυλο...

ναι με τις αγκαλιές κ μένα μου αρέσουν, ξέρω ότι δε διαρκούν πολύ... ο μεγάλος μου μάγκεψε κ δε θέλει πολλά πολλά, όταν τον φιλάω σκουπίζεται...ελεος!!!

Εγώ το αφήνω το μικρούλι μου όταν κοιμάται,,,εκτός αν είναι ανάγκη να κάνω κάτι με το μεγάλο μου,,,πχ. το αφησα στον άντρα μου για να πάμε στο πάρκο,,, σήμερα έχουμε να πάμε σε πάρτυ με τον μεγάλο κ θα τον αφήσω πάλι στον άντρα μου το μωρό...εμένα θέλει συνέχεια κ θέλει κ να με παντρευτει....οπότε μπλέξαμε όπως καταλάβατε...αχχαχαχαχαχα

Δεν φοβάσαι με τον ύπνο μπρούμυτα;

Άντε καλά στέφανα! χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Το nutricia διοργανώνει σήμερα στις 12 ένα σεμινάριο για τον θηλασμό και την επιστροφή στην εργασία. Πιστεύω πως θα είναι ενδιαφέρον

https://events-emea1.adobeconnect.com/content/connect/c1/1006592299/en/events/event/shared/default_template/event_registration.html?sco-id=1927525039&_charset_=utf-8

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσια πως χανουμε 1,7 κιλα σε δεκα μερες;ξερετε;χωρις πεινα;χαχα...πολλα θελω ε;;;;μη μου πειτε με πολυ κοκο...αλλο σεναριο αμα εχετε....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

καλημερα!

εμεις ξυπνησαμε και τρωμε τα χερακια μας στο ριλαξ κοιτωντας τη μαμα..ειναι πολυ νοστιμα ξερετε!οπως καταλαβατε κι εμεις πιπλιλα τα χερακια μας ολη την ωρα!σαλακια λιγα.τις κανονικες πιπιλες τις φυλαξα ,βαρεθηκα...

τον ματιασα μονη μου τον μπεμπη..πανε τα 5ωρα 6ωρα..τις τελευταιες μερες 3ωρες κοιμαται απο τοτε που βαλαμε υπνοσακο...ελπιζω να ναι παροδικο.. χτες βγηκαμε για ενα καφε οι 3μας ηταν πολυ ησυχος ,τον πηρα αγκαλια καποια στιγμη να δω αν ιδρωσε και κοιμηθηκε στην αγκαλια μου ο γλυκος μου..

μαρουσκα καπου διαβασα δε θυμαμαι που οτι τα μωρα το βραδυ παιρνουν το 20%των θερμιδων γι'αυτο ειναι σημαντικος ο βραδυνος θηλασμος.μηπως να τον ξυπνουσες μια φορα να φαει το βραδυ?εμενα κοιμησμενος τρωει,δεν ξυπνα απλα κοιμισμενος στριφογυριζει ,αν του δωσω πιπιλα ή τον αφησω πιστευω θα σταματησει αλλα εγω τον σηκωνω και τον θηλαζω..ουτε ξερω ποση ωρα το κανει αυτο πριν ξυπνησω,βασικα απορω που ξυπναω αφου δεν κλαιει.μια φιλη μου με μωρο ιδιας ηλικιας που δεν θηλαζει φυσικα μου λεει δωστου πιπιλα μην το ταιζεις..αλλα αφου ξυπνα,ξυπνα γιατι πειναειλεω εγω τωρα...αν και ξερω οτι μπορει και οχι..για καλο και για κακο εγω παντως τον ταιζω..μες τη μερα καθε ποση ωρα τρωτε?ακους να καταπινει?θεωρεις οτι εχεις θεμα παραγωγης και θα παρεις μαγια?μηπως εχεις υπερπαραγωγη και το μωρο δεν παιρνει το παχυ γαλα γιατι χορταινει πριν φτασει σαυτο?παντως νομιζω η παραγωγη αυξανει αν αυξησεις τους θηλασμους..τα 15 χαπια τι ειναι?παντως ρε συ παρε κι ενα τηλεφωνο στην αλκυονη.. 10525 9-2 εμενα με βοηθησαν..

εμενα ο αντρας μου δεν τρωει το μεσημεριανο το βραδυ αν ειναι βαρυ,θα το φαει την επαυριο.δεν πεταμε τιποτα.γενικα εχω προβλημα χρονια τωρα τι θα φτιαξω καθε βραδυ..ολο κοτοπουλο και μακαρονια φτιαχνω γιατι εχει θεμα με το στομαχι του.πειτε καμια ιδεα για ελαφρυ φαι!

KPOzp2.png deXnp3.png

Αφου βρηκες τι την ηρεμει τι προβληματιζεσαι καλε;;;κι εμεις πολλλλλλα σαλια και ολοκληρο χερι στο στομα....Αχ ειδες;Λες καληνυχτα πια...που πριν λιγες μερες που εβλεπες την ανατολη πριν κοιμηθειτε χαχα!!!

Ε ναι αλλα δεν μπορω να την αφηνω εκει και να φευγω να καν δουλειες ας πουμε. Φοβαμαι μην κανει κανα σαλτο και πεσει. καθεται ομωσ μονη της για ωρα εκει. Τωρα λεω καληνυχτα αλλα και καλημερα τισ σωστες ωρες.... χαχα :cool::cool:

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Κοριτσια πως χανουμε 1,7 κιλα σε δεκα μερες;ξερετε;χωρις πεινα;χαχα...πολλα θελω ε;;;;μη μου πειτε με πολυ κοκο...αλλο σεναριο αμα εχετε....

αστα και γω θελω να χασω 10... μετα τη γεννα μου μειναν 6 και τωρα ξαναπαχυνα. ειμαι πιο χοντρη απο εγκυος.εγω τωρα θελω να χασω αμεσα 5 για να μο κανουν τα ρουχα μου χαχα..αλλα ολο αναβαλλω τη διαιτα:tongue:

KPOzp2.png deXnp3.png

Εγω με το τιποτα δεν θα το εκανα αυτο,αλλα μην με ακους εμενα ειμαι μαζοχα με τα παιδια,δεν θελω να τα κραταει κανενας κιας κουραζομαι.απλα ειναι πολυ μικρη και να κατσει με ανθρωπους που δεν ειναι οικειοι της ισως κλαψει....τα παιδια θελουν την ρουτινα τους,τα ιδια ατομα συνεχεια,ειδικα αυτα που βλεπουν καθε μερα και τα μεγαλωνουν.επειδη ειναι μικρουλα ακομη και εισαι εσυ η επεκταση του εαυτου της...αλλα με αυτο το σκεπτικο δεν θα χαλαρωσεις ποτε εσυ...οποτε οπως νιωθεις κανε.εγω εχω μεγαλη εξαρτηση με την μικρη ακομα,με τα αλλα δυο το ξεπερασα μετα απο 1,5-2 χρονια απο την γεννηση τους.....

και οταν γυρισεις στη δουλειατι κανεις αν δεν καθονται με κανεναν?αυτο το θεμα το συζητουσαμε με τον αντρα μου απο πριν γεννησω γιατι εγω κανω 24ωρες βαρδιες και αν ειναι απολυτα εξαρτημενο απο μενα την κατσαμε..γι αυτο ασχολειται κι αυτος κι εχουμε βαλει στο τοπιο πολυ και τις γιαγιαδες και τα αδερφια μου για να τους συνηθιζει..παντως βλεπω απο τωρα οτι αυτα τα ατομα που βλεπει συχνα τους γελα!οταν ερχονται σπιτι τα παραπανω ατομα προτιμω να τον κρατανε και να κανω δουλειες..

τι σου λεω τωρα εσενα βεβαια που το μονο κοντινο σου ατομο εκει ειναι η ανεκδιηγητη πεθερα,οποτε που να τα αφησεις??

KPOzp2.png deXnp3.png

καλημερα!

εμεις ξυπνησαμε και τρωμε τα χερακια μας στο ριλαξ κοιτωντας τη μαμα..ειναι πολυ νοστιμα ξερετε!οπως καταλαβατε κι εμεις πιπλιλα τα χερακια μας ολη την ωρα!σαλακια λιγα.τις κανονικες πιπιλες τις φυλαξα ,βαρεθηκα...

τον ματιασα μονη μου τον μπεμπη..πανε τα 5ωρα 6ωρα..τις τελευταιες μερες 3ωρες κοιμαται απο τοτε που βαλαμε υπνοσακο...ελπιζω να ναι παροδικο.. χτες βγηκαμε για ενα καφε οι 3μας ηταν πολυ ησυχος ,τον πηρα αγκαλια καποια στιγμη να δω αν ιδρωσε και κοιμηθηκε στην αγκαλια μου ο γλυκος μου..

μαρουσκα καπου διαβασα δε θυμαμαι που οτι τα μωρα το βραδυ παιρνουν το 20%των θερμιδων γι'αυτο ειναι σημαντικος ο βραδυνος θηλασμος.μηπως να τον ξυπνουσες μια φορα να φαει το βραδυ?εμενα κοιμησμενος τρωει,δεν ξυπνα απλα κοιμισμενος στριφογυριζει ,αν του δωσω πιπιλα ή τον αφησω πιστευω θα σταματησει αλλα εγω τον σηκωνω και τον θηλαζω..ουτε ξερω ποση ωρα το κανει αυτο πριν ξυπνησω,βασικα απορω που ξυπναω αφου δεν κλαιει.μια φιλη μου με μωρο ιδιας ηλικιας που δεν θηλαζει φυσικα μου λεει δωστου πιπιλα μην το ταιζεις..αλλα αφου ξυπνα,ξυπνα γιατι πειναειλεω εγω τωρα...αν και ξερω οτι μπορει και οχι..για καλο και για κακο εγω παντως τον ταιζω..μες τη μερα καθε ποση ωρα τρωτε?ακους να καταπινει?θεωρεις οτι εχεις θεμα παραγωγης και θα παρεις μαγια?μηπως εχεις υπερπαραγωγη και το μωρο δεν παιρνει το παχυ γαλα γιατι χορταινει πριν φτασει σαυτο?παντως νομιζω η παραγωγη αυξανει αν αυξησεις τους θηλασμους..τα 15 χαπια τι ειναι?παντως ρε συ παρε κι ενα τηλεφωνο στην αλκυονη.. 10525 9-2 εμενα με βοηθησαν..

εμενα ο αντρας μου δεν τρωει το μεσημεριανο το βραδυ αν ειναι βαρυ,θα το φαει την επαυριο.δεν πεταμε τιποτα.γενικα εχω προβλημα χρονια τωρα τι θα φτιαξω καθε βραδυ..ολο κοτοπουλο και μακαρονια φτιαχνω γιατι εχει θεμα με το στομαχι του.πειτε καμια ιδεα για ελαφρυ φαι!

Σε ευχαριστω πολυ για το σχολιο...αληθεια...λοιπον κι εμενα κανει αυτο που λες...κουνιεται μες στον υπνο κι αν τον αφησεις συνεχιζει να κοιμαται...επειδη ξυπναω με το παραμικρο κι αφου ειμαστε τοσο αδυνατοι ειπα να τον ταιζω και μες στη νυχτα...τοσο καιρο που το εκανα ομως να...ελαχιστα εβαλε...δεκπεντε ειναι τα χαπια μαγιας που παιρνω τη μερα...σημερα εχουμε συναντηση με τις μαιες θα ρωτησω κι εκει...μετα θα παρω αλξυονη ευχαριστω για το τηλ....σουπες τρωει ο ανηρ;αν ναι φτιαξτου οχι τις κλασικες μονο αμα το ψαξεις χιλιες δυο υπαρχουν...καλα σαν την κρεατοσουπα καμια βεβαια χαχα!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...