Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

γεια σας κορίτσια!!!!

μαρούσκα 5200 η δικια μου! μαγια τρωω την φρεσκια κ την λιωνω σε χυμο...

Μελνταν περαστικά...όλο αρρωστα ειναι τα μικρουλια απο τους παιδικους...

θα επανελθω...ελπιζω

Φιλε μινιον κι η δικια σου αλλα ο δικος μου δεν υπαρχει.ειδες διαφορα με τη μαγια δηλαδη;ρε γμτ δεν καταλαβαινω στους σλλους αλλο γαλα ειχα κι επαιρναν 800αρες και κιλο καθε μηνα;;;κι ειναι και 15 χαπια τη μερα οχι ενα δυο...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαχη ωραιο το τρεξιμο.Γενικα ζηλευω αυτην την εποχη καθε ειδος γυμναστικης,μου χει λειψει αλλα...Κι ο δικος μου δεν τρωει φαγητο απ την προηγουμενη-αν ειναι δυνατον-δεν το καταλαβαινω.Εχει και την εναλλακτικη να φαει κατι στο μαγαζι-σφολιατα η σαντουιτς κι ετσι δε μου δημιουργει προβλημα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Φιλε μινιον κι η δικια σου αλλα ο δικος μου δεν υπαρχει.ειδες διαφορα με τη μαγια δηλαδη;ρε γμτ δεν καταλαβαινω στους σλλους αλλο γαλα ειχα κι επαιρναν 800αρες και κιλο καθε μηνα;;;κι ειναι και 15 χαπια τη μερα οχι ενα δυο...

Μαρούσκα εσύ δε λες κάθε παιδί είναι διαφορετικό ή κάνω λάθος:::

Εμένα το πρώτο μου είναι και δεν έχω μέτρο σύγκρισης...και δεν μου κακοφαίνεται!

Είδα διαφορά με τη μαγιά...παίρνει κ η αδερφή μου τώρα κ αυτή είδε διαφορά.(ο μπέμπης της είναι 2 βδομαδες πιο μικρός κ έχει κατι μαγουλα σαν αερόσακακους!)

8NkSp3.png

Μαρούσκα εσύ δε λες κάθε παιδί είναι διαφορετικό ή κάνω λάθος:::

Εμένα το πρώτο μου είναι και δεν έχω μέτρο σύγκρισης...και δεν μου κακοφαίνεται!

Είδα διαφορά με τη μαγιά...παίρνει κ η αδερφή μου τώρα κ αυτή είδε διαφορά.(ο μπέμπης της είναι 2 βδομαδες πιο μικρός κ έχει κατι μαγουλα σαν αερόσακακους!)

Ναι καθε παιδι ειναι διαφορετικο...απλως εμενα ΚΑΙ τα τρια επαιρναν πολυ βαρος γι αυτο τωρα με ξενιζει...απο την αλλη κανενα απο τα αλλα τρια δεν κοιμοταν δεκαωρο απο τριων μηνων...χιχι....αντε να δουμε με τη μαγια...χαχα μου αρεσει ο τροπος που γραφεις...το χιουμορ σου...οσο θυμαμαι τη μαγια απο το σουπερ μαρκετ....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλα :tongue:μονο ο δικος μου αντρας ειναι η σκουπα φιλιπς που τρωει οτι εχει ξεμεινει;;; Φραουλιτσα να χαιρεστε το ανηψουδι ρε με τους αεροσακους και Αντωνια δε μας ειπες νεα για το δικο σου ανηψουδι to be.... Ανθη ποτε ειπαμε περιμενεις να αδιαθετησεις;;;εφτιαξα γεμιστα με ρυζι και καροτο μανιταρι αντι για κιμα πολυ ωραια εγιναν!!παω να τεζαρω τωρα....καλο βραδυ τσουπρες και τεκνα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Θα κατεβούμε Θεσσαλονίκη και σκεφτόμουν ίσως για μια ώρα να την άφηνα στις γιαγιάδες. Να κάνω αυτό που λέτε: να την ταΐσω και να βγούμε για λίγο κάπου εκεί κοντά. Αλλά σκέφτομαι ότι η μικρή δεν θα τους ξέρει. Θα καθίσει μαζί τους ή θα αρχίσει να με αναζητάει; Γιατί από τότε που γεννήθηκε, μόνο μια φορά τους έχει δει. Λογικά είναι μικρή ακόμη για να ξεχωρίζει πρόσωπα και να μπορεί να δεθεί με κάποιον. Σωστά; Συνήθως μετά τον 6ο δεν γίνεται αυτό;

Εγω με το τιποτα δεν θα το εκανα αυτο,αλλα μην με ακους εμενα ειμαι μαζοχα με τα παιδια,δεν θελω να τα κραταει κανενας κιας κουραζομαι.απλα ειναι πολυ μικρη και να κατσει με ανθρωπους που δεν ειναι οικειοι της ισως κλαψει....τα παιδια θελουν την ρουτινα τους,τα ιδια ατομα συνεχεια,ειδικα αυτα που βλεπουν καθε μερα και τα μεγαλωνουν.επειδη ειναι μικρουλα ακομη και εισαι εσυ η επεκταση του εαυτου της...αλλα με αυτο το σκεπτικο δεν θα χαλαρωσεις ποτε εσυ...οποτε οπως νιωθεις κανε.εγω εχω μεγαλη εξαρτηση με την μικρη ακομα,με τα αλλα δυο το ξεπερασα μετα απο 1,5-2 χρονια απο την γεννηση τους.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Άντε ρε μπράβο! Αφού βρήκατε ότι φταίει το γάλα και το αλλάξατε, τώρα θα ηρεμήσετε!

Και μένα μόνο σε αγκαλιές κοιμάται και το έχω άγχος μήπως κακομάθει έτσι... Για πείτε οι παλιές μαμάδες. Ισχύει κάτι τέτοιο; Τι μπορούμε να κάνουμε;

Σιγα μην κακομαθει,και εμενα τις περισσοτερες φορες μεσα στην ημερα ετσι νανουριζεται,με αγκαλια!και γουσταρω πολυ,γιατι τωρα το θελουνε αυτο,λες οταν αρχισουν να περπατανε-μπουσουλανε να θελουν ακομα κουνημα? Οχι καλε,φασεις ειναι και αλλαζουν αυτα.απολαυσετο τωρα γιατι καποια στιγμη θα αλλαξει και αυτο!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εμενα κάθεται γενικα... Στους γονείς μου ας πούμε δεν εχει θεμα. Και σε κατι θείες μου που ήρθαν να την δουν δεν είχε πρόβλημα. Στην πεθερά ομως πλανταζει στο κλάμα. Τυχαίο;;;;; Χαχα

Δε νομιζω!!!!!χαχαχα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα κορίτσια

Εμείς Σεπτέμβρη θα την βαφτίσουμε αν και κατα πάσα πιθανότητα εκείνο το διάστημα θα παντρέψω και μια καλη μου φίλη και ίσως συμπέσουν. Θα δουμε ομως. Μου λένε πως ειναι πολυ αργά θα εχει κλείσει και το 1 έτος αλλά καλοκαίρι δεν ήθελα μέσα στη ζεστη και πριν το καλοκαίρι το βρίσκω νωρις.

Μια χαρα ειναι καλε τον Σεπτεμβρη! Εμεις να δουμε ποτε θα αξιωθουμε,ονομα βρηκαμε αλλα ολα τα αλλα ειναι αβεβαια ακομη:-(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Και τι εγινε βρε ανθη που θα ναι ενος ετους?Τη μελινα τη βαφτισαμε στα πρωτα της γενεθλια-κοψαμε και τουρτα-κι ηταν πολυ ωραια.Βγαινουν κι ωραιες οι φωτογρ οταν ειναι λιγο πιο παιδακια και περπατανε ή εστω στεκονται.Εγω αυτο που δε θελω στον σεπτεμβρη ειναι οτι θα εχω αγχος στις διακοπες και το οικονομικο κομματι και τις ετοιμασιες-τελευταιες εκκρεμοτητες.Επειδη δεν πηγαμε διακοπες περισυ και τις εχω φοβερη αναγκη,θελω οταν φυγουμε να μην σκεφτομαι τιποτα.Θα δουμε ομως,τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομη.

Αχ και εγω θελω του χρονου να παμε διακοπες γιατι μουχλιασαμε εδω περα...αλλα μεχρι τοτεεεεε........μακαρι να μας ερθουν ολα βολικα...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εσυ ξερεις καλυτερα που τον ταιζεις...και εγω νομιζω οτι ειναι το σκαρι του Λουκα αυτο,ψιλολιγνος,αφου δεν σου διαμαρτυρεται και κοιμαται τοτε δεν πειναει....καρμπον με τη μαμα του ο γιος σου...εστειλες και σε μενα φωτο? για να δω......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μαχη ωραιο το τρεξιμο.Γενικα ζηλευω αυτην την εποχη καθε ειδος γυμναστικης,μου χει λειψει αλλα...Κι ο δικος μου δεν τρωει φαγητο απ την προηγουμενη-αν ειναι δυνατον-δεν το καταλαβαινω.Εχει και την εναλλακτικη να φαει κατι στο μαγαζι-σφολιατα η σαντουιτς κι ετσι δε μου δημιουργει προβλημα.

Και εμενα κατι τετοια κουλα μου εκανε στην αρχη και τον αφησα να πεινασει....βεβαια ειχε τη μανουλα του απο κατω και το επαιζε σε διπλο ταμπλο...αλλα και εγω χ@στηκα,σιγα μην κανω δυο φαγητα την ημερα....δεν τρελαθηκα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλα :tongue:μονο ο δικος μου αντρας ειναι η σκουπα φιλιπς που τρωει οτι εχει ξεμεινει;;; Φραουλιτσα να χαιρεστε το ανηψουδι ρε με τους αεροσακους και Αντωνια δε μας ειπες νεα για το δικο σου ανηψουδι to be.... Ανθη ποτε ειπαμε περιμενεις να αδιαθετησεις;;;εφτιαξα γεμιστα με ρυζι και καροτο μανιταρι αντι για κιμα πολυ ωραια εγιναν!!παω να τεζαρω τωρα....καλο βραδυ τσουπρες και τεκνα....

Εγω σημερα ειχα ρεβιθια και αυριο μακαρονια με μανιταρια.....!!!κουραστηκα να τα φτιαχνω λεμε χαχαχα,αντε καληνυχτουδια φιλεναδιτσες μου;)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Τωρα 10 του μηνός περιμενω Μαρούσκα μου.. Ουφ τι καλα πάντως που 10 μήνες ήμουν άνευ περιόδου... Ειναι το μόνο που δεν μου έλειψε

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...