Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια

Εμείς Σεπτέμβρη θα την βαφτίσουμε αν και κατα πάσα πιθανότητα εκείνο το διάστημα θα παντρέψω και μια καλη μου φίλη και ίσως συμπέσουν. Θα δουμε ομως. Μου λένε πως ειναι πολυ αργά θα εχει κλείσει και το 1 έτος αλλά καλοκαίρι δεν ήθελα μέσα στη ζεστη και πριν το καλοκαίρι το βρίσκω νωρις.

Με το καλό κουμπάρα! Εγώ είμαι της άποψης όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο. Για να έχει υπομονή και να αντέξει. Κάντο Μάιο-Ιούνιο αν δεν θες να έχει χρονίσει

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα κατεβούμε Θεσσαλονίκη και σκεφτόμουν ίσως για μια ώρα να την άφηνα στις γιαγιάδες. Να κάνω αυτό που λέτε: να την ταΐσω και να βγούμε για λίγο κάπου εκεί κοντά. Αλλά σκέφτομαι ότι η μικρή δεν θα τους ξέρει. Θα καθίσει μαζί τους ή θα αρχίσει να με αναζητάει; Γιατί από τότε που γεννήθηκε, μόνο μια φορά τους έχει δει. Λογικά είναι μικρή ακόμη για να ξεχωρίζει πρόσωπα και να μπορεί να δεθεί με κάποιον. Σωστά; Συνήθως μετά τον 6ο δεν γίνεται αυτό;

Φανταζομαι θα κατσει για λιγο...ζορι ειναι αν νυσταξει κι εχει συνηθισειμε σενα...αλλα ως τοτε θα εχεις γυρισει....αντε να ξεσκασεις λιγο κι εσυ! Εγω εστω κ για κουρεμα που πηγα καλα ηταν ανευ εννοιας εστω κ για 45 λεπτα....το αγχος αποχωρισμου ειναι στον εβδομο μηνα και μετα...οποτε βγες τωρα που μπορεις χαχαχα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσια κι επισημα πρεπει να εχω το πιο αδυνατο μωρο του καφε μας...μολις 4960 γρ....πηρε 340 σε ενα μηνα....αρχιζω τα χαπια μαγιας γτ για να αλλαξω γαλα δεν παιζει ως σεναριο λεμε!!!ειναι ψηλολιγνος ειπε η παιδιατρος τι να κανω ρε παιδια...ουτε γκρινιαζει ουτε ρουκετες βγαζει να πω αλλεργια....και κοιμαται 9-7....καναμε κι εμβολιο τον αφησα και στη μαμα μου για 45 λεπτα να κουρευτω...πολυ τρεχαλα σημερα το πρωι ουφφφφ....Εκανα μια φασολαδα ονειρο χαχα....Ανθη μου πολυ χαιρομαι που στρωσατε μαλλον το γαλα ε;;;;Αντωνια περαστικουλια μα να μην σε ξενυχτα το μωρακι ρε γμτ και να σε ξενυχτα η μεσαια...τι φταιει κι αυτο...αρρωστησε...περαστικουλια...συμφωνω...παρτε αγκαλια τα μωρα σας...εγω που στο δευτερο του τη στερουσα για να μην κακομαθει σαν τον πρωτο...το μονο που καταφερα ηταν να γινει ο σουπερ αγκαλιτσας μετα το χρονο....κι εβριζα τον εαυτο μου για τις βλακειες μου....δεν κακομαθαινουν με την αγκαλια παιδια....με αλλα κακομαθαινουν....η φωτο μου αρεσε πολυ γθ αυτο την εστειλα...ο Α ελειπε σχολειο...μια δεν τα εχω ολα μαζι ρε γμτ τα παιδακια μου...ο μεγαλος ειναι πολυ τυπας κι εχει πολυ σουξε χαχα....

Πράγματι το πιο μικρό μωράκι! Αλλά πολύ γλυκό! Ευτυχώς όμως που δεν έχεις τον δικό μου γιατρό! Θα σε είχε τρελάνει! χαχα Ο παιδίατρος σου είπε να αρχίσεις μαγιά;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Με το καλό κουμπάρα! Εγώ είμαι της άποψης όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο. Για να έχει υπομονή και να αντέξει. Κάντο Μάιο-Ιούνιο αν δεν θες να έχει χρονίσει

Εχοντας βαφτισει δυο απο τα τρια στο χρονο κοντα...θα διαφωνησω....το μεγαλο παιδακι εχει το προγραμμα του τον υπνο τις συνηθειες του αποσυντονιζεται....επισης αν ο νονος ειναι προσωπο που δε βλεπει συχνα καταληγει να το κρατα ημαμα του σε ολο το μυστηριο...απο την αλλη

..μια μερα ειναι οσο κι αν κλαψει κι αποσυντονιστει την αλλη μερα επανερχεται χαχα....για να δω και τι ισχυει σε οσα βαπτιζοντσι πολυ μικρα και θα σας πω χαχα:tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Marouskaki εγώ έπαιρνα κάποια φάρμακα για αύξηση του γάλακτος. Την εποχή που έβγαζα με το θήλαστρο, για να μην μου μειωθεί. Cilroton λέγονται. Είδα αποτελέσματα. Ρώτα την παιδίατρό σου...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Πράγματι το πιο μικρό μωράκι! Αλλά πολύ γλυκό! Ευτυχώς όμως που δεν έχεις τον δικό μου γιατρό! Θα σε είχε τρελάνει! χαχα Ο παιδίατρος σου είπε να αρχίσεις μαγιά;

Κι η δικια μου πεταξε κατι μηπως δε φτανει το γαλα σου αλλα δεν ξερει που εμπλεξε...ναι αυτη συστησε τη μαγια...σκεφτομαι να κοψω κ τα γαλακτοκομικα μπας και ειναι καμια κρυφη αλλεργια ανευ συμπτωματων τι να πω....βασικα...τπτ δρν εχει...το σκαρι ειναι μωρε...εγω με 30 μλ γαλα μεγαλωσα τι ψαχνεις;;20 κιλα εφτασα τριτη δημοτικου για να τα φτασω....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εχοντας βαφτισει δυο απο τα τρια στο χρονο κοντα...θα διαφωνησω....το μεγαλο παιδακι εχει το προγραμμα του τον υπνο τις συνηθειες του αποσυντονιζεται....επισης αν ο νονος ειναι προσωπο που δε βλεπει συχνα καταληγει να το κρατα ημαμα του σε ολο το μυστηριο...απο την αλλη

..μια μερα ειναι οσο κι αν κλαψει κι αποσυντονιστει την αλλη μερα επανερχεται χαχα....για να δω και τι ισχυει σε οσα βαπτιζοντσι πολυ μικρα και θα σας πω χαχα:tongue:

Αχ ναι βρε κορίτσι να μας πεις γιατί τον έχω έγνοια τον Λουκάκο. Δεν θα ταλαιπωρηθεί ο καημενούλης;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Α μαρουσκα ακριβως την ιδια βλακεια καναμε λοιπον στα δευτερα παιδακια μας ε?Και μενα η δαναη εγινε μαμακιας και το απεδωσα εκει,ως ενα βαθμο βεβαια,καθως πιστευω πολυ στον χαρακτηρα του καθε παιδιου.Ειναι καλο να παιρνουμε ανασες κι εμεις ποτε ποτε.Και τα 45 λεπτα χωρις εννοια κατι ειναι,οταν εχειε τεσσερα παιδια,εκτιμας κι αυτο το λιγο.Εμενα με ευχαριστει να χω καφε στο χερι και να πηγαινω βολτα στις βιτρινες και στα μαγαζια μονη μου.Το σαββατο κανονιζουμε να βγουμε για φαγητο,το χα ξανακανονισει κι ακυρωθηκε,να δουμε τωρα.Θα τις κοιμισω πρωτα και θα βγουμε κατα τις εντεκα για να ναι κι η αδελφη μου πιο ησυχη.Μακαρι να τα καταφερουμε,ανυπομονω να μιλησω με τον αντρα μου ουσιαστικα και να πιω και το κρασακι μου.Η δαναη κοιμαται πτωμα στον καναπε,το καρπουζακι κοιμαται στο καροτσι απο τις εντεκα κι εγω γυρναω γυρω γυρω και κανω ψιλοδουλειες,μαζεματα δηλ.οχι τιποτα ιδιαιτερο.Χθες ομως εκανα γενικη το δωματιο μας.Τι τρωτε?Εμεις παστιτσιο απο χθες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κι η δικια μου πεταξε κατι μηπως δε φτανει το γαλα σου αλλα δεν ξερει που εμπλεξε...ναι αυτη συστησε τη μαγια...σκεφτομαι να κοψω κ τα γαλακτοκομικα μπας και ειναι καμια κρυφη αλλεργια ανευ συμπτωματων τι να πω....βασικα...τπτ δρν εχει...το σκαρι ειναι μωρε...εγω με 30 μλ γαλα μεγαλωσα τι ψαχνεις;;20 κιλα εφτασα τριτη δημοτικου για να τα φτασω....

Χαχα όντως δεν ξέρει με πόσο φανατική του θηλασμού έμπλεξε! Πάντως αν δεν βγάλεις άκρη να καλέσεις και την αλκυόνη. Εμένα με βοήθησαν πολύ τότε με το μωρό. Βρήκαν τι έφταιγε. Το ότι έκοψα απότομα το μπιμπερό. Έπρεπε κάθε μέρα να της κόβω και από ένα γεύμα. Όχι σε μια μέρα που το σταμάτησα εγώ

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ε μωρε μικρουλινι ειναι ο λουκακος,δεν τα πατησε τα πεντε κιλακια ε?Αφου ομως ησουν κι εσυ ετσι κι εχουν παρομοιο σκαρι και τ αλλα σου παιδακια,καλα κανεις και δεν ανησυχεις.Το καθενα μεγαλωνει με το ρυθμο του,τα ξερεις καλυτερα.Εμενα στις βαφτισεις τους που ηταν χρονιαρες εκλαψαν πολυ την ωρα του ντυσιματος-ειναι βαρβαρο μετα το αποτομο βουτηγμα και τοσο λαδι πανω τους να πρεπει να βαλουν φορεματα και κορδελες-δικιο εχουν κι αυτα.Αλλα μετα ηρεμησαν,κοιμηθηκαν πολυ κι οταν ξυπνησαν πηγαιναν σε ολους με γελια και χαρες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου..Αντωνία μου περαστικουλια στην Δανάη σου.να γίνει γρήγορα Καλά..μαρουσκακι τους είδα τους κουκλους σου έλειπε βέβαια ένας αλλά έτσι όπως έχουν τον λουκακο είναι πολύ όμορφη φωτογραφία..πάντως δεν φαίνεται ότι είναι αδυνατουλης μια χαρά φαίνεται..άνθη μου μια χαρά που έστρωσε η ζουζουνα σου. Μαριάνθη μου απο τι κατάλαβες είμαστε οι μόνες που τα κορίτσια μας δεν κοιμούνται πολύ βασικά από την δικιά μου εσένα κοιμάται πιο πολύ αλλά τι να κάνουμε ας ελπίσουμε να αλλάξει κάποια στιγμή. Και εμείς Σεπτέμβρη θα την βαφτίσουμε που θα κάνουμε και τον γάμο ..ωραίες είναι αυτές οι ετοιμασίες αλλα δεν έχω μπει ακόμη στο κλίμα αυτό....Εμείς έχουμε γιουβέτσι με κοτόπουλο από χθες σήμερα δεν μαγειρεύω και επειδή ο άντρας μου δεν τρώει το ίδιο φαγητό δεύτερη μέρα θα του κάνω μια ομελέτα το βραδυ..λέω σήμερα να πάω για τρέξιμο να την ταΐσω και να την αφήσω στον μπαμπά της να πάω λίγο να ξεμουχλιασω λίγο γιατί δεν μπορώ άλλο..Δεν την έχω αφήσει σε άλλους ακόμη θα την αφήσουμε τώρα τον Νοέμβριο που έχουμε ένα γάμο θα κάτσει με την μαμά μου θα την ταΐσω θα την κοίμηση και θα πάμε στο τραπέζι..Τώρα αν ξυπνήσει θα δειξει

ewKwp3.png

Α μαρουσκα ακριβως την ιδια βλακεια καναμε λοιπον στα δευτερα παιδακια μας ε?Και μενα η δαναη εγινε μαμακιας και το απεδωσα εκει,ως ενα βαθμο βεβαια,καθως πιστευω πολυ στον χαρακτηρα του καθε παιδιου.Ειναι καλο να παιρνουμε ανασες κι εμεις ποτε ποτε.Και τα 45 λεπτα χωρις εννοια κατι ειναι,οταν εχειε τεσσερα παιδια,εκτιμας κι αυτο το λιγο.Εμενα με ευχαριστει να χω καφε στο χερι και να πηγαινω βολτα στις βιτρινες και στα μαγαζια μονη μου.Το σαββατο κανονιζουμε να βγουμε για φαγητο,το χα ξανακανονισει κι ακυρωθηκε,να δουμε τωρα.Θα τις κοιμισω πρωτα και θα βγουμε κατα τις εντεκα για να ναι κι η αδελφη μου πιο ησυχη.Μακαρι να τα καταφερουμε,ανυπομονω να μιλησω με τον αντρα μου ουσιαστικα και να πιω και το κρασακι μου.Η δαναη κοιμαται πτωμα στον καναπε,το καρπουζακι κοιμαται στο καροτσι απο τις εντεκα κι εγω γυρναω γυρω γυρω και κανω ψιλοδουλειες,μαζεματα δηλ.οχι τιποτα ιδιαιτερο.Χθες ομως εκανα γενικη το δωματιο μας.Τι τρωτε?Εμεις παστιτσιο απο χθες.

Αχχχ ναι καφεδακι στο χερι και βολταρισμα....σουπερ ντουπερ...ενα μικελοτσινο παρακαλωωωω....τι ωραια θα βγειτε το ζευγος...εγω ρε παιδια εχω τετοια κουραση...κοιμαμαι πο τις 10....ασε που ο αντρας μου τη βρισκει στο υπογειο οποτε με το ζορι συναντιομστε ...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γεια σας κορίτσια μου..Αντωνία μου περαστικουλια στην Δανάη σου.να γίνει γρήγορα Καλά..μαρουσκακι τους είδα τους κουκλους σου έλειπε βέβαια ένας αλλά έτσι όπως έχουν τον λουκακο είναι πολύ όμορφη φωτογραφία..πάντως δεν φαίνεται ότι είναι αδυνατουλης μια χαρά φαίνεται..άνθη μου μια χαρά που έστρωσε η ζουζουνα σου. Μαριάνθη μου απο τι κατάλαβες είμαστε οι μόνες που τα κορίτσια μας δεν κοιμούνται πολύ βασικά από την δικιά μου εσένα κοιμάται πιο πολύ αλλά τι να κάνουμε ας ελπίσουμε να αλλάξει κάποια στιγμή. Και εμείς Σεπτέμβρη θα την βαφτίσουμε που θα κάνουμε και τον γάμο ..ωραίες είναι αυτές οι ετοιμασίες αλλα δεν έχω μπει ακόμη στο κλίμα αυτό....Εμείς έχουμε γιουβέτσι με κοτόπουλο από χθες σήμερα δεν μαγειρεύω και επειδή ο άντρας μου δεν τρώει το ίδιο φαγητό δεύτερη μέρα θα του κάνω μια ομελέτα το βραδυ..λέω σήμερα να πάω για τρέξιμο να την ταΐσω και να την αφήσω στον μπαμπά της να πάω λίγο να ξεμουχλιασω λίγο γιατί δεν μπορώ άλλο..Δεν την έχω αφήσει σε άλλους ακόμη θα την αφήσουμε τώρα τον Νοέμβριο που έχουμε ένα γάμο θα κάτσει με την μαμά μου θα την ταΐσω θα την κοίμηση και θα πάμε στο τραπέζι..Τώρα αν ξυπνήσει θα δειξει

Καλομαθημενο τον πηρες κι εσυ....καθε μερα κι αλλο φαι....χαχα....τρεξιμο ε;κουραστικο χαχα...προτιμω το περπατημα η τεμπελα....καλο ξεμουδιασμα!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσια κι επισημα πρεπει να εχω το πιο αδυνατο μωρο του καφε μας...μολις 4960 γρ....πηρε 340 σε ενα μηνα....αρχιζω τα χαπια μαγιας γτ για να αλλαξω γαλα δεν παιζει ως σεναριο λεμε!!!ειναι ψηλολιγνος ειπε η παιδιατρος τι να κανω ρε παιδια...ουτε γκρινιαζει ουτε ρουκετες βγαζει να πω αλλεργια....και κοιμαται 9-7....καναμε κι εμβολιο τον αφησα και στη μαμα μου για 45 λεπτα να κουρευτω...πολυ τρεχαλα σημερα το πρωι ουφφφφ....Εκανα μια φασολαδα ονειρο χαχα....Ανθη μου πολυ χαιρομαι που στρωσατε μαλλον το γαλα ε;;;;Αντωνια περαστικουλια μα να μην σε ξενυχτα το μωρακι ρε γμτ και να σε ξενυχτα η μεσαια...τι φταιει κι αυτο...αρρωστησε...περαστικουλια...συμφωνω...παρτε αγκαλια τα μωρα σας...εγω που στο δευτερο του τη στερουσα για να μην κακομαθει σαν τον πρωτο...το μονο που καταφερα ηταν να γινει ο σουπερ αγκαλιτσας μετα το χρονο....κι εβριζα τον εαυτο μου για τις βλακειες μου....δεν κακομαθαινουν με την αγκαλια παιδια....με αλλα κακομαθαινουν....η φωτο μου αρεσε πολυ γθ αυτο την εστειλα...ο Α ελειπε σχολειο...μια δεν τα εχω ολα μαζι ρε γμτ τα παιδακια μου...ο μεγαλος ειναι πολυ τυπας κι εχει πολυ σουξε χαχα....

γεια σας κορίτσια!!!!

μαρούσκα 5200 η δικια μου! μαγια τρωω την φρεσκια κ την λιωνω σε χυμο...

Μελνταν περαστικά...όλο αρρωστα ειναι τα μικρουλια απο τους παιδικους...

θα επανελθω...ελπιζω

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...