Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλημερα.Τελειως αυπνη,δεν πρεπει να εκλεισα τα ματια μου για πεντε συνεχομενα λεπτα.Εχω τη δαναη αρρωστη με παρα πολυ βηχα και πυρετο,ολο τι βραδυ αγκαλια με γκρινια και κλαμα.Δεν την πηγα σχολειο,εδω στον καναπε αυτοκολλητες.Νοβεμπερ δεν με διαβασες καλα μαλλον,αλεξανδρα θα την πουμε εμεις απο τον πεθερο μου και μου αρεσει παρα πολυ.Για το μαγδαληνη ειπα οτι μου φαινεται παραξενο σε μικρο παιδακι αλλα οτι γενικα ειναι ωραιο ονομα,ετσι ολοκληρο οπως λες κι εσυ.Μαριανθη τα αλλα ονοματα ηταν δικες μας επιλογες.Ανθη μου αρχισε να βρισκει ρυθμο η μπεμπα,μπραβο της.Την παιδιατρο την αλλαξες που επεμενε τοσο πολυ να μην αλλαξεις γαλα?Ειναι πολυ νωρις κοριτσια για να φοβαστε μηπως κακομαθουν τα μωρα.Θα περασουν κι αυτα απο πολλες φασεις.Με την εμπειρια των τριων παιδιων θα πω οτι πρεπει να ακουμε το καθε παιδι και τις αναγκες του.Η μελινα ειχε μαθει να κοιμαται μονο αγκαλια σαν τα δικα σας και στο δευτερο ειχα αποφασισει να μην την "ξαναπατησω".Ετσι στη δαναη προσπαθησα να την μαθω να κοιμαται μονη της.Ελα που δε μαθαινοταν με τιποτα,το μονο που καταφερα ηταν να κανω το μωρακι μου να υποφερει.Το μετανιωσα και μου το καταλογιζω ως το μεγαλυτερο φαουλ μου ως μαμα.Τωρα η μπεμπα κοιμαται μονη της πολλες φορες αλλα εκεινη μου εδειξε οτι το μπορει,οτι το θελει,οτι το χρειαζεται.Αφου την αφηνω στον καναπε και κοιμαται,οι αλλες δυο δεν το εκαναν ποτε.Αρα κατεληξα οτι ειναι καθαρα στο παιδι κι εμεις οφειλουμε να το ακολουθησουμε.Οσο για τον υπνο στο κρεβατι μας...ολα σχετικα ειναι.Εμενα κι οι δυο περασαν καποιους μηνες απ το κρεβατι μας αλλα μολις αποφασισα να πανε στα δωματια τους,πηγαν πανευκολα.Η ψυχολογος στο σχολειο μας ειπε οτι ο κοινος υπνος ειναι σε πολυ μεγαλο βαθμο αναγκη του γονιου και οχι τοτ παιδιου.Τα παιδια,αν τους δειξεις τον δρομο,συνηθως προτιμουν τον χωρο τους και την αυτονομια τους.Εγω οσο κοιταω πισω νομιζω οτι εχρι δικιο.Τωρα τις παιρνω μαζι μου κανα μεσημερι που θελω αγκαλίτσες και βραδια μονο οταν ειναι αρρωστες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κριστη μου πολυ ωραιο το στεργιος και ιδιαιτερο.Και η βαφτιση στα χανια τι ωραια που θα ναι.Μαρουσκα πολυ ωραια η φωτο,ωραιο αντρακι ο μεγαλος σου.Ο τεταρτος της συμμοριας που ηταν?Μαριανθη ποσες μερες θα κατσετε θεσσαλονικη?Μετα απο μια δυο μερες η μικρη θα εξοικειωθει αν και για τοσο λιγο που σκεφτεσαι να λειψεις,ολα θα πανε καλα.Η αρχη ειναι δυσκολη,μολις δεις τη γλυκα του να σαι λιγο μονη σου,θα θες κι αλλο χα χα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ευαγγελια καλα να περασεις με τηννκολλητη σου.Φανταζομαι ποσα θα χετε να πειτε μετα απο τοσο καιρο μακρια.Εχει τρελαθει με τη μικρη σου?Ελλαδα θα γινει η βαφτιση σας?Ποτε σκεφτεσαι?Εγω σκεφτομαι την τελευταια κυριακη του μαιου η την πρωτη του ιουνιου.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαρουσκα στη φωτο ο λουκακος δε μου φαινεται μικροκαμωμενος.Μη σου πω οτι μου φαινεται και μεγαλυτερος απο τριων μηνων.Ποσο ειναι τωρα σε βαρος?Παντως κι η δικη μου λογω πολυ υπνου δεν εβαλε πολυ βαρος.Αυριο παμε γιατρο για εμβολιο και μετρησεις και θα δουμε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Θα κατεβούμε Θεσσαλονίκη και σκεφτόμουν ίσως για μια ώρα να την άφηνα στις γιαγιάδες. Να κάνω αυτό που λέτε: να την ταΐσω και να βγούμε για λίγο κάπου εκεί κοντά. Αλλά σκέφτομαι ότι η μικρή δεν θα τους ξέρει. Θα καθίσει μαζί τους ή θα αρχίσει να με αναζητάει; Γιατί από τότε που γεννήθηκε, μόνο μια φορά τους έχει δει. Λογικά είναι μικρή ακόμη για να ξεχωρίζει πρόσωπα και να μπορεί να δεθεί με κάποιον. Σωστά; Συνήθως μετά τον 6ο δεν γίνεται αυτό;

Εμενα κάθεται γενικα... Στους γονείς μου ας πούμε δεν εχει θεμα. Και σε κατι θείες μου που ήρθαν να την δουν δεν είχε πρόβλημα. Στην πεθερά ομως πλανταζει στο κλάμα. Τυχαίο;;;;; Χαχα

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Βροχουλα πολυ ωραιο το ονομα!;) εμεις θα τον πουμε Στεργιο απο τον πεθερο μου και νονος θα ειναι ο αδερφος του αντρα μου, οικογενειακη υποθεση!χαχα:D Μαλλον Ιουλιο λεμε για να ερθουν και πιο ανετα οσοι ειναι μακρυα.

Πολυυυ ωραίο όνομα θα δώσετε.. :D:D

s-event.png

Κοριτσια καλημερα.Τελειως αυπνη,δεν πρεπει να εκλεισα τα ματια μου για πεντε συνεχομενα λεπτα.Εχω τη δαναη αρρωστη με παρα πολυ βηχα και πυρετο,ολο τι βραδυ αγκαλια με γκρινια και κλαμα.Δεν την πηγα σχολειο,εδω στον καναπε αυτοκολλητες.Νοβεμπερ δεν με διαβασες καλα μαλλον,αλεξανδρα θα την πουμε εμεις απο τον πεθερο μου και μου αρεσει παρα πολυ.Για το μαγδαληνη ειπα οτι μου φαινεται παραξενο σε μικρο παιδακι αλλα οτι γενικα ειναι ωραιο ονομα,ετσι ολοκληρο οπως λες κι εσυ.Μαριανθη τα αλλα ονοματα ηταν δικες μας επιλογες.Ανθη μου αρχισε να βρισκει ρυθμο η μπεμπα,μπραβο της.Την παιδιατρο την αλλαξες που επεμενε τοσο πολυ να μην αλλαξεις γαλα?Ειναι πολυ νωρις κοριτσια για να φοβαστε μηπως κακομαθουν τα μωρα.Θα περασουν κι αυτα απο πολλες φασεις.Με την εμπειρια των τριων παιδιων θα πω οτι πρεπει να ακουμε το καθε παιδι και τις αναγκες του.Η μελινα ειχε μαθει να κοιμαται μονο αγκαλια σαν τα δικα σας και στο δευτερο ειχα αποφασισει να μην την "ξαναπατησω".Ετσι στη δαναη προσπαθησα να την μαθω να κοιμαται μονη της.Ελα που δε μαθαινοταν με τιποτα,το μονο που καταφερα ηταν να κανω το μωρακι μου να υποφερει.Το μετανιωσα και μου το καταλογιζω ως το μεγαλυτερο φαουλ μου ως μαμα.Τωρα η μπεμπα κοιμαται μονη της πολλες φορες αλλα εκεινη μου εδειξε οτι το μπορει,οτι το θελει,οτι το χρειαζεται.Αφου την αφηνω στον καναπε και κοιμαται,οι αλλες δυο δεν το εκαναν ποτε.Αρα κατεληξα οτι ειναι καθαρα στο παιδι κι εμεις οφειλουμε να το ακολουθησουμε.Οσο για τον υπνο στο κρεβατι μας...ολα σχετικα ειναι.Εμενα κι οι δυο περασαν καποιους μηνες απ το κρεβατι μας αλλα μολις αποφασισα να πανε στα δωματια τους,πηγαν πανευκολα.Η ψυχολογος στο σχολειο μας ειπε οτι ο κοινος υπνος ειναι σε πολυ μεγαλο βαθμο αναγκη του γονιου και οχι τοτ παιδιου.Τα παιδια,αν τους δειξεις τον δρομο,συνηθως προτιμουν τον χωρο τους και την αυτονομια τους.Εγω οσο κοιταω πισω νομιζω οτι εχρι δικιο.Τωρα τις παιρνω μαζι μου κανα μεσημερι που θελω αγκαλίτσες και βραδια μονο οταν ειναι αρρωστες.

Meldan μου οχι δεν την άλλαξα. Κανω υπομονή μέχρι να λήξει η ασφάλεια μου και μετα να μπει στο άντρα μου διότι καθώς ο άντρας μου ειναι στρατιωτικός, ειναι δύσκολο να έχουμε κοντα κάποιο παιδίατρο παραμονή ιδιωτικά. Όσο για το γάλα, ναι επέμενε αλλά την τελευταία φορα που της είπα πως έφτασε στο αμήν η κατάσταση με την αυπνία του μωρού, της είπα στο τέλος εγω να αλλάξω το γάλα και ένα τέλη συμφώνησε απλά δεν πήρα το ειδικό που πρότεινε και πήρα το απλό. Αφού ειδα διάφορες τοτε είμαστε καλα

s-event.png

Καλημέρα κορίτσια

Εμείς Σεπτέμβρη θα την βαφτίσουμε αν και κατα πάσα πιθανότητα εκείνο το διάστημα θα παντρέψω και μια καλη μου φίλη και ίσως συμπέσουν. Θα δουμε ομως. Μου λένε πως ειναι πολυ αργά θα εχει κλείσει και το 1 έτος αλλά καλοκαίρι δεν ήθελα μέσα στη ζεστη και πριν το καλοκαίρι το βρίσκω νωρις.

s-event.png

Διαφημίσεις

Και τι εγινε βρε ανθη που θα ναι ενος ετους?Τη μελινα τη βαφτισαμε στα πρωτα της γενεθλια-κοψαμε και τουρτα-κι ηταν πολυ ωραια.Βγαινουν κι ωραιες οι φωτογρ οταν ειναι λιγο πιο παιδακια και περπατανε ή εστω στεκονται.Εγω αυτο που δε θελω στον σεπτεμβρη ειναι οτι θα εχω αγχος στις διακοπες και το οικονομικο κομματι και τις ετοιμασιες-τελευταιες εκκρεμοτητες.Επειδη δεν πηγαμε διακοπες περισυ και τις εχω φοβερη αναγκη,θελω οταν φυγουμε να μην σκεφτομαι τιποτα.Θα δουμε ομως,τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομη.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κοριτσια κι επισημα πρεπει να εχω το πιο αδυνατο μωρο του καφε μας...μολις 4960 γρ....πηρε 340 σε ενα μηνα....αρχιζω τα χαπια μαγιας γτ για να αλλαξω γαλα δεν παιζει ως σεναριο λεμε!!!ειναι ψηλολιγνος ειπε η παιδιατρος τι να κανω ρε παιδια...ουτε γκρινιαζει ουτε ρουκετες βγαζει να πω αλλεργια....και κοιμαται 9-7....καναμε κι εμβολιο τον αφησα και στη μαμα μου για 45 λεπτα να κουρευτω...πολυ τρεχαλα σημερα το πρωι ουφφφφ....Εκανα μια φασολαδα ονειρο χαχα....Ανθη μου πολυ χαιρομαι που στρωσατε μαλλον το γαλα ε;;;;Αντωνια περαστικουλια μα να μην σε ξενυχτα το μωρακι ρε γμτ και να σε ξενυχτα η μεσαια...τι φταιει κι αυτο...αρρωστησε...περαστικουλια...συμφωνω...παρτε αγκαλια τα μωρα σας...εγω που στο δευτερο του τη στερουσα για να μην κακομαθει σαν τον πρωτο...το μονο που καταφερα ηταν να γινει ο σουπερ αγκαλιτσας μετα το χρονο....κι εβριζα τον εαυτο μου για τις βλακειες μου....δεν κακομαθαινουν με την αγκαλια παιδια....με αλλα κακομαθαινουν....η φωτο μου αρεσε πολυ γθ αυτο την εστειλα...ο Α ελειπε σχολειο...μια δεν τα εχω ολα μαζι ρε γμτ τα παιδακια μου...ο μεγαλος ειναι πολυ τυπας κι εχει πολυ σουξε χαχα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Βροχουλα πολυ ωραιο το ονομα!;) εμεις θα τον πουμε Στεργιο απο τον πεθερο μου και νονος θα ειναι ο αδερφος του αντρα μου, οικογενειακη υποθεση!χαχα:D Μαλλον Ιουλιο λεμε για να ερθουν και πιο ανετα οσοι ειναι μακρυα.

Αχ Νοεμβριο θα γιορταζετε ε;Κοντα στον Αντρικο μου....με το καλο κοριτδακι μου...τι ωραια θα ειστε εκει τον Ιουλιο....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κριστη μου πολυ ωραιο το στεργιος και ιδιαιτερο.Και η βαφτιση στα χανια τι ωραια που θα ναι.Μαρουσκα πολυ ωραια η φωτο,ωραιο αντρακι ο μεγαλος σου.Ο τεταρτος της συμμοριας που ηταν?Μαριανθη ποσες μερες θα κατσετε θεσσαλονικη?Μετα απο μια δυο μερες η μικρη θα εξοικειωθει αν και για τοσο λιγο που σκεφτεσαι να λειψεις,ολα θα πανε καλα.Η αρχη ειναι δυσκολη,μολις δεις τη γλυκα του να σαι λιγο μονη σου,θα θες κι αλλο χα χα.

2 μέρες στην μια γιαγιά και 2 στην άλλη. Θέλω να μείνω λίγο μόνη, αλλά ταυτόχρονα μόνο στην σκέψη μου λείπει ήδη η μικρή! χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Περαστικά σας!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...