Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Εμένα μου κοιμάται 2,5 ώρες στο τσακίρ κέφι 3 ώρες. Το νερό το μισεί, ο μπάνιο το απεχθάνεται. Την λούζω μόνο 2 φορές την εβδομάδα και τότε μας ακούει όλη η Καβάλα!

Όλοι οι άντρες νομίζω αναθεωρούν τις απόψεις τους όταν γεννηθεί το παιδί και έπειτα. Ας πούμε και ο δικός μου έλεγε προ της γέννας ότι η μικρή θα κοιμάται στο κρεβάτι της, στο δωμάτιό της. Τώρα κάθε βράδυ κοιμούνται αγκαλίτσα!

Χαχαχα,ποσα ακομα θα αναθεωρησει ο μπαμπας σας....τοσο πολυ με το νερο απεχθεια?τα πιο πολλα μωρακια το αγαπανε συνηθως,επειδη ητανε μεσα σε νερο 9 μηνες και τους ειναι οικειο,και εμενα το αγαπαει,χτυπαει τα ποδαρακια σαν τρελη και το απολαμβανει......αντιθετα με εσας κλαιει οταν την βγαζουμε εξω απο το μπανακι....αβυσσος το μυαλο των μωρων!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νοβεμπερ ωραιο το ονομα.Βεβαια η αληθεια ειναι οτι ειναι απ τα ονοματα που με ξενιζουν σε παιδακι και το προτιμω σε μεγαλη κοπελα αλλα ολα θεμα συνηθειας ειναι.Ειναι ωραιο που θα γιορταζει κιολας τη μερα των γενεθλιων της αλλα το πιο ωραιο ειναι οτι απ οτι καταλαβαινω συμφωνησε κι ο αντρας σου,που ταν μεγαλο θεμα.Η δικη μου γεννηθηκε 6 Αυγουστου,μεγαλη γιορτη,του Σωτηρος,αλλα δε μου αρεσει καθολου το Σωτηρια.

Ε! δεν θα μεγαλωσει ποτε?θα γινει κιαυτη μεγαλη κοπελα ,αλλα μεχρι τοτε θα το εχετε συνηθισει καλε:wink:Καλα οσο για τον αντρα μου και το παρελθον,οσο τα θυμαμαι λεω οτι εφοσον δεν επαθα εγκεφαλικο τοτε,δεν προκειται να το παθω ποτε!Το Σωτηρια ουτε εμενα με συγκινει...καλα αμα σου πω τι ονοματα εχω ακουσει απο την μανα μου!!!!:confused: Αννα,Λουκια,Ειρηνη,Αντωνια...ρε μανα της λεω τιποτα πιο ιδιαιτερο δεν μπορεις να βρεις?????:rolleyes:

Εσεις τι ονομα θα δωσετε στην μικρη?τα αλλα ονοματα των κοριτσιων σου ητανε απο μαμα- πεθερα?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, πως είστε; Μπήκα μα σας πω τα νέα μας.

Απο το καλό στο καλύτερο παμε. Συνεχίζουμε τον βραδινό ύπνο για τουλάχιστον ένα 5ωρο σερί και μετα με διαλείμματα για φαγητο. Είμαι σίγουρη πλεον ότι έφταιγε το γάλα. Και τα κακά της επανήλθαν διότι είχαμε και μια ψιλό-δοισκιλιοτητα. Σημερα απλά κατα τη διάρκεια της μέρας, είχε πολυ γκρίνια και ένα περίεργο κολημα με την πιπίλα και κοιμήθηκε ένα 2ωρο και αυτο σπαστά. Όποτε μου βγήκε η μέση απο τις αγκαλιές.

Δυστηχως η ευτυχώς έμαθε να νανούριζεται μόνο στην αγγαλια, ευτυχώς κοιμάται μετα μόνη της στην κούνια απλά φοβάμαι αργότερα που θα καταλαβαίνει πιο πολυ, μήπως δεν μου κοιμάται μόνη της και θα θελει να ειναι στο κρεβάτι μου. Η αλήθεια ειναι πως ολο αυτο τον καιρό τε βραδιά φυσικό και επόμενο ήταν να την εχω στο κρεβάτι μου καθώς δεν κοιμόταν. Και λεω ότι την κακόμαθε. Ακούω μανάδες που τα μωρά τους ακομα και 3 χρόνων δεν δέχονται να κοιμούνται μόνα τους και τα έχουν στο κρεβάτι αγγαλια. Η αλήθεια ειναι πως δεν το θέλω αυτο. Λεω μα της πάρω ένα μουσικό περιστρεφόμενο μπας και καταφέρνει και κοιμάται με αυτο αλλά μπορει και χαμένο να μου πάει.

Κατι ακομα. Εχω λιγο γάλα δικό μου και παρατήρησα σημερα απο το ένα στήθος ότι βγαίνει πηχτό ενώ απο το αλλο ειναι οκ. Ολο αυτο το καιρό κάποιες φορές την βάζω έστω να πιπιλαει γιατι για να φάει δεν παίζει. Σημερα που την ξανά έβαλα λιγο ειδα αυτο με το γάλα.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Του πεθερου δωσαμε στον γιο,της μαμας μου στην κορη την μεσαια,ε! θελουνε κιαλλο? Ικανοποιηθηκαν ολες οι πλευρες(να μου πεις η πεθερα πολυ θα ηθελε να το ακουσει αλλα δεν εχει δειξει καλη διαγωγη οποτε θα τιμωρηθει:mrgreen:), τωρα θα βαλουμε κατι ουδετερο μετα απο πολυ αγωνα δικο μου,ουφ!!! ναι και η Μαρκελα γιορταζει αυτην τη μερα.

Οχι τι αλλο να θέλουν. Και πολυ τους ειναι. Άσε τωρα μη μου λες καν τη λέξη πεθερά γιατι ανάβουν τα λαμπάκια. Ακοοοομα πλακωνόμαστε με τον άντρα μου. Σημερα δε ήταν το αποκορύφωμα. Δεν ξερω ποτε θα ξαναμιλήσουμε ετσι που το πάει. :wink::-D

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Τι κάνετε; Εμείς μια χαρά. Είχα μια απορία. Όσες έχετε βοήθεια από γιαγιάδες ή κάποιον άλλον, τους αφήνετε τα μωρά σας για να βγείτε καμιά βόλτα; Αν ναι, για πόση ώρα; Και με το φαγητό τους τι κάνετε; Όσες θηλάζετε. Εγώ εντάξει δεν έχω που να την αφήσω, αλλά φοβάμαι. Νιώθω ότι ακόμη με χρειάζεται 24 ώρες το 24ωρο. Σκέφτομαι μετά τον 7ο-8ο μήνα που θα έχει αρχίσει για τα καλά τις στέρεες

Μονο στον αντρα μου την αφηνω,να παω κανα σουπερ,κολυμβητηριο τα παιδια,τετοια πραγματα.και για φαγητο που θα βγω την Παρασκευη το βραδυ με φιλες απο την δουλεια,για κανα 2-3 ωρες το πολυ θα λειψω.Σε κανεναν αλλον δεν θα την αφηνα τοσο μικρη,ακομα και η μαμα μου να ητανε κοντα πανω απο 1 ωρα θα με τρωγανε τα φιδια,γιατι την εχω μαθει και ξερω ακριβως τι θελει,ενω καποιος τριτος θα την εκνευρισει στην προσπαθεια του να την απασχολησει.ασε που οταν νυσταζει δεν κλαιει,αλλα βγαζει μια φωνουλα χαρακτηριστικη που ειναι σαν να μου λεει βαλε μου πιπιλα και νανι...αυτα δεν τα ξερουν οι τριτοι....και εγω μετα το εξαμηνο χαλαρωνω λιγο,αλλα και παλι τα παιδια μου τα ηθελα παντα μαζι μου να τα αφουγκραζομαι.εγω ξεκινησα να βγαινω χωρις αυτα οταν πηγανε 1,5-2 χρονων,μεχρι τοτε δεν τα αποχωριζομουνα κιας ειχα αναγκες εσωτερικες.εννοειτε οτι σε εχει αναγκη 24 ωρες,οχι μονο το γαλα σου αλλα και την μορφη σου..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Με το καλο πολυ ωραιο ονομα αλλα τι σχεση εχει η Παναγια;;Αλλο προσωπο ηταν η Μαγδαληνη καλεεε....με μπερδεψες ολιγον τι....νονος βρεθηκεεεε;;;

Καλε εννοω οτι θελω να δωσω ενα ονομα που να εχει σχεση με τα Θεια,και οχι φρου φρου ονοματα τυπου Αλικη,Λυδια.....Κατι που να παραπεμπει στην Θρησκεια μας,στον Χριστο πως να το πω....και η Μαγδαληνη ητανε μαθητρια του Χριστου και βοηθησε την Παναγια οταν τον σταυρωσανε...τι καθομαι και σας λεω θα με περασετε για θρησκολυπτη.....οχι, απλα θελω να Την ευχαριστησω για το δωρο που μου εκανε.....Νονους αυτην τη βδομαδα θα μαθουμε,θα σας πω οταν εχω νεα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Οχι τι αλλο να θέλουν. Και πολυ τους ειναι. Άσε τωρα μη μου λες καν τη λέξη πεθερά γιατι ανάβουν τα λαμπάκια. Ακοοοομα πλακωνόμαστε με τον άντρα μου. Σημερα δε ήταν το αποκορύφωμα. Δεν ξερω ποτε θα ξαναμιλήσουμε ετσι που το πάει. :wink::-D

Αχ μαναρι μου ποσο σε καταλαβαινω!εμενα ασπρισαν τα μαλλια μου απο το ξερο του το κεφαλι.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλε εννοω οτι θελω να δωσω ενα ονομα που να εχει σχεση με τα Θεια,και οχι φρου φρου ονοματα τυπου Αλικη,Λυδια.....Κατι που να παραπεμπει στην Θρησκεια μας,στον Χριστο πως να το πω....και η Μαγδαληνη ητανε μαθητρια του Χριστου και βοηθησε την Παναγια οταν τον σταυρωσανε...τι καθομαι και σας λεω θα με περασετε για θρησκολυπτη.....οχι, απλα θελω να Την ευχαριστησω για το δωρο που μου εκανε.....Νονους αυτην τη βδομαδα θα μαθουμε,θα σας πω οταν εχω νεα!

Γιατι μαρη να σε πουμε θρησκοληπτη;;;τωρα που το εξηγησες το καταλαβα χιχι...φυσικα κι ειναι δωρο Θεου καθε παιδι εμεις νομιζουμε οτι τα παιδια τα κανουμε μονοι μας!μακαρι κι ευχαριστα με θεμα νονου συντομα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

θα τον παμε για εμβόλιο την αλλη βδομαδα οποτε κ θα ζυγιστει..δεν νομιζω να ειναι πολυ πανω απο 6.αν τα πιανει κιολας...εχει μια μεσουλα...τον κλεινω στις δυο παλαμες μου...

Και 6 να είναι, μια χαρά θα είναι. Η δικιά μου είναι 5440 και είναι λίγο μεγαλύτερη από τον δικό σου

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Να πω επισης οτι κοιμαται στανταρ 6-7-8ωρο σερι τη νυχτΑ...μην το πειτε πουθενα...α κ τομεσημερι οπωσδηποτε δυωρο τριωρο...με αυτα τα ωραρια εννοειται τον εχω αφησει για καφε ακομα κ νυχτα για να βγουμε...χωρις ν αφησω γαλα..το πολυ μεχρι δυο δυομισι ωρες κ παντα δεν παω μακρια...ανταυγειες που θελω ν κανω θα λειπω σιγουρα 4 ωρες.οποτε εβγαλα γαλα...για ν δουμε πως θα παει...

Ε με τέτοια ωράρια εννοείτε ότι μπορείς να βγεις χαλαρά!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγω τον εχω παντα μαζι μου οπως ξαναειπα...τον αφηνω καθε Τριτη για μια ωρα αλλα εδω ολα ειναι κοντα οποτε και να χρειαστει γυριζω σε πεντε λεπτα σπιτι.Θεωρητικα μπορω να βγω και βραδυ αφου κοιμαται πολλες ωρες σερι αλλα ουτε κουραγιο εχω ουτε καμια σκασιλα μεγαλη να βγω εξω..Δοκιμασε Μαριανθη αφου εχει φαει να φυγεις αμεσως...εστω και μια ωριτσα...βρε κι ενα καφε στο χερι που λεει ο λογος...ισα να ξεσκασεις...κι αν κατι τυχει γυρνας...ουτε εγω θα αφηνα γαλα...ξενο η δικο μου...αν αρχισουν οι στερεες ειναι πιο ευκολο να αφηνεις το μωρο...απλως το κανονιζεις οταν θα ειναι να φαει κρεμα η γιαουρτακι κι οχι γαλα...την πεμπτη εχουμε κ στα γιαννιτσα συναντηση για καφε θηλαζουσες και μαιες...με πηραν απο το νισοκομειο...αυτες το οργανωσαν...λονσταρ σε ποια εκκλησια ειναι το σκηνικο που λες;;;να μετακομισω παραυτα χαχαχα... Αυτη τη βδομαδα παμε για ψωνια μεγαλων αδερφων για βαφτιση...εγω θα βαλω κατι που εχω...φευγω...καληνυχτα...

Θα κατεβούμε Θεσσαλονίκη και σκεφτόμουν ίσως για μια ώρα να την άφηνα στις γιαγιάδες. Να κάνω αυτό που λέτε: να την ταΐσω και να βγούμε για λίγο κάπου εκεί κοντά. Αλλά σκέφτομαι ότι η μικρή δεν θα τους ξέρει. Θα καθίσει μαζί τους ή θα αρχίσει να με αναζητάει; Γιατί από τότε που γεννήθηκε, μόνο μια φορά τους έχει δει. Λογικά είναι μικρή ακόμη για να ξεχωρίζει πρόσωπα και να μπορεί να δεθεί με κάποιον. Σωστά; Συνήθως μετά τον 6ο δεν γίνεται αυτό;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Χαχαχα,ποσα ακομα θα αναθεωρησει ο μπαμπας σας....τοσο πολυ με το νερο απεχθεια?τα πιο πολλα μωρακια το αγαπανε συνηθως,επειδη ητανε μεσα σε νερο 9 μηνες και τους ειναι οικειο,και εμενα το αγαπαει,χτυπαει τα ποδαρακια σαν τρελη και το απολαμβανει......αντιθετα με εσας κλαιει οταν την βγαζουμε εξω απο το μπανακι....αβυσσος το μυαλο των μωρων!!

Ναι παιδί μου σου λέω ούτε σταγόνα να μην την ακουμπήσει! Αφού το πρωί το έχω συνήθεια να βρέχω λίγο το χέρι μου και μετά να της σκουπίζω το πρόσωπο. Πως πλένουμε εμείς το πρόσωπό μας το πρωί; Ε κάτι τέτοιο. Για να αποκτά δικές μας συνήθειες. Αλλά με το που την ακουμπάω τσιρίζει! χαχα Αυτό που λένε ότι το μπάνιο τα χαλαρώνει, σε εμάς ούτε για αστείο!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, πως είστε; Μπήκα μα σας πω τα νέα μας.

Απο το καλό στο καλύτερο παμε. Συνεχίζουμε τον βραδινό ύπνο για τουλάχιστον ένα 5ωρο σερί και μετα με διαλείμματα για φαγητο. Είμαι σίγουρη πλεον ότι έφταιγε το γάλα. Και τα κακά της επανήλθαν διότι είχαμε και μια ψιλό-δοισκιλιοτητα. Σημερα απλά κατα τη διάρκεια της μέρας, είχε πολυ γκρίνια και ένα περίεργο κολημα με την πιπίλα και κοιμήθηκε ένα 2ωρο και αυτο σπαστά. Όποτε μου βγήκε η μέση απο τις αγκαλιές.

Δυστηχως η ευτυχώς έμαθε να νανούριζεται μόνο στην αγγαλια, ευτυχώς κοιμάται μετα μόνη της στην κούνια απλά φοβάμαι αργότερα που θα καταλαβαίνει πιο πολυ, μήπως δεν μου κοιμάται μόνη της και θα θελει να ειναι στο κρεβάτι μου. Η αλήθεια ειναι πως ολο αυτο τον καιρό τε βραδιά φυσικό και επόμενο ήταν να την εχω στο κρεβάτι μου καθώς δεν κοιμόταν. Και λεω ότι την κακόμαθε. Ακούω μανάδες που τα μωρά τους ακομα και 3 χρόνων δεν δέχονται να κοιμούνται μόνα τους και τα έχουν στο κρεβάτι αγγαλια. Η αλήθεια ειναι πως δεν το θέλω αυτο. Λεω μα της πάρω ένα μουσικό περιστρεφόμενο μπας και καταφέρνει και κοιμάται με αυτο αλλά μπορει και χαμένο να μου πάει.

Κατι ακομα. Εχω λιγο γάλα δικό μου και παρατήρησα σημερα απο το ένα στήθος ότι βγαίνει πηχτό ενώ απο το αλλο ειναι οκ. Ολο αυτο το καιρό κάποιες φορές την βάζω έστω να πιπιλαει γιατι για να φάει δεν παίζει. Σημερα που την ξανά έβαλα λιγο ειδα αυτο με το γάλα.

Άντε ρε μπράβο! Αφού βρήκατε ότι φταίει το γάλα και το αλλάξατε, τώρα θα ηρεμήσετε!

Και μένα μόνο σε αγκαλιές κοιμάται και το έχω άγχος μήπως κακομάθει έτσι... Για πείτε οι παλιές μαμάδες. Ισχύει κάτι τέτοιο; Τι μπορούμε να κάνουμε;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Θα κατεβούμε Θεσσαλονίκη και σκεφτόμουν ίσως για μια ώρα να την άφηνα στις γιαγιάδες. Να κάνω αυτό που λέτε: να την ταΐσω και να βγούμε για λίγο κάπου εκεί κοντά. Αλλά σκέφτομαι ότι η μικρή δεν θα τους ξέρει. Θα καθίσει μαζί τους ή θα αρχίσει να με αναζητάει; Γιατί από τότε που γεννήθηκε, μόνο μια φορά τους έχει δει. Λογικά είναι μικρή ακόμη για να ξεχωρίζει πρόσωπα και να μπορεί να δεθεί με κάποιον. Σωστά; Συνήθως μετά τον 6ο δεν γίνεται αυτό;

ισως να κατσεις αρκετη ωρα πριν την αφησεις μονη της, εμενα ο μπεμπης αναγνωριζει προσωπα (μυρωδιες φανταζομαι), με τη μαμα μου που τη βλεπει συνεχεια καθεται ενω με την αλλη γιαγια που τη βλεπει πιο αραια ζοριζεται λιγο στην αρχη που τον παιρνει αγκαλιτσα. Αλλα μην αγχωνεσαι αν εισαι κοντα δεν πιστευω να εχεις θεμα :D

c6vNp3.png

Βροχουλα πολυ ωραιο το ονομα!;) εμεις θα τον πουμε Στεργιο απο τον πεθερο μου και νονος θα ειναι ο αδερφος του αντρα μου, οικογενειακη υποθεση!χαχα:D Μαλλον Ιουλιο λεμε για να ερθουν και πιο ανετα οσοι ειναι μακρυα.

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...