Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

• Μου αρέσει 2

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.

Τι κάνετε; Εμείς μια χαρά. Είχα μια απορία. Όσες έχετε βοήθεια από γιαγιάδες ή κάποιον άλλον, τους αφήνετε τα μωρά σας για να βγείτε καμιά βόλτα; Αν ναι, για πόση ώρα; Και με το φαγητό τους τι κάνετε; Όσες θηλάζετε. Εγώ εντάξει δεν έχω που να την αφήσω, αλλά φοβάμαι. Νιώθω ότι ακόμη με χρειάζεται 24 ώρες το 24ωρο. Σκέφτομαι μετά τον 7ο-8ο μήνα που θα έχει αρχίσει για τα καλά τις στέρεες

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια διαλεξαμε ονομα: Μαγδαληνη!

Σας αρεσει? Γιορταζει την μερα που γεννηθηκε 22/07......Ειπα στον εαυτο μου να δωσω ενα ονομα προς τιμην της Παναγιας που εχει καλα το κοριτσακι μου...πειτε εντυπωσεις καλεεεεε.....

Με το καλο πολυ ωραιο ονομα αλλα τι σχεση εχει η Παναγια;;Αλλο προσωπο ηταν η Μαγδαληνη καλεεε....με μπερδεψες ολιγον τι....νονος βρεθηκεεεε;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαριανθη μου αλεξανδρα θα την πουμε.Απο τον πεθερο μου γιατι ο αντρας μου ειναι μοναχογιος,μας αρεσει πολυ κι αφου δεν του κατσε εγγονος θα του κανει την τιμη η εγγονη.Μαρουσκα πώς παει η γενικη καθαριοτητα κι οι ετοιμασιες για τη βαφτιση?Βρηκες ρουχα?Θα το συνηθισει μαριανθη το μπανακι σιγα σιγα.Καποια μερα απλως δε θα κλαψει γιατι ετσι απλα θα ξεκολλησει.Ολα τα μωρα τρωνε καποιο τετοιο κολλημα.Εγω την αφηνω καμια φορα στην αδελφη μου.Μετρημενες φορες αλλα τι χω κανει.Τη θηλαζω ακριβως πριν φυγω ακομη κι αν δεν ειναι η ωρα της.Αν ξαναχρειαστει γαλα οσο λειπω της δινουμε ξενο,εχω ενα κουτι αλμιρον.Το πινει κι αυτο τελεια οποτε μια χαρα.Σας ειχα πει πριν γεννησουμε οτι θα της εδινα μια στο τοσο ξενο για να το ξερει σαν γευση και το μπιμπερο σαν διαδικασια κι οντως το εκανα και μου πετυχε.Ουτε προβλημα με το θηλασμο,ουτε τιποτα.Βεβαια μιλαω για σπανιες φορες αλλα μου αρεσει που οταν ευκαιρει να την κρατησει,δεν εχω αγχος να βγαλω γαλα,αν αφησα αρκετη ποσοτητα κτλ.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Περα απ το γαλα βεβαια,ειναι πολυ σημαντικο οτι εχω απολυτη εμπιστοσυνη στην αδελφη μου και στην κριση της και δευτερον εχω πολυ ευκολο μωρο,τοσο στο φαγητο οσο και στον υπνο.Οταν την αφηνω ειμαι απολυτα ησυχη.Αφου μου λεει ουτε τηλ να μην παιρνω,μου στελνει εκεινη μηνυμα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Eδώ καθόμαστε με το μικρό μας αγγελάκι και τη νονά του. Πολύ μου έλειψε η κολλητή μου φίλη, τι ωραίο πράγμα να τα λεμε πάλι με τις ώρες και να μιλάω μάλιστα στα ελληνικά!

Tο βράδυ θα πάμε και για φαγητό οι δυο μας.

Μαριάνθη για αυτό που ρώτησες, εγώ την αφήνω στον άντρα μου και βγαινω παντα καπου εδω κοντα, ποτέ πάνω απο 10 λεπτο απόσταση. Τη θηλάζω πριν βγω και στις δυο ώρες είμαι πίσω, εκτός και αν χρειαστεί να γυρίσω νωρίτερα, που δεν χρειάστηκε προς το παρόν.

Meldan μου ναι, εχω μια αδερφούλα 5 χρόνια μικρότερη.

Κι εγώ θα ήθελα πολύ να γνωριστούμε, κάποια στιγμή θα κατέβω σίγουρα Αθηνα και εννοείται θα το κανονίσουμε. Η αδερφή μου και πολλές φίλες μου μένουν Αθήνα και πάντα πήγαινα συχνά. Μου έλειψε τώρα!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Μαριανθη μου αλεξανδρα θα την πουμε.Απο τον πεθερο μου γιατι ο αντρας μου ειναι μοναχογιος,μας αρεσει πολυ κι αφου δεν του κατσε εγγονος θα του κανει την τιμη η εγγονη.Μαρουσκα πώς παει η γενικη καθαριοτητα κι οι ετοιμασιες για τη βαφτιση?Βρηκες ρουχα?Θα το συνηθισει μαριανθη το μπανακι σιγα σιγα.Καποια μερα απλως δε θα κλαψει γιατι ετσι απλα θα ξεκολλησει.Ολα τα μωρα τρωνε καποιο τετοιο κολλημα.Εγω την αφηνω καμια φορα στην αδελφη μου.Μετρημενες φορες αλλα τι χω κανει.Τη θηλαζω ακριβως πριν φυγω ακομη κι αν δεν ειναι η ωρα της.Αν ξαναχρειαστει γαλα οσο λειπω της δινουμε ξενο,εχω ενα κουτι αλμιρον.Το πινει κι αυτο τελεια οποτε μια χαρα.Σας ειχα πει πριν γεννησουμε οτι θα της εδινα μια στο τοσο ξενο για να το ξερει σαν γευση και το μπιμπερο σαν διαδικασια κι οντως το εκανα και μου πετυχε.Ουτε προβλημα με το θηλασμο,ουτε τιποτα.Βεβαια μιλαω για σπανιες φορες αλλα μου αρεσει που οταν ευκαιρει να την κρατησει,δεν εχω αγχος να βγαλω γαλα,αν αφησα αρκετη ποσοτητα κτλ.

Αλεξάνδρα λένε την αγαπημένη μου γιαγιά, για αυτό και το λατρεύω το όνομα!

Ελπίζω να συνηθίσει το νερό μέχρι την βάφτιση γιατί θα μας ακούσει όλη η πόλη με το κλάμα της!

Εγώ το έχω το ξένο γάλα σε μαύρη λίστα. Μετά την ταλαιπωρία που έφαγα για να την μάθω να θηλάζει, ούτε να το δω δεν θέλω... Οπότε μόνο δικό μου γάλα θα της άφηνα. Αλλά τώρα δεν δέχεται πλέον το μπιμπερό. Το έχει ξεχάσει. Και δεν ξέρω αν αξίζει να της το ξαναμάθω για μια φορά και όταν που θα βγω...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Eδώ καθόμαστε με το μικρό μας αγγελάκι και τη νονά του. Πολύ μου έλειψε η κολλητή μου φίλη, τι ωραίο πράγμα να τα λεμε πάλι με τις ώρες και να μιλάω μάλιστα στα ελληνικά!

Tο βράδυ θα πάμε και για φαγητό οι δυο μας.

Μαριάνθη για αυτό που ρώτησες, εγώ την αφήνω στον άντρα μου και βγαινω παντα καπου εδω κοντα, ποτέ πάνω απο 10 λεπτο απόσταση. Τη θηλάζω πριν βγω και στις δυο ώρες είμαι πίσω, εκτός και αν χρειαστεί να γυρίσω νωρίτερα, που δεν χρειάστηκε προς το παρόν.

Meldan μου ναι, εχω μια αδερφούλα 5 χρόνια μικρότερη.

Κι εγώ θα ήθελα πολύ να γνωριστούμε, κάποια στιγμή θα κατέβω σίγουρα Αθηνα και εννοείται θα το κανονίσουμε. Η αδερφή μου και πολλές φίλες μου μένουν Αθήνα και πάντα πήγαινα συχνά. Μου έλειψε τώρα!

Δηλ δεν βγάζεις καθόλου γάλα με το θήλαστρο; Απλά είσαι σε κοντινή απόσταση και επιστρέφεις αμέσως αν σε χρειαστεί... Αυτό θα μπορούσα να το κάνω

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Δηλ δεν βγάζεις καθόλου γάλα με το θήλαστρο; Απλά είσαι σε κοντινή απόσταση και επιστρέφεις αμέσως αν σε χρειαστεί... Αυτό θα μπορούσα να το κάνω

Ναι και φευγω συνηθως μετά τις 7 το βραδυ, που ξερω οτι συνηθως κοιμαται και δεν ζηταει τοσο συχνα να θηλασει, αλλά και πάλι φροντίζω να μπορώ μεσα σε ενα δεκαλεπτο να ειμαι πισω αν χρειαστεί.

c8i6p2.png

εγω τον εχω αφησει στον αντρα μου στη μανα μου στην πεθερα μου σε μια θεια μου και στην αδερη μου μαξιμουμ μια ωρα.τον ταιζα πριν φυγω.μια φορα πουθα ελειπα παραπανω εβγαλα γαλα και του το δωσε η πεθερα μου με μπιμπερο.ζοριστηκε λίγο λεει αλλα το ηπιε..συγχιση θηλων δεν επαθε..εγω δεν εχω σπιτι ξενο γαλα,δεν πηρα ποτε..πιστευω αν εχεις μπορει να μπεις στον πειρασμο στην αρχη ειδικα αν δεν εισαι πολυ ζεστη με το θηλασμο..

KPOzp2.png deXnp3.png

Πόσα κιλά είναι ο μικρός σου;

θα τον παμε για εμβόλιο την αλλη βδομαδα οποτε κ θα ζυγιστει..δεν νομιζω να ειναι πολυ πανω απο 6.αν τα πιανει κιολας...εχει μια μεσουλα...τον κλεινω στις δυο παλαμες μου...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Πόσα κιλά είναι ο μικρός σου;

Να πω επισης οτι κοιμαται στανταρ 6-7-8ωρο σερι τη νυχτΑ...μην το πειτε πουθενα...α κ τομεσημερι οπωσδηποτε δυωρο τριωρο...με αυτα τα ωραρια εννοειται τον εχω αφησει για καφε ακομα κ νυχτα για να βγουμε...χωρις ν αφησω γαλα..το πολυ μεχρι δυο δυομισι ωρες κ παντα δεν παω μακρια...ανταυγειες που θελω ν κανω θα λειπω σιγουρα 4 ωρες.οποτε εβγαλα γαλα...για ν δουμε πως θα παει...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Τι κάνετε; Εμείς μια χαρά. Είχα μια απορία. Όσες έχετε βοήθεια από γιαγιάδες ή κάποιον άλλον, τους αφήνετε τα μωρά σας για να βγείτε καμιά βόλτα; Αν ναι, για πόση ώρα; Και με το φαγητό τους τι κάνετε; Όσες θηλάζετε. Εγώ εντάξει δεν έχω που να την αφήσω, αλλά φοβάμαι. Νιώθω ότι ακόμη με χρειάζεται 24 ώρες το 24ωρο. Σκέφτομαι μετά τον 7ο-8ο μήνα που θα έχει αρχίσει για τα καλά τις στέρεες

μαριανθακι εγω τον εχω αφησει 2 φορες και ολα πηγαν τελεια. Βγαζω γαλα απο την προηγουμενη μερα και ολα καλα.το πολυ που εχω λειψει ειναι 4 ωρες αλλα ηταν βραδυ, με το που κοιμηθηκε δλδ 9 φυγαμε και γυρισαμε 1.30, μολις του εδωσε η μαμα μου το γαλατακι του.Και πρωι που ετυχε να τον αφησω γιατι ειχα δουλεια δεν ειχε κανενα προβλημα, νομιζω οσο πιο νωρις συνηθιζει κι αλλους ανθρωπους τοσο το καλυτερι.

c6vNp3.png

Εγω τον εχω παντα μαζι μου οπως ξαναειπα...τον αφηνω καθε Τριτη για μια ωρα αλλα εδω ολα ειναι κοντα οποτε και να χρειαστει γυριζω σε πεντε λεπτα σπιτι.Θεωρητικα μπορω να βγω και βραδυ αφου κοιμαται πολλες ωρες σερι αλλα ουτε κουραγιο εχω ουτε καμια σκασιλα μεγαλη να βγω εξω..Δοκιμασε Μαριανθη αφου εχει φαει να φυγεις αμεσως...εστω και μια ωριτσα...βρε κι ενα καφε στο χερι που λεει ο λογος...ισα να ξεσκασεις...κι αν κατι τυχει γυρνας...ουτε εγω θα αφηνα γαλα...ξενο η δικο μου...αν αρχισουν οι στερεες ειναι πιο ευκολο να αφηνεις το μωρο...απλως το κανονιζεις οταν θα ειναι να φαει κρεμα η γιαουρτακι κι οχι γαλα...την πεμπτη εχουμε κ στα γιαννιτσα συναντηση για καφε θηλαζουσες και μαιες...με πηραν απο το νισοκομειο...αυτες το οργανωσαν...λονσταρ σε ποια εκκλησια ειναι το σκηνικο που λες;;;να μετακομισω παραυτα χαχαχα... Αυτη τη βδομαδα παμε για ψωνια μεγαλων αδερφων για βαφτιση...εγω θα βαλω κατι που εχω...φευγω...καληνυχτα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εγω λεω ναι... Συμφωνώ με την επιλογή σας. Κι εσείς ένα δίνετε όνομα γονιών - πεθερικών ε; Ααα και θα γιορτάζουμε την ιδια μέρα. Και η Μαρκέλλα γιορτάζει τοτε

Του πεθερου δωσαμε στον γιο,της μαμας μου στην κορη την μεσαια,ε! θελουνε κιαλλο? Ικανοποιηθηκαν ολες οι πλευρες(να μου πεις η πεθερα πολυ θα ηθελε να το ακουσει αλλα δεν εχει δειξει καλη διαγωγη οποτε θα τιμωρηθει:mrgreen:), τωρα θα βαλουμε κατι ουδετερο μετα απο πολυ αγωνα δικο μου,ουφ!!! ναι και η Μαρκελα γιορταζει αυτην τη μερα.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα!!! τι ωραίο όνομα!!! αλλά πρόσεχε,,μην το κόβετε!!! Ολόκληρο είναι ωραίο!!!Εμένα με φωνάζουν Λίνα κ Μάγδα..από το Μαγδαλίνα!!!

Οχι δεν σκοπευουμε να το κοψουμε,οπως και την μεσαια την φωναζουμε Γαρυφαλλια ολοκληρο.Η αδερφη μου την κορη της που την λενε και αυτην Γαρυφαλλια την φωναζει Φαιη,εμενα δεν μου αρεσει να τροποποιω καποια ομορφα ονοματα.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...