Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

Και τα ορμονικά μου ήταν ανάστατα, η FSH υψηλή... Όταν πρωτοέγραψα εδώ σχεδόν καμιά δεν ήταν αισιόδοξη, όπως δεν ήταν και οι γιατροί. Μου λέγανε οι πιο πολλές ότι υψηλή FSH σημαίνει χαμηλή ποιότητα ωαρίων. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Οχι, οχι συνεχομενα, αλλα απο τις 7 το βραδυ την παιρνει ο βαθυς ο βραδινος υπνος μεχρι τις 7 το πρωι και θα ζητησει να θηλασει δυο τρεις φορες, θα μου κανει και ενα 5ωρο υπνου συνεχομενου. Γενικα δεν ξυπναει να κλαψει, μεσα στον υπνο της την καταλαβαινω που ψαχνει να φαει και ετσι μισοκοιμησμενη τη θηλαζω και ξανακοιμαται απευθειας.

Εμενα μου φαινεται παραδεισος, απο εκει που ηταν μονιμως στην αγκαλια και ξυπναγε 6-7 φορες για να θηλασει σε ενα βραδυ, τωρα να καθομαστε στον καναπε με τον αντρα μου το βραδυ σαν ανθρωποι και αυτη να κοιμαται μονη της! Δεν περιμενα οτι θα το ζησω

5ωρα... Αυτά είναι! Το Αναστασάκι μου δεν ξέρει να μετράει πάνω από 2,5 ώρες συνεχόμενου ύπνου. Και το πρωί εγερτήριο στις 5-6! Οπότε Ευαγγελία μου και να τα πιστέψεις αυτά που ζεις, αλλά κυρίως να τα ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ...!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια διαλεξαμε ονομα: Μαγδαληνη!

Σας αρεσει? Γιορταζει την μερα που γεννηθηκε 22/07......Ειπα στον εαυτο μου να δωσω ενα ονομα προς τιμην της Παναγιας που εχει καλα το κοριτσακι μου...πειτε εντυπωσεις καλεεεεε.....

Πάρα πάρα πολύ ωραίο!!!Μάγδα Μαγδαληνή τέλεια!!!

8NkSp3.png

εσενα ποσο κοιμαται το βραδυ?δοκιμασε αυτο με το μπανακι τα χαλαρωνει νομιζω..

ο αντρας μου να φανταστεις δεν ειχε δει ποτε την αδερφη του να θηλαζει(θηλασε 3 παιδια και για πολλους μηνες!)και βλεπονταν πολυ συχνα... και μου χει πει οτι την κοροϊδευε και την ελεγε αγελαδιτσα(σικ).μετα που εμεινα εγκυος και καθε μερα του ελεγα τι διαβαζα εγινε υποστηρικτικος προς τον θηλασμο και το πηρε ζεστατο θεμα και με βοηθησε καιπαρα πολυ ψυχολογικα...(αρα η ενημερωση αλλαζει τον ανθρωπο) αλλα εχει καποια κολληματακια,οπως αυτο αλλα δεν εχει καποιο επιχειρημα να μου πει.επισης οσον αφορα στο μωρο πιστευει στο ματι...ενω για ολα τα αλλα θεματα δεν πιστευει..εγω ουτε καν..και δεν θελει να λεω τιποτα για το μωρο σε κανεναν δηλαδη ποσο κοιμαται,ποσο θηλαζει κτλ..επειδη ειναι και καπως η ψυχολογια του αυτον τον καιρο δεν του παω κοντρα προς το παρον..

Εμένα μου κοιμάται 2,5 ώρες στο τσακίρ κέφι 3 ώρες. Το νερό το μισεί, ο μπάνιο το απεχθάνεται. Την λούζω μόνο 2 φορές την εβδομάδα και τότε μας ακούει όλη η Καβάλα!

Όλοι οι άντρες νομίζω αναθεωρούν τις απόψεις τους όταν γεννηθεί το παιδί και έπειτα. Ας πούμε και ο δικός μου έλεγε προ της γέννας ότι η μικρή θα κοιμάται στο κρεβάτι της, στο δωμάτιό της. Τώρα κάθε βράδυ κοιμούνται αγκαλίτσα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημερα!

νοβεμπερ τελειο το ονομα!με το καλο!

μαγδα και γω ετσι περιπου νιωθω οτι με ψιλοπροδωσε το σωμα μου και ζηλευω λιγο οσες εκαναν φυσιολογικο τοκετο ενω πριν μεινω εγκυος δεν με χαλουσε καθολου η ιδεα της καισαρικης.και το οτι πρεπει να ξανακανω καισαρικη μου τη σπαει..ειδικα αν το παιδι εχει παρει θεση και μπορει να γεννηθει φυσιολογικα...το vbac το φοβαμαι..

μαριανθη μηπως δεν ειναι αρκετα ζεστο το νερο?στο μαιευτηριο που μου εδειξαν πως να τον κανω μπανιο το νερο ηταν καυτο και τους το ειπα και μου παν ετσι πρεπει.εμεις τον ζεματαμε...μια φορα που δεν ειχε πολυ ζεστο νερο ειχε σηκωθει η τριχα του και εκλαψε

του μπεμπη δεν του αρεσει ο υπνοσακος..στριφογυρνα στον υπνο του και ξυπνα συχνοτερα ελπιζω να ναι κατι παροδικο....

KPOzp2.png deXnp3.png

γεια σας απο αλλη μια αυγουστιατικη μανουλα!

γεννησα στις 17/8 το δευτερο μου αγορακι! ολη μερα αγκαλια και δυστυχως αρκετη μοναξια.

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να σου ζήσει το παλικάρι σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Τα σαβ.κα που δεν εχουμε σχολειο ειναι πιο δυσκολο να βρω χρονο να γραψω.Ολα καλα με τα μικρα μου.Μιλησα δυο φορες με την παιδιατρο για τους υπνους της μπεμπας γιατι ειχα ανησυχησει λιγο αλλα ηταν απολυτα καθησυχαστικη.Μου πε οτι υπαρχουν και "τετοια" μωρα. Τότε φτύστην να μην την ματιάξεις και κοίτα να το απολαύσεις στο έπακρο! Τωρα ξαναβρηκε κι αυτη ενα ρυθμο,το γυρισε στις 8-9 ωρες το βραδυ και ωριαιους υπνους μεσα στη μερα.Τωρα τί επαθε κι επι ενα τριημερο κοιμοταν συνεχεια,δεν ξερω.Ισως ηταν η αλλαγη του καιρου και χουχουλιαζε.Χαρουμενα μηνογενεθλια σε οσα μωρακια εκλεισαν τον τριτο μηνα!!!Βλεπω παντως οτι ολα εχουν αρχισει να στρωνουν,ακομη και το ανθομωρο-φτου μην την ματιασω,τεραστια αλλαγη μεσα σε μια μερα.Συμφωνω με ολες οτι εχουμε προχωρησει στο θεμα του θηλασμου αλλα εχουμε ακομη δρομο να διανυσουμε.Παντως ολες μου οι φιλες θηλασαν και θηλαζουν τα παιδακια τους κι ολες εδω μεσα θηλασαμε ή θηλαζουμε ακομη.Πριν δεκα-δεκαπεντε χρονια που γεννησε η αδελφη μου,εφερναν το μωρο μαζι με το μπουκαλι μεσα στο κουνακι του μαιευτηριου.Ειχε πεσει μεγαλη πλυση εγκεφαλου.Νοβεμπερ μου χαρηκα παρα πολυ με τα νεα σας,φανταζομαι την ανακουφιση σας.Σου εγραφα το σαββατο αλλα κατι πατησε η μικρη και σβηστηκε το κατεβατο μου.Ευαγγελια φοβερη μεταμορφωση η ζουζουνα ε?Ειδες λοιπον,η πρωτη βρεφικη φαση κραταει λιγο αλλα φαινεται βουνο στην αρχη κι αιωνας.Μ αρεσεις με τις βολτιτσες σου για καφεδακι και φαγητο.Θα θελα πολυ να γνωριζομασταν,μου φαινεται οτι εχουμε παρομοια ιδιοσυγκρασια.Μαριανθη μπραβο για τα κιλακια σας,εφυγε ενα αγχος ε?Ανταμειβονται οι προσπαθειες σου.Εμεις το σαβ.κο περασαμε ωραια,καναμε πολλες βολτες,βρηκα και λιγο ευκαιρο τον αντρα μου και γυμναστηκαμε εντατικα.Το καλυτερο ομως ολων ειναι οτι εμαθα οτι η κοπελα του αδελφου μου ειναι εγκυος.Ειμαι τρελαμενη αλλα δεν εχω με ποιον να το μοιραστω γιατι το ξερω μονο εγω κι ο αντρας μου.Θελουν πρωτα να πανε στο γιατρο.Συγκατοικουν και το επεδιωκαν κι εκατσε αμεσως.Χαιρομαι παρα πολυ γιατι ο αδελφος μου ειναι τελειως "αλλη φαση" ανθρωπος.Ειχα βγαλει απ το μυαλο μου την σκεψη οτι θα κανε οικογενεια αλλα ο ερωτας οταν σε χτυπησει κατακεφαλα εχει καλα αποτελεσματα.Αυτη η κοπελα του αλλαξε την ζωη και την κοσμοθεωρια του.Μακαρι να πανε ολα καλα,μονο που τον σκεφτομαι μπαμπα βουρκωνω.

Συγχαρητήρια για τον αδερφούλη σου! Άντε κι εσύ να γίνεις θεία! Πράγματι ο έρωτας σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Χθες σκεφτομουν τα κοριτσια που χουμε καιρο να μαθουμε νεα τους.Η χαμπιμπι και η αρκα χαθηκαν τελειως κι επιτελους βρε νινακι που εισαι?Ολα καλα?Μπες να μας πεις μια κουβεντα καλεεε.

Για χαμπίμπι και αρκά δεν ξέρω, αλλά η νινάκι είναι τέλεια. Μιλάμε στο fb. Είναι τρεισευτυχισμένη με τις πριγκίπισσές της!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλησπερα κοριτσια:D

τρελους υπνακους διαβαζω τα μωρακια σας, μισ χαρα!μεγαλωνουν τα ζουζουνια μας.Εμεις καναμε εμβολιο σημερα, πνευμονιοκοκκο και γαστρεντεριτιδα, δεν εχει κανει πυρετο αλλα εχει υπνηλια και γκρινια στον υπνο του ο μπεμπης.Το σαββατο πηγαμε σινεμα με τον αντρα μου πρωτη φορα μονοι μας, ο μπεμπακος εκατσε με τη γιαγια του μια χαρα!του ειχα αφησει 120 ml γαλα και το ηπιε μονορουφι και ξανακοιμηθηκε:D

στη μερα θηλασμου δυστυχως δεν πηγαμε εβρεχε πολυ! σχετικα με το θηλασμο ειμαστε πισω νομιζω, υπαρχει ακομα η νοοτροπια του να δωσεις ξενο γαλα σωνει και καλα!μα αν θηλαζεις μια χαρα, μεγαλωνει το μωρακι σου γιατι να δωσεις ξενο??? η μαμα μου εχει πλακα της εχει κατσει οτι μεχρι το εξαμηνο θηκαζουμε το πολυ, μετα δεν εχει νοημα.τι να πεις ομως, αλλη γενια!

Και η δικιά μου το ίδιο πίστευε. Αλλά με είδε πόσο τρελαμένη είμαι με τον θηλασμό και δεν μου λέει πλέον τίποτα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσια διαλεξαμε ονομα: Μαγδαληνη!

Σας αρεσει? Γιορταζει την μερα που γεννηθηκε 22/07......Ειπα στον εαυτο μου να δωσω ενα ονομα προς τιμην της Παναγιας που εχει καλα το κοριτσακι μου...πειτε εντυπωσεις καλεεεεε.....

Μου αρέσει πολύ αλλά έτσι να την φωνάζετε. Όχι Μάγδα. Το Μάγδα μου θυμίζει την κατίνα της γειτονιάς...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εγω λεω ναι... Συμφωνώ με την επιλογή σας. Κι εσείς ένα δίνετε όνομα γονιών - πεθερικών ε; Ααα και θα γιορτάζουμε την ιδια μέρα. Και η Μαρκέλλα γιορτάζει τοτε

Ανθή, εσείς Μαρκέλλα θα την πείτε την μικρή; Πολύ ωραίο όνομα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Νοβεμπερ ωραιο το ονομα.Βεβαια η αληθεια ειναι οτι ειναι απ τα ονοματα που με ξενιζουν σε παιδακι και το προτιμω σε μεγαλη κοπελα αλλα ολα θεμα συνηθειας ειναι.Ειναι ωραιο που θα γιορταζει κιολας τη μερα των γενεθλιων της αλλα το πιο ωραιο ειναι οτι απ οτι καταλαβαινω συμφωνησε κι ο αντρας σου,που ταν μεγαλο θεμα.Η δικη μου γεννηθηκε 6 Αυγουστου,μεγαλη γιορτη,του Σωτηρος,αλλα δε μου αρεσει καθολου το Σωτηρια.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημέρα!!! τι ωραίο όνομα!!! αλλά πρόσεχε,,μην το κόβετε!!! Ολόκληρο είναι ωραίο!!!Εμένα με φωνάζουν Λίνα κ Μάγδα..από το Μαγδαλίνα!!!

Μαγδαλίνα; Πρώτη φορά το ακούω! Και γιατί δεν το κράτησες ολόκληρο; Τόσο ωραίο και σπάνιο όνομα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια μου χάθηκα δεν προλάβαινα να σας διαβάζω κ να σας γράφω!

Οπότε θα ξεκινήσω από τα παλιά... Όσο θυμάμαι τον τοκετό μου απογοητέυομαι λίγο, με τον εαυτό μου κυρίως κ με τη φύση μου,,, μετά κοιτάω το μανάρι μου κ επανέρχομαι.. απλά δεν μπορώ εύκολα να δεχτώ ότι η φύση δε μου έδωσε το κατάλληλο σώμα για να βγάλω από κει που πρέπει τα μωράκια μου... πιστεύω με τον καιρό θα συμφιλιωθώ με αυτο... καλά να είναι τα παιδάκια μου, τα λατρεύω! αλλά δεν μου αρέσει η τομή μου καθόλου, πιστεύω ότι χωρίζει το σώμα μου στη μέση.. τέλωσπάντων... Αγάπησε το σώμα σου. Εσύ έκανες το καλύτερο δυνατόν για τα παιδάκια σου

εμείς με όνομα ακόμα να καταλήξουμε αν κ το βλέπω να μπαίνει της μαμας μου...κάναμε όμως επίσημα το τραπέζι στους νονούς του!

Κορίτσια, εγώ με τα κιλά καμία επαφή παραμένω ακόμα 8 πλας γιατί δεν έχω συμμαζευτεί ακόμα, αλλά ούτε κ με πειράζει... πολύ γλέντι!!!χααχχαχχαχα

Το μωρό μου παραμένει υπέροχο από ύπνους Για πες κι εσύ πόσες ώρες να γελάσω... κ φαγητό, την άλλη βδομάδα θα τον ζυγίσουμε, έχω μια ψιλοαγωνία γιατί τον βλέπω ακόμα λεπτούλη,,,θα δείξει... από προχτές έχω κ μια εντύπωση ότι δεν τρώει καλά γιατί το στήθος μου μαλάκωσε πολύ,,, νιώθω κ σας να μου έρθει περίοδος... μυξώθηκε κ το μικρούλι πώς να έχει όρεξη...εεε όλα αυτά με ανησυχούν...

Πόσα κιλά είναι ο μικρός σου;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημερα!

νοβεμπερ τελειο το ονομα!με το καλο!

μαγδα και γω ετσι περιπου νιωθω οτι με ψιλοπροδωσε το σωμα μου και ζηλευω λιγο οσες εκαναν φυσιολογικο τοκετο ενω πριν μεινω εγκυος δεν με χαλουσε καθολου η ιδεα της καισαρικης.και το οτι πρεπει να ξανακανω καισαρικη μου τη σπαει..ειδικα αν το παιδι εχει παρει θεση και μπορει να γεννηθει φυσιολογικα...το vbac το φοβαμαι..

μαριανθη μηπως δεν ειναι αρκετα ζεστο το νερο?στο μαιευτηριο που μου εδειξαν πως να τον κανω μπανιο το νερο ηταν καυτο και τους το ειπα και μου παν ετσι πρεπει.εμεις τον ζεματαμε...μια φορα που δεν ειχε πολυ ζεστο νερο ειχε σηκωθει η τριχα του και εκλαψε

του μπεμπη δεν του αρεσει ο υπνοσακος..στριφογυρνα στον υπνο του και ξυπνα συχνοτερα ελπιζω να ναι κατι παροδικο....

Ούτε καυτό, ούτε χλιαρό.. Τίποτα δεν της αρέσει. Στην αρχή την έκανα στο μπανιερό. Είπα μήπως δεν της αρέσει γιατί "βυθίζεται". Τώρα την κάνω στο νεροχύτη. Τίποτα. Κλαίει σπαρακτικά. Και έχω και τον μπαμπά της να τρελαίνεται! χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Νοβεμπερ ωραιο το ονομα.Βεβαια η αληθεια ειναι οτι ειναι απ τα ονοματα που με ξενιζουν σε παιδακι και το προτιμω σε μεγαλη κοπελα αλλα ολα θεμα συνηθειας ειναι.Ειναι ωραιο που θα γιορταζει κιολας τη μερα των γενεθλιων της αλλα το πιο ωραιο ειναι οτι απ οτι καταλαβαινω συμφωνησε κι ο αντρας σου,που ταν μεγαλο θεμα.Η δικη μου γεννηθηκε 6 Αυγουστου,μεγαλη γιορτη,του Σωτηρος,αλλα δε μου αρεσει καθολου το Σωτηρια.

Πως σκέφτεστε να την πείτε; Ή δεν το σκέφτεστε, ακόμη;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...