Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Εμένα από την μια μου θυμίζει λίγο τις παγκόσμιες ημέρες. Που όλοι τότε θυμούνται ένα πρόβλημα και τρέχουν να βοηθήσουν. Αλλά ακόμη κι έτσι, είναι μια καλή ευκαιρία να ξεθαρέψουν κάποιες μαμάδες και να μην ντρέπονται να θηλάσουν δημόσια. Γιατί έχω γνωρίσει μαμά που ντρέπεται. Και από την άλλη σαν εικόνα να γίνει αποδεκτή από τον κόσμο και να μην κατηγορείται. Μια κοπέλα εδώ σε εμάς που πήγε να κολλήσει αφίσα σε φαρμακείο της είπε ο φαρμακοποιός ότι το κάνουμε για να προκαλέσουμε...

αυτο εννοω.οτι ενω γινεται για ολους τους λογους που αναφερεις καποιοι κακοβουλοι θα θεωρησουν οτι γινετε για να προκαλεσει και δημιουργειται κακο κλιμα και αρνητικη συζητηση για το θηλασμο που τον κανουν να φαινεται σαν κατι ακραιο..επισης δεν θεωρω σωστο να μην καταμετρηθει καποια επειδη εκεινη τη ωρα το παιδι δεν θηλασε,αφουειναι θηλαζουσα γιατι να μην μετρηθει.επισης το ολο κονσεπτ του μετρηματος μου θυμιζει ρεκορ γκινες.

σαυτο παντως με την εικονα του θηλασμου που πρεπει να γινει αποδεκτη εχεις πολυ μεγαλο δικιο γιατι οι κοπελες στις μερες μας δεν εχουν τετοιες εικονες

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτο εννοω.οτι ενω γινεται για ολους τους λογους που αναφερεις καποιοι κακοβουλοι θα θεωρησουν οτι γινετε για να προκαλεσει και δημιουργειται κακο κλιμα και αρνητικη συζητηση για το θηλασμο που τον κανουν να φαινεται σαν κατι ακραιο..επισης δεν θεωρω σωστο να μην καταμετρηθει καποια επειδη εκεινη τη ωρα το παιδι δεν θηλασε,αφουειναι θηλαζουσα γιατι να μην μετρηθει.επισης το ολο κονσεπτ του μετρηματος μου θυμιζει ρεκορ γκινες.

σαυτο παντως με την εικονα του θηλασμου που πρεπει να γινει αποδεκτη εχεις πολυ μεγαλο δικιο γιατι οι κοπελες στις μερες μας δεν εχουν τετοιες εικονες

Καταμετρούνται οι μαμάδες που θα θηλάσουν τα μωράκια τους εκείνη την στιγμή γιατί πως αλλιώς θα έχουμε μια εικόνα πόσες θηλάζουν; Είναι απλώς ενδεικτική και εννοείται ότι δεν αντικατοπτρίζει απόλυτα την πραγματικότητα...

Πάντως όλα είναι θέμα οπτικής. Κατανοώ τα επιχειρήματά σου, αλλά το βλέπουμε από άλλες πλευρές

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσια μου σας ευχαριστουμε απο καρδιας για την συμπαρασταση και τις υπεροχες ευχες σας!Μας προσφερετε απιστευτη δυναμη και τοσο θετικη ενεργεια!

Καθε καλο στις οικογενειες σας,παντα χαρες!

Ζητω συγγνωμη αν δεν εχω απαντησει σε ολα τα μηνυματα κοριτσιων,παρακολουθω τις απαντησεις απο πολλες ομαδες και ισως καποια κοπελα μου εχει ξεφυγει.

Αν εχετε καποιο νεοτερο για τα φαρμακα που καναμε εκκληση(3.600 μοναδες Μενοπουρ-Menopur),παρακαλουμε πολυ στειλτε μας ενα προσωπικο μηνυμα γιατι ισως δεν δουμε την αναρτηση.

Ευχαριστουμε απο καρδιας!❤

????❤❤????Focus on Smile and Rainbow Babies????❤❤????

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.Ο γιοκας μας εκλεισε το πρωτο τριμηνο ουφ...περασε κι αυτο το σκαλοπατακι:P Σε 13 μερες βαφτιζομαστε!!!! Σημερα εχω γυναικα για γενικη που τη σιχαινομαι-τη γενικη ντε-αλλα μετα θα χαιρομαι το καθαρο στρωμενο σπιτι μας.Αυτη τη βδομαδα εχουμε παιδιατρο κι επιτελους να κουρευτω και να δω τι ρουχα χρειαζομαστε οικογενειακως για τη βαφτιση..Μαριανθακι παει το πρωτο δυσκολο τριμηνο....παμε γι αλλα τωρα!!!Ανθη...λες να σου ερθει κανα μπεμπε ουρανοκατεβατο;Προσεχετε μαρη...ετσι που κοιμαται η κορη σου κι εσυ με υπνηλια θα ειστε το ντουετο τρελααααα!!!Αντωνιτσα η καρπουζελα κοιματαιιιιι;;;;χαχαχα τι ρωταωωωωω....Ευαγγελια, Ποπακι, Μαχη, βροχουλα, Νινακι, φραουλιτσα ολες καλαααα;;;Αχ διωξτε με να ξυπνησω τα παιδια...:-P

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κοριτσια.Ο γιοκας μας εκλεισε το πρωτο τριμηνο ουφ...περασε κι αυτο το σκαλοπατακι:P Σε 13 μερες βαφτιζομαστε!!!! Σημερα εχω γυναικα για γενικη που τη σιχαινομαι-τη γενικη ντε-αλλα μετα θα χαιρομαι το καθαρο στρωμενο σπιτι μας.Αυτη τη βδομαδα εχουμε παιδιατρο κι επιτελους να κουρευτω και να δω τι ρουχα χρειαζομαστε οικογενειακως για τη βαφτιση..Μαριανθακι παει το πρωτο δυσκολο τριμηνο....παμε γι αλλα τωρα!!!Ανθη...λες να σου ερθει κανα μπεμπε ουρανοκατεβατο;Προσεχετε μαρη...ετσι που κοιμαται η κορη σου κι εσυ με υπνηλια θα ειστε το ντουετο τρελααααα!!!Αντωνιτσα η καρπουζελα κοιματαιιιιι;;;;χαχαχα τι ρωταωωωωω....Ευαγγελια, Ποπακι, Μαχη, βροχουλα, Νινακι, φραουλιτσα ολες καλαααα;;;Αχ διωξτε με να ξυπνησω τα παιδια...:-P

Ας μην το σκέφτομαι καλύτερα. Καλημέρα Μαρούσκα μου.

Αχ το μωρο μου στρώνει σιγά σιγά. Εχει 2-3 μερες που ειναι ήσυχο πολυ το βραδυ, δεν στριφογυρνάει απλά λαγοκοιμάται και αποψε κοιμήθηκε σερί απο τις 9 το βραδυ, έως ξύπνησε στις 3 για φαγητο και μετα νάνι μέχρι τις 7. Τωρα κάθεται το αστεράκι. Αλλάξαμε το γάλα και απο τοτε ειδα μια διαφορά. Αν και δεν πήρα το ειδικό που σύστησε η παιδίατρος , πήρα το απλό (nan 1) και τι να πω.... Μάλλον είχε θεμα με το αλλο. Τωρα χαζή ερώτηση αλλά θα την κανω. Τα κακά της έιχαν άλλη μορφή ( πιο κολωδη και μύριζαν αλλιως) και απο μουσταρδί στο χρώματ τωρα ήταν πρασινωπα. Πρωι πρωι τι λεω η μάνα Θεέ μου!!! :shock: προφανώς απο την αλλαγή θα ναι αλλά καλού κακού θα ρωτησω και την παιδίατρο..

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Ας μην το σκέφτομαι καλύτερα. Καλημέρα Μαρούσκα μου.

Αχ το μωρο μου στρώνει σιγά σιγά. Εχει 2-3 μερες που ειναι ήσυχο πολυ το βραδυ, δεν στριφογυρνάει απλά λαγοκοιμάται και αποψε κοιμήθηκε σερί απο τις 9 το βραδυ, έως ξύπνησε στις 3 για φαγητο και μετα νάνι μέχρι τις 7. Τωρα κάθεται το αστεράκι. Αλλάξαμε το γάλα και απο τοτε ειδα μια διαφορά. Αν και δεν πήρα το ειδικό που σύστησε η παιδίατρος , πήρα το απλό (nan 1) και τι να πω.... Μάλλον είχε θεμα με το αλλο. Τωρα χαζή ερώτηση αλλά θα την κανω. Τα κακά της έιχαν άλλη μορφή ( πιο κολωδη και μύριζαν αλλιως) και απο μουσταρδί στο χρώματ τωρα ήταν πρασινωπα. Πρωι πρωι τι λεω η μάνα Θεέ μου!!! :shock: προφανώς απο την αλλαγή θα ναι αλλά καλού κακού θα ρωτησω και την παιδίατρο..

Μπράβο την μικρούλα! Επιτέλους κοιμήθηκε το βράδυ και μάλιστα με πολύ καλό ωράριο! Προφανώς το γάλα έφταιγε. Άντε μακριά σας και να μην το ξαναδείτε!

Όσο για τα κακά που ρώτησες, για ρίξε μια ματιά εδώ μήπως και σε βοηθήσει:

http://pediatros-thes.gr/%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D/%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CF%8C%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%B1-%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CF%8E%CE%BD/

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ξαναχαθήκαμε πάλι μες στο σκ ε; Δεν πειράζει, να ηρεμεί λίγο και το καφενέ από την γλωσοδιάροιά μας! χαχα

Χθες ήταν η μέρα του πανελλαδικού θηλασμού. Πήγαμε με το Αναστασάκι και το απολαύσαμε! Το εμπορικό μας ήταν γεμάτο μαμάδες και μικρές φατσούλες! Φάγαμε τα μεζεδάκια που έφτιαξαν οι μαμάδες, φορέσαμε τις κονκάρδες μας, κρατήσαμε και τις ταμπέλες με τα συνθήματα! Γνώρισα πολλές μανούλες και χαίρομαι γιατί είναι της ίδιας νοοτροπίας με εμένα, οπότε θα με βοηθούν πολύ! Τελικά μετρηθήκαμε 40 μαμάδες. Μικρό το νούμερο αν και δεν με εκπλήσσει γιατί εδώ είναι επαρχία (με την αρνητική έννοια του όρου).

Στην μικρή αγόρασα γυμναστήριο και αντέχει να κάθεται μέχρι μισή ώρα! Οπότε "ανάσαναν" λίγο και τα χέρια μου... Χθες εγκαινιάσαμε και τον υπνόσακο (γιατί το βράδυ πλέον κάνει ΚΡΥΟ) και ήταν η πρώτη φορά που κοιμήθηκε όλη νύχτα στο κρεβατάκι της! Επιτέλους μπόρεσα να απλωθώ στο κρεβάτι μου! χαχα Με τον μπαμπά της πλέον κάθεται περισσότερο και του κάνει και χαμόγελα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

15/11 είναι η βάφτιση;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Kαλημέρα κοριτσάρες.

Εδώ καθόμαστε με το μικρό μου άγγελο. Μα τι παιδί! Καθεται ήσυχο ήσυχο, το βράδυ κοιμάται απο τις 7, μας αφήνει και τρώμε, βλεπουμε ταινίες τα βράδια, καλούμε κόσμο, εκεί αυτή, μια γλύκα. Δεν την πιστεύω αυτη την αλλαγή. Μαριάνθη και στα δικά σου, το έζησα και σας το λέω, μέσα σε μια μέρα κυριολεκτικά γίνεται η αλλαγή. Βεβαια μπορεί να ξαναλλάξει, αλλά κάναμε την αρχή.

Χαθήκαμε πάλι ρε κορίτσια! Τι κάνετε?

Μαρουσκάκι να τον χαίρεστε τον μικρό Λουκά, με το καλό και η βάφτιση!

Ανθή αντε επιτελους βρε κορίτσι μου να κοιμηθεις κι εσύ λιγο, μακαρι ετσι και καλυτερα να συνεχίσει. Ισως να εφταιγε το γαλα τελικα. Για τις κενώσεις παρε τηλ τη γιατρό σου να εισαι σίγουρη.

Μαριάνθη πώς πηγε η διοργάνωση χθες? Είχε προσέλευση η Καβάλα?

Πάντως κι εγώ συμφωνω πως ο δημοσιος θηλασμος που διοργανωνεται συμβάλλει σιγουρα στο να καθιερωθει η εικόνα της θηλαζουσας στον κόσμο, που μεχρι σήμερα πιστευε οτι ολα τα μωρά μεγαλώνουν με το μπιμπερο και πως το να θηλαζεις το παιδι σου εξω είναι ντροπή. Αρχισαν σιγα σιγα να αλλαζουν τα πραγματα πιστευω.

Πάντως μου κάνει τρομερη εντυπωση βρε κορίτσια, τι τρομερη προπαγανδα εχει γίνει με το ξενο γαλα. Ειναι απιστευτο πόσος κοσμος εχει την εντυπωση πως δεν θηλαζουν πολυ τα παιδια, το ξενο γαλα ειναι το σωστο και το συνηθισμενο. Προχθες μια καλη μου φιλη με ρωτησε "αντε ακόμα θηλαζεις? Δυο μήνες περασαν, ποσο πια!" Και τι θα του δωσω να φαει καλε του παιδιου, της λεω, αφου γαλα πίνει ακόμα. Πως περασε αυτο στη συνειδηση του κοσμου μεσα σε μόνο λιγα χρονια δεν το καταλαβαινω.

Meldan μας που χαθηκες, τι κανουν τα ζουζουνια σου?

Εμεις χθες είχαμε κόσμο για τσαι στο σπιτι (τσαι! ξενοι παιδι μου, ξενερωτοι), και εφτιαξα παστα φλώρα και δίχρωμα κουλουράκια και τα εχω τσακισει τα περισευματα.

Σήμερα θα παω με το νινι σε μια φίλη για φαγητο και αυριο θα ερθει η κολλητη μου απο Ελλάδα και μελλοντικη νονά της μικρούλας. Την άλλη εβδομαδα θα φύγει ο άντρας μου επαγγελματικο ταξίδι και θα ερθει η αδερφη μου να μου κανει παρεα εκεινες τις μερες. Περιμενω να βγει και το διαβατηριο της, και ελπιζω να βγει μεσα στη χρονιά αυτή γιατι με το νεο έτος ο άντρας μου θα ξεκινησει επαγγελματικα ταξίδια στην Κινα παρακαλώ. Εννοειται οτι οσο λειπει θα κατεβαινω Ελλαδα, σιγα μην καθομαι εδω να κοιταω τους τοίχους.

c8i6p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου το σκ χανόμαστε Ε;αχ βρε κορίτσια πόσο σας ζηλεύω που κοιμουνται τόσο τα μωράκια σας με την καλή έννοια πάντα. Εμένα ξυπνάει πολλές φορές το βράδυ εκεί που ξυπναγε ανά 3ωρο τώρα ξυπνάει γρηγορότερα μακάρι να αλλάξει κάποια στιγμή αυτό.Η μπεμπα βγάζει κάτι κραυγες λες και θα μιλήσει σε λίγο καθόμαστε και την χαζεύουμε..είχαμε πάει και εμείς στο Ζάππειο στον θηλασμό αλλά πολύ φασαρία βρε παιδί μου..μαρουσκακι άντε καλές ετοιμασίες για την βάφτιση..Να χαίρεσαι τον λουκακο σου..άνθη άντε είδες τελικά το γάλα της έφταιγε καλούς υπνους τώρα..Ευαγγελία μου τι ώρα που σας αφήνει και απολαμβάνετε τόσες ώρες και κάνετε πραγματάκια αχ εμένα ποτέ θα αλλάξει μωρέ η ζουζουνα μου..Εμένα κορίτσια δεν κάνει κάθε μέρα κακακια της κάθε 2-3 μέρες αλλά μου είπε η παιδίατρος ότι είναι φυσιολογικοτατο αλλά με τόσο που τρώει που χωράει όλο αυτό το γαλατακι..Μαριάνθη μου είδες που έχει αρχίσει και κάθεται με τον μπαμπά της σε λίγο με σένα θα κάθεται λιγότερο και πιο πολύ με τον μπαμπα της..Εμένα κάθε φορά που τον βλέπει τρελαίνεται και να τα χαμόγελα και τα νάζια εμένα αυτά δεν μου τα κάνει...

ewKwp3.png

καλημερα!

ανθη μου μπραβο ελπιζω να συνεχισετε ετσι!

ευαγγελια κοιμαται απο τις 7 μεχρι το πρωι συνεχομενα?δεν ξυπνα για φαι? ωραιες οι παρεες ε?θελω και γω κουλουρακια!εγω γιατι δεν μπορω να πετυχω ενα γλυκο δεν ξερω.χτες εφτιαξα κεηκ και απεξω καηκε απο μεσα αψητο και ακολουθω επ ακριβως τις συνταγες..

μαρουσκακι,κοντοζυγωνειη ωρα για τη βαφτιση ε?θα κανετε και γλεντι?

εμεις θα τον βαφτισουμε το καλοκαιρι του 17 αποφασισαμε..νωρις νωρις..

ο μπεμπουληςμου κοιμαται στο ριλαξ και γω ειπα να πιω ενα καφεδακι..

τωρα που θα ξυπνησει λεω να τον παρω να παμε στο γνωστο καταστημα με τα πολλα παιχνιδια!

πηγαμε και μεις με μια φιλη μου χτες στην εκδηλωση για το θηλασμο,πηραμε βραχιολακι και κερακοιφη(ειδα επιτελους τι ειναι αυτο).μετα πηγαμε και για καφε και φαγητο παρακαλω!ο μπεμπουλη μου ηταν το καλυτερο παιδακι,κοιμηθηκε ,εφαγε και γελουσε ολη την ωρα.τοσες ωρες εξω πρωτη φορα αλλα μαλλον του αρεσε!ειχε λιγο ψυχρα αλλα τον ειχα κανει κρεμυδακι.

μαριανθη178 θηλαζουσες καταμετρηθηκαν στο ηρακλειο.δεν τις λες και πολλες.εδω ο αντρας μου που δεν εχει θεμα να θηλασω εξω,δεν θελει να θηλαζω σπιτι μας μπροστα σε δικο μας κοσμο(αδερφια,ξαδερφια,κολλητους εννοω),θελει να πηγαινω στο δωματιο.εννοειται δεν παω..παντως δεν μου την εχουν πει ποτε τις λιγες φορεςπου εχω θηλασει εξω.ισα ισα μια φορα στην εκκλησια που γκρινιαζε ο μικρος μου λεει μια κυρια εκει της εκκλησιας πρεπει να ταν αν θες να τον θηλασεις μπορεις ανετα και εχουμε και αυτα εκει τα καθισματα για θηλαζουσες αν δε θες να σε βλεπουν(ηταν διπλα στην εισοδο και εκρυβε η πορτα το χωρο και οντως δεν πολυφαινοσουν). μου φανηκε πολυ προχωρημενη εκκλησια!

χτες βαλαμε και μεις πρωτη φορα υπνοσακο.εχει κρυωσει για τα καλα ο καιρος και δεν εχουμε αναψει ακομα καλοριφερ.πηρα αυτον που ειναι σαν σακος χωρις ποδια.

ο μπεμπης τις τελευταιεςμερες κοιμαται πανω απο 5 ωρες συνεχομενα μου χει κοιμηθεικαι 7 μιαφορα.αλλα δεν τολμω ακομα να μετακινησω την ιεροτελεστια υπνου πιο νωρις απο 11.προχθες ειπαμε να μην τον κανουμε μπανιο γιατι ειχε πολυ κρυο, και δεν κοιμοταν με τιποτα,τελικα τον καναμε και παλι δεν κοιμοταν.τον κουνουσε ο αντρας μου μεχρι τις12μιση για νακοιμηθει.

KPOzp2.png deXnp3.png

Kαλημέρα κοριτσάρες.

Εδώ καθόμαστε με το μικρό μου άγγελο. Μα τι παιδί! Καθεται ήσυχο ήσυχο, το βράδυ κοιμάται απο τις 7, μας αφήνει και τρώμε, βλεπουμε ταινίες τα βράδια, καλούμε κόσμο, εκεί αυτή, μια γλύκα. Δεν την πιστεύω αυτη την αλλαγή. Μαριάνθη και στα δικά σου, το έζησα και σας το λέω, μέσα σε μια μέρα κυριολεκτικά γίνεται η αλλαγή. Βεβαια μπορεί να ξαναλλάξει, αλλά κάναμε την αρχή. Αχ Ευαγγελία μου και εμένα είχε στρώσει αλλά έχει 2-3 εβδομάδες που μου έκανε πισωγύρισμα. Τώρα την βλέπω έχει αρχίσει πάλι να ξεθαρεύει. Μακάρι να πάρει τον σωστό το δρόμο και να μην γυρίσουμε πάλι στα παλιά. Εύχομαι να μην σου κάνει τα ίδια η μικρή σου...

Χαθήκαμε πάλι ρε κορίτσια! Τι κάνετε?

Μαρουσκάκι να τον χαίρεστε τον μικρό Λουκά, με το καλό και η βάφτιση!

Ανθή αντε επιτελους βρε κορίτσι μου να κοιμηθεις κι εσύ λιγο, μακαρι ετσι και καλυτερα να συνεχίσει. Ισως να εφταιγε το γαλα τελικα. Για τις κενώσεις παρε τηλ τη γιατρό σου να εισαι σίγουρη.

Μαριάνθη πώς πηγε η διοργάνωση χθες? Είχε προσέλευση η Καβάλα?

Πάντως κι εγώ συμφωνω πως ο δημοσιος θηλασμος που διοργανωνεται συμβάλλει σιγουρα στο να καθιερωθει η εικόνα της θηλαζουσας στον κόσμο, που μεχρι σήμερα πιστευε οτι ολα τα μωρά μεγαλώνουν με το μπιμπερο και πως το να θηλαζεις το παιδι σου εξω είναι ντροπή. Αρχισαν σιγα σιγα να αλλαζουν τα πραγματα πιστευω.

Πάντως μου κάνει τρομερη εντυπωση βρε κορίτσια, τι τρομερη προπαγανδα εχει γίνει με το ξενο γαλα. Ειναι απιστευτο πόσος κοσμος εχει την εντυπωση πως δεν θηλαζουν πολυ τα παιδια, το ξενο γαλα ειναι το σωστο και το συνηθισμενο. Προχθες μια καλη μου φιλη με ρωτησε "αντε ακόμα θηλαζεις? Δυο μήνες περασαν, ποσο πια!" Και τι θα του δωσω να φαει καλε του παιδιου, της λεω, αφου γαλα πίνει ακόμα. Πως περασε αυτο στη συνειδηση του κοσμου μεσα σε μόνο λιγα χρονια δεν το καταλαβαινω.

Meldan μας που χαθηκες, τι κανουν τα ζουζουνια σου?

Εμεις χθες είχαμε κόσμο για τσαι στο σπιτι (τσαι! ξενοι παιδι μου, ξενερωτοι), και εφτιαξα παστα φλώρα και δίχρωμα κουλουράκια και τα εχω τσακισει τα περισευματα.

Σήμερα θα παω με το νινι σε μια φίλη για φαγητο και αυριο θα ερθει η κολλητη μου απο Ελλάδα και μελλοντικη νονά της μικρούλας. Την άλλη εβδομαδα θα φύγει ο άντρας μου επαγγελματικο ταξίδι και θα ερθει η αδερφη μου να μου κανει παρεα εκεινες τις μερες. Περιμενω να βγει και το διαβατηριο της, και ελπιζω να βγει μεσα στη χρονιά αυτή γιατι με το νεο έτος ο άντρας μου θα ξεκινησει επαγγελματικα ταξίδια στην Κινα παρακαλώ. Εννοειται οτι οσο λειπει θα κατεβαινω Ελλαδα, σιγα μην καθομαι εδω να κοιταω τους τοίχους.

Πράγματι υπάρχει πολύ παραπληροφόρηση στο θέμα του θηλασμού. Η ξαδέρφη μου έχει ένα μωρό 9 μηνών. Το θηλάζει μόνο μια φορά την ημέρα και τις άλλες φορές του δίνει ξένο γιατί λέει ότι πλέον δεν χορταίνει με το μητρικό. Είναι πιο light... Χθες γνώρισα μια κοπέλα στον θηλασμό με μωρό 8 μηνών και μου λέει ότι σχεδόν έκοψε τον θηλασμό γιατί τώρα τρώει στέρεες και δεν το χρειάζεται άλλο... Δεν ξέρω και στις άλλες πόλεις αν λέγονται τα ίδια πάντως εδώ είμαστε πίσω από τον ήλιο!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...