Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσαρες!!!!! τι κανετε????? Marouskaki τελεια τα νεα της αυχενικης!! Φυλλο δεν σας ειπε???

ουφ αντε να περασουν οι μερες να δω και εγω το νινι! θα εχω να παω 1,5 μηνα!!!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κορίτσια τώρα με αγχώσατε! Εμένα ο γιατρός μου δεν είναι πιστοποιημένος και από όσο ψάχνω στο ίντερνετ δεν υπάρχει πιστοποιημένος γιατρός στις αυχενικές διαφάνειες στην Καβάλα. Ο δικός μου γυναικολόγος μου είπε ότι είναι απλώς μια εξέταση ρουτίνας για την πιθανή διάγνωση χρωμοσωμικών ανωμαλιών. Δεν έδωσα λοιπόν καθόλου θέμα. Γιατί είναι τόσο σημαντικό να πάμε σε κάποιον πιστοποιημένο;;;

καλησπερα κοριτσια κ με το καλο τα νινακια σας.μαριανθη πιστοποημενη ειναι η γκερεντε στην καβαλα για την οποια εχω ακουσει πολυ καλα λογια,αλλα κ η παχουμη.θεσσαλονικη κ ξανθη ειναι ο αρναουτογλου,που εχω προσωπικη πειρα κ ειναι καταπληκτικος αν θες να πας λιγο μακρια.επισης στο πανεπιστημιακο αλεξ/πολης εχουν πολυ καλα μηχανηματα κ κανουν ντοπλερ κ τα πρωινα ειναι 5 ευρω

Καλησπερα κοριτσαρες!!!!! τι κανετε????? Marouskaki τελεια τα νεα της αυχενικης!! Φυλλο δεν σας ειπε???

ουφ αντε να περασουν οι μερες να δω και εγω το νινι! θα εχω να παω 1,5 μηνα!!!

οκ μην απαντησεις τωρα ειδα οτι δεν εβλεπε φυλλο :-P

79o6p3.png

Καλησπερα κοριτσουδια μου! Ωρα για κους- κους και ξεκουραση!Περασαν και οι εκλογες(επιτελους) αντε να δουμε και κανενα DWTS γιατι μας ζαλισαν:evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Προτείνω πάντως μετά την καρδούλα και την αυχενίκη στο πινακάκι της ομάδας μας να μπαίνουν και όσες καταφέρνουν να κάνουν τικεράκι! Είναι άθλος κορίτσια, όχι αστεία!!!

Σωστη χαχαχα! Εγω να δεις τι ζορι ειχα φαει να το φτιαξω,αυτο το marouskaki πρεπει να παρει ποσοστα απτην καθεμια μας;);)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο μενα τελικα εμεις αυχενικη πρωτα ο θεος εχουμε την αλλη κυριακη 1/2!!εχω χαθει γιατι γενικα με εχι τρελανει λιγο ο γιατρος μου!!!λοιπον ...τωρα που σχηματιστηκε ο πλακουντας μου λεει ειναι προσθιος και λιγο χαμηλος συνηθως ανεβαινει μεχρι την 20η εβδομαδα...δε μας ενοχλει ομως και να μην ανεβει αφου ουτως η αλλως παλι καισαρικη θα εκανες μου λεει...ωστοσο αν μεινει στη θεση που ειναι τωρα καλυπτει και την προηγουμενη τομη και υπαρχει πιθανοτητα ολα να πανε καλα αλλα και να εχουμε και επιπλοκες...π.χ. αιμορραγια,διεισδυση πλακουντα που ειναι και το χειροτερο σεναριο και αλλα...αλλα ολα αυτα ειναι πιθανοτητες....πηγα και σε αλλο γιατρο ιδιωτη και μου λεει γιατι σου τα ειπε ολα αυτα ???οι πολλες γυναικες εχουν προσθιο πλακουντα κ ανεβαινει σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις....με αγχωσε παρα πολυ ο δικος μου γιατροσ...ειναι γενικα των ακρων....μακαρι να πανε ολα καλα!!!

Πωπω ρε κοπελια τι ειναι αυτος ο γιατρος σου?ψυχοπλακωμα σκετο:|αν ειναι να τον εχεις 9 μηνες να σου μαυριζει την καρδουλα,αστο καλυτερα πηγαινε αλλου.Και εγω συμφωνω με τον δευτερο γιατρο,οντως γιατι σου τα ειπε ολα αυτα??να σου ανεβασει τη διαθεση? Λοιπον τρωει...φαουλ.Και συγνωμη ποιος κανει κυριακατικα αυχενικες?:confused::confused:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μπράβο κορίτσι! Όμορφα νέα να έχουμε πάντα! :D Σε 3 μερούλες κι εγω! Ανυπομονώ για το φύλο. Θέλω να το σχηματίσω στο μυαλό μου κάπως μιας και δεν έχω φουσκώσει να το καταλάβω για τα καλά αυτό που μου συμβαίνει! Προς το παρόν μόνο ζαλάδες κι εμετούληδες :oops: και καούρες... Τα κλασικά από οτι έχω καταλάβει! :tongue:

Δεν εχεις φουσκωσει?δεν το εχεις καταλαβει?εγω αν σου πω οτι νιωθω ετοιμογεννη ωρες ωρες θα το πιστεψεις? Τετοια αποσυνθεση νιωθω:mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

λογω εορτης και γενεθλιων μαναρι...δεν ερχονται κι ευκολα...εγω ομως ειμαι στανταρακι καθε κυριακη....φωνρς....χθεε απο τις 3 ως τις 9 που κοιμηθηκαν-με εξαιρεση 5.30-7.00 που τα παω και βλεπουν ταινια στην αιθουσα οσο εγω εχω κατηχητικο-μαλωναν αν θες το πιστευεις....ΣΥΝΕΧΕΙΑ....στο τελος τα πηρα και τα τρια στην κρεβατοκαμαρα οπως ηταν καθαρα μπανιαρισμενα,τους διαβασα και ετσι κοιμηθηκαν ολα μαζι μου...ως τις 12 που μετακομισα μη φαει καμια κλωτσια το νινι και τρεχουμε....

Λοιπον κοριτσακι μου γλυκο εγω δεν ξερω να βαζω φανταχτερα ανθρωπακια να αναβοσβηνουν,σαν χακερ που ειμαι:P,αλλα σου ευχομαι απο τα βαθη της ψυχης μου να χαιρεσαι τα παιδακια σου και να ειναι παντα γερα και καλοτυχα.Αυτα! Με πολλη αγαπη..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Δεν εχεις φουσκωσει?δεν το εχεις καταλαβει?εγω αν σου πω οτι νιωθω ετοιμογεννη ωρες ωρες θα το πιστεψεις? Τετοια αποσυνθεση νιωθω:mrgreen:

Και εγω το ιδιο ρε γμτ τι θα κανουμε στο τελος............ετοιμογεννη ωρες ωρες αισθανομαι!

79o6p3.png

Ξεχασα καλε να σας πω οτι χθες καναμε το παρτυ της μπαλαρινας μου,ητανε ολα πολυ ωραια,χαρηκε το κοριτσακι μου πολυ και ειδικα με την τουρτα της,το κεφαλι της Minnie!!

Απο φαγητα ειχα παραγγειλει απο catering καποια πιατα,γιατι χρονος και κουραγιο να φτιαξω δεν υπηρχε και ως γνωστον με τη "καλη " μου πεθερουλα τα εχουμε τσουγκρισει,οποτε παραγγελνεις απο εξω και μενουνε ολοι ευχαριστημενοι.Τα προηγουμενα χρονια εφτιαχνα εγω φαγητα,τυροπιτες,χαμπουργκερ,κεφτεδακια κλπ και πηγαινα στο παρτυ ψοφια απτην κουραση.Φετος ειπα οτι θα κατσω να ξεκουραστω και ας πληρωσω κατι παραπανω! Τελος καλο,ολα καλα:mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Και εγω το ιδιο ρε γμτ τι θα κανουμε στο τελος............ετοιμογεννη ωρες ωρες αισθανομαι!

Αχ πες μου τετοια να παρηγοριεμαι.Τι καταντια και αυτη παλι,τι χαλι Θεε μου!Ειδικα τα απογευματα- βραδια με πιανει η απαισιοδοξια μου.Ολα μου φαινονται βουνο,να μεινω ορθια,να κανω δουλειες,αχ παλι καλα που εχω μικρα παιδια και δεν πανε σχολειο ακομα να εχω και διαβασματα.Εσυ πως την παλευεις?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

και το ανεκδοτο της ημερας που μου εφερε ο ανηρ απο τα πεθερικα...μαλλον ειναι εγκυος κι η κουνιαδα μου...λεω μαλλον γιατι κατι πηγε να του πει ο γιος της -ο ανηψιος μας δηλαδη-και πεσανε οι παππουδες να τον φανε...φυσικα και δεν ειπε τπτ για το νινι μας ο αντρας μου....ποια ειπε κατι για κουμπια που εχει ο καθενας μας;;;;με καποιους.... απλως....δεν μπορεις να βρεις. Κανενα σημειο επαφης μαζι τους...κριμα....

Αχ χρυσο μου σε καταλαβαινω.................Αλλα και παλι επιμενω και λεω οτι εισαι τυχερη!Δεν ξερεις τι σημαινει να τους εχεις στην διπλανη πορτα.Tragic:mad:

Η κουνιαδα σου τι μερος του λογου ειναι παρακαλω?εχετε σχεσεις η' κουκουρουκου? Ποσα παιδια εχει αυτη?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μαρουσκακι να χαιρεσαι τα αγοράκια σου!!!! Γιορτάζει κ ο Γρηγόρης η κανω λαθος??????

Δεν μου ειπε για αυχενικη τπτ ο γιατρος μου.Ειχα παει 7 εβδομαδων κ κατι κ μου ειπε θα σε ξαναδω σε 1 μηνα.Παντως δεν ειναι στη λιστα αυταυτη.Θα δουμε......

Τι κανετε????? Εγω παλι ζαλισμενη....στο κρεβάτι... Θα φτιαξω ενα καφεδάκι μηπως συνέλθω για να μπω για μπανιο.Ειμαι μονη στο σπίτι κ φοβαμαι μην λιποθυμησω στη μπανιερα....

Βρε κοριτσι μη χειροτερα!Εννοειτε οτι αν δεν νιωθεις τις δυναμεις σου αρκετες δε μπαινεις για μπανιο.Περιμενε να ερθει ο συζυξ πρωτα μην εχουμε κιαλλα βραδιατικα.Και ειμαι και κομματακι μακρια να ερθω να σε σηκωσω..:P:p

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλησπερα!!μενω πατρα και εδω εκτος απο τους ηδη υπαρχοντες ερχεται 1-2 φορες τη βδομαδα απο αθηνα σε ενα ιδιωτικο μαιευτηριο ενας ειδικος σε αυτους τους υπερηχους και ο γιατρος μου ειπε να παω σε αυτον τον εμπιστευεται λεει....τι να πω και εγω....

ευτυχως ο πλακουντας δεν ειναι επιπωματικος καμια σχεση ειναι απλα χαμηλος κατι το οποιο μπορει να αλλαξει...τι να πω ο γιατρος μου παροτι ειναι ακραια καποια πραγματα τα λεει και μου χαλαει τη διαθεση πραγματικα...ελεος...και σημερα χαλια ημουν ψυχολογικα....κοριτσια ποιες απο σας που εχετε παιδακια εχετε γεννησει με κσισαρικη??

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...