Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλησπέρα,

φαντάζομαι θα εννοεί προεμφυτευτικό. Αυτό θα είναι το ιδανικό γιατί θα ξέρεις ότι βάζεις άριστα έμβρυα. Για το σπερμα τι ακριβώς είπε; Τι πρωτόκολλο πρότεινε δηλαδή; 
      αυτό που σου είπα το πρωί, κανείς υστεροσκοπηση και στέλνεις και δείγμα για το era test. Επισης era test ή scratching κάνουμε συνήθως μετά από 1-2 αποτυχημένες ετ. Οπότε οκ αυτά τα σχόλια τα κάνουν για να τα κάνουν. 

Αυτό ακριβώς που σου ειπε. Τι εννοείς δεν βγάζει νόημα; Φυσικός σε εσένα, ο σύζυγος σου το ίδιο σπερμα έδωσε. Εννοώ με κατακερματισμό που ο άλλος σου γιατρός δεν το σχολιάζει καν. 
      Αυτός που πήγες τώρα, σου είπε τίποτα για την χαμηλή ΑΜΗ ότι είναι και χαμηλή ποιότητα; 

Εννοώ δεν είναι τόσο υψηλός ο κατακερματισμός που κάνει τη διαφορά. Είπε πως παίζει ρόλο προφανώς κ πως εφόσον είναι άντρας 35 ετών είναι πολύ νέος να έχει τέτοιο κατακερματισμό και αντιοξειδωτικό στρες.  
      Προτεινε εναλλάξ femara serpafar στον ίδιο κύκλο αλλά σε μεγαλύτερη δόση και όχι ενέσεις orgalutran όπως έκανα ως τώρα αλλά arvekap.

πρίν από 2 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Μου είχε προτείνει κι εμένα η κόρη του Πάντου τη συγκεκριμένη εξέταση για το Εύθραυστο Χ. Δεν φαίνεται στον καρυότυπο. Επίσης ο κίνδυνος είναι όντως μεγαλύτερος για τα αγόρια.

Ο Πάντος δεν μου την ανέφερε ποτέ και τελικά δεν την έκανα.

Όντως - η συχνότητα στα κορίτσια είναι 1/5000.

πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Να μου στείλεις ότι θέλεις δεν έχω πρόβλημα. Απλά να ξέρεις θα σου έγραφε κάπου αριθμό επαναλήψεων CGG και θα έγραφε αν είναι φυσιολογικό ή όχι. Δλδ κάπως έτσι βγαίνει το αποτέλεσμα. Και το γονίδιο είναι το FMR1. 

Δε μου επιτρέπει επισύναψη έτσι κ αλλιώς. Αναφέρει μόνο την τεχνική ζωνωσεων G- high resolution 550 bands. Αρα σίγουρα δεν είναι αυτό.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

αχ Ανθη μου τετοια μου εκανε κι εμενα ο πρωτοτοκος μου......ευχομαι να μην περασεις οτι και εγω για νακοιμηθει νυχτα εφτασε 1,5 χρονων....:shock::shock:

1,5; Μια χαρα. Ο κουνιαδος μου μου φτιάξε πρώτος τη διάθεση όταν μου είπε πως η κόρη του έστρωσε με τον ύπνο 6 χρόνων. Ειναι πολυ βασανιστικό το να μην κοιμάται βραδυ αλλά τι να κανω.....

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φορμακι κοντομανικο (απομεσα Ζιμπουνακι δλδ) βελουτε φορμακι

και τον σκεπαζω με 2 κουβερτες βελουτε παρακαλω! αλλιως κλαιει μου βγηκε κρυουλιαρης τουτος:shock:

Απο που καταλαβαίνεις ότι ειναι κρυουλιαρης; Απο πολυ παγωμένα χεράκια; Εγω απο και νομιζω και την ντύνω καλα πλεον. Μακρυμάνικο φανελάκι, ολόσωμο φορμάκι και όταν δεν ειναι ξαπλωμένη, της φοράω ζακέτα. Εχω και λιγο παγωμένο σπίτι εγω. Παλι ομως τα χεράκια της ειναι δροσερά γι αυτο σε ρώτησα.

s-event.png

Καλημέρα κορίτσια..

Εγω πρωινή - πρωινή . Η μικρούλα δίπλα μου και στριφογυρνάει σαν τη σβούρα. Τα ιδια συνεχίζουμε νέ τον ύπνο..... Τι να πω το εμπεδωσα πλέον!!!!!! Κορίτσια την έπιασα να βάζει δάχτυλο στο στόμα και τρελάθηκα γιατι δεν θέλω. Της δίνω και πιπίλα και τέτοιες ωρες, της εχει μεγάλη λατρεία.

Αλλο.. Θέλω καμία 10ρια μερες να ερθει η περίοδος μου και εχω πολυυυυ αυξημένα υγρά και ένα άγχος με εχει πιάσει μεγάλο. Λέτε να την πάτησα;;; Πλάκα θα χει!!!!!

s-event.png

Α εσυ εισαι καλα. Κοιμάται αρκετά ο μικρούλης σου. Εμενα μάλλον δεν ειναι του πολυ ύπνου όπως όλα δείχνουν. Εκτός και αν μετα τον 3ο μήνα στρώσει.

δεν νομιζω μωρε...... μαλλον κατι εχει το μπεμπακι! μπορει να βγαλει δοντια μικρος!

79o6p3.png

1,5; Μια χαρα. Ο κουνιαδος μου μου φτιάξε πρώτος τη διάθεση όταν μου είπε πως η κόρη του έστρωσε με τον ύπνο 6 χρόνων. Ειναι πολυ βασανιστικό το να μην κοιμάται βραδυ αλλά τι να κανω.....

Καλα ναι κοιτα Εμενα ειναι 7 και ακομα ξυπναει εγω μιλαω για να ξυπναει και να καθεται οχι να ξυπναει και να ξανακοιμαται στα επομενα 10-15 λεπτα! 1,5 χρονων τον εβαζα για υπνο 11 απο τις 5 το απογευμα ηταν ξυπνιος!!! και 12.30 ηωρα σηκωνοταν μες στην τρελη χαρα να παιξει!! και οσο και να προσπαθουσα μου ξανακοιμοταν στις 5-6 το πρωι!! και εκει εκανε το βραδινο του υπνο 5-1 το μρσημερι :shock::oops:

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Απο που καταλαβαίνεις ότι ειναι κρυουλιαρης; Απο πολυ παγωμένα χεράκια; Εγω απο και νομιζω και την ντύνω καλα πλεον. Μακρυμάνικο φανελάκι, ολόσωμο φορμάκι και όταν δεν ειναι ξαπλωμένη, της φοράω ζακέτα. Εχω και λιγο παγωμένο σπίτι εγω. Παλι ομως τα χεράκια της ειναι δροσερά γι αυτο σε ρώτησα.

ναι τα χερακια του ειναι παγωτο οχι απλα δροσερα! παρα παρα πολυ κρυα!! :shock:

79o6p3.png

γεια σε ολες!

μαριανθη ειδα αργα το λινκ δε προλαβα να σε ακουσω κριμα...

ο μπεμπουλης μου κοιμαται και μαγειρευω μπαμιες.

οταν νυσταζει εχει γκρινια και δεν καθεται ηρεμος πουθενα,τοτε τον βαζω στο στηθος και ο καλος μου κοιμαται σε 5 λεπτα..

τι τους φορατε το βραδυ οταν τα κοιμιζετε?εγω μακρυμανικο ζιπουνακι , φορμακι και το σκεπαζω με φλις αλλα μαλλον σημερα θα παω για υπνοσακο,αλλα δεν ξερω να παρω με ποδια ή χωρις?

εδω στο ηρακλειο δεν διοργανωνουν ταυτοχρονο θηλασμο αλλα γιορτη θηλασμου την κυριακη,λεω να παω αν κανει καλο καιρο.αυτο με τον ταυτοχρονο θηλασμο μου φαινεται καπως..απο αυτα που εχω διαβασει στο fb δεν μου αρεσει σαν ιδεα.αφου λεμε ο θηλασμος δεν εχει ωραριο η ιδεα να βαλεις (ισως με το ζορι)το παιδι στο στηθος συγκεκριμενη ωρα δεν αντιτιθεται στις βασικες αρχες του θηλασμου?(αν και δεν νομιζω να πει ποτε παιδι οχι στο βυζι).

επισης ενω ειμαι υπερ της ενημερωσης για το θηλασμο με καθε τροπο,και υπερ του να θηλαζεις δημοσια (γιατι ουσιαστικα ταϊζεις το παιδι σου)θεωρω οτι ο ταυτοχρονος θηλασμος ισως προκαλει το αντιθετο απο αυτο που πρεσβευει δηλαδη την προωθηση του θηλασμου.αυτη ειναι η γνωμη μου.καλα εγω εμαι και λιγο περιεργη,δεν μαρεσει να υπερηφανευεται καποια επειδη θηλαζει λες και ειναι κατορθωμα(παλι στο fb αναφερομαι).

Καλημερα!!χαθηκα αλλα εσεις με τη λογοδιαρροια γραψατε σελιδαρες.δε σας προλαβαινω!!!!επιτελους lone star μια αποψη ν ταυτιζομΑι...κατι με ενοχλει στον ταυτοχρονο θηλασμο κ το βρηκες εσυ...κατι σαν επιδειξη το βλεπω..κατι τοσο φυσικο..δηλ δε φτανουν οι ημεριδες τα σεμιναρια οι εκπομπες???θα επανελθω αργοτερα σας φιλω,ηθελα ν το πω θα εσκαγα...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Μην αγχωνεσαι και ακου: πηγαμε για τον υπερηχο μας σημερα.δοξα τον Θεο ειναι επιδερμικο αυτο στον λαιμο,δηλαδη δεν πιανει τον θυρεοειδη που ειναι ακριβως απο κατω και τις καρωτιδες που περνανε απο εκει.καναμε και υπερηχο εγκεφαλου,ηπαρ,ουροδοχο κυστη(βρηκε ενα ωοθυλακιο:confused:) ραχης,νεφρων και δεν εχει τιποτα εσωτερικα.οποτε μονο στην επιδερμιδα ακουμπαει αυτο το ρημαδι...μου εφυγε ενα μεγαλο αγχος,ανακουφιστηκα και ηρεμησα.βεβαια μετα τους 6 μηνες αν εχει επεκταθει παρα πολυ και εχει παραμορφωσει πολυ την περιοχη ισως κοιταξουμε να κανουμε την θεραπεια με τα ενεσιμα,ιντερφερονη η ουσια για να νεκρωσει την αιματωση της περιοχης και να εξαλειφθει.λειζερ δεν παιρνει γιατι θα κανει εγκαυμα στην περιοχη του λαιμου επειδη ειναι πολυ ευαισθητη.θα τομδουμε με το νεο ετος ομως.και αυτο γιατι τα αιμαγγειωματα αναλογα την περιοχη που ειναι μπορει να ματωνουν,να κανουν αιμορραγιες,να σκιζετε εκει το δερμα και να μολυνετε και οχι μονο για το αισθητικο μερος.δυο κοπελες που ειπατε για τα αιμαγγειωματα των παιδιων σας.καταρχας θελει παιδοχειρουργο και οχι δερματολογο για πρωτη εκτιμηση ,σε συνδιασμο με υπερηχο για να δεις τι βαθος εχει,αν ειναι ενδοδερμικο η' εντωβαθυ(αυτο δεν το θελουμε).παιζει ρολο σε ποιονσημειο ειναι το αιμαγγειωμα,στο καλαμι ειναι λιγο επιφοβο λογω πεσιματος υποθετω θα ματωνει ευκολα,πισω στον αυχενα δεν ακουμπαμε ιδιαιτερα την περιοχη,ουτε και φαινεται,ουτε περνανε αγγεια απο εκει.στην περιοχη του ματιου θελει ψαξιμο,κοντα στη μυτη,στον λαιμο,δεν θυμαμαι που αλλου....τον υπερηχο στα ζωτικα οργανα τον καναμε οχι γιατι ειναι σπανιο να εχουν,αλλα γιατι σε περιπτωση που καποια στιγμη στην ζωη της χρειαστει να κανει ακτινογραφια,για καποιο χτυπημα-ατυχημα, αν δουνε μια σκια να ξερει οτι ειναι το αιμαγγειωμα εκει περα και οχι κατι αλλο που οφειλεται στο χτυπημα της,για δικη της ενημερωση πρωτα και μετα να ενημερωσει τον γιατρο.αξονικη δεν χρειαζεται να κανεις για να δεις εσωτερικα τα ζωτικα του,με εναν απλο υπερηχο φαινεται,ουτε ακτινοβολια,ουτε τιποτα.Μαριανθη μου το αιμαγγειωμα ειναι αγγειο που δεν δημιουργηθηκε σωστα κατα την εμβρυικη ηλικια και υπεραιματωνεται,με αποτελεσμα να ειναι κατακοκκινο,εμας ειναι και πρησμενο το σημειο στον λαιμο...αλλα ειναι καλοηθεις ογκοι στην βρεφικη ηλικια και πολυ συχνοι,δυστυχως:-( ο παιδιατρος μου και εμενα μου ελεγε οτι θα εξαλειφθει απο μονο του μετα τα 5 ετη περιπου μεχρι τα 8,αλλα η παιδοχειρουργος μου ειπε οτι θα μεινει για παντα το σημαδι,δεν ειναι τοσο ευκολο να φυγει,ισως επειδη η περιοχη η συγκεκριμενη ειναι πολυ ευαισθητη.επισης ο παιδιατρος δεν μου ειχε πει για το ενδεχομενο εσωτερικων αιμαγγειωματων,τα παρουσιαζε ολα ακινδυνα και ασκοπα,δεν ητανε ομως ετσι.καλο ειναι να ξερουμε εμεις οι γονεις τι γινεται με τα παιδια μας,ολα τα πιθανα σεναρια και οχι να μας χαιδευουν τα αυτια.αν ητανε κατι πιο σοβαρο μετα που θα επεριπτα ευθυνες?στον εαυτο μου και οχι στον παιδιατρο,οποτε ειπα να το ψαξω περισσοτερο.....ολα καλα κοριτσια μου και αργοτερα βλεπουμε λοιπον....

Πάλι καλά ρε κορίτσι, αίσιο τέλος... Εύχομαι να της φύγει με τον καιρό και να μην το έχετε άλλο έγνοια...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εμενα παντως παρολο που ειναι ο ποιο μεγαλος του καφε ( μην Χ@σω Λεμε) :D:D

Κοιμαται πολλες ωρες δλδ το βραδυ κανει τελευταιο γευμα στις 12 θα κοιμηθει μεχρι τις 9 θα φαει και θα ξανακοιμηθει μεχρι τις 11-12 ξυπναει ξανατρωει και μεχρι τις 4 καθεται ξυπνιος 1 ωρα κοιμαται 1. 4 θα κοιμηθει μεχρι τις 8 περιπου και μετα παλι το ιδιο 1 ωρα κοιμαται 1 ξυπνιος μεχρι τις 10 ξυπναει 12 τρωει και κοιμαται μεχρι το πρωι,αλλα και ξυπνιος που ειναι πλεον (επιτελους μας τελειωσαν οι κολλικοι) δεν τον παιρνω χαμπαρι γρινιαζει μονο οταν πειναει η νυσταζει και αυτο δινω πιπιλα και κοιμαται μονος του ουτε κουνημα ουτε τπτ ο θεουλης με λυπηθηκε την τριτη φορα καμοια σχεση με τους 2 ανταρτηδες!

Από τις τυχερές κι εσύ!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

αχ Ανθη μου τετοια μου εκανε κι εμενα ο πρωτοτοκος μου......ευχομαι να μην περασεις οτι και εγω για νακοιμηθει νυχτα εφτασε 1,5 χρονων....:shock::shock:

Τέτοια λέγε να παίρνουμε κουράγιο... :shock::shock::shock::tongue::tongue::tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Από το καλό στο καλύτερο...:shock::shock::shock:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια..

Εγω πρωινή - πρωινή . Η μικρούλα δίπλα μου και στριφογυρνάει σαν τη σβούρα. Τα ιδια συνεχίζουμε νέ τον ύπνο..... Τι να πω το εμπεδωσα πλέον!!!!!! Κορίτσια την έπιασα να βάζει δάχτυλο στο στόμα και τρελάθηκα γιατι δεν θέλω. Της δίνω και πιπίλα και τέτοιες ωρες, της εχει μεγάλη λατρεία.

Αλλο.. Θέλω καμία 10ρια μερες να ερθει η περίοδος μου και εχω πολυυυυ αυξημένα υγρά και ένα άγχος με εχει πιάσει μεγάλο. Λέτε να την πάτησα;;; Πλάκα θα χει!!!!!

Ξεκίνησε να σου έρχεται περίοδος;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...