Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Βρε μαρουσκα εσενα ποσο καιρο κοιμαται ολη τη νυχτα ο λουκας?Σου πε ο ξαδελφος σου να μην τον ξυπνας οταν κοιμαται π.χ οχταωρο?Το στηθος σου πρηζεται?Εμενα τα δυο πρωτα βραδια πρηστηκε και ποναγα αλλα χθες σαν να ρυθμιστηκε κι αρχισε να πρηζεται μετα απο πολλες ωρες,απλως φουσκωσε,χωρις να ποναω.Κι εμενα στο γυμναστηριο ετσι κι ετσι καθεται,αναλογως τα κεφια της.Κριστη μου μεγια το μπουφανακι σας,καλοφορετο.Εφτασε εξημιση κιλα ο μπουμπουκος ε?Θρεφταρακος οντως.Τα κοριτσια τελικα δεν εχουν ακροαστικα που φοβομουν,μονο σιροπακια και σταγονιτσες.

Αντε παλι καλα! Περαστικα τους

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε μαρουσκα εσενα ποσο καιρο κοιμαται ολη τη νυχτα ο λουκας?Σου πε ο ξαδελφος σου να μην τον ξυπνας οταν κοιμαται π.χ οχταωρο?Το στηθος σου πρηζεται?Εμενα τα δυο πρωτα βραδια πρηστηκε και ποναγα αλλα χθες σαν να ρυθμιστηκε κι αρχισε να πρηζεται μετα απο πολλες ωρες,απλως φουσκωσε,χωρις να ποναω.Κι εμενα στο γυμναστηριο ετσι κι ετσι καθεται,αναλογως τα κεφια της.Κριστη μου μεγια το μπουφανακι σας,καλοφορετο.Εφτασε εξημιση κιλα ο μπουμπουκος ε?Θρεφταρακος οντως.Τα κοριτσια τελικα δεν εχουν ακροαστικα που φοβομουν,μονο σιροπακια και σταγονιτσες.

παλι καλα, περαστικα σας!αφου δεν κολλησε το μικρουλι τιποτα ολα καλα. εμεις εχουμε τα ανιψακια του αντρα μου το ενα ειναι 3,5 και το αλλο 2 και αποφευγω τα πολλα πολλα γιατι πανε παιδικο καΙ φοβαμαι, περσυ ηταν συνεχεια αρρωστα και τα 2. σε κλειστους χωρους δεν θελω να βρισκομαστε, για φαγητο που τους καλουμε συχνα τον εχω σε αλλο δωματιο και τον φερνω λιγο να τον δουν να του πιασουν τα ποδαρακια.δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη αλλα θελω να γινει 5-6 μηνων να δυναμωσει λιγο μωρε να ειμαι πιο ησυχη

c6vNp3.png

Μαριανθη οποτε η δικη σου αυτον τον μηνα πηρε 900 γραμμ κι εχετε και δυο μερουλες ακομη?Αρα πηγε πολυ καλα.Πιστευω κι ο γιατρος θα σε ξεαγχωσει πια...

Πηρε το ανωτερο που θα μπορουσε να παρει. Κι εγω πιστευω οτι πηγε πολυ καλα. Αντε να δουμε... Περιμενω να με παρει τηλ ο γιατρος να μου πει

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μαχη μου σ ευχαριστω για τα περαστικα.Τι κανετε εσεις?Η ζουζουνα?Φραουλιτσες ψηλουλα η μπεμπα,μοντελακι.Ποπο φτανουν τριων μηνων τα μωρακια μας...Ποτε γενναγαμε και ποτε περασε η πρωτη βρεφικη φαση.Θυμαστε που γραφαμε απ τα μαιευτηρια?

Αν τα θυμαμαι λεει... Εγω αυτο που δεν θα ξεχασω ποτε ειναι η στιγμη που την ακουμπησαν στο στηθος μου, μολις γεννηθηκε...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

το αλλο δε σας το πα.. ειδα εγκυουλα σημερα και τη ζηλεψα τη κοιλια η τρελληηη:tongue::tongue::tongue: πανω που στρωνει λιγο το μωρο λιγουρευομαι κι αλλο, δεν παω καλα μου φαινεται.. λετε να φταινε οι ορμονες του θηλασμου????:shock::shock:

βεβαια για να κανω αλλο μωρο πρεπει να κανω και σεξ, δεν εχουμε βρει τους ρυθμους μας ακομα και αγχωνομαι λιγο και μ αυτο, ειμασταν πολυ μαχιμοι πριν το μωρο, τωρα εχουμε αραιωσει επικινδυνα:? εσεις πωωωωως τα πατε κοπελες???

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Πηρε το ανωτερο που θα μπορουσε να παρει. Κι εγω πιστευω οτι πηγε πολυ καλα. Αντε να δουμε... Περιμενω να με παρει τηλ ο γιατρος να μου πει

Καλε τελεια πηρε! Μπραβο!:)

c6vNp3.png

μαριάνθη πήρε πολύ βάρος η μικρή σου για το μήνα που είναι

εμένα και τα 3 έβαλαν από 1 κιλό το πρώτο και το δέυτερο μήνα

και όλους τους επόμενους από 500 έως 700 γρ.

δηλαδή από δεύτερο προς τρίτο μήνα και μετά

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

γεια σας κοριτσια

ανθη μηπως πρεπει να εγκαταστησετε μια ρουτινα κινησεων οσον αφορα τον υπνο?εγω αυτο κανω απο νεογεννητο που ηταν. ειχα διαβασει οτι η επαναλαμβανομενη ρουτινα τα ηρεμει και τα κανει να νιωθουν ασφαλεια.

εγω τον ταϊζω κατα τις 9.30 και 10.30-11 τον κανουμε μπανιο.μετα παμε στο υπνοδωματιο τον ντυνουμε και τον θηλαζω με κλειστα φωτα(μονο ενα φωτακι)χωρις να του μιλαω του βαζω το μουσικο παιχνιδι κρεβατιου και οταν αποκοιμηθει στο στηθος τον βαζω στην κουνια.μου κοιμαται συνεχομενα 4 ωρες συνηθως και μετα ανα 2ωρο συνηθως αλλα οταν ξυπνα τρωει και κοιμαται αμεσως παλι.μες τη μερα δεν τον κοιμιζω καθολου στην κουνια του ,τον εχω μαζι μου στον ενιαιο και τα τεταρτακια που κοιμαται τον αφηνω στο ριλαξ ή στο πορτ μπεμπε και εχω ανοιχτα ολα τα παραθυρα να βλεπει οτι ειναι μερα..την θηλαζεις καθολου?αν ναι μετα το βραδυνο φαι βαζε τη στο στηθος για πιπιλα μπας και χαλαρωσει και κοιμηθει

εγω πηρα αυτο

http://www.fisher-price.com/el_GR/product/86764

το εβαλα μες το παρκο,καθεται λιγη ωρα προς το παρον..

πηραμε και τη σοφι το μασητικο,πανακριβο αλλα ειναι λεει φυσικο καοτσουκ,δεν το βαζει στο στομα του ομως ειναι μεγαλουτσικο και δεν το καταφερνει ακομα,τα χερακια ειναι πιο νοστιμα

μελνταν δεν γεννησα αθηνα.περαστικα στα κοριτσια σου...εμενα μονο μια φορα εχει κοιμηθει 7 ωρες.ειχα να κοιμηθω τοσο πολυ απο αρχες αυγουστου!ο γιατρος οταν ηταν ημερων μου χε πει στο 5ωρο να τον ξυπνω αλλα δεν τον ξαναρωτησα γιατι το 5ωρο μου χε φανει τις επομενεςφορες που πηγαμε ουτοπια.

KPOzp2.png deXnp3.png

το αλλο δε σας το πα.. ειδα εγκυουλα σημερα και τη ζηλεψα τη κοιλια η τρελληηη:tongue::tongue::tongue: πανω που στρωνει λιγο το μωρο λιγουρευομαι κι αλλο, δεν παω καλα μου φαινεται.. λετε να φταινε οι ορμονες του θηλασμου????:shock::shock:

βεβαια για να κανω αλλο μωρο πρεπει να κανω και σεξ, δεν εχουμε βρει τους ρυθμους μας ακομα και αγχωνομαι λιγο και μ αυτο, ειμασταν πολυ μαχιμοι πριν το μωρο, τωρα εχουμε αραιωσει επικινδυνα:? εσεις πωωωωως τα πατε κοπελες???

Εγω πρωτη δηλωσα οτι θελω κι αλλο παιδακι, εδω και πολυ καιρο. Οποτε μην αγχωνεσαο οτι δεν πας καλα. Υπαρχουν και χειροτερα! Οσο για το σεξ να σε παρηγορησω πως κι εγω με τον αντρα μου ουτε που εχουμε ακουμπιστει. Αδερφακια ειμαστε!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

εμείς οι μικρούληδες τη Κυριακή γίναμε 2 μηνών και τη Δευτέρα κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο...είμασταν 5800 και 60εκ.

σήμερα όμως μου μύξιασε πολύ και ανήσυχω...όλο ορό του βάζω...ούτε να φάει ούτε να κοιμηθεί μπορεί...και είναι μες τα νεύρα

και κακά έχει 20 μέρες που μου κάνει κάθε 4-5 μέρες ολο άερια που μυρίζουν άσχημα έχει ο καημένος...

εγώ δεν είχα πάει στο γιατρό στις 40 μέρες και πήγα τη προηγούμενη Πέμπτη λίγο πριν τους 2 μήνες...

ενώ είχα πολύ καλή ανάρρωση από τα ράμματα και δεν με πονούσαν

άργησαν να πέσουν και όταν το δέρμα τεντώνει ματώνουν ακόμα...

ο γιατρός είπε να μην ανησυχώ δε βλέπει τίποτα περίεργο και είναι ζήτημα ημερών να σταματήσει...και επαφές να έχω κανονικά...αλλά εγώ έχω ξενερώσει....

μου είπε να ξαναπάω σε 1 ή 2 μήνες για τεστ παπ...νωρίς δεν είναι?

εσας πότε σας είπε για τεστ πάπ? ο προήγουμενος μετά το εξάμηνο ή 3 μήνες μετά τη πρώτη περίοδο μου έλεγε

επίσης μετά από αυτό το τοκετό μου έχει μείνει ένας πόνος σαν τράβηγμα δεξιά στη κοιλιά και με πιάνει όταν σκύβω - ξεκίνησε τη μέρα που βγήκα από το μαιευτήριο κι ακόμα δεν έχει περάσει

τώρα που δεν έκανα καμιά δουλειά για 5 μερες και υποχώρησε αλλά σήμερα που καθάρισα με έπιασε πάλι...

σαραβάλιασα μετά από αυτή την εγκυμοσύνη και είχα καλό τοκετό

με έχει ρίξει πολύ η κατάσταση μου

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

εμείς οι μικρούληδες τη Κυριακή γίναμε 2 μηνών και τη Δευτέρα κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο...είμασταν 5800 και 60εκ.

σήμερα όμως μου μύξιασε πολύ και ανήσυχω...όλο ορό του βάζω...ούτε να φάει ούτε να κοιμηθεί μπορεί...και είναι μες τα νεύρα

και κακά έχει 20 μέρες που μου κάνει κάθε 4-5 μέρες ολο άερια που μυρίζουν άσχημα έχει ο καημένος...

εγώ δεν είχα πάει στο γιατρό στις 40 μέρες και πήγα τη προηγούμενη Πέμπτη λίγο πριν τους 2 μήνες...

ο γιατρός είπε να μην ανησυχώ δε βλέπει τίποτα περίεργο και είναι ζήτημα ημερών να σταματήσει...και επαφές να έχω κανονικά...αλλά εγώ έχω ξενερώσει....

εσας πότε σας είπε για τεστ πάπ? ο προήγουμενος μετά το εξάμηνο ή 3 μήνες μετά τη πρώτη περίοδο μου έλεγε

επίσης μετά από αυτό το τοκετό μου έχει μείνει ένας πόνος σαν τράβηγμα δεξιά στη κοιλιά και με πιάνει όταν σκύβω - ξεκίνησε τη μέρα που βγήκα από το μαιευτήριο κι ακόμα δεν έχει περάσει

τώρα που δεν έκανα καμιά δουλειά για 5 μερες και υποχώρησε αλλά σήμερα που καθάρισα με έπιασε πάλι...

Μια χαρά ο μικρός Νικόλας θρεφταρακι..φτου φτου..Και εμένα έχει κάμποσο καιρο που δεν μου κάνει κάθε μέρα κακά αλλά είναι φυσιολογικό..Και εμένα όλο κλανιτσες κάνει και μυρίζουν και έντονα μάλιστα αλλά έκανα το εξής και έκανε κακά σήμερα..της έκανα μασάζ στις πατούσες και μετά της τεντωνα τα πόδια και της τα έφερνα στην κοιλίτσα της και της τα ψιλοπιεζα εκεί το έκανα αρκετές φορές και όντως έκανε Μια πάνα μα τι πάνα σαν δέκα πάνες ήταν ..το διάβασα κάπου αυτό και της το έκανα αλλά είναι φυσιολογικό τα μωρά που θηλάζουν να κάνουν και μια φορά στις 10 μέρες...

ewKwp3.png

εμείς οι μικρούληδες τη Κυριακή γίναμε 2 μηνών και τη Δευτέρα κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο...είμασταν 5800 και 60εκ. Μπράβο, μπράβο! Μεγάλωσε και ο Νικόλας μας!

εσας πότε σας είπε για τεστ πάπ? ο προήγουμενος μετά το εξάμηνο ή 3 μήνες μετά τη πρώτη περίοδο μου έλεγε Εγώ στον γιατρό πήγα στις 40 μέρες. Μου είπε να πάω για τεστ παπ όταν μου έρθει περίοδος, αλλιώς στους δύο μήνες. Περίοδος ακόμη γιοκ, οπότε μες στο Νοέμβριο (που θα έχω κλείσει δύο μήνες από την τελευταία επίσκεψη) θα πάω.

Περαστικά!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Σερι χωρις θηλασμο μονο μια νυχτα το εκανε για εννιαωρο.το συνηθες ειναι στανταρ ομως εξαωρακι σερι εδω και βδομαδες...δυο τρεις βδομαδες σιγουρα...το στηθος πρηζεται ακριβως οπως το περιγραφεις....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πηρε πολυ καλα.Σκεψου οτι κιλο παιρνουν τους πρωτους μηνες και μετα πεφτει ο ρυθμος που παιρνουν...εσενα παει αναποδα...μια χαρα μην αγχωνεσαι...αυτο το ολοσωμο που λες εμενα δεν το ηθελε κανεις απο τα αλλα τρια...κι εχω δυο τελεια ορκεστρα ελπιζω να τα βαλει αυτος...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλα ρε λυσσαρες ποσα γραφετε μεσα στην ημερα?εγω τελικα μονο βραδια μπαινω να σας διαβασω,την υπολοιπη μερα τρεχω.....σημερα ειχα και τα τρια σπιτι,ο αντρας μου υπηρεσια,αυριο πρωι ερχεται και τα κρατησα σπιτι τα μεγαλυτερα γιατι ειχανε πολυ βηχα και δεν ηθελα να υποτροπιασουνε.αυριο ομως κανονικα σχολειο....ο μεγαλος μου εκανε και πυρετο προχθες,μετα μονο δεκατα,τελικα σημερα ητανε καλυτερα δεν ειχαμε τιποτα.και εγω τρεμω μην κολλησει η μικρη μου....ολο τους εχω απο μακρια,να μην την πλησιαζουνε,αλλα τα λυπαμαι και αυτα τα καημενα που την λαχταρανε να της πιασουν τα χερακια και ολο τα απομακρυνω...Αντωνια περαστικα σας!

Εγω τεστ παπ εκανα προχθες,μου ειχε πει στις 40 μερες αλλα δεν προλαβαινα και εγινε τωρα.ειδε και ενα μεγαλο θυλακιο και μου ειπε αν θελω να κανω τεταρτο,πως ητανε εκεινη την μερα:rolleyes:απαπαπαπα....του λεω του ανηρ πως σημερα δεν θα κοιμηθουμε σε διαφορετικα κρεββατια αλλα σε διαφορετικα σπιτια:D:DD χαχαχα

Ανθη μου διαβαζω το ωραριο σας και ανατριχιαζω.τι υπομονη να σου πουμε ρε κοριτσι μου,εσυ πρεπει να τα εχεις δει ολα...

Μαριανθη μου ακομα σεξ γιοκ?καλα και εμεις δεν γυμναζομαστε τακτικα αλλα το βαζουμε κιαυτο που και που,εστω και στα γρηγορα για να μαλακωσει η ατμοσφαιρα στο σπιτι:rolleyes:εγω να σου πω την αληθεια μου δεν καιγομαι και να μην εκανα σεξ ακομα,αλλα χρειαζεται για τον συζυγο που οταν τον ειχα στην νηστεια ητανε σαν θηριο η οψη του.Αντρες παιδι μου:rolleyes: τι να πεις!!

Εμεις κοριτσια εχουμε το εξης θεμα: δεν ξερω αν σας ειχα πει οτι εχει η μικρη μου ενα σημαδι γεννησης στον λαιμο της,ενα αιμαγγειωμα καλυτερα να το πω στο μεγεθος μεγαλου καρυδιου.ο παιδιατρος μου ειχε πει οτι θα φυγει με τα χρονια και δεν ειναι ανησυχητικο,πολλα κοριτσακια γεννιουνται με αιμαγγειωματα.εμενα ομως με ετρωγε και με τρωει ακομα γιατι αυτο μεγαλωνει και εχει γινει και μωβ μπλε σε καποιο σημειο και διογκωνεται.κλεισαμε ραντεβου τελικα στο νοσοκομειο να παρουμε εκτιμηση και απο παιδοχειρουργο.πηγαμε προχθες καιμου εκανε την καρδια περιβολι:cry: λεει οτι αυτα δεν φευγουνε,σπανια να γινει,και πρεπει να της κανουμε υπερηχο να δουμε τι εχει απο κατω για να μην πιεζεται μεγαλωνοντας.και αν ειναι ενα μεγαλο αγγειο πρεπει να κανουμε θεραπεια ενεσιμη στην Αθηνα η Θεσσ/ικη για κανα τριμηνο για να νεκρωσει,να μην μεγαλωσει αλλο και εχει προβληματα στο μελλον.αν παλι εχει μικρα αγγειααπο κατω ισως να μην γινει τιποτα απο ολα αυτα.αυριο εχουμε τον υπερηχο το πρωι,υπερηχο τραχηλου, συκωτι, κεφαλι γιατι λεει οτι τα παιδακια που εχουν αιμαγγειωματα μπορει να εχουν και στο συκωτι η στο κεφαλι τους εσωτερικα:confused:και θα ξαναπαμε την Τριτη στον διευθυντη της παιδοχειρουργικης να του δειξουμε τις εξετασεις και να παρουμε και την γνωμη του για ολα αυτα..'.να δουμε και τι θα κανουμε στο τελος!αυτα απο εμας,αυριο τα νεοτερα που ευχομαι να ειναι ολα καλα γιατι με εχει ριξει αρκετα ολο αυτο,μακαρι να ειναι μια περιπετεια και να μην χρειαστει να κανουμε τιποτα,γιατι το λυπαμαι το μαναρακι μου να τρυπιεται....βασικα ουτε μια τριχα της δεν θελω να πειραξουνε ....θα σας ενημερωσω....

Εμεις απο βαρος ειμαστε μπομπα....7500 κιλα περιπου και 66 ποντους.....αφου τα χερια μου πανε για τενοντιτιδα και ειμαστε ακομα στην αρχη!βεβαια η κορη μου η μεσαια 3 μηνων ητανε 8100 και 67 ποντους οποτε τωρα λεω οτι ειμαστε φυσιολογικοι.βλακειες λεω ε???καλα μην βαρατε,ειπαμε ειναι τα γονιδια τετοια δεν εξηγειτε αλλιως γιατι εγω το στηθος μου το νιωθω ψιλοαδειο...βεβαια εμενα τρωει ακομα καθε 2,5 -3 ωρες,σπανια πιο μετα οποτε κανει περισσοτερα γευματα την ημερα γιαυτο και το ντοπαρισμα...ειναι φαγου!!σημερα εκανε την πρωτη της κινηση να πιασει παιχνιδακι και ενθουσιαστηκα πολυ με την εξελιξη της...κανω λες και πρωτη φορα εχω παιδι και δεν τα εχω ξαναζησει...σαν πρωταρα!παει χαζεψα και εγω....αλλα τεταρτο δεν κανω Αντωνια μου,οχι αγαπη μου!!!!;)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...