Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Α μπα εχει καμία ωρα ξύπνια που έφαγε και καθόμαστε. Ξέρεις τι; Και να θέλω πολλές φορές να την κρατήσω ξύπνια, εκείνη άμα ειναι κομμάτια θα κοιμηθεί. Δε πα να την ταρακουνάω, να την σηκώνω ψηλά... Εκεινη θα κοιμηθεί. Άλλαξα το γάλα μπας και έχουμε καμία διαφορά.. Αλλά θελει κάποιες μερες να φανει

Προσπάθησε όσο μπορείς το πρωί να την κρατάς ξύπνια. Κάνε και φασαρία στο σπίτι μήπως και καταλάβει την διαφορά μέρας-νύχτας

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι ειναι το γυμναστηριο ρε κοριτσια, βαλτε ενα λινκ.

Τωρα που αρχισε και η δικια μου τα κολπακια και καθεται εκτος αγκαλιας να το δοκιμασω

http://www.fisher-price.com/el_GR/product/66113

Εγώ αυτό της πήρα. Γυμνάζονται ουσιαστικά και είναι κατάλληλα και για τώρα και αργότερα μπρούμητα. Εμένα πιο πολύ το από κάτω μου άρεσε, αλλά ξέφευγε η τιμή του...

http://www.fisher-price.com/el_GR/products/39955

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Έκανε η μικρή μου το 2ο εμβόλιο της!Λιγο έκλαψε το μωράκι μου!

3 μηνων ακριβώς 5200 κ 61 εκατοστα... πήρε 600 γρ απο τον προηγούμενο μήνα! η γιατρός είπε απλά ""600 γρ δεν το λες κ πολύ" μου είπε να είμαι ήρεμη κ να συνεχίσω τον θηλασμό κάθε 2 ώρες...εκτός από το βράδυ που κοιμαται πιο πολυ!

Ελα Μαριανθη πες μου πόσο ειναι η δικια σου...και ποσο πηρε απο τον προηγουμενο μηνα!

8NkSp3.png

Έκανε η μικρή μου το 2ο εμβόλιο της!Λιγο έκλαψε το μωράκι μου!

3 μηνων ακριβώς 5200 κ 61 εκατοστα... πήρε 600 γρ απο τον προηγούμενο μήνα! η γιατρός είπε απλά ""600 γρ δεν το λες κ πολύ" μου είπε να είμαι ήρεμη κ να συνεχίσω τον θηλασμό κάθε 2 ώρες...εκτός από το βράδυ που κοιμαται πιο πολυ!

Ελα Μαριανθη πες μου πόσο ειναι η δικια σου...και ποσο πηρε απο τον προηγουμενο μηνα!

Μπράβο για το εμβολιάκι. Μακάρι να το περάσει ανώδυνα τώρα.

Άλλη μια παιδίατρος τρελαμένη με τα κιλά! Εγώ σήμερα την ζύγισα. Παρά 2 μέρες είναι 3 μηνών: 5280, ύψος δεν ξέρω. 2 μηνών ακριβώς ήταν 4380 και 56εκ. Τα μωρά μας πρέπει να παίρνουν 600-900γρ το μήνα ή 20-30γρ την μέρα. Ρε κορίτσια τι θα κάνουμε με αυτούς τους παιδιάτρους; Όλο να μας αγχώνουν!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μαριανθη ναι αγχωθηκα,οχι για το φαγητο που εχασε αλλα για το αν ειναι φυσιολογικο να κοιμαται τοσο.Ειπα στον αντρα μου να ρωτησει τη γιατρο αλλα οι αλλες δυο τον αγχωσαν με τα κλαματα τους και ξεχασε.Απο κιλα η δικη μου ειναι 5500 κι εχει ακομη μια εβδομαδα για να γινει τριων μηνων,οποτε πιστευω οτι μπορει να παρει κι αλλα 200γραμμ περιπου.Νομιζω οτι ειναι καλα.Απο αντιδρασεις τη βλεπω κι εγω αλλα κι η γιατρος αριστη.Μας κοιταει με προσηλωμενο βλεμμα,μας γελαει συνειδητα,"μιλαει" μονη της,ειναι κινητικη.Ολς αυτα βλεπω και θελω να μαι ησυχη.Ετσι κι αλλιως σε μια εβδομαδα ακριβως θα την ξαναδει κι η παιδιατρος.Πριν λιγο μιλουσα με τη γιαγια μου και μου πε οτι κι εγω τοσο ησυχη ημουν,σαν να μην υπηρχα.Τα ξερα κι απ τη μαμα μου βεβαια οποτε προφανως οι αλλες δυο εμοιασαν στο μπαμπα τους που ηταν διαολακι κι αυτη σ εμενα.Λεωωστον αντρα μου "αυτη δεν ειναι λιονταρακι (λεων) -αρνακι ειναι"

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Μαριανθη ναι αγχωθηκα,οχι για το φαγητο που εχασε αλλα για το αν ειναι φυσιολογικο να κοιμαται τοσο.Ειπα στον αντρα μου να ρωτησει τη γιατρο αλλα οι αλλες δυο τον αγχωσαν με τα κλαματα τους και ξεχασε.Απο κιλα η δικη μου ειναι 5500 κι εχει ακομη μια εβδομαδα για να γινει τριων μηνων,οποτε πιστευω οτι μπορει να παρει κι αλλα 200γραμμ περιπου.Νομιζω οτι ειναι καλα.Απο αντιδρασεις τη βλεπω κι εγω αλλα κι η γιατρος αριστη.Μας κοιταει με προσηλωμενο βλεμμα,μας γελαει συνειδητα,"μιλαει" μονη της,ειναι κινητικη.Ολς αυτα βλεπω και θελω να μαι ησυχη.Ετσι κι αλλιως σε μια εβδομαδα ακριβως θα την ξαναδει κι η παιδιατρος.Πριν λιγο μιλουσα με τη γιαγια μου και μου πε οτι κι εγω τοσο ησυχη ημουν,σαν να μην υπηρχα.Τα ξερα κι απ τη μαμα μου βεβαια οποτε προφανως οι αλλες δυο εμοιασαν στο μπαμπα τους που ηταν διαολακι κι αυτη σ εμενα.Λεωωστον αντρα μου "αυτη δεν ειναι λιονταρακι (λεων) -αρνακι ειναι"

Έτσι όπως το θέτεις, όλα φυσιολογικά δείχνουν. Και τα κιλά της είναι πολύ καλά για την ηλικία της. Μακάρι να φταίει απλά το ότι είναι ένα πολύ ήσυχο μωράκι! Τότε εικόνισμα να την κάνεις!:cool:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

http://www.fisher-price.com/el_GR/product/66113

Εγώ αυτό της πήρα. Γυμνάζονται ουσιαστικά και είναι κατάλληλα και για τώρα και αργότερα μπρούμητα. Εμένα πιο πολύ το από κάτω μου άρεσε, αλλά ξέφευγε η τιμή του...

http://www.fisher-price.com/el_GR/products/39955

Εγω αυτο εδώ εχω

http://www.moustakastoys.gr/Product/11542/Fisher+Price+Πάπλωμα+Γυμναστήριο+3+Σε+1+%28CHP85%29.html

Πολυ καλό επίσης ειναι. Κάθεται αλλά προς το περνώ οχι πολυ ωρα

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Δεν φοβήθηκες που έχασε γεύματα; Εγώ από την μια εύχομαι να μου κάνει η δικιά μου 4-5 ώρες συνεχόμενες, από την άλλη όμως έχω το άγχος των κιλών και φοβάμαι αν χάσει γεύματα

Ειδα κ τον προηγουμενο μηνα που τον ξυπνουσα ....παλι 600 γρ πηρε....τριων μηνων ειναι οχι ημερων να φοβομ

αστε για κιλα...και ποιο κοριτσι ρωτησε;εγω δινω ενα στηθος τη φορα..δ

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εγω αυτο εδώ εχω

http://www.moustakastoys.gr/Product/11542/Fisher+Price+Πάπλωμα+Γυμναστήριο+3+Σε+1+%28CHP85%29.html

Πολυ καλό επίσης ειναι. Κάθεται αλλά προς το περνώ οχι πολυ ωρα

Άνθη κσινεγω αυτό έχω αλλά.Δεν κάθεται βαριέται λίγο κάθεται και μετά γκρινιαζει

ewKwp3.png

γεια σας κι απο μενα! ο μπεμπης μου χθες πρωτη φορα κοιμηθηκε 5 ωρες σερι, 9-2 απιστευτο μου φανηκε! αλλαζουν τα μωρακια μας..

Ευαγγελια μου κι εμενα ηταν πολυ της αγκαλιας προσφατα αρχισε να καθεται για ωρα στο παρκο και στο ρηλαξ. στο παρκο εχει πολυ πλακα γιατι παλευει να πιασει τα παιχνιδια που κρεμονται και τους μιλαει, αν δεν τα καταφερει τους μιλαει θυμωμενα!χαχα μιλαμε πολυ γελιο!:):)

Αντωνια αφου παιρνει βαρος και ειναι και ζωηρη μην ανησυχεις εισαι απλα μια υπερτυχερη μαμα!το στηθος σου δεν σκαει οταν κανεις τοσες ωρες να θηλασεις?εγω στο 3ωρο πρηζομαι πολυ

Ανθη μου υπομονη που θα παει θα στρωσει το μωρακι σου:)

Σημερα πηγαμε για ψωνια πηραμε ενα μπουφανακι του μπεμπη τελειο!επιασαν τα κρυα και με βρηκαν απροετοιμαστη.Τον εβαλα πρωτη φορα στο μαρσιππο, πολυ βολικο αλλα η μεση με πεθανε μετα εχει παει και 6,5 κιλα ο θρεφταρακος μου!

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Βρε μαρουσκα εσενα ποσο καιρο κοιμαται ολη τη νυχτα ο λουκας?Σου πε ο ξαδελφος σου να μην τον ξυπνας οταν κοιμαται π.χ οχταωρο?Το στηθος σου πρηζεται?Εμενα τα δυο πρωτα βραδια πρηστηκε και ποναγα αλλα χθες σαν να ρυθμιστηκε κι αρχισε να πρηζεται μετα απο πολλες ωρες,απλως φουσκωσε,χωρις να ποναω.Κι εμενα στο γυμναστηριο ετσι κι ετσι καθεται,αναλογως τα κεφια της.Κριστη μου μεγια το μπουφανακι σας,καλοφορετο.Εφτασε εξημιση κιλα ο μπουμπουκος ε?Θρεφταρακος οντως.Τα κοριτσια τελικα δεν εχουν ακροαστικα που φοβομουν,μονο σιροπακια και σταγονιτσες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαχη μου σ ευχαριστω για τα περαστικα.Τι κανετε εσεις?Η ζουζουνα?Φραουλιτσες ψηλουλα η μπεμπα,μοντελακι.Ποπο φτανουν τριων μηνων τα μωρακια μας...Ποτε γενναγαμε και ποτε περασε η πρωτη βρεφικη φαση.Θυμαστε που γραφαμε απ τα μαιευτηρια?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ειδα κ τον προηγουμενο μηνα που τον ξυπνουσα ....παλι 600 γρ πηρε....τριων μηνων ειναι οχι ημερων να φοβομ

αστε για κιλα...και ποιο κοριτσι ρωτησε;εγω δινω ενα στηθος τη φορα..δ

Καλα ναι δικιο εχεις. Αλλωστε δεν ειναι μονο τα κιλα το κριτηριο της υγιους αναπτυξης. Οποτε απολαυσε το κι εσυ. Με 3 μεγαλα παιδια νομιζω το χρειαζοσουν ο 4ος να ειναι ησυχος

SJqRp2.pngPvhnp2.png

γεια σας κι απο μενα! ο μπεμπης μου χθες πρωτη φορα κοιμηθηκε 5 ωρες σερι, 9-2 απιστευτο μου φανηκε! αλλαζουν τα μωρακια μας..

Ευαγγελια μου κι εμενα ηταν πολυ της αγκαλιας προσφατα αρχισε να καθεται για ωρα στο παρκο και στο ρηλαξ. στο παρκο εχει πολυ πλακα γιατι παλευει να πιασει τα παιχνιδια που κρεμονται και τους μιλαει, αν δεν τα καταφερει τους μιλαει θυμωμενα!χαχα μιλαμε πολυ γελιο!:):)

Αντωνια αφου παιρνει βαρος και ειναι και ζωηρη μην ανησυχεις εισαι απλα μια υπερτυχερη μαμα!το στηθος σου δεν σκαει οταν κανεις τοσες ωρες να θηλασεις?εγω στο 3ωρο πρηζομαι πολυ

Ανθη μου υπομονη που θα παει θα στρωσει το μωρακι σου:)

Σημερα πηγαμε για ψωνια πηραμε ενα μπουφανακι του μπεμπη τελειο!επιασαν τα κρυα και με βρηκαν απροετοιμαστη.Τον εβαλα πρωτη φορα στο μαρσιππο, πολυ βολικο αλλα η μεση με πεθανε μετα εχει παει και 6,5 κιλα ο θρεφταρακος μου!

Μπραβο ρε! 5ωρο και σενα! Μεγια το μπουφανακι. Εμας οι γιαγιαδες της πηραν απο ενα ολοσωμο μπουφαν. Θρεφταρακος ο μπεμπουλης!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...