Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Σας ειπα τι γμναστικη του κανω;εχω κρεμασει στο γυμναστηριο απο κορδονια μασητικα κρικακια κι αυτος τα κοιτα κ σηκωνει χερακια παλευοντας να τα πιασει.χρειαζεται απιστευτος συντονισμος χεριων εγκεφαλου για να κανουν την απλη για μας κινηση...καποτε θα ειναι κ γι αυτα απλη...πηγαμε βολτιτσα κ τωρα γυμναστικη χαχα

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Μαρούσκα μου. Η απάντηση ειναι ΟΧΙ!!! έως τις 4 το πρωι κουτσοκοιμοταν κατι 10 λεπτά και απο τις 4 έως τις 8 ξύπνια. Τελικα τα σπασμένα θα έβγαλε παλι. Τίποτα άστο... Όλα τα εχω εξαντλήσει. Το εμπεδωσα πλέον ότι το μωρό μου εχει κάνει τη μέρα νυχτα και αυτο δεν μπορώ να της το αλλάξω παρά μόνο εκεινη

Και κοιμηθηκε οκτω για βραδυ;;;;κι ακομα κοιμαται;;;μηπως να την ξυπνουσες βρε κοριτσι;ειναι βαρβαρο και για σενα κ για κεινη αλλα πρεπει καπως να ρυθμιστει τοαπορυθμισμενο βιολογικο ρολοι της....απαπαπα τι παιδι ειναι τουτοοοοο

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρουσκα για να σε αποτελειωσω με την καρπουζελα...χθες κοιμηθηκε στις δεκα το βραδυ και ξυπνησε στις οκτωμιση το πρωι!!!Δε ξερω καν αν ειναι φυσιολογικο να κοιμαται δεκα ωρες χωρις φαγητο.Την κουναγα για να δω αν ειναι καλα,κουνιοταν αλλα δεν σηκωνοταν.Οι αλλες δυο τα χαλια τους εχουν.Ολο το βραδυ εβηχαν,της μικρης εκλεισε ο λαιμος της,φοβαμαι οτι εχει βρογχιτιδα.Δεν τις πηγα σχολειο,σε λιγο θα παμε γιατρο.Απορω με τοσες ιωσεις πώς τηνεχουμε σκαπουλαρει με το μωρο,μην το ματιασω και μου παρουδιασει κι αυτο τιποτα.Φραουλιτσες κανεις μια χαρα που συνεχιζεις ο.τι μπορεις,αφου εχεις μανουλα κι αντρα να την κρατανε.Ετσι κι αλλιως μιλας για λιγες ωρες και κανουμε πια για τις μανες λες και γεννησαν και καταδικαστηκαν σε αποχη απ τη ζωη τους.Απο χθες αναβουμε τζακι κι ειναι τελεια.Μαρουσκα μου σε νιωθω...κι εγω πιο ευτυχισμενη απο ποτε.Λιωνω που τις κοιταω ολες μαζι...εβγαλα κατι φωτογραφιες εγω με τις τρεις κορουλες μου και τωρα που τις χαζευω δεν πθστευω οτι ειναι ολες δικες μου.Αλλα οταν τσακωνονται ολη μερα ουσιαστικα για το τιποτα,δεν αντεχω.Παιρνω βαθιες αναπνοες για να μην τις "τσακισω" που λεγε κι η μαμα μου χα χα.Ανθη κι εγω εχω αγωνια για το βραδυ σας,για πες νεα απ το μετωπο.

Περαστικα κ στις μεγαλες σου...ελπιζω να γλιτωσετε την σντιβιωση συν μασκες μπλα μπλα και φυσικα η μικρη να μεινει αλωβητη....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Mαρουσκα τωρα ειναι στο γιατρο με το μπαμπα τους.Δε πειραζει να τους δωσει μασκες ή ο.τι χρειαζεται,αρκει να γινουν γρηγορα καλα γιατι χωρις καλο βραδινο υπνο υποφερουν κι αυτα.Η φωνη της δαναης εκλεισε κι ολο κλαιει και γινεται χειροτερα.Να γινουν γρηγορα καλα για να ναι και το μωρο λιγοτερο εκτεθειμενο.Α κοιμαται τοσο κι ο λουκακος,δεν το ξερα κι ειπα στον αντρα μου να ρωτησει τη γιατρο αν ειναι φυσιολογικο ή να την ξυπναω να την ταιζω.Βλεπεις με τις αλλες δυο που ακομη και στο χρονο ξυπναγαν συνεχεια,δε μπορω να συνειδητοποιησω οτι μωρο τριων μηνων κοιμαται ολο το βραδυ με αποκλειστικο θηλασμο.Θυμαμαι που ελεγες πριν γεννησουμε για την αλλαγη που φερνει το τριτο παιδι στην οικογενεια...βασιζομενη εσυ στην εμπειρια σου απ τον αντρεα.Εμας αυτο το παιδι δεν μας ανετρεψε τις ισορροπιες ως οικογενεια,το μονο που νιωθω διαφορετικο ειναι η δεσμευση μου στο να κανω καποια πραγματα που δε γινονται με μωρο...αλλα οπως ειπες κι εσυ αυτη η φαση δεν κραταει για παντα οποτε...ολα καλα.Ανθουλα πραγματικο βασανιστηριο η βραδινη αυπνια.Κριμα,κι ονειρευοσουν βραδινο σερι.Νομιζω κι εγω οτι δεν πρεπει να την αφηνεις να κοιμαται μεσα στη μερα πολυ κι ας εχεθ γκρινια μια δυο μερες.Πρεπει να ναι κουρασμενη το βραδυ οπωσδηποτε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημέρα Μαρούσκα μου. Η απάντηση ειναι ΟΧΙ!!! έως τις 4 το πρωι κουτσοκοιμοταν κατι 10 λεπτά και απο τις 4 έως τις 8 ξύπνια. Τελικα τα σπασμένα θα έβγαλε παλι. Τίποτα άστο... Όλα τα εχω εξαντλήσει. Το εμπεδωσα πλέον ότι το μωρό μου εχει κάνει τη μέρα νυχτα και αυτο δεν μπορώ να της το αλλάξω παρά μόνο εκεινη

Κριμα ρε Ανθή! Tι τραβάς!

Θα αλλάξει θα δεις. Μεσα σε μια μερα αλλαζουν αυτα. Θα ταλαιπωρηθειτε λίγο αλλά κανε υπομονη.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Mαρουσκα τωρα ειναι στο γιατρο με το μπαμπα τους.Δε πειραζει να τους δωσει μασκες ή ο.τι χρειαζεται,αρκει να γινουν γρηγορα καλα γιατι χωρις καλο βραδινο υπνο υποφερουν κι αυτα.Η φωνη της δαναης εκλεισε κι ολο κλαιει και γινεται χειροτερα.Να γινουν γρηγορα καλα για να ναι και το μωρο λιγοτερο εκτεθειμενο.Α κοιμαται τοσο κι ο λουκακος,δεν το ξερα κι ειπα στον αντρα μου να ρωτησει τη γιατρο αν ειναι φυσιολογικο ή να την ξυπναω να την ταιζω.Βλεπεις με τις αλλες δυο που ακομη και στο χρονο ξυπναγαν συνεχεια,δε μπορω να συνειδητοποιησω οτι μωρο τριων μηνων κοιμαται ολο το βραδυ με αποκλειστικο θηλασμο.Θυμαμαι που ελεγες πριν γεννησουμε για την αλλαγη που φερνει το τριτο παιδι στην οικογενεια...βασιζομενη εσυ στην εμπειρια σου απ τον αντρεα.Εμας αυτο το παιδι δεν μας ανετρεψε τις ισορροπιες ως οικογενεια,το μονο που νιωθω διαφορετικο ειναι η δεσμευση μου στο να κανω καποια πραγματα που δε γινονται με μωρο...αλλα οπως ειπες κι εσυ αυτη η φαση δεν κραταει για παντα οποτε...ολα καλα.Ανθουλα πραγματικο βασανιστηριο η βραδινη αυπνια.Κριμα,κι ονειρευοσουν βραδινο σερι.Νομιζω κι εγω οτι δεν πρεπει να την αφηνεις να κοιμαται μεσα στη μερα πολυ κι ας εχεθ γκρινια μια δυο μερες.Πρεπει να ναι κουρασμενη το βραδυ οπωσδηποτε.

Περαστικά στα κορίτσια σου! Πάλι καλά που το καρπουζάκι δεν κόλλησε!

c8i6p2.png

Και κοιμηθηκε οκτω για βραδυ;;;;κι ακομα κοιμαται;;;μηπως να την ξυπνουσες βρε κοριτσι;ειναι βαρβαρο και για σενα κ για κεινη αλλα πρεπει καπως να ρυθμιστει τοαπορυθμισμενο βιολογικο ρολοι της....απαπαπα τι παιδι ειναι τουτοοοοο

Α μπα εχει καμία ωρα ξύπνια που έφαγε και καθόμαστε. Ξέρεις τι; Και να θέλω πολλές φορές να την κρατήσω ξύπνια, εκείνη άμα ειναι κομμάτια θα κοιμηθεί. Δε πα να την ταρακουνάω, να την σηκώνω ψηλά... Εκεινη θα κοιμηθεί. Άλλαξα το γάλα μπας και έχουμε καμία διαφορά.. Αλλά θελει κάποιες μερες να φανει

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Κριμα ρε Ανθή! Tι τραβάς!

Θα αλλάξει θα δεις. Μεσα σε μια μερα αλλαζουν αυτα. Θα ταλαιπωρηθειτε λίγο αλλά κανε υπομονη.

Αυτο μου το είπαν αρκετοί. Ότι απο και που δεν το περιμενω, θα αλλάξει. Είδωμεν!!!!

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Καλημέρα κορίτσια μου..Καλά θα μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που ακούω Αντωνία τι μωρό είναι αυτό πόσες ώρες κοιμαται φτου φτου και εσένα μαρουσκακι μου ο λουκακος τι παιδάκια ήσυχα έχετε και πάλι φτου φτου εμένα βρε κορίτσια στην καλύτερη κάθε τρίωρο και εκεί κάνω πάρτυ..Δεν σας αγχώνει που χάνουν τους βραδινους θηλασμους;Τους δίνετε κάθε φορά ένα στήθος ή και τα δύο;άνθη μου Και εμένα στην αρχή κοιμοτα πολύ αργά στις 4ειχαμε πάθει σοκ μετά άλλαξε μόνη της όμως αυτό γινόταν μέχρι να 40ησει..Αντωνία μου περαστικά στα κοριτσάκια σου να περάσει γρήγορα. Ευαγγελία μου μπράβο το κοριτσάκι σου είδες πως άλλαξε εμένα να δω ποτέ θα αλλάξει.

ewKwp3.png

Κορίτσια εγώ από τη μέρα που γέννησα δεν έχω πάει έξω για καφέ!Πάμε στα μαγαζιά βολτούλα και στη μαμά μου ή στην αδερφή μου!Επίσης δεν το βγάζω κοιμισμένο από το σπίτι κ ούτε κατα διανοια να το πάω κάπου που έχει τσιγάρο.Ο άντρας μου πάντα στο μπαλκόνι κάπνιζε κ το έκοψε μόλις γέννησα για να μη μυρίζει στο παιδί τσιγαρίλα.Ο άντρας μου κρατάει το μωρό αντε για να κάνω ένα μπάνιο..κ αν πάω γυμναστήριο που γυρνάω σε μια ώρα νταν (μισό το κανω το πρόγραμμα) το κρατάει η μαμά μου κ θα ξεκινησω απο Νοεμβρη παραδοσιακό χορο που πήγαινα κ θα λειπω 1,5 ώρα.Μια ώρα ο χορός κ μιση το πηγαινε έλα.Αν πεινασει το μωρό σε αυτό το διαστημα θα του δώσει η μαμα μου ξένο γάλα.Το γυμναστηριο είναι κοντα κ εχω δίπλα το κινητό άν ξυπνησει να με παρει τηλ να επιστρεψω!Ευτυχώς είναι καλόβολο μωρό!Με τις γκρίνιες του βέβαια αλλά όχι τρομερα πραγματα!Και να πω ότι έχω ακούσει κ κριτικη ότι παραταω το παιδί μου επειδή προσπαθω να συνεχίσω τις δραστηριότητες μου.Η μικρη μου τρωει καθε 2 ώρες την ημερα κ με αγχωνει αυτό αν είναι να πάω κάπου. έξω...κ κανει κ κρυο τωρα δεν είναι καλοκαιρι να καθισεις κάπου να το ταισεις!οπότε όλα γινονται στα γρηγορα

Άκου εκεί παρατάς το παιδί σου! Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνεις; Να είσαι όλη την μέρα κλεισμένη στο σπίτι; Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να αφήσω την μικρή και να ξεκινούσα γυμναστήριο. Ντροπή σε όποιον σου το είπε.

Εμείς πάντως έχουμε βγει έξω πολλές φορές, παρά το κρύο και την έχω θηλάσει. Μέχρι στιγμής την έχω θηλάσει σε καφετέρια, ταβέρνα, οδοντιατρείο, στην δουλειά μου, σε φιλικά σπίτια. Δε ντρέπομαι καθόλου και όποτε χρειαστεί πετάω έξω το βυζί! χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια δεν ξέρω τι γίνεται, αυτές τις μέρες μαλλον κάποιος μου πήρε το παιδί και έβαλε άλλο που του μοιάζει στη θέση του. Σήμερα ΟΛΗ μερα μόνη της στο κουνάκι της. Ουτε για να φάει δεν έκλαψε, εγώ την εβγαζα και τη θήλαζα όταν περνούσε η ώρα. Η θα κάθεται ξύπνια ήσυχα ήσυχα ή θα κοιμάται. Αφού κοίταξα και αν έχει πυρετο το παιδί και δεν έχει όρεξη. Αλλά ειναι μια χαρά, οταν την παίρνω αγκαλιά ειναι μέσα στα γέλια και τα λογάκια. Μου έλειψε στο τέλος! Δεν ήξερα και πώς να γεμίσω το χρονο μου.

Να πω όμως ότι ανησυχώ λίγο, όλο πιπιλάει το δαχτυλο της, έχει μειώσει θηλασμούς και βρεγμενες πάνες. Θήλαζε βέβαια ασταμάτητα ολη μερα και τώρα μου φαίνεται πολύ λίγο.

Τρώγομαι με τα ρούχα μου μου φαίνεται.

Κοίτα να το χαρείς και πίστεψέ με σύντομα θα βρεις πράγματα για να γεμίζεις τα ελεύθερα χέρια σου!:tongue:

Προφανώς κι εσένα πήρε όση ασφάλεια χρειαζόταν και άρχισε να αυτονομείται. Μόνο να εύχεσαι να μην σου κάνει πισωγύρισμα, όπως η δικιά μου!

Το δάχτυλο όλα τα μωρά το πιπιλάνε. Φταίνε τα ούλα τους

Αυτό τον καιρό θέλουμε 6-7 καλά βρεγμένες πάνες για να είμαστε σίγουροι ότι χορταίνουν

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μαρουσκα για να σε αποτελειωσω με την καρπουζελα...χθες κοιμηθηκε στις δεκα το βραδυ και ξυπνησε στις οκτωμιση το πρωι!!!Δε ξερω καν αν ειναι φυσιολογικο να κοιμαται δεκα ωρες χωρις φαγητο.Την κουναγα για να δω αν ειναι καλα,κουνιοταν αλλα δεν σηκωνοταν.Οι αλλες δυο τα χαλια τους εχουν.Ολο το βραδυ εβηχαν,της μικρης εκλεισε ο λαιμος της,φοβαμαι οτι εχει βρογχιτιδα.Δεν τις πηγα σχολειο,σε λιγο θα παμε γιατρο.Απορω με τοσες ιωσεις πώς τηνεχουμε σκαπουλαρει με το μωρο,μην το ματιασω και μου παρουδιασει κι αυτο τιποτα.Φραουλιτσες κανεις μια χαρα που συνεχιζεις ο.τι μπορεις,αφου εχεις μανουλα κι αντρα να την κρατανε.Ετσι κι αλλιως μιλας για λιγες ωρες και κανουμε πια για τις μανες λες και γεννησαν και καταδικαστηκαν σε αποχη απ τη ζωη τους.Απο χθες αναβουμε τζακι κι ειναι τελεια.Μαρουσκα μου σε νιωθω...κι εγω πιο ευτυχισμενη απο ποτε.Λιωνω που τις κοιταω ολες μαζι...εβγαλα κατι φωτογραφιες εγω με τις τρεις κορουλες μου και τωρα που τις χαζευω δεν πθστευω οτι ειναι ολες δικες μου.Αλλα οταν τσακωνονται ολη μερα ουσιαστικα για το τιποτα,δεν αντεχω.Παιρνω βαθιες αναπνοες για να μην τις "τσακισω" που λεγε κι η μαμα μου χα χα.Ανθη κι εγω εχω αγωνια για το βραδυ σας,για πες νεα απ το μετωπο.

Ρε κορίτσι 10 ώρες χωρίς φαγητό είναι φυσιολογικό; Το έχεις πει στον παιδίατρο σας; Δεν ξέρω και δεν θέλω να σε αγχώσω. Απλά μου φαίνεται πολύ για 3 μηνών μωρό...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Aν ειναι ετσι το τριτο....εχεις νευρα ολη μερα...μαλωνεις με συζυγο....δεν αντεχεις τα αλλα σου παιδια....γκρινια γκρινια γκρινια ολη μερα....και δε μιλαω θεωρητικα χαχα...μετα τον Αντρικο το χαος λεμε!!!Αντωνιτσα κι εμενα προχθες εφαγε 10 κοιμηθηκε 11 ως τις 8 το πρωι κι επαθα πλακα.εγω ξυπνουσα συνεχεια φυσικα να δω αν ζει....και σημερα 11 με 9 αλλα στις 6 παρα πηγα κ τον θηλασα μη χασω χαχα....Σιγα σιγα τα περισσοτερα μωρακια θα στρωσουν λιγα θα μεινουν στραβοξυλα οχι οτι φταιει η μαμα παιδια απλως καποια παιδια ζουνε ανευ υπνου....:rolleyes:

Δεν φοβήθηκες που έχασε γεύματα; Εγώ από την μια εύχομαι να μου κάνει η δικιά μου 4-5 ώρες συνεχόμενες, από την άλλη όμως έχω το άγχος των κιλών και φοβάμαι αν χάσει γεύματα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Σας ειπα τι γμναστικη του κανω;εχω κρεμασει στο γυμναστηριο απο κορδονια μασητικα κρικακια κι αυτος τα κοιτα κ σηκωνει χερακια παλευοντας να τα πιασει.χρειαζεται απιστευτος συντονισμος χεριων εγκεφαλου για να κανουν την απλη για μας κινηση...καποτε θα ειναι κ γι αυτα απλη...πηγαμε βολτιτσα κ τωρα γυμναστικη χαχα

Πήρα κι εγώ γυμναστήριο! Έπλυνα τα σύνεργα και ΟΤΑΝ στεγνώσουν θα το στρώσω. Ελπίζω να πιάσει και να μην κλαίω τα 40ευρώ που έσταξα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Πήρα κι εγώ γυμναστήριο! Έπλυνα τα σύνεργα και ΟΤΑΝ στεγνώσουν θα το στρώσω. Ελπίζω να πιάσει και να μην κλαίω τα 40ευρώ που έσταξα!

Τι ειναι το γυμναστηριο ρε κοριτσια, βαλτε ενα λινκ.

Τωρα που αρχισε και η δικια μου τα κολπακια και καθεται εκτος αγκαλιας να το δοκιμασω

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...