Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κορίτσια εγώ από τη μέρα που γέννησα δεν έχω πάει έξω για καφέ!Πάμε στα μαγαζιά βολτούλα και στη μαμά μου ή στην αδερφή μου!Επίσης δεν το βγάζω κοιμισμένο από το σπίτι κ ούτε κατα διανοια να το πάω κάπου που έχει τσιγάρο.Ο άντρας μου πάντα στο μπαλκόνι κάπνιζε κ το έκοψε μόλις γέννησα για να μη μυρίζει στο παιδί τσιγαρίλα.Ο άντρας μου κρατάει το μωρό αντε για να κάνω ένα μπάνιο..κ αν πάω γυμναστήριο που γυρνάω σε μια ώρα νταν (μισό το κανω το πρόγραμμα) το κρατάει η μαμά μου κ θα ξεκινησω απο Νοεμβρη παραδοσιακό χορο που πήγαινα κ θα λειπω 1,5 ώρα.Μια ώρα ο χορός κ μιση το πηγαινε έλα.Αν πεινασει το μωρό σε αυτό το διαστημα θα του δώσει η μαμα μου ξένο γάλα.Το γυμναστηριο είναι κοντα κ εχω δίπλα το κινητό άν ξυπνησει να με παρει τηλ να επιστρεψω!Ευτυχώς είναι καλόβολο μωρό!Με τις γκρίνιες του βέβαια αλλά όχι τρομερα πραγματα!Και να πω ότι έχω ακούσει κ κριτικη ότι παραταω το παιδί μου επειδή προσπαθω να συνεχίσω τις δραστηριότητες μου.Η μικρη μου τρωει καθε 2 ώρες την ημερα κ με αγχωνει αυτό αν είναι να πάω κάπου. έξω...κ κανει κ κρυο τωρα δεν είναι καλοκαιρι να καθισεις κάπου να το ταισεις!οπότε όλα γινονται στα γρηγορα

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανθη το μωρό σου μου θυμίζει το πρώτο μου μωρό...το αυπνο παιδι το είχα ονομάσει...τις πρώτες 40 μερες κοιμόταν ενα 2ωρο τη μερα κι ενα 2ωρο τη νύχτα...ειχα γινει ζόμπι...εγω τον θηλαζα αποκλειστικά και δεν μπορούσε κανείς να να τον κρατήσει για να με βοηθήσει...δεν γκρινιαζε απλα με κοιτουσε και γελουσε μέχρι τα ξημερώματα...

Αφου αυτο το μωρό τωρα που κοιμάται μου φαίνεται αφύσικο κατι εχει το παιδί λεω...δεν είναι καλά...!

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Για το θηλασμό ειχα ενημερωθει απο το φόρουμ του παρεντς απο συζητήσεις οπως αυτες που κάνουμε τωρα...πχ οπως γράψατε οι περισσοτερες οτι κανεις δε σας υποστήριξε στο μαιευτήριο...ειχα διαβάσει για ολα τα λάθη που ειχαν κάνει οι μαμαδες και τις προσπάθειες τους...και ειχα πάει προετοιμασμενη και αποφασισμένη...θέλει επιμονη υπομονή και να 'ακους' το μωρό σου...

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Ρε κορίτσια δεν ξέρω τι γίνεται, αυτές τις μέρες μαλλον κάποιος μου πήρε το παιδί και έβαλε άλλο που του μοιάζει στη θέση του. Σήμερα ΟΛΗ μερα μόνη της στο κουνάκι της. Ουτε για να φάει δεν έκλαψε, εγώ την εβγαζα και τη θήλαζα όταν περνούσε η ώρα. Η θα κάθεται ξύπνια ήσυχα ήσυχα ή θα κοιμάται. Αφού κοίταξα και αν έχει πυρετο το παιδί και δεν έχει όρεξη. Αλλά ειναι μια χαρά, οταν την παίρνω αγκαλιά ειναι μέσα στα γέλια και τα λογάκια. Μου έλειψε στο τέλος! Δεν ήξερα και πώς να γεμίσω το χρονο μου.

Να πω όμως ότι ανησυχώ λίγο, όλο πιπιλάει το δαχτυλο της, έχει μειώσει θηλασμούς και βρεγμενες πάνες. Θήλαζε βέβαια ασταμάτητα ολη μερα και τώρα μου φαίνεται πολύ λίγο.

Τρώγομαι με τα ρούχα μου μου φαίνεται.

c8i6p2.png

Τοκετος: σε σχεση με τους προηγουμενους,λιγο καλυτερα τα πηγαμε αυτη τη φορα.

Εγω γεννησα σε δημοσιο νοσοκομειο και παρολα αυτα,το μωρο το βαζανε αμεσως στο στηθος,εντυπωση μου εκανε!Ο πρωτος μου γιατρος που με ξεγεννησε τις δυο πρωτες φορες ητανε για πολλες σφαλιαρες....σκετη απογοητευση.Την Τριτη φορα που αλλαξα γιατρο,ητανε λιγο καλυτερες οι εντυπωσεις....Αναισθησιολογος την δευτερη φορα πολυ μακακας....την πρωτη και την τριτη δεν ειχα παραπονο....

Οι μαιες αλλου για αλλου...η καθεμια ελεγε την δικη της φιλοσοφια.απλα δεν τις ακουγα και εκανα αυτο που διαισθανομουν.ευτυχως τις δυο πρωτες φορες ειχα τον αντρα μου στο δωματιο και με βοηθαγε σε ολα.την τριτη φορα ειχα την μαμα μου και ελεγα ποτε θα γυρισω σπιτακι μου,γιατι με αποσυντονιζε με το αγχος της.καλυτερη εμπειρια η τριτη φορα,πιο εμπειρη και πιο ξεκουραστη ψυχολογικα....φακελακι εδωσα και τις τρεις φορες,το νοσοκομειο της Αλεξ....αξιοπρεπες στην μαιευτικη κλινικη...α! οι καθαριστριες μου εκαναν εντυπωση,ευγενικοτατες!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Μαριανθη κι Ευαγγελια μου δεν ξερω τι να πω.Ουτε κατα διανοια να μπει το ποδι σας λεω ,μαλιστα ακομα και στα φλατ ζοριζεται λιγακι το νυχι κι εχω θεμα τωρα πρεπει να κανω πεντικιουρ να μου το φτιαξουν.Η αδελφη μου μου ειπε οτι μαλλον επειδη ειχα ενα χρονο να βαλω τακουνια τα ποδια "απλωσαν",δεν μου ακουγεται παραλογο αυτο.Αν υποψιαστω οτι πρεπει να αγορασω ολα τα παπουτσια απο την αρχη θα τρελαθω.Πρωτον γιατι ειναι κριμα ειναι καλης ποιοτητας και τα χω περιποιημενα συν οτι δεν μπορω οικονομικα αντε ενα δυο ζευγαρια.Εν τω μεταξυ χτες μου εκλεψαν τα γυαλια ηλιου μου καινουρια και δεν τα ειχα ευχαριστηθει,αη στο καλο ...Θα μου πειτε σοβαρα προβληματα εχεις...Τελος παντων...ουφ!!!

Κοιτα, αν κοψεις τα νυχια των ποδιων μηπως μπει το παπουτσακι χαχαχαχαχα....:P:pp

Αγαπη και εμενα μεγαλωσε το ποδι μου,η' μαλλον αυτο που λεει η αδερφη σου,απλωσε, και τωρα δεν ξαναμαζευει..εχω πεντε χρονια που εχω αλλαξει νουμερο στα παπουτσια,και ακομα δεν εχει επανελθει...μαλλον τσαμπα περιμενω! Σαν λυση στα ωραια παπουτσακια σου,θα ελεγα να τα πας στον τσαγκαρη να στα βαλει δυο μερες στο καλαποδι,να ανοιξουν ωστε να μπορεις να τα ξαναβαλεις και αποδω και περα θα αγοραζεις ενα νουμερο μεγαλυτερο παπουτσια....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κάτσε γιατι η σε μπέρδεψα η εγω κατι δεν κατάλαβα απο αυτο που είπες. Κοιμήθηκε χθες στις 2 τα ξημερώματα μέχρι τις 7 το πρωι. Να σημειώσω πως τις υπόλοιπες νύχτες δεν είχε κλείσει λεπτό το μάτι της. Στις 7 το πρωι ξύπνησε να φάει, ξανακοιμηθηκε έως τις 11. Ξύπνησε να φάει και απο τοτε κοιμάται λίγη ωρα και ξυπνάει. Να μην χαρώ δλδ; Να μην πιστέψω ότι απόψε θα κοιμηθεί σερί;;;; Τα σπασμένα τα έβγαλε μια μέρα που κοιμόταν απο τις 8 το πρωι περίπου μέχρι αργά το απόγευμα πλην των διαλειμμάτων για φαγητο που έπινε κοιμισμένη.

Για πες πως τα πηγατε αποψε;Κοιμηθηκατε;;;Ευχομαι να μην ηταν τυχαιο το σερι το χθεσινο κ να συνεχιστει!Καλημερα σε ολες σας!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ρε κορίτσια δεν ξέρω τι γίνεται, αυτές τις μέρες μαλλον κάποιος μου πήρε το παιδί και έβαλε άλλο που του μοιάζει στη θέση του. Σήμερα ΟΛΗ μερα μόνη της στο κουνάκι της. Ουτε για να φάει δεν έκλαψε, εγώ την εβγαζα και τη θήλαζα όταν περνούσε η ώρα. Η θα κάθεται ξύπνια ήσυχα ήσυχα ή θα κοιμάται. Αφού κοίταξα και αν έχει πυρετο το παιδί και δεν έχει όρεξη. Αλλά ειναι μια χαρά, οταν την παίρνω αγκαλιά ειναι μέσα στα γέλια και τα λογάκια. Μου έλειψε στο τέλος! Δεν ήξερα και πώς να γεμίσω το χρονο μου.

Να πω όμως ότι ανησυχώ λίγο, όλο πιπιλάει το δαχτυλο της, έχει μειώσει θηλασμούς και βρεγμενες πάνες. Θήλαζε βέβαια ασταμάτητα ολη μερα και τώρα μου φαίνεται πολύ λίγο.

Τρώγομαι με τα ρούχα μου μου φαίνεται.

Χαχα ειδες οτι τα μωρα αλλαζουν;δεν ζουμε καθε μερα την ιδια μερα!Μακαρι να συνεχισει ετσι η μικρα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κορίτσια εγώ από τη μέρα που γέννησα δεν έχω πάει έξω για καφέ!Πάμε στα μαγαζιά βολτούλα και στη μαμά μου ή στην αδερφή μου!Επίσης δεν το βγάζω κοιμισμένο από το σπίτι κ ούτε κατα διανοια να το πάω κάπου που έχει τσιγάρο.Ο άντρας μου πάντα στο μπαλκόνι κάπνιζε κ το έκοψε μόλις γέννησα για να μη μυρίζει στο παιδί τσιγαρίλα.Ο άντρας μου κρατάει το μωρό αντε για να κάνω ένα μπάνιο..κ αν πάω γυμναστήριο που γυρνάω σε μια ώρα νταν (μισό το κανω το πρόγραμμα) το κρατάει η μαμά μου κ θα ξεκινησω απο Νοεμβρη παραδοσιακό χορο που πήγαινα κ θα λειπω 1,5 ώρα.Μια ώρα ο χορός κ μιση το πηγαινε έλα.Αν πεινασει το μωρό σε αυτό το διαστημα θα του δώσει η μαμα μου ξένο γάλα.Το γυμναστηριο είναι κοντα κ εχω δίπλα το κινητό άν ξυπνησει να με παρει τηλ να επιστρεψω!Ευτυχώς είναι καλόβολο μωρό!Με τις γκρίνιες του βέβαια αλλά όχι τρομερα πραγματα!Και να πω ότι έχω ακούσει κ κριτικη ότι παραταω το παιδί μου επειδή προσπαθω να συνεχίσω τις δραστηριότητες μου.Η μικρη μου τρωει καθε 2 ώρες την ημερα κ με αγχωνει αυτό αν είναι να πάω κάπου. έξω...κ κανει κ κρυο τωρα δεν είναι καλοκαιρι να καθισεις κάπου να το ταισεις!οπότε όλα γινονται στα γρηγορα

Αυτη η ταχυτητα θα γινει δευτερη φυση σου....Οσα εκανες παλια με το πασο σου θα γινονται σε dt τωρα....γι αυτο ξυπναω νυχτα να πιω καφε...τουλαχιστον αυτο να το κανω με το πασο μου....ας μη σχολιασω την κριτικη που δεχεσαι περι παρατημενου παιδιου...απλα...ελεος!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Για καφε ουτε εγω πηγα ουτε καπου αλλου...οπου παω ειμαι με το Λουκα μαζι τσαντα!Δυο τρεις φορες πηγαμε ως τα σεβεν να νοικιασουμε ταινια και πισω σφαιρα κι εχω μια ωρα καθε Τριτη που παω κατηχητικο μονη.Αλλα ξερω οτι δεν κρατα για παντα αυτη η φαση...Αλλωστε δε νιωθω σκασμενη γτ βγαινω καροτσαδες και το βραδυ μετα τις εντεκα που κοιμαται κι αν αντεχω θα δω μια ταινια η κατι....Το μωρο εφτασε τριων μηνων κ δεν καταλαβα ποτε....Η ζωη μου αλλαξε αλλα προς το καλυτερο...Κουρασμενη ναι, ευτυχισμενη και πληρης περισσοτερο!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια εκει που η μπεμπα δεν πολυκοιμοταν το απογευμα βρηκα τυχαια εντελως το κουμπι της.Παρατηρησα οτι αν την κοιμισω στο διπλο κρεβατι για μεσημερι,ξεχναει να ξυπνησει.Μια φορα κοιμηθηκε εξημιση ωρες,αλλη ενα τετραωρο.Τωρα παλι εκει την εχω.Εντωμεταξυ φοβομουν μηπως μετα δεν κοιμηθει για βραδυ αλλα μπα...την εκανα μπανακι,εκατσε καμια ωρα,θηλασε και παλι νανι.Πραγματικα δεν καταλαβαινω οτι εχω μωρο καποιες μερες.Οι αλλες δυο ομως ενω αρχισαν να παιζουν μαζι,τις μισες ωρες παιζουν και τις μισες τρωγονται.Η μικρη ειναι πολυ διεκδικητικη κι ανταγωνιστικη.Τα νευρα μου βαρανε κοκκινο πολλες φορες.

Καλα η δικια σου απλα δεν υπαρχει λεμε!!!Μη μιλατε για καβγαδες τεκνων...μπορουν να σε οδηγησουν στην τρελα για ενα playmobil....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρουσκα για να σε αποτελειωσω με την καρπουζελα...χθες κοιμηθηκε στις δεκα το βραδυ και ξυπνησε στις οκτωμιση το πρωι!!!Δε ξερω καν αν ειναι φυσιολογικο να κοιμαται δεκα ωρες χωρις φαγητο.Την κουναγα για να δω αν ειναι καλα,κουνιοταν αλλα δεν σηκωνοταν.Οι αλλες δυο τα χαλια τους εχουν.Ολο το βραδυ εβηχαν,της μικρης εκλεισε ο λαιμος της,φοβαμαι οτι εχει βρογχιτιδα.Δεν τις πηγα σχολειο,σε λιγο θα παμε γιατρο.Απορω με τοσες ιωσεις πώς τηνεχουμε σκαπουλαρει με το μωρο,μην το ματιασω και μου παρουδιασει κι αυτο τιποτα.Φραουλιτσες κανεις μια χαρα που συνεχιζεις ο.τι μπορεις,αφου εχεις μανουλα κι αντρα να την κρατανε.Ετσι κι αλλιως μιλας για λιγες ωρες και κανουμε πια για τις μανες λες και γεννησαν και καταδικαστηκαν σε αποχη απ τη ζωη τους.Απο χθες αναβουμε τζακι κι ειναι τελεια.Μαρουσκα μου σε νιωθω...κι εγω πιο ευτυχισμενη απο ποτε.Λιωνω που τις κοιταω ολες μαζι...εβγαλα κατι φωτογραφιες εγω με τις τρεις κορουλες μου και τωρα που τις χαζευω δεν πθστευω οτι ειναι ολες δικες μου.Αλλα οταν τσακωνονται ολη μερα ουσιαστικα για το τιποτα,δεν αντεχω.Παιρνω βαθιες αναπνοες για να μην τις "τσακισω" που λεγε κι η μαμα μου χα χα.Ανθη κι εγω εχω αγωνια για το βραδυ σας,για πες νεα απ το μετωπο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ευαγγελια κι εσενα μεταλλαχθηκε το ειρηνακι σου.Μπραβο μωρε η μπουμπουκα σου.Μα τετοια αλλαγη ξαφνικη σου πεσε βαρια κι εσενα χα χα.Σου λειψε ο καναπες?Κοριτσια πώς αλλαζουν τα μωρα μας μερα με τη μερα.Ως τα χριστουγεννα θα ναι σε τελειως αλλη φαση.Κριμαι ευτυχως που το "αυπνο μωρο" ηταν το πρωτο σου,φαντασου να ταν τωρα ετσι το τριτο...

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ευαγγελια κι εσενα μεταλλαχθηκε το ειρηνακι σου.Μπραβο μωρε η μπουμπουκα σου.Μα τετοια αλλαγη ξαφνικη σου πεσε βαρια κι εσενα χα χα.Σου λειψε ο καναπες?Κοριτσια πώς αλλαζουν τα μωρα μας μερα με τη μερα.Ως τα χριστουγεννα θα ναι σε τελειως αλλη φαση.Κριμαι ευτυχως που το "αυπνο μωρο" ηταν το πρωτο σου,φαντασου να ταν τωρα ετσι το τριτο...

Aν ειναι ετσι το τριτο....εχεις νευρα ολη μερα...μαλωνεις με συζυγο....δεν αντεχεις τα αλλα σου παιδια....γκρινια γκρινια γκρινια ολη μερα....και δε μιλαω θεωρητικα χαχα...μετα τον Αντρικο το χαος λεμε!!!Αντωνιτσα κι εμενα προχθες εφαγε 10 κοιμηθηκε 11 ως τις 8 το πρωι κι επαθα πλακα.εγω ξυπνουσα συνεχεια φυσικα να δω αν ζει....και σημερα 11 με 9 αλλα στις 6 παρα πηγα κ τον θηλασα μη χασω χαχα....Σιγα σιγα τα περισσοτερα μωρακια θα στρωσουν λιγα θα μεινουν στραβοξυλα οχι οτι φταιει η μαμα παιδια απλως καποια παιδια ζουνε ανευ υπνου....:rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Για πες πως τα πηγατε αποψε;Κοιμηθηκατε;;;Ευχομαι να μην ηταν τυχαιο το σερι το χθεσινο κ να συνεχιστει!Καλημερα σε ολες σας!

Καλημέρα Μαρούσκα μου. Η απάντηση ειναι ΟΧΙ!!! έως τις 4 το πρωι κουτσοκοιμοταν κατι 10 λεπτά και απο τις 4 έως τις 8 ξύπνια. Τελικα τα σπασμένα θα έβγαλε παλι. Τίποτα άστο... Όλα τα εχω εξαντλήσει. Το εμπεδωσα πλέον ότι το μωρό μου εχει κάνει τη μέρα νυχτα και αυτο δεν μπορώ να της το αλλάξω παρά μόνο εκεινη

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...