Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

επισης ηθελα να σου πω και κατι ακομα σε σχεση με αυτο που σας προτεινε ο γιατρος σας, οι γιατροι δυατυχως πλεον εχουν καραμελα τα δανεικα. αν εχεις το «στομαχι» και το χρημα να προσπαθεις με τα δικα σου ειναι βεβαιο οτι θα πετυχεις με αυτα. εισαι μικρη χωρις σοβαρα προβληματα και θα γινει. προφανως ομως κι αυτο μπορει να παρει ενα μηνα μπορει ομως να παρει και χρονια. υπαρχουν ζευγαρια που δεν αντεχουν αυτη τη διαδικασια και σου λενε θελουμε αμεσα παιδι προτιμαμε να παμε με δανεικα αμεσα. ολα παιζουν. κατα τ αλλα εδω διαβαζω κοπελες 40 και βαλε και πλευουν με τα δικα τους για καποια χρονια κιολας κι καποιες πετυχαινουν κιολας . μην απελπιζεσαι. ναι θα απογοητευτεις ναι θα λυπηθεις αλλα πιστεψε με θα τα καταφερεις αργα η γρηγορα.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλα!!!!

Θαύμα - θαύμα!!!! Το μωρό μου ψιλό κοιμήθηκε το βραδυ. Βεβαια ακομα επιφυλάσσομαι. Τωρα ερώτηση: επειδή ξέχασα τελείως... Εσάς τς μωράκια σας που κοιμούνται κανονικά το βραδυ, την υπόλοιπη μέρα πως την βγάζουν; Θέλω να πω, κοιμούνται πάλι αν τακτά χρονικά διαστήματα;; Γιατι εμενα ξύπνησε να φάει το πρωι στις 7 και μετα στις 11 και έκτοτε κοιμάται.

Σημερα εχω κατέβει στη μαμά μου μιας και ο σύζυγος εχει βάρδια και ήθελα πολυυυυ να βγω με τη μικρη βόλτα εδώ στα Ν. Προαστεια αλλά φοβάμαι με τον καιρό. οχι ότι κάνει τοοοοσο κρύο (16 βαθμούς εχει) απλά δεν θέλω να το ρισκάρω.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θύμισε μου με πρόκληση δεν είχες πάει; Κοίταξε εμενα δεν με άφησαν να σηκωθώ διότι ήμουν και καλωδιωμενη με τον καρδιοτοκογραφο. Επίσης είχα όρο. Άρα πολυ χλωμό. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία μα ρωτησω εάν μπορώ να σηκωθώ. Απλώς ήθελα μια τσίχλα να μασήσω γιατι το στόμα μου τόσες ωρες στην αίθουσα, έγινε τσαρούχι. Λιγο νεράκι ήπια. Επίσης δεν ανέφερα τον πονο. Ναιιιι ειναι ΤΑΙΡΑΣΤΙΟΣ πόνος που όμοιο του δεν εχω ξαναζήσει... Όλα ομως φέρανε το καλύτερο αποτέλεσμα....

Ναι με πρόκληση μπήκα. Και εγώ ήμουν με τον καρδιοτοκογράφο, αλλά νομίζω όλες έτσι είναι. Ορό και καθετήρα είχα κι εγώ. Νερό πολύ έπινα κι εγώ, αλλά πιο πολύ πεινούσα. Ονειρευόμουν κάτι πίτσες και μπέργκερ...:D:D:D

Το αποτέλεσμα μας αποζημίωσε όλες!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Θαύμα - θαύμα!!!! Το μωρό μου ψιλό κοιμήθηκε το βραδυ. Βεβαια ακομα επιφυλάσσομαι. Τωρα ερώτηση: επειδή ξέχασα τελείως... Εσάς τς μωράκια σας που κοιμούνται κανονικά το βραδυ, την υπόλοιπη μέρα πως την βγάζουν; Θέλω να πω, κοιμούνται πάλι αν τακτά χρονικά διαστήματα;; Γιατι εμενα ξύπνησε να φάει το πρωι στις 7 και μετα στις 11 και έκτοτε κοιμάται.

Σημερα εχω κατέβει στη μαμά μου μιας και ο σύζυγος εχει βάρδια και ήθελα πολυυυυ να βγω με τη μικρη βόλτα εδώ στα Ν. Προαστεια αλλά φοβάμαι με τον καιρό. οχι ότι κάνει τοοοοσο κρύο (16 βαθμούς εχει) απλά δεν θέλω να το ρισκάρω.

Εμένα ξυπνάει γύρω στις 5-6 και μένει ξύπνια μέχρι τις 5-6 το απόγευμα. Στο διάστημα αυτό κοιμάται δεκάλεπτα μόνο. Από τις 5-6 το απόγευμα ξεκινά τους βραδινούς ύπνους με 2ωρα και 3ωρα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Απο τις 7 ως τις 11 τι εκανε;;;εμενα το βραδυνο δεν το λεω να μην το ματιαξω αλλα απο την ωρα που ξυπνα αντεχει μιαμιση ωρα κ μετα υπνο για 45 λεπτα.αυτο συνεχιζεται ολη μερα.μιαμιση ξυπνιος σαραπεντε υπνος.συνολικα κοιμαται μερα νυχτα 14 ωρες κ δεκα ειναι ξυπνιος..Μαριανθη κ το δικο σου μωρο κουραστικο προγραμμα ρε συ...δεκα λεπτα υπνος ειναι;;;;εμενα κοιμαται στο παρκοκρεβατο κ γλιτωνουμε το κουνημα αγκαλια...κουναμε το παρκοκρεβατο...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια μου.

Βλέπω η κάθε ιστορία τοκετού και ένας πόνος! Mε εξαίρεση Μαρουσκάκι και Μελνταν, που τα ξεπετάνε τα παιδιά μπαμ μπαμ. Ελπίζω κι εμείς στα επόμενα τη χάρη σας να έχουμε κορίτσια.

Πάντως θα το λέω και θα το ξαναλέω, παίρνετε δεύτερες γνώμες κορίτσια. Ρωτήστε και άλλους γιατρούς, τόσους έχουμε. Μην κολλάτε σε έναν, οι γιατροί δεν είναι θεοί, και λάθη κάνουν και συμβουλές και υποδείξεις για προσωπικούς λόγους δίνουν, και πολλές φορές ανενημέρωτοι είναι. Εχουν δει πολλά τα μάτια μου στο νοσοκομείο.

Μeldan βλέπω θα το πας για τέταρτο κι εσυ, δεν γλιτώνεις! Πολύτεκνο θα τον κάνεις τον άντρα σου! Πρέπει να είσαι πολύ γλυκιά μανούλα πάντως, αυτή την εντύπωση μου δίνεις απο αυτα που διαβάζω.

Μαρουσκάκι για πες μου τελικά, με τις σκάλες στο σπίτι τι έκανες;

Ποπάκι κι εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό με το πόδι. Ισως μεγαλώνει προσωρινά; Ακόμα δεν έχει επανέλθει πλήρως το σώμα μας από τον τοκετό γενικώς πάντως.

Εμείς είμαστε καλά και συνεχίζουμε την πορεία ανεξαρτησίας!

Xθές το βράδυ πήγα για φαγητό σε ενα ιταλικό κοντά στο σπίτι με μια φίλη, και το μωρό με τον άντρα μου σπίτι. Είχα να βγω βράδυ κάτι αιώνες, ειδικά χωρίς μωρό! Tέλεια ήταν, ηπια και ένα κοκτειλ χωρίς αλκοόλ, γυναικοκουβέντα και άγιος ο θεός. Το μάτι στο κινητό βέβαια, μην τυχόν ξυπνήσει η μικρή και θέλει να θηλάσει. Αλλά το μικρό μου ζουζουνάκι εκεί που το άφησα εκεί το βρήκα. Κοιμήθηκε ένα τρίωρο ΜΟΝΗ ΤΗΣ στο κουνάκι της, ούτε παραπονέθηκε ούτε αγκαλιά ζήτησε. Χθες το βράδυ πάλι μόνο δυο φορές ξύπνησε για να θηλάσει. Αχ μακάρι να συνεχίσει έτσι, μην μου το γυρίσει πάλι γιατι καλόμαθα!

Σήμερα το απόγευμα πάλι καφεδάκι με άλλη φίλη και τα μωρά μας. Εχει δυο τρεις μέρες που ψιλοανέβηκε και η θερμοκρασία και το εκμεταλλευόμαστε

Υπαρχουν ειδικα προστατευτικα για σκαλες αλλα θελουν τοιχο κι απο τις δυο πλευρες κι εγω δεν εχω.μια φίλη μου ειπε σαυτην την περιπτωση μπορω να βαλω αυτο το προστατευτικο τζακιων....θα δω οταν αρχισει το μπουσουλημα....θελει πολλλληηηη προσοχη....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Απο τις 7 ως τις 11 τι εκανε;;;εμενα το βραδυνο δεν το λεω να μην το ματιαξω αλλα απο την ωρα που ξυπνα αντεχει μιαμιση ωρα κ μετα υπνο για 45 λεπτα.αυτο συνεχιζεται ολη μερα.μιαμιση ξυπνιος σαραπεντε υπνος.συνολικα κοιμαται μερα νυχτα 14 ωρες κ δεκα ειναι ξυπνιος..Μαριανθη κ το δικο σου μωρο κουραστικο προγραμμα ρε συ...δεκα λεπτα υπνος ειναι;;;;εμενα κοιμαται στο παρκοκρεβατο κ γλιτωνουμε το κουνημα αγκαλια...κουναμε το παρκοκρεβατο...

Κοιμήθηκε 2 με 7 βεβαια ξυπνησε κάποιες φορές για πιπίλα. 7-11 πάλι ύπνο έριξε. Έμενε λιγο ξύπνια και μετα νάνι παλι

s-event.png

Κοιμήθηκε 2 με 7 βεβαια ξυπνησε κάποιες φορές για πιπίλα. 7-11 πάλι ύπνο έριξε. Έμενε λιγο ξύπνια και μετα νάνι παλι

Αρα κοιμηθηκε 7 με 2 το μεσημερι;ειναι βραδυνος υπνος αυτος μαναρι ολοκληρο εφταωρο...κι αλλες πεντε ωρες τη νυχτα....λιγο δυσκολο να κοιμηθει νωρις τη νυχτα...ειναι πολλες οι ωρες υπνου μες στη μερα για να κοιμηθει νωρις βραδυ....μακαρι να βγω ψευτρα κι απλως αναπληρωνει τα σπασμενα τοσων ημερων....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Το ξέρω! Για αυτό είχα φρικάρει! Γιατί κάθε φορά που την άφηνα από την αγκαλιά ξυπνούσε και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ευτυχώς τώρα που έχει άδεια ο άντρας μου αναλαμβάνει κι αυτός βάρδια. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σας κορίτσια μου τι κάνετε;Εμείς περάσαμε όμορφα σήμερα πήγαμε για καφε και μετά για ψαράκι ..το κοριτσάκι μου έτρωγε και μετά κοιμόταν πολύ ήσυχο η αλλιώς παρατηρούσε τον κόσμο. Έτσι χαλαρωσαμε και εμείς λίγο..popaki εμείς πηγαίνουμε για καφέ και καθόμαστε στους μεγάλους καναπέδες και δεν έχει τσιγαριλα στο nalu στον Άλιμο αλλιώς είναι δύσκολο γιατί έχει παντού τσιγάρα. Επίσης στα Friday's και amigos..Όσο για τα παπούτσια που λες έχω πάρει γόβες πανάκριβες που δεν μου κάνουν και αυτό γιατί έχει μεγαλώσει το πόδι μου μετά την εγκυμοσύνη..φοράω ένα νούμερο μεγαλύτερο άσε που νομίζω ότι έχει φαρδυνει κιόλας..

ewKwp3.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Εμεις πολυ καλα,αν εξαιρεσω τη δαναη που ναι αρρωστη κι αυριο θα την παω τελικα στο γιατρο.Δευτερο βραδυ χθες που η μπεμπα κοιμηθηκε οχταωρο...και δεν ειναι μονο ο υπνος που κανει αυτο το μωρο τοσο ευκολο,ειναι ολη του η συμπεριφορα.Ακομη κι οταν ειναι ξυπνιο,ειναι ηρεμο,σπανια με ενοχλει.Μαριανθη το προγραμμα της μεσα στη μερα ειναι το εξης:ξυπναει,την αλλαζω,μενει ξυπνια κανα μισαωρο στο ριλαξ η στον καναπε,μολις γκρινιαξει τη θηλαζω χωρις να μετραω ωρες απ το προηγ γευμα και μετα ξανακοιμαται,τις πιο πολλες φορες πανω στο στηθος αλλα κι αρκετες μονη της,καμια φορα με πιπιλα και καποιες με πιπιλισμα δαχτυλου.Αυτο με προβληματιζει αλλα κι η κορη της κουμπαρας μου που μονο ετσι κοιμοταν,στους εφτα μηνες το κοψε μονη της.Προς το παρον της το αφηνω και βλεπουμε.Ανθη αυτον τον υπνο δεν το λές μονο διαφορα,μεταλλαξη τον λες.Μακαρι να σου συνεχισει,της εδωσες τελικα αλλο γαλα?Εμεις σημερα πηγαμε μεγαλη παρεα για καφε εξω αλλα εκανε κρυο και καφε ηπιαμε μετα απο μια ωρα κι ενα τεταρτο αναμονης.Μετα πηγαμε για φαγητο σε μεζεδοπωλειο.Κοριτσια η αμαρτια μου ειναι οτι εχω παρει το μωρο τρεις τεσσερις φορες σε μερη που καπνιζουν.Δε ξερω τί αλλο να κανω...αλλιως δε μπορω να ακολουθησω πουθενα.Δεν το κανω συχνα αλλα μια στο τοσο.Ευαγγελια μου πολυ καλα κανεις και βγαινεις.Κι εγω οταν ειχα μονο τη μελινα ετσι εκανα,τωρα που ειναι τεσσερα την παιρνω παντου χωρις να νιωθω οτι εχω παιδι,ειδικα οταν εχει παρεα αλλα παιδακια.Ακομη κι η δαναη που ναι δυο ειναι αρκετα ευκολο να την εχω μαζι.Εμενα αυτο που με στεναχωρει τη φετινη χρονια ειναι οτι λογω μωρου δε μπορω να παω τη μελινα σινεμα,θεατρο και τετοια.Ποπακι συμβαινει αυτο με το ποδι αλλα κυριως στην εγκυμισυνη.Παντως κι εγω που φοραγα χρονια 38 τωρα φοραω σε πολλα παπουτσια 39.Ευαγγελια μου σ ευχαριστω που με λες γλυκια μανουλα,οντως με τη γεννηση του πρωτου παιδιου νιωθω οτι βρηκα το ρολο της ζωης μου.Ομως ολες οι μαμαδες εδω μεσα μου ακουγονται πολυ αφοσιωμενες και δοτικες,πραγμα που δεν ειναι δεδομενο,οσο κι αν νομιζουμε οτι ειναι.Εχω μαμα π.χ που αφηνει τα δυο της παιδια ολη την εβδομαδα στο σπιτι της μανας τηε και τα παιρνει σαβ.κο γιατι δουλευει 8-6 και κουραζεται λεει...τί να πεις?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εκει που η μπεμπα δεν πολυκοιμοταν το απογευμα βρηκα τυχαια εντελως το κουμπι της.Παρατηρησα οτι αν την κοιμισω στο διπλο κρεβατι για μεσημερι,ξεχναει να ξυπνησει.Μια φορα κοιμηθηκε εξημιση ωρες,αλλη ενα τετραωρο.Τωρα παλι εκει την εχω.Εντωμεταξυ φοβομουν μηπως μετα δεν κοιμηθει για βραδυ αλλα μπα...την εκανα μπανακι,εκατσε καμια ωρα,θηλασε και παλι νανι.Πραγματικα δεν καταλαβαινω οτι εχω μωρο καποιες μερες.Οι αλλες δυο ομως ενω αρχισαν να παιζουν μαζι,τις μισες ωρες παιζουν και τις μισες τρωγονται.Η μικρη ειναι πολυ διεκδικητικη κι ανταγωνιστικη.Τα νευρα μου βαρανε κοκκινο πολλες φορες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Αρα κοιμηθηκε 7 με 2 το μεσημερι;ειναι βραδυνος υπνος αυτος μαναρι ολοκληρο εφταωρο...κι αλλες πεντε ωρες τη νυχτα....λιγο δυσκολο να κοιμηθει νωρις τη νυχτα...ειναι πολλες οι ωρες υπνου μες στη μερα για να κοιμηθει νωρις βραδυ....μακαρι να βγω ψευτρα κι απλως αναπληρωνει τα σπασμενα τοσων ημερων....

Κάτσε γιατι η σε μπέρδεψα η εγω κατι δεν κατάλαβα απο αυτο που είπες. Κοιμήθηκε χθες στις 2 τα ξημερώματα μέχρι τις 7 το πρωι. Να σημειώσω πως τις υπόλοιπες νύχτες δεν είχε κλείσει λεπτό το μάτι της. Στις 7 το πρωι ξύπνησε να φάει, ξανακοιμηθηκε έως τις 11. Ξύπνησε να φάει και απο τοτε κοιμάται λίγη ωρα και ξυπνάει. Να μην χαρώ δλδ; Να μην πιστέψω ότι απόψε θα κοιμηθεί σερί;;;; Τα σπασμένα τα έβγαλε μια μέρα που κοιμόταν απο τις 8 το πρωι περίπου μέχρι αργά το απόγευμα πλην των διαλειμμάτων για φαγητο που έπινε κοιμισμένη.

s-event.png

Καμία δεν ξέρω να θήλασε στο πρώτο μισάωρο...δεν πιστευω ότι έπαιξε ρόλο.Εμένα μου την πήραν στη νοσηλεια για παρακολουθηση επειδη είχα διαβήτη κ δεν μου την έφεραν να τη θηλάσω στην αναρρωση.Στις 4 πήγα στο δωματιο κ πήγα εγώ να την δω κ να τη θηλασω στις 6 μπορει κ αργότερα.Εννοειται ότι την ειχαν ταισει χωρις να με ρωτήσουν...είναι στο μωρό πως θα το πάρει!εμενα σχεδόν μονο του όρμησε!

Εγω θηλασα απευθείας και για 2 ωρες συνεχόμενα! !!:D (Αλεξάνδρας γεννησα)

c6vNp3.png

Ανθη μου μια χαρα το μωρακι σου μπράβο μακάρι να το κρατησει!

Αντωνία μου είσαι πολύ τυχερή που είναι τοσο ήσυχο το κοριτσακι σου με άλλα 2 φαντάζομαι θα ήταν βουνο ενα δυσκολο μωρο φτου φτου!

Εμένα ο δικος μου το πολυ που έχει κοιμηθει σερι είναι 4 ωρες και αυτό λιγες φορές. Συνήθως κανει 3ωρα το βραδυ από τις 9 μεχρθ τις 8-9 το πρωί και μεσα στη μερα κοιμάται κατι μισαωρακια

c6vNp3.png

Σε εμενα τον έβαλαν στο στήθος μολις βγήκε...τον πηραν και μου τον ξαναφέραν τυλιγμένο την ωρα που εραβε ο γιατρός και μου τον ξαναφεραν στην ανανηψη για 20 λεπτα στην αρχη του 2ωρου που σε κρατάνε στην ανανηψη...ομως αυτη τη φορά ειχε φόρτο εργασίας με πολλα επειγοντα και μας ανεβασαν στο δωμάτιο 4 ωρες μετα την γεννα αντι για το κλασσικό διωρο...ειχα κάτι νευρα κροσια...δεν προλαβαιναν οι φορείς να μεταφέρουν ασθενείς

Επίσης κι εγω ειχα διαβητη κυησης αλλα δεν μου κράτησαν το μωρό για παρακολουθηση σε κανέναν τοκετό

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...