Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Τι δεν σου αρεσε απο τον τοκετό σου Μαριάνθη μου; Τι θυμάσαι και θυμώνεις; Γιατί κι εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένη απο κάποια πράγματα.

Ο τοκετός μου ήταν μια τραυματική εμπειρία για μένα, άσχετα με την κλινική. Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τον πόνο που ένιωσα, την ταλαιπωρία. Τον πρώτο μήνα τα θυμόμουν και έκλαιγα. Πηγα να γεννήσω και βγήκα με 40 ράμματα, ένα σπασμένο πλευρό και ακράτεια. Ήταν μεγάλο το μωρό όμως και βγήκε με λάθος στάση, και τους ευχαριστώ που το παλέψανε τόσες ώρες και δεν με πηγαν για καισαρική, αλλά γέννησα φυσιολογικά. Χαίρομαι πάρα πολύ γι αυτό παρά τον πονο ο οποίος κράτησε και πολύ καιρό μετά.

Αλλά δεν μου άρεσε που με έβαλαν να γεννησω τελείως ανάσκελα κρατώντας εγώ τα γόνατα μου, και που μετά με ανεβασαν στο δωμάτιο χωρίς να μου δείξουν τίποτα για το θηλασμό. Μια χαρά τα πήγαμε, και ίσως είδαν ότι ήξερα και γι αυτό δεν ασχολήθηκαν; Δεν ξέρω. Αλλα είναι δυνατόν πρώτο βράδυ και να μην μου πουν πχ κάθε πότε να την ξυπνάω; Στάσεις θηλασμού; Ευτυχώς ήμουν ενημερωμένη, αλλιως θα το έχανα το παιχνίδι.

Το οτι κατάφερα και θηλασα αποκλειστικά από την αρχή χωρίς καθόλου ξένο, το οφείλω ναι μεν στην ενημέρωση τη δική μου, αλλά κυρίως στο μωρό μου. Που βγήκε μετά από 24 ωρες τοκετού, καταμελανιασμένη και ταλαιπωρημένη, με πληγές στο κεφαλάκι της από τη βεντουζα, και θήλασε στα πρώτα λεπτά σαν να μην υπάρχει αύριο, με μεγάλη δύναμη και όρεξη και για 1.5 ώρα ακούραστα και ασταμάτητα. Και έτσι συνέχισε τις πρωτες μέρες, για ώρες στο στήθος να ρουφάει ελάχιστες σταγόνες και αυτή να επιμένει μέχρι που κατέβηκε το γάλα. Αν το παιδί μου ήταν πιο ληθαργικό ή δεν έπιανε σωστά πιστεύω θα είχα πρόβλημα, αυτές εκεί μέσα δεν ασχολήθηκαν καθόλου.

Επίσης δεν μου άρεσε που στο δωμάτιο μου μπαινόβγαινε όλη την ώρα η σάρα και η μάρα χωρίς να χτυπάνε, με είδε γυμνή όλο το προσωπικό πιστεύω, από το διανομέα φαγητού μέχρι τον τραυματιοφορέα και τον ηλεκτρολόγο

Καταρχήν ήμουν ξαπλωμένη όλη την ώρα. Πόσες φορές διάβασα ότι το περπάτημα βοηθάει στον τοκετό, εγώ όλη την ώρα οριζοντιωμένη. Έπειτα, η επισκληρήδιος που είχα μέχρι το τέλος και δεν μπορούσα να σπρώξω, γιατί δεν ένιωθα τα πόδια μου. Πιστεύω ότι αν μου την είχαν σταματήσει καμιά ώρα νωρίτερα οι εξωθήσεις θα ήταν πιο εύκολες. Όταν γεννήθηκε η μικρή, ο γιατρός δεν περίμενε να πέσει από μόνος του πλακούντας. Άρχισε να μου τον τραβάει και πέθανα ακόμη περισσότερο στον πόνο. Δηλαδή δεν μου έδωσε λίγο χρόνο να ηρεμήσω μετά την γέννα. Με το που βγήκε η μικρή και λέω ωραία τέλειωσαν οι πόνοι, μου προξένησε και άλλους! Καλά για τον θηλασμό δεν το συζητώ! Υποστήριξη μηδέν! Καμιά δεν ήρθε να μου δείξει πως γίνεται, ούτε μου έφεραν το μωρό να το θηλάσω (ή τουλάχιστον να προσπαθήσω να το θηλάσω στο πρώτο μισάωρο). Εγώ ξαναείδα το παιδί την επόμενη μέρα. Αυτό δεν θα το συγχωρήσω ποτέ στον εαυτό μου. Διάβασα ότι αν το μωρό δεν θηλάσει μέσα στο πρώτο μισάωρο από την γέννα, μετά το ξεχνάει. Ίσως δηλαδή αυτό να έφταιξε που μετά δεν μπορούσε η μικρή να θηλάσει. Και έχω και εγώ μερίδιο ευθύνης γιατί υποτίθεται πήγα ενημερωμένη! Όσο τα σκέφτομαι μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι! Η κλινική ήταν μόνο ένα καλοπληρωμένο ξενοδοχείο και τίποτα περισσότερο. Και σκέφτομαι ότι εξαιτίας αυτού μπορεί να έχασε το παιδάκι μου τον ένα μήνα θηλασμό. Θα το έχω μια ζωή τύψεις αυτό.

Και εσύ Ευαγγελία μου παρότι εξωτερικό βλέπω υπέφερες πολύ... Μα κανένας σεβασμός πια στην μητέρα και στην όλη διαδικασία;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημερα!

μαριανθη εγω οταν μας τα λεγογες μου χε φανει περιεργο που σωνει και καλα επρεπε να γεννησεις τοσο νωρις εξηγηση σου εδωσαν τελικα?και με τοση ταλαιπωρια και στον τοκετο και μετεπειτα λογω του ας πουμε πριν της ωρας του τοκετου που αντιμετωπισες προβλημα με το θηλασμο.με τον γυναικολογο εχεις ξαναμιλησει?θα τον ξαναπροτιμησεις? Ποτέ δεν θα μπορέσω να ξέρω στα σίγουρα αν έπρεπε ή όχι να μπω με πρόκληση. Για αυτό τουλάχιστον δεν θα ρίξω ευθύνες στον γιατρό. Μέχρι τώρα φαίνεται πως είχε δίκιο να ανησυχεί. Και τώρα δεν παίρνει βάρος με καλό ρυθμό η μικρή. Αυτό τον άγχωσε τον γιατρό και δεν ήθελε να πάρει την ευθύνη να πάει κάτι στραβά. Σου λέει ας γεννηθεί και ας το εξετάσει ο παιδίατρος που είναι ο ειδικός. Ως προς αυτό τουλάχιστον θα συνεχίζω να τον εμπιστεύομαι και ας μην ξέρω αν έκανε καλά ή όχι. Βέβαια, ο παιδίατρος που την είδε βρήκε ότι όλα είναι φυσιολογικά και παραμένει άγνωστο πως δεν μπορεί να πάρει κιλά με πιο γρήγορους ρυθμούς. Αν θα τον ξαναπροτιμήσω, δυστυχώς ναι. Γιατί παρότι δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα την στιγμή του τοκετού, είναι από τους καλύτερους στην πόλη. Γνωρίζει το ιστορικό μου εδώ και πολλά χρόνια και υπήρξε πολύ υποστηρικτικός σε όλη την εγκυμοσύνη. Δεν μπορώ να τα αναιρέσω όλα αυτά

και συ ευαγγελια 40 ραμματα ,ακρατεια χαρα στο κουραγιο σου εγω δε ξερω τι θα κανα,μαλλον θα ζητουσα καισαρικη.τουλαχιστον τωρα εισαι τελειως καλα?εγω ακομα ποναω απτην καισαρικη..

εγω δεν ξερω αν με επιασαν ακριβως κοροιδο.με το γιατρο παραπονο δεν εχω ,εχω απο τις μαιες και το μαιευτηριο.ηταν ασχετες περι θηλασμου και αδιαφορες.δεν μου αφησαν το μωροστην ανανηψη να το θηλασω παρα μονο μετα απο 3,5 ωρες γιατι δεν μπορουσα να καθησω στο κρεββατι λεει και γιατι ειχε ερκοντισιον και θα κρυωνε..να με βοηθησουν ας πουμε κρατωντας το μαζι μου ουτε λογος...και γω ημουν τοσο χαζη και ζαλισμενη απο τα φαρμακα που δεν ειχα αντοχη να επιμεινω και εχω τυψεις γιάυτο..

και μετα στην κλινικη που με απογοητευσαν τελειως με το θηλασμο αν δεν ειχα προετοιμαστει πιο πριν και αν δεν ειχα τοσο πεισμα δεν θα θηλαζα.ωρες ωρες σκεφτομαι να παρω στην αλκυονη και να τους το πω γιατι ειναι και χαρακτηρισμενο φιλικο προς το θηλασμο μαιευτηριο..ελεος.

επισης αν γυριζα το χρονο πισω δεν θα εκανα προκληση.δεν πληρουσα ιατρικα τις προυποθεσεις μου το χε πει ο γιατρος αλλα αφου με ειχε αφησει 5 μερες στην παραταση και δεν ηταν υπερ της καισαρικης μου ειπε οτι επρεπε να κανει προκληση οπως και να χει(ενταξει σωστο ειναι αυτο μπορει μια στις τοσες να πιασει η προκληση).και ετσι εφαγα την ταλαιπωρια της αρκουδας ολη μερα κουραστηκα πολυ εφαγα την καισαρικη το βραδυ και μετα δεν ειχα καμια αντοχη,ημουν σαν μαστουρωμενη, και τοοσο αγχος να καταφερω το μωρο να πιασει τη θηλη που μετα απο τοσες ωρες ειχε πεσει κι αυτο σε ληθαργο.

και για ολα αυτα τα ωραια πληρωσα στην κλινικη 2.600 ευρω χωρις το γιατρο. τελεια?

Και εσένα πολύ ευχαριστημένη σε βλέπω...:mad:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καταρχήν ήμουν ξαπλωμένη όλη την ώρα. Πόσες φορές διάβασα ότι το περπάτημα βοηθάει στον τοκετό, εγώ όλη την ώρα οριζοντιωμένη. Έπειτα, η επισκληρήδιος που είχα μέχρι το τέλος και δεν μπορούσα να σπρώξω, γιατί δεν ένιωθα τα πόδια μου. Πιστεύω ότι αν μου την είχαν σταματήσει καμιά ώρα νωρίτερα οι εξωθήσεις θα ήταν πιο εύκολες. Όταν γεννήθηκε η μικρή, ο γιατρός δεν περίμενε να πέσει από μόνος του πλακούντας. Άρχισε να μου τον τραβάει και πέθανα ακόμη περισσότερο στον πόνο. Δηλαδή δεν μου έδωσε λίγο χρόνο να ηρεμήσω μετά την γέννα. Με το που βγήκε η μικρή και λέω ωραία τέλειωσαν οι πόνοι, μου προξένησε και άλλους! Καλά για τον θηλασμό δεν το συζητώ! Υποστήριξη μηδέν! Καμιά δεν ήρθε να μου δείξει πως γίνεται, ούτε μου έφεραν το μωρό να το θηλάσω (ή τουλάχιστον να προσπαθήσω να το θηλάσω στο πρώτο μισάωρο). Εγώ ξαναείδα το παιδί την επόμενη μέρα. Αυτό δεν θα το συγχωρήσω ποτέ στον εαυτό μου. Διάβασα ότι αν το μωρό δεν θηλάσει μέσα στο πρώτο μισάωρο από την γέννα, μετά το ξεχνάει. Ίσως δηλαδή αυτό να έφταιξε που μετά δεν μπορούσε η μικρή να θηλάσει. Και έχω και εγώ μερίδιο ευθύνης γιατί υποτίθεται πήγα ενημερωμένη! Όσο τα σκέφτομαι μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι! Η κλινική ήταν μόνο ένα καλοπληρωμένο ξενοδοχείο και τίποτα περισσότερο. Και σκέφτομαι ότι εξαιτίας αυτού μπορεί να έχασε το παιδάκι μου τον ένα μήνα θηλασμό. Θα το έχω μια ζωή τύψεις αυτό.

Και εσύ Ευαγγελία μου παρότι εξωτερικό βλέπω υπέφερες πολύ... Μα κανένας σεβασμός πια στην μητέρα και στην όλη διαδικασία;

Καμία δεν ξέρω να θήλασε στο πρώτο μισάωρο...δεν πιστευω ότι έπαιξε ρόλο.Εμένα μου την πήραν στη νοσηλεια για παρακολουθηση επειδη είχα διαβήτη κ δεν μου την έφεραν να τη θηλάσω στην αναρρωση.Στις 4 πήγα στο δωματιο κ πήγα εγώ να την δω κ να τη θηλασω στις 6 μπορει κ αργότερα.Εννοειται ότι την ειχαν ταισει χωρις να με ρωτήσουν...είναι στο μωρό πως θα το πάρει!εμενα σχεδόν μονο του όρμησε!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Και σε σχέση με το βάρος τα μωρά που θηλάζουν μπορει να παίρνουν από 300γρ το μηνα...το διαβασα στο βιβλίο της Πατσουρου.Αυτό είναι το λιγότερο βέβαια

8NkSp3.png

Καλημερα σε όλες

Πως ειστε σημερα; Εγω... απο τις 4 ξύπνια. Να ναι καλα ο αντρας μου που κράτησε το παιδι απο τις 11 το βραδυ και μπορεσα να κοιμηθβ. Το μωρο μου σπαει ρεκορ καθε μερα στην αυπνια. Το ματι γαρίδα... και μέσα στα κεφια τις περισσότερες ώρες. Τα έχω δεί ολα πραγματικά! Πριν απο κανα μισαωρο "κοιμήθηκε".. (τα εισαγωγικά ειναι διοτι μπορει και να ξυπνησει συντομα παλι).

Μιλησα ΠΑΛΙ με την παιδίατρο (καλα θα την αλλάξω αμεσα ..) και λοιπόν ή αυτή είναι χαζή, ή εγώ της τα λέω μπερδεμένα. Της λεω.. το παιδι εξακολουθει να μην κοιμαται.. να ξενυχταει και να μένει τις περισσότερες ωρες του 24ωρου ξύπνιο. Της λεω δεν πονάει.. δεν πολυγκρινιαζει, εχει κεφια. Εκεινη το χαβά της οτι μπορει να ποναει και να το δειχνει με αλλο τροπο. Πως καλη μου; Με τα αγκου δειχνει οτι ποναει; Τελος παντων........ λεει την μαθαμε να κοιμαται κουνόντας την στην αγκαλια μας γι άυτο δεν κοιμαται. Μαααα λεω το παιδι .. αμα ειναι κομμάτια δεν εχει θεμα... κοιμαται ανετα μονο του χωρις κουνημα. Λεει να την βαζω σε ριλαξ κουνηστό (το αυτοματο) κατι που δεν εχω.... και θα αγορασω οπως φαινεται. Γιατι μου λεει πρεπει να σταματησει με τις αγκαλιες να νανουρίζεται διοτι τη χασατε τη μπαλα μετα. Στο τελος της λεω εγω .. μηπως να αλλάξουμε το γάλα.. μπας και την ηρεμίσει; Λεει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το ναι, Και μου προτείνει ενα γάλα για δυσπεψία και δισκοιλιότητα (nan 1 sensitive) :shock::shock: ΑΚΥΡΟ εντελως! Δοξα το θεο ειμαστε καλα. Ουτε γουλιές ουτε δισκοιλιοτητα. Ημαρτον...! Εγω μου φαινεται καλυτερα θα εκανα τη δουλεια της. Και ειμαι σε δίλημα τωρα αν θα το παρω.. η θα παρω ενα αλλο που βρήκα και μου φαίνεται πως είναι προτιμότερο. Ως τοτε........... εχω αλλη μια εβδομαδα προσαρμογης με το νεο γαλα.. και ΑΝ ηρεμισει... αλήθεια θα κάνω πάρτυ!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Βρε μήπως να συμβουλευόσουν και κανέναν άλλο γιατρό;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Και σε σχέση με το βάρος τα μωρά που θηλάζουν μπορει να παίρνουν από 300γρ το μηνα...το διαβασα στο βιβλίο της Πατσουρου.Αυτό είναι το λιγότερο βέβαια

Εμένα όμως ήρθε σε επαφή την επόμενη μέρα! Γέννησα στις 16:10 και ξαναπήρα το μωρό στις 8:00 την άλλη μέρα. Τότε δεν έπιασε στήθος. Και άρχισε όλο το πακετάκι που ξέρετε για έναν μήνα...

Τι να πω ρε κορίτσι... Υποτίθεται ο παιδίατρος είναι πιστοποιημένος σύμβουλος γαλουχίας. Για αυτό άλλωστε και τον επέλεξα. Πιστεύω ότι θα έχει τους λόγους του που τον προβληματίζουν τα κιλά της μικρής. Απλά δεν μας τους λέει για να μην μας αγχώσει άδικα. Μέχρι να βεβαιωθεί τι παίζει

SJqRp2.pngPvhnp2.png

και γω εχω τυψεις ρε συ που δεν διεκδικησα να τον θηλασω αμεσως ενω ειχα σκοπο να το κανω και θεωρητικα ημουν προετοιμασμενη,ουτε γω ενιωθα τα ποδια μου ενω επρεπε να τα νιωθουμε να τα κουνησουμε δεν επρεπε να μπορουμε...ημουν σαν μαστουρωμενη.δε φταιμε εμεις ρε μαριανθη αυτοι ειναι οι ειδικοι θεωρητικα επρεπε να μας βοηθησουν..εσενα γιατι δεστο φεραν πιο νωρις?ο μπεμπης μου μετα απο 4 μονο ωρες ηταν ήδη ληθαργικος και δεν επιανε με τιποτα 2 ρουφιες και κοιμοταν.. φαντασου η δικια σου που εκανε και πιο πολλες ωρες..ολο το βραδυ μονη μου προσπαθουσα να τον ξυπνησω να τον κανω να θηλασει,τοσο κλαμα,τοση στεναχωρια και να χω και τις μαιες οταν ερχονταν για τα ζωτικα να με πρηζουν για ψευδοθηλη και να με απογοητευουν.μονο ο γυναικολογος μου μου δινε κουραγιο ηταν ο μονος που μου ειπε το πρωι οτι ο μπεμπης φαινεται καλα δεν εχει πολυ ικτερο και οτι ο θηλασμος θα φτιαξει και να μην αγχωνομαι και να μη δωσω ξενο γιατι το στομαχακι του ειναι μικρο(φυσικα τα ηξερα αυτα αλλα οι ορμονες εκεινες τις ωρες ειναι περιεργες και αμφισβητεις τον εαυτο σου). οι μαιες παλι που ναι και οι δουλεια τους μου ελεγαν οτι κανω κακο στο παιδι με την εμμονη μου.ποπο τους εχω πολυ αχτι.και ενα τελευταιο τους πηγαινα το μωρο κοιμησμενο να το αλλαξουν και να μου το φερουν μολις ξυπνησει και κοιμομουν για λιγο και την τελευταια μερα κοιταω το κωλαρακι του ηταν τοσο συγκαμενο ετοιμο να ανοιξει,δεν του εβαζαν αλοιφη ειμαι σιγουρη επισης οτι το αλλαζαν οταν ξυπνουσε και οχι μολις τους το πηγαινα..εκει γιναμε μαλλια κουβαρια

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

Φραουλιτσες εγω θηλασα και τα τρια μωρα στην ανανηψη,δηλ λιγη ωρα μετα τον τοκετο.Αυτο ειναι το συστημα στο ιασω τα τελευταια χρονια.Ετσι δε ξεχνουν τα μωρα τη θηλαστικη κινηση που ηδη ξερουν απο την κοιλια ενω αν περασει καποιο διαστημα,δε ξερω αν ειναι ωρων ή ημερων,την ξεχνουν και πρεπει να την ξαναμαθουν.Μαριανθη αυτο που λες για τον πλακουντα...εγω θυμαμαι δυνατες μαλαξεις του γιατρου στην κοιλια μου για να βγει,αυτο εννοεις κι εσυ?Δε θυμαμαι να πονεσα ομως ιδιαιτερα.Lonestar εσυ πού γεννησες?Παντως οσο ενημερωμενος και να σαι,ο πρωτος τοκετος ειναι "ψαρωτικη" και κουραστικη διαδικασια και διεκδικεις λιγοτερα απ οσα φανταζοσουν.Μια φιλικη συμβουλη ειναι βα συμφιλιωθειτε με ο.τι συνεβη και θα πατε πιο υποψιασμενες τη δευτερη φορα.Δε λεω να μην τα αναφερουμε γιατι αν δεν τα συζηταμε τιποτα δε θ αλλαξει στο συστημα απλως μην εχετε τυψεις.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλησπέρα Νafsikaki, να χαίρεσαι το μωράκι σου και να μπαίνεις να μας γράφεις πιο συχνά που είσαι κι εσύ μανούλα αυγούστου!

Δεν είδα το ποστ που περιγράφεις, και το έψαξα αλλά δεν το βρήκα. Πιστεύω κι εγώ ότι ειπώθηκε σαν αστείο γιατί πολλές φορές οι κοπέλες εδώ περιγράφουν το μπελά της πιπίλας, βάλε βγάλε.

Υπάρχουν δύο σχολές όσον αφορά την πιπίλα, κάποιοι ειναι υπέρμαχοι και κάποιοι πολέμιοι με επιχειρήματα και από τις δυο πλευρές. Εγώ προσωπικά δεν έχω δώσει γιατί ούτως η άλλως με ένα βυζί στο στόμα είναι και βαριέμαι τις αποστειρώσεις. Επίσης διάβασα πολλά για συγχιση θηλών και μείωση γευμάτων και το φοβήθηκα. Όμως τώρα βλέπω ότι ανακάλυψε τον αντίχειρα και έχουν πέσει όλοι να με φάνε ότι ειναι χειρότερο απο την πιπίλα και κοβεται δυσκολότερα.

Μαρουσκάκι κι εσύ είπες ότι δεν δίνεις πιπίλα ε; Δεν έδωσες σε κανενα παιδί; Για πες μου την εμπειρία σου με τα παιδιά σου και το πιπιλισμα δαχτύλου; Το κάνανε; Το κόψανε εύκολα;

Μεχρι τωρα μονο ο δευτερος πιπιλισε δαχτυλο οι αλλοι δυο στηθος κι αγιος ο Θεος!!!Δεν κοβετσι ευκολα οχι...αλλα κοβεται....την πιπιλα δεν τη θελω γτ βαριεμσι αποστειρωσεις κ βαλε βγαλε κλαματα...επισης με το ζορι παιρνει εξακοσια γρ το μηνα ο Λουκας αμα δωσω κ πιπιλα...καηκα...δε θα θηλαζει ποτε....ο ξαδερφος μου ειπε οτι ειναι ηρεμο μωρο κ δεν εχει εντονο το αισθημα της πεινας οποτε πιπιλα νοου νοου νοου για μας

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εγω ειχα 4 ευκολους τοκετους απολυτα φυσικους αλλα καθε φορα λεω δε θελω ξανα.Αυτη τη φορα κλεισαμε ομως...Ευχαριστημενη κ τις 4 φορες...κατι παραπονακια στην τριτη γεννα που τους ελεγα γενναω κ δεν με πιστευαν αφου συνεχιζα να περπαταω με διαστολη 10...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κορίτσια εγώ δεν ξέρω τελικά αν όντως ίσχυε το γεγονός ότι έχω μυωπία αλλά ο γιατρός μου μου είπε με τέτοια μυωπία εγώ δεν σε αναλαμβάνω φυσιολογικά μην πάθεις και τίποτα οπότε θα πάμε για καισαρική..άλλοι μου λένε επειδή και Καλά ήταν μέσα στον Αύγουστο και η μικρή παρόλο που γέννησα 39β και 5 μέρες ήταν ψηλά το μωρό μπορεί να πήγαινε και μέχρι 15αυγουστο οπότε θα ήθελε να πάει διακοπές..Δεν ξέρω τον έχω πολλά χρόνια και δεν ειναι και της καισαρικής τώρα αν το έκανε σε εμενα ο Θεός και η δόση του ξέρει..Για μένα η καισαρική ήταν πολύ ωραία θα το έλεγα δεν κατάλαβα τίποτα ούτε πόνεσα καθόλου ούτε πριν ούτε μετά με επισκληριδιο βέβαια.με το που μου την έβγαλαν την έβαλαν πάνω μου και επειδή μου είχε πέσει η πίεση και είχα τρέμουλο μετά μου την πήραν την ζυγισαν και αφού μου έκαναν και την πλαστική με πήγαν και την θηλασα κατευθείαν η μαία μου μου έπιασε το βυζι το ζουλαγε και έτσι όλο αυτό το μεγαλείο το ζούσα για πρώτη φορά..θηλασα αμέσως και μετά στο δωμάτιο μου την έφεραν κατευθείαν..Την είχα συνέχεια μαζί μου μόνο όταν ήταν να την αλλάξουν την έπαιρναν..Από ολ το προσωπικό μαιες δικές τους δικιά μου φυσικά τον γιατρό μου και τα πάντα μέσα στο Μητέρα είμαι Πολύ ευχαριστημένη..Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου ενώ είναι πολυ του θηλασμού εκεί οι κοπέλες οι παιδίατροι που αντί να σου πουν ότι είναι φυσιολογικό να χάνει βάρος το μωρό σου λένε δεν χορταίνει πρέπει να του δώσεις συμπλήρωμα..Αυτά αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη βέβαια πολύ ακριβα όλα.

ewKwp3.png

Φραουλιτσες εγω θηλασα και τα τρια μωρα στην ανανηψη,δηλ λιγη ωρα μετα τον τοκετο.Αυτο ειναι το συστημα στο ιασω τα τελευταια χρονια.Ετσι δε ξεχνουν τα μωρα τη θηλαστικη κινηση που ηδη ξερουν απο την κοιλια ενω αν περασει καποιο διαστημα,δε ξερω αν ειναι ωρων ή ημερων,την ξεχνουν και πρεπει να την ξαναμαθουν.Μαριανθη αυτο που λες για τον πλακουντα...εγω θυμαμαι δυνατες μαλαξεις του γιατρου στην κοιλια μου για να βγει,αυτο εννοεις κι εσυ?Δε θυμαμαι να πονεσα ομως ιδιαιτερα.Lonestar εσυ πού γεννησες?Παντως οσο ενημερωμενος και να σαι,ο πρωτος τοκετος ειναι "ψαρωτικη" και κουραστικη διαδικασια και διεκδικεις λιγοτερα απ οσα φανταζοσουν.Μια φιλικη συμβουλη ειναι βα συμφιλιωθειτε με ο.τι συνεβη και θα πατε πιο υποψιασμενες τη δευτερη φορα.Δε λεω να μην τα αναφερουμε γιατι αν δεν τα συζηταμε τιποτα δε θ αλλαξει στο συστημα απλως μην εχετε τυψεις.

Στην ανανηψη τα έφερναν κ στο Ρεα αλλά το δικό μου το πήραν για να το παρακολουθουν μην κάνει υπογλυκαιμία κ δεν το έφεραν.Δεν μου το είχαν πει όμως κ περιμενα....επρεπε να παω εγω σε αυτο!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...