Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια ομορφα.Τι κανετε?Εμεις ψηφισαμε,μετα πηγαμε για καφε και κουνιες και πριν λιγο γυρισαμε στι σπιτι μας που θυμιζει βομβαρδισμενο τοπιο.Εχω δουλειες το απογευμα.Μαρουσκακι να χαιρεσαι τον Αντρικο σας,να τα εκατοστησει το μικρακι σας.Βλεπω τα πεθερικα να παθαινουν διπλο εγκεφαλικο.Δεν τους καταλαβαινω,αλλοι ψοφανε να χουν εγγονια,ειναι η χαρα της ζωης τους κι αυτοι κρατανε και μουτρα...Βρε χρυσα μου,με ολο το θαρρος,αυτος ο γιατρος ξινη στην εβγαλε τη χαρα σου.Σ εχει πρηξει πια.Ειπαμε να ναι σχολαστικος αλλα οχι και να τρομοκρατει την εγκυο συνεχεια χωρις λογο.Ευαγγελια μου σιγουρα ειναι δυσκολος ο αποχωρισμος απο οικογενεια,φιλους και συνηθειες τοσων χρονων αλλα αν ειναι για καλο της οικογενειας που ξεκινατε τωρα πρεπει να προσαρμοστεις.Ποιος μιλαει τωρα,που θα με σκοτωνες αν μ εστελνες και στη θεσσαλονικη,οχι στη γερμανια η στη νιγηρια οπως η τανια.Ειμαι πολυ δυσκολη στις αλλαγες,σπο μενα το πηρε η μελινα.Χθες το βραδυ κρατησε η αδελφη μου τα παιδια και πηγα με τον αντρα μου σ ενα μεζεδοπωλειο.Συνειδητοποιησαμε οτι ειχαμε να βγουμε οι δυο μας ακριβως 18 μηνες!Ωραια περασαμε,αντε σε καναδυο χρονια να το επαναλαβουμε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρουσκακι να χαιρεσαι τα αγοράκια σου!!!! Γιορτάζει κ ο Γρηγόρης η κανω λαθος??????

Δεν μου ειπε για αυχενικη τπτ ο γιατρος μου.Ειχα παει 7 εβδομαδων κ κατι κ μου ειπε θα σε ξαναδω σε 1 μηνα.Παντως δεν ειναι στη λιστα αυταυτη.Θα δουμε......

Τι κανετε????? Εγω παλι ζαλισμενη....στο κρεβάτι... Θα φτιαξω ενα καφεδάκι μηπως συνέλθω για να μπω για μπανιο.Ειμαι μονη στο σπίτι κ φοβαμαι μην λιποθυμησω στη μπανιερα....

MYfKp3.png

Ναι αλλά δεν γράφει σε ποια πόλη είναι ο καθένας...

Κορίτσια δεν γράφει γιατρούς ανα πόλη. Καλά θα ήταν βέβαια... Αυτοί που αναγράφονται σε αυτή τη σελίδα είναι οι μόνοι γιατροί-γεννετιστές με άδεια πιστοποίησης, σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο γιατρός μου (Ειδ. Γυναικολόγος Ογκολόγος και Διπλ. Λαπαροσκοπικής χειρουργικής - Λέκτορας ιατρικής σχολής πανεπιστημίου Αθηνών), δεν δέχτηκε να μου την κάνει αυτός παρόλο που θα μπορούσε άνετα. Μου τόνισε οτι ο γιατρός που θα μου κάνει την β'επιπέδου και την αυχενική διαφάνεια πρέπει οποσδήποτε να είναι εξειδικευμένος! Να ξέρει να κάνει σωστή, ακριβές μέτρηση, στη σωστή και επιτρεπόμενη διάρκεια υπερήχου, να μπορεί να διακρίνει αν υπάρχει πρόβληκα κ.α. Ένα ολοκληρωμένο και λεπτομερές άρθρο αποτέλεσμα ιατρικής μελέτης σχετικά με την αυχενική διαφάνεια μπορείτε να διαβάσετε εδώ http://panacea.med.uoa.gr/topic.aspx?id=369

gHTSp2.png

Αχ κορίτσια τώρα με αγχώσατε! Εμένα ο γιατρός μου δεν είναι πιστοποιημένος και από όσο ψάχνω στο ίντερνετ δεν υπάρχει πιστοποιημένος γιατρός στις αυχενικές διαφάνειες στην Καβάλα. Ο δικός μου γυναικολόγος μου είπε ότι είναι απλώς μια εξέταση ρουτίνας για την πιθανή διάγνωση χρωμοσωμικών ανωμαλιών. Δεν έδωσα λοιπόν καθόλου θέμα. Γιατί είναι τόσο σημαντικό να πάμε σε κάποιον πιστοποιημένο;;;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αχ κορίτσια τώρα με αγχώσατε! Εμένα ο γιατρός μου δεν είναι πιστοποιημένος και από όσο ψάχνω στο ίντερνετ δεν υπάρχει πιστοποιημένος γιατρός στις αυχενικές διαφάνειες στην Καβάλα. Ο δικός μου γυναικολόγος μου είπε ότι είναι απλώς μια εξέταση ρουτίνας για την πιθανή διάγνωση χρωμοσωμικών ανωμαλιών. Δεν έδωσα λοιπόν καθόλου θέμα. Γιατί είναι τόσο σημαντικό να πάμε σε κάποιον πιστοποιημένο;;;

Μαριάνθη μου δεν θέλω να σε αγχώσω προς θεού! Απλά πρέπει να είμαστε σωστά ενημερωμένες. Δεν ξέρω ας πουν και τα υπόλοιπα κορίτσια την γνώμη τους. Η δική μου απο αυτά που γνωρίζω διαβάζω και έχω μάθει ρωτόντας γιατρούς είναι ότι η αυχενική διαφάνεια και η β' επιπέδου μόνο ρουτίνας εξέταση δεν πρέπει να θεωρείτε. Δεν είναι εξέταση για ξεπέτα! Είναι απο τις βασικές και σοβαρές εξετάσεις της εγκυμοσύνης! Μια λάθος μέτρηση είναι σοβαρότατο λάθος! Να δώσω ένα παράδειγμα φίλης μου 29 ετών στη π΄ρωτη εγκυμοσύνη την έστειλε ο γιατρός της λόγω απουσίας του, σε ένα συνάδερφο να κάνει την αυχενική στο ιδιωτικό του ιατρείο. Ο γιατρός αυτός λοιπόν χωρίς καμία πιστοποίηση και εξειδίκευση διέγνωσε σύνδρομο Down. Τελείως λάθος διάγνωση μιας και το παιδάκι γεννήθηκε και είναι τώρα 5 ετών και χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν θα αναλύσω σε τι περιπέτειες έβαλε τους γονείς και πως τελικά δεν προχώρησαν σε αποβολή του εμβρύου... απο ενα λάθος, απο έναν λάθος άνθρωπο. Γιαυτό για εμένα είναι απολύτως σημαντικό. Στη θέση σου θα έψαχνα για κάποιον στην Θεσσαλονίκη.

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Μαριάνθη μου δεν θέλω να σε αγχώσω προς θεού! Απλά πρέπει να είμαστε σωστά ενημερωμένες. Δεν ξέρω ας πουν και τα υπόλοιπα κορίτσια την γνώμη τους. Η δική μου απο αυτά που γνωρίζω διαβάζω και έχω μάθει ρωτόντας γιατρούς είναι ότι η αυχενική διαφάνεια και η β' επιπέδου μόνο ρουτίνας εξέταση δεν πρέπει να θεωρείτε. Δεν είναι εξέταση για ξεπέτα! Είναι απο τις βασικές και σοβαρές εξετάσεις της εγκυμοσύνης! Μια λάθος μέτρηση είναι σοβαρότατο λάθος! Να δώσω ένα παράδειγμα φίλης μου 29 ετών στη π΄ρωτη εγκυμοσύνη την έστειλε ο γιατρός της λόγω απουσίας του, σε ένα συνάδερφο να κάνει την αυχενική στο ιδιωτικό του ιατρείο. Ο γιατρός αυτός λοιπόν χωρίς καμία πιστοποίηση και εξειδίκευση διέγνωσε σύνδρομο Down. Τελείως λάθος διάγνωση μιας και το παιδάκι γεννήθηκε και είναι τώρα 5 ετών και χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν θα αναλύσω σε τι περιπέτειες έβαλε τους γονείς και πως τελικά δεν προχώρησαν σε αποβολή του εμβρύου... απο ενα λάθος, απο έναν λάθος άνθρωπο. Γιαυτό για εμένα είναι απολύτως σημαντικό. Στη θέση σου θα έψαχνα για κάποιον στην Θεσσαλονίκη.

Ναι αλλά να πάω σε έναν άσχετο γιατρό χωρίς να τον ξέρω; Σε κάποιον που βρήκα τυχαία από το ίντερνετ; Και τι να του πω; Ήρθα για να μου κάνετε απλά μια εξέταση αυχενικής;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Δεν κατάλαβα... Γιατί πέσανε να τον φάνε; Είναι νωρίς και δεν ήθελαν να το γρουσουζέψουν; Και εσείς γιατί δεν το έχετε πει ακόμη;

αχ πεσανε να τον φανε γιατι δε θελουν να μαθαινει κανεις οτι τους αφορα καλο η κακο....στο πρωτο παιδι μας το ειπαν οταν ηταν ηδη εξι μηνων....αρρωστες καταστασεις....οποτε οπως καταλαβαινεις κι ο αντρας μου δεν τρελαινεται να τους πει για το μωρο αφου ουτως η αλλως δε θα χαρουν απλως θα σχολιασουν αρνητικα το .....ατοπημα.δεν τη χρειαζομαι αυτην την αρνητικηβενεργεια ...σε ξενιζουν αυτα γιατι η πεθερα σου δεν ειναι ετσι ε;:wink:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

αχ πεσανε να τον φανε γιατι δε θελουν να μαθαινει κανεις οτι τους αφορα καλο η κακο....στο πρωτο παιδι μας το ειπαν οταν ηταν ηδη εξι μηνων....αρρωστες καταστασεις....οποτε οπως καταλαβαινεις κι ο αντρας μου δεν τρελαινεται να τους πει για το μωρο αφου ουτως η αλλως δε θα χαρουν απλως θα σχολιασουν αρνητικα το .....ατοπημα.δεν τη χρειαζομαι αυτην την αρνητικηβενεργεια ...σε ξενιζουν αυτα γιατι η πεθερα σου δεν ειναι ετσι ε;:wink:

Δεν με ξενίζουν απλώς... Δεν μπορώ να το διανοηθώ ότι υπάρχει τέτοιος τρόπος σκέψης!... Τι να πω... Σηκώνω τα χέρια ψηλά!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ναι αλλά να πάω σε έναν άσχετο γιατρό χωρίς να τον ξέρω; Σε κάποιον που βρήκα τυχαία από το ίντερνετ; Και τι να του πω; Ήρθα για να μου κάνετε απλά μια εξέταση αυχενικής;

αν εξεταζεις την πιθανοτητα να πας σαλονικα μπορω νσ σου συστησω σε ποιον πηγσ εγω στον β επιπεδου στον αντρεα μου που εκει θα παω και στο μικρο- και ειναι δτη λιστα οκ;;;-αν θες πες μου να σου στειλω π.μ.

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρουσκακι να χαιρεσαι τα αγοράκια σου!!!! Γιορτάζει κ ο Γρηγόρης η κανω λαθος??????

Δεν μου ειπε για αυχενικη τπτ ο γιατρος μου.Ειχα παει 7 εβδομαδων κ κατι κ μου ειπε θα σε ξαναδω σε 1 μηνα.Παντως δεν ειναι στη λιστα αυταυτη.Θα δουμε......

Τι κανετε????? Εγω παλι ζαλισμενη....στο κρεβάτι... Θα φτιαξω ενα καφεδάκι μηπως συνέλθω για να μπω για μπανιο.Ειμαι μονη στο σπίτι κ φοβαμαι μην λιποθυμησω στη μπανιερα....

ευχαριστω κοριτσακι μου ναι σημερα εχουμε διπλη γιορτη!!!!ζαλιζεσαι ε;απο πιεση πως πας;;;κανα αλμυρουλι τρως;;;πινεις και καφε;;;αρχοντισσα εισαι...εγω ηπια προχθες εναν ελληνικο στο γραφειο μετα απο δυο μηνες σχεδον χωρις καφεινη!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια ομορφα.Τι κανετε?Εμεις ψηφισαμε,μετα πηγαμε για καφε και κουνιες και πριν λιγο γυρισαμε στι σπιτι μας που θυμιζει βομβαρδισμενο τοπιο.Εχω δουλειες το απογευμα.Μαρουσκακι να χαιρεσαι τον Αντρικο σας,να τα εκατοστησει το μικρακι σας.Βλεπω τα πεθερικα να παθαινουν διπλο εγκεφαλικο.Δεν τους καταλαβαινω,αλλοι ψοφανε να χουν εγγονια,ειναι η χαρα της ζωης τους κι αυτοι κρατανε και μουτρα...Βρε χρυσα μου,με ολο το θαρρος,αυτος ο γιατρος ξινη στην εβγαλε τη χαρα σου.Σ εχει πρηξει πια.Ειπαμε να ναι σχολαστικος αλλα οχι και να τρομοκρατει την εγκυο συνεχεια χωρις λογο.Ευαγγελια μου σιγουρα ειναι δυσκολος ο αποχωρισμος απο οικογενεια,φιλους και συνηθειες τοσων χρονων αλλα αν ειναι για καλο της οικογενειας που ξεκινατε τωρα πρεπει να προσαρμοστεις.Ποιος μιλαει τωρα,που θα με σκοτωνες αν μ εστελνες και στη θεσσαλονικη,οχι στη γερμανια η στη νιγηρια οπως η τανια.Ειμαι πολυ δυσκολη στις αλλαγες,σπο μενα το πηρε η μελινα.Χθες το βραδυ κρατησε η αδελφη μου τα παιδια και πηγα με τον αντρα μου σ ενα μεζεδοπωλειο.Συνειδητοποιησαμε οτι ειχαμε να βγουμε οι δυο μας ακριβως 18 μηνες!Ωραια περασαμε,αντε σε καναδυο χρονια να το επαναλαβουμε.

ευχαριστω για τις ευχες κοριτσακι μου...καλα κανατε κ βγηκατε τα δυο σας....ποτε θα το ξαναζησετε χαχα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ευχαριστω κοριτσακι μου ναι σημερα εχουμε διπλη γιορτη!!!!ζαλιζεσαι ε;απο πιεση πως πας;;;κανα αλμυρουλι τρως;;;πινεις και καφε;;;αρχοντισσα εισαι...εγω ηπια προχθες εναν ελληνικο στο γραφειο μετα απο δυο μηνες σχεδον χωρις καφεινη!!!!

Ο ελληνικος με πειραζε πάντα στο στομαχι.Πινω καπουτσινο η νες καφε αλλα τους εχω ελαττώσει πολύ τελευταία. Δεν τον ζηταω οπως παλια. Λογω διατροφης εχω κοψει το αλατι αλλα τωρα άρχισα να τρωω λιγο γτ μαλλον οι ζαλαδες ειναι πιεση...

MYfKp3.png

Ο ελληνικος με πειραζε πάντα στο στομαχι.Πινω καπουτσινο η νες καφε αλλα τους εχω ελαττώσει πολύ τελευταία. Δεν τον ζηταω οπως παλια. Λογω διατροφης εχω κοψει το αλατι αλλα τωρα άρχισα να τρωω λιγο γτ μαλλον οι ζαλαδες ειναι πιεση...

μη λες μαλλον πουλακι μου...να τη μετρησεις για να ξερεις...αχ κοριτσια ο ανηρ βλεπει εκλογες στο τερμα ηχο τα παιδια παιζουν πανω κλεφτες κι αστυνομοι που να παω να κρυφτω να μην ακουω;;;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...