Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερα!!!!! τι κανετε Μανουλες??? εμεις καλα την προηγουμενη βδομαδα ο Μεγαλος μου εφερε ιωση γαστρεντεριτιδα και μου κολλησε και το μωρο ευτυχως το περασαμε πολυ πολυ ελαφρια με 2 μερες ξενυχτι και πολυ πολυ γρινα κολλησαν ομως και εμενα και λογω χαμηλου ανοσοποιητικου (λογω καισαρικης) εκανα 40 πυρετο 2 μερες! οποτε μανουλες προσοχη οχι μονο στα παιδακια μας αλλα και στους εαυτους μας!!

Μαριανθη μπορει ακομα να ειναι κολλικοι ειναι λιγο μικρη για να την πονανε τα ουλα της απο τωρα!! εμενα ακομα εχει φαντασου απλα ειναι λιγοτεροι

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εμείς μια χαρά. Το Αναστασακι δεν έχει αλλάξει στην αυτονομία του αλλά παραμένει μια γλυκά! Ευτυχώς από ότι φαίνεται τελείωσαν και οι κολικοι και θα ησυχασουμε. Τώρα βέβαια ξεκίνησε το πανηγύρι των δοντιών. Άρχισαν να την ενοχλούν τα ούλα της. Πολλές φορές που πονάει δεν πιάνει στήθος. Μόνο με το δάχτυλο μου παρηγοριεται στο οποίο ασκεί πολύ πίεση. Ούτε τα μασητικά οδοντοφυΐας θελει.

Ανοίγω άσχετο θεμα: μετά από 2,5-3 μήνες από την γέννηση των ζουζουνιων σας, πως αξιολογείται τις συνθήκες του τοκετού; Είστε ευχαριστημένες; Θα αλλαζατε κάτι; Εγώ τα πάντα. Νιώθω μεγάλο κορόιδο. Γιατί παρότι θεωρητικά πήγα διαβασμενη και ενημερωμένη, με εκμεταλλεύτηκαν! Πολλές φορές που τα θυμάμαι, θυμωνω. Ποσό διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν ήταν πιο υποστηρικτικοί με τον τοκετό και τον θηλασμό...

Συνηθως ετσι γινεται στον πρωτο τοκετο δεν ξερουμε και μας πιανουν κοροιδα!!! εμενα στον μεγαλο 2η μολις μερα ερχεται η μαια και μου λεει δεν πιανει θηλη να το κοψουμε το γαλα και να δωσω ξενο!!!!!! ευτυχως που επεμεινα!! θα μου εκοβαν το γαλα χωρις λογω....... τωρα στην 3ο ποια τοκετο οχι δεν μετανιωνω για τπτ ουτε για τον τροπο που γεννησα ουτε για τον υπεροχο γιατρο μου ουτε τπτ αν τα ξανακανα θα τα εκανα ολα ακριβως το ιδιο (στον Δευτερο επησις τα αισθηματα ειναι ιδια με του Πρωτου λογω Γιατρου αυτη τη φορα) οποτε οπως βλεπεις στην τριτη φορα μαθαινεις :D:D:D

79o6p3.png

Καλημερα!!!!! τι κανετε Μανουλες??? εμεις καλα την προηγουμενη βδομαδα ο Μεγαλος μου εφερε ιωση γαστρεντεριτιδα και μου κολλησε και το μωρο ευτυχως το περασαμε πολυ πολυ ελαφρια με 2 μερες ξενυχτι και πολυ πολυ γρινα κολλησαν ομως και εμενα και λογω χαμηλου ανοσοποιητικου (λογω καισαρικης) εκανα 40 πυρετο 2 μερες! οποτε μανουλες προσοχη οχι μονο στα παιδακια μας αλλα και στους εαυτους μας!!

Μαριανθη μπορει ακομα να ειναι κολλικοι ειναι λιγο μικρη για να την πονανε τα ουλα της απο τωρα!! εμενα ακομα εχει φαντασου απλα ειναι λιγοτεροι

Ο γιατρός μου το είπε με βάση τα συμπτώματα. Μου είπε ότι από τον 3ο μήνα ξεκινάνε να προετοιμάζονται τα ουλα, απλά πριν τον 6ο σπάνια βγαίνουν

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εμείς μια χαρά. Το Αναστασακι δεν έχει αλλάξει στην αυτονομία του αλλά παραμένει μια γλυκά! Ευτυχώς από ότι φαίνεται τελείωσαν και οι κολικοι και θα ησυχασουμε. Τώρα βέβαια ξεκίνησε το πανηγύρι των δοντιών. Άρχισαν να την ενοχλούν τα ούλα της. Πολλές φορές που πονάει δεν πιάνει στήθος. Μόνο με το δάχτυλο μου παρηγοριεται στο οποίο ασκεί πολύ πίεση. Ούτε τα μασητικά οδοντοφυΐας θελει.

Ανοίγω άσχετο θεμα: μετά από 2,5-3 μήνες από την γέννηση των ζουζουνιων σας, πως αξιολογείται τις συνθήκες του τοκετού; Είστε ευχαριστημένες; Θα αλλαζατε κάτι; Εγώ τα πάντα. Νιώθω μεγάλο κορόιδο. Γιατί παρότι θεωρητικά πήγα διαβασμενη και ενημερωμένη, με εκμεταλλεύτηκαν! Πολλές φορές που τα θυμάμαι, θυμωνω. Ποσό διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν ήταν πιο υποστηρικτικοί με τον τοκετό και τον θηλασμό...

Καλημέρα!

Τι δεν σου αρεσε απο τον τοκετό σου Μαριάνθη μου; Τι θυμάσαι και θυμώνεις; Γιατί κι εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένη απο κάποια πράγματα.

Ο τοκετός μου ήταν μια τραυματική εμπειρία για μένα, άσχετα με την κλινική. Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τον πόνο που ένιωσα, την ταλαιπωρία. Τον πρώτο μήνα τα θυμόμουν και έκλαιγα. Πηγα να γεννήσω και βγήκα με 40 ράμματα, ένα σπασμένο πλευρό και ακράτεια. Ήταν μεγάλο το μωρό όμως και βγήκε με λάθος στάση, και τους ευχαριστώ που το παλέψανε τόσες ώρες και δεν με πηγαν για καισαρική, αλλά γέννησα φυσιολογικά. Χαίρομαι πάρα πολύ γι αυτό παρά τον πονο ο οποίος κράτησε και πολύ καιρό μετά.

Αλλά δεν μου άρεσε που με έβαλαν να γεννησω τελείως ανάσκελα κρατώντας εγώ τα γόνατα μου, και που μετά με ανεβασαν στο δωμάτιο χωρίς να μου δείξουν τίποτα για το θηλασμό. Μια χαρά τα πήγαμε, και ίσως είδαν ότι ήξερα και γι αυτό δεν ασχολήθηκαν; Δεν ξέρω. Αλλα είναι δυνατόν πρώτο βράδυ και να μην μου πουν πχ κάθε πότε να την ξυπνάω; Στάσεις θηλασμού; Ευτυχώς ήμουν ενημερωμένη, αλλιως θα το έχανα το παιχνίδι.

Το οτι κατάφερα και θηλασα αποκλειστικά από την αρχή χωρίς καθόλου ξένο, το οφείλω ναι μεν στην ενημέρωση τη δική μου, αλλά κυρίως στο μωρό μου. Που βγήκε μετά από 24 ωρες τοκετού, καταμελανιασμένη και ταλαιπωρημένη, με πληγές στο κεφαλάκι της από τη βεντουζα, και θήλασε στα πρώτα λεπτά σαν να μην υπάρχει αύριο, με μεγάλη δύναμη και όρεξη και για 1.5 ώρα ακούραστα και ασταμάτητα. Και έτσι συνέχισε τις πρωτες μέρες, για ώρες στο στήθος να ρουφάει ελάχιστες σταγόνες και αυτή να επιμένει μέχρι που κατέβηκε το γάλα. Αν το παιδί μου ήταν πιο ληθαργικό ή δεν έπιανε σωστά πιστεύω θα είχα πρόβλημα, αυτές εκεί μέσα δεν ασχολήθηκαν καθόλου.

Επίσης δεν μου άρεσε που στο δωμάτιο μου μπαινόβγαινε όλη την ώρα η σάρα και η μάρα χωρίς να χτυπάνε, με είδε γυμνή όλο το προσωπικό πιστεύω, από το διανομέα φαγητού μέχρι τον τραυματιοφορέα και τον ηλεκτρολόγο

c8i6p2.png

Καλημέρα!

Τι δεν σου αρεσε απο τον τοκετό σου Μαριάνθη μου; Τι θυμάσαι και θυμώνεις; Γιατί κι εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένη απο κάποια πράγματα.

Ο τοκετός μου ήταν μια τραυματική εμπειρία για μένα, άσχετα με την κλινική. Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τον πόνο που ένιωσα, την ταλαιπωρία. Τον πρώτο μήνα τα θυμόμουν και έκλαιγα. Πηγα να γεννήσω και βγήκα με 40 ράμματα, ένα σπασμένο πλευρό και ακράτεια. Ήταν μεγάλο το μωρό όμως και βγήκε με λάθος στάση, και τους ευχαριστώ που το παλέψανε τόσες ώρες και δεν με πηγαν για καισαρική, αλλά γέννησα φυσιολογικά. Χαίρομαι πάρα πολύ γι αυτό παρά τον πονο ο οποίος κράτησε και πολύ καιρό μετά.

Αλλά δεν μου άρεσε που με έβαλαν να γεννησω τελείως ανάσκελα κρατώντας εγώ τα γόνατα μου, και που μετά με ανεβασαν στο δωμάτιο χωρίς να μου δείξουν τίποτα για το θηλασμό. Μια χαρά τα πήγαμε, και ίσως είδαν ότι ήξερα και γι αυτό δεν ασχολήθηκαν; Δεν ξέρω. Αλλα είναι δυνατόν πρώτο βράδυ και να μην μου πουν πχ κάθε πότε να την ξυπνάω; Στάσεις θηλασμού; Ευτυχώς ήμουν ενημερωμένη, αλλιως θα το έχανα το παιχνίδι.

Το οτι κατάφερα και θηλασα αποκλειστικά από την αρχή χωρίς καθόλου ξένο, το οφείλω ναι μεν στην ενημέρωση τη δική μου, αλλά κυρίως στο μωρό μου. Που βγήκε μετά από 24 ωρες τοκετού, καταμελανιασμένη και ταλαιπωρημένη, με πληγές στο κεφαλάκι της από τη βεντουζα, και θήλασε στα πρώτα λεπτά σαν να μην υπάρχει αύριο, με μεγάλη δύναμη και όρεξη και για 1.5 ώρα ακούραστα και ασταμάτητα. Και έτσι συνέχισε τις πρωτες μέρες, για ώρες στο στήθος να ρουφάει ελάχιστες σταγόνες και αυτή να επιμένει μέχρι που κατέβηκε το γάλα. Αν το παιδί μου ήταν πιο ληθαργικό ή δεν έπιανε σωστά πιστεύω θα είχα πρόβλημα, αυτές εκεί μέσα δεν ασχολήθηκαν καθόλου.

Επίσης δεν μου άρεσε που στο δωμάτιο μου μπαινόβγαινε όλη την ώρα η σάρα και η μάρα χωρίς να χτυπάνε, με είδε γυμνή όλο το προσωπικό πιστεύω, από το διανομέα φαγητού μέχρι τον τραυματιοφορέα και τον ηλεκτρολόγο

Πω πω κοπέλα μου τεράστια ταλαιπωρία ε? Και παραπονιομουν εγω για πονο με 4 ραμματα. Εγώ έμεινα πολυ ευχαριστημενη με τον γιατρό παρολο που τον είχα δει μόνο 2 φορες πριν γεννησω ήταν άψογος. Και το νοσοκομείο πολύ υποστηρικτικο στον θηλασμο και οι μαιες φοβερές. Ενας παιδιατρος μονο από αυτούς που περνουσαν καθημερινά μας πρότεινε ξενο γαλα γιατι ειχε χάσει βάρος το μωρο αλλά δεν έδωσα γιατι το εβλεπα οτι ρουφουσε ολη μερα ήμουν σίγουρη οτι θα τα καταφέρει. Απο την πρώτη στιγμη μου τον έβαλαν στο στηθος και επιασε πολύ καλα ήμουν τυχερή σε αυτό. Κατά τα άλλα κορίτσια αυτη τη μαγική εμπειρία που λενε οτι ειναι ο τοκετος πραγματικά δεν τη βιωσα.ηταν τραυματική εμπειρία και για μένα γιατί μπήκα με πρόκληση, μου έβαλαν δάχτυλο τουλάχιστον 10 αγνωστοι και κοιλοποναγα μια μέρα ολόκληρη μεχρι που ευτυχώς εκανα επισκληριδιο!! Είμαι ευγνώμων που πηγαν όλα καλά και τώρα κραταω το μωρακι μου αλλά αν εξαιρέσουμε την στιγμή που τον ακουμπησαν πανω μου, τα υπόλοιπα θελω να τα ξεχάσω! Στο επόμενο θα ζητήσω απο την αρχη επισκληριδιο! !!

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

μαριανθη εγω οταν μας τα λεγογες μου χε φανει περιεργο που σωνει και καλα επρεπε να γεννησεις τοσο νωρις εξηγηση σου εδωσαν τελικα?και με τοση ταλαιπωρια και στον τοκετο και μετεπειτα λογω του ας πουμε πριν της ωρας του τοκετου που αντιμετωπισες προβλημα με το θηλασμο.με τον γυναικολογο εχεις ξαναμιλησει?θα τον ξαναπροτιμησεις?

και συ ευαγγελια 40 ραμματα ,ακρατεια χαρα στο κουραγιο σου εγω δε ξερω τι θα κανα,μαλλον θα ζητουσα καισαρικη.τουλαχιστον τωρα εισαι τελειως καλα?εγω ακομα ποναω απτην καισαρικη..

εγω δεν ξερω αν με επιασαν ακριβως κοροιδο.με το γιατρο παραπονο δεν εχω ,εχω απο τις μαιες και το μαιευτηριο.ηταν ασχετες περι θηλασμου και αδιαφορες.δεν μου αφησαν το μωροστην ανανηψη να το θηλασω παρα μονο μετα απο 3,5 ωρες γιατι δεν μπορουσα να καθησω στο κρεββατι λεει και γιατι ειχε ερκοντισιον και θα κρυωνε..να με βοηθησουν ας πουμε κρατωντας το μαζι μου ουτε λογος...και γω ημουν τοσο χαζη και ζαλισμενη απο τα φαρμακα που δεν ειχα αντοχη να επιμεινω και εχω τυψεις γιάυτο..

και μετα στην κλινικη που με απογοητευσαν τελειως με το θηλασμο αν δεν ειχα προετοιμαστει πιο πριν και αν δεν ειχα τοσο πεισμα δεν θα θηλαζα.ωρες ωρες σκεφτομαι να παρω στην αλκυονη και να τους το πω γιατι ειναι και χαρακτηρισμενο φιλικο προς το θηλασμο μαιευτηριο..ελεος.

επισης αν γυριζα το χρονο πισω δεν θα εκανα προκληση.δεν πληρουσα ιατρικα τις προυποθεσεις μου το χε πει ο γιατρος αλλα αφου με ειχε αφησει 5 μερες στην παραταση και δεν ηταν υπερ της καισαρικης μου ειπε οτι επρεπε να κανει προκληση οπως και να χει(ενταξει σωστο ειναι αυτο μπορει μια στις τοσες να πιασει η προκληση).και ετσι εφαγα την ταλαιπωρια της αρκουδας ολη μερα κουραστηκα πολυ εφαγα την καισαρικη το βραδυ και μετα δεν ειχα καμια αντοχη,ημουν σαν μαστουρωμενη, και τοοσο αγχος να καταφερω το μωρο να πιασει τη θηλη που μετα απο τοσες ωρες ειχε πεσει κι αυτο σε ληθαργο.

και για ολα αυτα τα ωραια πληρωσα στην κλινικη 2.600 ευρω χωρις το γιατρο. τελεια?

KPOzp2.png deXnp3.png

Πω πω κοπέλα μου τεράστια ταλαιπωρία ε? Και παραπονιομουν εγω για πονο με 4 ραμματα. Εγώ έμεινα πολυ ευχαριστημενη με τον γιατρό παρολο που τον είχα δει μόνο 2 φορες πριν γεννησω ήταν άψογος. Και το νοσοκομείο πολύ υποστηρικτικο στον θηλασμο και οι μαιες φοβερές. Ενας παιδιατρος μονο από αυτούς που περνουσαν καθημερινά μας πρότεινε ξενο γαλα γιατι ειχε χάσει βάρος το μωρο αλλά δεν έδωσα γιατι το εβλεπα οτι ρουφουσε ολη μερα ήμουν σίγουρη οτι θα τα καταφέρει. Απο την πρώτη στιγμη μου τον έβαλαν στο στηθος και επιασε πολύ καλα ήμουν τυχερή σε αυτό. Κατά τα άλλα κορίτσια αυτη τη μαγική εμπειρία που λενε οτι ειναι ο τοκετος πραγματικά δεν τη βιωσα.ηταν τραυματική εμπειρία και για μένα γιατί μπήκα με πρόκληση, μου έβαλαν δάχτυλο τουλάχιστον 10 αγνωστοι και κοιλοποναγα μια μέρα ολόκληρη μεχρι που ευτυχώς εκανα επισκληριδιο!! Είμαι ευγνώμων που πηγαν όλα καλά και τώρα κραταω το μωρακι μου αλλά αν εξαιρέσουμε την στιγμή που τον ακουμπησαν πανω μου, τα υπόλοιπα θελω να τα ξεχάσω! Στο επόμενο θα ζητήσω απο την αρχη επισκληριδιο! !!

αυτο με τα δαχτυλα οντως...πιο πολυ πονουσα τοτε..επισκληριδιος δεν κανει πολυ νωρις δυστυχως πρεπει ναχεις φτασει μεχρι καποια διαστολη 6 νομιζω,αλλιως υπαρχει περιπτωση να σταματησουν οι συσπασεις.εγω την ειχα και αυτην την παρενεργεια ω ναι.ξεκινησαμε την προκληση και για ωρα δεν ειχα καθολου συσπασεις ,μου σπασαν τα νερα και ειχα κανονικοτατες γεννας,αλλα διαστολη καθολου και μου καναν επισκληριδιο γιανα μαλακωσει ο τραχηλος και σταματησαν οι συσπασεις...μετα απο 10 ωρες τοκετου διαστολη ουτε 1

KPOzp2.png deXnp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εγω απο τον τοκετο... εχω καλες αναμνησεις θα ελεγα. Η μαια μου για την ακριβεια με βποηθησε πολυ στον θηλασμο και ποτε δεν αναφερθηκε στο συμπλήρωμα. Οπως και οι μαιες στο μαιευτήριο δεν το προτειναν .. απλα απο κοινου δωσαμε στο παιδι διοτι μου ειχε τραυματισει τις θηλες και εφτασε στο σημειο να πινει αιμα που δεν εκανε. Στα του τοκετου... ειχα πολυ υποστίρηξη απο τη μαια ολες τις ωρες που ημουν μεσα στην αιθουσα. Και απο τον γιατρό μου επίσης πολύ ευχαριστημένη. Η μονη ας το πούμε παράλειψη που μας ήρθε και απότομη, ήταν οτι στο μαιευτήριο μαθαμε οτι η μαια πληρονώταν εξτρα απο τα λεφτα που ξεραμε και τελευταια στιγμη ψαχνομασταν.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Καλημερα σε όλες

Πως ειστε σημερα; Εγω... απο τις 4 ξύπνια. Να ναι καλα ο αντρας μου που κράτησε το παιδι απο τις 11 το βραδυ και μπορεσα να κοιμηθβ. Το μωρο μου σπαει ρεκορ καθε μερα στην αυπνια. Το ματι γαρίδα... και μέσα στα κεφια τις περισσότερες ώρες. Τα έχω δεί ολα πραγματικά! Πριν απο κανα μισαωρο "κοιμήθηκε".. (τα εισαγωγικά ειναι διοτι μπορει και να ξυπνησει συντομα παλι).

Μιλησα ΠΑΛΙ με την παιδίατρο (καλα θα την αλλάξω αμεσα ..) και λοιπόν ή αυτή είναι χαζή, ή εγώ της τα λέω μπερδεμένα. Της λεω.. το παιδι εξακολουθει να μην κοιμαται.. να ξενυχταει και να μένει τις περισσότερες ωρες του 24ωρου ξύπνιο. Της λεω δεν πονάει.. δεν πολυγκρινιαζει, εχει κεφια. Εκεινη το χαβά της οτι μπορει να ποναει και να το δειχνει με αλλο τροπο. Πως καλη μου; Με τα αγκου δειχνει οτι ποναει; Τελος παντων........ λεει την μαθαμε να κοιμαται κουνόντας την στην αγκαλια μας γι άυτο δεν κοιμαται. Μαααα λεω το παιδι .. αμα ειναι κομμάτια δεν εχει θεμα... κοιμαται ανετα μονο του χωρις κουνημα. Λεει να την βαζω σε ριλαξ κουνηστό (το αυτοματο) κατι που δεν εχω.... και θα αγορασω οπως φαινεται. Γιατι μου λεει πρεπει να σταματησει με τις αγκαλιες να νανουρίζεται διοτι τη χασατε τη μπαλα μετα. Στο τελος της λεω εγω .. μηπως να αλλάξουμε το γάλα.. μπας και την ηρεμίσει; Λεει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το ναι, Και μου προτείνει ενα γάλα για δυσπεψία και δισκοιλιότητα (nan 1 sensitive) :shock::shock: ΑΚΥΡΟ εντελως! Δοξα το θεο ειμαστε καλα. Ουτε γουλιές ουτε δισκοιλιοτητα. Ημαρτον...! Εγω μου φαινεται καλυτερα θα εκανα τη δουλεια της. Και ειμαι σε δίλημα τωρα αν θα το παρω.. η θα παρω ενα αλλο που βρήκα και μου φαίνεται πως είναι προτιμότερο. Ως τοτε........... εχω αλλη μια εβδομαδα προσαρμογης με το νεο γαλα.. και ΑΝ ηρεμισει... αλήθεια θα κάνω πάρτυ!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Έλα ρε έγραφα για τον τοκετο κ σβήστηκαν!!!

Με λιγα λόγια...αν δεν έχεις ενημερωθεί για τον θηλασμό την πάτησες!Ευτυχώς ήξερα κ απο φίλες που την πάτησαν!Έκανα καισαρική κ καταλαβα ότι είμαι πολύ φοβητσιάρα για φτ.

να πω ότι με κτ περπατουσα μετα από 3 ώρες κ δεν χρειάστηκα ούτε μια μέρα βοήθεια κ ήμουν στο δωματιο με το μωρό.Αν εξαιρέσεις το θέμα του θηλασμου έμεινα ευχαριστημενη από το μαιευτήριο!Μου άρεσε που είχε αυστηρο επισκεπτήριο.Κανεις σχεδόν δεν εβλεπε το μωρό σε ώρες επισκεπτηριου γιατί τα έπαιρνε ο παιδίατρος...έτσι δεν υπήρχε λογος να έρχονται κάθε μερα κ γιαγιαδες κ παπουδες κ είχα την ησυχία μου...

σχεδόν λιποθύμησα όταν πήγαν να μου κάνουν την επισκληρίδιο, έκανα εμετο μόλις μπηκα στο χειρουργείο κ μου έπεσε η πίεση!οπότε δεν μετανιωνω για την κτ που δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν επιβεβλημένη ή όχι

Αν είχα τον άντρα μου μπορεί να μην φοβόμουν...

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε όλες

Πως ειστε σημερα; Εγω... απο τις 4 ξύπνια. Να ναι καλα ο αντρας μου που κράτησε το παιδι απο τις 11 το βραδυ και μπορεσα να κοιμηθβ. Το μωρο μου σπαει ρεκορ καθε μερα στην αυπνια. Το ματι γαρίδα... και μέσα στα κεφια τις περισσότερες ώρες. Τα έχω δεί ολα πραγματικά! Πριν απο κανα μισαωρο "κοιμήθηκε".. (τα εισαγωγικά ειναι διοτι μπορει και να ξυπνησει συντομα παλι).

Μιλησα ΠΑΛΙ με την παιδίατρο (καλα θα την αλλάξω αμεσα ..) και λοιπόν ή αυτή είναι χαζή, ή εγώ της τα λέω μπερδεμένα. Της λεω.. το παιδι εξακολουθει να μην κοιμαται.. να ξενυχταει και να μένει τις περισσότερες ωρες του 24ωρου ξύπνιο. Της λεω δεν πονάει.. δεν πολυγκρινιαζει, εχει κεφια. Εκεινη το χαβά της οτι μπορει να ποναει και να το δειχνει με αλλο τροπο. Πως καλη μου; Με τα αγκου δειχνει οτι ποναει; Τελος παντων........ λεει την μαθαμε να κοιμαται κουνόντας την στην αγκαλια μας γι άυτο δεν κοιμαται. Μαααα λεω το παιδι .. αμα ειναι κομμάτια δεν εχει θεμα... κοιμαται ανετα μονο του χωρις κουνημα. Λεει να την βαζω σε ριλαξ κουνηστό (το αυτοματο) κατι που δεν εχω.... και θα αγορασω οπως φαινεται. Γιατι μου λεει πρεπει να σταματησει με τις αγκαλιες να νανουρίζεται διοτι τη χασατε τη μπαλα μετα. Στο τελος της λεω εγω .. μηπως να αλλάξουμε το γάλα.. μπας και την ηρεμίσει; Λεει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το ναι, Και μου προτείνει ενα γάλα για δυσπεψία και δισκοιλιότητα (nan 1 sensitive) :shock::shock: ΑΚΥΡΟ εντελως! Δοξα το θεο ειμαστε καλα. Ουτε γουλιές ουτε δισκοιλιοτητα. Ημαρτον...! Εγω μου φαινεται καλυτερα θα εκανα τη δουλεια της. Και ειμαι σε δίλημα τωρα αν θα το παρω.. η θα παρω ενα αλλο που βρήκα και μου φαίνεται πως είναι προτιμότερο. Ως τοτε........... εχω αλλη μια εβδομαδα προσαρμογης με το νεο γαλα.. και ΑΝ ηρεμισει... αλήθεια θα κάνω πάρτυ!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

την έχω αυτή την κούνια!Δεν κάθεται κ πολύ!αν θελει αγκαλια σιγά μην το κοροιδεψεις!10 λεπτα το πολύ κάθεται!πιο πολύ στο γυμναστήριο της αρέσει!Δηλαδη βρε Ανθή πόσες ώρες κοιμαται το 24ωρο?

8NkSp3.png

Γεια σας κοριτσια.Εδω κι εγω,σας διαβαζω στα γρηγορα αλλα δεν προλαβαινω να γραψω.Καλα ειμαστε,απολαμβανουμε με βολτιτσες τις λιακαδες.Σημερα,μετα απο πολυ καιρο,πηγα με τον αντρουλη μου για καφε και μετα για ψωνια κι ανανεωθηκαμε.Ουτε δουλειες,ουτε μαγριρεμα,τιποτα.Ανθη μου περιμενουμε εντυπωσεις απ το καινουριο γαλα γιατι αυτο που ζειτε απλως δεν παλευεται.Δεν ειναι φυσιολογικο τοσο μωρο να μην κοιμαται καθολου,απορω πώς δεν γκρινιαζει αλλα εχει και κεφια.Η παιδιατρος μου φαινεται οτι δεν εχει αντιληφθει το βαρος της καταστασης.Κροκετακι περαστικα,αυτη η γαστρεντεριτιδα...θεριζει.Ευτυχως που την περασατε ελαφρια.Οι δικες μου χαλια ειναι με συναχι και βηχα αλλα εχω δεχθει οτι με τον παιδικο ετσι θα ναι τον περισσοτερο καιρο.Ευαγγελια μου πολυ χαρηκα που η μικρη βρισκει ρυθμο κι αρχισες να παιρνεις ανασες.Μακαρι να συνεχισει ετσι.Μαριανθη πολυ ενδιαφερουσα η ερωτηση για τους τοκετους μας.Εγω ειμαι απολυτα ςυχαριστημενη απο τη μαια και τον γιατρο μου που ηταν σταθερες αξιες και τις τρεις φορες.Ειδικα τον γιατρο μου τον αγαπαω κι ως ανθρωπο.Απο το μαιευτηριο εμεινα ευχαριστημενη τις δυο πρωτες φορες,την τριτη παλι ευχαριστημενη σε γενικες γραμμες αλλα φαινοταν η διαφορα...λιγοτερο προσωπικο,πολυ μικροτερη καθοδηγηση στο θηλασμο,πραγμα ομως που ως εμπειρη,δεν με αγγιξε.Αν ομως ημουν πρωτομανουλα θα τους το καταλογιζα.Τωρα οι τοκετοθ αυτοι καθ'εαυτοι για μενα ηταν τρεις μαγικες εμπειριες στις οποιες δε θα αλλαζα τιποτα.Εχω νιωσει πονους,εχω βιωσει σπασιμο νερων,εφτασα και τις τρεις φορες στο τελος,καταφερα να γεννησω φυσιολογικα και πολυ "ευκολα" ή μαλλον γρηγορα,οποτε ειμαι πανω απο ευχαριστημενη κι ευτυχισμενη με τη διαδικασια και τις τρεις φορες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Βεβαια πονους,και μαλιστα πολυ ισχυρους γιατι η διαστολη μου προχωρησε αποτομα και δεν προλαβε να με πιασει η επισκληριδιος,ενιωσα κι εγω και την εξεταση με το χερι την περασα δε θυμαμαι ποσες φορες αλλα επειδη ειμαι λιγο μαζοχιτσα μου αρεσει που τα περασα ολα αυτα και ξερω οτι τα αντεξα.Με κανει να αισθανομαι περηφανη για τον εαυτο μου,το σωμα μου και τη γυναικεια φυση μου.Απο αυτην την αποψη λεω οτι δε θα αλλαζα τιποτα.Δεν εζησα δηλ κατι ακραιο,οπως η ευαγγελια με το σπασμενο πλευρο ή καποιες κοπελες που πονανα για ωρες ή μερες.Και τις τρεις φορες γεννησα μεσα σε τρεις ωρες.Τωρα που τα περιγραφω,θελω να το ξαναζησω.Εσεις?Εκτος απο τη μαριανθη που το χει δηλωσει,ποια αλλη ψηνεται?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Γεια σας κοριτσια.Εδω κι εγω,σας διαβαζω στα γρηγορα αλλα δεν προλαβαινω να γραψω.Καλα ειμαστε,απολαμβανουμε με βολτιτσες τις λιακαδες.Σημερα,μετα απο πολυ καιρο,πηγα με τον αντρουλη μου για καφε και μετα για ψωνια κι ανανεωθηκαμε.Ουτε δουλειες,ουτε μαγριρεμα,τιποτα.Ανθη μου περιμενουμε εντυπωσεις απ το καινουριο γαλα γιατι αυτο που ζειτε απλως δεν παλευεται.Δεν ειναι φυσιολογικο τοσο μωρο να μην κοιμαται καθολου,απορω πώς δεν γκρινιαζει αλλα εχει και κεφια.Η παιδιατρος μου φαινεται οτι δεν εχει αντιληφθει το βαρος της καταστασης.Κροκετακι περαστικα,αυτη η γαστρεντεριτιδα...θεριζει.Ευτυχως που την περασατε ελαφρια.Οι δικες μου χαλια ειναι με συναχι και βηχα αλλα εχω δεχθει οτι με τον παιδικο ετσι θα ναι τον περισσοτερο καιρο.Ευαγγελια μου πολυ χαρηκα που η μικρη βρισκει ρυθμο κι αρχισες να παιρνεις ανασες.Μακαρι να συνεχισει ετσι.Μαριανθη πολυ ενδιαφερουσα η ερωτηση για τους τοκετους μας.Εγω ειμαι απολυτα ςυχαριστημενη απο τη μαια και τον γιατρο μου που ηταν σταθερες αξιες και τις τρεις φορες.Ειδικα τον γιατρο μου τον αγαπαω κι ως ανθρωπο.Απο το μαιευτηριο εμεινα ευχαριστημενη τις δυο πρωτες φορες,την τριτη παλι ευχαριστημενη σε γενικες γραμμες αλλα φαινοταν η διαφορα...λιγοτερο προσωπικο,πολυ μικροτερη καθοδηγηση στο θηλασμο,πραγμα ομως που ως εμπειρη,δεν με αγγιξε.Αν ομως ημουν πρωτομανουλα θα τους το καταλογιζα.Τωρα οι τοκετοθ αυτοι καθ'εαυτοι για μενα ηταν τρεις μαγικες εμπειριες στις οποιες δε θα αλλαζα τιποτα.Εχω νιωσει πονους,εχω βιωσει σπασιμο νερων,εφτασα και τις τρεις φορες στο τελος,καταφερα να γεννησω φυσιολογικα και πολυ "ευκολα" ή μαλλον γρηγορα,οποτε ειμαι πανω απο ευχαριστημενη κι ευτυχισμενη με τη διαδικασια και τις τρεις φορες.

Αντωνια μου εισαι πολυ τυχερη ευχομαι στο επομενο παιδακι μου να γεννησω κι εγω λιγο πιο ευκολα!

Ανθη μου θα σου προτεινα να συμβουλευτεις και καποιον αλλο γιατρο, συμβουλη επιστημονα ειναι να παρεις κουνιστο ριλαξ?ελεος δλδ. ψαξτο κοπελα μου μηπως γλυτωσεις ταλαιπωρια κι εσυ και το μωρακι

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...