Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Πολλές μου είπατε για αλλαγή γάλακτος. Σημερα που

Θα πάω σούπερ μάρκετ, λεω να το δοκιμάσω. Κι ας λεει ότι θελει η παιδίατρος. Τι διαφορά μπορει να εχει το ένα βρεφικό γάλα απο το αλλο; Εκτός απο αυτα που ειναι για ειδικές περιπτώσεις (πχ κολικοι, δυσκοιλιότητα) όλα ιδια ειναι. Γουλιές σπάνια βγάζει. Και κακά κάνει κάθε μέρα εκτός απο μια φορα που είχε να κάνει 3 μερες. Όσο για το μπέρδεμα μέρας - νύχτας ναι στο 40σμο περίπου το έπαθε. Ομως εφαρμόζοντας τις οδηγίες της παιδιάτρου. Δλδ να της δώσω λίγη ποσότητα στο προτελευταίου γεύμα ώστε να μείνει πεινασμένη και μετα που θα πάει το τελευταίο το βράδυ, η ποσότητα να ειναι μεγαλύτερη απο το συνηθισμένο. Το κόλπο έπιασε για καμία βδομαδα. Μετα το χάλασε στα καλα καθούμενα και τωρα που προσπαθώ να της κανω το ίδιο με τα 2 τελευταία γεύματα, δεν πιάνει. Εχω φρικάρει..... Απο χθες το βράδυ, έκλεισε τα μάτια της το πρωι γύρω στις 8.30!!!:shock::shock: όποτε τι να υποθέσω τελικα; Σας βλεπω που έστω και 3-4 ωρες κοιμάστε τα βραδιά και σας ζηλευωωωω.... Pfffffff :-(:sad::-(

δεν ξέρω τι να πω...εισαι ήρωας!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαλλον αναφερεσαι στην ομαδα της αθηνας. ειμαι και γω μελος.

οι κοπελες εχουν ξεφυγει, αν εχεις παρατηρησει απαντουν συνεχεια οι ιδιες και οι ιδιες και φυσικα ειναι σουπερ μαμαδες που προλαβαινουν και τα κανουν ολα <<φοροντας το μωρο τους με σλινκ μαι ται και δε ξερω και γω τι και ειναι και στο fb ολη μερα και κρινουν και κατακρινουν.επισης θεωρουν φυσικοτατο να κανουν οοτι θελει το παιδι οπως να κανει ανω κατω κατω το σπιτι τους αλλα και ενα ξενο σπιτι χωρις να του λενε τιποτα(γιατι παιδι ειναι),να κοιμαται στο κρεββατι τους καθε βραδυ μεχρι να παει γυμνασιο κτλ.. φυσικα εχουν το αλανθαστο του παπα ,ειναι οτι πουν αυτες και τελος καμια αποψη διαφορετικη δεν ειναι δεκτη κι αν την εκφρασεις σου λενε οτι ειναι αντιθετη με τους κανονες της ομαδας και σε διαγραφουν.εχουν αποψη ακομα και για ιατρικα θεματα(οπως αν πρεπει να κανεις καισαρικη ανα πρεπει να παρεις σιδηρο ή ασβεστιο ή αν πρεπει να δωσεις βιταμινη D) χωρις να ειναι γιατροι. και καποιες που δεν εχουν κριτικη σκεψη και ειναι επηρεπεις τις ακουνε..τι να πω..μπορει σε καποια θεματα αμιγως περι θηλασμου και πρακτικων του να βοηθανε αλλα ακομα και εκει ειναι απολυτες και πιστευω οτι κανουν μεγαλυτερη ζημια παρα καλο.επισης πιστευω οτι καποιες θηλαζουν οχι γιατι κανει καλο στο παιδι τους αλλα για να μπορουν να υπερηφανευονται γιαυτο και θεωρουν το θηλασμο αυτοσκοπο και οποια δε θηλαζει αχρηστη χωρις να ξερουν τι υπαρχει απο πισω..βγαζουν μια μιζερια μπορω να πω..

παντως ειμαι μελος και στην ομαδα ηρακλειου,οπου δεν εχω πετυχει ποτε ξεκατινιασμα,οι κοπελες που γραφουν ειναι πολυ πιο μετριοπαθεις και πιο χαρουμενες μπορω να πω και οι διαχειριστριες δεν σε κραζουν ποτε σου παραθετουν αρθρα να διαβασεις που απαντουν στο προβλημα σου και ειναι και συμβουλοι θηλασμου ενω οι αλλες στην αθηνα δεν ειναι.αν θες γινε μελος σαυτην την ομαδα.

οσον αφορα το προβλημα σου θα σου πω τι κανω εγω που και μενα μες τη μερα κοιμαται μονο κατι τεταρτακια μετα το θηλασμο(τον βαζω στο πορτ μπεμπε που το χω στον καναπε οχι στην κουνια του) και στην αγκαλια μου δεν καθεται θελει να τον περπατας.κανω τα βασικα δηλαδη πλενω οτι δεν μπαινει στο πληντηριο πιατων,συμμαζευω τον ενιαιο χωρο,στρωνω το κρεββατι,και τρωω πρωινο, πριν ξυπνησει το πρωι για τα καλα.και μες τη μερα βαζω στοχο να κανω μια μεγαλη δουλεια πχ καθαρισμα μπανιου και το κανω διακεκομενα.οταν ειναι ξυπνιος τον βαζω στο ριλαξ καθεται 5λεπτα κλαει τον ηρεμω και μετα τον βαζω στο παρκο με το γυμναστηριο και κει 5 λεπτα και τουμπαλιν στο αλλο ριλαξ και στο πορτ μπεμπε..οταν θελω να παω στα δωματια να ακνω κατι ή να απλωσω τον περνω μαζι στο τραβελερ και του μιλαω.δεν πιανει παντα..στο μαρσιπο δεν κλαει μονο αν περπαταω ή κουνιεμαι αλλα με ποναει η μεση.και καθε μερα τον περνω με το καροτσι και παμε σουπερ μαρκετ και κοιμαται στο αμαξι!τελειο???ετσι περναει η μερα και ερχεται ο αντρας μου απο τη δουλεια (ή το νοσοκομειο τον τελευταιο καιρο..)και τον κρατα και κανω και τιποτα αλλο οπως μπανιο! εγω βεβαια ειμαι τυχερη γιατι ερχεται η μανα μου ή η πεθερα μου τουλαχιστον 3 φορες τη βδομαδα και μου σιδερωνουν ,σκουπιζουν ,σφουγκαριζουν και κρατανε τον μπεμπη καμια ωρα και βγαινουμε εξω με τον αντρα και πινουμε ενα καφε μονοι μας μια φορα τη βδομαδα ας πουμε.

Ναι της Αθηνας ειναι η ομαδα. Τώρα είμαι στην ομάδατης Θεσσαλονίκης. Ενταξει το κατέχουν λιγότερο, αλλά τουλάχιστον δεν σε κρίνουν!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημερα σε ολες!

ας σας πω και γω τα νεα τα δικα μου.

ειμαστε 2μιση μηνων πια! 2 μηνων ειμασταν 6 κιλα και 62 ποντους,θηλαζουμε και ο γιατρος μας βρηκε μια χαρα.καναμε και το πρωτο εμβολιο,κλαψαμε αρκετα και καναμε και πυρετουλι.τα χρειαστηκα μπορω να πω το μωρο μου ηταν σαν το μαραμενο και δεν ημουν και γενικα καλα ψυχολογικα ηρθε και εδεσε, αλλα του περασε με μια δοση ντεπον.

θυμαστε που σας ελεγα για τη ραγαδα που ειχα και εβαζα ενα σωρο λαολινη και δεν θεραπευοταν και πεθαινα στον πονο?οταν εγιναν τα σκηνικα με τον αντρα μου σταματησα εντελως να ασχολουμαι με το θεμα δεν εβαζα καθολου και ξαφνικα εγιανε!

ο μπεμπης καθε μια ωρα το πολυ ειναι στο στηθος τη μερα.την νυχτα τον κανουμε μπανιο στις 11-11,30 και μετα κοιμαται συνεχομενα 3-4ωρες καμια σπανια φορα και 5.τρωει κανα τεταρτο και ξανακοιμαται αμεσως και μετα ξυπνα ανα 1-2 ωρες και ξανακοιμαται ευτυχως αμεσως εως τις 9 με 10 που ξυπνα για τα καλα.μες τη μερα κοιμαται σπανια πανω απο τεταρτομονο μετα απο βολτα με το αμαξι κοιμαται πιο πολυ.

εχει αρχισει και μου γελαει και βγαζει και ηχους και μου ρχεται να τον φαω τον κουκλο μου!γελαει και στα παιχνιδια του!ειναι πολυ αστειο.

αρχισαν και τα σχολεια και οι ιωσεις και δεν πολυβλεπω τις φιλες μου γιατι εχουν μικρα παιδια και ολο αρρωστα ειναι,ευτυχως ερχονται τα αδερφια μου που και που,εχουν ξετρελαθει με τον μπεμπη ειδικα ο αδερφος μου δεν τον αφηνει κατω οποτε ερχεται, μου τον κοιμιζει κανονικοτατα στα χερια στο λεπτο(εγω εκτος βυζιου δεν εχω καταφερει να τον κοιμισω ουτε μια φορα).

παντως ρε κοριτσια μεγαλη ευκολια ο θηλασμος..2 φορες χρειαστηκε να κανω αντληση για να λειψω και μου πηρε καμια ωρα η ολη διαδικασια να πλυνω τα παντα και μετα να τα αποστηρωσω,βαρεθηκα.ο μπεμπης πιανει κανονικοτατα το μπυκαλι και καμια συγχιση δεν επαθε.

πιπιλα προσπαθησα να του δωσω,βαρεθηκα και εδω να αποστηρωνω ολη την ωρα και να του την βαζω συνεχεια γιατι του επεφτε,ολη την ωρα απο πανω του επρεπε να μαι οποτε ποιο το νοημα?την παινει ευκολα μολις καταλαβει οτι δεν εχειγαλα την φτυνει και κλαει και την ξαναδινω και τουμπαλιν.τωρα εχει αρχισει να ανακαλυπτει τα χερια του,τα κοιταζει τα τρωει εχειπολυ πλακα. εχω παραγγειλει κατι μασητικα μπας και απασχολειται με αυτα, θα δουμε.παντως να μου κοιμηθει με την πιπιλα δεν τα χω καταφερει παρα μονο μια φορα πριν πολυυυ καιρο..

Μια χαρά τα νέα σας! Και ο μπεμπης μεγάλωσε!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου! Πώς περάσατε το σκ; Εγώ το σαββατοκύριακο ήταν σαν να είχα άλλο παιδί ρε κορίτσια. Ετσι ξαφνικά άλλαξε, καθεται πολλή ώρα στο λίκνο της μόνης της, χαζευει λέει τα δικά της και δεν κλαίει! Xθες το βράδυ κοιμήθηκε 5ωρο συνεχόμενα, μία φορά ξύπνησε να θηλάσει και μετά άλλες 4 ωρες. Απίστευτο! Eγινε μια φορα βέβαια χθες, μην το δεσω και κόμπο! Kαι σήμερα το πρωί ξύπνησε με γελάκια, την ταισα την εβαλα στο λικνο της στο σαλόνι και εκατσε ξύπνια μια ώρα, εκανα την κουζινα, το μπανιο, συμμαζεψα τα πλυντήρια, ξεσκόνισα και συμμάζεψα και την εφτυνα να μην τη ματιάξω. Τελικά την έβγαλα εγώ για να την αλλάξω. Μεγαλώνει το παιδί μου!!

lonestar μπράβο, πολύ οργανωμένη σε βρίσκω και θα ακολουθήσω το παράδειγμα σου. Αν συνεχίσει έτσι, θα βάζω στόχο μια μεγάλη δουλειά τη μέρα κι εγώ. Πως πάει ο άντρας σου με τη θεραπεία του; Εχετε ηρεμήσει λίγο οικογενειακώς;

Μπράβο ρε κορίτσι! Μόνο να ευχεσαι να μην σου κάνει κανένα πίσω γύρισμα, σαν την δικιά μου...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Πολλές μου είπατε για αλλαγή γάλακτος. Σημερα που

Θα πάω σούπερ μάρκετ, λεω να το δοκιμάσω. Κι ας λεει ότι θελει η παιδίατρος. Τι διαφορά μπορει να εχει το ένα βρεφικό γάλα απο το αλλο; Εκτός απο αυτα που ειναι για ειδικές περιπτώσεις (πχ κολικοι, δυσκοιλιότητα) όλα ιδια ειναι. Γουλιές σπάνια βγάζει. Και κακά κάνει κάθε μέρα εκτός απο μια φορα που είχε να κάνει 3 μερες. Όσο για το μπέρδεμα μέρας - νύχτας ναι στο 40σμο περίπου το έπαθε. Ομως εφαρμόζοντας τις οδηγίες της παιδιάτρου. Δλδ να της δώσω λίγη ποσότητα στο προτελευταίου γεύμα ώστε να μείνει πεινασμένη και μετα που θα πάει το τελευταίο το βράδυ, η ποσότητα να ειναι μεγαλύτερη απο το συνηθισμένο. Το κόλπο έπιασε για καμία βδομαδα. Μετα το χάλασε στα καλα καθούμενα και τωρα που προσπαθώ να της κανω το ίδιο με τα 2 τελευταία γεύματα, δεν πιάνει. Εχω φρικάρει..... Απο χθες το βράδυ, έκλεισε τα μάτια της το πρωι γύρω στις 8.30!!!:shock::shock: όποτε τι να υποθέσω τελικα; Σας βλεπω που έστω και 3-4 ωρες κοιμάστε τα βραδιά και σας ζηλευωωωω.... Pfffffff :-(:sad::-(

Αχ σε διαβάζω και σφιγγεται ή καρδιά μου! Στο τέλος εσύ θα νομίζεις ότι το πρωί κοιμάται ο κόσμος! Χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

lonestar περαστικά στον άντρα σου!μεγάλη λαχτάρα περάσατε....

έχω να πω ότι η μαγια κάνει θαύματα...!Είδα μεγάλη διαφορά στη ποσότητα...πίνει το μωρό και το ευχαριστιέται!

Μετά από ένα σκ αηδίας σκέφτηκα να την λιώνω σε χυμό!!!καλύτερα είναι!μόνο που μου πήρε κάμποσο να το σκεφτώ...Η δικιά μου χθες πολύ κλάμα μέχρι να κοιμηθεί...ένα τριωράκι ήταν μέσα στη γκρίνια κ ήθελε αγκαλια στο όρθιο...

Αφού είδες αποτέλεσμα, χαλαλι ή αηδία που τρως!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ναι της Αθηνας ειναι η ομαδα. Τώρα είμαι στην ομάδατης Θεσσαλονίκης. Ενταξει το κατέχουν λιγότερο, αλλά τουλάχιστον δεν σε κρίνουν!

Πως λεγεται η ομαδα στην Αθηνα?

θελω να δω τι λενε!!!με τοσα που λετε ειμαι περιεργη

8NkSp3.png

Λέγεται αττικη. Είμαι και εγώ αυτές είναι φανατισμενες αλλά σε όσα τις συμφέρουν δηλ ρωτάει η άλλη αν μπορεί να καπνίσει και της λέει η άλλη Ναι μπορεί να θηλάσει πρώτα να καπνίσει και μέρα από 3 ώρες να την θηλάσει λες και ξέρουν αυτές ποτέ αποβάλλει ο οργανισμός την νικοτίνη αλλά η πιπίλα είναι ότι χειρότερο καρά την γνώμη τους για ένα παιδί το τσιγάρο δεν είναι όχι ότι έχω κάτι με τις καπνιστριες και εγώ κάπνιζα πριν μείνω έγκυος αλλά να μην τρελαθούμε κιόλας..Εγώ είμαι στην ομάδα και χαζεύω αυτά που λενε

ewKwp3.png

Λέγεται αττικη. Είμαι και εγώ αυτές είναι φανατισμενες αλλά σε όσα τις συμφέρουν δηλ ρωτάει η άλλη αν μπορεί να καπνίσει και της λέει η άλλη Ναι μπορεί να θηλάσει πρώτα να καπνίσει και μέρα από 3 ώρες να την θηλάσει λες και ξέρουν αυτές ποτέ αποβάλλει ο οργανισμός την νικοτίνη αλλά η πιπίλα είναι ότι χειρότερο καρά την γνώμη τους για ένα παιδί το τσιγάρο δεν είναι όχι ότι έχω κάτι με τις καπνιστριες και εγώ κάπνιζα πριν μείνω έγκυος αλλά να μην τρελαθούμε κιόλας..Εγώ είμαι στην ομάδα και χαζεύω αυτά που λενε

στο φβ ειναι?

8NkSp3.png

''Στην ομάδα μας υπάρχουν έμπειρες θηλάζουσες μανούλες, και είναι στη διάθεση των μαμάδων αυτών, που μέσω της ανταλλαγής εμπειριών και απόψεων, θέλουν να κατανοήσουν καλύτερα τη σημαντικότητα του μητρικού θηλασμού, για την υγιή ανάπτυξη του μωρού τους, κι έχουν ενστερνιστεί πλήρως την άποψη ότι ένα νεογέννητο μωρό έχει ανάγκη μόνο τρία πράγματα: Ζεστασιά από την αγκαλιά της μαμάς του, τροφή από το στήθος της και ασφάλεια από την παρουσία της και με το θηλασμό μπορεί να καλύψει και τα τρία! Η προσφορά των μελών είναι εθελοντική και οι απόψεις προσωπικές.''

Από την εισαγωγή φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλα!!! Μου λύθηκαν οι απορίες!!!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

''Στην ομάδα μας υπάρχουν έμπειρες θηλάζουσες μανούλες, και είναι στη διάθεση των μαμάδων αυτών, που μέσω της ανταλλαγής εμπειριών και απόψεων, θέλουν να κατανοήσουν καλύτερα τη σημαντικότητα του μητρικού θηλασμού, για την υγιή ανάπτυξη του μωρού τους, κι έχουν ενστερνιστεί πλήρως την άποψη ότι ένα νεογέννητο μωρό έχει ανάγκη μόνο τρία πράγματα: Ζεστασιά από την αγκαλιά της μαμάς του, τροφή από το στήθος της και ασφάλεια από την παρουσία της και με το θηλασμό μπορεί να καλύψει και τα τρία! Η προσφορά των μελών είναι εθελοντική και οι απόψεις προσωπικές.''

Χαχαχα τα σχόλια τους όμως είναι το κάτι άλλο... .

ewKwp3.png

Αχ σε διαβάζω και σφιγγεται ή καρδιά μου! Στο τέλος εσύ θα νομίζεις ότι το πρωί κοιμάται ο κόσμος! Χαχα

Πες το ψέματα....

Η πλάκα είναι οτι ολη μερα εχω υπερένταση και ύνπος δεν με πιανει. Οποτε μενω αυπνη.....

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Αττική: υποστηρικτική ομάδα θηλασμούκαι μητρότητας. Για να σε δεχθούν πρέπει να τους πεις ότι θηλαζεις και ενδιαφερεσαι να μάθεις για τον θηλασμο

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εγώ δεν είχα προιδεαστει και την πατησα. Καλύτερα μείνε μακριά. Εκτός αν θες να γελασεις. Γιατί στα σοβαρά δεν μπορείς να της πάρεις

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εμείς μια χαρά. Το Αναστασακι δεν έχει αλλάξει στην αυτονομία του αλλά παραμένει μια γλυκά! Ευτυχώς από ότι φαίνεται τελείωσαν και οι κολικοι και θα ησυχασουμε. Τώρα βέβαια ξεκίνησε το πανηγύρι των δοντιών. Άρχισαν να την ενοχλούν τα ούλα της. Πολλές φορές που πονάει δεν πιάνει στήθος. Μόνο με το δάχτυλο μου παρηγοριεται στο οποίο ασκεί πολύ πίεση. Ούτε τα μασητικά οδοντοφυΐας θελει.

Ανοίγω άσχετο θεμα: μετά από 2,5-3 μήνες από την γέννηση των ζουζουνιων σας, πως αξιολογείται τις συνθήκες του τοκετού; Είστε ευχαριστημένες; Θα αλλαζατε κάτι; Εγώ τα πάντα. Νιώθω μεγάλο κορόιδο. Γιατί παρότι θεωρητικά πήγα διαβασμενη και ενημερωμένη, με εκμεταλλεύτηκαν! Πολλές φορές που τα θυμάμαι, θυμωνω. Ποσό διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν ήταν πιο υποστηρικτικοί με τον τοκετό και τον θηλασμό...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...