Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μαριανθη μου και ορεξη να ειχαμε για εξοδο,που κι εγω οπως κι εσυ δεν εχω,πού θα τα πηγαιναμε τα μωρα?Εμεις τωρα με τις δυο μεγαλες θα μπορουσαμε να παμε παντου αλλα το μωρο σε κλειστο χωρο με τοσο κοσμο και τσιγαριλα?Εβγαλες καμια ακρη με τη διπλη κουμπαρια που θελετε?Κι εμενα η μπεμπα τριβεται,καποιες φορες κιολας κοπανιεται νε δυναμη πανω μου και μετα κλαιει.Φτιαξαμε κουλουρακια βγηκαν πολυ ωραια,ποια θελει να στειλω?Νινακι πού χαθηκες?Ολα καλα?

Δεν επιτρέπεται. Ρώτησε η νουνά μας. Οπότε θα βαφτίσουν μόνο αυτοί το Αναστασακι.

Αχ ναι κι εμένα κοπανιεται! Αυτό με το τρίψιμο γιατί το κάνουν; Θέλουν να πάρουν δόση από την μυρωδιά μας;

Εγώ θέλω κουλουράκια!:tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια.

Λοιπόν σχεδόν κατέρευσα απο την αυπνία. Να ναι καλα η μαμα μου που με βοήθησε χθες και πηρε τη μικρη .. εως και σήμερα και την κράτησε. Βέβαια χθες είχε τρομερή υπνηλία. Απο τις 5 τα ξημερωματα Παρασκευης που κοιμηθηκε, μετα κοιμοταν οοοολη μερα. Ξύπνησε μονο για να φαει. Κανονικα ξυπνησε παλι στις 2 ξημερωματα Σαββατου και εμεινε μεχρι τις 5 .. οπου μετα ξανακοιμηθηκε. χμμ απο αυριο θα δω παλι αν αλλαξε λιγο το προγραμμα της. Συσσωρευτηκε πολυ κουραση και σε εκεινη και γι αυτο μαλλον κοιμοταν τοσες πολλες ωρες. Θα δειξει. Ομως σας λεω πραγματικα δεν αντεχεται και ξαναλεω να ναι καλα η μαμα μου αλλιως δεν ξερω τι θα γινοταν. Είχε αρχίσει η μεση μου να ποναει αφανταστα οπως και τα χερια μου αλλα και τρομερο πονοκεφαλο απο την αυπνια. Κοιμηθηκα ενα 10ωρο και στάνιαρα.

Θελω να ρωτησω κατι. Διάβασα πως αμεσως μετα τον τοκετο και την 1 περίοδο ειναι πολύυυ μεγαλες οι πιθανοτητες να μεινεις εγκυος και παλι. Ισχύει; Μηπως καμια σας εχει προσωπικη εμπειρια ή κάποια γνωστη που να εμεινε συντομα εγκυος; Σήμεα καταλαβαινεται ξανανιωσαμε με τον άντρα μου..:oops::oops:χεχε.. μετα απο καιροοοο με ηρεμια αλλα δεν προσεξαμε :shock: Μη μου τυχει παλι τιποτα τοσο γρηγορα.... την εβαψα :oops:

Αχ αυτές οι μανουλες! Ευτυχώς που τις έχουμε και μας σώζουν!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Πόσο απολαμβάνω τη σημερινή Κυριακή! Eξω ψιχαλιζει κι εμείς χουχουλιάζουμε στον καναπέ με μουσικούλα. Η μπέμπα σήμερα το πρωί κοιμήθηκε ΜΟΝΗ της για ένα μισάωρο στο λίκνο της και μετά ξυπνησε και καθόταν ήσυχη ήσυχη. Με τον άντρα μου προλάβαμε και καναμε γυμναστική, ξεκίνησε καλά η μέρα μας σήμερα!

Tώρα παίζει ο άντρας μου με το μωρό κι εγώ διαβάζω το βιβλίο μου. Τι καλά που είναι όταν είναι σπίτι, πόσο πιο ξεκούραστα για μένα. Θα μαγειρέψει και το μεσημέρι! Μονο πλυντήρια θα βάλω σήμερα, τίποτα αλλο.

Καλή κυριακή να έχουμε!

Ποπάκι λατρεύω θέατρο, πόσο μου ελειψε κι εμένα. Πώς ήταν η παράσταση;

Μια εβδομάδα που έχει άδεια ο άντρας μου και είναι όλη μέρα σπίτι, νιώθω ότι δεν έχω παιδί! Είναι απίστευτη βοήθεια σε καταλαβαίνω!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα είχαμε μια όμορφη Κυριακή. Καφεδακι και φαγητό με τους νονους της μικρης. Το Αναστασακι πολύ ήσυχο αν και κολλημένο με το στήθος. Ο νούνος ψιλοσοκαριστικε που ημουν όλη την ώρα με το βυζι έξω. Επειδή αυτοί δίνουν πιπιλα στο μωρακι τους, του φάνηκε πολύ παράξενο το σκηνικό με την δικιά μου. Όταν μάλιστα τους έλεγα ότι είμαι και στην διοργάνωση του πανελλήνιου ταυτόχρονου θηλασμού εδώ στην Καβάλα εξεπλάγη ακόμη περισσότερο! Χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

μαλλον αναφερεσαι στην ομαδα της αθηνας. ειμαι και γω μελος.

οι κοπελες εχουν ξεφυγει, αν εχεις παρατηρησει απαντουν συνεχεια οι ιδιες και οι ιδιες και φυσικα ειναι σουπερ μαμαδες που προλαβαινουν και τα κανουν ολα <<φοροντας το μωρο τους με σλινκ μαι ται και δε ξερω και γω τι και ειναι και στο fb ολη μερα και κρινουν και κατακρινουν.επισης θεωρουν φυσικοτατο να κανουν οοτι θελει το παιδι οπως να κανει ανω κατω κατω το σπιτι τους αλλα και ενα ξενο σπιτι χωρις να του λενε τιποτα(γιατι παιδι ειναι),να κοιμαται στο κρεββατι τους καθε βραδυ μεχρι να παει γυμνασιο κτλ.. φυσικα εχουν το αλανθαστο του παπα ,ειναι οτι πουν αυτες και τελος καμια αποψη διαφορετικη δεν ειναι δεκτη κι αν την εκφρασεις σου λενε οτι ειναι αντιθετη με τους κανονες της ομαδας και σε διαγραφουν.εχουν αποψη ακομα και για ιατρικα θεματα(οπως αν πρεπει να κανεις καισαρικη ανα πρεπει να παρεις σιδηρο ή ασβεστιο ή αν πρεπει να δωσεις βιταμινη D) χωρις να ειναι γιατροι. και καποιες που δεν εχουν κριτικη σκεψη και ειναι επηρεπεις τις ακουνε..τι να πω..μπορει σε καποια θεματα αμιγως περι θηλασμου και πρακτικων του να βοηθανε αλλα ακομα και εκει ειναι απολυτες και πιστευω οτι κανουν μεγαλυτερη ζημια παρα καλο.επισης πιστευω οτι καποιες θηλαζουν οχι γιατι κανει καλο στο παιδι τους αλλα για να μπορουν να υπερηφανευονται γιαυτο και θεωρουν το θηλασμο αυτοσκοπο και οποια δε θηλαζει αχρηστη χωρις να ξερουν τι υπαρχει απο πισω..βγαζουν μια μιζερια μπορω να πω..

παντως ειμαι μελος και στην ομαδα ηρακλειου,οπου δεν εχω πετυχει ποτε ξεκατινιασμα,οι κοπελες που γραφουν ειναι πολυ πιο μετριοπαθεις και πιο χαρουμενες μπορω να πω και οι διαχειριστριες δεν σε κραζουν ποτε σου παραθετουν αρθρα να διαβασεις που απαντουν στο προβλημα σου και ειναι και συμβουλοι θηλασμου ενω οι αλλες στην αθηνα δεν ειναι.αν θες γινε μελος σαυτην την ομαδα.

οσον αφορα το προβλημα σου θα σου πω τι κανω εγω που και μενα μες τη μερα κοιμαται μονο κατι τεταρτακια μετα το θηλασμο(τον βαζω στο πορτ μπεμπε που το χω στον καναπε οχι στην κουνια του) και στην αγκαλια μου δεν καθεται θελει να τον περπατας.κανω τα βασικα δηλαδη πλενω οτι δεν μπαινει στο πληντηριο πιατων,συμμαζευω τον ενιαιο χωρο,στρωνω το κρεββατι,και τρωω πρωινο, πριν ξυπνησει το πρωι για τα καλα.και μες τη μερα βαζω στοχο να κανω μια μεγαλη δουλεια πχ καθαρισμα μπανιου και το κανω διακεκομενα.οταν ειναι ξυπνιος τον βαζω στο ριλαξ καθεται 5λεπτα κλαει τον ηρεμω και μετα τον βαζω στο παρκο με το γυμναστηριο και κει 5 λεπτα και τουμπαλιν στο αλλο ριλαξ και στο πορτ μπεμπε..οταν θελω να παω στα δωματια να ακνω κατι ή να απλωσω τον περνω μαζι στο τραβελερ και του μιλαω.δεν πιανει παντα..στο μαρσιπο δεν κλαει μονο αν περπαταω ή κουνιεμαι αλλα με ποναει η μεση.και καθε μερα τον περνω με το καροτσι και παμε σουπερ μαρκετ και κοιμαται στο αμαξι!τελειο???ετσι περναει η μερα και ερχεται ο αντρας μου απο τη δουλεια (ή το νοσοκομειο τον τελευταιο καιρο..)και τον κρατα και κανω και τιποτα αλλο οπως μπανιο! εγω βεβαια ειμαι τυχερη γιατι ερχεται η μανα μου ή η πεθερα μου τουλαχιστον 3 φορες τη βδομαδα και μου σιδερωνουν ,σκουπιζουν ,σφουγκαριζουν και κρατανε τον μπεμπη καμια ωρα και βγαινουμε εξω με τον αντρα και πινουμε ενα καφε μονοι μας μια φορα τη βδομαδα ας πουμε.

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!

ας σας πω και γω τα νεα τα δικα μου.

ειμαστε 2μιση μηνων πια! 2 μηνων ειμασταν 6 κιλα και 62 ποντους,θηλαζουμε και ο γιατρος μας βρηκε μια χαρα.καναμε και το πρωτο εμβολιο,κλαψαμε αρκετα και καναμε και πυρετουλι.τα χρειαστηκα μπορω να πω το μωρο μου ηταν σαν το μαραμενο και δεν ημουν και γενικα καλα ψυχολογικα ηρθε και εδεσε, αλλα του περασε με μια δοση ντεπον.

θυμαστε που σας ελεγα για τη ραγαδα που ειχα και εβαζα ενα σωρο λαολινη και δεν θεραπευοταν και πεθαινα στον πονο?οταν εγιναν τα σκηνικα με τον αντρα μου σταματησα εντελως να ασχολουμαι με το θεμα δεν εβαζα καθολου και ξαφνικα εγιανε!

ο μπεμπης καθε μια ωρα το πολυ ειναι στο στηθος τη μερα.την νυχτα τον κανουμε μπανιο στις 11-11,30 και μετα κοιμαται συνεχομενα 3-4ωρες καμια σπανια φορα και 5.τρωει κανα τεταρτο και ξανακοιμαται αμεσως και μετα ξυπνα ανα 1-2 ωρες και ξανακοιμαται ευτυχως αμεσως εως τις 9 με 10 που ξυπνα για τα καλα.μες τη μερα κοιμαται σπανια πανω απο τεταρτομονο μετα απο βολτα με το αμαξι κοιμαται πιο πολυ.

εχει αρχισει και μου γελαει και βγαζει και ηχους και μου ρχεται να τον φαω τον κουκλο μου!γελαει και στα παιχνιδια του!ειναι πολυ αστειο.

αρχισαν και τα σχολεια και οι ιωσεις και δεν πολυβλεπω τις φιλες μου γιατι εχουν μικρα παιδια και ολο αρρωστα ειναι,ευτυχως ερχονται τα αδερφια μου που και που,εχουν ξετρελαθει με τον μπεμπη ειδικα ο αδερφος μου δεν τον αφηνει κατω οποτε ερχεται, μου τον κοιμιζει κανονικοτατα στα χερια στο λεπτο(εγω εκτος βυζιου δεν εχω καταφερει να τον κοιμισω ουτε μια φορα).

παντως ρε κοριτσια μεγαλη ευκολια ο θηλασμος..2 φορες χρειαστηκε να κανω αντληση για να λειψω και μου πηρε καμια ωρα η ολη διαδικασια να πλυνω τα παντα και μετα να τα αποστηρωσω,βαρεθηκα.ο μπεμπης πιανει κανονικοτατα το μπυκαλι και καμια συγχιση δεν επαθε.

πιπιλα προσπαθησα να του δωσω,βαρεθηκα και εδω να αποστηρωνω ολη την ωρα και να του την βαζω συνεχεια γιατι του επεφτε,ολη την ωρα απο πανω του επρεπε να μαι οποτε ποιο το νοημα?την παινει ευκολα μολις καταλαβει οτι δεν εχειγαλα την φτυνει και κλαει και την ξαναδινω και τουμπαλιν.τωρα εχει αρχισει να ανακαλυπτει τα χερια του,τα κοιταζει τα τρωει εχειπολυ πλακα. εχω παραγγειλει κατι μασητικα μπας και απασχολειται με αυτα, θα δουμε.παντως να μου κοιμηθει με την πιπιλα δεν τα χω καταφερει παρα μονο μια φορα πριν πολυυυ καιρο..

KPOzp2.png deXnp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Λοιπόν σχεδόν κατέρευσα απο την αυπνία. Να ναι καλα η μαμα μου που με βοήθησε χθες και πηρε τη μικρη .. εως και σήμερα και την κράτησε. Βέβαια χθες είχε τρομερή υπνηλία. Απο τις 5 τα ξημερωματα Παρασκευης που κοιμηθηκε, μετα κοιμοταν οοοολη μερα. Ξύπνησε μονο για να φαει. Κανονικα ξυπνησε παλι στις 2 ξημερωματα Σαββατου και εμεινε μεχρι τις 5 .. οπου μετα ξανακοιμηθηκε. χμμ απο αυριο θα δω παλι αν αλλαξε λιγο το προγραμμα της. Συσσωρευτηκε πολυ κουραση και σε εκεινη και γι αυτο μαλλον κοιμοταν τοσες πολλες ωρες. Θα δειξει. Ομως σας λεω πραγματικα δεν αντεχεται και ξαναλεω να ναι καλα η μαμα μου αλλιως δεν ξερω τι θα γινοταν. Είχε αρχίσει η μεση μου να ποναει αφανταστα οπως και τα χερια μου αλλα και τρομερο πονοκεφαλο απο την αυπνια. Κοιμηθηκα ενα 10ωρο και στάνιαρα.

Θελω να ρωτησω κατι. Διάβασα πως αμεσως μετα τον τοκετο και την 1 περίοδο ειναι πολύυυ μεγαλες οι πιθανοτητες να μεινεις εγκυος και παλι. Ισχύει; Μηπως καμια σας εχει προσωπικη εμπειρια ή κάποια γνωστη που να εμεινε συντομα εγκυος; Σήμεα καταλαβαινεται ξανανιωσαμε με τον άντρα μου..:oops::oops:χεχε.. μετα απο καιροοοο με ηρεμια αλλα δεν προσεξαμε :shock: Μη μου τυχει παλι τιποτα τοσο γρηγορα.... την εβαψα :oops:

ανθη μου μηπως να της αλλαξεις γαλα?εχω ακουσει οτι ενα απο τα καλα του γαλακτος σε σκονη ειναι οτι τα μωρα φτιαχνουν ευκολοτερα προγραμμα και κοιμουνται πιο πολυ το βραδυ,αρα μηπως αυτο την ενοχλει?γουλιες βγαζει? τα κακα της πως ειναι?ζοριζεται να τα κανει?η θεωρεις οτιδεν εχει ξεκαθαρισει ακομη τη μερα με τη νυχτα?

KPOzp2.png deXnp3.png

καλημερα σε ολες!

ας σας πω και γω τα νεα τα δικα μου.

ειμαστε 2μιση μηνων πια! 2 μηνων ειμασταν 6 κιλα και 62 ποντους,θηλαζουμε και ο γιατρος μας βρηκε μια χαρα.καναμε και το πρωτο εμβολιο,κλαψαμε αρκετα και καναμε και πυρετουλι.τα χρειαστηκα μπορω να πω το μωρο μου ηταν σαν το μαραμενο και δεν ημουν και γενικα καλα ψυχολογικα ηρθε και εδεσε, αλλα του περασε με μια δοση ντεπον.

θυμαστε που σας ελεγα για τη ραγαδα που ειχα και εβαζα ενα σωρο λαολινη και δεν θεραπευοταν και πεθαινα στον πονο?οταν εγιναν τα σκηνικα με τον αντρα μου σταματησα εντελως να ασχολουμαι με το θεμα δεν εβαζα καθολου και ξαφνικα εγιανε!

ο μπεμπης καθε μια ωρα το πολυ ειναι στο στηθος τη μερα.την νυχτα τον κανουμε μπανιο στις 11-11,30 και μετα κοιμαται συνεχομενα 3-4ωρες καμια σπανια φορα και 5.τρωει κανα τεταρτο και ξανακοιμαται αμεσως και μετα ξυπνα ανα 1-2 ωρες και ξανακοιμαται ευτυχως αμεσως εως τις 9 με 10 που ξυπνα για τα καλα.μες τη μερα κοιμαται σπανια πανω απο τεταρτομονο μετα απο βολτα με το αμαξι κοιμαται πιο πολυ.

εχει αρχισει και μου γελαει και βγαζει και ηχους και μου ρχεται να τον φαω τον κουκλο μου!γελαει και στα παιχνιδια του!ειναι πολυ αστειο.

αρχισαν και τα σχολεια και οι ιωσεις και δεν πολυβλεπω τις φιλες μου γιατι εχουν μικρα παιδια και ολο αρρωστα ειναι,ευτυχως ερχονται τα αδερφια μου που και που,εχουν ξετρελαθει με τον μπεμπη ειδικα ο αδερφος μου δεν τον αφηνει κατω οποτε ερχεται, μου τον κοιμιζει κανονικοτατα στα χερια στο λεπτο(εγω εκτος βυζιου δεν εχω καταφερει να τον κοιμισω ουτε μια φορα).

παντως ρε κοριτσια μεγαλη ευκολια ο θηλασμος..2 φορες χρειαστηκε να κανω αντληση για να λειψω και μου πηρε καμια ωρα η ολη διαδικασια να πλυνω τα παντα και μετα να τα αποστηρωσω,βαρεθηκα.ο μπεμπης πιανει κανονικοτατα το μπυκαλι και καμια συγχιση δεν επαθε.

πιπιλα προσπαθησα να του δωσω,βαρεθηκα και εδω να αποστηρωνω ολη την ωρα και να του την βαζω συνεχεια γιατι του επεφτε,ολη την ωρα απο πανω του επρεπε να μαι οποτε ποιο το νοημα?την παινει ευκολα μολις καταλαβει οτι δεν εχειγαλα την φτυνει και κλαει και την ξαναδινω και τουμπαλιν.τωρα εχει αρχισει να ανακαλυπτει τα χερια του,τα κοιταζει τα τρωει εχειπολυ πλακα. εχω παραγγειλει κατι μασητικα μπας και απασχολειται με αυτα, θα δουμε.παντως να μου κοιμηθει με την πιπιλα δεν τα χω καταφερει παρα μονο μια φορα πριν πολυυυ καιρο..

Είδες πως τελικά έφυγε χωρίς να ασχοληθείς τελικα πολλές φορές όσο πιο πολύ ασχολείσαι τόσο κακό κάνεις..Και εμένα βάζει χεράκια στο στόμα αλλά ρώτησα την παιδίατρο για μασητικα και μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη και δεν κάνει..Και εγώ που της παλεύω την πιπίλα οπότε θέλει αυτή την κρατάει σχεδόν ποτέ δηλ.

ewKwp3.png

καλημερα κοριτσια!Πως περασατε το σκ?εμεις πολυ ησυχα ο μπεμπακος μας ηταν πολυ ηρεμος:P

Ανθη μου ειναι παρα πολυ ευκολο να μεινεις εγκυος μετα απο τοκετο! το πρωτο μας μωρακι που δυστυχως το εχασα στον 4ο μηνα καναμε να το πιασουμε σχεδον 2 χρονια, το μπεμπη μας τον πιασαμε μετα απο εναμιση μηνα απο την αποβολη με 2-3 φορες που ειχαμε επαφες, οποτε προσοχη!!!

Ευαγγελια μου ειναι οντως δυσκολο να μην εχεις καθολου βοηθεια,παλι καλα που σε βοηθαει ο αντρας σου. Ευτυχως κι εμενα κανει πολλα πραγματα, το κυριοτερο , απο τη μερα που γεννησα ζητημα να εχω μαγειρεψει 2-3 φορες:tongue::tongue:

c6vNp3.png

καλησπερα κοριτσια και να σας ζησουν τα μωρακια σας... συγνωμη που μπαινω σφινα στο θεμα σας, αλλα εγινα κι εγω μανουλα τον αυγουστο και σας διαβαζω απο περυσι χωρις να εχω γραψει ποτε... ο λογος που σας γραφω ειναι οτι διαβασα απο καποια κοπελα πως θελει να δωσει με το ζορι πιπιλα στο μωρο της γιατι κλαιει τα βραδυα και μαλιστα προσπαθησε να την κολλησει με σελοτειπ αλλα ξεκολλουσε... ελπιζω και ευχομαι κατι τετοιο να ειπωθηκε μονο για στειο γιατι πραγματικα αν ισχυει ειναι σοκαριστικο...μια γνωστη μου εκανε ακριβως το ιδιο,το κολλησε με χαζανπλααστ παρακαλω και το μωρο θελησε να βγαλει γουλια και πνιγηκε και το ετρεχαν στο νοσοκομειο... ειναι λογικοτατο να κλαινε τα μωρα το βραδυ. θελουν την αγκαλια μας, το χαδι μας. νιωθουν ανασφαλεια φοβουνται.. αντι να μαστε κοντα τους να τα καθησυχασουμε, να τα κανουμε να νιωσουν ασφαλης τους χωνουμε την ταπα στο στομα και χωρις να το θελουν? κατι θελει να σου πει το μωρο σου ακουσε το... οταν κλαιει δεν θελει ενα φουμουτρο να του κλεισει το στομα αλλα την μανουλα του διπλα του.. εχω να κοιμηθω κι εγω σαν ανθρωπος παρα πολυ καιρο... ειμαστε συνεχεια αγκαλια. δεν θα ναι για παντα μωρα... δεν θα κλαινε για παντα.. υπομονη χρειαζεται. και παλι συγνωμη που χωθηκα στην κουβεντα σας... καλη συνεχεια.

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια και να σας ζησουν τα μωρακια σας... συγνωμη που μπαινω σφινα στο θεμα σας, αλλα εγινα κι εγω μανουλα τον αυγουστο και σας διαβαζω απο περυσι χωρις να εχω γραψει ποτε... ο λογος που σας γραφω ειναι οτι διαβασα απο καποια κοπελα πως θελει να δωσει με το ζορι πιπιλα στο μωρο της γιατι κλαιει τα βραδυα και μαλιστα προσπαθησε να την κολλησει με σελοτειπ αλλα ξεκολλουσε... ελπιζω και ευχομαι κατι τετοιο να ειπωθηκε μονο για στειο γιατι πραγματικα αν ισχυει ειναι σοκαριστικο...μια γνωστη μου εκανε ακριβως το ιδιο,το κολλησε με χαζανπλααστ παρακαλω και το μωρο θελησε να βγαλει γουλια και πνιγηκε και το ετρεχαν στο νοσοκομειο... ειναι λογικοτατο να κλαινε τα μωρα το βραδυ. θελουν την αγκαλια μας, το χαδι μας. νιωθουν ανασφαλεια φοβουνται.. αντι να μαστε κοντα τους να τα καθησυχασουμε, να τα κανουμε να νιωσουν ασφαλης τους χωνουμε την ταπα στο στομα και χωρις να το θελουν? κατι θελει να σου πει το μωρο σου ακουσε το... οταν κλαιει δεν θελει ενα φουμουτρο να του κλεισει το στομα αλλα την μανουλα του διπλα του.. εχω να κοιμηθω κι εγω σαν ανθρωπος παρα πολυ καιρο... ειμαστε συνεχεια αγκαλια. δεν θα ναι για παντα μωρα... δεν θα κλαινε για παντα.. υπομονη χρειαζεται. και παλι συγνωμη που χωθηκα στην κουβεντα σας... καλη συνεχεια.

Καλησπέρα Νafsikaki, να χαίρεσαι το μωράκι σου και να μπαίνεις να μας γράφεις πιο συχνά που είσαι κι εσύ μανούλα αυγούστου!

Δεν είδα το ποστ που περιγράφεις, και το έψαξα αλλά δεν το βρήκα. Πιστεύω κι εγώ ότι ειπώθηκε σαν αστείο γιατί πολλές φορές οι κοπέλες εδώ περιγράφουν το μπελά της πιπίλας, βάλε βγάλε.

Υπάρχουν δύο σχολές όσον αφορά την πιπίλα, κάποιοι ειναι υπέρμαχοι και κάποιοι πολέμιοι με επιχειρήματα και από τις δυο πλευρές. Εγώ προσωπικά δεν έχω δώσει γιατί ούτως η άλλως με ένα βυζί στο στόμα είναι και βαριέμαι τις αποστειρώσεις. Επίσης διάβασα πολλά για συγχιση θηλών και μείωση γευμάτων και το φοβήθηκα. Όμως τώρα βλέπω ότι ανακάλυψε τον αντίχειρα και έχουν πέσει όλοι να με φάνε ότι ειναι χειρότερο απο την πιπίλα και κοβεται δυσκολότερα.

Μαρουσκάκι κι εσύ είπες ότι δεν δίνεις πιπίλα ε; Δεν έδωσες σε κανενα παιδί; Για πες μου την εμπειρία σου με τα παιδιά σου και το πιπιλισμα δαχτύλου; Το κάνανε; Το κόψανε εύκολα;

c8i6p2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου! Πώς περάσατε το σκ; Εγώ το σαββατοκύριακο ήταν σαν να είχα άλλο παιδί ρε κορίτσια. Ετσι ξαφνικά άλλαξε, καθεται πολλή ώρα στο λίκνο της μόνης της, χαζευει λέει τα δικά της και δεν κλαίει! Xθες το βράδυ κοιμήθηκε 5ωρο συνεχόμενα, μία φορά ξύπνησε να θηλάσει και μετά άλλες 4 ωρες. Απίστευτο! Eγινε μια φορα βέβαια χθες, μην το δεσω και κόμπο! Kαι σήμερα το πρωί ξύπνησε με γελάκια, την ταισα την εβαλα στο λικνο της στο σαλόνι και εκατσε ξύπνια μια ώρα, εκανα την κουζινα, το μπανιο, συμμαζεψα τα πλυντήρια, ξεσκόνισα και συμμάζεψα και την εφτυνα να μην τη ματιάξω. Τελικά την έβγαλα εγώ για να την αλλάξω. Μεγαλώνει το παιδί μου!!

lonestar μπράβο, πολύ οργανωμένη σε βρίσκω και θα ακολουθήσω το παράδειγμα σου. Αν συνεχίσει έτσι, θα βάζω στόχο μια μεγάλη δουλειά τη μέρα κι εγώ. Πως πάει ο άντρας σου με τη θεραπεία του; Εχετε ηρεμήσει λίγο οικογενειακώς;

c8i6p2.png

μαγδα δεν το χα σκεφτει οτι απαγορευονται για τωρα τα μασητικα επειδη αυτα που παρηγγειλα γραφουν απο 2 μηνων.απο ποτε και μετα ειπε ο γιατρος?

evangelia καλα ειμαστε ,πηγε και στη δουλεια σημερα.εχει αλλες 3 δοσεις μια φορα την εβδομαδα και μετα βλεπουμε τι θα πει ο γιατρος..

και μενα καθε μερα ειναι και διαφορετικος.σημερα ας πουμε κοιμηθηκε 4,5 ωρες εφαγε και ξανακοιμηθηκε αλλες 3 και μετα ανα 1 ωρα.το καλυτερο μας προγραμμα ηταν αυτο

nafsikaki δεν ειπε οτι το κανε ειπε οτι το σκεφτηκε προφανως αστειευομενη.ασε που νομιζω οτι δεν ειναι αφικτο αυτο το πραμα

KPOzp2.png deXnp3.png

ανθη μου μηπως να της αλλαξεις γαλα?εχω ακουσει οτι ενα απο τα καλα του γαλακτος σε σκονη ειναι οτι τα μωρα φτιαχνουν ευκολοτερα προγραμμα και κοιμουνται πιο πολυ το βραδυ,αρα μηπως αυτο την ενοχλει?γουλιες βγαζει? τα κακα της πως ειναι?ζοριζεται να τα κανει?η θεωρεις οτιδεν εχει ξεκαθαρισει ακομη τη μερα με τη νυχτα?

Πολλές μου είπατε για αλλαγή γάλακτος. Σημερα που

Θα πάω σούπερ μάρκετ, λεω να το δοκιμάσω. Κι ας λεει ότι θελει η παιδίατρος. Τι διαφορά μπορει να εχει το ένα βρεφικό γάλα απο το αλλο; Εκτός απο αυτα που ειναι για ειδικές περιπτώσεις (πχ κολικοι, δυσκοιλιότητα) όλα ιδια ειναι. Γουλιές σπάνια βγάζει. Και κακά κάνει κάθε μέρα εκτός απο μια φορα που είχε να κάνει 3 μερες. Όσο για το μπέρδεμα μέρας - νύχτας ναι στο 40σμο περίπου το έπαθε. Ομως εφαρμόζοντας τις οδηγίες της παιδιάτρου. Δλδ να της δώσω λίγη ποσότητα στο προτελευταίου γεύμα ώστε να μείνει πεινασμένη και μετα που θα πάει το τελευταίο το βράδυ, η ποσότητα να ειναι μεγαλύτερη απο το συνηθισμένο. Το κόλπο έπιασε για καμία βδομαδα. Μετα το χάλασε στα καλα καθούμενα και τωρα που προσπαθώ να της κανω το ίδιο με τα 2 τελευταία γεύματα, δεν πιάνει. Εχω φρικάρει..... Απο χθες το βράδυ, έκλεισε τα μάτια της το πρωι γύρω στις 8.30!!!:shock::shock: όποτε τι να υποθέσω τελικα; Σας βλεπω που έστω και 3-4 ωρες κοιμάστε τα βραδιά και σας ζηλευωωωω.... Pfffffff :-(:sad::-(

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

lonestar περαστικά στον άντρα σου!μεγάλη λαχτάρα περάσατε....

έχω να πω ότι η μαγια κάνει θαύματα...!Είδα μεγάλη διαφορά στη ποσότητα...πίνει το μωρό και το ευχαριστιέται!

Μετά από ένα σκ αηδίας σκέφτηκα να την λιώνω σε χυμό!!!καλύτερα είναι!μόνο που μου πήρε κάμποσο να το σκεφτώ...Η δικιά μου χθες πολύ κλάμα μέχρι να κοιμηθεί...ένα τριωράκι ήταν μέσα στη γκρίνια κ ήθελε αγκαλια στο όρθιο...

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...