Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ο ΠΟΥ αναφέρει τα 3-4 χρόνια εφόσον το θέλουν η μαμά και το παιδί. Σίγουρα είναι καλό για το παιδί. Σκέψου όμως να έχεις ένα νήπιο να σου ζητάει σε εξόδους να θηλάσεις; Δεν θέλω να σε πείσω να σταματήσεις να θηλάζεις. Προς θεού! Απλά εγώ το βλέπω σαν μια μεγάλη δέσμευση. Νομίζω ότι αν το χειριστείς κατάλληλα μπορεί να γίνει ομαλά η διακοπή

Μεχρι πριν γινω μανούλα το θεωρουσα γελοίο θεαμα να βλεπω ενα τετραχρονο να θηλάζει. Τώρα όμως διαβάζω οτι ειναι καλό για το παιδι, για την υγεία του και την ψυχολογία του επίσης και πως δεν πρέπει ποτέ να πιέσεις ενα παιδί να αποθηλάσει. Από την άλλη κάποιοι είναι της άλλης σχολής, ότι ο τόσο μακροχρόνιος θηλασμός ειναι επίσης κακό για την ψυχολογία του παιδιού. Τελικά αποφάσισα χρονο τουλαχιστον και μετά βλέποντας και κάνοντας. Κυρίως με ενδιαφέρει να μάθω τι είναι καλύτερο για το παιδί, από εκεί και πέρα το περιβάλλον το διαχειρίζομαι. Δεν ξερω κι εγώ πόσο θα αντέξω εννοείται. Αλλο βεβαια να θηλάζει όλη την ώρα για χρόνια, και άλλο μια φορά πριν κοιμηθεί πχ. Εξαρτάται πάντα και απο το παιδί και απο τις αντοχές της μαμάς

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μεχρι πριν γινω μανούλα το θεωρουσα γελοίο θεαμα να βλεπω ενα τετραχρονο να θηλάζει. Τώρα όμως διαβάζω οτι ειναι καλό για το παιδι, για την υγεία του και την ψυχολογία του επίσης και πως δεν πρέπει ποτέ να πιέσεις ενα παιδί να αποθηλάσει. Από την άλλη κάποιοι είναι της άλλης σχολής, ότι ο τόσο μακροχρόνιος θηλασμός ειναι επίσης κακό για την ψυχολογία του παιδιού. Τελικά αποφάσισα χρονο τουλαχιστον και μετά βλέποντας και κάνοντας. Κυρίως με ενδιαφέρει να μάθω τι είναι καλύτερο για το παιδί, από εκεί και πέρα το περιβάλλον το διαχειρίζομαι. Δεν ξερω κι εγώ πόσο θα αντέξω εννοείται. Αλλο βεβαια να θηλάζει όλη την ώρα για χρόνια, και άλλο μια φορά πριν κοιμηθεί πχ. Εξαρτάται πάντα και απο το παιδί και απο τις αντοχές της μαμάς

Περιπτώσεις που ξέρω μου έχουν πει ότι θήλαζε 3 και 4 φορές την ημέρα. Προσωπικά σαν Μαριάνθη μου φαίνεται κουραστικό. Πάντως όσα επίσημα και σοβαρά άρθρα και αν διαβάσεις, όλα είναι υπέρ του μακροχρόνιου θηλασμού. Για αυτό σου λέω. Είναι καθαρά εσύ πως το βλέπεις. Και αν αντέχεις βέβαια... Εγώ που θέλω να κάνω άμεσα και δεύτερο παιδάκι ας πούμε δεν θα άντεχα στην ιδέα να έχω ένα βρεφάκι να θηλάζει και ένα νηπιάκι ταυτόχρονα!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Την προσοχή σας παρακαλώ!!!

Στο βιβλίο που έχω για τον θηλασμό διάβασα για τροφές που αυξάνουν το γάλα.Έχει τα χάπια με μαγια μπίρας κ αντίστοιχα μαγια μπίρας που βρίσκεις στα ψυγεία στα σούπερ μάρκετ. Και ερωτώ...η μαγιά μπίρας είναι η μαγιά που βάζουμε στη ζύμη για πίτσα????

Γιατί εγώ αυτό έφαγα κ είναι αηδία!!!Πείτε μου ότι δεν το έφαγα τσάμπα κ βερεσέ!!!Ε ρε τι τραβάω η μάνα!!!Αν έφαγα λάθος μαγιά είμαι πολύ ηλίθια!!!Γελάω από τώρα!!!

8NkSp3.png

Στο βιβλίο που έχω για τον θηλασμό διάβασα για τροφές που αυξάνουν το γάλα.Έχει τα χάπια με μαγια μπίρας κ αντίστοιχα μαγια μπίρας που βρίσκεις στα ψυγεία στα σούπερ μάρκετ. Και ερωτώ...η μαγιά μπίρας είναι η μαγιά που βάζουμε στη ζύμη για πίτσα????

Γιατί εγώ αυτό έφαγα κ είναι αηδία!!!Πείτε μου ότι δεν το έφαγα τσάμπα κ βερεσέ!!!Ε ρε τι τραβάω η μάνα!!!Αν έφαγα λάθος μαγιά είμαι πολύ ηλίθια!!!Γελάω από τώρα!!!

Χαχαχα κορίτσι! Δεν εχω ιδέα για τη μαγιά αλλά γελασα πολύ ετσι οπως τα περιγράφεις!

c8i6p2.png

Φραουλίτσα, χαχα, κι εγώ δεν ξέρω αλλά πολύ γέλιο όπως τα έγραψες!Δεν παίρνεις καλύτερα τα χάπια?Βέβαια η παιδίατρος μου είχε πει ότι για να δράσουν θέλει πολλά καμιά 15 τη μέρα μου είχε πει, μου φάνηκαν πολλά και δεν!;);););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Για το μακροχρόνιο θηλασμό....ξεκινάς και λες...θα θηλάσω έξι μήνες...όταν κοντεύουν οι έξι μήνες λες, οκ, θα θηλάσω ένα χρόνο.Στο χρόνο ή θα έχεις κουραστεί ή όχι.Το παιδί λίγο δύσκολα θα το κόψει από μόνο του, είναι μεγάλη εξάρτηση...Εμένα μετά το χρόνο που συνέχισα στον Φάνη δε μου φάνηκε δύσκολο αφού θήλαζε μόνο δυο φορές μια πρωί μια βράδυ.Σταμάτησα στους 13 μήνες γιατί δεν κοιμόταν τα βράδια σερί (και συνέχισε να μην κοιμάται και μετά τον αποθηλασμό, κοινώς μια βλακεία και μισή έκανα)...Στον Ανδρέα που έφτασα τους 30 μήνες κάπου γύρω στους 18 είπα τέλος, αλλά δε μπορούσα, υπέφερα....Κι ήταν άλλη περίπτωση θηλαζε όποτε νύσταζε, όποτε χτυπούσε, όποτε πονούσε από τα αυτιά του, θήλαζε θήλαζε....Κι όμως άντεξα....2,5 χρόνια.Θέλω να πω ότι κάθε παιδάκι κι η αλληλεπίδραση με τη μάνα είναι διαφορετική.Θα δείτε στην πορεία πόσο και αν αντέχετε....;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

φραουλιτσα ιδεα δεν εχω αλλα εχεις πολυ γελιο χαχαχαχα:P:p βασικα ακουγεται σαν κατι που θα εκανα γιατι ειμαι μεγαλη γκαφατζου!:rolleyes::rolleyes: Ιχθυς εισαι???

c6vNp3.png

Ο ΠΟΥ αναφέρει τα 3-4 χρόνια εφόσον το θέλουν η μαμά και το παιδί. Σίγουρα είναι καλό για το παιδί. Σκέψου όμως να έχεις ένα νήπιο να σου ζητάει σε εξόδους να θηλάσεις; Δεν θέλω να σε πείσω να σταματήσεις να θηλάζεις. Προς θεού! Απλά εγώ το βλέπω σαν μια μεγάλη δέσμευση. Νομίζω ότι αν το χειριστείς κατάλληλα μπορεί να γίνει ομαλά η διακοπή

Καλησπερα.δε χρειαζεται να θηλασεις ενα νηπιο εξω.μετα το χρονο μπορεις να βαλεις ορια.συνηθως κ απο μονο του το παιδι εχει μειωσει τους θηλασμους.δ προσπαθω να πεισω καμια να θηλασει κ μαλιστα μακροχρονια.ειναι προσωπικες επιλογες.φυσικα εξαρταται κ η καθε περιπτωση κ οι δυσκολιες.

Φραουλιτσες;τη σωστη μαγια πηρες.

Εγω με το θεμα της πιπίλας... σκέφτηκα να της την κολήσω με σελοτειπ γυρω γυρω. χααχαχα.. ε μααα πια εκτος του οτι εχει μανια τρελή ώρες ώρες, της πέφτει και απο πάνω...

Αγαπη το εχω κανει αυτο που λες στην μεσαια μου,σε στιγμη απελπισιας 3 η ωρα τη νυχτα.δεν επιασε!:confused: το ζιλοτειπ στο δερμα ξεκολαει,ισως γιατι εχει υγρασια εκεινη την ωρα το προσωπακι τους απο το ζορι τους .....εκει απελπιστηκα χειροτερα.....τελικα ηθελε τον χρονο του το παιδι,αυτο καταλαβα.μετα απο κανα δυο βδομαδες την κρατησε απο μονη της;)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπέρα σε όλες.

Σας διάβαζα με πολυ προσοχη γιατί αντιμετωπίζουμε τα ίδια.

Κορίτσια.. ενα θα σας πω... το δικό μου παιδί δεν φτάνει σε καμία περίπτωση το δικό σας. Είναι πολύ ατίθασο και νευρικο. Όταν ομως παμε βόλτα είμαστε παναγίτσες... ! Εμ βέβαια να μην ξεφτυλιστούμε. Αλλα στο σπίτι... σηκώνουμε τη γειτονιά στον αέρα με τα κλαψουρίσματα μας. Όσο για το πρόγραμμα ύπνου της κλπ ,,, να σας πω πως δεν ξερω αυτο το παιδι πως καταφερνει και αντεχει. Δεν κοιμάται ουτε και τη μερα... μονο 2-3 ωρες. Χθες... κοιμηθηκε σε καλή ωρα θα έλεγα για τα μεχρι τωρα δεδομενα. Έκλεισε τα ματια της στι 4 το πρωι. Προχθες ομως... μαντέψτε!!!!! Κοιμήθηκε 8 το πρωι.. δίχως να κλείσει μάτι ολη νύχτα και δίχως να γκρινιάζει ιδιαίτερα. Απλα τα βραδυα,, παθαινει μανία με την πιπίλα και είμαστε στο βάλε-βγάλε, γελάει και όλο αγκού κάνει. Τρελά κέφια λέμε! Αλλά τη νύχτα. Την υπόλοιποη μέρα είναι κάααπως ήρεμη. Αχ να κοιμηθει θελω... 8ωρο! Γινεται; Τα έχω παίξει σας λέω. Ευτυχως ο άντρας μου ειχε αδεια αυτη τη βδομαδα και με βοηθησε και με βοηθαει. Προσφέρθηκε και η μαμά μου να την πάρει 2 μερες να ξεκουραστούμε λίγο.. ειδικά εγώ γιατι αν δεν κοιμηθω τη νυχτα.. η υπολοιπη μέρα πάει χαμένη.

Σήμερα πήγαμε παιδίατρο.. κάναμε το πρώτο εμβόλιο. Η παιδίατρος δεν εχει άλλη λυση στον υπνο περα του οτι να κανει μπανιο νωρις εφόσον δεν την χαλαρώνει, να τρώει μικρή ποσοτητα στο προτελευταιο γευμα.. και μεγαλυτερη απο το συνηθισμένο, στο τελευταίο της γευμα. Αντε πάλι να το εφαρμόσω.. να δώ αν θα πιάσει....!!! Η τελευταία μου λύση χθες το βράδυ ηταν το καρότσι, το οπόιο ανέβασα ... και εκει πάλι μόλις σταμάταγε το έρα δόθε... αρχιζε να διαμαρτύρεται...

.

Πραγματικα πολυ δυσκολη φαση να μην κοιμαται εστω και λιγες ωρες το βραδυ....σε καταλαβαινω απολυτα.....μοιρασε τα βραδυα με την μαμα και τον συζυγο σου για να κοιμασαι τα μισα βραδυα μεσα στη βδομαδα,διαφορετικα θα σαλεψεις....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Σας γραφω απ το κομμωτηριο νε τη βαφη στο κεφαλι και την καρπουζελα να κοιμαται στο καροτσι.Μαλωσα πολυ με τον αντρα μου το πρωι γιατι πηγε τα κοριτσια σχολειο και γυρισε να ξαναξαπλωσει αντι να κρατησει το μωρο ενα διωρο.Μαρουσκακι δεν ειναι οτι το μωρο δε συνεργαζεται,ειναι το γιατι να μη μπορω να την αφησω καπου ενα διωρο και να κανω κατι για μενα.Τελοσπαντων,ηδη νιωθω οτι τζαμπα τσακωθηκαμε,μερικα πραγματα δεν αλλαζουν,τα χουμε πει τοσες φορες.

Ο Μπαμπας σου δεν μπορεσε να την κρατησει?βλεπω τον εαυτο μου σε σενα,που οπου παω κουβαλαω και ενα μωρο.αυτες τις μερες με τη βροχη εχω γινει σκ@τα,μουσκεμα μεχρι το βρακι,πως να κουβαλας καροτσι,ομπρελα,αδιαβροχο,τριχρονο,τσαντες και χιλιεςδυο μ@λακιες απο τον παιδικο σταθμο!!!σαν την γυφτισσα κυκλοφορω στους δρομους....τι να κανεις κοριτσακι μου?τι?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα σας, τι βρόχα είναι αυτή δυο μέρες τώραααα??:mad::mad:Ο μπόμπιρας κοιμάται, εγώ πίνω καφέ και κρυώνωωωωω...Μες στο σπίτι τον έχω με ζακέτα όταν ξυπνάει κι ώσπου να κοιμηθεί.Τώρα σκέφτομαι για τις βόλτες να αρχίσω να του φοράω φόρμα εξόδου, αυτό σαν πάπλωμα που είναι, καταλάβατε, γιατί μόνο με ζακέτα δε λέει εδώ...

Αντωνία, κλασικά, όταν έχουμε πολλά να κάνουμε κι αγχωνόμαστε και το μωρό τυχαίνει να μην ''συνεργάζεται'' κι όλα πάνε στραβά...Ελπίζω να καταφέρεις να κάνεις όσα θες αν κι ο καιρός όντως δεν είναι σύμμαχός μας αυτές τις μέρες...

Μαριανθάκι, σου έστειλα μέηλ...Άρχισε σιγά σιγά να δίνεις αρμοδιότητες στο μπαμπά...Όσο αποφεύγει ή φοβάται, τόσο θα ζοριστείς εσύ αύριο μεθαύριο...Στην αρχή κι εσύ δίπλα του και σιγά σιγά...αποχωρείς;););)

Εδώ μάστερ κάνει, θα κολλήσει σε μια αλλαγή πάνας???

Ανθή πώς κοιμηθήκατε?Ή μάλλον...πότε???

Ευαγγελία, έχω φάει κόλλημα με το μαυροσίταρο...Μπορώ να τρώω κάθε μέρα....Βάζω και φρέσκο κρεμμυδάκι, ντομάτα κι ανθότυρο και μιαμ μιαμ μιαμ!Εκεί το τρώνε?Επίσης κάθε βδομάδα κάνω νηστίσημη μπουγάτσα στα παιδιά και σε μια μέρα τελειώνει, σλουρπ..........:tongue:

Τα άλλα κορίτσια, καλά?

Και εγω ζακετουλα της φοραγα,αλλα τωρα αναβω air condition, και ζεσταθηκε το κοκκαλακι μας.εμενα και της μπεμπουλας βεβαια γιατι οι υπολοιποι δεν κρυωνουν ακομα.εξω της φοραω ρουχα με χοντρη επενδυση,υπνοσακο γιατι εχει πολυ αερα και θα χρησιμοποιησω και σκουφι.μια αποπειρα εκανα χθες και την εκνευριζε στο κεφαλι, δεν το δεχοτανε και το κουναγε περα δωθε:rolleyes:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εχεις τα δικια σου.. αυτο το "γιατι να μην μπορω να αφησω το μωρο.. " με βασανίζει και εμένα. Τις προάλλες με ρωτησες που αφησα τη μπεμπα για να παω για φαγητο με τον αντρα μου. Εκανα διαδρομη μεχρι το πατρικο μου κοντα (Απο Πέραμα - Βούλα) για να παω να το αφησω 2 ωρες στον αδερφο μου και την γυναικα του. Δεν ειχα αλλον. Ή μάλλον είχα ... και μαλιστα 10 σκαλες κατω απο εμενα (πεθερα) αλλα ας μην το σχολιασω καλυτερα. Οσο για τον αντρα σου, καντου συζητηση...

Αχαχαχαχα,εμενα ειναι πιο κοντα,πεντε σκαλια μας χωριζουν αλλα το μωρο δεν το εχει δει ακομα πως ειναι.......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γιατί πήρες μαγιά; Δεν φτάνει το γάλα σου; Νιώθεις ότι το παιδί δεν χορταίνει;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Για το μακροχρόνιο θηλασμό....ξεκινάς και λες...θα θηλάσω έξι μήνες...όταν κοντεύουν οι έξι μήνες λες, οκ, θα θηλάσω ένα χρόνο.Στο χρόνο ή θα έχεις κουραστεί ή όχι.Το παιδί λίγο δύσκολα θα το κόψει από μόνο του, είναι μεγάλη εξάρτηση...Εμένα μετά το χρόνο που συνέχισα στον Φάνη δε μου φάνηκε δύσκολο αφού θήλαζε μόνο δυο φορές μια πρωί μια βράδυ.Σταμάτησα στους 13 μήνες γιατί δεν κοιμόταν τα βράδια σερί (και συνέχισε να μην κοιμάται και μετά τον αποθηλασμό, κοινώς μια βλακεία και μισή έκανα)...Στον Ανδρέα που έφτασα τους 30 μήνες κάπου γύρω στους 18 είπα τέλος, αλλά δε μπορούσα, υπέφερα....Κι ήταν άλλη περίπτωση θηλαζε όποτε νύσταζε, όποτε χτυπούσε, όποτε πονούσε από τα αυτιά του, θήλαζε θήλαζε....Κι όμως άντεξα....2,5 χρόνια.Θέλω να πω ότι κάθε παιδάκι κι η αλληλεπίδραση με τη μάνα είναι διαφορετική.Θα δείτε στην πορεία πόσο και αν αντέχετε....;)

Μια φίλη μου πάντως που θηλάζει την 2,5 χρονών κόρη της μου είπε ότι αγανάκτησε. Επειδή το παιδί της πλέον καταλαβαίνει, είναι πολύ χειριστικό και ζητάει συνεχώς στήθος. Θηλάζει 5-6 φορές την ημέρα, μέσα και έξω από το σπίτι. Η ίδια δεν αντέχει άλλο και δυσκολεύεται πολύ να διακόψει. Με συμβούλεψε στον χρόνο πάνω να το σταματήσω, γιατί μετά είναι πολύ δύσκολο

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...