Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ευαγγελια μου τωρα σε διαβασα.Αυτο θα κανω,θα ζω την ανεξαρτησια μου μαζι με το μωρο.Ανεκαθεν ετσι εκανα αλλα με πιανει να θελω κι ελαχιστο χρονο μονη μου.Νομιζω ειμαι πολυ λογικη σε αυτα που ζηταω σε σχεση με τα παιδια αλλα εχω καταληξει οτι μονο η μανουλα μου θα με βοηθουσε οπως θα θελα.Φιλια πολλα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας γραφω απ το κομμωτηριο νε τη βαφη στο κεφαλι και την καρπουζελα να κοιμαται στο καροτσι.Μαλωσα πολυ με τον αντρα μου το πρωι γιατι πηγε τα κοριτσια σχολειο και γυρισε να ξαναξαπλωσει αντι να κρατησει το μωρο ενα διωρο.Μαρουσκακι δεν ειναι οτι το μωρο δε συνεργαζεται,ειναι το γιατι να μη μπορω να την αφησω καπου ενα διωρο και να κανω κατι για μενα.Τελοσπαντων,ηδη νιωθω οτι τζαμπα τσακωθηκαμε,μερικα πραγματα δεν αλλαζουν,τα χουμε πει τοσες φορες.

A κατάλαβα ότι σε ζόριζε η μικρή και πνιγόσουν, οκ...έχεις κι εσύ δίκιο, δε ζητάς και τπτ τραγικό, λίγη ώρα για σένα ζητάς, ανθρώπινο....Με την Ευαγγελία συμφωνώ, όταν κάνει κρύο βγαίνουμε με τα μωρά, αλλά στη βροχή εγώ δεν θα ξεκινούσα με το σλινγκ, πονάω πολύ...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Το μαυροσιταρο είναι το φαγόπυρο; Εδώ δεν τρώνε τετοια πράγματα, ή τουλαχιστον δεν εχω δει εγώ. Στην Ελλάδα τα αγοράζω και φερνω κι εδώ.

Για πες πώς την κάνεις τη νηστίσιμη μπουγάτσα!!

ναι το φαγόπυρο λέω, ο άντρας μου όταν ήταν Πολωνία το έτρωγαν γι αυτό ρώτησα....νηστίσημη μπουγάτσα λοιπόν....

4 ποτήρια νερό κι έναμισο ποτήρι ζάχαρη ανακατεύω στην κατσαρόλα ώσπου να λιώσει η ζάχαρη.Όταν λιώσει προσθέτω ένα ποτήρι ψιλό σιμιγδάλι και 5 βανίλιες κι ανακατεύω μέχρι να δέσει η κρέμα.Όταν δέσει απομακρύνω από φωτιά και προσθέτω δυο κουταλιές βιτάμ (που το έχω λιώσει) να πάει παντού.Φύλλο σφολιάτας στο ταψί, αδειάζω την κρέμα, φύλλο από πάνω και ψήνω μισή ώρα.Από πάνω όταν κρυώσει, ζάχαρη άχνη και κανέλα, έτοιμη.;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα και από εμάς και εγώ εδώ πίνω καφεδάκι και η μπέμπα κάθεται και κοιτάει το φωτιστικό της κάνει εντύπωση πως κολλανε τα μωρά με κάτι πράγματα..βροχή βροχή..μου αρέσει αυτός ο καιρός είναι για χουχουλιασμα..φαγητό σήμερα δεν έχει γεμιστά από χθες..Αντωνία μου Καλά έκανες και πηγές για τα μαλάκια σου και αφού το κορίτσι σου είναι ήσυχο και κάθεται Καλά έκανες ..Θέλω να πάω και εγώ αλλά η δικιά μου που να κάτσει..άσχετο κάνει να βάφουμε τα.μαλλιά μας Γιατί έχει φτάσει η ρίζα κάτω σαν την γυφτισα είμαι..αχ κορίτσια και εγώ φοβάμαι και την ντυνω σαν κρεμμύδι να μην μου κρυώσει..μαρουσκακι θ πω και εγώ συνταγή ..

ewKwp3.png

Ευαγγελια μου τωρα σε διαβασα.Αυτο θα κανω,θα ζω την ανεξαρτησια μου μαζι με το μωρο.Ανεκαθεν ετσι εκανα αλλα με πιανει να θελω κι ελαχιστο χρονο μονη μου.Νομιζω ειμαι πολυ λογικη σε αυτα που ζηταω σε σχεση με τα παιδια αλλα εχω καταληξει οτι μονο η μανουλα μου θα με βοηθουσε οπως θα θελα.Φιλια πολλα.

Ω σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγω που ένα παιδί έχω, όχι τρια, και είναι στιγμές που θελω να μείνω λίγο μόνη. Την αγαπώ, την λατρεύω, αλλά θελω και λίγο χρόνο για τον εαυτό μου, και όσο πιο δύσκολο αυτό τόσο πιο πολύ μου λείπει. Ισως και οι άντρες μας το έχουν ανάγκη αυτό βέβαια, μπορεί να περιμενουν πώς και πώς λίγο ελεύθερο χρόνο να κοιμηθούν λίγο παραπάνω. Αντε να βρεις ισορροπίες μετά, ποιος χρειάζεται τον χρόνο του περισσότερο!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

ναι το φαγόπυρο λέω, ο άντρας μου όταν ήταν Πολωνία το έτρωγαν γι αυτό ρώτησα....νηστίσημη μπουγάτσα λοιπόν....

4 ποτήρια νερό κι έναμισο ποτήρι ζάχαρη ανακατεύω στην κατσαρόλα ώσπου να λιώσει η ζάχαρη.Όταν λιώσει προσθέτω ένα ποτήρι ψιλό σιμιγδάλι και 5 βανίλιες κι ανακατεύω μέχρι να δέσει η κρέμα.Όταν δέσει απομακρύνω από φωτιά και προσθέτω δυο κουταλιές βιτάμ (που το έχω λιώσει) να πάει παντού.Φύλλο κρούστας στο ταψί, αδειάζω την κρέμα, φύλλο από πάνω και ψήνω μισή ώρα.Από πάνω όταν κρυώσει, ζάχαρη άχνη και κανέλα, έτοιμη.;)

Πω! Tι καταπληκτική συνταγή για κρέμα χωρις γαλα! Eχει μερικά χρονια που σταματησα να αγοραζω και να χρησιμοποιώ γάλα, και στα γλυκά μου βάζω γαλα αμυγδαλου ή καρύδας. Κατι τέτοιο περίμενα να μου πεις κι εσύ αλλά όχι, εσύ το πήγες ενα βημα παρακάτω! Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε

c8i6p2.png

Πω! Tι καταπληκτική συνταγή για κρέμα χωρις γαλα! Eχει μερικά χρονια που σταματησα να αγοραζω και να χρησιμοποιώ γάλα, και στα γλυκά μου βάζω γαλα αμυγδαλου ή καρύδας. Κατι τέτοιο περίμενα να μου πεις κι εσύ αλλά όχι, εσύ το πήγες ενα βημα παρακάτω! Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε

Αχ θα την κάνω και εγώ είναι και πανεύκολη θα ξετρρλαθρι ο άντρας μου που του αρέσουν πολύ ..Και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το Γαλ αμυγδάλου Αφού ένα διάστημα που στο χωριό έχουμε πολλές αμυγδαλιές έλεγα στον μπαμπά μου να φτιάχνουμε γάλα αμυγδάλου..

ewKwp3.png

Αχ θα την κάνω και εγώ είναι και πανεύκολη θα ξετρρλαθρι ο άντρας μου που του αρέσουν πολύ ..Και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το Γαλ αμυγδάλου Αφού ένα διάστημα που στο χωριό έχουμε πολλές αμυγδαλιές έλεγα στον μπαμπά μου να φτιάχνουμε γάλα αμυγδάλου..

Εγώ το αγοράζω αλλά φυσικά αν μπορείς να το φτιάχνεις μόνη σου είναι ό,τι καλύτερο. Δεν ξέρω διάβασα πολλά για το γάλα και αποφάσισα να μην πινω και τελικά δοκιμάζοντας τα φυτικά γάλατα μου άρεσαν πιο πολύ.

c8i6p2.png

Κοριτσια καλημερα.Ειναι δυο μερουλες τωρα που θελω να κανω καποια πραγματακια και δε μπορω με τη μπεμπα και πνιγομαι.Θελω να βαψω τα μαλλια,να παρω ενα δωρο του αδελφου μου που γιορταζει και μας εχει τραπεζι αυριο κι ενα φορεματακι για μενα.Πού να την παρω μαζι μου εξω μ αυτον τον καιρο?Τα νευρα μου εχω και με τον αντρα μου πρωι πρωι.Στη μελινα παλια τα κανε ολα,τωρα σχεδον τιποτα.Θα την παρω μαζι μου στο κομμωτηριο απ το να καθομαι εδω και να μιζεριαζω οτι δεν εχω βοηθεια.Οσο για τα ρουχα,κλασικα θα παρω κατι χωρις να το δοκιμασω.Αυτα με τα δικα μου.Μαρουσκα συμφωνω με τα σκουφακια,για τα αυτακια τους.Ανθη κι εγω λεω να δοκιμασεις κι αλλο γαλα,αν κι αν την πειραζε το γαλα θα χε αλλες αντιδρασεις κι οχι αυπνιες.Δε θα την πειραζε και μεσα στη μερα?

Καλημέρα! Και εγώ που έκλεισα ραντεβού για κομμωτήριο την άλλη εβδομάδα, μαζί μου θα την πάρω με το σλινγκ. Τώρα αν αρχίσει να γκρινιάζει για στήθος θα γελάσω πολύ! Για ρούχα μια καλή εναλλακτική είναι οι αγορές από το ίντερνετ

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα σας, τι βρόχα είναι αυτή δυο μέρες τώραααα??:mad::mad:Ο μπόμπιρας κοιμάται, εγώ πίνω καφέ και κρυώνωωωωω...Μες στο σπίτι τον έχω με ζακέτα όταν ξυπνάει κι ώσπου να κοιμηθεί.Τώρα σκέφτομαι για τις βόλτες να αρχίσω να του φοράω φόρμα εξόδου, αυτό σαν πάπλωμα που είναι, καταλάβατε, γιατί μόνο με ζακέτα δε λέει εδώ...

Αντωνία, κλασικά, όταν έχουμε πολλά να κάνουμε κι αγχωνόμαστε και το μωρό τυχαίνει να μην ''συνεργάζεται'' κι όλα πάνε στραβά...Ελπίζω να καταφέρεις να κάνεις όσα θες αν κι ο καιρός όντως δεν είναι σύμμαχός μας αυτές τις μέρες...

Μαριανθάκι, σου έστειλα μέηλ...Άρχισε σιγά σιγά να δίνεις αρμοδιότητες στο μπαμπά...Όσο αποφεύγει ή φοβάται, τόσο θα ζοριστείς εσύ αύριο μεθαύριο...Στην αρχή κι εσύ δίπλα του και σιγά σιγά...αποχωρείς;););)

Εδώ μάστερ κάνει, θα κολλήσει σε μια αλλαγή πάνας???

Ανθή πώς κοιμηθήκατε?Ή μάλλον...πότε???

Ευαγγελία, έχω φάει κόλλημα με το μαυροσίταρο...Μπορώ να τρώω κάθε μέρα....Βάζω και φρέσκο κρεμμυδάκι, ντομάτα κι ανθότυρο και μιαμ μιαμ μιαμ!Εκεί το τρώνε?Επίσης κάθε βδομάδα κάνω νηστίσημη μπουγάτσα στα παιδιά και σε μια μέρα τελειώνει, σλουρπ..........:tongue:

Τα άλλα κορίτσια, καλά?

Το ίδιο με συμβουλεύει και η μητέρα μου. Η αλήθεια είναι ότι σαν άτομο δεν μπορώ να αφήνω τους άλλους να δυσκολεύονται. Σε διάφορα θέματα, αναλαμβάνω εγώ να κάνω την δουλειά για να μην ζοριστεί ο άλλος. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Αλλά τουλάχιστον σε αυτό το θέμα πρέπει να αλλάξω...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εδώ εγώ θέλω να μαι και λίγο μόνη που έχω μόνο ένα παι και λιγότερες υποχρεώσεις. Πόσο μάλλον εσύ...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα σας, τι βρόχα είναι αυτή δυο μέρες τώραααα??:mad::mad:Ο μπόμπιρας κοιμάται, εγώ πίνω καφέ και κρυώνωωωωω...Μες στο σπίτι τον έχω με ζακέτα όταν ξυπνάει κι ώσπου να κοιμηθεί.Τώρα σκέφτομαι για τις βόλτες να αρχίσω να του φοράω φόρμα εξόδου, αυτό σαν πάπλωμα που είναι, καταλάβατε, γιατί μόνο με ζακέτα δε λέει εδώ...

Αντωνία, κλασικά, όταν έχουμε πολλά να κάνουμε κι αγχωνόμαστε και το μωρό τυχαίνει να μην ''συνεργάζεται'' κι όλα πάνε στραβά...Ελπίζω να καταφέρεις να κάνεις όσα θες αν κι ο καιρός όντως δεν είναι σύμμαχός μας αυτές τις μέρες...

Μαριανθάκι, σου έστειλα μέηλ...Άρχισε σιγά σιγά να δίνεις αρμοδιότητες στο μπαμπά...Όσο αποφεύγει ή φοβάται, τόσο θα ζοριστείς εσύ αύριο μεθαύριο...Στην αρχή κι εσύ δίπλα του και σιγά σιγά...αποχωρείς;););)

Εδώ μάστερ κάνει, θα κολλήσει σε μια αλλαγή πάνας???

Ανθή πώς κοιμηθήκατε?Ή μάλλον...πότε???

Ευαγγελία, έχω φάει κόλλημα με το μαυροσίταρο...Μπορώ να τρώω κάθε μέρα....Βάζω και φρέσκο κρεμμυδάκι, ντομάτα κι ανθότυρο και μιαμ μιαμ μιαμ!Εκεί το τρώνε?Επίσης κάθε βδομάδα κάνω νηστίσημη μπουγάτσα στα παιδιά και σε μια μέρα τελειώνει, σλουρπ..........:tongue:

Τα άλλα κορίτσια, καλά?

Καλημέρα Μαρούσκα μου. Με άφησε ο άντρας μου κατα τις 12 και επεσα για υπνο.. και την κράταγε εκείνος. Στις 4 το πρωι ξύπνησα... το μωρο δεν είχε κοιμηθεί ακόμα και έκλαιγε. Ουφ λεω παλι τα ίδια... (βρε ουτε το εμβολιο που εκανε χθες δεν της εφερε λιγο υπνηλια οχι οτι ηταν και δεδομενο). Είχε ξεκινησει να την ταιζει ε και εκεινη δεν ετρωγε. Αποδείχτηκε οτι ηθελε ΜΟΝΟ εμένα. Την πηρα την ηρέμισα.. ε και κοιμηθηκε κατα τις 5.30. Ακομα το ίδιο βιολί οπως κατάλαβες. Τωρα κοιμάται........ :(:(:(:(:(:(:(

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Σας γραφω απ το κομμωτηριο νε τη βαφη στο κεφαλι και την καρπουζελα να κοιμαται στο καροτσι.Μαλωσα πολυ με τον αντρα μου το πρωι γιατι πηγε τα κοριτσια σχολειο και γυρισε να ξαναξαπλωσει αντι να κρατησει το μωρο ενα διωρο.Μαρουσκακι δεν ειναι οτι το μωρο δε συνεργαζεται,ειναι το γιατι να μη μπορω να την αφησω καπου ενα διωρο και να κανω κατι για μενα.Τελοσπαντων,ηδη νιωθω οτι τζαμπα τσακωθηκαμε,μερικα πραγματα δεν αλλαζουν,τα χουμε πει τοσες φορες.

Εχεις τα δικια σου.. αυτο το "γιατι να μην μπορω να αφησω το μωρο.. " με βασανίζει και εμένα. Τις προάλλες με ρωτησες που αφησα τη μπεμπα για να παω για φαγητο με τον αντρα μου. Εκανα διαδρομη μεχρι το πατρικο μου κοντα (Απο Πέραμα - Βούλα) για να παω να το αφησω 2 ωρες στον αδερφο μου και την γυναικα του. Δεν ειχα αλλον. Ή μάλλον είχα ... και μαλιστα 10 σκαλες κατω απο εμενα (πεθερα) αλλα ας μην το σχολιασω καλυτερα. Οσο για τον αντρα σου, καντου συζητηση...

s-event.png

4 ποτήρια νερό κι έναμισο ποτήρι ζάχαρη ανακατεύω στην κατσαρόλα ώσπου να λιώσει η ζάχαρη.Όταν λιώσει προσθέτω ένα ποτήρι ψιλό σιμιγδάλι και 5 βανίλιες κι ανακατεύω μέχρι να δέσει η κρέμα.Όταν δέσει απομακρύνω από φωτιά και προσθέτω δυο κουταλιές βιτάμ (που το έχω λιώσει) να πάει παντού.Φύλλο σφολιάτας στο ταψί, αδειάζω την κρέμα, φύλλο από πάνω και ψήνω μισή ώρα.Από πάνω όταν κρυώσει, ζάχαρη άχνη και κανέλα, έτοιμη.;)

Ωωωω ποσο ευκολο μου φαινεται. Αμεσα θα το φτιαξω και θα σου πω εντυπωσεις..

s-event.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...