Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ευαγγελία μου δεν έχω πάει ακόμη για να δω αλλά το έχω φανταστεί και ξέρω πως θέλω να είναι αν βρω κάτι σε αυτό το στυλ Καλώς αλλιώς θα πάω να μου το ραψουν ..Είναι δαντέλα σε ρομαντικό στυλ..θα σου στείλω να δεις πως θέλω να ειναι πάνω κάτω..Και θα έχω την μπεμπουλα μου παρανυφακι..Αχ ενώ αυτές οι ετοιμασίες είναι ωραίες είναι.Και λίγο αγχωτικες

Να στείλεις και σε εμένα! Είναι αγχωτικές αλλά αυτά θα έχεις να θυμάσαι μετά από χρόνια

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αμαν πια με αυτές τις θηλάζουσες... και οχι ολες εστι αλλα ρε παιδί μου είναι μερικές τέρμα κολημένες με το θέμα και δεν συζητάνε περεταίρω. Πόσο πολύ μου τη δίνουν. Είμαι και εγω σε μια τετοια ομάδα και βλέπω τι θεμα εχουν εαν διανοηθείς και αναφερεις κάτι διαφορετικο με τον θηλασμο.

Όσο για το θέμα της μικρής σου. Και εμένα ενω στη ναρχή αντεχε και μόνη της, τώρα πια οχι. Καθεται λιγο μονη και μετα βάζει τα κλαματα. Μήπως τελικά αυτό το διάστημα ετσι κανουν τα μωράκια;

Πάντως να σου πω ενημερωτικά πως η δική μου παιδίατρος μου είπε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή και πριν κλείσει τους 3 μηνες, να την μάθω να κάθεται μόνη της και να μην τη μαθω να τη νανουριζω αγκαλιά μου ή μαζι μου στο κρεβάτι.

Και πως θα το κάνω αυτό; Θα την αφήσω να κλαίει μέχρι να αποκοιμηθεί; Γιατί διάβαζα ότι αυτή δεν είναι σωστή μέθοδος. Άσε που ούτε εγώ θα το άντεχα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα σε όλες.

Σας διάβαζα με πολυ προσοχη γιατί αντιμετωπίζουμε τα ίδια.

Κορίτσια.. ενα θα σας πω... το δικό μου παιδί δεν φτάνει σε καμία περίπτωση το δικό σας. Είναι πολύ ατίθασο και νευρικο. Όταν ομως παμε βόλτα είμαστε παναγίτσες... ! Εμ βέβαια να μην ξεφτυλιστούμε. Αλλα στο σπίτι... σηκώνουμε τη γειτονιά στον αέρα με τα κλαψουρίσματα μας. Όσο για το πρόγραμμα ύπνου της κλπ ,,, να σας πω πως δεν ξερω αυτο το παιδι πως καταφερνει και αντεχει. Δεν κοιμάται ουτε και τη μερα... μονο 2-3 ωρες. Χθες... κοιμηθηκε σε καλή ωρα θα έλεγα για τα μεχρι τωρα δεδομενα. Έκλεισε τα ματια της στι 4 το πρωι. Προχθες ομως... μαντέψτε!!!!! Κοιμήθηκε 8 το πρωι.. δίχως να κλείσει μάτι ολη νύχτα και δίχως να γκρινιάζει ιδιαίτερα. Απλα τα βραδυα,, παθαινει μανία με την πιπίλα και είμαστε στο βάλε-βγάλε, γελάει και όλο αγκού κάνει. Τρελά κέφια λέμε! Αλλά τη νύχτα. Την υπόλοιποη μέρα είναι κάααπως ήρεμη. Αχ να κοιμηθει θελω... 8ωρο! Γινεται; Τα έχω παίξει σας λέω. Ευτυχως ο άντρας μου ειχε αδεια αυτη τη βδομαδα και με βοηθησε και με βοηθαει. Προσφέρθηκε και η μαμά μου να την πάρει 2 μερες να ξεκουραστούμε λίγο.. ειδικά εγώ γιατι αν δεν κοιμηθω τη νυχτα.. η υπολοιπη μέρα πάει χαμένη.

Σήμερα πήγαμε παιδίατρο.. κάναμε το πρώτο εμβόλιο. Η παιδίατρος δεν εχει άλλη λυση στον υπνο περα του οτι να κανει μπανιο νωρις εφόσον δεν την χαλαρώνει, να τρώει μικρή ποσοτητα στο προτελευταιο γευμα.. και μεγαλυτερη απο το συνηθισμένο, στο τελευταίο της γευμα. Αντε πάλι να το εφαρμόσω.. να δώ αν θα πιάσει....!!! Η τελευταία μου λύση χθες το βράδυ ηταν το καρότσι, το οπόιο ανέβασα ... και εκει πάλι μόλις σταμάταγε το έρα δόθε... αρχιζε να διαμαρτύρεται...

Αλήθεια σας λέω δεν ξέρω εάν επιπλέον θήλαζα και τα είχα όλα αυτά.. αν τώρα θα ήμουν όρθια ή στο κρεβάτι απο υπερκόπωση.

Πω ρε κορίτσι τι μαρτύριο και αυτό με το λάθος της πρόγραμμα... Αν το πρωί την είχες συνεχώς με δραστηριότητες και παιχνίδια και δεν την άφηνες να χαλαρώσει, το βράδυ λογικά δεν θα κουραζόταν; Και θα κοιμόταν; Εγώ μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ σαν λύση... Πάντως αν έπρεπε και να θηλάζεις, νομίζω θα σε τρέχανε οι δικοί σου στο νοσοκομείο με υπερκόπωση!;)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Το δοκίμασα ρε popaki αλλά δεν την δέχεται. Και για να μαι ειλικρινής βαριέμαι να κάθομαι να της την μάθω. Δεν έχω πλέον την υπομονή και τις αντοχές. Της δίνω το στήθος και ηρεμώ. Ίσως επειδή είμαι όλη την ημέρα με το μωρό και έχω μπουχτίσει, ίσως για αυτό να μην έχω υπομονή... Σίγουρα θα με έσωζε η πιπίλα αλλά βαριέμαι...:tongue::tongue::tongue:

Μαριάνθη βγάλε λίγο γάλα κ βούτηξε τη...εμενα έτσι την πήρε!Κ είναι ώρες που την μασάει με μανία!Εμένα με έσωσε η πιπίλα...

8NkSp3.png

Τι είναι το χούμους και το φαλάφελ; Για πες να μαθαίνουμε τίποτα κι εμείς οι άσχετες; Όσον αφορά τον άντρα σου, δεν πειράζει. Ας ταλαιπωρηθεί κι αυτός λίγο για να βιώσει τι πάει να πει πατρότητα!:tongue::tongue::tongue:

Το φαλαφελ είναι ρεβυθοκεφτές και το χούμους είναι αλοιφή με βάση τα ρεβύθια και το ταχίνι.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Πως πήγε το φαγητό με τη φίλη;;;Αυτό που είπες ότι ο άντρας σου θα κάνει βόλτες με το μωρό για να φας εσύ με τη φίλη σου κ αν πεινούσε θα στο έφερνε να το ταίσεις κ ξανά πίσω.... μου φαίνεται σαν σεναριο σε ταινία!Βάλτον στα είδη υπο εξαφάνιση!!!

Για να πω από την άλλη την αλήθεια....θα τον λυπόμουν να τριγυρνάει άσκοπα και θα τον καλούσα στο τραπέζι!!!:tongue:

θα μου πεις...θέλουν κ αυτοί το χρόνο τους με τα μωρά...λογικά θα έκανε χαρα!

Το κατάλαβες ότι με έκανες να παραμιλάω :D:D:D:D

Το φαγητό πήγε τέλεια, μου έλειψε να μπορώ να πω δυο λόγια χωρίς να θηλάζω ταυτόχρονα.

Το έχω ξαναπεί ότι ο άντρας μου είναι πολύ υποστηρικτικός και βοηθάει πολύ, δεν ξέρω τι θα έκανα αλλιώς γιατί μου έτυχε ζόρικο μωρό.

Του αρέσει όμως να περνάει και χρόνο με το μωρό, το ευχαριστιούνται και οι δυο

c8i6p2.png

Σε σχέση τώρα με τον ύπνο...πολύ δύσκολο μου φαίνεται! Εγώ την θηλάζω ξαπλωμένη κ την παιρνει ο ύπνος.Αυτό τις καλές μέρες!!!Αλλες φορές την παίρνω αγκαλιά!όλα αυτά στο κρεβάτι μου!το βραδυ την β'αζω στο λίκνο δίπλα μου.Πολλέ φορες όμως κανει το στήθος μαξιλάρι κ κοιμομαστε μαζί.Το βραδυ αρχίζω να την κοιμίζω στις 8.30 - 9! παίρνει από μισή εως κ 3 ώρες!καμια φορα κοιμίζει το μωρό εμενα!!!

Και για τις ομάδες που λέτε...δεν αντέχω τις γυναίκες που είτε επειδή έκαναν παιδί είτε επειδή θηλάζουν νομίζουν ότι έχουν τετραγωνίσει τον κύκλο!Καθόλου δεν σκέφτονται τις γυναίκες που δεν μπορουν να κάνουν παιδια ή τις γυναίκες που δεν κατάφεραν να θηλάσουν!!!

8NkSp3.png

Καλησπέρα σε όλες.

Σας διάβαζα με πολυ προσοχη γιατί αντιμετωπίζουμε τα ίδια.

Κορίτσια.. ενα θα σας πω... το δικό μου παιδί δεν φτάνει σε καμία περίπτωση το δικό σας. Είναι πολύ ατίθασο και νευρικο. Όταν ομως παμε βόλτα είμαστε παναγίτσες... ! Εμ βέβαια να μην ξεφτυλιστούμε. Αλλα στο σπίτι... σηκώνουμε τη γειτονιά στον αέρα με τα κλαψουρίσματα μας. Όσο για το πρόγραμμα ύπνου της κλπ ,,, να σας πω πως δεν ξερω αυτο το παιδι πως καταφερνει και αντεχει. Δεν κοιμάται ουτε και τη μερα... μονο 2-3 ωρες. Χθες... κοιμηθηκε σε καλή ωρα θα έλεγα για τα μεχρι τωρα δεδομενα. Έκλεισε τα ματια της στι 4 το πρωι. Προχθες ομως... μαντέψτε!!!!! Κοιμήθηκε 8 το πρωι.. δίχως να κλείσει μάτι ολη νύχτα και δίχως να γκρινιάζει ιδιαίτερα. Απλα τα βραδυα,, παθαινει μανία με την πιπίλα και είμαστε στο βάλε-βγάλε, γελάει και όλο αγκού κάνει. Τρελά κέφια λέμε! Αλλά τη νύχτα. Την υπόλοιποη μέρα είναι κάααπως ήρεμη. Αχ να κοιμηθει θελω... 8ωρο! Γινεται; Τα έχω παίξει σας λέω. Ευτυχως ο άντρας μου ειχε αδεια αυτη τη βδομαδα και με βοηθησε και με βοηθαει. Προσφέρθηκε και η μαμά μου να την πάρει 2 μερες να ξεκουραστούμε λίγο.. ειδικά εγώ γιατι αν δεν κοιμηθω τη νυχτα.. η υπολοιπη μέρα πάει χαμένη.

Σήμερα πήγαμε παιδίατρο.. κάναμε το πρώτο εμβόλιο. Η παιδίατρος δεν εχει άλλη λυση στον υπνο περα του οτι να κανει μπανιο νωρις εφόσον δεν την χαλαρώνει, να τρώει μικρή ποσοτητα στο προτελευταιο γευμα.. και μεγαλυτερη απο το συνηθισμένο, στο τελευταίο της γευμα. Αντε πάλι να το εφαρμόσω.. να δώ αν θα πιάσει....!!! Η τελευταία μου λύση χθες το βράδυ ηταν το καρότσι, το οπόιο ανέβασα ... και εκει πάλι μόλις σταμάταγε το έρα δόθε... αρχιζε να διαμαρτύρεται...

Αλήθεια σας λέω δεν ξέρω εάν επιπλέον θήλαζα και τα είχα όλα αυτά.. αν τώρα θα ήμουν όρθια ή στο κρεβάτι απο υπερκόπωση.

Ανθή μου, νομίζω κι εγώ ότι τραβάω ζόρια με το μωρό και μετά διαβαζω τα δικά σου και λέω τελικά μια χαρά ειμαστε. Εμάς τουλάχιστον κοιμάται τα βράδια!

Μήπως έχει δίκιο η φραουλίτσα και την πειράζει το γάλα; Τι να πω δεν ξέρω, θα σου ελεγα κουράγιο και υπομονή αλλά πόση υπομονη να κανεις αν δεν κοιμασαι καθόλου!

Tο μόνο που θα σου πω είναι οτι τα μωρά αλλαζουν συνήθειες από τη μια μέρα στην άλλη, ας ελπίσουμε ότι είναι περαστική φάση και συντομα θα αρχίσει να αναπληρώνει ύπνους!

c8i6p2.png

Το φαλαφελ είναι ρεβυθοκεφτές και το χούμους είναι αλοιφή με βάση τα ρεβύθια και το ταχίνι.

ΧΑχαχχχα Μαριάνθη ρεβύθια είναι κ μας ψαρωσε το όνομα!!!!

8NkSp3.png

Κορίτσια άσχετο, εσάς τα μωρά σας κάνουν κακά με τόση δύναμη και ταχύτητα; Εμάς, ίσως και λόγω υπερπαραγωγής, εκσφενδονίζει τα κακά της με μια τρελή δυναμη αν εκείνη τη στιγμή τύχει να την αλλαζω και ειναι χωρίς πάνα μας λούζει πατόκορφα. Αφού καμιά φορά όπως την κρατάω αγκαλιά γυμνή για να την πλύνω κάνω πλάκα στον άντρα μου, γυρίζω τον κώλο της προς το μέρος του και του λέω "freeze!" και αυτός σηκώνει τα χέρια ψηλά και λέει "don't shoot!"

Πολύ γέλιο, έτσι και τα κάνει είναι να γελάς και να κλαις ταυτόχρονα, πλένω μετα σεντόνια, πατώματα, ρούχα, παντόφλες και μπαίνω και στο ντουζ κι εγώ μαζί.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

ΧΑχαχχχα Μαριάνθη ρεβύθια είναι κ μας ψαρωσε το όνομα!!!!

Χαχαχα ναι βρε μην ψαρώνετε!! Kαλυτερη κουζίνα από την ελληνική δεν έχει κατά τη γνώμη μου. Πόσο μου έλειψε πόσο!

c8i6p2.png

Μαριάνθη βγάλε λίγο γάλα κ βούτηξε τη...εμενα έτσι την πήρε!Κ είναι ώρες που την μασάει με μανία!Εμένα με έσωσε η πιπίλα...

Το είχα δοκιμάσει στην αρχή. Την πήρε, αλλά μόλις έφυγε η γεύση του γάλακτος την έβγαλε από το στόμα. Τώρα της δίνω καμιά φορά τον αντίχειρά μου να πιπιλάει. Τον δέχεται, αλλά πάλι μόλις καταλάβει ότι δεν είναι στήθος τον βγάζει. Δεν μπορώ να την ξεγελάσω!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Πολύ ρεβίθι βρε Ευαγγελία μου! Μετά δεν είχες θέμα με την τουαλέτα;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια άσχετο, εσάς τα μωρά σας κάνουν κακά με τόση δύναμη και ταχύτητα; Εμάς, ίσως και λόγω υπερπαραγωγής, εκσφενδονίζει τα κακά της με μια τρελή δυναμη αν εκείνη τη στιγμή τύχει να την αλλαζω και ειναι χωρίς πάνα μας λούζει πατόκορφα. Αφού καμιά φορά όπως την κρατάω αγκαλιά γυμνή για να την πλύνω κάνω πλάκα στον άντρα μου, γυρίζω τον κώλο της προς το μέρος του και του λέω "freeze!" και αυτός σηκώνει τα χέρια ψηλά και λέει "don't shoot!"

Πολύ γέλιο, έτσι και τα κάνει είναι να γελάς και να κλαις ταυτόχρονα, πλένω μετα σεντόνια, πατώματα, ρούχα, παντόφλες και μπαίνω και στο ντουζ κι εγώ μαζί.

Και εμένα τα κάνει με δύναμη, αλλά εντάξει όχι σαν την δικιά σου! χαχα Εσείς πρέπει να είστε συνεχώς στο πλύσιμο με τόσο σκ@το!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...