Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Ωραίο το τούρκικο χθες, μου αρεσουν αυτές οι κουζίνες εμένα. Φαγαμε χούμους, φαλάφελ και διάφορα αραβικά και φυσικά μπακλαβά στο τέλος. Ο άντρας μου ο καημενος 2.5 ωρες στο μολ πάνω κάτω, σκυλοβαρέθηκε αλλα εγω το ευχαριστήθηκα. Τη θηλασα στο αυτοκινητο πριν φυγουμε και όλα καλά.

Πόπη μου ευχαριστιεσαι χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα ε; Πολύ μου αρέσει κι εμένα το χουχούλιασμα του χειμώνα, όπως αρχίζουμ τα πρώτα κρύα και κατεβάζουμε κουβέρτες.. Αφού σε αφήνει η μπέμπα χαλάρωσε και απόλαυσε το. Εχετε και θεα θαλασσα; Τέλειο

meldan τέλεια ιδέα για γίγαντες, πεθυμησα! Tι κανει το μικρό καρπουζάκι; Συνεχίζει να είναι ετσι γλυκό και ήσυχο;

Μαριάνθη μου συμπάσχω!! Kι εμένα η δικιά μου έτσι... Να ας πουμε σημερα, εχει ακριβώς δυο ωρες και ενα τέταρτο που μου πιπιλαει το βυζι, δεν το αφηνει ουτε για αστείο. Θα μου το παπαριάσει, στο στόμα θα της μείνει. Κι εγω δεν μπορώ να σηκωθώ ούτε για τουαλέτα. Συνήθισα πια να σου πω την αληθεια, στην αρχή μου σηκωνόταν η τριχα απο την απελπισια, μετα το πήρα απόφαση. Μας έτυχαν δύσκολα παιδιά, και τι να κάνουμε; Αφου δεν γίνεται αλλιώς ας το δούμε θετικά. Εγώ προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου οτι και τι εγινε μωρέ; Ολη μερα στον καναπέ με ένα βιβλίο, δεν σκάβω. Σε καταλαβαίνω όμως, αρχισε λίγο να ανεξαρτητοποιείται και χαρηκες και μετά στο πήρε πίσω. Κι εγώ καταχάρηκα που καθεται λιγες φορες μεσα στη μέρα μόνη της και αν περασει καμιά μερα που ειναι μόνο αγκαλιά μου κακοφαίνεται. Οσο για τις άλλες στην ομάδα θηλασμού του fb μη δίνεις σημασία, στα είπαν και τα αλλα κορίτσια. Απο αυτές τις ομάδες είναι να παίρνεις καμιά συμβουλή που και που και τα υπόλοιπα από το ένα αυτί να μπαίνουν και απο το άλλο να βγαίνουν.

Μάχη τι ωραία ιδέα, παστίτσιο με κιμά κοτόπουλου; Αν και τέτοιο κιμά δεν έχω δει εδώ στη Γερμανία, ίσως να μην το πρόσεξα. Θα το ψάξω. Πώς πάνε οι ετοιμασίες του γάμου; Βρήκες νυφικό; Για πες μας πώς το φαντάζεσαι;

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Ωραίο το τούρκικο χθες, μου αρεσουν αυτές οι κουζίνες εμένα. Φαγαμε χούμους, φαλάφελ και διάφορα αραβικά και φυσικά μπακλαβά στο τέλος. Ο άντρας μου ο καημενος 2.5 ωρες στο μολ πάνω κάτω, σκυλοβαρέθηκε αλλα εγω το ευχαριστήθηκα. Τη θηλασα στο αυτοκινητο πριν φυγουμε και όλα καλά.

Πόπη μου ευχαριστιεσαι χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα ε; Πολύ μου αρέσει κι εμένα το χουχούλιασμα του χειμώνα, όπως αρχίζουμ τα πρώτα κρύα και κατεβάζουμε κουβέρτες.. Αφού σε αφήνει η μπέμπα χαλάρωσε και απόλαυσε το. Εχετε και θεα θαλασσα; Τέλειο

meldan τέλεια ιδέα για γίγαντες, πεθυμησα! Tι κανει το μικρό καρπουζάκι; Συνεχίζει να είναι ετσι γλυκό και ήσυχο;

Μαριάνθη μου συμπάσχω!! Kι εμένα η δικιά μου έτσι... Να ας πουμε σημερα, εχει ακριβώς δυο ωρες και ενα τέταρτο που μου πιπιλαει το βυζι, δεν το αφηνει ουτε για αστείο. Θα μου το παπαριάσει, στο στόμα θα της μείνει. Κι εγω δεν μπορώ να σηκωθώ ούτε για τουαλέτα. Συνήθισα πια να σου πω την αληθεια, στην αρχή μου σηκωνόταν η τριχα απο την απελπισια, μετα το πήρα απόφαση. Μας έτυχαν δύσκολα παιδιά, και τι να κάνουμε; Αφου δεν γίνεται αλλιώς ας το δούμε θετικά. Εγώ προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου οτι και τι εγινε μωρέ; Ολη μερα στον καναπέ με ένα βιβλίο, δεν σκάβω. Σε καταλαβαίνω όμως, αρχισε λίγο να ανεξαρτητοποιείται και χαρηκες και μετά στο πήρε πίσω. Κι εγώ καταχάρηκα που καθεται λιγες φορες μεσα στη μέρα μόνη της και αν περασει καμιά μερα που ειναι μόνο αγκαλιά μου κακοφαίνεται. Οσο για τις άλλες στην ομάδα θηλασμού του fb μη δίνεις σημασία, στα είπαν και τα αλλα κορίτσια. Απο αυτές τις ομάδες είναι να παίρνεις καμιά συμβουλή που και που και τα υπόλοιπα από το ένα αυτί να μπαίνουν και απο το άλλο να βγαίνουν.

Μάχη τι ωραία ιδέα, παστίτσιο με κιμά κοτόπουλου; Αν και τέτοιο κιμά δεν έχω δει εδώ στη Γερμανία, ίσως να μην το πρόσεξα. Θα το ψάξω. Πώς πάνε οι ετοιμασίες του γάμου; Βρήκες νυφικό; Για πες μας πώς το φαντάζεσαι;

Ευαγγελία μου δεν έχω πάει ακόμη για να δω αλλά το έχω φανταστεί και ξέρω πως θέλω να είναι αν βρω κάτι σε αυτό το στυλ Καλώς αλλιώς θα πάω να μου το ραψουν ..Είναι δαντέλα σε ρομαντικό στυλ..θα σου στείλω να δεις πως θέλω να ειναι πάνω κάτω..Και θα έχω την μπεμπουλα μου παρανυφακι..Αχ ενώ αυτές οι ετοιμασίες είναι ωραίες είναι.Και λίγο αγχωτικες

ewKwp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!

Τι μου κάνετε; Εμείς μια χαρά! Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι το Αναστασάκι μου έκανε ένα τρομερό πισωγύρισμα στην ανεξαρτησία της. Εκεί που κοιμόταν το πρωί μόνη της καναδύωρο, τώρα μόνο στην αγκαλιά μου. Και τι δεν έχω δοκιμάσει. Λευκούς ήχους, βόλτες, να ξαπλώνω και εγώ μαζί της και μόλις κοιμάται να σηκώνομαι... Τίποτα δεν πιάνει. Έχει το ραντάρ ενεργοποιημένο και μόλις αντιληφθεί την απουσία μου ξυπνάει!Και στο ριλάξ ελάχιστα κάθεται, ενώ καθόταν κανένα 20λεπτο. Για πείτε καμιά ιδέα βρε κορίτσια. Πως τα νανουρίζεται εσείς μέσα στην ημέρα; Έχουν πιαστεί τα χέρια μου από τις τόσες αγκαλιές. Συν το ότι απογοητεύτηκα, γιατί πήγε τσάμπα η πρόοδος.

Επίσης να σας πω το "παράπονό" μου. Ήμουν γραμμένη σε μια ομάδα υποστήριξης θηλασμού στο facebook. Έγραψα και εκεί για αυτό το πρόβλημα και ζήτησα καμιά βοήθεια. Ε λοιπόν πέσανε να με φάνε. Ότι πρέπει να έχω συνεχώς αγκαλιά το μωρό και ότι τώρα οι δικές μου ανάγκες μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα κ.τ.λ. κ.τ.λ. Και όλα αυτά χωρίς να με ξέρουν προσωπικά! Είχα προσέξει ότι γενικά ήταν πολύ αυστηρές, αλλά ποτέ δεν δέχτηκα προσωπική υπόθεση. Είναι της λογικής ότι ο θηλασμός είναι πάνω από όλα και αυτές που θηλάζουνε 3-4 χρόνια τα ξέρουνε όλα, οπότε βούλωστο και άκουγε! Χαλάστηκα χθες λοιπόν και αποχώρησα. Μετά μια κοπέλα προσπάθησε να με πείσει να γυρίσω. Μου είπε να μην δίνω σημασία και να κρατάω μόνο τα θετικά και άλλα τέτοια. Όμως δεν είναι έτσι. Δεν μπορείς να κρίνεις (και πολύ περισσότερο να κατακρίνεις) έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις προσωπικά. Αυτά. Να ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας

Αμαν πια με αυτές τις θηλάζουσες... και οχι ολες εστι αλλα ρε παιδί μου είναι μερικές τέρμα κολημένες με το θέμα και δεν συζητάνε περεταίρω. Πόσο πολύ μου τη δίνουν. Είμαι και εγω σε μια τετοια ομάδα και βλέπω τι θεμα εχουν εαν διανοηθείς και αναφερεις κάτι διαφορετικο με τον θηλασμο.

Όσο για το θέμα της μικρής σου. Και εμένα ενω στη ναρχή αντεχε και μόνη της, τώρα πια οχι. Καθεται λιγο μονη και μετα βάζει τα κλαματα. Μήπως τελικά αυτό το διάστημα ετσι κανουν τα μωράκια;

Πάντως να σου πω ενημερωτικά πως η δική μου παιδίατρος μου είπε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή και πριν κλείσει τους 3 μηνες, να την μάθω να κάθεται μόνη της και να μην τη μαθω να τη νανουριζω αγκαλιά μου ή μαζι μου στο κρεβάτι.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Μαριανθη μου εγω οταν ημουν εγκυος την πρωτη φορα και προσπαθουσα να ενημερωθω για τον θηλασμο διαβαζα διαφορες τετοιες ομαδες σε διαφορα φορουμ.Μονο διαβαζα,δεν συμμετειχα και παλι δεν αντεξα και πολυ.Ηταν οι περισσοτερες φανατισμενες,δογματικες και νομιζαν οτι το να σαι καλη μαμα εξαρταται απ το αν θηλαζεις χωρις να δινουν "ελαφρυντικα" και χωρις να διαφοροποιουνται ανα περιπτωση.Ηταν και αγενεις προς καποιες κοπελες που δρν ανυαποκρινονταν στο "προτυπο" τους.Βαρεθηκα,τσαντιστηκα,μου ερχοταν να μπω να τις βρισω αλλα αντι για ολα αυτα απλως σταματησα να τις διαβαζω γιατι ενιωθα οτι δεν προσφεραν τιποτα.Παρομοια μου φαινεται η περιπτωση σου.Μολις καποια πει κατι,οι αλλες πεφτουν να την φανε.Προσωπικα δε θα μπορουσα να μαι ολη μερα με το μωρο αγκαλια,σε καταλαβαινω.Η δικη μου νανουριζεται στο στηθος αλλα τη βοηθαει παρα πολυ κι η πιπιλα.Για να μην της πεφτει συνεχως της βαζω μια κουβερτουλα να τηννκοντραρει στο στοματακι της κι αποκοιμιεται.Φαντασου τί θα μου σουρνανε αν με ακουγαν να σου προτεινω πιπιλα.Τωρα γιατι για καποιες η καλυτερη μαμα ειναι αυτη που ειναι στα προθυρα νευρικου κλονισμου ,δεν το καταλαβαινω.

Εγω με το θεμα της πιπίλας... σκέφτηκα να της την κολήσω με σελοτειπ γυρω γυρω. χααχαχα.. ε μααα πια εκτος του οτι εχει μανια τρελή ώρες ώρες, της πέφτει και απο πάνω...

s-event.png

Lonestar ευτυχως ολα ειχαν αισιο τελος,ηταν μια κακη περιοδος στη ζωη σας κι ετσι δες το κι ολα τωρα τελειωσαν.Μην κοιτας πισω ,μονο μπροστα ,εσυ κι η οικογενεια σου.

Επισης ηθελα να γραψω Μαριανθη προσπαθησε να της δωσεις πιπιλα ,δεν ειναι δεδομενο οτι θα παθει συγχιση,εξαλλου τωρα πια εχει μεγαλωσει.Εμενα η δικια μου την.κραταει με το χερι της οταν ειναι ξαπλωμενη ,βαζει κοντρα για να μην της φυγει,απιστευτο;Κι ομως το κανει,θα τη βγαλω φωτο να στη στειλω.

Α κι εμενα την κρατά με το χέρι αλλα νομίζω ασυναίσθητα ακόμα. Εχει πολύ πλάκα πάντως...

s-event.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες.

Σας διάβαζα με πολυ προσοχη γιατί αντιμετωπίζουμε τα ίδια.

Κορίτσια.. ενα θα σας πω... το δικό μου παιδί δεν φτάνει σε καμία περίπτωση το δικό σας. Είναι πολύ ατίθασο και νευρικο. Όταν ομως παμε βόλτα είμαστε παναγίτσες... ! Εμ βέβαια να μην ξεφτυλιστούμε. Αλλα στο σπίτι... σηκώνουμε τη γειτονιά στον αέρα με τα κλαψουρίσματα μας. Όσο για το πρόγραμμα ύπνου της κλπ ,,, να σας πω πως δεν ξερω αυτο το παιδι πως καταφερνει και αντεχει. Δεν κοιμάται ουτε και τη μερα... μονο 2-3 ωρες. Χθες... κοιμηθηκε σε καλή ωρα θα έλεγα για τα μεχρι τωρα δεδομενα. Έκλεισε τα ματια της στι 4 το πρωι. Προχθες ομως... μαντέψτε!!!!! Κοιμήθηκε 8 το πρωι.. δίχως να κλείσει μάτι ολη νύχτα και δίχως να γκρινιάζει ιδιαίτερα. Απλα τα βραδυα,, παθαινει μανία με την πιπίλα και είμαστε στο βάλε-βγάλε, γελάει και όλο αγκού κάνει. Τρελά κέφια λέμε! Αλλά τη νύχτα. Την υπόλοιποη μέρα είναι κάααπως ήρεμη. Αχ να κοιμηθει θελω... 8ωρο! Γινεται; Τα έχω παίξει σας λέω. Ευτυχως ο άντρας μου ειχε αδεια αυτη τη βδομαδα και με βοηθησε και με βοηθαει. Προσφέρθηκε και η μαμά μου να την πάρει 2 μερες να ξεκουραστούμε λίγο.. ειδικά εγώ γιατι αν δεν κοιμηθω τη νυχτα.. η υπολοιπη μέρα πάει χαμένη.

Σήμερα πήγαμε παιδίατρο.. κάναμε το πρώτο εμβόλιο. Η παιδίατρος δεν εχει άλλη λυση στον υπνο περα του οτι να κανει μπανιο νωρις εφόσον δεν την χαλαρώνει, να τρώει μικρή ποσοτητα στο προτελευταιο γευμα.. και μεγαλυτερη απο το συνηθισμένο, στο τελευταίο της γευμα. Αντε πάλι να το εφαρμόσω.. να δώ αν θα πιάσει....!!! Η τελευταία μου λύση χθες το βράδυ ηταν το καρότσι, το οπόιο ανέβασα ... και εκει πάλι μόλις σταμάταγε το έρα δόθε... αρχιζε να διαμαρτύρεται...

Αλήθεια σας λέω δεν ξέρω εάν επιπλέον θήλαζα και τα είχα όλα αυτά.. αν τώρα θα ήμουν όρθια ή στο κρεβάτι απο υπερκόπωση.

s-event.png

Καλησπέρα σε όλες.

Σας διάβαζα με πολυ προσοχη γιατί αντιμετωπίζουμε τα ίδια.

Κορίτσια.. ενα θα σας πω... το δικό μου παιδί δεν φτάνει σε καμία περίπτωση το δικό σας. Είναι πολύ ατίθασο και νευρικο. Όταν ομως παμε βόλτα είμαστε παναγίτσες... ! Εμ βέβαια να μην ξεφτυλιστούμε. Αλλα στο σπίτι... σηκώνουμε τη γειτονιά στον αέρα με τα κλαψουρίσματα μας. Όσο για το πρόγραμμα ύπνου της κλπ ,,, να σας πω πως δεν ξερω αυτο το παιδι πως καταφερνει και αντεχει. Δεν κοιμάται ουτε και τη μερα... μονο 2-3 ωρες. Χθες... κοιμηθηκε σε καλή ωρα θα έλεγα για τα μεχρι τωρα δεδομενα. Έκλεισε τα ματια της στι 4 το πρωι. Προχθες ομως... μαντέψτε!!!!! Κοιμήθηκε 8 το πρωι.. δίχως να κλείσει μάτι ολη νύχτα και δίχως να γκρινιάζει ιδιαίτερα. Απλα τα βραδυα,, παθαινει μανία με την πιπίλα και είμαστε στο βάλε-βγάλε, γελάει και όλο αγκού κάνει. Τρελά κέφια λέμε! Αλλά τη νύχτα. Την υπόλοιποη μέρα είναι κάααπως ήρεμη. Αχ να κοιμηθει θελω... 8ωρο! Γινεται; Τα έχω παίξει σας λέω. Ευτυχως ο άντρας μου ειχε αδεια αυτη τη βδομαδα και με βοηθησε και με βοηθαει. Προσφέρθηκε και η μαμά μου να την πάρει 2 μερες να ξεκουραστούμε λίγο.. ειδικά εγώ γιατι αν δεν κοιμηθω τη νυχτα.. η υπολοιπη μέρα πάει χαμένη.

Σήμερα πήγαμε παιδίατρο.. κάναμε το πρώτο εμβόλιο. Η παιδίατρος δεν εχει άλλη λυση στον υπνο περα του οτι να κανει μπανιο νωρις εφόσον δεν την χαλαρώνει, να τρώει μικρή ποσοτητα στο προτελευταιο γευμα.. και μεγαλυτερη απο το συνηθισμένο, στο τελευταίο της γευμα. Αντε πάλι να το εφαρμόσω.. να δώ αν θα πιάσει....!!! Η τελευταία μου λύση χθες το βράδυ ηταν το καρότσι, το οπόιο ανέβασα ... και εκει πάλι μόλις σταμάταγε το έρα δόθε... αρχιζε να διαμαρτύρεται...

Αλήθεια σας λέω δεν ξέρω εάν επιπλέον θήλαζα και τα είχα όλα αυτά.. αν τώρα θα ήμουν όρθια ή στο κρεβάτι απο υπερκόπωση.

Μήπως το πειράζει το γάλα; Μια φίλη μου άλλαξε 3 μέχρι να βρει ποιο δεν πειραζει το παιδί!!!Τι να πω βρε κορίτσι μου κάνε υπομονή...

8NkSp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Tι τρίωρα ύπνου μέσα στη μέρα λέτε, τι ωραια πράγματα. Εμένα μεσα στη μέρα ελάχιστα κοιμάται εκτός κ αν ξαπλώσουμε μαζί στο κρεβάτι. Αλλά ας μην παραπονιέμαι, αρχισε που και που να κάθεται για λίγο μόνη της, ενα 20 λεπτο στο λίκνο πχ και ξεκουράζονται λίγο τα χέρια μου!

Σήμερα θα πάω για φαγητό με μια φίλη το μεσημέρι, τούρκικο αυτή τη φορά, και μαντέψτε! Για πρώτη φορά χωρίς τη μπέμπα! Eυγενική χορηγία του μπαμπά της, που θα ερθει νωρίτερα από τη δουλειά, θα μας πάει στο εστιατόριο και μετα θα την πάρει με το μαρσιπο βολτα και θα με αφησει μόνη! Kι επειδή εχει κρύο, θα τριγυρίζει μαλλον κανα διωράκι μέσα σε κανένα μολ. Αν χρειαστεί να θηλάσει θα μου τη φερει και θα ξαναφύγει. Είπα στη φίλη μου ότι αυτή τη φορά θα φάω με τα βυζιά μέσα και μου είπε αστειευόμενη "κρίμα, θα μου λείψουν!" Ανυπομονω.

Πως πήγε το φαγητό με τη φίλη;;;Αυτό που είπες ότι ο άντρας σου θα κάνει βόλτες με το μωρό για να φας εσύ με τη φίλη σου κ αν πεινούσε θα στο έφερνε να το ταίσεις κ ξανά πίσω.... μου φαίνεται σαν σεναριο σε ταινία!Βάλτον στα είδη υπο εξαφάνιση!!!

Για να πω από την άλλη την αλήθεια....θα τον λυπόμουν να τριγυρνάει άσκοπα και θα τον καλούσα στο τραπέζι!!!:tongue:

θα μου πεις...θέλουν κ αυτοί το χρόνο τους με τα μωρά...λογικά θα έκανε χαρα!

Το κατάλαβες ότι με έκανες να παραμιλάω :D:D:D:D

8NkSp3.png

Μήπως το πειράζει το γάλα; Μια φίλη μου άλλαξε 3 μέχρι να βρει ποιο δεν πειραζει το παιδί!!!Τι να πω βρε κορίτσι μου κάνε υπομονή...

Το σκεφτηκα και αυτό όμως η παιδίατρος επιμένει στο ίδιο που της δίνω..

s-event.png

Διαφημίσεις

Μαριανθη μου εγω οταν ημουν εγκυος την πρωτη φορα και προσπαθουσα να ενημερωθω για τον θηλασμο διαβαζα διαφορες τετοιες ομαδες σε διαφορα φορουμ.Μονο διαβαζα,δεν συμμετειχα και παλι δεν αντεξα και πολυ.Ηταν οι περισσοτερες φανατισμενες,δογματικες και νομιζαν οτι το να σαι καλη μαμα εξαρταται απ το αν θηλαζεις χωρις να δινουν "ελαφρυντικα" και χωρις να διαφοροποιουνται ανα περιπτωση.Ηταν και αγενεις προς καποιες κοπελες που δρν ανυαποκρινονταν στο "προτυπο" τους.Βαρεθηκα,τσαντιστηκα,μου ερχοταν να μπω να τις βρισω αλλα αντι για ολα αυτα απλως σταματησα να τις διαβαζω γιατι ενιωθα οτι δεν προσφεραν τιποτα.Παρομοια μου φαινεται η περιπτωση σου.Μολις καποια πει κατι,οι αλλες πεφτουν να την φανε.Προσωπικα δε θα μπορουσα να μαι ολη μερα με το μωρο αγκαλια,σε καταλαβαινω.Η δικη μου νανουριζεται στο στηθος αλλα τη βοηθαει παρα πολυ κι η πιπιλα.Για να μην της πεφτει συνεχως της βαζω μια κουβερτουλα να τηννκοντραρει στο στοματακι της κι αποκοιμιεται.Φαντασου τί θα μου σουρνανε αν με ακουγαν να σου προτεινω πιπιλα.Τωρα γιατι για καποιες η καλυτερη μαμα ειναι αυτη που ειναι στα προθυρα νευρικου κλονισμου ,δεν το καταλαβαινω.

Έτσι ακριβώς meldan μου! Νομίζουν ότι έχουν κατακτήσει τον κόσμο και μπορούν να δικάζουν και να καταδικάζουν. Δεν λέω στην αρχή μου φάνηκαν ενδιαφέρουσες οι συζητήσεις και τα αρχεία τους. Μάθαινα πράγματα. Αλλά μόλις πας να τους πεις την προσωπική σου άποψη, πέφτουν να σε φάνε! Φανατισμένες με τον θηλασμό και όχι μόνο! Για την πιπίλα που λες, θα σε είχαν κρεμάσει ανάποδα! Κανένας σεβασμός στην ιδιαιτερότητα της καθεμίας. Ή ακολουθείς το μοτίβο τους ή είσαι για την κρεμάλα. Για αυτό και απομακρύνθηκα. Εν τω μεταξύ μπαίνουν και κάποιες άλλες που τις ευχαριστούν για την βοήθειά τους!!! Θα τρελαθώ!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Και εγώ κάνω μπιφτέκια κοτόπουλου του λέω να μου κάνει από στήθος Γιατί ο σύζυγος δεν τρώει το μπούτι..Αλλά και γαλοπούλας είναι ωραία..Επίσης εγώ κάνω και παστίτσιο με κιμά από κοτόπουλο και είναι και πιο ελαφρύ και τέλειο. Αχ τι λέμε για φαγητά μου άνοιξε η όρεξη..

Σοβαρά; Τόσο ωραίος βγαίνει ο κιμάς; Από τιμή; Δεν πρέπει να ναι πολύ ακριβός ε; Θα πάρω κι εγώ να δοκιμάσω!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα απο τα βροχερα ΝΠ !!!Καθομαι στο μπαλκονι ,πινω καφεδακι ,η μπουμπου αφου εφαγε ,εχεσε,τα ειπαμε λιγακι ,τωρα κοιμαται κι εγω ατενιζω την ανταριασμενη θαλασσα που λατρευω!!!

Σημερα δεν εχει βολτουλα ο καιρος με τοση βροχη δεν μας βοηθαει,δεν πειραζει θα κανουμε αλλα πραγματα στο σπιτι.Θα φτιαξω cd με μουσικες που ειχα ξεκινησει για τη μπεμπα ,ενα με πιανο κυριως κλασσικη μουσικη,ενα με αφρικανικη κι ενα με κελτικη μουσικη.Θα την κανω multi culti την κορη!!!

Ευαγγελια πως ηταν το τουρκικο;Μοιαζει αρκετα με το ελληνικο αφου μετα απο τοσους αιωνες εχουμε υιοθετησει τοσα στοιχεια τους στις γευσεις μας.Θεωρω ομως οτι οι Τουρκοι ειναι απιαστοι στα γλυκα ,ολοι οι ανατολικοι λαοι βεβαια και κυριως οι Λιβανεζοι.Παλια ,τα χρονια της ευμαριας ειχαν ανοιξει πολλα τουρκικα και λιβανεζικα εστιατορια στην Αθηνα,τωρα εχουν μεινει πολυ λιγα.

Μαριανθη μου εχω δει τα ποστ σου στην ομαδα του φβ γιατι ειμαι κι εγω.Συμφωνω μαζι σου ,μη δινεις σημασια αυτες ειναι ικανες να σε αποτρελανουν.Διαβαζα κι εγω στην αρχη για να βοηθηθω στο θεμα του θηλασμου αλλα το αντιθετο εγινε.Ειχα κι εγω τυψεις ,σκεφτομουν οτι ημουν χαλια μανα και περασα μια ελαφρια καταθλιψη κι αυτο μου το ειπε ο συζυγος μου προσφατα μιας και δεν το καταλαβαινα εγω.Συμφωνω οτι δεν γινεται να εισαι 24 ωρεςτο 24ωρο μονο για το μωρο γιατι απλα ειναι αδυνατον.Πρεπει να εισαι πρωτα εσυ καλα με τον εαυτο σου για να μπορεις να ανταπεξελθεις στις αναγκες του μωρου και ναι πρεπει και επιβαλλεται να κανεις πραγματα για σενα που θασου φτιαχνουν τη διαθεση.Αστην λιγο στο μπαμπα της ,πηγαινε βολτα,φτιαξε μαλλι ,νυχια ,οτιδηποτε.Μην τρελαινεσαι ,το μωρο δεν θελει μια τρελαμενη μανα ,αγαπη,φροντιδα κι ασφαλεια θελει και συμφωνω με Μελνταν.

Που να διαβασεις μια αλλγ ομαδα στο φβ την Ενσυναισθηση ,εκει να δεις φανατισμος και τρελα.Αυτη η ομαδα υποστηριζει οτι δεν βαζουμε ποτε ορια στα παιδια,δεν τα μαλωνουμε,δεν τα συμβουλευουμε και πορευομαστε συμφωνα με τις αναγκες τους.Και δεν.μιλαμε για μωρα ,μιλαμε για παιδια.Ενα παραδειγμα.Αν το παιδι θελει στη 1 η ωρα το βραδυ να το βγαλεις βολτα πρεπει να σεβαστεις την αναγκη του...!!!Γι αυτο σου λεω ,αστο,ξεκολλα και μη χαλιεσαι ...

Α είσαι κι εσύ σε αυτή την ομάδα ε; Όλες τελικά την πατήσαμε με αυτές τις ομάδες! Ξου ξου μακριά από εμάς! Ε αυτές μπορεί να σου προκάλεσαν την μίνι κατάθλιψη. Αφού για αυτές το να μην θηλάζεις ή το να δίνεις μπιμπερό σημαίνει ότι μισείς το παιδί σου. Εντάξει απαράδεκτες!

Είμαι και σε αυτή την ομάδα που λες (ενσυναίσθηση) αλλά επειδή είναι για παιδιά, ποτέ δεν έδωσα σημασία σε ότι γράφουν. Αλλά εντάξει είναι τραγικοί και αυτοί. Ο όρος ενσυναίσθηση σημαίνει ότι κατανοώ και σέβομαι τα συναισθήματα του άλλου. Όχι ότι δεν βάζω όρια! Κατακρεούργησαν τον όρο! Αν τους γνώριζε ο Rogers (γνωστός ψυχολόγος που εισήγαγε αυτόν τον όρο) θα αυτοκτονούσε! Ντροπή τους! Προσβάλουν την επιστήμη μου

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Lonestar ευτυχως ολα ειχαν αισιο τελος,ηταν μια κακη περιοδος στη ζωη σας κι ετσι δες το κι ολα τωρα τελειωσαν.Μην κοιτας πισω ,μονο μπροστα ,εσυ κι η οικογενεια σου.

Επισης ηθελα να γραψω Μαριανθη προσπαθησε να της δωσεις πιπιλα ,δεν ειναι δεδομενο οτι θα παθει συγχιση,εξαλλου τωρα πια εχει μεγαλωσει.Εμενα η δικια μου την.κραταει με το χερι της οταν ειναι ξαπλωμενη ,βαζει κοντρα για να μην της φυγει,απιστευτο;Κι ομως το κανει,θα τη βγαλω φωτο να στη στειλω.

Το δοκίμασα ρε popaki αλλά δεν την δέχεται. Και για να μαι ειλικρινής βαριέμαι να κάθομαι να της την μάθω. Δεν έχω πλέον την υπομονή και τις αντοχές. Της δίνω το στήθος και ηρεμώ. Ίσως επειδή είμαι όλη την ημέρα με το μωρό και έχω μπουχτίσει, ίσως για αυτό να μην έχω υπομονή... Σίγουρα θα με έσωζε η πιπίλα αλλά βαριέμαι...:tongue::tongue::tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μαριάνθη μου συμπάσχω!! Kι εμένα η δικιά μου έτσι... Να ας πουμε σημερα, εχει ακριβώς δυο ωρες και ενα τέταρτο που μου πιπιλαει το βυζι, δεν το αφηνει ουτε για αστείο. Θα μου το παπαριάσει, στο στόμα θα της μείνει. Κι εγω δεν μπορώ να σηκωθώ ούτε για τουαλέτα. Συνήθισα πια να σου πω την αληθεια, στην αρχή μου σηκωνόταν η τριχα απο την απελπισια, μετα το πήρα απόφαση. Μας έτυχαν δύσκολα παιδιά, και τι να κάνουμε; Αφου δεν γίνεται αλλιώς ας το δούμε θετικά. Εγώ προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου οτι και τι εγινε μωρέ; Ολη μερα στον καναπέ με ένα βιβλίο, δεν σκάβω. Σε καταλαβαίνω όμως, αρχισε λίγο να ανεξαρτητοποιείται και χαρηκες και μετά στο πήρε πίσω. Κι εγώ καταχάρηκα που καθεται λιγες φορες μεσα στη μέρα μόνη της και αν περασει καμιά μερα που ειναι μόνο αγκαλιά μου κακοφαίνεται. Οσο για τις άλλες στην ομάδα θηλασμού του fb μη δίνεις σημασία, στα είπαν και τα αλλα κορίτσια. Απο αυτές τις ομάδες είναι να παίρνεις καμιά συμβουλή που και που και τα υπόλοιπα από το ένα αυτί να μπαίνουν και απο το άλλο να βγαίνουν. Ήσυχη είναι γενικά μωρέ, αλλά θα ήθελα κι εγώ να έχω μια ώρα την ημέρα για τον εαυτό μου. Κατάλαβες; Και είχα χαρεί που με διευκόλυνε. Τέλος πάντων, τι νά κάνω; Υπομονή. Όσο για την ομάδα, αποχώρησα Ευαγγελία μου και βρήκα την υγειά μου. Πλέον για απορίες μόνο ότι βρίσκω στο ίντερνετ και από εσάς

Τι είναι το χούμους και το φαλάφελ; Για πες να μαθαίνουμε τίποτα κι εμείς οι άσχετες; Όσον αφορά τον άντρα σου, δεν πειράζει. Ας ταλαιπωρηθεί κι αυτός λίγο για να βιώσει τι πάει να πει πατρότητα!:tongue::tongue::tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...