Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Έχω ξυπνήσει 05.30 το πρωί κ πίνω καφέ στην κουζίνα. Ξύπνησα από τις δυνατές αστραπές και βροντές. Έξω ρίχνει χαλάζι. Προσπαθώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα μπορέσω να πάω για τη χοριακή αλλά δε βρίσκω λύση. Με αυτό τον καιρό, δεν μπορούμε να πάμε με τον άντρα μου και τον μικρό στο διαγνωστικό! Είναι 20 λεπτά απόσταση. Ούτε μόνη μου μπορώ να πάω. Δεν οδηγώ συχνά και φοβάμαι να το πάρω το αμάξι με αυτό τον καιρό. Για να πάρω ραδιοταξί να με πάει και να με φέρει.. είναι πολυ μεγάλο το κοστος. Υποθέτω κάποιες ξέρετε τα κόστη των ταξί στην επαρχία. Άσε ότι δεν έχω τόσα μετρητά! Δεν ξέρω τι να κάνω! Η πιο εύκολη λύση, αν κόψει λίγο αυτός ο κατακλυσμος, να πεταχτεί ο άντρας μου σε κάποιο φαρμακείο, που δεν έχουμε και πολύ κοντά, και να μου πάρει ένα τεστ. Και οκ.. ξέρετε ότι τα απεχθάνομαι τα τεστ.. αλλά δε μπορώ να μην κάνω τίποτα 9η μέρα. Άντε να ηρεμήσω και να κοιμηθώ εγώ τώρα..! 

Ααα τι ωραία γούρι η βροχή!! Θα στρώσει πάντως ο καιρός!! Μπορεί να τα καταφέρεις πιο μετά κάποια στιγμή . 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Προτείνω πάντως μετά την καρδούλα και την αυχενίκη στο πινακάκι της ομάδας μας να μπαίνουν και όσες καταφέρνουν να κάνουν τικεράκι! Είναι άθλος κορίτσια, όχι αστεία!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!

Mόλις ξύπνησα μετά από τρελό μεσημεριανό φαι. Κάποια στιγμή πρέπει να συμμαζευτώ κι εγώ, και για να μη βάλω πολλά κιλά, και για να μη βγει το παιδί με τριγλυκερίδια!

meldan μου γι αυτό που με ρώτησες, ακόμα Ελλάδα είμαι μέχρι το άλλο Σάββατο. Μια εβδομάδα ακόμα στα πάτρια εδάφη και προσπαθώ να το εκμεταλλευτώ οσο μπορώ. Καφεδάκια (χυμούς δηλαδή), ταβερνάκια και βόλτες είμαι. Αχ πόσο θα μου λείψουν όλοι και όλα!

marouskaki τι τέλεια! Παει η αυχενική, το πέρασες κι αυτό με τέλεια αποτελέσματα, μπράβο! Aντε και στα δικά μας τώρα, να παίρνουμε σειρά μια μια.

τάνια χαίρομαι που δεν ήταν τίποτα τελικά, και μακάρι να συνεχίσεις έτσι χωρίς απρόοπτα.

Όλο καλά νέα διάβασα τώρα που μπήκα κι πολύ το χάρηκα. Τελικά οι εγκυμοσύνες πάνε καλά, μόνο άγχος και κακό είμαστε!

c8i6p2.png

Μαρουσκακι σ εσκασαν κι εσυ november αισθανεσαι η μονη στριγγλα?Λοιπον δηλωνω οτι σας κανω παρεα.Ειναι κατι μερες που εινα ευκολες και απλες και υπαρχουν κι αλλες που σαν να το χουν βαλει σκοπο να σε ξεκανουν.Ε αυτες τις μερες ποσο ν αντεξεις?Οκ,προσπαθω να εφαρμοσω οσες τακτικες ηρεμιας,συζητησης,εξηγησης πιστευω οτι πιανουν,αλλα καποιες φορες δεν πιανει τιποτα.Μαρουσκακθ αν σε παρηγορει εγω παντου μονη μου τις παω,απο γιατρο,παρτυ,παρκο,παντου κσι παντα.Βεβαια ειναι και δυο,οχι τρεις και πιο μικρες αρα και πιο ελεγχομενες.Υπομονη,σαββατοκυριακο ειναι θα περασει.Εγω κοριτσια τους μεγαλους υπερηχους,αυχενικη και β επιπ τις κανω στο ιατρειο του γυναικολογου μου.Ειναι πιστοποιημενος κι ερχονται κι αλλες που δεν ειναι πελατισσες του.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

καλησπερα και απο μενα τελικα εμεις αυχενικη πρωτα ο θεος εχουμε την αλλη κυριακη 1/2!!εχω χαθει γιατι γενικα με εχι τρελανει λιγο ο γιατρος μου!!!λοιπον ...τωρα που σχηματιστηκε ο πλακουντας μου λεει ειναι προσθιος και λιγο χαμηλος συνηθως ανεβαινει μεχρι την 20η εβδομαδα...δε μας ενοχλει ομως και να μην ανεβει αφου ουτως η αλλως παλι καισαρικη θα εκανες μου λεει...ωστοσο αν μεινει στη θεση που ειναι τωρα καλυπτει και την προηγουμενη τομη και υπαρχει πιθανοτητα ολα να πανε καλα αλλα και να εχουμε και επιπλοκες...π.χ. αιμορραγια,διεισδυση πλακουντα που ειναι και το χειροτερο σεναριο και αλλα...αλλα ολα αυτα ειναι πιθανοτητες....πηγα και σε αλλο γιατρο ιδιωτη και μου λεει γιατι σου τα ειπε ολα αυτα ???οι πολλες γυναικες εχουν προσθιο πλακουντα κ ανεβαινει σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις....με αγχωσε παρα πολυ ο δικος μου γιατροσ...ειναι γενικα των ακρων....μακαρι να πανε ολα καλα!!!

uAVIp3.png

sWUop3.png

Καλημέρα!!!!!! Σημερα μπαινω στον 3ο!!!!!!!!! Αχ βρε κοριτσια πως καταλαβαινουμε οτι ολα ειναι καλα????? Αν υπηρχε προβλημα θα το καταλαβαινα?? Εχω ακουσει τοσα και εχω μια φοβια! Το επομενο ραντεβου μου ειναι στις 10/2... Θα ειμαι 12η εβδομαδα.Δεν μου ειπε κατι για αυχενικη.Λετε να μου την κανει επιτοπου? Την κανει ο γιατρος η σε στέλνει αλλου??? Πφφφφ ασχετη ειμαι!!!!

Σας φιλω!!! Ωρα για δουλεια!!!!

Arca μου αυτό το site λέει τα ονόματα των γιατρών με πιστοποίηση και άδεια στην Ελλάδα που μπορούν να κάνουν αυτή την εξέταση. Γεννετιστές δηλαδή με λίγα λόγια. Οποιοσδήποτε άλλος είναι παράνομος να ξέρεις. Με το καλό σου εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη να έχεις κι εσύ και όλες μας!https://courses.fetalmedicine.com/lists?course=1

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

και στα δικα σας καλα νεα κοριτσακι συντομα:D:D

Μπράβο κορίτσι! Όμορφα νέα να έχουμε πάντα! :D Σε 3 μερούλες κι εγω! Ανυπομονώ για το φύλο. Θέλω να το σχηματίσω στο μυαλό μου κάπως μιας και δεν έχω φουσκώσει να το καταλάβω για τα καλά αυτό που μου συμβαίνει! Προς το παρόν μόνο ζαλάδες κι εμετούληδες :oops: και καούρες... Τα κλασικά από οτι έχω καταλάβει! :tongue:

gHTSp2.png

Άλλαξα γιατρό επιτέλους!!! Πήγα σημερα και είδαμε σάκο νινί και καρδούλα!!!! 🎉🎉🎉🎉

Μου ειπε προσοχή σε όλα , όχι απαραίτητα κρεβάτι. Δεν είδε ενεργή αιμορραγία ούτε αποκόλληση!!!! Σε 2 βδομαδες θα ξαναπάω να με δει και μάλλον θα μου κόψει και την προγεστερονη!!!!!!!!!!

Αναθάρρησες Τάνια μας! Είδες που πήγαν όλα κατ'ευχή! Παρόμοιο ιστορικό είχα κι εγώ και νοιώθω την αγωνία σου! Τέλος καλό όλα καλά και πότε η αυχενική με το καλό?

gHTSp2.png

Φωναζεις και εσυ ρε κοριτσι? Με παρηγορησες τωρα γιατι ενιωθα η μονη στριγγλα να ειμαι εγω!Μπραβο σου αποφαση,θα τα πας και εκκλησια?πατε καθε Κυριακη η' λογω γενεθλιων πιο πολυ?

λογω εορτης και γενεθλιων μαναρι...δεν ερχονται κι ευκολα...εγω ομως ειμαι στανταρακι καθε κυριακη....φωνρς....χθεε απο τις 3 ως τις 9 που κοιμηθηκαν-με εξαιρεση 5.30-7.00 που τα παω και βλεπουν ταινια στην αιθουσα οσο εγω εχω κατηχητικο-μαλωναν αν θες το πιστευεις....ΣΥΝΕΧΕΙΑ....στο τελος τα πηρα και τα τρια στην κρεβατοκαμαρα οπως ηταν καθαρα μπανιαρισμενα,τους διαβασα και ετσι κοιμηθηκαν ολα μαζι μου...ως τις 12 που μετακομισα μη φαει καμια κλωτσια το νινι και τρεχουμε....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Arca μου αυτό το site λέει τα ονόματα των γιατρών με πιστοποίηση και άδεια στην Ελλάδα που μπορούν να κάνουν αυτή την εξέταση. Γεννετιστές δηλαδή με λίγα λόγια. Οποιοσδήποτε άλλος είναι παράνομος να ξέρεις. Με το καλό σου εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη να έχεις κι εσύ και όλες μας!https://courses.fetalmedicine.com/lists?course=1

μπραβο ρε μελι ηθελα κι εγω να το βαλω το λινκ αλλα ο υπολογ ειναι γθα σερβις οποτε απο το κινητο δεν.... Υπαρχουν ομως σε καθε πολη καποιοι πιστοποιημενοι;πχ η βροχουλα που ειναι εβρο;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλησπερα και απο μενα τελικα εμεις αυχενικη πρωτα ο θεος εχουμε την αλλη κυριακη 1/2!!εχω χαθει γιατι γενικα με εχι τρελανει λιγο ο γιατρος μου!!!λοιπον ...τωρα που σχηματιστηκε ο πλακουντας μου λεει ειναι προσθιος και λιγο χαμηλος συνηθως ανεβαινει μεχρι την 20η εβδομαδα...δε μας ενοχλει ομως και να μην ανεβει αφου ουτως η αλλως παλι καισαρικη θα εκανες μου λεει...ωστοσο αν μεινει στη θεση που ειναι τωρα καλυπτει και την προηγουμενη τομη και υπαρχει πιθανοτητα ολα να πανε καλα αλλα και να εχουμε και επιπλοκες...π.χ. αιμορραγια,διεισδυση πλακουντα που ειναι και το χειροτερο σεναριο και αλλα...αλλα ολα αυτα ειναι πιθανοτητες....πηγα και σε αλλο γιατρο ιδιωτη και μου λεει γιατι σου τα ειπε ολα αυτα ???οι πολλες γυναικες εχουν προσθιο πλακουντα κ ανεβαινει σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις....με αγχωσε παρα πολυ ο δικος μου γιατροσ...ειναι γενικα των ακρων....μακαρι να πανε ολα καλα!!!

ψαξε στο παρεντς εχει αντιστοιχα θεματα.μια φιλη μου ειχε επιπωματικο πλακουντα γεννησε νωριτερα της εβαλαν αιμα αλλα ειναι καλα κι εκεινη και το μικρο.τεσπα μη σε ζαλιζω ψαξε ακριβως τι θεμα εχεις με τον πλακουντα-αν εχεθς δηλαδη που ευχομαι να μην-και βλεποντας και κανοντας...ευχομαι απλως να ειναι υπερβολικος ο πρωτος ντοκ...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Τι ακριβώς είναι αυτή η λίστα;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Τι ακριβώς είναι αυτή η λίστα;

πιστοποιημενοι γιατροι για αυχενικες κι υπερηχους β και γ τριμηνου.δε σημαινει οτι οποιοδδηποτε αλλος δεν ξερει τι βλεπει απλως να αυτοι εχουν την πιστοποιηση.επιμενω οτι τουλαχιστον για τον β επιπεδου καλο ειναι να πατε σε καποιον εξειδικευμενο-πιστοποιημενο αν υπαρχει δτην πολη σας...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

και το ανεκδοτο της ημερας που μου εφερε ο ανηρ απο τα πεθερικα...μαλλον ειναι εγκυος κι η κουνιαδα μου...λεω μαλλον γιατι κατι πηγε να του πει ο γιος της -ο ανηψιος μας δηλαδη-και πεσανε οι παππουδες να τον φανε...φυσικα και δεν ειπε τπτ για το νινι μας ο αντρας μου....ποια ειπε κατι για κουμπια που εχει ο καθενας μας;;;;με καποιους.... απλως....δεν μπορεις να βρεις. Κανενα σημειο επαφης μαζι τους...κριμα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

πιστοποιημενοι γιατροι για αυχενικες κι υπερηχους β και γ τριμηνου.δε σημαινει οτι οποιοδδηποτε αλλος δεν ξερει τι βλεπει απλως να αυτοι εχουν την πιστοποιηση.επιμενω οτι τουλαχιστον για τον β επιπεδου καλο ειναι να πατε σε καποιον εξειδικευμενο-πιστοποιημενο αν υπαρχει δτην πολη σας...

Ναι αλλά δεν γράφει σε ποια πόλη είναι ο καθένας...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

και το ανεκδοτο της ημερας που μου εφερε ο ανηρ απο τα πεθερικα...μαλλον ειναι εγκυος κι η κουνιαδα μου...λεω μαλλον γιατι κατι πηγε να του πει ο γιος της -ο ανηψιος μας δηλαδη-και πεσανε οι παππουδες να τον φανε...φυσικα και δεν ειπε τπτ για το νινι μας ο αντρας μου....ποια ειπε κατι για κουμπια που εχει ο καθενας μας;;;;με καποιους.... απλως....δεν μπορεις να βρεις. Κανενα σημειο επαφης μαζι τους...κριμα....

Δεν κατάλαβα... Γιατί πέσανε να τον φάνε; Είναι νωρίς και δεν ήθελαν να το γρουσουζέψουν; Και εσείς γιατί δεν το έχετε πει ακόμη;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...